GUSTAVO POYET FARE WELL

ITS BEEN AN HONOUR. THANKS FOR EVERYTHING

cq5dam.thumbnail.490.338.margin

GUS POYET αφου εχει σκοραρει το νικητηριο γκολ στο super cup εναντιον της Ρεαλ Μαδριτης, με κατι παικτακια οπως ο Zola, o Leboeuf, o Di Matteo, o Vialli, o Desailly, o Wise, o Mark Hughes κλπ. Για εκει καλος ειναι που να μπλεκει τωρα με το γιγαντα το Πιατελα και τον θηριο το Ανεστη..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to GUSTAVO POYET FARE WELL

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ρε φίλε DIMI πραγματικά δεν αντέχεται αυτή η μιζέρια μας, ένας σοβαρός επαγγελματίας ήρθε στην ομάδα και τον διώξαμε ……

  2. Ο/Η digeo21 λέει:

    Πάντως το μόνο που απορώ είναι πώς μας έκανε την τιμή και ήρθε και ποιος τον έφερε. Ο Μελισανίδης τις αποφάσεις του τις πήρε. Ουζουνίδηδες και Σέρβους θέλει, αυτούς θα λουστεί. Απλά είναι κρίμα να διαχαστεί ο κόσμος άλλη μια φορά. Αλλά από την άλλη Πογιέτ και να παρακαλάει να μείνει, δεν πάει. Οπότε αντίο και ας ελπίσουμε οτι ο υπηρεσιακός προπονητής θα κάνει τον Πιατέλα και τον Μπουανανότε. Πολλοί θα τον πουν ότι τα παρατάει στα δύσκολα. Αλλά από το να είναι σαν τον Σέρβο και να μας λέει αν πάρω το Κύπελλο θα μείνω, ας ξέρουμε μια ώρα αρχίτερα τι γίνεται.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Ο ενας απο τους δυο ΣΟΒΑΡΟΥΣ φευγει . Ο αλλος ειναι ο Δεδες. Τραβα παλικαρι μου στο καλο,γιατι μεχρι τωρα ειδες τα σκατα. Αν εμενες θα εβλεπες και τον βοθρο….

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    1) ΔΕΝ σε παρατησε ισα ισα που ειπε θα φυγω μολις τελειωσει το συμβολαιο μου καθαρα και ξαστερα
    2) Φυσικα και ειναι δικαιωμα του να φερει οποιον θελει. Οπως ειναι δικαιωμα μας αμα δε μας κανει να μη ψωνισουμε. ΕΠΤΑ ατομα ειμαστε ηδη που ειμαστε εκτος για τη επομενη σαιζον τα sms ΠΡΙΝ και η κουβεντα ΧΤΕΣ το βραδυ που παιξαμε μπαλλα ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ. Μονο αμα δωσει λεφτα για προπονητη και παικτες θα μας ξαναδει.
    3) Η ΑΕΚ ΝΟΜΙΖΕ οτι εχει να κανει με ανθρωπακια τυπου Δελλα να του λενε ελα-φυγε, η πηδα στο ενα ποδι και αυτος να ρωταει ποσο ψηλα. Δε παιζουν αυτα σε ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Αμα δε το ξερατε ΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ
    4) Ο ΚΑΘΕ GUS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΕΚ. Αντιθετα η ΑΕΚ εχει αναγκη ανθρωπους ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ. Αυτη επελεξε το Μπαγεβιτς οποτε ΟΡΘΟΤΑΤ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΤΡΙΨΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ
    5) Απωλεια Νο2- παει ΦΥΣΙΚΑ ο Σοκουλινι. Εχουμε Πιατελλα ομως, αυτος δε το κουναει με τιποτα

  5. Ο/Η GPA λέει:

    ΟΛΟΙΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ 5ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΔΕΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΙΜΟΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΝ ΓΑΜΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ Ο ΜΕΛ ΤΟ ΠΗΡΕ Μ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΙΤΗΤΟΣ ΑΝΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ

  6. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Αν είναι οικονομικό το θέμα του Πογιέτ τότε θα έχουμε όλοι το ίδιο θέμα του χρόνου με τα διαρκείας….. αν δεν υπάρξει διάθεση για δημιουργία ομάδας από μέρους του τίγρη δε θα έχουν έσοδα από εμάς. Τέλος

  7. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πήγε ο ιτς και τον έδειξε τώρα από το ξενοδοχείο. Μάλλον δεν του έκατσε καλά του εγγυητή… Λες να κάτσει πάγκο ο βάτραχος;! Θα δάνειστώ μια φράση του Στήβεν:ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ.

  8. Ο/Η Φώτης λέει:

    Έδιωξε*(το πληκτρολόγιο μου μέσα).

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς GPA : Δεν κατάλαβα. Σου ζαλίσαμε τα αρχίδια μουνόπανο, και έμπαινες και διάβαζες; Ποιά sites σε κάλυπταν ρε μαστούρη, που κάνανε κριτική στον Πογιέτ; Ποιά δεν πανηγύριζαν τις νίκες, όπως κι αν ερχόντουσαν; Μόνο εμείς ρε αρχιμαλάκα της αποτυχημένης οργάνωσης της Ζακύνθου, κάναμε κριτική στο θέαμα , στην διοίκηση και σε ό,τι δεν διάβασες πουθενά. Το ματς το πήρε με τον τσαμπουκά του ο Μελισσανίδης; Σιγά ρε μην στραβώσει, ρουφιάνε του Μπάγιεβιτς. Ας έπαιρνε και τον Κομπότη νούμερο χρηματοδοτούμενο.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΑΚΟΥ τωρα το σφυριξε ενα πουλακι : Ζοραν Μαμιτς. Οχι παιζουμε..

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΚΑΜΑΙΝΩ GPS
    ΑΙΧΥΣ ΔΟΙΚΕΙΩ. ΟΙΠΗΡΧΑΙ ΕΜΠΑΘΟΙΑ ΓΥΑ ΤΟΥ ΑΙΛΛΙΝΕΣ ΚΕ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΦΟΙΓΑΙ Ο ΑΣΧΑΙΤΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΕΙΑ. ΜΟΙ ΣΟΥ ΠΟ ΑΠΩ ΑΥΡΙΩ ΚΕΙΟΛΑΣ ΜΑΙ ΤΟΝ ΑΤΡΩΜΟΙΤΩ.
    Ο ΜΕΛ ΘΑ ΚΑΘΑΡΟΙΣΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΟΠΟΣ ΜΑΙ ΤΟ ΓΑΥΡΩ ΠΟΥ ΧΤΙΠΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΝΑΛΤΙ.
    ΜΑΘΑΙ ΜΑΣ ΜΠΑΛΛΑ ΑΙΜΑΣ ΤΑ ΓΑΤΑΚΕΙΑ ΤΑΙΡΑΣΤΟΙΕ

  12. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “ΑΚΟΥ τωρα το σφυριξε ενα πουλακι : Ζοραν Μαμιτς. Οχι παιζουμε”

    Απο ιτς να μην ξεμενουμε στο μαγαζι και ολα καλα……

  13. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @ΤζιΠιΑ:Το δώρο της Λαμπρής το δίνει στις 23.Εσύ το μασούρωσες από απόψε;

  14. Ο/Η Jason λέει:

    Όλα πάνε βάσει πλάνου. Κερδίζουμε τον Ατρόμητο 4-0, απολύεται ο Γκουαρδέλας (πολύ ευφάνταστο, δεν το’χα σκεφτεί!) και επιστρέφει δικαιωμένος. Μελίσσα ΘΕΕ συνέχισε, μη μασάς. Φέρε πίσω το σφαγέα της Τσεχίας μπας και παίξει λίγο μπάλα η ομάδα. Μαζί με Δέλλα, άμεση επιστροφή της μαύρης κόμπρας! Πως σιγά, σιγά θα δικαιωθούμε!

    Υ.Γ. Μεγάλο διπλό σήμερα στο UK η ομαδάρα μου, Dagenham & Redbridge 0 – 2 AFC Wimbledon. Ας βλέπουν τα παιδιά με τα κόκκινα να μαθαίνουν…

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Jason
    Congrats. See u finally made up ur mind which Wimblendon u are backing up. That’s a fisrt!
    Carry on lad, that’s the spirit 🙂

  16. Ο/Η Αγγελος λέει:

    Mπράβο Τίγρη….φέρε και κρισάντους πίσω, βάλε και βάτραχο στον πάγκο και άει γαμήσου. Ούτε μισό ευρώ από μένα ξανά….άντε μαλάκα

  17. Ο/Η Κάρολος λέει:

    Αδέλφια βοηθάτε!

    Η διοίκησις του συλλόγου ψάχνει για πΟΡπονητή που θα φέρει το κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά (το CL ντε) καθώς και το πΟΡτάθλημα στα Φιλαδέλφεια, με υλικά ένα πλαστικό ποτηράκι, δύο συνδετήρες και έναν σπάγκο. Για αμοιβή προσφέρονται δύο τυρόπιτες και σοκολατούχο ρόφημα της επιλογής του πΟΡπονητού άπαξ ημερησίως.

    Επίθετο με κατάληξη -ιτς θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Jason- οχι μονο κερδιζουμε αλλα το παιζουμε και στοιχημα ημιχρονο τελικο. Κανουμε το ψυχικο-φιλοθεη μη παει και τσαμπα.
    Ασε που μια κακια γλωσσα δε κρατηθηκε και μου εστειλε προχτες: Ημιχρονο 1 Τελικο 1 αποδοση 33. Νικη Κομποτορεαλ σκετη (ασσος δηλαδη) αποδοση 7. Δε μου ειπε ακριβες σκορ. Στην Ελλαδα αυτα σε νομιμο μπουκ που διαφημιζεται συνεχεια παντου, οχι σε καμμια εξωτικη χωρα.
    Αντε να εχεις καμμια ‘εμπνευση’ να ριξεις οχι πολλα ας πουμε ενα πενηνταρικο σπαστο σε 10-15 δελτια. Το λεω ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ (διπλα διπλα τα γραφεια μας με τον Δημητρακη τον Θεωδοριδη το γνωστο) οταν περασε ενα αναλογο στοιχημα σε προκριματικο CH.L της ΑΕΚ με ομαδα στη Κυπρο: Χαναμε 0-1 στο ημιχρονο και στο β κερδισαμε η με 4 η με 5 (νομιζω 1-4 εληξε). ΠΡΙΝ παω στο γραφειο την αλλη μερα οι ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ακουγωνταν σε ΟΛΟ το κτιριο- το παλιο στη Πευκη. Το πονταρισμα ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ειχε μπει απο καποιον με πολυ ….αγαπουλα. 1,5 χαρτι ειχε σηκωσει ΚΥΡΙΛΑΤΑ.