Προς “κάποιον”

 

(Σσσσ… Είναι ο γνωστός ” Snitch”,αλλά με προειδοποίησε παιδιά να μη του ξανααποτανθώ,΄μητε και να αναφερώ εις Αυτόν. Φοβάμαι….μπορεί να μου κάνει μήνυση. Μπορεί και να πάει για περιοριστικά μέτρα. Η μπορεί να κάνει διάβημα στον Χρήστο Ζαμπούνη περί σπασιματος πρωτοκκόλου. Οπως αυτό που διατηρουν στο Μπάκιγχαμ, από όταν η Βικτωρία καθάριζε το μουνί της με πανιά,όταν τελέιωνε τα γαμίσια της με τους νέγρους. Μη του το πείτε,χαθήκαμε)

Οσο δεν θα γράφεις “καθαρά” και αφήνοντας “σκιές” για μένα σε κείμενά σου, τόσο θα “ασχολούμαι” μαζί σου. Οσο και αν απαιτείς το δικάιωμα του αποκλεισμού,δεν θα το έχεις,όσο δεν γράφεις ξάστερα και χωρίς “Βρετανιές”.

Εχω να  “ασχοληθώ” μαζί σου από την τελευταία φορά που ανταλάξαμε αποψεις σχετικά με  την 3ψήφια ή όχι  παρουσία των μετοχών στην τηλεόραση,στην οποία μάλιστα διαφωνια πιάστηκες “αδιάβαστος” και εν τούτοις με αποκαλούσες ΨΕΥΤΗ (με κεφαλάια.) Κάποιος σχολιαστής σου έβαλε τελικά μυαλό αφού είχες άδικο και παρ όλα αυτά, σε επόμενη επισημανσή μου -παρεμφερές με το θέμα των μετοχών-συνέχισες απτοητος να γράφεις πως “συνεχίζω να λέω μαλακίες”. Είτε δηλαδή εκτέθηκες είτε όχι,ένα και το αυτό. Ανένδοτος. Χαλάλι σου και δεν με νοιάζει βέβαια. Επαφές με το ζόρι δεν  μπορούν να υπάρχουν. Αλλά “σπόντες” και πουστίτσες σε κέιμενα δεν γουστάρω.

Η γραφή εδώ πέρα είναι δημόσια και υπεκφυγές του τύπου “δεν θέλω να μου απευθύνεις ξανά τον λόγο” δεν περνάνε,εφ όσον εσύ ο ίδιος με “ξαναθυμάσαι” εν αγνοία μου μέσα σε κείμενά σου. Να πάψεις να με “φωτογραφίζεις” για να πάψω και εγώ να “ασχολούμαι” μαζί σου. Αλλη όρεξη δεν είχα να καταπιάνομαι με  “παραμορφωμένους” κολαούζους.

Χειροκροτητή του Κούλη και υπερασπιστή του Αδωνι. Υπέρμαχε του Σαμαρά, υποστηρικτή του Βενιζέλου,θαυμαστή του Δένδια. Ο Κούντερα και ο Εκο  σε μάραναν.

Γράφε ρε κανονικά και αντρίκια. Και πες ότι έχεις να πεις. Που έφυγες κι όλας  εξ αιτίας μου από των εδώ χώρο. Και μάλιστα για λόγους “αισθητικής”. Και αφού είμαι ακόμα εδώ,πως ξανάρθες; Επέστρεψε η αισθητική σου στα ίσα της; Το κανασκέφτηκες;  Η σου είπαν να ξανάρθεις;

Είναι δυνατόν να μιλάς έσυ για αισθητική γραφής, όταν έχεις προσβάλει,καταχέσει,καθυβρίσει σχεδόν όλους εδώ μέσα που έχουν διαφορετική άποψη από την δική σου; Υπάρχουν κειμενά σου που θα  ντρέπονταν να τα διαβάσει ακόμα και  ένας λιμενεργάτης.

Και μου λες εμένα ότι …βρίζω; Οτι  χρησιμοποιώ βρισιές αντί για “επιχειρήματα”; Ποιον έβρισα τόσο πια, που σε έκανε να φυγεις αηδιασμένος,σαν την Μαρία Αντουανέτα;

Μήπως οι χαρακτηρισμοί μου προς τον λεβέντη της Πύλου και κολητό του Μελισσανίδη, Σαμαρά,όταν τον αποκαλούσα “στραβομαλάκα”; Η μήπως τον ίδιο τον “εγγυητή” και “απλό οπαδό” όταν τον αποκαλούσα “σαγιονάρα”; Αυτό δεν αντέχει η…αισθητική σου;  Και τώρα τί άλλαξε; Αποζημιώθηκες παίζοντας μετοχές πετρελαικές και επανήλθες ως πραιτωριανός, προστάτης του “μεγιστάνος”;

Ασφαλώς και κανένα αλάθητο δεν διεκδικώ. Ασφαλώς και την γνώμη μου λέω, έχοντας  όμως πλήρη συνείδηση των όποιων και όσων συνεπειών. Και αυτό το κάνω-ακόμα και κόντρα στα ίδια μου τα τρέχοντα συμφέροντα-γιατί πολύ απλά δεν κοιτάζω την φορολογική δήλωση κάποιου πρωτού “καταπιαστώ” μαζί του. Δεν με νοιάζει καθόλου πως τον λένε, τί είναι και πόσα κουβαλάει. Στα αρχίδια μου.

Αν εσύ  βρίζεις και προσβάλεις υπαλλήλους  ή απλούς σχολιογράφους και μπροστά στα πρώην και τα νυν μεγαλοαφεντικά στέκεσαι “κλαρίνο” είναι δικό σου θέμα.

Αλλά όχι και “αισθητική” τώρα να βαφτίζουμε την συμφερολοντολογία.

Οσο για το ότι “την έχεις μεγαλύτερη” την επισκεψιμότητα στην δική σου στήλη από ότι εγώ στην δική μου,έχεις δίκιο. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Τα “νούμερα” δηλαδή. Σάμπως και η “Bild” άσχημα πάει; Αλλος έχει μεγαλύτερο αυτοκίνητο.Αλλος μεγαλύτερο γιοτ. Αλλος μεγαλύτερο πούρο. Καλύτερη γκόμενα, ωραιότερο κώλο , κ.ο.κ. Ετσι πάει η κομπλεξούρα.  Σύννεφο.

“Over and out”. Ναι, χεστίκαμε τώρα.

Καλύτερα, “ορέν ντουβάρ” που έλεγε και ένας άλλος μεγάλος έμπορας, ο γνωστός “μπακαλόγατος”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.