ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Είναι να έχεις διοίκηση. Που προβλέπει, που προλαμβάνει, που καταλαβαίνει το παιχνίδι του ανταγωνισμού και που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να διορθώσει τα λάθη της. Ένα άλλο σημαντικό είναι η διοίκηση να καταλαβαίνει πλήρως τι όπλα έχει με τα οποία έχει εφοδιάσει τον προπονητής της, καθώς και τι όνομα και προσωπικότητα είναι ο προπονητής της. Για όλα αυτά, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μελισσανίδη, που αυτός είναι η διοίκηση μας. Τα κατάλαβε όλα.

Και καταλαβαίνοντας τα πάντα, δυόμιση χρόνια έχτιζε με Μπάγιεβιτς, Μιλοβάνοβιτς – λίγο λίγοτερο αυτός – και Δέλλα, αλλά το οικοδόμημα απλά κατέρρευσε με την τεσσάρα στο τηγάνι. Μιλάμε για χτίσιμο μπετόν. Το οποίο ανέλαβε ο Πογιέτ, κι όπως και να το κάνεις, από την πέμπτη θέση, έφτασε στην δεύτερη, άλλαξε τα παικτικά συστήματα κι έφτειαξε κι ένα εικονικό βάθος στο ρόστερ. Αυτό το ρόστερ, που όπως ολόσωστα είπε ο αντιπαθέστατος Τζιμπούρ, στο 95% του,  είναι φτειαγμένο για την δεύτερη κατηγορία.

Τι κατάλαβε ο διοικητής; Οτι τα αγγούρια είναι πράσινα. Οτι κάποιοι μέσα στον αγωνιστικό σχεδιασμό, δεν του κάνουν, αλλά απλά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ. Διότι είναι μπλεγμένος στην μιζέρια, στην τσιγκουνιά και στην ανασφάλεια από πιθανή έλλειψη αυλής, και δεν μπορεί να πάρει σωστές αποφάσεις. Κι αυτή είναι η μόνη αλήθεια, μαζί με την ιστορία οτι είναι αδύνατον να συνεργαστεί με πραγματικά σοβαρούς ανθρώπους, που έχουν αληθινά μοντέλα οργάνωσης, κι όχι απλή μύτη κι ικανότητα στον σαλταδορισμό.

Οι παπαγάλοι φυσικά, θα γράψουν άλλα. Θα πιάσουν τώρα το θέμα του θεάματος. Οτι η ΑΕΚ έπαιρνε αποτελέσματα, με ένα ξενέρωτο ποδόσφαιρο. Κρίμα που μετά τα παιχνίδια, ακόμα δεν έχει εφευρεθεί κανονισμός, να παίρνει  τους βαθμούς από έναν κακό νικητή και να τους δίνει στην ομάδα που κατέπληξε μέσα στο γήπεδο. Αλλά και τέτοιος να υπήρχε, δεν κατάλαβα, οι αντίπαλοι που κέρδισε ο Πογιέτ με το κακό θέαμα, πείσανε κανέναν οτι παίξανε καλύτερα από εμάς; Στα ντέρμπυ ειδικά, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Οι παπαγάλοι όμως, είναι απλά πουλιά και δεν τους παίρνει κανένας σκεπτόμενος σοβαρά. Μια ματιά στην κυκλοφορία των οπαδικών εφημερίδων, απλά πείθει και τον τελευταίο των μαστούρηδων που κατακλύζουν τα πέταλα.

Μπορεί βέβαια η διοίκηση να προτιμάει να μείνει με τα μαστούρια ή να παρακολουθεί μόνη της τα παιχνίδια, όταν τα μαστούρια της, φροντίζουν για τις τιμωρίες. Δικό της είναι το μαγαζί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ θα της αλλάξω μυαλά; Εγώ έχω τον χρόνο μαζί μου, που θα απαιτήσει ομαδάρα για του χρόνου, με προπονητάρα και παίκτες επιπέδου, όπως και μερικά μύρια για το γήπεδο. Όταν λοιπόν η διοίκηση έχει τόσο καλή σχέση με τα μαστούρια, καλό θα ήταν από τώρα να σκέφτεται τα επιχειρήματα της.

Και τα έγραψα από χθες, χωρίς κάποια πληροφόρηση. Απλά το μυαλό έβαλα κάτω, όταν τα μαστούρια πήγανε στο ξενοδοχείο και υποκατέστησαν την διοίκηση. Όταν τόσο καιρό, το σερβικό λόμπυ ξαναενεργοποιήθηκε κι άρχισε τα ταξιδάκια. Κι όταν είδα το σαμποτάζ των νεοέλληνων παικτών, που χάλασαν τον κόσμο στα αποδυτήρια. Ο Πογιέτ, δεν είναι κάποιος χθεσινός στον χώρο. Λέτε να μην τα είδε αυτά;

Ή μήπως θαρετά και ξάστερα, δεν είπε στην συνάντηση με την διοίκηση, οτι δεν συνεχίζει μετά το τέλος των μπαράζ; Φυσικά και το είπε, και σήμερα εξωθήθηκε στην ανακοίνωση, οτι τα δημοσιεύματα της ΑΕΚ μέσω των φίλα προσκείμενων sites ( sic ), λέγανε άλλα αντί άλλων. Και στην ουσία κάνανε το άσπρο μαύρο. Θα μου πεις, πιστεύεις τον Ουρουγουανό παρά τον Έλληνα; Πλάκα μου κάνετε; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ.

Κι έχει πλάκα ένα δημοσίευμα που διάβασα μόλις τώρα, οτι ο Μελισσανίδης παρά λίγο να το μάθει τελευταίος. Δηλαδή ακόμα και τώρα που τα πάντα είναι μπουρδέλο, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι συνεχίζουν απτόητοι. Τι λέτε ρε μαλάκες, που το έμαθε τελευταίος; Αυτός δεν πήρε την απόφαση; Επειδή δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί κι ήθελε να το παίξει αρχηγός της συγκάλυψης; Επειδή βλέπει όλους τους ανθρώπους σαν σκουλήκια, επειδή απέχτησε κι ένα σκάφος;

Περισσότερα δεν χρειάζονται, αφού τα πάντα τα έχουμε γράψει. Ούτε σχεδιασμός υπάρχει, ούτε τίποτα. Κι αύριο μπορεί να αρέσει κι ο Στέλιος ή ο Ουζουνίδης ή ο Κετσπάγια. Μπορεί και η θειά μου η Μαριώ, που πάντα γούσταρε τον Μπάγιεβιτς. Η ουσία είναι οτι η ΑΕΚ θα δυσφημιστεί διεθνώς λόγω μαστουριών αλλά και λόγω έργων διοίκησης. Συγχαρητήρια και πάλι.

Υγ. Ελπίζω ο Πογιέτ να μην κάτσει στον πάγκο αύριο. Ούτε να εμπνεύσει μπορεί – δεν έχουμε εδώ τους επαγγελματίες της City ή της Bayern που παίζουν άσχετα με τις ανακοινώσεις για τους μέλλοντες προπονητές – αλλά κι ούτε θα είναι ασφαλής στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον να γλυτώσουμε από καμιά καταγγελία στην Ουέφα. Κι ο νοών νοείτω.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ρε Κρισαντους και Πιατελλες και Βατραχια μεχρι να δυσει ο ηλιος, δεν θελουμε σοβαρους ανθρωπους εμεις.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΑΚΟΥ τωρα το σφυριξε ενα πουλακι : Ζοραν Μαμιτς. Οχι παιζουμε..

  3. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Δεν θα καθήσει στον πάγκο.Είναι γεγονός.Στελάρα,ως πεζοναύτης ειδικών αποστολών.Μιτσούκο απεφάσισεν.Και τα μυαλά στα κάγκελα κι οι ροχάλες για εγγυητές και κωλάτζες.Τα καλύτερα έπονται.
    Όσο για τον Ουρουγουανό,τι να λέμε ;Γλύτωσε ο άνθρωπος .Απορία πως άντεξε και τόσο…Πρόλαβε τα βοθρολύματα.Απέφυγε το βυτίο με τα σκατα…Ε,κάτι είναι κι αυτό…

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    A και μη σκας:πηγε ο υποτακτικος (αυτου που δεν ηξερε ντε και το εμαθε στο τελος) και τον ΕΔΙΩΞΕ απο το ξενοδοχειο!!

    ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!

    Αμα ειμουν εγω θα του πεταγα ενα κατοσταρικο στη μουρη και θα εκλεινα ΜΟΝΟΣ μου ενα δωματιο μονο για να βλεπω τη ξινοφατσα του. Ασε που ο ταληροφονιας θα εσκυβε να το μαζεψει χιλια τα εκατο..

    Κανονικα ΦΕΥΓΕΙΣ αυριο για το νησι και στην επομενη συντευξη στο sky/bbc τους κανεις ΡΟΜΠΕΣ. Δε θα το κανει γιατι ειναι ΜΑΓΚΑΣ αλλα αυτο τους χρειαζεται.

    Τοσο ΜΑΓΚΑΣ που τους τα ετριψε στη μουρη και τους φυγανε τα τσισακια. ΒΑΠΟΡΙ εγινε ο αλλος- δε το περιμενε βλεπεις εχει μαθει στους κολο-σσους του σηκω κατσε

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα καταφέραμε πάλι, μιζέρια και πάλι μιζέρια

  6. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Τα καταφέραμε πάλι, μιζέρια και πάλι μιζέρια

  7. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    Δυστυχώς όπως είχε πει και ο χοντρος ”η σημερινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απατη, όχι μια μεγάλη ομάδα”. Με sugar και βάτραχο δεν πάμε πουθενά …. Αν δεν μπουν λεφτά και δεν φύγει αυτός ο καρκίνος που για κάποιο λόγο (…) ακόμα λουζόμαστε η ΑΕΚ θα παραμείνει μια απατη, ένα μπουρδέλο, μια φαρσα που μας παίρνει τα λεφτά και μετά σφυριζει αδιάφορα κάνοντας μεταγραφές αρθο (παικταράς) και χομπιτ ….

    Καλή πορεια με Στελαρα, και χαίρομαι που βγήκε κάποιος με αρχίδια (όχι σαν τον Μαστροκωστα) και μας έδειξε για άλλη μια φορα την απόλυτη ανυπαρξία της διοίκησης…. Το timing ήταν τέλειο, γιατί πρώτον αν θες να λέγεσαι ΑΕΚ νικάς τον ατρόμητο χωρίς προπονητή, δεύτερον άμα είσαι σοβαρός άνθρωπος δεν κάθεσαι να δουλέψεις με γελοίους και τρίτον, σαν σοβαρός άνθρωπος εισπράττεις και την αποζημίωση …

    ΥΓ. (ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΒΠ) ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! Κάθε χθες και καλυτερααα!!!

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Alexandros_NY : Γεννηθήκατε σε σπουδαία ομάδα και σε σπουδαία χώρα. Και γι’ αυτό θα πάτε μπροστά. Διότι γράφετε αυτά τα σχόλια σε πείσμα όλων των χάπατων, που βλέπουν άλλα. Και που νομίζουν οτι η ΑΕΚ και η Ελλάδα φταίνε, γενικώς κι αορίστως, κι όχι οτι πέσανε στην διαχείρηση λαμογιών.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ORIGINAL.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ γεννηθήκατε σε σπουδαία ομάδα αλλα σε λάθος χώρα. Δεν ειναι τυχαίο οτι όπου διέπρεψε Έλληνας ηταν εκτος Ελλάδας.
    Η Ελλάς ειναι μονο για διακοπές είχε πει μια ψυχή.

    Και ανέκαθεν οι ξένοι αν δεν την εκμεταλλευόντουσαν, είχαν τουλαχιςτον τη Τσίπα μα αναγνωρίζουν τις αξίες της.

    Χρειάστηκε να έρθει ενας ουραγούανος με αγγλική παιδεία και μεςα σε έξι μήνες να ΞΕΒΡΑΞΩΣΕΙ ολο αυτο το τσίρκο που λέγεται ΑΕΚ.

    Σάλταρε ο άλλος σημερα ΑΦΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ δεν εχει ξαναγίνει προπονητής να ρίχνει ΤΕΤΟΙΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ σε μεγιστάνα…

    Τέτοια νιλα είχε καιρό να τη πάθει – η ανακοίνωση του ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ σφάξιμο με το γάντι. ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ

    Το οποίο και θα γινει μεγαλύτερο μόλις αρχίσουν και σκάνε οι μεταγραφές του κατοστάρικου.

    Κανε μια μικρή βόλτα μα δεις υο γράφει ο κοσμος: συνέχισε ετσι καο δεν θα ανησυχείς για τιμωρίες και κεκλεισμένων.
    Ετσι κα αλλιώς ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ

  10. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΑΛΕΚΟ ΝΥ-ΛΟΝDON:
    Ε οχι και μπουρδελο η ΑΕΚ του γατοπαρδου. Τα μπουρδελα εχουν οργανωση, μην τα προσβαλλεις. Εσυ εχεις τους Δηματους και τις Αρκαδηδες να βγαζουν επισημη ανακοινωση πως: <> και μετα απο μια ωρα ανακοινωνεται πως ο Πογετ εκδιωχθη απο το ξενοδοχειο απο τον βατραχο και ηρθε ο Μανωλας να κατσει απο αυριο στον παγκο. Το μπουρδελο λοιπον ειναι λαιτ χαρακτηρισμος.

    Μπραβο στον Πογετ που ξεβρακωσε τον αεριτζη σαγιοναρα εγγυητη που κανεις δεν ξερει τι εγγυαται 3 χρονια τωρα, τα καβουρια του, την πουτανα τη σερβα που εν ετει 2016 ακομα ειναι στο σβερκο αυτης της ομαδας και ολο το υπολοιπο σκυλολοι που χουμε μπλεξει και δε θα απαλλαγουμε ευκολα. Γαμω τα ερχομαστε και τα φευγουμε, που νομιζατε ειναι Γκουαρδελλας μαριονετα και θα τον κανατε οπως θελατε. Καλα κανει και σηκωνεται να φυγει απο αυτο το εκτρωμα που μας παρουσιαζεται για ΑΕΚ της επιστροφης και το πληρωνουμε καθε χρονο μετρητα για να χανουμε και τα παιχνιδια επειδη δεν θελει να μαζεψει ο σαγιοναρας τα πρεζονια της Ζακυνθου.

    VAMOS BIEN με ουζουνιδη, κετσπαγια, λουτσεσκου, πατερ κωστενογλα και οποιον αλλον ΥΕS MAN πουθενα μας αξιζει. Διαρκειας δεν εχει. Κατω απο 3000 να νοιωσετε.

  11. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Εσυ εχεις τους Δηματους και τις Αρκαδηδες να βγαζουν επισημη ανακοινωση πως: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα για την οριστική απόφαση του προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ να μην συνεχίσει στην ομάδα μας, μετά το καλοκαίρι. Για την ΑΕΚ αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο κρίσιμος αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Oλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά τον αγώνα.
    (ΚΑΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟ)

  12. Ο/Η Κάρολος λέει:

    Αν ο στόχος είναι να είμαστε στην 4αδα της λίγδας, μια χαρά πάει το μαγαζί.
    Να προσέχουνε κιόλας, μη χάσουνε τα δικαιώματα του Ζόριτς και που θα βρόυνε άλλον με τρία χιλιάρικα ετήσιο συμβόλαιο μετά.
    Ίσως καλύτερα να φάμε κάνα δίμπαλο αύριο να ξεμπερδεύουμε, μη φάμε
    6 από τον “Νουρ” μπροστά στη μαθητιώσα στον τελικό και πάθουν τα παιδιά καμιά ψυχολογία.

  13. Ο/Η netrino λέει:

    Στηβεν στο προηγούμενο αρθρο σου είπες με μια προταση τη μεγάλη αλήθεια. Μπορεί κάποιος να είναι καλός προπονητής αλλά να μην ταιριάζει στα αποδυτήρια μιας ομάδας και το αντίθετο.

  14. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    ειναι τοσο ψυχρος και αναισθητος μαλακας τελικα ο εγγυητης που δεν τον ενδιαφερει το μπινελικι που τρωει πλεον σε καθε του επιλογη κ κινηση ρε Στηβεν ?
    απο εγωισμο τιποτα ρε παιδι μου ?

  15. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “ειναι τοσο ψυχρος και αναισθητος μαλακας τελικα ο εγγυητης που δεν τον ενδιαφερει το μπινελικι που τρωει πλεον σε καθε του επιλογη κ κινηση ρε Στηβεν ?”

    Σου απανταω εγω, ναι ειναι.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Μα δεν τρώει αγαπητέ. Έδειξε ποιά πελατεία θέλει να κρατήσει.

  17. Ο/Η Savvi λέει:

    Ερώτηση κρίσεως

    Θα προλάβει ο νέος προπονητής την έναρξη του πρωταθλήματος; Και αν η απάντηση είναι ΝΑΙ θα κάνει παρέλαση;

  18. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    τρωει μπινελικι Στηβεν απο τους πιο πολλους πελατες, τα μαστουρια και οι ογλου δεν βαζουνε λεφτα στο ταμειο νομιζω

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΔΕΝ υπαρχουν πελατες κυριοι. Εγω απο χτες ακουω ενα πραγμα:Διαρκειας ΤΕΛΟΣ.
    Εστω αυτοι οι λιγοι που ειχαν μεινει, τη κανουν με ελαφρα. Εχει και ορια η κοροιδια.

    ΜΟΝΟ μια κινηση μπορει να αντιστρεψει το κλιμα, να πας σε ΜΕΓΑΛΟ προπονητη
    Μεγαλος θεωρειται ο Μπιελσα στη χειροτερη. Αυτα τα Μιτσελ κλπ ειναι να γελαει ο κοσμος με τον μπριγιαντινη. Αμα θελουμε μοντελλο παιρνουμε τη Καγια με λιγοτερα
    Ο τυπος εφυγε με τις κλωτσιες απο ομαδα με 121εκκ budget τα εκανε ΜΑΝΤΑΡΑ- βλεπεις εκει δεν ειχε τον επενδυτη να σκονταφτουν στη σεντρα να παιρνουν ‘πεναλτυ’.
    15ος ηταν σε ενα πρωταθλημα 2 ομαδων, 6 ποντους πανω απο τον υποβιβασμο. Σιγα με το ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, τα γραφαμε μηνες παλιοτερα

    Ρε το μουρινιο με το πεπ και βοηθο το κλοπ να φερεις ο Πιατελας ΠΙΑΤΕΛΑΣ θα μεινει..

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ( απορων ). Πάντως όσο θυμάμαι εγώ (41 αισίως ) τέτοιο άδειασμα από προπονητή σε πρόεδρο δεν έχω ξαναδεί. Και ο θείος έλεγε τη μία μέρα στηρίζουμε τον προπονητή και την επόμενη αέρας και αυτός. Δεν βγήκε όμως ποτέ κανένας να τον κράξει. .Εδώ μιλάμε για ξεφτίλα που όσο και να προσπαθήσουν τα παπαγαλάκια δεν καλύπτεται.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απορών : Κι αν έχεις λίγη υπομονή – καθότι σήμερα θα γράψω κριτική του αγώνα – αύριο το απόγευμα θα διαβάσεις εκπληκτικά μέσα στο παρασκήνιο και για την λούμπα που πέσανε μόνοι τους μέσα.

  22. Ο/Η bandog λέει:

    οπως τα ελεγα και ειναι γραμμενα εδω και μηνες εδω μεσα.
    οταν ενας προπονητης κλεινει για 6 μηνες σε ομαδα στοχων τοτε ειναι ασοβαρη η ομαδα και ασοβαρος ο προπονητης.

    και ενταξει για την ομαδα το ξεραμε αλλα πλεον ειναι εμφανες οτι απομυθοποιηθηκε και ο “παντελονατος” προπονητης .
    ας σταματησουμε να τον δικαιολογουμε γιατι κανει τα παντα να χασει και οσα δικια του εχουμε δωσει.

    τι σε χαλασε ρε γουσταβο?
    που σου ειπαν οτι θα ξαναμιληουμε μετα τα πλευ-οφ , οταν θα ξερουμε τα (οικονομικα λογω ευρωπης) δεδομενα της ομαδας για του χρονου?
    δλδ εσυ οταν υπεγραφες για 6 μηνες , δεν το εκανες με την ιδια (οικονομικη-αγωνιστικη) επιφυλαξη που εχει τωρα η ομαδα ?

    ακουω οτι ζητησε 2 μυρια συμβολαιο για τον ιδιο και το τιμ του.
    δλδ οταν υπεγραφε πριν 6 μηνες και ειδε ροστερ με πλατελα και κρισαντους ειχε την αντιληψη οτι η ομαδα που συμμετεχει στο ζαμπλουτο ελληνικο προωταθλημα και εκανε μεταγραφες 170.000 ευρω , ειναι ικανει να βγαζει κονδυλι 2 μυρια για προπονητη?

    δουλευομαστε και μεταξυ μας?

    ασε για το ταϊμιν της αποχωρησης….
    ολη η χρονια της ομαδας και οι αντικειμενικοι της στοχοι ειναι το κυπελο και τα πλεϋ οφ και εσενα σε επιασε τωρα ο εγωισμος να βγεις να κανεις δηλωση οτι αποχωρεις με το τελος?
    οκ , μαλακια της διοικησης που βγηκε και ειπε ΨΕΜΑΤΑ οτι ισως συμφωνησετε ενω ειχατε διαφωνισει.
    εσυ ομως που υποτιθεται οτι θα εξαντλουσες το συμβολαιο σου ως σωστος επαγγελματιας εβαλες τον εγωισμο σου πανω απο την ομαδα και βγηκες αυτη τη στιγμη να αποκαλεσεις ψευτρα τη διοικηση και να δηλωσεις αποχωρηση το καλοκαιρι ?
    αν το εκανες με τη ληξη των αγωνιστικων υποχρεωσεων (εφοσον ειχες προθεση να εξαντλησεις το συμβολαιο) , δε θα ησουν καλυτερος μαγκας και σωστοτερος επαγγελματιας ?

    στους υποψιασμενους φαινεται οτι επεδιωκες να φυγεις τωρα γιατι βλεπεις την αγωνιστικη πτωση της ομαδας και τη φαπα που πιθανοτατα θα ερθει σε κυπελο και πλεϋ-οφ.

    συγνωμη αλλα στο προσωπο σου δε βλεπω τον πολεμιστη που βλεπουν οι αλλοι…
    βλεπω ενα τυπο που τζογαρε χωρις μεγαλο ρισκο σε μια ομαδα με προοπτικη ωστε να πιστωθει την αγωνιστικη επιτυχια αν αυτη ερθει και να χρεωσει την αποτυχια στην τσιγκουνια της διοικησης….

    προσωπικα σας βλεπω και τους δυο λιγους για την αεκ που γουσταρω.
    και προπονητη και διοικηση…

    καλη τυχη στην καριερα σου και ελπιζω να μακροημερευσεις στην επομενη ομαδα σου που δε θα εχει τα κουσουρια της αεκ και του ελληνικου πρωταθληματος….