Νοημοσυνη μηδεν

diakopodaneio

ΠΟΤΕ δεν θα βαλετε μυαλο. Λεω βαλετε, γιατι εχω την ευτυχια να ζω σε δυο κοσμους, το κανονικο και τον ‘ελληνικο’. Στο κανονικο κοσμο επικρατει η κοινη λογικη, στον ελληνικο επικρατει η ΒΛΑΚΕΙΑ και η ΑΜΑΘΕΙΑ σε ολο της το μεγαλειο. Διακοποδανειο απο την ΑΤΕ. Γιατι που πας ρε Καραμητρο, αμα δεν εχεις πιει καφε στο Empire State Building? ΔΑΝΕΙΣΟΥ τρια χιλιαρικα να πιεις ενα καφε- μονο στο καφενε του χωριου θα τη βγαλεις? Μετα ΠΛΗΡΩΣΕ 3 φορες ανακεφαλαιοποιηση μιας και ο δανειζων βαρεσε κανονι και σου αφησε το λογαριασμο. Ο ….Σοιμπλε φταιει ο αλητης.

Ειχα κανει ενα post παλιοτερα για τον Ελληνα οπαδο. Επειδη ομως ο Ελλην δε σταματα να μεγαλουργει και αυτο φαινεται στη καθημερινοτητα του, το βαρελι απλα δεν εχει πατο: Αισίως μας ξεπέρασε ΚΑΙ το Μπαγκλαντές σε οικονομική ελευθερία στην κλίμακα του Heritage Foundation.

Πέσαμε από την 131η θέση, στην 138η από τις 166 χώρες. Μόλις 96 θέσεις κάτω από την Κύπρο και σημαντικά κάτω από το Κόσοβο. Εχει προηγηθει η Μαυριτανια, το Σουριναμ, το Τογκο και η Γουινεα (η κανονικη, οχι η Παπουα που μας καταδιωκει και ειναι θεμα χρονου να μας περασει).

 

Ο Ελληνας χαρακτηριζεται απο πολλα πραγματα. Ενα ειναι οτι κριτικαρει – εκ του μακροθεν- τα παντα συνηθως κακοβουλα. Πεταγεται απο τη τρυπα του, βγαζει τη χολη του και ξαναμπαινει στο καβουκι του μεχρι την επομενη ευκαιρεια. Σπανια θα ακουσεις καλη κουβεντα απο Ελληνα- ακομη και αν του εχεις κανει το μεγαλυτερο καλο. Οπως σπανια θα ακουσεις καλο λογο η ακομη σπανιοτερα παραδοχη οτι καποιος αλλος ειναι καλυτερος ειτε απο τον ιδιο ειτε απο την αποψη του. Το πρωτο ευκολα  μπορεις να το αντιπαραθεσεις, στο δευτερο η ΒΛΑΚΕΙΑ ειναι ανικητη. Χτες π.χ διαβασαμε διαφορα κουλα- ενα ηταν οτι μια ομαδα που εχει ΠΕΝΤΕ CHAMPIONS LEAGUE, ΤΡΙΑ UEFA ΚΑΙ ΤΡΙΑ SUPER CUP ειναι ομαδουλα, οταν μαλιστα εχεις ριξει και ΤΕΣΣΕΡΑ στο φαβορι (τρομαρα του) της διοργανωσης 3 μερες πριν! Την ιδια ωρα ομαδαρα χαρακτηριζεται η ΑΕΚ- αλλα επι Δελλα που κοντραρε στα ισια τον Αγροτικο Αστερα στο κυπελλο Γ Εθνικης, οχι τωρα με αυτον τον ασχετο που μας κουβαληθηκε και τα εχει αλλαξει?? ολα. ΕΝΑΝ παικτη πηρε κανονικο και ειναι τραυματιας αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο για τον οπαδο που ξεκινησε τη σαιζον με τον Κρισαντους και το εβλεπε φυσιολογικο!

 

Ο Ελληνας δεν εχει υπομονη. Γενικα οχι μονο στη μπαλλα. Θελει αποτελεσματα ΧΤΕΣ και φυσικα χωρις κανενα κοστος και καμμια προσπαθεια- ειδικα για τον ιδιο. Πες σε οπαδο της ΑΕΚ που σκιζει καθημερινα τα ρουχα του να παει στο γηπεδο ΜΙΑ φορα και η απαντηση ειναι ας μου φερει το Μεσι και τοτε θα ερθω. Μεχρι τοτε ευαγγελιζωμαστε διαφορα σεναρια- απο λαικες βασεις μεχρι τον Bill Gates μισο μισο με τον Rockefeller να παιρνουν την ΑΕΚ, αρκει να μη μας ζητησετε να συμμετεχουμε εμεις ειτε οικονομικα με κανα δεκαευρω, ειτε να δωσουμε 2 ωρες απο το χρονο μας.

 

Τα δε αποτελεσματα σε ολα πρεπει να ειναι αμεσα: ηρθε ο (ΚΑΘΕ) Gus? Πρεπει να νικαει ΟΛΑ τα ματς σερι, η ομαδα να πεταει, να βαζει 5 γκολ και να δειχνει θεαμα. Αν ΔΕΝ το κανει ο Gus-Copperfield πονανε τα ματακια μας και να παει απο εκει που ηρθε, που δεν εκανε το Σοιλεδη Καναβαρο τον Ντιντακ Μαλντινι και τον ΧοντροΤζιμπουρ Αγκουερο. Τα αυτακια μας με τις μαλακιες που λεμε βεβαια ΟΥΔΕΠΟΤΕ πονεσαν. Το οτι ο καθε Gus δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ εργαλειο για να μας δωσει αυτο που απαιτουμε ειναι μια μικρη λεπτομερεια που δεν μας ενδιαφερει. Το οτι τον προηγουμενο το διωξαμε ακριβως γι αυτο το λογο μιας και εκεινος δημιουργησε ολο αυτο- επισης δεν μας ενδιαφερει. Εμας μας νοιαζει οτι η ομαδα δεν ειναι Μπαρτσελονα. Τι ειπατε η Μπαρτσελονα εκανε 4 ηττες σερι αποκλειστηκε απο το CH.L και μπορει να χασει το πρωταθλημα? Αντε μωρε, ας μην ηταν η UEFA να τη σπρωχνει να δεις που θα ηταν αυτος ο μυρωδιας ο Ενρικε. Αντε μωρε με το Μεσι τον ειδαμε κ αυτον, εχασε με 1-0 στο τελικο του μουντιαλ (μονος του επαιζε). Σιγα τωρα τα CH.L και τα πρωταθληματα-κυπελλα και χρυσες μπαλλες- σιγα τα 500 γκολ.

 

Στον Ελληνα αρεσουν τα αμεσα αποτελεσματα. Ο λογος ειναι οτι αδυνατει να δει- ως απαιδευτος και αμορφωτος- τη μεγαλυτερη εικονα και τι δυνατοτητες και προοπτικες εχει. Στην ΑΕΚ ας πουμε απαιτουμε ΕΣΤΙ ΑΠΛΑ μια 100αρα εδω και τωρα για γηπεδο, για να μη πηγαινουμε ποτε, και ενα ροστερ- αν οχι ομαδουλας τυπου Liverpool- τουλαχιστον επιπεδου Man City η Paris SG. Ολα αυτα με εσοδα ΠΑΕ  περιπου τα μισα απο οσα παιρνει ετησια ενας μεσος ποδοσφαιρηστης στην Ευρωπη. Ειπαμε ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του αλλου να δινει λεφτα και δικη μας να σταζουμε χολη. Καλουμε τον αλλον να ριξει 50-100-150εκκ ΝΑ ΟΥΜ, αλλα να παμε μια φορα να στηριξουμε αυτο που σκουζουμε δε ξερουμε.

 

Ο Ελληνας αρεσκεται σε μεγαλα λογια και ακομη μεγαλυτερες υποσχεσεις. Στη μπαλλα π.χ ολες οι κληρωσεις ειναι ευκολες αρκει η ομας να ειναι σοβαρη στη καλυτερη. Στη χειροτερη- ελα μωρε θα πεσει ταληρο η ντορτι στους κακομοιρηδες? Μετα το ντορτι πεφτει μεν αλλα στο σβερκο του, οποτε οι ελπιδες αυτοματα πανε στον εχθρο του εχθρου μου- αρα φιλο μου. Που θα παει καπου θα χασει ο Gus, η Liverpool, η ΑΕΚ κλπ. Αν δε χασει η αν καταφερει να πιασει το στοχο της- ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ?  τοτε ειναι τυχερος-η, κολοφαρδος και του εκατσε απο το πουθενα. Οπως προχτες π.χ που η Ντορτμουντ ηταν ομαδαρα, οι αλλοι απλα κολοφαρδοι και τους εκατσε και εβαλαν οχι ενα, οχι δυο, οχι τρια, αλλα ΤΕΣΣΕΡΑ γκολ σε 40 λεπτα! Αναλογα τους ειχε κατσει και στη Γερμανια που προηγηθηκαν, εχασαν και 2-3 αχαστα και τελικα ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ.

 

Ο Ελληνας δε κοιταει την πραγματικοτητα αλλα εχει δημιουργησει μια δικια του ΕΙΚΟΝΙΚΗ και βαση αυτης ζει. Στη μπαλλα π.χ ο Σαντος παλιοτερα με τους Μπουρμοκρασαδες ηταν καρπουζας που εχασε- ΟΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ – το πρωταθλημα απο τον Πανισχυρο Κοκκαλη, μιας και ειχε ομαδαρα παικταραδες και τον υπεροχο λαο. Βεβαια τον ιδιο Σαντος κατι μηνες πριν τον παρακαλαγαμε να ερθει αλλα αυτα ειναι μικρα πραγματα. Τον Gus αναλογα το κρινουμε- αφου τελειωσε το πρωταθλημα επειδη μας εβγαλε δευτερους (και με -3 βαθμους) και μας πηρε τα ντερμπυ που ο αλλος τα εχανε με κατω τα χερια και ανοικτα τα ποδια. Τον κρινουμε επειδη δεν αποκλεισθηκε στο κυπελλο Γ Εθνικης αλλα ειναι στον ημιτελικο του κανονικου κυπελλου.

 

Τωρα θα μου πεις ο Ελλην ψηφισε τρεις φορες τον Τσιπρα που του εταζε οτι του κατεβαινε καθε βραδυ, στο Gus θα κολλησουμε? Εδω του εκαναν το ΟΧΙ-ΝΑΙ και αυτος πηγε και τον ξαναψηφισε! Ειπαμε: ζουμε στην εικονικη μας πραγματικοτητα και καθε φορα πεφτουμε απο τα συννεφα.

 

Ο Ελληνας δεν εχει υπομονη και κυριως δεν εχει εκτιμηση. Δεν υπαρχει πλανο, δεν υπαρχει λογικη, δεν υπαρχει σχεδιασμος. Θελουμε αποτελεσματα, τα θελουμε αμεσα και κυριως να ειναι καλα- αν οχι καλυτερα απο οτι περιμενουμε- και σιγουρα με ΜΗΔΕΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.

Ο Ελληνας κατηγορει τους παντες και τα παντα, παντα φταινε οι ΑΛΛΟΙ και παντα εχει ετοιμη τη λυση. Το οτι Ο ΙΔΙΟΣ δημιουργει το προβλημα υπαγεται στη κατηγορια του: ελα μωρε.

 

Ο Ελληνας φωναζει που του κοβουν τη ζωη, αλλα ταυτοχρονα ηταν ο πρωτος που ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕ ολους αυτους που τον βολευαν. Γκρινιαζει τωρα που ο κακος Σοιμπλε ζηταει τα λεφτα του, αλλα μια χαρα του τα επαιρνε για διακοποδανεια. Του φταει το πολιτικο συστημα- γι αυτο αλλωστε εφερε στην εξουσια τους ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ- λες και δεν ηταν ΑΥΤΟΣ που στηριζε και εξεθρεψε ΟΛΟ αυτο το πραγμα. Μονος του βγηκε ο Αντρεας και το βαθυ ΠΑΣΟΚ στην εξουσια που μας κυβερνα μεχρι σημερα. Δεν ειναι ο Ελληνας που ζηταει ρουσφετια που θελει μια θεσουλα στο δημοσιο που ξεπουλαει τα παντα για να βολευτει. Δεν ειναι ο Ελληνας που γκρινιαζει για τα μνημονια αλλα ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΣΩΣΕ 90ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΜΟΝΙΟ!

 

Ο Ελληνας τα ξερει ολα, ειναι ‘γατα’ εκει που πρεπει και αφελης εκει που τον ‘εξαπατησαν’ οι κακοι. Εχει μυαλο να κανει οτι κομπινα και κουτοπονηρια τον βολευει για να καλοπερναει, αλλα δεν εχει το στοιχειωδες νιονιο να δει 1 ποντο περα απο τη μυτη του. Γι αυτο και πεφτει απο τα συννεφα καθε μερα.

 

Ο Ελληνας ειναι ΓΥΦΤΟΣ και στο μυαλο και στη συμπεριφορα του. Ξερει μονο να εχει αποψη για ολα, σταζει ΧΟΛΗ για οτιδηποτε αδυνατει να κατανοησει, πεταει ΜΠΟΥΡΔΕΣ συνεχως. Ειναι ενας ΓΥΦΤΟΣ που δεν σεβεται τιποτε, αρκει μια ματια στο περιβαλλον του να διαπιστωσεις ποσο ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ειναι: σκουπιδια παντου, βρωμια, κανενας σεβασμος σε οτιδηποτε και σε κανεναν ειδικα αμα δεν εχουμε να ωφεληθουμε. Δειτε τι αφηνει πισω του απο οπου φευγει, δειτε πως δεχεται να ειναι οι πολεις που ζει, δειτε πως συμπεριφερεται στο δρομο, δειτε τι εχει προτυπο και τι τον απασχολει στη καθμερινοτητα του: ο Ελληνας ασχολειται με καποιον ΣΚΥΛΑ που στουκαρε μεθυσμενος και τρεχει σε λαικο προσκυνημα, την ωρα που αδιαφορει ΠΛΗΡΩΣ για την υποβαθμιση της παιδειας, της υγειας και της χωρας του.

 

Ο Ελληνας καταλαβαινει ΜΟΝΟ αμα εχει απο πανω του καποιον με το βουρδουλα. Αν τον αφησεις λιγο λασκα, ειναι ικανος να βαλει φωτια σε ολα- ακομη και να καει ο ιδιος- για να το παιξει επαναστατης, εξυπνος και ξερολας. Μετα βεβαια ΣΚΟΥΖΕΙ που καηκε και ζητα βοηθεια απο αυτους που εκαψε. Μολις δε τον ΛΥΠΗΘΟΥΝ και του δωσουν ενα ξεροκομματο δαγκωνει το χερι που τον ταιζει.

 

Το σταματαω εδω, αν και εχω πολλα να γραψω.

 

ΥΓ Για την ΑΕΚ υπαρχει απειρο υλικο. ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ξεκινησαν τον πολεμο στο Gus για παραδειγμα μετα το ντερμπυ με τον Gay και για ποιο λογο. Ποια ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ και ποιος τους εδωσε την αφορμη και την ανοχη να σηκωσουν παντιερα στα αποδυτηρια. Γιατι ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ο αλλος επειδη ειναι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ και απλα κοιταει να σηκωθει να φυγει μολις τελειωσουν τα ματς, οπως αλλωστε εκανε μετα τη Καλλονη και ειδικα μετα το Νιονιο.

Τελος ΠΟΣΑ και ΤΙ ζητησε για να εγγυηθει δευτερη θεση – εκει που ειναι δηλαδη- και τι budget επεσε στο τραπεζι αν θα συνεχιζε και το καλοκαιρι. Γιατι σε αντιθεση με το ΒΔΕΛΛΑ που ξαπλωνε κατω 2 μετρα γομαρι, αυτος δεν αρκεσθηκε στα θα δουμε και στους Κρισαντους.

Οπως υπαρχει υλικο για το που πανε τα ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που ξοδευωνται για να ‘ερθει’ η ΑΕΚ στα ισια της και που δεν θα τα δειτε σε κανενα ισολογισμο. Οποτε shut the fuck up, απο τη στιγμη που εισαστε ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ (και μιλαω για πολλους στα περιξ) και το μονο που βλεπετε ειναι μεχρι που φτανει η τρυπα που χωνεστε και ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι ειστε το κεντρο του κοσμου.

ΥΓ Επειδη γραφτηκαν κατι για Liverpool-Klop κλπ εξυπναδες απο καποιον οπαδο της Wimbledon (η οποια χτες- συγχαρητηρια- νικησε με 1-0 την Crawley Town): υπαρχει συμφωνια ΕΓΓΡΑΦΩΣ  με τον προπονητη της Klop για budget 100εκκ ΛΙΡΩΝ-128 εκκ ΕΥΡΩ, για ενισχυση του ροστερ της και δημιουργια ανταγωνιστικης  ομαδας. Θυμισε μου ΠΟΣΑ (εστω αερατα) εχει δεσμευτει προφορικα η ΑΕΚ στον προπονητη της για μεταγραφες?

Εισαι Wimbledon FC, η παλια δηλαδη που πλεον ειναι Milton Keynes Dons F.C. η εισαι με την καινουργια την AFC Wimbledon? Η Milton Keynes Dons F.C  αρχικά πηγε να ονομστει Wimbledon FC παιρνωντας την κληρονομιά και την ιστορία της παλιας ομαδας , αλλά την αποκηρύξε το 2007!

Παντως τωρα που θα ανεβεις το Πασχα, μη μπεις στο κοπο να πας στο γηπεδο σας. ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗ CHELSKEY, το πηρε ο Roman 2εκκ για να παιζει η γυναικεια ομαδα… Οχι οτι θα δεις καμμια διαφορα δηλαδη αλλα λεμε τωρα..

ΥΓ2 Cut Locks: εχει διαφορες ερμηνειες- το ειπα για το final offline editing που γινεται σε μια ταινεια η τηλεοπτικη σειρα στη παραγωγη. Με αφορμη-εορτασμο μια ταινεια που μολις τελειωσε μετα απο 4  μηνες γυρισμα..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to Νοημοσυνη μηδεν

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Μια χαρα ειναι ο …Ουζουνιδης. Με κανα πενηνταρικο-εξηνταρι, θα φερει και τον Τρακασετα με τον Τζανδαρη και με κανα 300αρι σε δοσεις κλεινουμε για τη χρονια.

    Να γυρισει και ο Ανακογλας, να παιζει και ο Πετρακης να μη κανει μουτρακια μαζι με τον ΜπουφονΑνεστη και τον αλλον τον μπακακη που δεν παιζει βασικος και του κακοπεσε του ντανι αλβες

    Εστι κ αλλιως η αποφαση για ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (οχι οτι ειχες και καμμια ελπιδα δηλαδη) στο CH.L επαρθει.

    Εχει πλακα το σεναριο για παικτες ακομη και εκκατομυριου + οπως ο Πολωνος, η για ακομη παραπανω> 2-3-4 εκ ευρω οπως οι δυο που εκαναν και κουβεντα (ταχα μου) οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

    Εδω οχι δε δινουμε αλλα δε δεσμευωμαστε καν εστω προφορικα χωρις νουμερα τα εκκ μας μαραναν. Εχει να πεσει ΣΑΝΟ μεχρι τη κληρωση ΤΟΥ EUROPA…μονο το Σουαρες δε θα μας φερουν- αν και δεν ειναι και αυτο σιγουρο

  2. Ο/Η Savvi λέει:

    Τα τελευταία παιχνίδια δεν μπόρεσα να τα δω(δεν έχω άποψη). Εδώ και καιρό όμως μου είχε δοθεί η εντύπωση ότι υπήρχε μια λατινοποίηση λόγο προπονητή. Εν μέρει έχω δίκιο αν κρίνω από την απομάκρυνση(δανεισμός) του Ανδεόπουλου. Δεν ξέρω ποιος έκρινε ότι δεν χρειάζεται. Το θέμα όμως δεν είναι εδώ. Οι Έλληνες παίκτες από την άλλη κλίκα… Από πού και ως που. Ας δούμε την Ρεαλ του Ρονάλντο. Αυτή δεν είναι ομάδα αλλά τσίρκο. Θέλετε κλίκα ΟΚ. Αν αυτά έγιναν με τις ευλογίες της διοίκησης μήπως θέλουμε και διοίκηση. Να καταλάβω και να δείξω κατανόηση σε νεαρούς παίκτες, λόγο ηλικίας-ανωριμότητα. Εγώ θα έλεγα πχ στον Μπακάκι να σοβαρευτεί γιατί αν συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο αλάνας ακόμα και ο πατέρας του να έρθει προπονητής στην ΑΕΚ πάλι πάγκο θα είναι, στον Ανάκογλου 4 χρόνια στην ΑΕΚ δεν είχε χρόνο να δείξει ποιος είναι; μήπως δεν πήρε τις ευκαιρίες του. Έλα φταίνε οι άλλοι που δεν ξέρουν. Πλατέλας εξτρέμ που παγώνει συνέχεια το παιχνίδι και μυξοκλαίει συνέχεια, βεντέτα από μόνος του, δες μόνο πως περπατάει. Ο Λαμπρόπουλος, θα μπορούσαμε να τον πούμε αδικημένο γιατί ο Αρθο απλά δεν βλέπετε αλλά και όταν μπήκε τι έκανε; Όπως και να χει θέλουμε ΠΑΙΚΤΕΣ!!!

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Ο δανεισμός έγινε για να παρθεί η ομοσπονδία και να ανεβεί η ομάδα.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Απο τη μια ο Σερβος που ειδε να ξηλωνεται το πουλοβερακι- μεχρι και ο Ζοριτς ο παικταρας δοθηκε δανεικος- και ο ιδιος ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ κρατιεται στη καρεκλα οπως μπορει, και απο την αλλη ο καθε προπονητης που ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΖΗΤΑ 5 κινησεις- αρα χρηματα.
    Ξεκινησαν ο Πιατελας, ο Μανταλος, ο Ανεστης και ο Μπακακης τη ανακατωσουρα και αφου ειδαν οτι περναει τη συνεχιζουν- ξερουμε και βλεπουμε το στοχο και το αποτελεσμα: να ερθει ενας ουζουνιδης ενας δελλας για να επιπλεουν οι κουραδες στον αφρο. Δεν χρειαζεται να δεις παιχνιδια, ουτε εγω ειδα (σιγα μη χανω το χρονο μου να βλεπω τους Πιατελες με τις καλλονες- ειδικα μετα απο παιχνιδια σαν της Πεμπτης… που μας ΓΕΜΙΣΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΛΑ), απο την εικονα μονο και τα αποτελεσματα καταλαβαινεις που αποσκοπει ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
    Εδω πηραν ενα Σερβο που ο αλλος ειπε ΟΧΙ και οταν βγηκε στη φορα το διεψευσαν!! Θα τον δεις το παικταρα σε κανα μηνα. Γιατι το διεψευσαν? Μα γιατι θα φανει ΑΠΟ ΤΩΡΑ τι πανε να κανουν και πως πανε να τη βγαλουν με το που θα πει επισημα το bye ο αλλος.
    ΗΔΗ εχουν βγαλει τα φερεφωνα να σκουζουν.
    Ερχεται η νεα ΑΕΚ μολις τελειωσουν τα play-ωχ.
    Η ΑΕΚ δεν αξιζει να σωθει και δεν θα σωθει. Παρενθεση ηταν και οι νικες και η ταξη που πηγε να μπει. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ στην ομαδα, η φαγωμαρα η τσαπατσουλια και η αχρηστια ειναι δεδομενες. 25 χρονια στο δειχνει ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ?

    Ας κατσουν λοιπον μονοι τους- γιατι εγω αν δε δω πρωτα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ. Οσο χρειαστηκε στηριξαμε οικονομικα και με το παραπανω με τη παρουσια μας σχεδον σε ΟΛΑ τα παιχνιδια. Εκει ειναι η βρωμητζιναλ οι Βαγιες και οι Πιατελλες να πορευτουν και του χρονου.

    Θελανε και CH.L τα ΤΑΓΑΡΙΑ. Τη καλλονη και τον Λεβαδειακο δε μπορουν να κανουν ζαφτι θελουν και προκριματικο με τον τεταρτο της Γαλλιας-Αγγλιας-Γερμανιας-Ισπανιας..

    Βρηκαμε τον ενοχο ΠΑΛΙ, παμε για την 25η νεα αρχη..ΤΣΑΜΠΑ ειναι τα στοιχηματα εξαλλου. Στον μεσο Ελληνα απευθυνωνται (ΝΟΜΙΖΟΥΝ) γι αυτο και εχουν πεσει 50% στις καρτες απο αυτα που εκανε οχι ο Ντεμης με τον Κρασσα αλλα ο Αδαμιδης με τον ΒΛΑΧΟ και τον Μπουγαιδη..

    Ρε τι εχουν τα ερμα και ψοφανε?

    ΥΓ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ: ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΙ απο αυτους που εχεις θα επαιζαν οχι στο φετεινο Gay αλλα στην ΑΕΚ πριν 15-20 χρονια.. Για να μη κουραζεσαι: Ο ΣΙΜΟΕΣ ΜΟΝΟ αντε και σε κανα rotation o Σουηδος. Εκτος αν εβγαζες τον Σαμπανατζοβιτς τον Μπατιστα το Κετσπαγια για να παιξει ο…. Μανταλος η τον Μανωλα και το Κασαπη για να παιξει ο Μπακαλης και ο Σοιλεδης. Ρε πλακα κανουμε?

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Ας κατσουν λοιπον μονοι τους- γιατι εγω αν δε δω πρωτα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ”

    Ουζουνιδης που ακουγεται και κανονικοι ποδοσφαιριστες δεν νομιζω οτι πανε μαζι φιλε μου.
    Καλο μεσημερι σε ολους.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιατι τι εχει ο Μπακατσετας? Δεν ειναι καλυτερος απο τον Ανακογλα? Δεν ειναι προοδος?

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Snitch, οπο τον Ανακογλα ειναι καλυτερο και το αμυντικο χαφ του Αστερα Κωλοπετινιτσας τι να λεει αυτο.Θα τις περασει τις 4000 καρτες φετος με αυτο το βιολι πως το βλεπεις?

  8. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    το μονο που μπορει να με ικανοποιησει πλεον ειναι ολοι οι αρδακηδες που χαιδευανε τα καλοπαιδα της οριτζιναλ να ζησουνε μερες πογκρομ απο δω και περα απο τα ιδια αυτα τα μπουμπουκια, μαχαιρα εδωσαν μαχαιρα να λαβουνε…..

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    5000 θα κανει παντα με κατι δωρα κατι κληρωσεις κατι τσαμπε που δινουν στα site στις ΨΩΡΕΣ κλπ Βαλε και 3,000 τα μαστουρια στη 34 -ΤΣΑΜΠΑ τα δινουν οποτε ο πατος ειναι εκει που ειναι και φετος. Οπως ηταν και περσυ. Ο μεσος ορος λεει την αληθεια ΠΑΝΤΑ και φετος εισαι λιγο πανω απο τις 9,000.
    Οτι δινεις παιρνεις.
    43 γκολ εβαλες (ουαου!!) και εκανες 1297 ΛΑΘΗ σε 30 ματς!!!! δηλαδη 43 ανα παιχνιδι, δηλαδη 2 ανα αγωνιστικο λεπτο. Αν δε πουμε οτι ειχες κατοχη το μισο χρονο ανα παιχνιδι εκανες καθε μισο λεπτο και απο ενα λαθος! ΚΑΘΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΤΡΟΜΕΡΟ?
    Εμεις να μαζευτουμε, καθε λεπτο ΔΕΝ θα κανουμε ενα λαθος.
    ΑΥΤΗ ειναι η ποιοτητα σου και φταει ο Gus που εστησε 2,5 χρονια την ομαδα και κουβαλησε ΟΛΟ το ροστερ!
    Ο Gus φταει χτες που ο ενας σουταρε πανω στον αλλον και κολλαγανε τα αυτογκολ. O Gus φταιει που ο ενας στο πρωτο γυρο βγηκε για ραδικια (επικη εξοδος του Ανεστη) και εβαλε τον αλλον χτες που εκανε εξοδο για να δει το τοπιο.

    Τωρα που θα ερθει ο επομενος ΟΛΟΙ αυτοι θα πετανε. Μη ξεχασουμε να ανανεωσουμε τον Μπαροχα μονο και τον Αρθρο το παικταρα

  10. Ο/Η Savvi λέει:

    Εντάξει ο Μάνταλος έχει το άλλοθι οτι ήρθε από τραυματισμό. Από εκεί και πέρα είναι τυχερός που δεν υπάρχει ποιότητα και βάθος στον πάγκο. Γιατί απλά αν υπήρχε ανταγωνισμός και καθότανε στον πάγκο όπως και κάθισε και έβλεπε τον ανταγωνιστή να καπαρώνει θέση βασικού θα έπαιρνε το μήνυμα. Ο Ανέστης από την άλλη καλά θα κάνει να δει τα γκολ που έχει φάει. Δεν λέω μας έχει σώσει κιόλας. Εδώ όμως υπάρχει ένα σημείο το οποίο μάλλον δεν τον βλέπει ή δεν του το έχουνε πει. Όλοι μα όλοι οι τερματοφύλακες τρώνε γκολ. Το να μου βγάλει ένα πέναλτι ή να μου κάνει 10 τρελές αποκρούσεις δεν μου λέει τίποτα. Εγώ δεν έχω την απαίτηση να μου τα βγάλει, έχω όμως την απαίτηση όλες τις απλές φάσεις να τις καθαρίζει στην ΑΕΚ παίζει.

    Όταν ήμουνα φαντάρος πριν 10+ χρόνια είχα γνωρίσει έναν Καστοριανό και πως μιλούσαμε για αθλητικά λέγαμε για τον Διαμαντίδη. Ξέρεις τι μου είπε; Τελείωνε την προπόνηση και αυτός καθότανε και βαρούσε σουτ μέχρι να βραδιάσει. Για να γίνεις καλύτερος πρέπει να γεμίσεις υδραγωγεία με ιδρώτα. ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ.

  11. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Και ξαναπαμε στον μεγαλο φταιχτη που ειναι το αφεντικο. Δικαιωμα του ειναι να μην θελει να επενδυσει και δεν θα το παιξουμε δερβισιδες στην τσεπη αλλα απο την αλλη να παρουσιαζει αυτη την αποκρουστικη εικονα η εταιρεια ΑΕΚ και να περιμενει εσοδα το καλοκαιρι ε δεν ειναι δικαιωμα του γιατι ψιλοπερναει τον οπαδο για μαλακα.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ηρθε απο τραυματισμο πριν εφτα μηνες. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ δηλαδη ισχυει αυτο το ρημαδι το αλλοθι? Ειναι κατασταση αυτη επαγγελματιες παικτες να παιζουν 90 λεπτα τη βδομαδα 20 χρονων παιδια και να μιλανε για κουραση? Σε ενα πρωταθλημα με ρυθμους καβουρα?
    Τι να πουν οι αλλοι δηλαδη που παιζουν καθε τρεις μερες CH.L ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ με αντιπαλους οχι τη Λειβαδια αλλα τη Μπαγερν τη Παρι και τη Μπαρτσα?
    Η δουλεια του Ανεστη ειναι να πιανει τα σουτ, ΝΟΜΙΖΩ. Δηλαδη επειδη επιασε 2 πεναλτυ και 5 φασεις ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Δεν ειπα να μη τρωει γκολ- ειπα να μη μας πιανει καρδιακο καθε φορα που γινεται ενα στημενο η μια γιομα και ΦΟΒΑΤΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ να πιασει τη μπαλλα..

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΦΥΣΙΚΑ και ειναι δικαιωμα του να κανει οτι νομιζει. ΔΙΚΟ του μαγαζι ειναι και δικη του τσεπη. Ουτε καμμια κριτικη στο τι θα ξοδεψει ουτε τιποτε. Θες ετσι? Μαζι σου.
    Κανε οπως νομιζεις και καθενας απο εκει και περα, αναλογα ποσο του αρεσει πληρωνει η οχι.
    Πελατης ειναι ο οπαδος σε ανωνυμη εταιρεια. Σου κανει το προιον ψωνιζεις. Δε σου κανει δε ψωνιζεις. Αμα ψωνισεις εχεις και δικαιωμα να απαιτεις. Αμα δε ψωνισεις λες τη παπαρια σου και απο δω παν κ αλλοι.
    Δοξα τον Βουδα, εχει στη τηλεοραση και Premier και Primera και και και να δεις οτι θες. ΟΚ γηπεδο δεν ειναι αλλα θα το αντεξουμε και αυτο.. Μπορω- νομιζω πλεον- να επιβιωσω και χωρις Πιατελα και Ουζουνιδη

  14. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Ο κάτοικος αυτού του ταλαιπωρημένου τόπου είναι αυτός που περιγραφεις.
    Αμόρφωτος,αγράμματος κτλ.
    Το μεγάλο και αναπάντητο ερώτημα(τα έχουμε πει και παλιότερα),είναι το
    γιατί συμβαίνει αυτό με τον συγκεκριμένο κάτοικο της συγκεκριμένης χώρας.

    Δηλαδή του δόθηκε κάποια άλλη μόρφωση και παιδεία και τις αρνηθηκε;
    Ή μήπως από ότι φαίνεται εξυπηρετεί κάποιους να είναι έτσι τα πράγματα;
    Ποιος ωφελείται από την έλλειψη παιδείας και μόρφωσης του οποίου πληθυσμού;
    Ο πληθυσμός πάντως όχι.Και σίγουρα όχι ο Έλληνας…

    Στα της ομάδας τωρα,από τη στιγμή που βρίσκεται και αυτή σε μνημόνιο,
    δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις.
    Όλα θα έπαιρναν μία απλή και λογική σειρά,αν ο εγγυητής έβγαινε κι έλεγε
    ξεκάθαρα και σταρατα για το πώς έχουν τα πράγματα και ποιοι είναι οι στόχοι
    της ομάδας σε ένα πλάνο πενταετίας.
    Εκεί νομίζω είναι και η μεγάλη ευθύνη του.
    Ο κάθε πογιετ και καλός προπονητής να είναι,χωρίς υλικό δε μπορεί να κάνει
    και πολλά.
    Και αν συνεχιστεί η σφικτή οικονομική πολιτική,από το να φέρει τον κάθε
    Ουζουνιδη ας εμπιστευτεί τον Στελιο που και σοβαρός μου φαίνεται και
    ίσως να δικαιούται μία ευκαιρία.

    Πάντως Δημητρη ότι και να λες,γουσταρω νετρίνο να λέει τα δικά του κι εσύ
    να του τα χωνεις!
    Περναω περίεργη φάση και με κάνετε να γελαω!

    Υγεία και δύναμη.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο netrino ειναι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ που σπαμε πλακα – μεταξυ μας στο site και απο εδω και περα ετσι θα αντιμετωπιζεται απο μενα. Καναμε υπομονη μπολικη- φτανει πια χτυπησε κοκκινο η αμοιβαδα.

    Τωρα για τα αλλα ο Ελληνας ΕΠΕΛΕΞΕ την ευκολη οδο για να ‘προλαβει’ το συχρονο κοσμο. Η μεταλλαξη ηρθε το 81 με το ΠΑΣΟΚ που ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, οπου και στρατηγικα ΚΛΕΙΣΑΜΕ οτι παραγωγη ειχαμε, και φτιαξαμε μια σοβιετια σε ολα. Κρατισμος- κυφηνες-πρασινοφρουροι, ευκολος πλουτισμος και πρωτυπο τα λαμογια και το glamour του κολου: μυκονος μπουζουκια αυτοκινητα ΟΛΑ με δανεια.
    ΠΑΝΤΟΥ εγινε αυτο. Οποιος ειχε λιγο νιονιο κρατηθηκε (οσο μπορουσε) απο τη λαιλαπα.
    Ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ καποιου να αρνειται η οχι τι θελει να κανει στη ζωη του. Οταν ακους οτι εγω δε σπουδασα γιατι δε βιαζωμαι η την αλλη παπαρια- σπουδασα στο πανεπιστημιο της ζωης, καταλαβαινεις ΓΙΑΤΙ το επιπεδο εχει πεσει ΤΟΣΟ χαμηλα.
    Ειναι τεραστια κουβεντα αυτη, με απειρα παραδειγματα. ΘΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ? Κοιτα την πορεια της ΑΕΚ απο το 2004 ως το 2014, πως μια εταιρεια ειχε ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ να ειναι οχι μονο υγιης αλλα και με τεραστια δυναμικη και καταντησε (την καταντησαν ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ) να πτωχευσει σε μια δεκαετια μεσα. Οχι μονο να πτωχευσει αλλα να χρωστα και κανα 80αρι μυρια χαλαρα.
    Δε φτανουν τα κοντα 300 που περασαν απο τα ταμεια δηλαδη χωσαμε και 80 μεσα το μαγαζι! Σε 10 χρονια μεσα – για την ακριβεια 7-8 μιας και απο το 2011 εισαι στο ελεηστε το πτωχο.
    Κανε 300+ 80 = 380 δια 8 να δεις τι εγινε!

    Βεβαια ολο και καποιο σπιτακι, καποια εταιρεια, κανα σκαφος κανα γιαουρταδικο κανα δανειακι ΞΕΠΛΥΘΗΚΕ στη πορεια ε? Κανα κεφαλαρι κανα ferreti καμμια morgan stanley.. κανα σπατο…

    Δεν υπαρχει ΠΑΙΔΕΙΑ γι αυτο βλεπεις τη κυριαρχια της γυφτιας της λαμογιας και της βρωμας παντου. ΑΥΤΟ ειναι επιλογη του Ελληνα και τιποτε αλλο. Βγες στο δρομο να δεις ΜΟΝΟ πως συμπεριφερεται, πως αντιμετωπιζει το μερος που ζει και το γεμιζει σκουπιδια- ολη η Ελλαδα ειναι μια χωματερη, πως ειναι της νοοτροπιας οτι φαμε οτι πιουμε και να ψοφησει η κατσικα του γειτωνα. Δες πως φερεται στα ζωα, δες πως διασκεδαζει με παντελιληδες και τουρκαλβανους τσιφτετελοξεφτιλες, δες ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ να ψηφισει.

    Απλα ειναι τα πραγματα και ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, οπως και παιρνεις αυτο που σου αξιζει

  16. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Δεν έχεις άδικο ρε φίλε έτσι όπως προσεγγίζεις το όλο θέμα.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν κι άλλοι τρόποι προσέγγισης.
    Ένα ωραίο που έχω διαβάσει εδώ μέσα,δε θυμάμαι από ποιον φίλο,είναι ότι
    είμαι υπεύθυνος για τις πράξεις μου αλλά δεν είμαι υπεύθυνος για το μυαλό μου.
    Κάπως έτσι.
    Τις οποίες γνώσεις,αξίες,πεποιθήσεις, μας τις φυτεύουν πριν καλά καλά
    καταλάβουμε τι μας συμβαίνει.
    Και όταν και αμα ψυλλιαστουμε οτι κάτι δε πάει καλά,είναι πολύ δύσκολο έως
    απίθανο να αντιδρασουμε όπως πρέπει.
    Μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά όσο φαίνονται αλλά δεν νομίζω.
    Ή δήθεν ελεύθερη βούληση κι επιλογή είναι μάλλον μία ψευδαίσθηση για να
    είμαστε πιο εύκολα ελεγχομενοι και χειραγωγησιμοι.

    Τα πράγματα είναι πολύπλοκα και το τοπίο θολό.
    Μοιάζουν όλα τυχαία αλλά ταυτόχρονα τίποτα δεν φαίνεται να συμβαίνει κατά τύχη.

    Μάλλον πρέπει να είμαστε πιο συγκρατημενοι και ταπεινοί διότι δεν ξέρουμε
    που εχουμε μπλέξει…

    Αδίστακτοι και ικανοί για όλα οι γνωστοί ως κυβερνήτες μας και οι άγνωστοι που
    τους κυβερνούν…

    Αλλά η μεγαλύτερη και η πιο απρόβλεπτη πορνη που κινεί με ασύλληπτο τρόπο
    τα νήματα ακούει στο όνομα Ζωή.

    Άντε τώρα να σου χαλάσει το αυτοκίνητο σε μία απόμερη περιοχή,στο απόλυτο
    σκοτάδι,να έχεις μεγάλη ανάγκη για βοήθεια και να έχεις εγκλωβιστεί εκεί,
    ή ώρα να περνάει και άνθρωπος πουθενά,η αγωνία και η απόγνωση να έχουν
    χτυπήσει κόκκινο και λίγο πριν τρελλαθεις από το φόβο σου διακρίνεις στο βάθος
    φώτα αυτοκινήτου να πλησιάζουν…
    Πετάγεσαι στο δρόμο,κουνάς χέρια πόδια για να γίνεις αντιληπτός.
    Και ναι!Ο οδηγός σε βλέπει και τρέχει να σε βοηθήσει.
    Και αφού περνάνε τα πρώτα λεπτά και νιώθεις τους παλμούς σου ξανά φυσιολογικούς και εισαι πλέον ασφαλής,νιώθεις την υποχρεωση να ευχαριστήσεις αυτόν τον ανθρωπο που σε γλυτωσε από μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
    Γυρνας και του λες:
    -Σε ευχαριστώ πολύ άνθρωπε μου για το καλό που μου έκανες.Πως σε λένε;
    -Νετρίνο!

    Μεγάλη πορνη η κυρά Ζωή σου λέω…

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΕΤΡΙΝΟ: ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ Η ΝΑ ΣΟ ΞΑΝΑΠΩ?
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΟΚ ΤΩΡΑ Η ΘΕΣ ΠΑΛΙ?

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝ. ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ – ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ- ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΙΔΙΑ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

    Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ MIRROR

    ΥΓ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΛΈΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ

    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ

    ΜΑΛΑΚΑ

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τακη, κανω τεραστια υπομονη να ακουω τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ εδω και μηνες, η υπομονη εξαντληθηκε. ΤΕΛΟΣ πως το λενε. Enough με το ΜΑΛΑΚΑ που μας εχει πρηξει στη μπουρδα του. Αιντε με το καθε βλαμμενο που πρεπει να του δινουμε και βημα να ειρωνευεται.
    Εχει 500 να κανουμε οση κουβεντα θελουμε.

    Τωρα για τα αλλα που λες υπαρχουν οπως ξερεις πολλοι ανθρωποι που ειναι φτωχοι υλικα αλλα παμπλουτοι σε ολα τα αλλα. ΑΥΤΟ λεω επιλογη. Απο το λιγο που προλαβα ηλικιακα ο Ελληνας ηταν ενας ‘νοικοκυρης’ λαος σε γενικες γραμμες. Η ασυδοσια και ο ‘σταρχιδισμος’ καλλιεργηθηκε εντονα με την αλλαγη που εφερε και τη νοοτροπια που ανεφερα. Εχω δει φιλους- μιαλω για παιδικους φιλους- που δεν τους αναγνωριζα να μεταλλασωνται σε ‘κροισους’ δανεικων και σε μπατιρηδες
    (δυο ειναι και αδελφια μαλιστα) μεσα σε μια δεκαετια..

    Μας παρακαλαγαν ΟΛΟΥΣ νομιζω να παρουμε δανεια να παρουμε να παρουμε. Λες και δεν υπηρχε αυριο. Γιατι ΔΕΝ αναρωτηθηκε ποτε κανενας? Κανενας ετσι για το γαμωτο δε πονηρευτηκε μια φορα, γιατι ολοι ξαφνικα μας πετανε λεφτα rolex jeep και χλιδες στη μουρη?
    Γιατι υπαρχουν ΣΟΒΑΡΟΙ business στην Ελλαδα και υπαρχουν και χαβαλεδες που εγιναν σε μια πενταετια group (τρομαρα τους) και σε μια δεκαετια ετρεχαν στο 99?

    Ξανα παραδειγμα ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΧΛΕΥΑΖΑΝ τν Φιλλιπου οταν παρατησε την ΑΕΚ πρωταθλητρια βλεπωντας ολο αυτο το ΣΙΧΑΜΑ της ΕΡΑ. Τον ξανα-χλευαζαν οτν αποσυρθηκε απο το φρεσκο γαλα, τον ξανα ειρωνευονται τωρα που εκλεισε το εργοστασιο- επειδη ο ανθρωπος δε θελει να γινει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ (τρελλη ιστορια ο τυπος ειναι για οσκαρ) και κοιταει το μαγαζι του να ειναι σοβαρο και να μη πουλαει φουμαρο με δανεικα. Αμα θες κανουμε ενα post γι αυτα

    Η ουσια ειναι οτι οντως μπορουν να σε κατευθυνουν αλλα πρεπει να τα θελει και ο κολος σου. Γνωμη μου..

    @ Jason Γελασαμε φτανει. Χαιρωμαι που τα σχολια μου ειναι ιδια με πεντε champions league.
    Βεβαια δεν ειδα αναλόγη αντιδραση οταν του γραφανε μας εχεις πρηξει τα αρχιδια και ρωταγαν αν επικοινωνει το μυαλο σου..
    ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ TROLL ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ. ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΤΕΛΈΙΩΣΕ

    ΟΣΟ για τον Gus ουδεμια κολοτουμπα. ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ 100% ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 100% ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
    ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ για να δουν θεαμα και μετα γελαγαμε ολοι μαζι.
    Χθες μαλιστα απαιτησες και ΔΕΛΛΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ αν δε κανω λαθος. Που ησουν μετα τη ΤΕΣΣΑΡΑ στο φαληρο να τα πεις αυτα?

  19. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Δε Σνιτς: Σε κάποιο σχόλιό σου γράφεις “…Οταν ακους οτι εγω δε σπουδασα γιατι δε βιαζωμαι…καταλαβαινεις ΓΙΑΤΙ το επιπεδο εχει πεσει ΤΟΣΟ χαμηλα…’

    Αυτό το αναφέρω- ως λογοπαίγνιο- στο σύντομο βιογραφικό μου που υπάρχει εδώ στο site.
    Και γενικά σε βλέπω ότι ρίχνεις κάτι “μπιχτές” (αορίστως και χωρίς ευθεία αναφορά ασφαλώς) κατά καιρούς στα άρθρα σου και σε αρκετά σχόλιά σου “φωτογραφίζοντάς” με.

    Eχεις να μου πεις, ή να μου προσάψεις κάτι απευθείας,αντί να πηγαίνεις “μεσω Λαμίας”;
    Σε έχω ενοχλήσει, ή με κάποιο τρόπο προσβάλει, ή μειώσει με κάποιο άρθρο μου ή σχολιό μου εδώ μέσα;

    Δεν έχω αντιληφθεί δηλαδή γιατί “περιστρέφεσαι” γύρω από μένα όταν αναφέρεσε στα κακώς κειμενα της Ελλάδας και των παθογενιών της.
    Με θεωρείς αντιπαράδειγμα; Η μέρος του προβλήματος; Η υπάιτιο εν μέρη της κατάπτωσης της χώρας; Η υποκινητή των αρνητικών επιπτώσεων στην ελληνική κοινωνία;

    Πως ξέρεις ποια είναι η προσωπική μου παιδεία, ποιος ο παραδειγματισμός μου και η στάση μου στη ζωή και στους συνανθρώπους μου και στο περιβάλλον,; Από που προεξοφλείς ότι είμαι αντιπαράδειγμα και χαρακτηριστικό δείγμα του τεμπελοέλληνα του παρτάκια,που αδιαφορεί,που βρωμίζει τα πάντα γύρω του,που είναι υπαίτιος για την κατάντια της κοινωνίας που ζει; Με γνωρίζεις; Εχεις άποψη προσωπική για μένα; Πως την απέκτησες;

    Τι ακριβώς μου αποδίδεις με τις κατά καιρούς και πάντα ανώνυμες και αόριστες αναφορές σου;
    Αν μπορείς,εξηγήσου στα ίσα.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σου εχω στα ίσια πει οτι μου ειςαι παντελώς αδιάφορος και να μη με ξανά ενοχλήσεις. Στο εχω πει και γραπτώς και με Mail και εχει γινει οκοκληρο θεμα απο τοτε που ειρωνευωσουν ΕΣΥ !!! ΕΜΕΝΑ!!!!- αν ειναι δυνατον..Εσυ εισουν ο λόγος που αποχώρησα απο το χωρο μιας και δε θελω κανενα συσχετισμό μαζί σου- με ενα θρασυδειλο που επιτιθεται με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ για να ‘κρινει’ τον ανθρωπο-ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. Το οτι επανηλθα ειναι μονο και μονο απο κουβεντες με τον stevie που εχουμε και σχεση περαν ενος blog. Δε σέβεσαι ´ΤΙΠΟΤΑ μιλας για ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ καί εχεις φτάσει να αναφέρεις ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ, πιθανά πάθη (που βγάζεις απο το κεφάλι σου) μέχρι και για καρκίνο εχεις μιλήσει- εντεχνα παντα για να μην εκτεθεις τρομαρα σου- μεσα στο παραλήρημα σου. Μου ειςαι παντελώς αδιάφορος, ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ και μη ξανά απευθύνεις το λόγο οπως δεν ασχολούμαι καν με οτιδήποτε λες η κανεις. Οςο για ολα τα αλλα ΝΑΙ σε θεωρώ οτι είπες: το χειρότερο είδος ελληναρα και γι αυτο δε θελω Καμμια επαφή ουτε κατα το ελάχιστο.

    Πολυ μεγάλη ιδέα για το εαυτό σου εχεις που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι άλλη δουλεια δε έχουμε να κάνουμε παρα να ασχολούμαστε με σενα. Ώπα Τιτάνα της διανόησης χαλάρωσε..ΞΕΚΑΒΑΛΑ λιγο και ασε και τη μυγα που σε μυγιαζει. Με όποιον εχω να πω κατι το λεω επώνυμα και σταράτα όπως εχω κανει και εδω μεσα. Εσυ για μενα εισαι τελείως ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ για να ασχοληθώ καν.

    Γράφε οτι θες, λέγε οτι θες, δεν τα διαβάζω καν απλα τα προσπερνάω οσο πιο γρηγορα γινεται, οπως κανει και η πλειοψηφια άλλωστε αφου θες να πουμε για τετοια θέματα. Ασχολησου έκει με το μονοψήφιο κοινό σου και ασε με στη ησυχία μου. Αυτο μου ελειπε να ανοίξω και διάλογο μαζί σου … Έλεος δηλαδή. Τοσο ξεπεσμός; Δε θα ξαναμπω καν στο κοπο να σου ΞΑΝΑ- απαντησω (προφανεςτατα Θες υπενθύμιση ανα τακτά χρονικά διαστήματα) στο ειπα μια στο ειπα δυο ε φτανει πια. Σταματα να ψαχνεσαι- τα ιδια εκανες και την αλλη φορα:χωνωσουνα σε δικα μου κειμενα και πεταγωσουνα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ με ενδιαφέρει ουτε η γνώμη σου ουτε τίποτε, κανεις δε σε ρώτησε κανεις δε σου απεύθυνε το λογο. Αςχολειςου Με οτι ασχολείσαι ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΩΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ψάχνωντας αφορμή για να αςχοληθει κάποιος μαζι σου.
    Κατανοητο οταν γραφεις και ξαναγραφεις και ξαναγραφεις και το αποτελεσμα ειναι αναγνωσιμοτητα που αμα γινει διψηφια μια στο τριμηνο ειναι γεγονος- απο καπου πρεπει να πιαστεις και εσυ ΜΠΑΣ και σου δωσει κανενας σημασια.
    Στο εστειλα με mail οτι δεν θελω ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ με cc τον stevie εδω και μήνες.
    Ιδιωτικα οπως κανουν αυτοι που οντως τους ενδιαφερει ενα θεμα και οχι δημοσια οπως κανουν ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ σα και σενα. Τα ιδια εκανες και με το Κιντη- πηρες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ κουβεντες και τις εγραφες στο Ιντερνετ για να κανεις το ξερολιδη. Αστικη ευγενεια και τακτ: ΜΗΔΕΝΙΚΑ- ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. Θα μου πεις ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ? Τα ίδια έκανες τα ιδια κανεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δε μπήκα καν στο κόπο να απαντήσω.

    ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ?

    Αν ναι εχει καλως. Αν οχι παλι εχει καλώς.

    ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ- ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ– ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.

    Over and out

  21. Ο/Η digeo21 λέει:

    @ Snitch. Ο Πογιέτ φαινόταν ότι ήταν ένας κανονικός προπονητής και αργά ή γρήγορα δεν θα τον άντεχε το σύστημα ΑΕΚ. Απλά αυτές τις μέρες σκέφτομαι τι περιμένει την ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια. Εγώ διαρκείας θα παίρνω για καθαρά συναισθηματικοούς και οικογενειακούς λόγους αλλά σκέφτομαι πώς θα γίνει να φτιάξουμε ομάδα με τον Μελ να μην θέλει να επενδύσει σημαντικά ποσά ( έστω και εκτός ισολογισμού) και από την άλλη 5000 διαρκείας, τους Σέρβους και τον Ουζουνίδη. Από την μία τον Τίγρη που ορθά αναφέρεις ότι θα κάνει ό,τι θέλει και θα βάλει όσα θέλει. Απλά εμείς που αγαπάμε την ΑΕΚ και όχι τον Σέρβο ή την Αρκάδη ή τον κάθε Δημάτο, τι μπορούμε να περιμένουμε? Ο Πογιέτ κακά τα ψέμματα, με τόσο χαμηλό μπάτζετ δεν θα μπορούσε να κάνει θαύματα. Κάποιες σκόρπιες σκέψεις κάνω, περιμένοντας την δημιουργική ασάφεια του Τίγρη , όπως λέει και ο Steven. Το θέμα είναι τι μπορούμε να περιμένουμε για την νέα σεζόν? Με μικρό μπάτζετ και με το σήμα στον επόμενο προπονητή: κοίτα μην ζητάς και πολλά, δες και τον Πογιέτ που είναι.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπορει να ειναι καλος μπορει οχι. Δεν γινεται να κριθει καποιος χωρις ουτε ενα εργαλειο δικο του- και αυτα που εκανε (οτι εκανε) πολλα ηταν. Ο καθενας δινει τα χρηματα του οπως νομιζει, αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η ΑΕΚ ειναι μια εμπορικη εταιρεια που εμπορευεται με τους ‘πελατες της’ το προιον.
    Τα διακειας εκει κινουνται 2 σαιζον τωρα- αν βγαλεις τα μαστουρια ΟΥΤΕ 5000 δεν ειναι- οποτε δεν αναμενεται να αλλαξει κατι. Δεν αναμενω τιποτα μιας και οι ενδειξεις δειχνουν οτι θα παμε φετος οπως πηγαμε περσυ. Δηλαδη με κανα προπονητη βεληνεκους Δελλα και αναλογο ροστερ. Αντε να σου κανει και 1-2 μεταγραφες τυπου Αγκερ μπας και ψησει καμμια καρτα, η να σου αλλαξει τους δανεικους και τους Βραγκας με αλλους δανεικους και Βαργκας.
    Απο τη μια ειναι καλο που δεν ξανοιγωμαστε οικονομικα και ειναι μαζεμενο το μαγαζι, απο την αλλη αμα πας συνεχεια με τα εσοδα δε θα κανεις ΠΟΤΕ τιποτε μιας και ο αλλος παει αναλογα και ειναι στα 90 εκκ την ωρα που εσυ εισαι στα 6,8.

    Καθενας κρινει και συμμετεχει ΑΝ και ΟΠΩΣ θελει. Εγω ειπα οτι αμα δεν δω σοβαρες κινησεις απο προπονητη μεχρι ροστερ- δηλαδη κατι που εχει ποιοτητα και νοημα- ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ. Αν το καταστημα φερει καλο προιον θα εχει πελατεια. Αν φερει της λαικης τα πεταμενα παλι θα εχει την αναλογη πελατεια. Αντιστοιχα με τη ποιοτητα που θα εχει θα μαζεψει- εκτος απο πελατες- και το αναλογο στο αγωνιστικο κομματι.
    Απλα πραγματα ειναι