ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

 

Η ωραιότερη μέρα ξημερώνει τώρα κοντά.  Και είμαστε και τυχεροί γιατί πέφτει Κυριακή. Οι περισσότεροι Έλληνες λοιπόν, δεν θα δουλεύουν και θα μπορούν απερίσπαστοι να απολαύσουν την ημέρα τους.

Οι πολιτικοί θα ενδιαφερθούν για όλους τους πολίτες . Οι δημοτικοί  άρχοντες θα σκεφτούν τα έργα και την τοπική ευημερία. Οι αστυνομικοί θα ξαναδείξουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και θα νουθετούν στους δρόμους τους άτακτους και απρόσεκτους οδηγούς.  Καμία κλήση δεν θα κοπεί και κανένα φοροεισπρακτικό  μέτρο με αντίστοιχα οφέλη για το όργανο δεν υφίσταται.

Οι εφημερίδες με τις τσόντες , θα κάνουν δίκαια και γενναία κριτική προς πάσα κατεύθυνση και βεβαίως κύρια για την ενημέρωση του πολίτη. Και τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια, ενωμένα με μια πανεθνική φωνή, θα φωτίσουν κάθε σκοτεινή πτυχή της αδικίας που υφίσταται η ελληνική επικράτεια. Ενδέχεται μάλιστα  οι ιδιοκτήτες των καναλιών να πληρώσουν και τα χρέη προς το ΙΚΑ ή ακόμα και το Φ.Π.Α. Η Κυριασκή είναι μέρα πληρωμής και ας μη δουλεύουν τα δημόσια ταμεία.

Οι πολίτες αγκαλιασμένοι στις ταβέρνες με κοψίδια στα χέρια και χοληστερίνη στους ώμους, θα κοιτούν με καρτερικότητα και γνήσια αγάπη ,τα διπλανά τραπέζια  που πρόφθασαν και σερβιρήσθηκαν  πρώτα.  Οι δε ταβέρνες θα έχουν κάνει υψηλοτάτου επιπέδου ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και θα σερβίρουν μισοτιμής τα γνήσια μπαχαρισμένα καθαρότατα εδέσματα προς τους πελάτες τους. Καμιά ανησυχία και κανένα σύννεφο όσον αναφορά την καθαρότητα της τροφής. Κυρίως προέχει η υγεία των πελατών .

Όλα αύριο ρολόι. Τα νοσοκομεία με τους εφημερεύοντες γιατρούς,  σε κατάσταση κόκκινού συναγερμού. Το πρόθυμο νοσηλευτικό προσωπικό, μετά την απεργία της Τετάρτης, ξεκούραστο, να άγχεται , πως θα εξυπηρετήσει. Οι  μηχανικοί και οι εργολάβοι,  έτοιμοι να βάλουν τη σωστή ποσότητα δομικών υλικών και να μη κλέψουν τον ιδιοκτήτη. Οι τραπεζικοί, με μια ρετσίνα στο χέρι  ,να υμνούν την παλιά νοικοκυροσύνη, έτοιμοι να διώξουν τα χάπατα , που θέλουν το δάνειο,  ενώ δεν μπορούν να το αποπληρώσουν. Οι δικαστικοί, στα νόμιμα παραθαλάσσια σπίτια τους , να μιλάνε  για την τυφλή και   ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Που θα ξαναρχίσει να αποδίδεται αρκεί το τυφλή να το κάνουμε τύφλα . Οι εφοριακοί, αδιάφθοροι τιμωροί,  να διακηρύσσουν πάνω απτό μπεκρή μεζέ, ότι οι έλεγχοι πια θα γίνονται για να εισπράξει το κράτος μας και όχι για την τσέπη τους.

Χαμός θα γίνει την Κυριακή. Όπως γίνεται και κάθε χρόνο εξάλλου την ίδια ημέρα. Οι γάμοι θα σώζονται και το απογευματινό ελληνικό γαμήσι των παντρεμένων θα ΄ναι παθιασμένο, ρομαντικό, ανοιξιάτικο. Αύριο οι εφημερίδες δεν θα έχουν ροζ αγγελίες διότι η χώρα θα κατακλυστεί από τίμια οικογενειακή μυρωδιά. Μήπως και απελαθούν και μερικές επαγγελματίες  πουτάνες, που με το ζόρι  παρεισφρύουν  και απειλούν τη γαλήνη των τίμιων νοικοκύρηδων.

Αστυνόμοι, τρομοκράτες, φοιτητές, αντιεξουσιαστές, αναρχικοί και ό,τι άλλο πιο βαλτό και απαίσιο στην ελληνική ψευτιά, αύριο αγκαλιάζεται.  Πουτάνες με οικογενειάρχες, γραμματείς και φαρισαίοι, πιστοί και άπιστοι, παρθένες και διάβολοι, ολυμπιακοί και παναθηναικοί , όλα τα δίπολα ενωμένα. Κρίμα που η πρωταπριλιά θάναι νηστήσιμη.

Είναι τόσο μεγάλο το πρωταπριλιάτικο  κύμα καλοσύνης, τιμιότητας, αγάπης και αλήθειας, που δεν μπορεί να περιοριστεί εντός συνόρων. Αυτή λοιπόν η νότια αύρα του Σκαραμαγκά και της Ελευσίνας μαζί με το άρωμα των πετρελαικών απόβλητων και των βυρσοδεψίων και του μαύρου λιθαριού, θα πακεταριστεί και θα εξαχθεί παρέα με εθνική συναδελφοσύνη, πατριωτισμό και αγάπη στον απολίτιστο γείτονα.

Τα νοιώθει αυτά ο γείτονας και γελάει και χαίρεται. Και γλεντάει που έχει τέτοιο Ελληνα γείτονα. Εύπεπτο, αναλώσιμο και σπουδαία τροφή για το  αφοδευτικό του σύστημα.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν,  καμιά παραβίαση του εθνικού εναέριου ή θαλάσσιου χώρου δεν θα γίνει. Ξέρει ο γείτονας ,  ότι ο Έλληνας δεν θα το πιστέψει , λόγω του πατροπαράδοτου πρωταπριλιάτικου έθιμου  και της εξυπνάδας και της καχυποψίας του. Μαλάκας είναι o γείτονας ; Έχει ακόμα 364 ημέρες. Την Κυριακή θα κάνει την παραβίαση;

Mέσα σ΄ αυτό το πανελληνικό κίνημα χαράς έγω είμαι ρεαλιστής και σοβαρότατα προσηλωμένος στην κάθε κουβέντα που ακούω, πάντα τέτοια ημέρα. Διότι πιστεύω ότι δεν μπορεί κανείς να με δουλέψει με τα δήθεν πρωταπριλιάτικα έθιμα. Διότι πιστεύω ότι την Κυριακή είναι η γνήσια ελληνική αλήθεια. Η ψεύτικη. Η αλήθεια του ψέματος. Στην Ελλάδα, πιο πολύ πιστεύω το ψέμμα και τη διάψευση, παρά την αλήθεια.

Η πρωταπριλιά θα έπρεπε να τιμάται σαν η μοναδική ημέρα της αλήθειας. Και να μνημονεύεται δεόντως. Και να εορτάζεται σαν η αυθεντική ημέρα της επανάστασης και όχι πάντα μια βδομάδα μετά την 25 Μαρτίου. Που εξάλλου και τότε δεν έγινε και τίποτα, σύμφωνα με το βιβλίο της 6ης  δημοτικού. Ενώ την πρωταπριλιά γίνονται τα πάντα.

Όλα είναι δυνατά και ισχυρά. Γιατί είναι οι μεγάλες αλήθειες, που όμως, όλες θα λεχθούν σαν ψέματα. Και θα προκαλέσουν το γέλιο της έκφρασης  αλλά κυρίως  το κλάμα της ψυχής. Γιατί όλοι οι Έλληνες ξέρουν. Όμως και ταυτόχρονα δεν θέλουν να ξέρουν. Και προτιμάνε να αλληλοδουλεύονται και να ξέρουν μόνο την 1η Απριλίου. Μεγάλη γορτή. Καλή πρωταπριλιά!

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

30 Responses to ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Αδερφε,μεχρι την Κυριακη ειναι μακρυς ο δρομος.4 και σημερα,οπως λεγαμε καποτε. Ξερεις τι γινεται σ`αυτο το διαστημα ? Μπορει και ενα θαυμα καθε μερα….

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Συμφωνώ, αλλά το κείμενο το έβαλα εν όψει. Αν το έβαζα το Σάββατο, λόγω Κυριακής και αλογοτροφής, θα χανόταν. Οπότε το έπαιξα, κι είπα τώρα, σαν προφητεία. Ή σαν μια διαχρονική κειμενογραφία. Αυτός που είναι στο τρυπάκι των gangsters, φυσικά και δεν θα πάρει χαμπάρι. Αυτός που μορεί και να πει και κάτι άλλο, μπορεί και να κατανοήσει. Μέσα απο το ποδόσφαιρο, να μάθει και κάτι άλλο. Αλλιώς, μπορεί και να κατηγορήσει την πρωταπριλιά για κάποια γκέλα. Δεν είμαστε και η ομαδάρα. Πιο καλά μπορούμε να παίξουμε δικαστικά, παρά να είμαστε σίγουροι για έξι νίκες. Δημόσιες σχέσεις κάνουμε, έτσι δεν είναι; Ειδικά όταν το γκολ, θέλει χαρτόσημο και μεγαρόσημο.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Κοιτα, μια φαγουρα την εχω κι εγω.Αλλα το`ριξα στον μπουχο της Αφρικης.Απο την αλλη, τι θαυματα μπορει να γινουν καθημερινη στην Ελλας ! Ενω την Κυριακη ,η μερα προσφερεται ,ειναι αλλιως οπως και να το κανεις.
    Λεω, μερικες φορες τι γινεται στον κοσμο.Το πρωι ειχα ανεβει σε κεντρικο ξενοδοχειο στο κεντρο.Κι εκει που καθομουν στην σαλα περιμενοντας,δεξια στους υπολογιστες για το κοινο,βλεπω την “μπαλα” την εδω. Οπα λεω,πουρνο-πουρνο,κανα χαρμανι θα ειναι. Τελικα ηταν μια τυπισα που ξαναρθε μπηκε και βγηκε απο το site. Και κει που πηγα να την διπλαρωσω,με καλουν να παω στο ραντεβου που ειχα. Γαμωτο….

  4. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....... λέει:

    Για κάντο ψιλά ρε φιλαράκι.Μιλας και για τα δικαστικά και για το ματσάκι με τον βαζελο;

  5. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Καλημερα Στηβεν, τουλαχιστον δικαστικα παιζουμε καλα η θα φαμε κανα γκολ με αντεπιθεση?

  6. Ο/Η νικος-αρρωστακι λέει:

    Πιο καλά μπορούμε να παίξουμε δικαστικά, παρά να είμαστε σίγουροι για έξι νίκες.

    χαχα..οντως..

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Παιρνει το πρωταθλημα η ΑΕΚ,τελειωνουν οι φιεστες στη ΝΦ και ολοι αναρωτιουνται,χαρτινο το πρωταθλημα,το εχασε ο ιβαν,το εδωσε ο μαρινακης,η το πηρε η ΑΕΚ λογω ανικανοτητας των αλλων?

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    1η Απριλίου, η μόνη μέρα αλήθειας στην Ελλάδα. Επέτειο θα έπρεπε να την είχαμε, συμφωνώ.
    Κατά τα άλλα τελειώνει το συνέδριο στην Θεσσαλονίκη για να βγει μια απόφαση…..

  9. Ο/Η Koreas λέει:

    Τα μεγαλύτερα ψέματα είναι αυτά που λέμε στον εαυτό μας.

    @ steven

    Υπονοεις ότι η αεκ θα ” χάσει” το παιχνίδι με τη βαζελα; μόνο από τον Απόλλων Αθηνών αν θα χάσουμε κάποιο βαθμό.

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Και ο Tsakalotos πηγε στον πειραια. Στελνει ο αλλος καμια εκατοσταρια “αυθορμητους αγανακτισμενους οπαδους του κατοσταρικου να καψουν κανενα καδο ωστε να πιεσει και απο κει ο χοντρος και και να υπενθυμησει με γλαφυρο τροπο στον τσιπρα πως ” ετσι ψηφιζει ο πειραιας”.
    Τσοραφ στο ριζικο των κυβερνωντων. Αγανακτισμενοι και οι δυο. Και οι δυο γαυροι,βορα και νοτου. Μυριαδες ψηφοι απλησιαστοι πια.
    Δεν μπορουν οι πολιτικαντιδες να διαγραψουν η να ριξουν στα μαλακα τις δυο ομαδες. Να κανουν οτι εκαναν ως χθες δηλαδη. Τωρα ειναι και η πουτανα η ουεφα παρουσα που τους κοιτα με ενα ματι. Πανω στη ζαλαδα τους στην αρχη τους βολεψε η εμπλοκη της αφου οι βασιλειαδιδες θα παρισταναν ωραιοτατα τους Ποντιους Πιλατους.Ελα ομως που το πραγμα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
    Σα το ΓΑΠ που καλεσε απο το Καστελοριζο το ΔΝΤ να του λυσει τα προβληματα,δηλαδη να του δωσει τα λεφτα που δεν υπηρχαν τελικα.
    Και ο χαπιας προσδοκα- μα και κανει τα παντα- ωστε οσο το δυνατον το συντομοτερο να ερθουν στα πραγματα οι απογονο και μη του Μητσοτακη, μπας και πανε ολα στο αρχειο.
    Ισως τον προλαβει ο Αλεξης και δουμε σε λιγο καιρο τον Σκαι να βρισκει θετικα τα στοιχεα της κυβερνησης και “λιγο” τον Κυριακο.
    Αυτον τον τροφαντο επιχειρηματια που απλα “κακοπεσε” για ενα κωλοπλοιο,ποιος θα τον παρει;
    Και ο Ιβαν κανει ψευδοπολιτικη συγνωμης με οχημα δυο στρατιωτες στις φυλακες της Ανδριανουπολης και ταυτοχρονα “διαδιδει” στις πεινασμενες πουτανες της βουλης -και οχι μονο -πως πουλησε και κονομησε χοντρα και ειναι ετοιμος να ανοιξει νεο payroll ενω ειναι ζητημα αν εχει να πληρωσει τα ναυλα μεχρι το Βλαδιβοστοκ.
    Και εν τω μεταξυ, στη τουρλα του Σαββατου,ο γιγαντας ο τιγρης τους βουταει το πρωταθλημα αβιαστα και σηκωνει και γηπεδο αβαδιστα με τις βουλες δυο-τριων κυβερνησεων.Και ολα αυτα,με λεφτα των αλλων. Κλεινουμε γονυ.
    Αθανατος!
    Υ.Γ.:Ζητω η πρωταπριλια. Η πιο γνησια μερα του χρονου

  11. Ο/Η conpater λέει:

    @Ανωνυμος
    Αγαπητε η ιστορια θα γραψει πρωταθλητρια η ΑΕΚ. Το τι θα πει ο καθενας ειναι καθαρα θεμα κωλοτρυπιδας.

  12. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Εν αναμονή της ποινής…η ορντινάντσα της φράου και της πρεσβείας κάνει επίσκεψη στην συμπρωτεύουσα – προφανώς σε εφαρμογή των θεόπνευστων στρατηγικών σχεδίων του μέγιστου Καρανίκα –
    ….κι εκεί που περιμέναμε να κάνουν ντου τα ζμΠΑΟυγΚ (κι αυτά εφαρμόζοντας το “ή εμείς ή κανείς” πασπαλιζμένο με ολίγον φτωχομάνα εναντίον κράτους των Αθηνών)….
    …τους προλαβαίνει το ΠΑΜΕ!…
    εντροπία στο κόκκινο…καλτίλα στο φουλ…φαιδρά πορτοκαλέα και πάλι…
    (τελικά το θέμα είναι να είσαι επαγγελματίας σε αυτό που κάνεις και 24/7 on the job…και το ΠΑΜΕ είναι…)

  13. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Πολύ ησυχία έχει πέσει. Μάλλον περιμένουν όλοι την Πρωταπριλιά. Ή την απόφαση;

  14. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    για ποιο λόγο αγωνιάτε ; αφού τώρα υποσχέθηκε ο υπουργός ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.
    Τέλειωσαν τα συνέδρια στο……Μακεδονία Παλλάς!

  15. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    η πρόβλεψη μου: Η ΑΕΚ κερδίζει τον αγώνα λόγω διακοπής και ο ΠΑΟΚ σε δεύτερο βαθμό την γλυτώνει με πρόστιμο και δυο αγωνιστικές χωρίς θεατές. Τιμωρία στους Ιβαν και σια με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο…..

  16. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    χαδάκια, τι σας είπα;
    Πρωταπριλιάτικη απόφαση, προφήτης Στίβεν

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Που να μην ηταν και οι φιφοουεφες,τι αλλο θα βλεπαμε.Τεσπα,θα πανε εφεση και διαιτητικο,κραταμε μικρο καλαθι.Μαλιστα την θεωρουν και βαρια ποινη/.

  18. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    θα θελα ενα σχολιο του Στηβεν για την αποφαση αν θελει

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Η απόφαση είναι κατάπτυστη με βάση τον κανονισμό, αλλά είναι αρκετή για την ΑΕΚ, όπως επίσης και για την γραμμένη θέση μου εδώ πέρα, εδώ και καιρό. Στους πόσους βαθμούς δηλαδή, αισθάνεσαι ασφάλεια; Ξαναλέω, το λάθος είναι της ΑΕΚ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ. Αλλα αυτά παθαίνεις αν έχεις κότα στον πάγκο και στην διοίκηση κάποιον που δεν θέλει να προκαλέσει.

  20. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτη την στιγμη εισαι πρωτος.Εχεις 7 βαθμους απο τον δευτερο,και 10 απο τον τριτο. Εφτασες εκει που εφτασες χωρις να ανακατευτεις και να εμπλακεις πουθενα,μονοι τους εκαναν τα επεισοδια και οι γαυροι και οι Παοκτζηδες. Ναι,επρεπε να καθαρισεις την μπουγαδα στην Τουμπα αφου μπορουσες,δεν το κανες ,εγινε το ματς κωλος μουνι γαρυφαλλο στο τελος,ειχαμε οτι ειχαμε και φτασαμε στην αποφαση. Και οπως ειχαμε τονισει, τα παραπλευρα οφελη σου ηρθαν 100% σαν κερδος. Αυτα για την ιστορια,γιατι εχεις ακομα λιγο δρομο μεχρι την κουπα,και πλεον θα παιξουν ασταθμητοι παραγοντες σε ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. . Η παιρνεις τα μετρα σου η οι +7 ευκολα πανε στα ισα η ακομα και στο -2….Λεω γω τωρα…..

  21. Ο/Η BLANKO λέει:

    Τελικα οι μουγγοι μιλησαν η δεν μιλησαν? Ο γραμμενος ειναι ενας καραγκιοζης και μισος,κριμα που τον στηριξαμε και εμεις.

    Αυτο που καταλαβα ειναι πως τους αφηνουν να εχουν το ηθικο πλεονεκτημα να μιλανε για κλεμμενο πρωταθλημα,χαρτινο,πετσινο,στα δικαστηρια,με τις πλατες του μαρινακη και τα λοιπα,αυτο το σκοπο εξυπηρετει η ελαχιστη τιμωρια που δοθηκε,ενα πρωταθλημα το οποιο μαλλον το παιρνουμε εκτος προγραμματος,αλλα ειναι καλοδεχουμενο βεβαιως και μας σβηνει μια μεγαλη διψα αναμονης και σερνει τον ιβαν σε εσωστρεφεια και μπελαδες.

    Τα περι Grexit τα θεωρω να χαμε να λεγαμε,περιμενω βεβαια μια καποια τιμωρια εστω 1 χρονου αποκλεισμου τους απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις,αλλα δεν ειδα να καιγονται οι ξενοι,θα συνεδριασουν το μαη-ιουνη και ααααν τοτε δεν συμμορφωθει η ΕΠΟ η δεν παρει μετρα,της πλακας ιστορια.

  22. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλημέρες

    @steven

    Φίλε μου ξέρεις κανένα χειρούργο που να προκαλεί; Έτσι είναι αυτά. Εφ’ ω εταχθει ( ο καθένας στο καθήκον του). Ή ακόμη ακόμη ξέρεις κανένα πορτοφολά να διαφημίζει την ικανότητα του; για ποιο λόγο ; για να ξυπνάς τα πελατακια; Άλλωστε ο μικρός Γιώργος είναι σε στύση λέει, αγνοώντας ότι και οι πουστηδες όταν τον αρπάζουν σε στύση είναι…

    Το ξαναλέω και πάλι. Πρώτος Στόχος του χειρουργού πλέον δεν είναι το γήπεδο. Είναι το champions league. Το ταξίδι στα αστέρια. Για αυτό χχειρουργεί πλέον…δεν τον είδες πως έλαμπε το πρόσωπο του στην επίσκεψη του Ευαγγελισμού στο γήπεδο; για το γήπεδο έλαμπε; δε νομίζω.

    Ξεφευγουμε steven ξεφευγουμε από τη μιζέρια του γραικού….άσε τους άλλους τρεις να την έχουν αποκλειστικη και να τη μοιράζουν μεταξύ τους….

  23. Ο/Η Paok λέει:

    Περιμενω με “αξιωσεις”μετα απο τοσα χρονια πρωταθλημα εσυ το ιδιο θελω να σου βαλω τρια στα ισια και συ το ιδιο και γινεται η γαμημενη φαση της δεκαετιας και κανενας δεν ειναι ευτυχισμενος εκατο τα εκατο.ισως να ειναι αφελης ο τροπος σκεψης μου.δεν ξερω.για μπουκες ιβαν κτλ δεν συζηταω λες και πριν ηταν παρθεναγωγειο.και εννοειται οτι ειμαι καθετα αντιθετος και να τιμωρηθω.απλα μου τη δινει η υποκρισια και η νομιμοφανεια

  24. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Paok:Aδελφέ ζεις στη χώρα -κωλοχανείο όπου η 1/4,είναι η εθνική της εορτή.Γιατί χαλιέσαι;

    Τράβα έξω με τα παιδιά σου ,ανέβα Πανόραμα ,αγνάντεψε Θερμαικό,απόλαυσε καρντασούπολη -προς το παρόν χωρίς διαβατήριο-και γράψτα στ’αρχίδια σου όλα.
    Απόλαυσε τα δευτερόλεπτα που μας μένουν να ζούμε γιατί κι αυτό,που πέρασε ,διαβάζοντας τη μαλακία που έγραψα,δεν στο ξαναγυρίζει πίσω κανένας καριόλης η καριόλα,για όσα τρισεκατομύρια του κόσμου να του(της)δώσεις…

    Καλή Λαμπρή να έχεις…

  25. Ο/Η Νταμπλ λέει:

    Ο μανολο θα μεινει για πολλα χρονια στην ΑΕΚ μετα το φετινο ΝΤΑΜΠΛ και ας δυσαρεστηθουν μερικοι ΑΕΚτζηδες,με ενα ροστερ της ΠΛΑΚΑΣ,εκανε παικτες τον μπακασετα,τον γκαλο,εχει δυο μαχιμους τερματζηδες που τους κραταει σε φορμα και δεν καιει τον εναν για χαρη του αλλου.Κατι κετσπαγιες,μοραις,δελλες ειναι της ΠΛΑΚΑΣ μπροστα στον μετριο μεν ισπανο αλλα για ελληνικο πρωταθλημα επαρκη.

    Του δωσανε ΨΙΧΟΥΛΑ για μεταγραφες οταν ο ιβαν πετουσε χιλιαρικα για μουλεν και αζεβεδους που δεν παιζουν μετα απο 2 μηνες.

  26. Ο/Η conpater λέει:

    @Koreas
    Και γιατι να μην χαιρεται ρε φιλε ? Μια χαρα παει το πραγμα.Με τα ψεμματα παιρνεις τιτλο,ΔΙΚΑΙΑ, και εχεις αφησει τους αλλους να σφαζονται. Και χωρις να εχεις φταιξει ΠΟΥΘΕΝΑ,η να εχεις εμπλοκη στα οσα εγιναν. Το γεγονος πως αρνηθηκες να βγεις να τελειωσεις το ματς,λογω πιστολιου (!) , μπορεις να πεις οτι ηταν υπερβολικη αλλα ειχε την σημασια της. Αφου δεν καθαρισες το ματς ,ενω μπορουσες,φτανεις στην στιγμη που πρεπει να παρεις την σωστη αποφαση για το συμφερον σου.
    Και να σου πω και κατι αλλο. Ηρθε η uefa γιατι φανηκε πιστολι στο γηπεδο. Ηρθαν τα μεγαλολαμογια να ελεγξουν τι γινεται στην Βαλκανικη Κολομβια.
    Τοσα χρονια,δεν πατησε το ποδι τους κανεις εδω με τα αισχη του γαυρου. Λες και δεν ηξεραν τι συμβαινει με τους διαιτητες ,με τα δικαστηρια και τις εφεσεις. Και απειλουν με grexit ,οταν επρεπε αυτο να το ειχαν κανει πραξη χρονια πριν. Για αυτο λεω πιο πανω , η ιστορια θα γραψει πρωταθλητρια ΑΕΚ 2018, και ΔΙΚΑΙΩΣ ξαναλεω. Και καλα κανει ο εγγυητης και χαμογελαει ,αλλα θα πρεπει να γελασουμε κι εμεις λιγακι γιατι αμα δεν ενισχυσεις την ομαδα με 3-4 παιχτες ενδεκαδατους, οχι 30αρα δεν θα δεις αλλα θα ψαχνεις γωνια στο ταλληρο….

  27. Ο/Η Márton Esterházy λέει:

    @ Paok : αγαπητέ ΠΑΟΚτση θα μου επιτρέψεις μερικές σκέψεις για την ιδιάζουσα περίπτωση σας :

    οχι πριν δεν ηταν παρθεναγωγειο σε καμια των περιπτωσεων. Ομως δεν ζουμε την δεκαετια του ’80 ή του ’90 οπου η αντιστοιχη μπουκα με μπιστολα του Καπετανιου ή του Μελ θα γραφόταν στην Φίλαθλο στην Ηχο και στο Φως. Τωρα ειναι θεμα λεπτών ή ώρας να ανέβει στο ιντερνετ και απο εκει να αναπαραχθει ως ιος. Αγγλικα (υποθετω οτι) ξερεις, γκουγκλαρε Savidis Gun και θα σου βγαλει πρωτο – πρωτο και πανω πανω την ειδηση στο BBC. Ανεβηκε μια τετοια είδηση στο BBC σημαινει οτι σφυριξε η χοντρη. Δεν γινεται μετα να την γλυτωσετε και να μην τιμωρηθειτε. Και δικαιως θα τιμωρηθειτε γιατι το καουμποιλικι σε δημοσια θεα πληρωνεται. Μπορει αλλοι να κανανε χειρότερα , αλλα οχι σε δημοσια θεμα μπροστα σε καμερες, αντιπαλους και δεκαδες χιλιαδες θεατες. (Οι οποιοι δειξανε χαρακτηρα εκεινη την βραδια και μαγκια τους για την σταση τους)

    Οφειλε να το γνωριζει αυτο ο Ιβαν ? Ασφαλως και όφειλε οπως όφειλε να το γνωριζουν και οι συμβουλοι και συνεργατες του. Στην τελικη αν ακυρωνόταν το γκολ και συνεχιζοταν ο αγωνας και εληγε 0-0 και πάλι μεσα στο κολπο θα ήσασταν. Ομως μετα τι καουμπιλικι οχι μονο χασατε τις δικες σας (ουκ ολιγες) πιθανοτητες για τον τιτλο αλλα δωσατε την δευτερη θεση για τα προκριματικα του Τσου Λου στον πεθαμένο γαβρο.Έλεος…

    Εγω δεν ανηκω σε αυτους που λενε, ποσα πρωταθληματα έχετε εσεις και πόσα εμεις. Αυτον τον τροπο σκεψης τον θεωρω σιχαμενα ΓΑΒΡΙΚΟ και αηδιαζω με τους ‘’διαφορετικους’’ (τα @@ μας κουνιουνται) συνοπαδους μου ΑΕΚτζηδες οταν βρισκουν με εσας να λενε τα ιδια επιχειρηματα που λενε οι γαβροι. Οπως και δεν γουσταρω να μιλαω ολη την ωρα για το καλπικο του Βολου οταν εμεις το 2011 και το πρωτο γκολ ηταν καραμπινατο οφ σαηντ και ντου στην κερκιδα των οικογενειων των παικτων του Ατρομητου εγινε και ουτε και σφυριχτηκε η ληξη.

    Ομως προσεξτε καλα εσεις εκει στην οικογενεια του ΠΑΟΚ καποια πραγματα που μου φαινονται ακυρα και εναντια στο δικο σας το dna.Αυτα τα ‘’ ή εμεις ή κανεις’’, αυτα τα ‘’μια πολη – μια ομαδα’’, αυτα περι πολέμου στον ΠΑΟΚ απο το ΠΟΚ, αυτα τα τιτιβισματα του μελλοντικου σας προεδρου του Γώργακη, αυτα τα μετροπολις ραδιο ολα αυτα προμηνυουν οτι και τα φετινα παθηματα σας δεν θα σας γινουν μαθηματα.

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    @Conpater

    Καλημέρα….σοφά μιλάς….

    Δυστυχώς το μόνο σίγουρο ειναι ότι την 30 δε θα τη δω καθόλου είτε έτσι είτε αλλιώς. Για αλλουνού την τσέπη προορίζονται (καταλαβαίνω ότι εσύ αναφέρεσαι στην ομάδα, απλά εγώ κυριολεκτώ ).καλό ΣΚ σε όλους….

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στηβεν αβραμιδη,πως σχολιαζεις οτι φετος ο σπανος εγινε το πουτανακι του ιβαν και η πιο πιασμαν ομαδα του πρωταθληματος,δεν ειναι μονο οι δανεικοι,αυτα τα εκανε επι σειρα ετων ο γαυρος,σε συγκριση με τους μπακοκαυμενακηδες που χτυπησαν το ματς μεχρι τελευταιο δευτερολεπτο, το δευτερο πουτανακι η ξανθη του πανοπουλου.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς. Είσαι ΑΕΚ και με ρωτάς για τα τσόλια; Να σου πω δηλαδή αν έχω στήσει το παιχνίδι με την Τρίπολη ή τον Ατρόμητο, άντε και την αλογοτροφή; Μάλλον πρέπει να ασχοληθείς με άλλο σπορ. Ή να περιμένεις ανατροπή αύριο. ΔΕν ξέρω τι να σου πω.