ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

Φτάσαμε στο τέλος λοιπόν της κανονικής διαδικασίας, περιμένοντας πλέον τα πιο ενδιαφέροντα. Κύπελλο, μπαράζ, δικαστικές αποφάσεις, παραιτήσεις στην ομοσπονδία, μεταγραφές και φυσικά το γιούρο. Ωραία θα είναι από εδώ και πέρα, όπως ωραία περιμένουμε να δούμε και το σημερινό παιχνίδι εναντίον της ομάδας του πιο καπάτσου παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ λοιπόν, ξεκίνησε με το παλιό σύστημα, το 4-2-3-1 και με ένα εκτεταμένο rotation, που σε ορισμένες θέσεις ήταν επιβεβλημένο λόγω τιμωριών, και σε άλλες ήταν εκούσιο, εν όψει Τετάρτης. Επίσης ξεκίνησε με ένα δώρο του διαιτητή, που δεν καταλόγισε ένα πέναλτυ υπέρ του αντιπάλου, σε μια κακή επέμβαση του Λαμπρόπουλου.

Από το σημείο αυτό και μετά, ανέλαβε την κατοχή της μπάλας απέναντι σε έναν πολύ λίγο Λεβαδειακό, που ήταν όλος κλεισμένος στην περιοχή του. Το παιχνίδι όμως που εκπονήθηκε, ήταν να τραβάς τα μαλλιά σου. Να ξεχάσεις ό,τι μπάλα πιθανώς να ξέρεις. Ένα απίστευτο στριφογύρισμα της μπάλας, ένα παράλληλο ποδόσφαιρο, χωρίς νεύρο και έμπνευση. Το οτι έκανε μόλις μία κλασσική ευκαιρία – που φυσικά την έχασε ο νάνος – σε μια καθαρά ατομική ενέργεια του Μάνταλου, τα λέει όλα.

Οι επιθέσεις γινόντουσαν είτε από τον άξονα λόγω νάνου, είτε κατέληγαν στον Ντίντακ, που κράτησε ακόμα μια φορά το ρεκόρ των άστοχων σεντρών που επιχειρούσε. Η δεξιά μας πλευρά ήταν καλά κλεισμένη και έψαχνα ειλικρινά να βρω, με ποιόν τρόπο θα μπορούσαμε να ανοίξουμε την άμυνα του Κομπότη.

Και την ώρα που σκεφτόμουνα αυτά, αφού κίνδυνος δεν υπήρχε πίσω, ήρθαν δυό μαγικά αυτογκόλ. Το ένα του Ντίντακ και το άλλο του Τζανετόπουλου, που έφαγε στην πλάτη την βολίδα του Ντίντακ που επιχειρούσε να αποκρούσει. Δεν λέω οτι η ΑΕΚ θα έπρεπε να προηγείται, αλλά τα να είναι και πίσω με δυό γκολ, είναι από τα απίστευτα κι όμως αληθινά. Αυτά που κάνανε τον Πογιέτ, να μην μπορεί να αρθρώσει κουβέντα.

Αλλά να μην μένουμε στην επιφάνεια. Διότι το σύστημα το οποίο επελέγη, ήταν ένα χοντρό λάθος. Όπως λάθος είναι να χρησιμοποιείται αυτό το όρθιο τηλεγραφόξυλο σαν σέντερ φορ, που όχι μόνο είναι άμπαλλος, αλλά ούτε κεφαλιά δεν μπορεί να πάρει. Λάθη τα οποία συμπληρώνονται από την ραθυμία και την χαλαρότητα κάποιων παικτών, με κορυφαίο τον Ντίντακ. Διότι το πρώτο γκολ είναι μια καραμπόλα, αλλά το δεύτερο είναι καθαρή επιπολαιότητα. Κακή εμφάνιση επίσης είχαμε κι από τον Τζανετόπουλο και δεν μιλάω μόνο για την συμβολή του στην ανάπτυξη.

Οι κινήσεις του Πογιέτ για το δεύτερο μέρος, ήταν μάλλον φορσέ κι ό,τι βγει. Αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3 και είσοδος του Τζιμπούρ και του Βάργκας στις θέσεις των Τζανετόπουλου και του Μάνταλου, που βγήκε όχι διότι δεν ήταν καλός αλλά χρειάζεται για την Τετάρτη. Η κύρια βέβαια ελπίδα, θα ήταν να αυξηθεί η πίεση και να γεμίσει η περιοχή της Λειβαδιάς, ανεβάζοντας λιγάκι και την αδρεναλίνη αυτών που σήμερα φορούσαν την κιτρινόμαυρη φανέλλα. Μια σπουδαία ευκαιρία έγινε από τις αλλάγές αυτές, αλλά ο νάνος την έχασε και αυτήν. Πλέον δεν έχω λόγια για την συμμετοχή αυτού του παίκτη.

Το κόλπο θα πήγαινε σε πιο ξεκάθαρο τοπίο. Φουλ επίθεση η ΑΕΚ και ο αντίπαλος στην κόντρα. Και η μεν επίθεση εξακολουθούσε να είναι στα κουτουρού, όμως η αντεπίθεση ήταν σωστή, και σε συνδυασμό με την χαλαρότητα όλων των πίσω, έφερε και την ΑΕΚ κατάμουτρα με την συντριβή. Με ταυτόχρονη πτώση της ψυχολογίας και με το στυλό στο χέρι για όσους αγωνίζονταν, που θα έγραφαν άλλη μια κατάμαυρη σελίδα στην ιστορία μας. Δεν ξέρω δηλαδή πόσοι από τους σημερινούς, πρέπει να βασικοί του χρόνου. Κι αυτό το λέω διότι αν είναι τόσο κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα ξεμούδιασμα σήμερα, πόσοι θα αντέξουν την πίεση του χρόνου;

Εν πάσει περιπτώσει, αυτά είναι προβληματισμοί για το αφεντικό, που κινείται για παίκτες, χωρίς να έχει αποφασίσει για τον αρχιτέκτονα. Αν αυτό δεν είναι πλάκα, τότε σημαίνει οτι κάτι άλλο γίνεται, που δεν μπορώ να το βρω. Όπως δεν μπορούσα να βρω τι στο διάολο παιζόταν στο δεύτερο μέρος, αλλά και γιατί διαμαρτύρονται οι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής επί Πογιέτ. Σήμερα που παίξανε δηλαδή, τι δείξανε; Έχουν ακόμα παράπονα;

Φιλολογικά είναι βέβαια όλα αυτά. Φλυαρίες εν άλλοις, σαν αυτήν που ξεδίπλωσε η ομάδα στο γήπεδο στο υπόλοιπο του δεύτερου μέρος, που απλά περιμέναμε να τελειώσει, χωρίς να φάμε κι άλλο γκολ και μην τυχόν και βάζαμε το δικό μας, της τιμής που λέγαμε στις αλάνες παλιά. Φευ όμως. Ο Ντίντακ πλέον ήταν ωσεί παρών, ενώ ο Μπακάκης απλά κατέβαινε για να χάσει κανά κιλό. Ο άξονας ήταν αναποτελεσματικός και κάτι ψιλοευκαιρίες που γίνανε, τις χάσανε οι Βάργκας και οι νάνοι. Φυσικά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Πογιέτ, που δεν ξέρω γιατί μπέρδεψε τόσο πολύ το δικό του δημιούργημα. Εκτός πάλι αν είναι ήδη φευγάτος, οπότε μιλάμε για καταστροφή στην συνέχεια των υποχρεώσεων, σαν κίνηση διοίκησης.

Φυσικά τα συγχαρητήρια μας στον αντίπαλο, που εκμεταλλεύτηκε αυτά που του προσφέρθηκαν από εμάς σαν απόδοση αλλά και τα δώρα της τύχης. Άλλα,  δεν νομίζω οτι πρέπει να λέμε. Η ΑΕΚ ήταν άτυχη μεν, αλλά ήταν και κακή. Οπότε η ήττα είναι δίκαιη, ελπίζω και καλό χαστούκι μπας και συνέλθει το ρόστερ, αλλά και η διοίκηση μπας και πάρει αποφάσεις. Με τις υγείες μας.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Όπως και να το δεις το παιχνίδι το 3-0 είναι μαγική εικόνα. Κακοί ήμασταν γενικά αλλά αν δεν μπορείς από τα τρία μέτρα να βάλεις γκολ και δεν μπορείς να προλάβεις τον τερματοφύλακα τότε γεια σου. Θα λέγαμε άλλα τώρα.
    Ο Πογιέτ προσπαθεί κατά ένα τρόπο να δείξει πόσο άχρηστο είναι το ρόστερ, αυτούς έχω αυτούς βάζω. Αν μείνω θέλω 10 βασικούς από το πάνω ράφι…

  2. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    1)Αδελφέ μου ,έχεις τον αμέριστο θαυμασμό μου για την επίδειξη άκρατης ψυχραιμίας στο σχολιασμό της φαρσοκωμωδίας που δυστυχώς ως άκραίως άρρωστος και μαζοχιστής παρακολούθησα κι εγώ.

    2)Στήβεν,φοβάμαι ότι τα χειρότερα ΑΜΕΣΑ έπονται στα προσεχή ¨παίγνια¨…

    Καθ’ όσον από insider(τον απόλυτο λέμε),τα αποδυτήρια ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ…Πρόσεξε,δεν λέω μπουρδέλο,καθ΄όσον η εν λόγω ¨υπηρεσία¨είναι απολύτως οργανωμένη…΄

    Παικτάκια ελληνάκια vs αλλοδαπών παικτακίων…και βάλε να πάνε …αλλά δεν…

    Αυτά φίλε μου και ο Gus κουνάει καλαματιανό…Καλή μας χώνεψη …κι άντε να με σέρνει ο άλλος από Αστόρια που έρχεται την Κυριακή ,στο γήπεδο, να κόβω φλέβες με τα επερχόμενα…Ρε δεν μας λυπάται κανένας εμάς τους παλιούς;

    Μεσσήνιε φίλε χαίρε…

  3. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    …Και κάτι ακόμη για τον Ουρουγουανό:¨Εκανε 2 λάθη:1)Ζήτησε παίκτες …και2)Δικό του τεχνικό διευθυντή…η κάνω λάθος;

  4. Ο/Η netrino λέει:

    Παίζω 4-3-3 αλλά το αγαπημένο μου ειναι το 4-4-2 οταν ομως πιασει η Ανοιξη το κάνω 4-2-3-1.Τετοια έκανε και στη Σαντερλαντ και εφυγε κυνηγημένος. Αντε τώρα στη Νοτιγχαμ να τη σωσει απο τον πάτο της Βου Αγγλίας και να ξεπονέσουν τα ματάκια μας.

    Υ.γ Δωράκι(gift) γι αυτους που διαβάζουν νησιωτικα νέα
    http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/gus-poyet-sacked-5-reasons-5344179

  5. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Steven αν δεν ειναι πληροφορια αλλα εκτιμηση σου για μεταγραφες πρωταθλητισμου του χρονου, η δικια μου εκτιμηση ειναι οτι του χρονου θα δουμε μια απο τα ιδια. Γιατι να αλλαξει κατι του χρονου; Σκοπος του μεγιστανα ειναι η εξισωση ολων προς τα κατω νομιζω. Ελατε στον πατο να κοντραριστουμε. Σιγα μη βαλει λεφτα. Γιατι εσοδα δε θα εχει αρα θα πρεπει να βαλει.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ γνωστό ΗΛΙΘΙΟ δηλαδή τον netrino

    Θα σου μιληςω στη μόνη γλώσσα που μπορείς να καταλάβεις, άντε αρκετά με τις αβρότητες:

    Το οτι ειςαι ΒΛΑΚΑΣ ειναι κατανοητό. Τοςο καιρό σε χάλαγε που δεν έπαιζε το σύστημα του δελλα τωρα σε δε χαλάει που έπαιξε οπως μας τα είχες σπάσει.
    Το οτι ειςαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ομως μας το απέδειξες σημερα: μας έβαλες να διαβάσουμε τη mirror ΤΑΓΑΡΙ που θες και νησί, το μονο νησί που παιζει ( και αν) να εχεις δει ειναι καμμια Σαλαμίνα.
    Τη mirror μας έβαλες- ενα συνδυασμό esspesso/αυριανής δεκαετίας του 80/ αυγής.

    Ε ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ τι θα διάβαζε; Άντε και μόλις απο αμοιβαδα πάρεις προαγωγή σε δικυτταρο οργανισμό σε περιμένει η Sun- στα ανύπαρκτο μυαλό σου θα φαντάζει με κατι ανάλογο των μεγάλων κλασικών.
    Έμαθες και το gift ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ που μας έλεγες οτι ο μπαρμποσα ειναι δεκάρι και το κυπριακό ποδόσφαιρο εχει ταχυδύναμη…

    Μη φοβασαι εχει φύγει ο Gus, εδω και 2 εβδομάδες-μετα τη καλλονή.
    Ενα μηνα ακομη άνθρωπος – αν και κανονικά επρεπε να σε παρατηςει απο το Πανιώνιο/ και μετα θα κανεις τη μαϊμού πάλι, με κανα Δελλα να σου κουβαλήσει πάλι το Γροντη και τον κρισαντους να ξεπονεσουν τα ματάκια σου- που έμαθες και μπαλλα ΓΙΔΙ.

    Οπως φεύγουν και πολλοί άλλοι και θα μείνετε εσυ και κατι ανάλογοι ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ να νομίζετε οτι βλέπετε ποδόσφαιρο.
    Που θες και νησί τρομάρα σου.. ΕΛΛΗΝΑΡΑ ακομη δε κατέβηκες απο το γάιδαρο, ακομη βρωμάει το χνώτο σου θες και Bentley, σαν τους άλλους τους ξεβράκωτους που ακομη μπαίνουν στο LSE.

  7. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    Το σερί των επιτυχιών κάποτε «σπάει», οι γνωστές μέθοδοι ενός έξυπνου ανθρώπου κάπου δεν «πιάνουν» και εκεί χάνεται η αίσθηση του ελέγχου και ο ευφυής τα κάνει θάλασσα, Επειδή το το μυαλό του μπορεί να πάει μακριά , η γρήγορη πρακτική σκέψη του ,ίσως να είναι σωτήρια σε πολλά πεδία της επαγγελματικής ζωής του, έχει όμως την απαίτηση και οι γύρω τους να σκέφτονται έτσι.
    Η αυτοπεποίθηση ενός δέν μπορεί να κάνει την ΕΝΩΣΗ ομάδα πόσο μάλλον την ΑΕΚ
    ΕΝΩΣΗ.
    Αμούρ άσε τα γατάκια στη ζούγκλα τους ,και πάρε τρόπαια φτιάχνοντας τη δική μας ομάδα . Ζούγκλες υπάρχουν πολλές … Α.Ε.Κ μόνο μία.

  8. Ο/Η Jason λέει:

    Περιμένω με αγωνία τους δόκτορες και τους καθηγητάδες του πολύχρωμου σφαιροειδούς, που δοξάζουν Poyet κάθε βδομάδα στο blog αυτό, να βγουν να μας πούνε τι δεν πήγε καλά! Ατυχία ε; Ναι πράγματι. Τώρα το ότι δεν πατάς 90′ περιοχή ΟΥΤΕ με ειδική αίτηση φαντάζομαι ΕΤΥΧΕ κι αυτό ε; Σήμερα δεν του βγήκε το ματς, ε; Μα αν έχεις χτίσει όνομα με το να σου βγαίνουν (και όχι να τα κερδίζεις) ΟΛΑ τα παιχνίδια, φαίνεται πολύ άσχημα η γύμνια και παντελής ανικανότητα σε όλους τους τομείς που ΕΣΥ ο ίδιος έχεις δημιουργήσει. But it’s ok. Περιμένω τους μαέστρους του πληκτρολογίου Snitch, tasos και ΒΠ να μας πουυ τα δικά τους και τις δικές τους περίτεχνες αναλύσεις για το σημερινό. Εύγε Poyet! Δέλλα πίσω τώρα! Να που τελικά δικαιώνεται ο netrino.

    Υ.Γ. Προς Snitch και ειδικώς tasos: Ομολογώ ότι οφείλω μια συγγνώμη και στους δυό σας. Ομολογώ πως δεν περίμενα η Dortmund να έχει παίξει άψογα για 70′ και μετά να μεταφορφώνεται ξαφνικά σε μένα και τους φίλους μου όταν παίζουμε μπάλα τα Σάββατα! Γιατί το παιχνίδι αυτό δεν το πήρε ΚΑΜΙΑ Liverpool (μικρομεσαία ομαδούλα ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ), αλλά το έχασαν μόνοι τους οι κιτρινιάρηδες. 70′ λεπτά ανυπαρξία και το τελευταίο 20λεπτο έπαιξαν μπαλάρα δηλαδή ε; Η Liver ΕΤΥΧΕ να περάσει (μήπως να πάρουν Poyet αντί Κλοπ;) και το ξέρετε πολύ καλά. Και όσο για τις 4-5άρες, ο ίδιος ο Snitch τα ίδια μου έλεγε σε τετ-α-τετ Τασουλάκο, ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ! Σκέψου κι εγώ που είμαι Wimbledon και δε με νοιάζει κιόλας. Η πρόκριση βέβαια είναι πρόκριση, όπως και τα χαλασμένα ρολόγια δουλεύουν 2 φορές την ημέρα. Εδώ θα είμαστε όλοι να δούμε την ομαδούλα με τα κόκκινα κόντρα στα υποβρύχια,να βυθίζεται ακόμη βαθύτερα στη θάλασσα των αποτυχιών. Προς το παρών καλή διαμονή στη 8η θέση παικταράδες!!

    You’ll never walk alone! It’s because you can’t…

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @jason κόψε τη πολυ μπιρίμπα σε πειραζει..ΠΟΤΕ δε ειπα οτι θα φαμε 4και 5 ειπα οτι στο ποδόσφαιρο ολα ειναι πιθανά και η ντορτμουντ ειναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ καλύτερη ομάδα. Μεςα στη Γερμανία επρεπε να πάρω το ματς ΑΝΕΤΑ
    Η μικρομεσαία ομαδούλα με τα ΠΕΝΤΕ CHAMPIONS LEAGUE KAI ΤΑ ΤΡΙΑ UEFA-EUROPA σπυ έριξε το ντορτι και κάτσε και τραγουδά τωρα οτι θες.
    ΝΤΟΡΤΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΦΑΓΕΣ και δε κατάφερες σε δυο ματς να κερδίσεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ
    ΡΕΖΙΛΙ σε έκανε η ομαδούλα κακομοίρη με τη ΦΑΝΕΛΛΑ ΠΟΥΠΟΥΛΟ που τους έφυγαν τα τσισακια των …Χουμελς μπροςτα στο KOP. Κακομοίρηδες..

    Wimbledon εχει μονο στο τέννις- τα μπέρδεψες τα αθλήματα.

    Έφυγε ο Gus και ο κάθε Gus. Η ΑΕΚ και ο Έλληνας ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ είστε ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΔΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ που αποθεώνες στο γηπεδο με τον ατρόμητο!

    Δε θα αλλάξει γιατι δεν της αξίζει να αλλάξει. Εκει με τις πενταροδεκάρες τα στοιχήματα τους netrino τω μιζέρια και τη μουρμούρα.

    Για τοςο είσαστε

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Μπάμπη μου, είναι μαγική εικόνα και θυσία εν όψει κυπέλλου. Μην ακούς αυτά που θα λεχτούν. Δυστυχώς μπλέξαμε με τον Μπουανανότε. Μου θυμίζει Σύριζα μίνιμουμ.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και για να τελειώνει το ανέκδοτο με τους άμπαλους:
    250 χιλιάρικα πήρα ο Gus που πληρώθηκαν ΟΧΙ απο τη ΠΑΕ αλλα απο αλλου Απ ευθείας στο νησί.
    80 έπαιρνε ο άλλος ο βλάκας που του έκλεισε την επόμενη δουλεια του ο δικός μας να μη μείνει στον ασσο, και του πάσαρε καο το γροντη δώρο. Για ανάλογο λόγο δωθηκε και ο ανακογλας- ο άλλος μέσι που μας είχε κουβαλήσει ο βλάκας ο Δέλλας, άσχετα αν άλλαξε στη πορεία το deal.

    Τα λεφτα του δελλα και τα λεφτα των 2 + ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΟΣΤΑΡΙΚΟ δώσαμε και ειμαςτε δεύτεροι με ολα τα ντέρμπι κερδισμένα και με 3 βαθμούς μείον, γλυτωνωντας τις ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ Jason- βεβαια τσίμπησες μια προχτές μη σου κόβουμε τη συνήθεια..

    ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ζήτησε με budget 2,5 εκκ ευρω. Με τη λογική οτι οκ 2,5 εκκ για τρεις οταν μονο ο τέρματζης του γαύρου κανει 6- δεν ειναι και κατι Τρελλο!

    ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ μα το καλημέρα. Βάλαμε τον αλλο το βλάκα- με επιμονή και εντολή Σέρβου ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΛΑΣΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ γι αυτο και κολλήσαμε (κατόπιν εορτής) τον αλλο άποψη δίπλα.

    2 (ΔΥΟ) μέρες 29-01-2016 και αφου τα έχουμε κανει μαντάρα ζητήσαμε ΒΟΗΘΕΙΑ και η επικοινωνία εγινε με τον Μπεκιρισταιν για τον σούκολινι ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ.
    Αμα ειχαμε κανα δελλα θα έπαιρνε τηλέφωνο το Ρέμο ( που τον εχει και γνωστό η βίζιτα) μα μας κλείσει κανα τραπέζι. Γιατι απο παίκτες φέραμε κρισαντους μπρεσεβιτς φούντα γροντη και άλλες υπερδυνάμεις.

    Το δε ψηλό ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ μιας και η εντολή ηταν οτι φέρε όποιον θες αλλα μεταγραφή δε πληρώνουμε και απο φράγκα μέχρι 150 και πολλα ειναι.

    Να αρχίσω να γράφω κ αλλα που γινωνται ΡΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ ;
    Για το τι εγινε με τα ελληνακια τα βλαχαδερα που σήκωσαν κεφάλι τρομάρα τους;
    Τι εγινε και που πανε τα λεφτα εκτος ΠΑΕ;
    Πως ξηλώθηκε ολο το πουλόβερ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ της αφίσας;
    Ποιον έπιασαν μα το δάχτυλο στο μέλι;

    Η γιατι ΔΕΝ έπεσε φράγκο το και ΓΙΑΤΙ φέραμε ενα Gus;

    Αιντε που μάθατε και συστήματά και βλέπετε και μπάλα και αποκτήσατε και κριτική μάτια.
    Κρισαντους ε κρισαντους

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Μπορεί να έπονται τα χειρότερα, αλλά κατά την γνώμη μου, μόνο ένας στόχος υπάρχει: Το κύπελλο. Για τον τίτλο και για το καλό εισιτήριο. Εξ άλλου, το όνειρο που έγραφα, δεν είναι τυχαίο, άσχετα της σημερινής κριτικής μου. Γκε γκε;

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Η στωϊκότητα είναι κάτι που βγαίνει όταν κοιτάω εταιρεία Μελισσανίδη μεγιστάνα. Δηλαδή ο Νιάρχος ή ο Ωνάσης παλιά, σήμερα ο Λάτσης, πώς θα έπρεπε να λέγονται;

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas : Δημήτρη μου, ξέρω τις αποφάσεις, όπως ξέρω και την δημιουργική ασάφεια του Μελισσανίδη. Από εκεί κι έπειτα, ο καθένας μπορεί να διαχειριστεί την υπομονή και τα λεφτά του.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Και πολύ λίγα γράφεις. Θα τα πούμε όλα σύντομα, και ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΩΝ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, παρά το νταραβέρι με τον Τσίπρα, που θα πάρουμε κύπελλο και μετά θα τρέχουν να κρυφτούν όλοι οι ατακαδόροι.

  17. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στηβεν καλησπέρα.
    Δηλαδή, αν καταλαβαίνω σωστά, πιστεύεις ότι έχουμε τύχη στο Κύπελλο;

    Κάποια στιγμή, θα ήθελα άμα μπορείς, να γράψεις ένα κομμάτι και για την Ερασιτεχνική.
    Μπορεί να μην ενδιαφέρει πολλούς, αλλά θα ήθελα να διαβάσω την άποψή σου για αυτά που συμβαίνουν.

  18. Ο/Η netrino λέει:

    Nαι καταλαβα, στον Πογιετ δεν κανει κανεις απο την ΑΕΚ, ποδοσφαιριστες, διευθυνταδες,γυμναστες,γιατροι,μπολ μποις πρεπει να τους διώξουμε. Το κιτρινο στη φανέλα, ο δικέφαλος μήπως τον πειραζουν κ αυτά? Αν ειναι ρε παιδί μου τα αλλάζουμε

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αιντε τε ΜΑΛΑΚΑ που κατάλαβες κιόλας.

    ΑΜΟΙΒΑΔΑ που διαβάζεις mirror, ΗΛΙΘΙΕ που θα μας πεις ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΓΚΑΓΚΑ τι και πως να διαβάζουμε.

    ΒΛΑΚΑ που μας έγραφες οτι τα Mercedes αναποδογυρίζουν στις στροφές, οι ασφαλιστικές έχουν απαγορέψει στην Ευρώπη να κυκλοφορούν SUV στις πόλεις..

    Χτες μας έγραψες οτι οι ευρωπαϊκές πόλεις έχουν βία και στην Ελλάδα που ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ λεει και κανει οτι του καπνίσει εχει ασφάλεια.
    Θες και συγκρίσεις ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΜΠΑΤΙΡΗ με το Λονδίνο το Παρίσι το Οσλο το Βερολίνο.
    ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ που το παίζεις ξερολιδης και δε ξέρεις-κλασσικε ΕΛΛΗΑΜΡΑ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ- τι γίνεται πέρα απο το μικρόκοσμο που εχεις καο νομίζεις οτι ειςαι το κεντρο σου σύμπαντος.

    Σαν τον κάθε μαλακα που βριζει μονιμα για να ακουστεί και να τον προσέξουν οτι και καλα κατι λεει. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ με μηδενική άδικη παιδεία.

    ΜΑΛΑΚΑ που εχεις αναγάγει τη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ σε επιστήμη και απέκτησες και άποψη, κλασικό δείγμα ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.

    Αιντε στρίψε αλλο ενα, puff the magic dragon ΤΣΙΡΙΖΑΙΕ καραγκιόζη.

    Απο εδω και πέρα ΜΟΝΟ ετσι θα σου μιλαω.

    ΝΟΥΜΕΡΟ που βγαίνεις απο τη τρύπα σου να ρίξεις ΧΟΛΗ μονο και να ειρωνεύεσαι ανθρώπους που ουτε τρίχα απο τα αρχιδια τους δεν ειςαι.

    Ανύπαρκτε αγράμματε απαιδευτε καραγκιόζη νεοέλληνα

  20. Ο/Η Tasos λέει:

    Τι να καθίσω να γράψω τώρα, με έβαλες στη θέση μου jason. Ξανοίγεσαι πάλι όμως με τις προβλέψεις.

  21. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πιστέυω οτι η σημερινή θυσία θα μας βγει στο κύπελο. Επίσης ειναι σίγουρο οτι φεύγει ο Πογιέτ?

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Αγαπητέ καλημέρα. Σαφέστατα έχουμε τύχη για κύπελλο.
    Για την ερασιτεχνική θα σε στενοχωρήσω : ΜΕ ΒΟΘΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΛΕΟΝ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΚΛΑΡΩΤΗ.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόνο ΑΕΚ : Αυτήν την στιγμή αυτό λένε όλες οι πληροφορίες μου, αλλά και τα γεγονότα που πλέον λαμβάνουν χώρα εντός της ομάδας και της εταιρείας. Επίσης μετά τα χθεσινά στο ξενοδοχείο, πολύ δύσκολα θα μείνει.

  24. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    αντε κ εφυγε…σε τι επιλογη παμε? σε προπονητη που δεν μιλαει τυπου Δελλα ή σε προπονητη με απαιτησεις σαν κ αυτον που εχουμε ?
    πονταρω στην πρωτη περιπτωση..

    δεν βλεπεται παντως η ομαδα κ εχει παρει την κατω βολτα κ σε ψυχολογια..δεν θα μου κανει εντυπωση ενας αποκλεισμος κ μια 4η θεση στα πλει οφ…

    εμαθα ειναι εκνευρισμενοι στη διοικηση με την αποδοση της ομαδας ? η διοικηση-εγγυητης ας βρει εναν καθρεφτη βικτωριανο μπας κ εκνευριστει λιγο περισσοτερο..

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Κρατήσου. Τους αρέσει ο Ουζουνίδης.

  26. Ο/Η netrino λέει:

    Γνωριζόμαστε απο κάπου? Οκ δέχομαι να διαφωνείς και να χαρακτηριζεις τις απόψεις σου με το δικό σου στυλ αλλά τα πέρι Τσυριζα άναψε κανα puff the magic dragon δεν είναι καθόλου σοβαρά, οταν ηρεμήσεις θα το καταλάβεις

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σαλτα γαμησου ρε μαλακα ΤΣΥΡΙΖΑΙΕ- αναγνωστη της Mirror-Αυγης της Αγγλιας.
    Αιντε ΑΜΟΙΒΑΔΑ που μας εχεις σπασει τα αρχιδια με τις μαλακιες σου. Σε ανεχωμαστε τοσο καιρο και μας τα εχεις κανει τσουρεκια. Αιντε να την ‘ακουσεις΄παλι που απεκτησες και αποψη ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ.

    Ετσι θα σου μιλαω γιατι μονο ετσι καταλαβαινεις ΖΩΟ ορθιο. Τραβα στο λαγουμι σου τωρα και αμα δε γουσταρεις κανε αυτο που τοσες φορες εχεις πει- αλλα ποτε ως γνησια ΚΟΤΑ δε κανεις: ΒΟΥΛΩΣΤΟ.

    ΝΟΥΜΕΡΟ που θες και γνωριμιες, τρομαρα σου. Δε το ηξερα να συναναστρεφωμαι με παραπληγικα στον εγκεφαλο.

    Δε φταις εσυ βεβαια που εισαι ηλιθιος. Εμεις φταιμε που εχουμε το καθε ΜΑΛΑΚΑ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ και δημοσιευουμε οτι ΜΠΟΥΡΔΑ κατεβαζει το σκατο που εχεις στο κεφαλι σου.

  28. Ο/Η netrino λέει:

    Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε όμως ξεχάσατε πως είμαι σπόρος.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ενας κοινος ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι με ΟΛΗ τη σημασια της λεξεως που σε ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ -βλακα- μεχρι και αυτοι (αυτος για την ακριβεια) που σε υποστηριζει και σε φαγητο πριν κανα διμηνο αποφασισαμε να σπαμε πλακα μαζι σου με το να σε στηριζει αυτος και να σε κραζω εγω. Ειναι δε τοσο ΕΚΔΗΛΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ποιος ειναι που δεν εχεις παρει χαμπαρι αφου εισαι τοσο ΧΑΖΟΣ που ουτε αυτο δεν εχεις καταλαβει.

    Παντα χρειαζωμαστε ενα ΓΕΛΟΙΟ να περναει η ωρα μας- το να σε θαψουμε ειναι το μονο ευκολο- ενα κλικ στο delete εισαι.

    ΜΑΛΑΚΑ που νομιζεις οτι κατι εισαι. Αιντε στη τρυπα σου παλι τωρα.

  30. Ο/Η Jason λέει:

    Ο netrino γράφει 1-2 προτάσεις στις οποίες βγάζει απλά και περιεκτικά την ουσία αυτού που θέλει να πει. Εσύ από την άλλη Snitch γράφεις 42,000 λέξεις εκ των οποίων το 97% είναι βρισιές. Όση μπάλα παίζει η Liverpool άλλη τόση ποιότητα έχουν τα σχόλιά σου. Ντροπή σου που εκφράζεσαι έτσι χυδαίως και ηλιθίως, δε σε τιμά καθόλου, και δείχνεις και τη φτώχεια των επιχειρημάτων σου. Ο άνθρωπος είχε από την αρχή μια άποψη και την έχει κρατήσει σταθερή (κι έχει και δίκιο). ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι στην αρχή δοξάζατε το μαέστρο (ουδέν σχόλιο) Poyet και τώρα δε μιλάει κανείς. Τί έγινε, ε; Κλόουν, κωλοτούμπες, Κοντονίδες!!

    ΥΓ. Για όσους έτυχε να δουν το Leicester-West Ham και τη διαιτησία του: Αν αυτά γινόντουσαν στην Ελλάδα, θα απαιτούσαμε πάγωμα λογαριασμών, government shutdown, σύλληψη όλων των προέδρων ΠΑΕ, κατάργηση του πρωταθλήματος και νέες εκλογές. Εκεί δεν άνοιξε ούτε μύτη. Προφανώς οι κύριοι Ενγγλέζοι έχουν πολλά να μάθουν ακόμη…

  31. Ο/Η bandog λέει:

    καλη συνεχεια στη καριερα του.
    ας ειμαστε ειλικρινεις , ουτε αυτος εκανε για την αεκ ουτε η αεκ για αυτον.

    και ο σαντος ηταν ρεαλιστης και ταμπουρομαχος αλλα εκανε δουλεια και με τζιωρτζιοπουλους και κοντηδες.

    η μεγαλυτερη χαρα μας τα τελευταια χροναι ηταν η εμφανιση περσι στο τηγανι με 9 ελληνες παικτες στην 11αδα…
    μην ερχεσαι ρε γκουσταβο και απαξιωνεις την καυλα μας.αν δεν ειναι στα στανταρ σου , φερτους. προπονητης εισαι…
    ο φερερ καθισε καποτε και μαθαινε στον 30αρη γεωργεα να εκτελει κορνερ και πεταξε τον 20αρη παπασταθοπουλο σε ματς τσαμπιον λιγκ……

    δε σου ζητησαμε να γαμας το γαυρο με αυτο το μπατζετ και το ροστερ αλλα τους κομποτηδες και τοςυ πανοπουλους επιβαλλεται αν τους ξεκωλιαζεις…

    τεσπα , απο τη στιγμη που χανεις τους παικτες δε γινεται δουλεια και μαλλον ειναι πιο συμφερον να αλλαξεις προπονητη παρα να αλλαξεις παικτες.

    ΥΓ: τωρα για την επιθεση που δεχεται ο νετρινο , νομιζω οτι ειναι αδικη και ασυμβατη με το πνευμα του συγκεκριμενου ιστοχωρου , ακομη και αν ειναι αδικη η κριτικη του και η εμμονη του ή η εμπαθεια του σε προσωπα (δελλας/πογιετ)…

    στην τελικη δεν εβρισε κανεναν συνομιλητη του ουτε υποβαθμισε τον διαλογο.
    ο οποιος διαλογος χρειαζεται την αντιθετη αποψη για να ειναι γονιμος…
    αν συμφωνουσαμε ολοι θα βαριομασταν και αν ο ακαθενας ελεγε αυτο που ο αλλος εχει στο μυαλο του, δε θα υπηρχε και η αναγκη να υπαρχει ο συγκεκριμενος ιστοχωρος…

    ο snitch εχει ενα γνωστο , αποτομο και μαχητικο υφος αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση αδικει πρωτα απ ολους τον εαυτο του….