Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες.

3 του Σεπτέμβρη σήμερα. Μεγάλη γιορτή. Ημερομηνία ιδρύσεως του κινήματος που μετά τον Ιησού, ήταν ο μοναδικός φορέας ο οποίος θαυματοποιούσε. Με λίγους ιχθύες και ολίγους άρτους εχόρτασε το σύνολο του πληθυσμού της επικράτειας. Θα έπρεπε να ονομάζεται έστω και ατύπως “εορτή των αγίων πάντων”. Απαντες-σχεδόν- έφαγαν και ήπιαν από αυτον τον πανελλήνιο μυστικό δείπνο.

Αν δεν τρώγαμε καλά τότε,πως θα αντέχαμε την σημερινή πείνα στην οποία μας υποβάλουν οι κακοί ξένοι σήμερα. Α ρε Αντρέα. Ολα τα φρόντισες πια. Τετοια  διορατικότης,ούτε ο Θεμιστοκλής.

Στην ΑΕΚ,τα ίδια. Φεύγει ο-πετυχημένος λένε- Μαιστόροβιτς,για την Γουλβς. Αν δείτε και τον Γιόχανσον εκεί πέρα από το Γενάρη, μην εκπλαγείτε. Χειρίστηκε τόσο καλά το θέματου του Σουηδού παίκτη ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής, που επάξια καρδίζει την προαγωγή του στο Αγγλικο πρωτάθλημα.

Ο Μελισσανίδης δεν είναι μικρόψυχος. Εστω και με πόνο ψυχής και με απώλειες αφήνει τους διευθυντάδες του να πετάνε σαν πουλιά. Τους επιβραβεύει. Οπως ο Δέδες π.χ.

Αλλωστε λύση υπάρχει. Και λέγεται Λυμπερόπουλος. Δεν ξέρω αν επιστρέψει. Αλλα μια χαρά ήταν. Πετυχημένος και αυτός. Πετυχημένα ήρθε,ως πετυχημένος έφυγε για τον ΠΑΟ και αφού πέτυχε και κει, είναι πιθανό ως αντικαταστάτης του -πετυχημένου- Μαιστόροβιτς, να επιστρέψει για να ξαναπετυχει στην ΑΕΚ.

Ηθελα να ήξερα: φακές-φασόλια-φακές-ρεβύθια-φακές-φασόλια…δεν βαρέθηκες ρε Μελισσανίδη; Πραγματικά δηλαδή. Τα ίδια και τα ίδια,τόσα χρόνια. Πιτόγυρα και Κουρτάκη συνέχεια. Τι διάολο. Δεν υπάρχει φιλότιμο;

Τέλος πάντων. Εκείνος ξέρει καλύτερα και ας έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον “εγγυητή” και “σωτήρα” κατά πως μας συμβουλεύουν επανειλημμένα οι στωικοί συμπαραστάτες κοντυλοφόροι,ηλεκτρονικοί και έντυποι. Ιώβεια υπομονή έχουν οι πούστιδες. ‘Η “αποζημειώνονται” με κάποιον τρόπο για τις αρλούμπες που γράφουν,με τις οποίες θα πρέπει να γελάνε και οι ίδιοι,το δίχως άλλο. Ενα από τα δύο.

Ετοιμη λοιπον η ομάς-μετα και την προσθήκη του “Πογκμπά”- Αραούχο και πλέον με πληρότητα 110% δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από κανέναν. Ούτε από “-ιτς” ούτε από “-όγλου”.

Αν δεν καταφέρουμε να ξαναβγούμε στις θέσεις  από 2 έως 5 όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές,θα είναι πλήρης αποτυχία.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.