ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΙΒΙΤΣ

–         Θυμάστε βεβαίως τι είχε γίνει όταν είχε αγριέψει παλιά. Τράβηξε δυό φούσκους στην Ελένη Πετρουλάκη, και μετά την παντρεύτηκε. Είναι να μην αγριέψει αυτό το παιδί και να απειλήσει οτι θα φτειάξει την ομάδα από την αρχή. Φυσικά με το κωμικοτραγικό, οτι όσοι δεν θέλουν να είναι στην παρέα μας – έτσι ονόμασε την επαγγελματική ομάδα -, μπορούν να αποχωρήσουν μόνοι τους. Είπαμε οτι όταν αγριεύει ο Σέρβος, επισημοποιεί γάμους, δεν βγάζει διαζύγια.

Πάντως ένα βήμα θετικό έγινε : Δεν πήγε ο εγγυητής στα Σπάτα ξανά. Έδειξε προφίλ σύγχρονου επιχειρηματία, που απολαμβάνει το δημιούργημα του εξ αποστάσεως, και κρίνει ήρεμος τους διευθυντές του. Ή έδειξε σε αυτούς που τον παραδέχονται ως μοντέρνο μεγιστάνα, οτι πράγματι δεν ασχολείται. Έχει την σημασία του κι αυτό, αφού με αυτήν την απόσταση ανάμεσα στον ίδιο και στον κατώτερο υπάλληλο του ( ποδοσφαιριστής ), πρώτον δεν ανέλαβε φανερά κάποια ευθύνη και δεύτερον παρέμεινε η πραγματική ελπίδα του μέσου ηλίθιου Αεκτζή.

Φυσικά κι εκείνα τα χάπατα που πήγαν να μιλήσουν στους αθλητές – χάπατα διότι οι ίδιοι ομολόγησαν οτι η ΑΕΚ είναι η ζωή τους αλλά κι οτι οι παίκτες είναι κάτω του μετρίου οπότε εξέθεσαν αυτόν που τους έστειλε -, μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί οτι υπεύθυνος για τον Κωστένογλου, είναι ο Ίβιτς που τον έβγαλαν εκτός κάδρου. Διότι αφού πήρε τα κλειδιά ο Ίλια, επέλεξε τον ψάλτη. Και η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή, δεν είναι οτι δεν έχει παίκτες όπως λέμε από το καλοκαίρι, αλλά κύρια δεν έχει προπονητή, που είναι το πιο σημαντικό πράμα σε μια ομάδα, που θεωρητικά δεν έχει οικονομικό πρόβλημα. Όπως δεν είχε και το καλοκαίρι προπονητή, όπως λέγαμε συνέχεια εδώ μέσα, κόντρα σε όλα τα δημοσιογραφικά και οπαδικά sites της ομάδας μας.

Όμως η ζωή συνεχίζεται, και μοιραία μας φέρνει σε αυτά που ακούσαμε. Οτι ήταν light η αντίδραση των οπαδών, που βέβαια προσκάλεσαν σε ξύλο τους παίκτες. Και θυμάται ο Ίλια βέβαια, πόσο συνεπής επαγγελματίας ήταν. Διότι όταν έχει περάσει χειρότερα, και με δεδομένο οτι ήταν πολύ καλός παίκτης, αποδεικνύει τι μπουρδέλο υπήρχε και τότε. Που το ρόστερ ήταν ανώτερο. Αλλά ας μην ασχολούμαστε με φιλοσοφίες.

Διότι η πράξη μιλάει – το ξαναλέω – από μόνη της : Ο Δώνης συνέστησε στους παίκτες του, ιδιαίτερη προσοχή στον Λιβάγια. Δεν μίλησε για κανέναν άλλον. Προπονητής είναι ο άνθρωπος και μάλλον ξέρει πιο καλη μπάλα από τον μέσο Αεκτζή. Τι οδηγίες να δώσει; Για τον Ολιβέιρα ή τον Βέρντε; Ή μήπως για τον Μάνταλο; Θα μου πείς οτι πήγε να την πατήσει. Εντάξει, πόρνη η μπάλα. Έβαλε γκολ ο Μπακάκης και αυτογκόλ ο Κουρμπέλης. Τι οδηγίες να έδινε. Φυλάξτε τον Μπακάκη και προσέχτε μην το βάλετε μόνοι σας;

Είπε για τον Λιβάγια, κι έδειξε όλη την αλήθεια. Που αν ξαναφέρετε το παιχνίδι στο μυαλό σας, θα δείτε οτι ο Λιβάγια ήταν σαφέστατα ο καλύτερος μας δημιουργικά, μετά τον Μπάρκα που κρατούσε πίσω. Αφείστε τι λένε οι παπαγάλοι για τον Βέρντε και τα λοιπά παρλιακά. Ένας Λιβάγια είναι η ΑΕΚ, που φέτος ειδικά τα έχει κάνει όλα. Υπομονή όταν η λούγκρα τον άφηνε στον πάγκο για να παίζει ο Ζεράλδες. Ανατροπή των αγώνων όταν έμπαινε σαν αλλαγή. Αλλαγή προπονητή όταν τους πλάκωσε στις κλωτσιές, αλλά και υπόδειξη προπονητή όταν μείναμε ακέφαλοι. Μοιραία στην διάρκεια του αγώνα, και μετά από την τρίτη χαμένη ευκαιρία του Ολιβέιρα, υπέδειξε στον ψάλτη, να βγάλει έξω τον άμπαλλο. Όπως βέβαια και τον Βέρντε, που δεν του γύρισε την μπάλα για να κλειδώσει το παιχνίδι κατά το μυαλό του. Αυτός είναι η ΑΕΚ φέτος, κι έχει ορίσει υπαρχηγούς τον Βράνιες και τον Μάνταλο, που σίγουρα κάτι ξέρουν να κάνουν παραπάνω από τους άλλους.

Οπότε ο Ίβιτς άμεσα, ή ο εγγυητής έμμεσα, θα έπρεπε σε πρώτη φάση να φέρουν έναν προπονητή. Σε δεύτερη φάση να συμφωνήσουν αν οι οπαδοί που πήγαν στους παίκτες, είναι σύννομοι με τις ηθικές αξίες της ομάδας. Και σε τρίτη φάση να μιλήσουν για τον στόχο της ομάδας, και πώς αυτός θα υλοποιηθεί. Απλά λόγια και σταράτα. Για να ξέρουν και τα ζώα που ακόμα πάνε στο γήπεδο, για ποιό λόγο πηγαίνουν. Οι παίκτες που χρειάζεται η ομάδα είναι τέταρτο κεφάλαιο, διότι οι παίκτες είναι λαχεία,  χώρια που υπάρχουν κι οι πιθανότητες τραυματισμών. Φυσικά αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει από το καλοκαίρι. Τώρα είναι πολύ αργά, και φυσικά θα έχουμε μπόλικες ξεφτίλες ακόμα.

Ειδικά μάλιστα αν ο Ίβιτς θεωρεί οτι έχουμε καλούς παίκτες, αλλά δυο τρεις χαλάνε την κατάσταση. Διότι αυτοί οι δυό τρεις, είναι σαφές οτι είναι οι καλύτεροι μας. Δεν γίνεται ας πούμε να χαλάει την όλη παρουσία της ΑΕΚ ο Σβάρνας. Οπότε αν πάει να τιμωρήσει τους καλύτερους μας, ευτυχώς λέω που πέφτει μόνο ένας κι ευτυχώς που υπάρχουν και play out. Και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Διότι και σε ένα ματς να σοβαρευτεί η ομάδα, παίκτες που δεν έχουν προπονητή για να τους βελτιώνει, παίκτες που δεν έχουν φυσική κατάσταση, αλλά και παίκτες που δεν έχουν στόχο, είναι νομοτελειακό οτι θα κοιτάξουν την σεζόν 2020-21. Όπως ελπίζει ο μέσος Αεκτζής σε αυτήν, έτσι κι οι παίκτες γνωρίζουν νάναι ξεκούραστοι τότε. Τα λεφτά τους θα τα πάρουν ούτως ή άλλως. Και η παραίτηση είναι μόνο στα μυαλά του εγγυητή.

Οι κινήσεις λοιπόν είναι σαφείς. Ο ο κόσμος να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο γήπεδο. Κύρια αυτοί που έχουν αγοράσει διαρκείας. Το γήπεδο οφείλει νάναι άδειο. Άντε να κάνω κάποια υποχώρηση σε όλους αυτούς που είναι στο πέταλο και στην μαθητική κερκίδα. Πρέπει τα επαγγελματικά sites της ομάδας, να μην έχουν καμία αναγνωσιμότητα. Άστους να πονέσουν χωρίς σχόλια και καμία διαφήμιση. Μπας και βρουν κάποια ισορροπία μεταξύ μαύρου και άσπρου. Οι εμπορικές πωλήσεις της εταιρείας να εξαφανιστούν. Θα μπορούσα να πω χιλιάδες ακόμα, αλλά δεν θα το τραβήξω. Προτιμώ να αναδείξω την διαφορετικότητα με αυτά τα λίγα πυροτεχνήματα. Η ομάδα δεν θα πάθει τίποτα. Όπου και να καταλήξει. Και την προτιμώ ένατη και να έχει τον σεβασμό του Παναθηναϊκού που χάνει από την Λάρισα αλλά δεν χάνει ντέρμπυ, παρά τρίτη και καραξεφτιλισμένη. Όπως δεν θέλεις κι εσύ βλάβη στον κινητήρα του αυτοκινήτου σου. Γκε γκε;

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

66 Responses to ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΙΒΙΤΣ

  1. Ο/Η Κώστας λέει:

    Νομίζω πως έβαλες πολλά και δύσκολα τόσο στον Ίβιτς, αλλά και στον κόσμο. Ας αφήσουν έξω με τιμωρία τον Κροάτη, αν έχουν τα μπολς…

  2. Ο/Η JF λέει:

    Άντε να γίνει το γήπεδο ,όταν γίνει και αυτό,να δούμε την επόμενη μέρα χωρίς τον Μελ μπας και αναθερμανθεί λίγο η καύλα μας για την ομάδα. Μας έχουν κουράσει όλοι τους. Ρεπόρτερ, πρόεδροι , δηματοι, ποδοσφαιριστες. Όλοι τους. Σκέτη κούραση είναι.

  3. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Η ομαδα πρεπει να περασει σε αλλα χερια.Τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση.Το ξερετε ολοι οτι απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο υπαλληλο κουμαντο κανει ο Μελ.Τιποτα δεν γινετε χωρις να τον ρωτησουν.Οποτε δεν υπαρχει κανεις Ιβιτς μια μαριονετα του προεδρου ειναι.Αν ητανε κανονικος ΤΔ θα ειχε φερει προπονητη στοπερ κτλ.

    Ενδιαφερομενοι υπαρχουν?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Raheem Sterling dropped by England after Joe Gomez clash before Euro 2020 qualifier.
    Δεν έπαιζα τζόκερ καλύτερα;

    Εκτος ομαδας ο κολοπαιδαρας που ζήτησε και δημοςια συγνώμη απο το παίκτη μας καο το κοσμο.
    Ο Southgate ήταν στο ματς προχθες και πήρε ΑΜΕΣΩΣ την απόφαση να τον πετάξει εκτος.
    Την απόφαση στήριξε ΟΛΗ η εθνική ομαδας σε συζήτηση που είχαν ΠΡΙΝ ανακοινωθεί και ιδιαίτερα οι δυο αρχηγοί Harry Kane και Jordan Henderson.
    Τοςο απλα.

    Τι ειπες ρε συ Ηλία; Οποίος θέλει να έρθει να μου πει να φύγει; Καλα οκ..
    Τι ειπες ρε συ Κωστένογλου; Τίποτε ε; Δε κατάλαβες καν τι εγινε ετσι; Κοτούλα και εσυ..

    Τι ειπες ρε συ εγγυητή; Σιγά μην έλεγες…

    Sent from my iPhone.

  5. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Steven
    Εγώ λέω να κάνει το Λιβάγια παίκτη-προπονητή, όπως ήταν κάποτε σε κάτι κόμικ που διαβάζαμε. Σάμπως θα τα πάει χειρότερα από τον Κωστένογλου? Άσε που θα τους πλακώνει στα καντήλια και θα κάθονται όλοι σούζα, ενώ ο πάτερ Νικόλαος τί να πει? Παιδί της εκκλησίας είναι, δε μπορεί να επιβληθεί. Σκέψου πάντως πριν τα παιχνίδια σε Τούμπα και Καραισκάκη τί επιδημία γαστρεντερίτιδας έχει να πέσει στην ομάδα. Οι μισοί παίκτες, αδιάθετοι θα είναι…

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μέχρι και μάχες στην ουρά διαβλέπεις; Τόσο χάλια; Θα μου πεις τί τρίτος με 20 πόντους διαφορά από τους δυο πρώτους, και 5 από την επικινδυνη ζώνη, τί δέκατος με 25 πόντους από την κορυφή και αγκαλιά με τη Λαμία. Σωστό.

    Το ότι απέχει από τα τελευταία γεγονότα ο “εγγυητής” αυτό πως μεταφράζεται; “μεγαλοπρεπής απόσταση” (sic) ή “απορία ψάλτου βηξ ξηρός”; Η απόκαμε πια,κουράστικε να κυνηγάει-ακόμα και αυτός- στα καντούνια και στους διαδρόμους παιδαρέλια με σορτσάκια και να λέει για “ψυχές” και “αρχίδια” Καλυβιώτικα;
    Ισως να σέβεται τα μικρά παιδιά,ως πρότυπο. “Ποτέ όπως είναι γνωστό(!!) ο Μελισσανίδης δεν παίρνει αποφάσεις θερμοαιμα” όπως διάβασα-που,δεν θυμάμαι,-χθες κάποιον δημοσιογραφο προφανώς μελανοχίτωνα του Μήτσου.
    Και μεις που νομίζαμε ότι μπουκάρει, κάνου ντου σε δωμάτια,καβαλάει κερκίδες,απειλέι με κασκόλ,χαστουκίζει δημοσίως σε εστιατόρια βρίζει σα λιμενεργάτης και μπαίνει στα αποδυτηρια και μοιράζει απειλές και ευχές,ανάλογα με το αποτέλεσμα. Κρίμα. Τότε,αν είναι έτσι,κακώς τον ονομάζουν “τίγρη”. Οντας ψυχρόαιμος πρέπει να είναι ιγκουάνα.

    Αν δεν είχε φέρει τον Ιβιτς, ποιος θα έβγαινε μπροστά,αραγε με το προσωπείο του “νεοφερμένου” και άρα με πίστωση χρόνου; Ορθη κίνηση του. Και αυτή. Κάιει συνεχώς,από την εποχή του Δέλα και του Ζήκου.
    6 χρόνια η γριά Βάβω καίει “ξερόκλαδα” για να μη βλέπει ο μέσος ΑΕΚτζής μέσα στην κάπνα τη δική του ασχετοσύνη η την εσκεμένη καταστολή στην οποια κρατάει την ομάδα. Κερδίζει χρόνο συνεχώς. Τι να τον κάνει,μονο εκείνος ξέρει. Και να πεις ότι μικραίνει σε ηλικία,να σου πω “ο.κ.”. Τι τον θες το χρόνο ρε πίτουρα; Χρόνο χρειάζονται τα παιδιά για να μεγαλώσουν και τα ζυμάρια για να φουσκώσουν. Εσύ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ “ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ” ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; Σταφίδιασες και ακόμα περιμένεις. Κάτσε και περίμενε το τρόλευ.
    Ο Κόκκαλης δέκα πρωταθλήματα πήρε,γήπεδο έφτιαξε και στο τέλος τον έβριζαν. Λες το ένα κα μοναδικό προπέρσυνο “Πατουλίδειο” πρωτάθλημα και το νέο γήπεδο να σώσουν εσένα από την “αγάπη” του κόσμου;
    Ο καλός παικτης, ηθοποιός η κλέφτης,πρέπει να ξέρει πότε να εγκαταλείψει τη δουηλειά.
    Σήκωσέτο το γαμημένο (το γήπεδο) και πάρε δρόμο (με τη μαυρη σακουλα παραμάσχαλα φυσικά,τι να γίνει) πρωτού φας κορνέδες με λαστιχέρα. Από μακρυα.

  7. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @Πίσσα και πούπουλα

    Το τσιφτετελι που χορευει ο κωστενογλου το εχεις δει?

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ενταξει η κατασταση ΕΠΙΣΗΜΑ εχει γινει κωμικη.
    Αποκαλυπτεται και στο πλεον αδαη και στο πλεον ασχετο και στο πλεον κολλημενο τι εστι αεκ.

    Απο τη μια χαιρωμαι τους κολοτουμπακηδες που μεχρι προσφατα μας εγραφαν οτι ολα ΘΑ γινουν οπως πρεπει, οτι ο προεδρος εχει το θεσφατο¹ και οτι ειναι θεμα χρονου η ομαδα να μεταμορφωθει κατι αναμεσα σε Μιλαν του Αριγκο Σακι και του Φαμπιο Καπελο. Στο ρολο του Σεβα ο ΓΙΔΑΣ και στο ρολο του Ζεεντορφ ο κατα φαντασια τραυματιας οπου πεφτει ζορικο ματς η στραβωνει το υπαρχον. Το Μαλντινι θα τον κανει ο Οικονομου και τον Πιρλο ο ψυχακιας που τσακωνεται με τον ισκιο του καθε 15.
    Τωρα ξαφνικα ανακαλυπτουμε οτι ο ‘προεδρας’ τελικα δεν ειναι τοσο τιγρης αλλα μαλλον φερνει σε κεραμιδογατο που το σφαλιαρωνουν και μαγκευει μονο αμα σκουζει στις ταρατσες απο μακρια.

    Και τι δεν εχουμε ακουσει τοσα χρονια. Ο αλλος μας εγραφε οτι θελει πορεια στο Champions League (πορεια κιολας, ουτε καν μια νικη ετσι για τα ματια), ο αλλος μας ελεγε οτι ο Μαρινος ειναι προπονητης δεκαετιας! (εχουν κατσει πολλοι προπονητες δεκαετια οχι στην αεκ αλλα στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο και μαλιστα βεληνεκους μαρινου που τον σουταρε ο Πανθρακας), ο αλλος μας ελεγε οτι εγινε της …αεκ με τις αδελφαρες επειδη ο μεθυστακας πηρε λεει κατι…. πιτσες και δε τις πληρωσε.

    Εκει στο λιμανι του Λονδινου.

    Τι κροισους, τι ελληνο-αμερικανο-τσετσενους τι ουρες επενδυτων (4 διαφορετικοι κιολας) που αναμενουν με τα λεφτα στο χερι να συνεργαστουν με το γατο εκ κοκκινιας.
    Τι παικταραδες, τι προπονηταραδες με συστηματα, τι τανκ, τι σιγουρα κυπελλα, τι repeat σε πρωταθληματα, τι διπλα στο ταψι, διπλα στη τουμπα, διπλα απ’ ολα, και τι δεν εχουμε ακουσει. Τα μισα των μισων2 να ειχαμε κανει, θα ειχαμε τουλαχιστον ομαδαρα- για να μη πω για τιτλους και υγεια στο club.
    Γραμμενα εδω μεσα και στο αρχειο ειναι ολα.

    Ο ενας βγηκε και ειπε οποιος λεει δε θελει να ερθει να μου πει να φυγει. Φυσικα ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. Γιατι αμα παραιτησαι λεφτα δε παιρνεις, αμα δε διωχνουν πρεπει να πληρωθεις ομως. Ε Ηλια?

    Ουρα εγινε στο σπατο απο αυτους που ‘δε θελουν’. Ουτε βλεφαρο δεν ανοιγοκλεισε απο τους παικταραδες μη τυχον και γινει καμμια παρεξηγηση και θεωρηθει δηλωση παραιτησης. Οπως το ειπε το καταπιε ο Ηλιας. Οχι ΚΟΡΟΙΔΑ ειναι. Που θα βρουν ρε Ηλια το μηνα που τρεφει τους 11 αλλου? Για χαζους ψαχνεις? Αυτοι συμβολαια τετοια εποχη (και γενικοτερα) δε βρισκουν ουτε στη Β’ Αρμενιας κανονικα. Δηλαδη ο ΓΙΔΑΣ ο γκολεαδορ που ηταν χωρις ομαδα και τον εδιωξαν απο παντου λες να συγκινηθει Νοεμβριο μηνα να πει φευγω ετσι γενικα? Να παει που? Να τον παρει ποιος? Να κανει τι? Πανω που βρηκε φορμα και βαζει το ενα με το καλαμι το αλλο χτυπαει στη πλατη του τερματζη το τριτο το σπρωχνει πανω στη γραμμη και γινεται ‘σκορερ’? Για μαλακες ψαχνεις?
    Ουτε κιχ δεν ακουστηκε στο καλεσμα του Ηλια. Ναι ΟΛΟΙ αυτοι που μπεκρουλιαζαν και φωναζαν συνθηματα- μεχρι και το τετραμηνητικο ο κλανιας ο γιος του Σαμπανατζοβιτς εγινε αεκαρας και αυτος- δεν εβγαλαν ουτε αναπνοη.

    Ο αλλος βγηκε και ειπε να κοιταχτουμε λεει στα ματια. Προς στιγμην νομιζα οτι εβλεπα σκηνη απο Μεξικανικο σηριαλ τυπου η Χουανιτα η παρθενα, την ωρα που η απατημενη κορασιδα κοιταει τον (συνηθως πλουσιο γεοκτημονα) στα ματια για να της πει οτι την αγαπαει και θα τη κανει γυναικα του! Το Star Channel μεσημεριανης ζωνης στα καλυτερα του. Το προβλημα ειναι στα αποδυτηρια απεφανθει ο παπας με το κολαν κοστουμι. Γι αυτο δε κανει κοντρολ ουτε με λασο ο αλλος στο χορτο. Επειδη δε βοηθα ο ενας τον αλλον στις δυσκολες στιγμες.

    Αν π.χ εχεις φαει τον αμπακο, μετα καπακι 3-4 κομματια τουρτα, εχεις πιει κανα μπουκαλι αλκοολ και το εχεις ξενυχτησει φουλ χοροπηδωντας και καπνιζωντας σα φουγαρο, 3 μερες πριν απο το ντερμπυ το προβλημα ειναι η αλληλοβοηθεια κατα το παπαδοπαιδι. ΟΛΑ τα αλλα ειναι φυσιλογικα. Το οτι την αλλη μετα ξερναγανε τα στομαχια τους ολοι στο Σπατο (οσοι εμφανιστηκαν) και 2 μερες δεν εγινε προπονηση καν, πηγαινωντας με 1 στο ταψι δεν ειναι θεμα καν. Ουδεις το ανεφερε, κανενας δε το παρατηρησε, σε κανενα δεν εκανε κλικ.

    Ειμαστε υποχρεωμενοι να προσπαθησουμε! Αν παμε για να βγαλουμε την υποχρεωση μπαρμπα Νικο, ΓΑΜΑ ΤΑ. Παρε ενα κουτι παστες και κανα λουλουδικο καλυτερα πιο πολλες πιθανοτητες εχεις. Αμα το κανεις τη δουλεια σου εσυ το βλεπεις υποχρεωση που μαλιστα πρεπει να την επιβαλεις ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ.

    Ο αλλος διερρευσε λεει καποιον Τσιτσιρετι που δεν παιζει ουτε στη Β ομαδα της Ναπολι. Ο οποιος εινια και κοπυ-παστε του αλλου του πλατελα που εχουμε ηδη. Ακου τσιτσιρετι. Ελα τωρα πειτε το: ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ..

    Ο αλλος γραφει σημερα στο πρωοσελιδο: Ειναι ασχημο να κανεις κριτικη σε συμβολα της αεκ. Το οτι ειναι συμβολο της αεκ ο χαζονικολας και ο μανταλος απλα με ξεπερνα.

    Αφηνω ομως τελευταιο το πρωτοσελιδο της ψ-ωρας: Κλειστηκαν 1,5 ωρα στα αποδυτηρια και μιλησαν για ολα οι κλεισμενοι για να μην εχουμε και διαρροες. Ακολουθει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι ειπαν ΟΛΟΙ στο ‘ρεπορταζ’. Τοσο μυστικοτητα, τετοιο απορρητο, ουτε στο δωματιο κρισεων του αμερικανου προεδρου παιδια.
    Πραγματικα δε ξερω ποιοι ειναι πιο ηλιθιοι, εσεις που τα γραφετε οι αυτοι που σας διαβαζουν…

    Για τους αγραμματους (ναι σωστα καταλαβες για σενα ειναι):

    1 θέσφατο, το: 1. θείες εντολές, χρησμοί. 2. γνώμη, απόφαση που πρέπει να γίνει σεβαστή σαν να προέρχεται από το Θεό
    2 Τα μισα των μισων= το ενα τεταρτο.

    ΥΓ @ Stevie. Τη τελευταια παραγραφο τη γραφω απο το 2017. And then some που λενε στο χωριο μου. Προσεχε γιατι δε θες πολυ να σου κοψουν το μεροκαματο και σενα, η να γλυφεις τα παπουτσια του Βαγγελα. Whichever comes first.

  9. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ρωτάει το παπαγαλάκι ο Σαντοριναίος: ” Είπε κάπου ψέμματα; Πως θα δίνει παραπάνω από τα έσοδα; Κι επειδή λέτε για τα ευρωπαϊκά έσοδα, αυτά δεν υπολογίζονται στον προγραμματισμό της ομάδας και γι’ αυτό δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα διαχείρισης μετά τον φετινό αποκλεισμό…”.

    Αυτά τα σκουλίκια είναι η αρχή του κακού, όχι ο Μελισσανίδης. Άκου τι λέει!!! Τα ευρωπαϊκά έσοδα λέει…δεν υπολογίζονται στον προγραμματισμό!!! Κοπρόσκυλα, που είστε μόνο για να γυαλίζετε παπούτσια, προκειμένου να χορτάσετε σε κανένα μπουφέ πολωνικού ξενοδοχείου, γράφοντας ΥΜΝΟΥΣ για πορτογαλικές λούγκρες.

    Είπε, ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ! Τα 3,5εκ από τον Βράνιες δεν μπορεί να γίνονται Οικονόμου. Δεν γίνεται με 1,5εκ (1η χρονιά επιστροφής) από τη NOVA να έχεις Βάργκας – Μπαρμπόσα (από τον οποίο τσέπωσε επίσης) και σήμερα με 6,5εκ, Ντέλετιτς. 10 από το Europa, 25 από to UCL, καλύπτουν τον φετινό αποκλεισμό? 3,5εκ από την Capelli για να φαινόμαστε σαν Τσοπανοτραβόλτες!

    Με δικά του λόγια ομολόγησε την ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 15εκ από το ταμείο της ομάδας για τα μπετά. Δεν δήλωσε ΕΓΓΥΗΤΗΣ τότε Γιαννάκη? Πρόβλημά του το πώς θα γίνει το γήπεδο, αυτός το ανέλαβε, αυτός εγγυήθηκε. Τα 15 τα ΕΚΛΕΨΕ! Γιατί, ναι, είναι θέμα ΜΠΑΤΖΕΤ! Με αυτά θα ερχόταν ο Κίκε Σετιέν, γιατί θα έπαιρνε 5-6 ΠΑΙΚΤΕΣ, κανονικούς, όχι λίμα και θα έχτιζε μία ομάδα να χαιρόμαστε μία γαμημένη Κυριακή ρε αλήτες!

  10. Ο/Η spyros pontios λέει:

    τελικα ποιος ειναι πιο λεμονια?

    ο σνιτσελακος η καρντοσο?

    αντε τραβα να φιλησεις τα παπουτσια του χοντρου ρε αδερφαρα!εχει και πολλες εκει στο λονδινο απ οτι φαινεται!

    χαρα που εκανε επειδη εχασε η ΑΕΚ.

    ο γιδας παλι το καρφωσε ετσι?ΠΟΝΑΣ?

  11. Ο/Η akis λέει:

    Καλησπερες snitch και σε ολους…
    Εσυ τουλαχιστον βλεπεις Λιβερπουλ και γουσταρεις,εμεις εδω με την ΑΕΚ κοντευουμε να το…ριξουμε στα αντικαταθλιπτικα!!
    Θελω απο τη μια να σε ρωτησω τοσα,απο την αλλη κι εσυ και ο Steven τα εχετε γραψει τοσο…ξεκαθαρα που πλεον φαινεται πως δεν υπαρχει σωτηρια!!!
    Εκανα και στον Steven την ερωτηση για το τι σκεφτεται ο τιμονιερης αλλα πολυ ευστοχα απαντησε πως αν ηταν καποιος σοβαρος επιχειρηματιας θα μπορουσαμε,ενδεχομενως,να εχουμε μια εικονα…για το μελλον εν αντιθεσει με τωρα που παμε στα τυφλα…
    Τελικα βρε snitch μια απο τα ιδια,και χειροτερα;
    Βαρια βαρια προπονητης τυπου Γιοβανοβιτς,παιχτακια της σειρας και καρπαζοεισπρακτορες μεχρι ποτε;
    Τι εχουν σκοπο να κανουν τελικα,δεν παει αλλο…
    Επιπλωμα μαγαζιου και πωληση οπως γραφεις καιρο τωρα;
    Ποιος θα ασχοληθει με αυτο το καταντημα εν τελει;
    Oσον αφορα προπονητη,καλυτερα να μην περιμενω Γκουσταβο τελικα; Χαχαχα…
    Mπορεις για αλλη μια φορα,αν θελεις κι εχεις χρονο,να καταθεσεις την αποψη σου οσο γινεται περιληπτικα για το τρελοκομειο που λεγεται ΑΕΚ;
    Εκτος απο εσενα και τον Steven δεν πιστευω ο,τι υπαρχουν…αλλες πηγες σωστης ενημερωσης.

    Υγ,Βρε Σπυρο εσε δεν ελεγες για τεσσερις ενδιαφερομενους,χθες ρωταγες αν υπαρχει ατομο που ενδιαφερεται…
    Τελικα τι ακριβως; (χωρις διαθεση ειρωνιας, πραγματικα)

  12. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “nnektarios”: Αυτό με το “η ομάδα θα ζει με τα έσοδάτης” έχει πολλαπλή ανάγνωση και εξαυτού και οι “Σαντοριναίοι” τσανακογλύφτες του “εγγυητή” αλλά και ο ίδιος βγαίνουν μεθράσσος και το επικαλούνται.
    Είναι σαν το “ταχύτητες ΕΩΣ 100 mbps” που τάζουν οι εταιρίες τηλεφωνίας. “ΕΩΣ” σημαίνει ακόμα και 20 και 30 και 40 mbps. Πάντως όχι απαραίτητα 100.
    Το αυτό και ο “εγγυητής”. Προσπαθεί να μαζέψει λεφτακαι κονδύλια από τσέπες τρίτων προκειμένου να φτιάξει το μαυσωλείο του, οποτε -εκτός όλων των άλλων πηγών-βουτάει τα λεφτά της ομάδας με το πρόσχημα της υγείας.
    “Ζω με τα έσοδά μου” μπορεί να σημαίνει “βγάζω 100 χαλάω 90” αλλά και “βγάζω 100 χαλάω 10”. Αλλη ζωή ο μεν αλλη ο δε όμως.
    Ο Μελισσανίδης εχει αποφασίσει να αφησει “νηστικη” την ΠΑΕ για να ταίσει το γήπεδο. Πολύ περοσσότερο αφού ο κόσμος δεν έβαλε απευθειας λεφτά μέσω της “Δικεφαλος 1924” για το μαυσωλείο του (αλλά και να έβαζε ακομα,δεν θα άλλαζε τον σχεδιασμό του να μάθει τον γαιδαρο να μη τρώει)

    Οπότε λοιπόν το κολπάκι με το “ζω με τα έσοδά μου” ειναι για παιδιά και σαν επιχείρημα σηκώνει πολύ κουβέντα.
    Εχει αποφασίσει-ακομακαι μετά την ευχάριστη έκπληξη των 25 εκατομμυριων ευρω του αναπάντεχου C.L., να αφησει την ομάδα με τα ξεροκόματα για να παραστένει ο ίδιος τον “Ιουστινιανό”.
    Δεν νομίζω να έπαθε μαλάκυνση και να κουβαλάει ΔελλοΚετσπαγιες και Μοραις και Καρντόσους. και Σαπμανασοβιτς τζουνιορ και καραβιες παικτων που εκτος από μέτριοι οι μισοι απο αυτους ειναι και κωλόπαιδα.
    Δεν βλέπει; Βλέπει. Προφανως αυτο βολευει-για λογους που έχουμε προεξηγησει-να παρουσιαζει η ΑΕΚ αυτο το προσωπο. Εχει πολλαπλα οφέλεη. Ενα απο αυτα,ειναι και το παραπανω που αναφεραμε. Ταιζει το γηπεδο από το “φαγητο” της ΠΑΕ. Σε σημειο απίσχνασης
    Μεγαλόθυμος άνθρωπος. Ευεργετης. Σωτήρ.

  13. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @akis

    Ενω η αδερφαρα του λονδινου σε ειπε οτι εκανε προταση ο Μελ σε δυο ατομα που γελασανε μολις ακουσανε.

    Αλλα δεν σου ειπε ΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΕΛ.

    οταν λοιπον μαθεις απο εκει θα σου πω κι εγω.ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΜΩΣ.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το οτι εγραψα: Για τους αγραμματους (ναι σωστα καταλαβες για σενα ειναι), και πεταχθηκες να απαντησεις ΑΜΕΣΩΣ ειναι μια προοδος.
    Δειχνει μια αυτογνωσια : το να γνωρίζει κάποιος καλά τον εαυτό του.
    Στο εξηγω γιατι καταλαβαινω οτι σε πανω απο δισυλλαβες ζοριζεσαι ως αποφοιτος? δημοτικου- και αν.

    3 ‘ντερμπυ’, 7 γκολακια στη κεφαλα, 1 ποντακι συνολο.
    3 τελικους κυπελλου ΣΕΡΙ και ακομη δε μπορεις να κατσεις απο το ζορι.
    Μαξιλαρι XL βαζεις καθε φορα για το πονο. Σε εχει κερασει πιτσα με εξτρα πεπερονι ο Λημνιος και ο Πελκας για μια ζωη.

    10 αγωνιστικες -9 ποντους στη κεφαλα ο ενας, -7 ποντους στη κεφαλα ο αλλος.
    Ρεζιλι των σκυλιων οπου πας. Φαπα ο Βαγγελας, φαπα ο τσετσενος, φαπα ο Αλαφουζος. Φαπα ο Πανοπουλος εντος εδρας. Φαπα μεχρι και ο Κουγιας!
    Σε εχει γλεντησει η μιση Ελλαδα μεσα σε ενα διμηνο. Πουτανα οπου πας.
    Σε 10 ματς κανεις 465 πασες και 342 λαθη. Καθε 1,35 πασα σωστη κανουν 1 λαθος.
    Αυτοι πανε φουλ για χρυσο σε παραολυμπιαδα.

    Μιλας για πονο εσυ?

    Μιλας για ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ εσυ? Ο ΓΛΥΦΤΗΣ του προεδρα?
    Που ΘΑ τα κανει ολα οπως πρεπει?
    Που θα τον ευχαριστεις μια ζωη?
    Που θα λεμε Μελισσανιδης και θα κλαιμε?
    Σε αυτο μεσα επεσες.
    ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ..
    Οχι μονο εγω, ολη η Ελλαδα κλαει με το τσιρκουλο.

    Τι επαθαν τα χερια του ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ που ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ξαφνικα? Λαδωσανε και δε μπορουνε να κρατησουν την αεκ?
    Του επεσε πολυς ο λιβαδιας και ΚΟΤΕΥΕΙ να τον τιμωρησει οπως εκανε το μαγκα περσυ στο Λαμπροπουλο?
    Οι αγριαδες περνανε μονο εκει που μας παιρνει? Τιγρης στο Μπακασετα και γατουλα στο Κροατη?

    Αν χαρηκα? Σιγα μη χαρηκα. Σιγα μη στεναχωρηθηκα.
    Το σκορ ηρθε στο κινητο μου την ωρα που εβλεπα να κερδιζει η ομαδα μου τη City. Να γλενταω τον Fernadinio και τον Aguero.
    Οχι να με γλενταει ο Μακεντα με ανατροπη απο 0-2! Οπως ηρθε ετσι το εσβησα. Ειδα εκει το 3-2 εβαλα τα γελια και δεν ασχοληθηκα.

    Τη Τριτη εμαθα τι εγινε στο ματς, τοτε διαβασα για το καρναβαλλο.
    ΧΕΣΤΗΚΑ αμα χασει ΧΕΣΤΗΚΑ αμα κερδισει.
    Γραμμενο τον εχω και το προεδρο ΣΟΥ και την ομαδουλα σου, τσανακογλυφτη.
    Μονο για κραξιμο εισαστε ολοι σας και αυτος που σας δουλευει και εσεις που τρεχετε στα γηπεδα να δειτε τα αναπηρα.
    Γι αυτο η αεκ εχει γινει αεκουλα, γιατι εχει αφεντικο αυτον και κατι 3-5000 σαχλους σα και σενα να τον στηριζουν και να τον γλυφουν.

    Πρωταθλητης Ευρωπης ειμαι.
    Εξι φορες.
    +9 απο το βασικο μου αντιπαλο ειμαι που του εριξα ενα τριμπαλλο.
    Δε με καρφωσε ο Κολοβετσιος!!! εμενα. Κοιτα τα χαλια σου που δε μπορεις να κατσεις.
    Εχω ΗΔΗ προκριθει στους 16 του CHL, δεν μπηκες ουτε ομιλο Europa. Εκει που παιζει η Αστανα και η Λουντογκορετς ΕΣΥ ΑΠΕΤΥΧΕΣ.
    Παω να παιξω παγκοσμιο συλλογων σε ενα μηνα. Εσυ κοιτα μη σου κανει κανα κολπο ο Ρουλης και ο ΟΦΗ.

    Ειδες πως τα φερνει η ζωη?
    Το καλοκαιρι εγραφα οτι ο γαυρος θα περασει ανετα στους ομιλους.
    Εσυ με εβριζες –δε ξερεις να κανεις και τιποτε αλλο- και ελεγες οτι θα γινει και ρεζιλι.
    Μεσα επεσες-παλι- ρε μπαγασα. Δυο νικες και ΕΞΙ (6) φαγανε οι αλλοι. Βολτα εκανε ο Gay και στα δυο ματς.
    Η πλακα πια ειναι?
    Οτι η Κρασνονταρ, ναι αυτη που μαζεψε την εξαρα, εριξε τρια εντος και δυο εκτος κανωντας δυο νικες σε μια τραμπζνοσπορ που σε απεκλεισε για πλακα!
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΡΟΜΠΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ?

    Δε σε βλεπω καν. Δεν υπαρχεις. Μονο για να γελαω σε εχω.
    Ως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, κολοτουμπακια που τα γυρναει σιγα σιγα.
    Μπας και μπορεσεις να κατσεις σε καθισμα απο το πονο.

    Εμαθα και τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ (θες και 4 τρομαρα σου) επενδυτες: ο Bob Kozonis, o Petit Scato, o Βιντιαδης και ο αλλος ο Μακρης με τις περουκες.
    Τους οργανωνει ο Ξενιδης ο σουβλακοφαγος, κανουν ολοι μαζι μια ΙΚΕ με βαση το λιμανι του Λονδινου.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Akis
    Ο τυπος εκανε πισω για να μη το παρουν με τις σαπιες απο τη λαικη.
    Εβγαλε μπροστα το λιακο να ξαμολαει μαλακιες και την εκανε με ελαφρα.
    Του εδωσε ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ στο ΜΙΛΗΤΟ και ποιος ζει και ποιος πεθανει.
    Αλλαζει ρε ο ανθρωπος?
    Εφαγε και τη τιμωρια-αλλο που δεν ηθελε για να τη κοπανησει- και καθηστε εκει με το παπαδοπαιδι να βγαλετε την υποχρεωση!
    Ετσι δεν ειπε ο αλλος? Εχουμε υποχρεωση?

    Δεν υπαρχει προπονητης, δεν υπαρχουν αυτα τα ονοματα που γραφουν οι γλυφτες.
    Σε ηλιθιους απευθυνωνται σαν το ποντιο που τα τρωνε αμασητα. Ποιος τσιτσιριτος τωρα και ποιος προπονητης?
    Πλακα κανουμε? Εδω δε μπορει να διωξει ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΜΟΡΑΝ!!!!!
    Εδω περιμενει να καβαλησει ο χρονος για να στειλει το γαμηκο πισω, αφου ΔΕΝ το θελει γιατι δεν το διωχνει τωρα?

    Θα σου φερει εκει 2-3 ΙΤΣ απο τιποτε εξωτικες ομαδαρες τριτης διαλογης μπας και μπεις play-ωχ και τελος.

    Ο γατουλης ειναι στα σχοινια. Το εχω πει το καλοκαιρι: περαν του project αεκ δεν εχει ΤΙΠΟΤΕ αλλο αυτη τη στιγμη.
    Ο Stevie το εγραψε ακομη πιο χυμα: Ειναι στην απ’ εξω σε ολα κυβερνητικα ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

    Η τελευταια παραγραφος του Stevie- το ξαναλεω- ειναι ολο το ζουμι.
    Αυτος τα λεει ευγενικα. Εγω με ζωα δεν εχω ευγενειες.

  16. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Κοίτα, Μελισσανίδη ΠΟΛΛΟΙ λένε και κλαίνε, οπότε σωστό αυτό. Πάντως μόνο με αυτά που είπε ο Σιμόες, κατάλαβες πως αυτή η μπουρδελο-κατάσταση δεν φτιάχνει εύκολα. Πάλι από μέσα τρώγεστε εκεί στην ΑΕΚ.. Περί κερκόπορτας το ανάγνωσμα πάλι… Σοβαρά ας γράψουμε τώρα. Τέτοιος σταρχιδισμός και κατσαπλιαδισμός ταυτόχρονα, σε ομάδα που υποτίθεται πάει για πρωτάθλημα, είναι ψιλο-πρωτόγνωρο..
    όχι πως δεν τα γράφατε ή δεν τα ξαναγράφατε, αλλά αυτός ο κόσμος (όλων των ομάδων) δεν ξυπνά Π Ο Τ Ε … Ο πρόεδρας σας κανόνισε και πάλι να ούμε… Γλέντα τους και πάει κλαίγοντας.

  17. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    @akis

    Περιμένω να ακούσω σε ποιους ανοίχτηκε ο Μελ και ποσά ζήτησε.

  18. Ο/Η byron λέει:

    Προς Φως του φεγγαριου: Συμφωνω μεχρι τελευταιας γραμμης στο 99%, αλλα εχω μια ερωτηση: Ο Ιβιτς (που του χρεωνουμε τον Κωστενογλου) αποφασισε να συνεχισει ο Κωστενογλου για πανω απο 2 ματς επειδη τον πιστευε για τη συνεχεια ή μηπως επειδη ο εγγυητης του εδωσε μπατζετ για προπονητη κανα 200αρι χιλιαδες κι αρα ο Πογετ και ο Χ Ψ σοβαρος δεν επροκειτο να ερχοταν να δουλεψει με ενα θλιβερο ροστερ και να τσαλακωθει κι αυτος; Αποκλειεται να πιστευε ο Ιβιτς για μονιμο αυτον που απολυθηκε απο ολα τα χωρια και του υποδεικνουν οι παικτες τις αλλαγες. Πηγαν για Πογετ και καπου χαλασε προφανως στις μεταγραφες που θα ηθελε ορθως να κανει. Ας ειχε ο Ιβιτς λεφτα να ξοδεψει και θα εβρισκε κανονικο προπονητη, λεω εγω.

    Οι τεχνικοι διευθυντες που ειχαμε ηταν αχρηστοι ολοι αλλα ο Ιβιτς θεωρω οτι ξερει κατι παραπανω απο τους προηγουμενους. Δεν ειναι μαγος και εχει να διαχειριστει μια κατασταση οπου πρεπει ΚΑΝΟΝΙΚΑ να πεσει σκουπα σε 15 παικτες με σπασιμο συμβολαιων (για πωλησεις δε μιλαω γιατι ειναι ολοι ταγαρια) και να ερθουν αλλοι 15 συν προπονητης μεσα σε 1-1,5 χρονο κι ολα αυτα με μπατζετ της πλακας και ολους να περιμενουν να παρουμε το πρωταθλημα (χαχαχα). Για αυτο θεωρω εξορισμου οτι θα αποτυχει κι αυτος.

    Σιγα μην επελεξε μονος του τον Κωστενογλου ενω ο Μελ ηθελε αλλον. Οπως εχει πει ο Δημητρης, ουτε ζαχαρη στον καφε δε βαζουν αν δε το πει ο Μελ.

  19. Ο/Η Stelathen λέει:

    @snitch, απο οσους έχεις δει, ζησει στην αεκ τα τελευταια 30 χρονια, ποιος προεδρος θεωρεις οτι προσεγγιζε περισσοετερο το μοντελο του οργανωμενου club, σε συνδυασμο παντα ποδοσφαιρικο τμημα, οικονομικη διαχείριση, μαρκετιν.

    Επειδή νομιζω θα μου πεις κανεις, σου λεω ο λιγοτερο κακος.

  20. Ο/Η Akis λέει:

    Οποτε snitch δυστυχως βρισκομαστε στο σημειο που φανταζεται η πλειοψηφια πλεον…
    Σημειο μηδεν δηλαδη,να ζησουμε να τη θυμομαστε…
    Ειμαι πολυ περιεργος πως θα “απεμπλακει”- πουλησει ο Μελ.στο …τελος της βραδιας!!

    Spyros pontios

    Φιλε μου οσον αφορα την απαντηση σου…

    Ο snitch μας εδωσε καποιες…κατευθυνσεις,μεχρι το σημειο που μπορει και θελει.
    Φανταζομαι θα συμφωνεις πως αν ηθελε θα διαλεγε και τον…δρομο της σιωπης και θα μας αφηνε στο σκοταδι και με αποριες…
    Θα εχεις παρατηρησει πως και ο snitch και ο Steven απαντανε σε ολες τις ερωτησεις που τους κανουμε πολλες φορες δινοντας μας…τροφη για σκεψη εν αντιθεσει με τις “αντικειμενικες”,κιτρινομαυρες,ιστοσελιδες η “δημοσιογραφους” της ομαδας μας!!
    Θα προσεξες επισης πως του ειπα για συγκεκριμενο ονομα και μου απαντησε με πολυ …ειδικο τροπο και για το πως και για το ποτε!!
    Κοινως αυτο που θελω να πω,χωρις να κανω τον συνηγορο του (δεν το χρειαζεται αλλωστε) ,ειναι πως ο snitch εχει “κερδισει” την εμπιστοσυνη μας χωρις να του ζηταμε τεκμηριωση διοτι πολυ απλα ,χρονια τωρα, σε ο,τι εχει πει σπανια εχει πεσει εξω!!

    Τελος τα παιδια που μας φιλοξενουν στο blog τους , νομιζω θα πρεπει να το εκτιμαμε διοτι μας δινουν μια διαφορετικη διασταση για τα θεματα της ομαδας που αγαπαμε εστω κι αν καποιες φορες υπαρχουν καπως “αιχμηρα γραπτα”…
    Καλυτερα ομως να λεμε αληθειες εστω κι αν μας ενοχλουν παρα να κοροιδευομαστε μεταξυ μας,ωραιοποιωντας καταστασεις!!

    Για να μην κουραζω αλλο θεωρω πως μπορουμε να εχουμε γραπτη επικοινωνια διχως χαρακτηρισμους και τροπο κοσμιο..’.

    Αν διαφωνεις σε κατι απο αυτα που γραφω,θα ημουν χαρουμενος να το συζητησουμε.

    Αλλωστε οπως σου εχω ξαναγραψει, ΑΕΚαρα υποστηριζουμε ολοι (εστω κι αν ο snitch “φωναζει” λιγο παραπανω,χαχα)

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς byron : Ο Ίβιτς ήξερε οτι η χρονιά είναι χαμένη. Οπότε θα φέρει προπονητή, αλλά αργότερα. Ποιόν; Εγώ πιστεύω αυτόν του ερυθρου αστέρα.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JF : stevenavramidis@yahoo.gr. Δυστυχώς όχι άμεσα.

  23. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Τον διώξαμε τον Μοράν! τα καλύτερα έρχονται!

  24. Ο/Η JF λέει:

    Σπύρο και αυτά που μας λένε εδώ μέσα πολλά είναι. Δεν είναι ούτε υποχρεωμένοι ,ούτε λεφτά βγάζουν. Τώρα αν σε χαλάει κάποιος με αυτά που λέει απλά μην τον διαβάζεις, είναι πολύ απλό. Έχει παραγινει λίγο τον τελευταίο καιρό με τους χαρακτηρισμους.

  25. Ο/Η nikos λέει:

    Η απορία για το πού θα την δώσει την ΑΕΚ μετά το γήπεδο αν δεν βρει αγοραστή λύνεται απλά.

    «Αφήνω την ΑΕΚ στα παιδιά μου», ως άλλος Χατζηχρήστος. Και θα αναλάβει κανας τύπου Αλεξιου ξέρω ´γω.

    Εγώ άλλη απορία έχω. Αν κάποιος θέλει να την πάρει τώρα (έστω πιεζοντας να γίνει ΑΜΚ) μπορεί; Γιατί σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να σου πει κι αυτος ότι δεν υπάρχει κανεις ενδιαφερόμενος οποτε τι γκρινιάζετε.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nikos : Καλή ερώτηση αλλά τα πράματα δεν φτάνουν μέχρι εκεί. ΑΜΚ δεν προκηρύσσεται αν δεν τα έχουν βρει στα οικονομικά. Η ΑΕΚ είναι μεν βαρίδι αυτήν την στιγμή, αλλά δεν υπάρχει και κάτι άλλο να ασχολείται. η ΑΕΚ μπορεί και να ξανανοίξει κάποιον δρόμο. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να ανοίξει δρόμο. Τέλειωσε ξεπεράστηκε ξεράστηκε από το σύστημα το τωρινό. Σκέψου οτι σκέφτεται να κάνει κόμμα με τον Βενιζέλο….

  27. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @steven

    τωρα σοβαρα μιλας η μας δουλευεις???????

    κομμα με το βενιζελο????

  28. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Αυτό το “σε μια ομάδα, που θεωρητικά δεν έχει οικονομικό πρόβλημα” μπορείς να το κάνεις λίγο πενηνταράκια;

  29. Ο/Η JF λέει:

    Είτε είναι βαρίδι η ΑΕΚ είτε οχι, απ’τη στιγμή που δεν έχει άλλο πρότζεκτ να τρέξει,το πιο λογικό δεν θα ήταν να ασχοληθεί στο φουλ με την ομάδα ώστε να έχει και τον κόσμο ως μοχλό πίεσης για άλλες δουλειές? Είναι στην απέξω απτην κυβέρνηση, τον κράζει και ο κόσμος για την τσιγκουνιά του. Δεν κερδίζει τιποτα αυτή τη στιγμή.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ολοι μαζι σε ενα:

    @Stelathen
    Φιλε μου εχει αλλαξει πολυ το ποδοσφαιρο απο τα 70’ς που ξεκινησα να το παρακολουθω.
    Πρωτα εδω, ηταν και το πρωτο μου ζωντανο ματς αλλωστε στο Anfield, και μετα στην αεκ.

    Οποτε δε μπορεις να συγκρινεις ανθρωπους που ετρεχαν ομαδες με διαφορετικους σκοπους.
    Οι μετα-Ζ οπως εχω χωρισει τις εποχες ηταν ολο και πιο ‘σκοτεινοι’ τυποι (αλα Dark Knight) εχωντας την ομαδα, και ΟΛΕΣ τις ομαδες, ως υποχειριο/κυμματοθραυστη/προπυργιο για τις βρωμοδουλειες τους. Ποιος θα πειραξει το ‘προεδρο’ και τα αλλα μαγαζια του, απο μπουζουξιδικα και κολαδικα μεχρι προμηθειες και πετρελαια, αμα εχει τον υπεροχο κοσμο της Θ7-Θ13-Θ21-Θ4 ως στρατο και ολα τα αλλα προβατα πισω του? Γραμμενα χρονια αυτα εδω.

    Εδω εχουμε περασει και ως λαος και ως ομαδα τοσα και τοσα επι δεκαετιες και ακομη βλεπεις ‘ανθρωπους’ που σου λενε ο ‘προεδρος ξερει’ και ειναι σουπερ.
    Τους λες ρε συ ο τυπος ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ και μαλιστα το ομολογει ευθεως και σου απαντανε: Ολα ΘΑ γινουν και τρεχουν στα γηπεδα να χειροκροτησουν τον καθε απιθανο που δε το ξερει η μανα του! Τι ψαχνεις τωρα?

    Αν παρουμε τους προεδρους απο 1975-μεχρι σημερα θα πω το κλισε: Μπαρλος. Οχι για τα θειος Λουκας κλπ αυτα ειναι μπουρδες. Στα προσωπικα οικονομικα οχι απλα δεν ηταν καλος αλλα ηταν κακος γιατι εβαζε το συναισθημα πανω απο τη λογικη. Γι αυτο αλλωστε και φαληρισε δις και αναγκαστηκε να τη δωσει στο τελος.

    Η εταιρεια συνακολουθα ειχε θεμα, δε γινεται να πας χαλια προσωπικα και να μεγαλουργεις επαγγελματικα. Το αναποδο γινεται μονο. Ως ομαδα ομως την ανεβασε πολυ, εκανε καλο οργανισμο με καλα ροστερ-προπονητες και το κυριο με υγεια στη διοικηση. Δεν ειναι θεμα τιτλων, ποτε δε με καιει το συγκεκριμενο θεμα. Αν υπαρχει υγεια και σωστοι ανθρωποι στην εταιρεια οι τιτλοι θα ερθουν. Θα μαζευτει το μαγαζι, θα ερθουν manager θα ερθει ροστερ θα παιξεις μπαλλα.

    Αν δουμε τους μετα Μπαρλο ειναι ολοι ενας και ενας: Γιδοπουλος, Κουγιας, Μελισσανιδης, Τροαχανας, Enic, Netmed, παλι ο σωτηρας, Μακης, κοντος, Σταυρακας και ξανα μανα ο εγγυητης. Κοιτας δηλαδη οχι ποιος προσφερε αλλα ποιος εκλεψε τα λιγοτερα..
    Εκανε και ενα φεγγαρι ο Γενερακης αλλα ηταν μπροστινος και σε μια σαιζον δε μπορει να κριθει καποιος οτι και να κανει.
    Ο Di Matteo πηρε CHL με τη Τσελσκυ, τον θυμαται κανεις?

    Θυμασαι τι εγραφα πριν 4 χρονια οταν πρωτοηρθε ο Γερμανος? In Klopp we trust. Για καποιο λογο το εγραφα, εχωντας δει τι εκανε ο τυπος στη Dortmund. Νομιζω καλα εκανα και το ελεγα τοτε.

    @ Κωστας
    Ουδεις νοημον τρωγεται πιστεψε με. Ο κοσμος-οχι μονο της αεκ- εχει μπουχτισει και εχει αλλα προβληματα να λυσει. Εχουν μεινει κατω απο 5,000 γραφικοι που τρεχουν στα γηπεδα, τοσο ειναι ο μεσος ορος εισητηριων σε ΟΛΑ τα ματς ανα αγωνιστικη απο τα επισημα στοιχεια.
    Με το γαυρο περσυ που ειναι το και καλα κλασσικο ματς που θα εχεις το περισσοτερο κοσμο εκανε 27,419 σε ενα γηπεδο 69,000 θεσεων. Χρονια που ερχωσουν ως πρωταθλητρια μετα απο 24 χρονια, επαιζες CHL και ηταν και νωρις στις 07 Οκτωβρίου, δεν ηταν οτι ειχες μεινει πισω δηλαδη και ειχε απογοητευτει ο κοσμος.

    Εχουν μεινει και αλλα 5-10 site οπαδικα που ασχολουνται αλλοι 10-20 χιλιαδες αργοσχολοι να διαβαζουν τους Τσακιρηδες και το καθε γλυφτρονι του εκαστοτε προεδρα. Εκει τελειωνει το θεμα ελληνικο ποδοσφαιρο. Γι αυτο αλλωστε ερχωνται ματς τυπου αεκ-Gay και δε γεμιζει ουτε καν το μισο γηπεδο: κανενας δεν ασχολειται.

    @ Νικος
    Απαντησε ο Stevie μια χαρα. Η ΑΜΚ ειναι απλα ο τροπος συνναλαγης τιποτε αλλο. Αν ειναι να την αφησει στο Γιωργο καλυτερα να τη δωσει παλι στο φαλημεντο Τροχανα. Πιο καλα θα παμε ειναι σιγουρο. Ασε το χαβαλε που θα κανουμε.

    @ Akis
    Αυτα που ζηταει, η αν το πω καλυτερα αυτα που φανταζεται απλα δεν υπαρχουν στην αγορα. Κατω απο τα μισα θα παρει ΑΝ παρει. Παντα θα υπαρχουν λαμογια. Ηξερε κανεις το Σαλιαρελη, το Τροχανα, τον Μπατατουδη, τον ιδιο το Μελλισανιδη πριν εμπλακουν στο ποδοσφαιρο?
    Αυτη τη στιγμη ΔΕΝ πουλας ειναι κακη χρονικα στιγμη. Τελειωνει το τσαντηρι πρωτα το παρουσιαζεις στο ‘υπεροχο κοσμο’ και μετα, την ωρα που γυαλιζει το ασημικο βαζεις το πωλητηριο. Μιλω για ΟΛΑ τα ακινητα. Απο το ροστερ τι να πουλησεις? Τον Ολιβειρα?

    @ Dimitris Sweden
    ΤΥΧΑΙΑ λες να αναφερθηκα στο Μοραν 2 μερες σερι? 30 σακατηδες εχουμε εκει μεσα τοσο πια τυχερος ειμαι? Μιλας με τυπο που στο κλασσικο λαχειο της πρωτοχρονιας δεν εχει πιασει ουτε ληγοντα εδω και 30 χρονια..

    Απαντησα σε ολους νομιζω, αντε να κανουμε και καμμια δουλεια!

    Thanks

  31. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΓΥΦΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ στις μεταγραφες,το γηπεδο δεν ειναι δικαιολογια,ποτε δεν εβαζε μισο ευρω η μιση δραχμη,παντα διαχειριστης με λεφτα αλλων.ΣΗΚΩΦΥΓΕΠΟΥΛΑΤΩΡΑ,μαζι με το γηπεδο πακετο τα παντα ολα.

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Yes me dear. Στο κόλπο είναι κι ο Μυτιληναίος. Θέλεις κι άλλους;

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ: Αν μια ομάδα έχει εγγυητή, δεν έχει οικονομικό πρόβλημα στην θεωρία. Αυτό ήταν το προσκήνιο. Από πίσω, έρχεται η απόσταση θεωρίας και πράξης. Είναι ο ενδεδειγμένος εγγυητής; Πού το ξέρουμε; Επειδή έτσι λέει; Όταν θα φύγει θα δούμε. Τότε θα γίνει αποτίμηση. Επίσης, λες μια ομάδα να μην έχει πρόβλημα όταν έχει πρόβλημα ο εγγυητής; Αυτό το ξέρουμε; Ακόμα όχι. Οψόμεθα λοιπόν και μένουμε στα μπροστινά.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JF : Μα ποιός είπε οτι δεν ασχολείται; Τα παπαγαλάκια του και μόνο. Το πιστέψαμε; Όχι βέβαια. Την τιμωρία γιατί την έφαγε; Επειδή δεν ασχολείται; Παρασχολείται απλά δεν τα καταφέρνει από την στενοκεφαλιά του. Τώρα τον κόσμο άστον. Χεσμένο τον έχει. Τα έχω γραψει …έχει απομακρυνθεί από την λαϊκή φύση του…. Εσύ είσαι παλιός εδώ. Με καταλαβαίνεις πιο εύκολα στα καλυμμένα μου.

  35. Ο/Η conpater λέει:

    Περασαν και τα χρονια Στηβεν. Αλλο στα 30 σου με τους χαβαλεδες στις πλατειες τα μπουζουκια κτλ.,κι αλλο στα κοντα 70,που μετραει αντιστροφα και δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει και αν…
    Πραγματικα ομως,το οτι δεν εστριβε οπως και τωρα αλλωστε,ειναι αξιοσημειωτο. Δεν μιλαω φυσικα για συνεργατες λογω δυνατης φιλιας π.χ Μπαγιεβιτς,Στρατο,αλλα για το οτι ενω μπορουσε να εχει διπλα του και τρεις τεσσερις” φρεσκους “,. Δυστυχως, βουλευτης περιφερειας που εχει τα κονε με τον Κυριακο και του ζητηθηκε η “επαφη” , το τελειωσε εκεινη την ωρα το θεμα με ενα ηχηρο “δεν θελει”….

  36. Ο/Η Κώστας λέει:

    “Θα είμαι κύριος” είπε ο Κροάτης τραμπούκος και λογικά όλα μέλι γάλα.. Απλά, όταν εγώ δίνω αντίστοιχες απαντήσεις στη δική μου εκάστοτε “διοίκηση” γιατί με γαμωσταυρίζουν και με διαολοστέλνουν; Ίσως επειδή δεν παίζω μπάλα ή απλά δεν έχω τατουάζ να δείχνω τι με σημάδεψε στη ζωή μου και σημαδεύτηκα και εγώ, έτσι ώστε να είμαι ένα ανοιχτό βιβλίο…

    ΌΧΙ άλλο ταραμά….. ακόμη δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα….

  37. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @steven

    Μην μου πεις οτι ειναι μεσα και ο κολλητος του ο Τσετσενος?

    πεστο μου αυτο να αλλαξω ομαδα να γινω ΟΦΗ!

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Όχι, δεν είναι. Δεν του χρειάζεται του Ρώσου. Αυτός μπαινοβγαίνει εύκολα στο Μαξίμου.

  39. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΜΕΛ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΧ 150 ΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ 155 ΘΑ ΕΧΕΙ 2 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΟΡΑ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΠΧ ΣΤΟ ΝΤΕΜΗ?ΣΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΨΩΜΙΑΔΗ? ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΚΟΖΩΝΗ?

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΝΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ IQ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ 4 ΒΕΡΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΑΝ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ.

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΙΒΙΤΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ (ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣ (ΒΕΡΝΤΕ ΓΙΑΚΟΥΜ ΚΛΩΝΑ ΚΑΙ ΖΕΡΑΛΔΕΣ) ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ. ΜΕ ΑΡΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΚΟ ΜΕ ΓΟΒΑ-ΣΤΙΛΕΤΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑ-ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΥΛΟ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ. ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΡΜΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΟΥΖΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ-ΚΑΡΟ.
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ-ΚΑΡΟ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΕ ΜΠΑΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΕ ΜΠΑΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΛΑΝΤΑΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΚΘΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ.
    ΕΝΑ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΒΑΛΕ…

  40. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αν το πακετο ‘πιασει’ 75 ειναι οχι απλα καλα, αλλα σουπερ.
    Οτιδηποτε πανω απο αυτο το νουμερο ειναι απλα φαντασιωση.
    Μιλαω για πραγματικα νουμερα για γηπεδο-προπονητηριο-παε.
    Τα γραφεια ειναι στο νοικι και το ροστερ ειναι για τσουβαλι και φουντο στο λιμανι με τσιμεντολιθο.

    Η εταιρεια ΗΔΗ χρωσταει κανα 20αρικο τουλαχιστον.
    Εγω λεω +30 αλλα να δεχτουμε την εκδοχη του εγγυητη.
    Οχι θα την αφηνε νομιζετε.. Εχει αφησει πολλα στη καριερα του ο μητσαρας και θα κανει πισω σε μια αεκ.

    Το 150 ειχε και αυτος στο μυαλο του και ακομα γελαμε οσοι το ακουσαμε.
    Σε ρουβλια μεγαλε ΙΣΩΣ. Αντε και σε ΛΕΚ η σε λεφτα monopoly.
    Ακου 150 η αεκ, δε παμε καλα…

    Αυτος που θα ‘δωσει’ τα οποια λεφτα Γιαννη το πιο πιθανο ειναι να μην εχει ουτε τα μισα απο αυτα.
    Προφανως πρεπει να γινουν μαθηματα πραγματικης οικονομιας και ουχι επιστημονικης φαντασιας.

    Sent from my iPhone

  41. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    @steven

    Με σκότωσες με αυτό που είπες.

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρο : Σπύρο μου χαλάρωσε. Εγώ σου παραθέτω τα πραγματικά περιστατικά, όχι φαντασιώσεις ούτε αυτά που λέγονται ακόμα και στις κοινές παρέες από βαλτούς.

  43. Ο/Η JF λέει:

    Κατανοητό το ότι μας βλέπει σαν πλέμπα και τον εαυτό του ως μεγιστάνα. Απλά το ότι δεν βάζει φράγκο για το αγωνιστικό (όχι ότι βάζει για το γηπεδικό αλλά κουβέντα να γίνεται) είναι θέμα μόνο στενοκεφαλιάς και ότι μας έχει για τα αρχιδια του ή ότι είναι καβούριας?

  44. Ο/Η nikos λέει:

    @Steven και The Snitch

    Προσπαθώ απλά να κάνω τον συνήγορο του διαβολου.
    Ας πούμε ότι δεν την δίνει, αλλά εγώ την θέλω την ΠΑΕ. Μπορώ αύριο πρωί να βγω στα ΜΜΕ και να πιέσω; Το ότι δεν το κάνει κανεις μήπως δυστυχως σημαινει ότι ουδείς ενδιαφέρεται; Γιατί κι εγώ τον βρίζω όλη μερα κι όλη νυχτα αλλά το θέμα είναι κι αν αυτή η καταραμένη διοικητικά ομάδα έχει άλλον να ενδιαφερθεί. Φοβαμαι ότι αυτήν την στιγμή τουλάχιστον κανεις σοβαρός δεν ενδιαφέρεται. Βέβαια όπως τα έχει καταφέρει αυτος θα προτιμούσα και τον Τροχανά ή τον Κομπότη στην θέση του, αλλά άλλο αυτό…

    Πολύ ενδιαφέρον και ταυτοχρονα παράξενο αυτό για τον Βενιζέλο…

  45. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Snitch
    Το γήπεδο τελικά γνωρίζουμε σε ποιόν θα ανήκει ουσιαστικά? Υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με το παραχωρητήριο, γι αυτό και η οικοδομική άδεια, που θέλανε να τη βγάλουνε στο όνομα της Δικέφαλος ΑΕ, βγήκε τελικά στο όνομα της ερασιτεχνικής. Ξέρουμε τελικά πώς το έχει δέσει ο Μελισσανίδης για να είναι στα χέρια του και για πόσα χρόνια θα του πληρώνει η ομάδα ενοίκιο??Γιατί σίγουρα το έχει κάνει. Θα δούμε κάποια πατέντα τύπου Καραισκάκη, που ο Κόκκαλης πούλησε στο Λαυρεντιάδη το 50% και το υπόλοιπο στο Μαρινάκη??Και τώρα ο Μαρινάκης από ότι άκουσα, αρνείται ότι αγόρασε προκειμένου να μην εμπλακεί με το χρέος του γηπέδου??

  46. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    Μονο το γήπεδο κοστίζει 80
    Το προπονητικό να μην κοστίζει 20;

    Πως θα πάρει 75;

  47. Ο/Η akis λέει:

    Snitch θα μας τρελανει ο Μελ εντελως;
    Την…Λιβερπουλ διαπραγματευεται η την ΑΕΚ;
    Εξωφρενικο νουμερο για Ελληνικα δεδομενα,ελεος ομως!!!

    Ο Έλληνας΄ που αναφερθηκες θυμαμαι πως ειχες γραψει πως εχει…για πρωινο τον Μελ και την ΑΕΚ!!
    Πιστευεις πως ατομο με τετοιο βεληνεκες αξιζει να ασχοληθει με το…χαος;
    Διοτι αν κρινω απο αυτα που διαβαζω παμε καρφι για μεταβαση σε…νεο Τροχανα,Γιδοπουλο…

  48. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JF : Για κάποιον περίεργο λόγο πιστεύει οτι τα εχει δουλέψει. Άρα είναι δικά του. Θεωρεί τους διπλανούς απατεώνες, κι άρα ξοδεύουν διότι δεν είναι δικά τους. Αυτό είναι το ψυχογράφημα. Επομένως είναι καβούριας που ταυτόχρονα μας έχει για τ’ αρχίδια του. Head and Shoulders. Άλλο δεν κατάλαβε. Οτι ο πραγματικός Αεκτζής κι όχι ο τρίχας, τον έχει κι αυτός για τ’ αρχίδια του.

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nikos : Μα ασφαλώς και κανείς σοβαρός δεν ενδιαφέρεται. Όχι για την ΑΕΚ, αλλά ούτε για τον ΠΑΟ. Τι άλλη προβολή να γίνει για τον Αλαφούζο; Για να πουληθεί η ΑΕΚ, πρέπει πρώτα να πουληθεί ο ΠΑΟ. Όμως τι να πουλήσουν; Ένα απαξιωμένο προϊόν που κάθε μέρα υποβαθμίζεται πιο πολύ διότι οι gangsters το έχουν για προσωπική προστασία; Ποιός σοβαρός να ασχοληθεί;

  50. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς spyros pontios : 80? 2000 ευρώ η θέση επι ( χ ) 27000 θέσεις. Πόσο κάνει κι όχι πόσο σου λέει. Διότι στα 80 φτάνεις αν βάλεις και τα 20 της περιφέρειας που είναι για τα γύρω. 54 κάνει λοιπόν. Βάλε και 5 για το προπονητήριο, 60. Μια χαρά είναι τα 75 με το κέρδος του. Μην τρως σότο. 6 μύρια μια χαρά είναι για τον μεγιστάνα.

  51. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Ο Τροχανάς αγόρασε, ο Γιδόπουλος ήταν μπροστινός. Μην μπερδεύεσαι.

  52. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Πάντως συστήνω ψυχραιμία. Θα μας ενημερώσει ο Δημάτος. Θα μας τα πει όλα, κύρια για το πόσες θέσεις έχει ανέβει η ΑΕΚ στην Ευρώπη. Όταν πέφτει, δεν έχει ενημέρωση. Μην θέλετε να τα ξέρετε και όλα, κακά παιντιά.

  53. Ο/Η conpater λέει:

    Οταν εγραφα πως ειναι δυσκολο να πουληθει το ” πακετο” δεν ειχα παει στους Δελφους για καφε.Απλα πραγματα ειναι. Εξωπραγματικη ακουγεται η 100αρα,ειναι σε αλλο συμπαν.
    Οταν ερθει εκεινη η στιγμη,θα πωλειται το τελευταιο γηπεδο και πιο συγχρονο (!) που κατασκευαστηκε στην Ελλας,σε μεγεθος μινιατουρας βεβαια συγκριτικα με αλλα ευρωπαικα, και η ομαδα .Μια ομαδα που η αξια της δεν ξερω ποσο μπορει να ειναι,αλλα για να χτυπησει πρωταθλημα θε πρεπει να αδειασει η τσεπη του αγοραστη κανα 10 αρικο ΑΜΕΣΑ, χωρια που θα πρεπει να βρει καταλληλους ανθρωπους για ΕΠΟ .για σουπερ-λιγδα….
    Χωρις τα τελευταια,θα του παρει κανα τριχρονο-πενταχρονο οπως τοσο χρειαστηκε και στον Σωκρατη και στον Ιβαν πανω -κατω.
    Το γιατι να ερθει να επενδυσει στην ΑΕΚ και στο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι η απορια η δικια μου,που μαλλον δεν εχει απαντηση. Ερχεται ενας Κινεζος,ενας Αραβας, ενας Μαλαισιανος ,ο οποιος τελος παντων, και ριχνει καμια 70 αρια για πιο λογο? Ειπαμε,αερας ,ηλιος και θαλασσα ειναι στο τζαμπα. Του αρεσει η ΑΕΚ,η πονταρει στην αναπτυξη του ελληνικου ποδοσφαιρου ? Εδω κανονικα θα`πρεπε να γελαγαμε,αλλα για συντομια χωρου και χρονου παμε παρακατω.
    Θα`ρθει για ξεπλυμα? Τοσα πλυντηρια υπαρχουν ,Μαλαισια,Σιγκαπουρη, στα λιμα γιατι να ερθει? Να ερθει με αποστολη αλα Σαββιδης ? Φανταζει καπως πραγματικο. Τραβα ,θα πει ο Κινεζαρχης στον Λη Μουν Νι και κανε ανοιγμα στην Ευρωπη μεσω Αεκ.δωσε τι ειναι να δωσεις κι ειμαστε ενταξει. Το ιδιο θα συμβει ισως και για τις αλλες εθνικοτητες επενδυτων.Που κει παλι το θεωρω πανδυσκολο.
    Δεν βλεπω ευκολα και καλα ξεμπερδεματα…

  54. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, ως προς την αξία(πώλησης) του γηπέδου, διαφωνώ.

    Αφού ξέρεις, δεν υπάρχει μόνο το υλικό/πάγιο μέρος σε μία αγοραπώλησία. Το γήπεδο έχει την άδεια, 5 νίκες στο ΣΤΕ, την υπογειοποίηση και τα συνοδά έργα (15εκ ΕΣΠΑ) εκτός των 20 της περιφέρειας που θα χρησιμοποιηθούν για το γήπεδο.

    Και εγώ στη θέση του, θα κοστολογούσα τη μαγκιά μου να τα βγάλω πέρα με ΣΤΕ, κόμματα, πολιτικούς, δημάρχους, περιφέρειες, υπουργεία και λοιπούς συγγενείς.

    Έρχονται και εκλογές στην ΕΠΟ, είναι απίθανο αν κερδίσει να τη συμπεριλάβει στην συμφωνία? Δεν νομίζω ότι τον Γ.Παπαδόπουλο τον έχει μόνο για να τον συνοδεύει στα καμαράκια.

    Γιατί όμως να αγοράσει κάποιος την ΑΕΚ? Γιατί να συμμετάσχει κάποιος στο ελληνικό ποδόσφαιρο? Το προϊόν δεν φτιάχνει, όπως η χώρα, που όσο νωρίς και να είναι δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε από τις ορδές των golden boys(χο χο χο) του Κυριάκου…

  55. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ AkisT21
    Το γηπεδο ανηκει στην ΕΡΑ. ΜΟΝΟ η ΕΡΑ βαση νομου μπορει να εχει γηπεδο. ΠΑΕ (επαγγελματικη εταιρεια δηλαδη) δεν μπορει να εχει ακινητα. Αλλη μια ελληνικη σοφια που λεει οτι μια εμπορικη εταιρεια απαγορευεται να κανει εμποριο σε δικη της εδρα! Πρεπει αναγκαστικα να νοικιαζει, για να βαζουμε μπουγαδα δια νομου.
    Μη θυμιζεις ιστοριες παραχωρητηριου. Αποχωρητηριο το λεω εγω.
    Εκει ΧΩΡΙΣ να διαβαστει το εγγραφο, σε μια ‘συνελευση’ παρωδια των 100 ατομων απο κατι χιλιαδες, γυρναγαν κατι καλοπαιδα και ‘εξηγουσαν’ σε οποιον ειχε ερωτησεις τι πρεπει να ψηφισει. Αυτα βεβαια δε τα εχουν γραψει τιποτε καμερες να τα σβησουμε αρα ειμαστε ενταξει.
    Εκει εχει ακουστει και το ιστορικο: ΤΙ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ? Ακομα τοσα χρονια μετα γελαω. Εσενα δε θα πιστεψουμε? Φωτια να πεσει να μας καψει..

    @ akis
    Κανενας σοβαρος δεν ενδιαφερεται. Αν δεν πιστευεις εμενα δες ποιοι ασχολουνται με το ελληνικο ποδοσφαιρο σημερα. Εγω το λεω υποκοσμος. Εσυ?

    @ all –ναι βαζω και σενα μεσα αν θες να μιλαμε κανονικα.

    Το πακετο μπορει να πουληθει ΜΟΝΟ ως πακετο. Οποιος υπολογιζει διαφορετικα ειναι το λιγοτερο αφελης.
    Ο ΟΣΦΠ πακετο πουληθηκε ΠΑΕ-ταψι-Ρεντης, ο ΠΑΟ πακετο ναυαγησε και δοθηκε απο την οικογενεια.
    Δεν εγινε το γηπεδο και την εκαναν ολοι αφηνωντας ενα ερειπιο για γηπεδο -που δεν ειναι καν δικο του- και ενα ροστερ της πλακας.

    Τι να το κανει ο Μελισσανιδης το προπονητηριο σκετο? Να πηγαινει τις Κυριακες να παιζει πασες με το Μπαγεβιτς στα 80 του?
    Τι να το κανει το γηπεδο χωρις την ομαδα? Μαζι πανε αυτα. Χωρις το ενα δεν υπαρχει λογος υπαρξης για το αλλο. Η ομαδα θελει γηπεδο για να παιζει και να βγαζει λεφτα, το γηπεδο θελει ομαδα για να γενναει λεφτα.

    Το ακινητο εχει ενα κοστος ~60εκ και μια χαρα τα υπολογισε ο Stevie. 2 χιλιαρικα η θεση net/net (χωρις δανεισμο δηλαδη).
    Τωρα θα ειναι 55 θα ειναι 60 λογω χωρητικοτητας 28-30 χιλιαδων λιγη σημασια εχει.
    Εξαλλου οταν μας το ειχαν πει στο οικονομικο- οχι φυσικα στη φιεστα που εγινε για το κοσμο, αυτη εγινε για να πανε για το θεαθηναι- τοσο εβγαινε και στο budget.
    Ολο το project κανει 80 αλλα ο αλλος δεν αγοραζει δρομους παρκα και γεφυρες, αγοραζει γηπεδο, ασε που τα 20 εκ των 80 ειναι της περιφερειας.

    Το προπονητηριο αγορασθηκε 3,5εκ. Εχουν πεσει γυρω στα 1,5εκ εξτρα για αγορες γης κυριως αλλα και ψιλοφτιαξιματα σε ταπητες και γηπεδο. Δειχνουν εντυπωσιακα μεν αλλα το κοστος τους ειναι μικρο: Μια πισινα, που μας τη παρουσιαζαν λες και εφτιαξαν το Emirates, παει 70-80 χιλιαρικα μη τρελλαθουμε τωρα. Το στρεμμα στο Σπατο παει κανα 40αρι σημερινες τιμες. 10 στρεμματα 400 χιλιαρικα. Με λιγα λογια καλο το Σπατο αλλα κοστισε ενα ταληρο βαρια βαρια.

    Τα ακινητα κοστισαν 65εκ. Στα ακινητα δεν εχει συναισθηματισμους. Ποσο λεει η αγορα? Τοσο πουλας. Το αν εσυ πουλας ιερα χωματα, τον ασχετοπουλο, ποσο μαλλον αν ειναι κανας ξενος, τον ενδιαφερει απο λιγο ως καθολου. Γη και κτιριο αγοραζει και μη ξεχναμε οτι το γηπεδο ειναι υπο παραχωρηση ΔΕΝ ειναι υπο αγορα. Για μεγαλο χρονικο διαστημα μεν αλλα καποια στιγμη σε Χ χρονια θα πρεπει να το δωσεις στην ΕΡΑ. Αρα οσο περνα ο χρονος εχεις υποβαθμιση στην αξια του. Αλλο να παρεις κατι με 50 χρονια εκμετταλευση αλλο με 40 η με 35. Γιατι και εσυ οταν το πουλησεις μετα απο 10-15 χρονια τα ιδια θα λες.

    Η ΠΑΕ αεκ ειναι για κλωτσιες. Οχι απλα δεν εχει αξια αλλα ο Χ-Ψ νεος ιδιοκτητης πρεπει να βαλει σκουπα- αρα να πληρωσει για να διωξει κοσμο. 110 υπαλληλοι ειναι για να γελας. Ουτε τους μισους των μισων δε θες- ξαναλεω η Google Ελλαδος, τα γραφεια της ειναι απο κατω μας- εχει 35 ατομα και κανει ~80εκ ετησιο τζιρο με εκατ πελατες. Η αεκ θελει τους τριπλασιους να κανει τι ακριβως? Να εξυπηρετει τους 8,000 νοματαιους των διαρκειας μια φορα καθε Αυγουστο η τους 10,000 μεσο ορο 15 Κυριακες το χρονο?
    ΟΛΗ η διοικηση, ολη ομως, ειναι αντε γεια. Δεν ειναι να κρατας ουτε εναν ετσι για δειγμα. Πιο πολυ αξια εχουν οι καθαριστριες απο τους Λυσσανδρου, αυτες τουλαχιστον παραγουν εργο, οχι ζημιες να τρως τιμωριες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (μονο φετος μεχρι στιγμης κοστισε γυρω στο 1,5εκ ο μαγκας) και να χαζογελας σα μπετοστοκος..

    Για το ροστερ δε μιλαμε καν. Μπαρκας και το βλαμμενο ειναι μονο για πουλημα. Ολοι οι αλλοι ειναι για ξουτ- μονο βαριδια ειναι τα συμβολαια τους.
    Προπονητες δεν εχεις, υποστηρικτικη ομαδα δεν εχεις, τιποτε δεν εχεις. Το μονο που θες ειναι αποζημιωσεις.

    Το ζουμι της υποθεσης ειναι αλλο ομως: Με τη τρυπα στο ταμειο των +30εκ τι κανουμε? Αυτο το σκεφτηκε κανεις? Γιατι καλα τα γηπεδα και τα προπονητηρια αλλα εδω λειπουν λεφτα και μαλιστα πολλα. ΟΚ τα 65 οκ και το δεκαρικο κερδος. ΟΚ τα 75, να βγαλει το παιδι για το κοπο του και το λεω ΠΡΙΝ γινει το γηπεδο. Τα +30 ομως ποιος θα τα βαλει?

    Ο Βαγγελας ανακοινωθηκε οτι αγορασε 110εκ τοτε τοσο ηταν το Deal. Τα λεφτα που εδωσε ομως ηταν μια 65αρα και αυτη σπαστη. 50+15. Γιατι καλα τα 110 αλλα ειχε και μια 40αρα χρεη το καταστημα και αυτα χωρις τη συμμετοχη στη Καραισκακης Α.Ε του Λαυρεντη, μονο στα μεριδια του Σωκ. Τα δε 15 τα εδωσε αφου βγηκε την επομενη στο CHL. Πηρε τα 25 εδωσε τα 15. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ γινωνται οι δουλειες. Ο μετρητας εχει πεθανει εδω και χρονια.

    Οταν αγοραζεις-συμμετεχεις-μπαινεις καπου κοιτας πρωτα να διασφαλισεις τα εσοδα αρα ποτε τα παρεις πισω τα λεφτα σου και ποτε (και ποσα) θα βγαλεις.
    ROI (Return on Investment) λεγεται και ειναι οικονομικα πρωτου εξαμηνου, πρωτα αυτα μαθαμε και μετα ολα τα αλλα.

    Ο γαυρος ιστορικα τα τελευταια 30 χρονια θα παιζει ~7 στις 10 χρονιες CHL. Δε με νοιαζει πως ουτε γιατι και αναλογα δε νοιαζει τον τυπο που θα βαλει τα λεφτα του, ειτε λεγεται Βαγγελας ειτε Ιβαν ειτε Τσι Γιουν Σαν. Αρα στη δεκαετια εχει minimum 7 Χ 25 = 175εκ εσοδα απο την UEFA. Το κανω χονδρικα 150εκ και αυτα χωρις το market pool που μπορει να σου δωσει ενα δεκαρικο- οπως στην αεκ περσυ- αμα εισαι μονος σου.
    Η αεκ στον Χ Ρωσσο, στο Ψ Αμερικανο, στο Ζ Κινεζο, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΩΣ ΕΣΟΔΟ απο την Ευρωπη? 1 χρονια στις 10? 2-3 στις 25?

    Το προβλημα ΔΕΝ ειναι ποσο θες να πουλησεις αλλα ΤΙ κανει ως εσοδα το μαγαζι σου στη πενταετια.
    Αν πουλησεις 10εκ ειναι τσαμπα μεν αλλα με εσοδα 500χιλιαρικα/χρονο ο αλλος θελει 2 γενιες για να δει κερδος.
    Αν πουλησεις 200εκ αλλα βγαζεις μια 60αρα τη χρονια το μαγαζι ειναι ελκυστικο.

    Εσεις βλεπετε την αεκ και τον ελληνικο βοθρο που κινηται ως επενδυση ελκυστικη?

    @ Stevie
    Στις γκομενες ΟΛΟΙ οι ματσο κλαρινογαμπροι θα σε σκισω μανα μου λενε. Εχεις ακουσει κανενα ποτε να λεει δε μου κανει κουκου? Γιατι ο Δηματος να ειναι διαφορετικος?
    Επειδη εχει το εκλεκτο κοινο του?

  56. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Νομίζω ότι μετά την επέλαση των Κινέζων στην ηλεκτροκίνηση,(το τι δυστυχηματα εχουμε να δουμε στους δρομους κυριως των πολεων,δεν φαντάζεσαι) τα εργοστάσια της WV που θα φέρει ο Αδωνις και γενικά τον ηλεκτρικο ορυμαγδο που επιφέρει η αναπτυξιακη αναπτυξη της ΝΔ, ο “εγγυητής” θα θέλει να πουλήσει τα προικιά της ΑΕΚ γιατί θέλει να επενδύσει σε ηλεκτρικά “βενζινάδικα”. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν νοθεύονται τα volt. Τι να τους ρίξεις; Καυσόξυλα. Θα την βρει την άκρη όμως. Δεν τον φοβάμαι.
    Εχει την ικανότητα να πουλάει τον εαυτό του στην ύπαρξή του και παράλληλα να νοικιάζει το σώμα του στα τετραγωνικά που πιάνει το μπόι του. Ο ορισμός της οικονομικής ανακύκλωσης.
    Αυτός στο τέλος,σοφεράτζα θα ξανακαταλήξει.

  57. Ο/Η akis λέει:

    Καλημερα Steven,ευχαριστω για την απαραιτητη διευκρινηση οπως επισης και για την απαντηση σου στον ‘nikos’ διοτι ετσι απαντας και στην ερωτηση που απευθυνα στον snitch…
    AEK λοιπον και διοικητικη ηρεμια,ασφαλεια τελικα…εννοιες ασυμβατες!!

  58. Ο/Η Hokan λέει:

    @ Steven
    Αδελφέ, στην ζωή μου ποτέ δεν έλεγα πολλά και κυρίως δεν έγραφα. Ίσως το αρχέτυπο και το προσωπικό μου ασυνείδητο να ζουν στην σκιά της εσωστρέφειας. Γι΄αυτό λοιπόν, και μόνο η τελευταία σου παράγραφος εκτός των άλλων – την προστασία δηλ. της αξιοπρέπειάς μας απέναντι στην προσβλητική απαξίωση – αναδεικνύει και το διαχρονικό πρόβλημα της ομάδας με τα απύθμενα συμπλέγματά της στα ντέρμπυ, ακόμα κι όταν παίζαμε κορυφαίο ποδόσφαιρο. Κόμπλεξ που φεύγουν μόνο εάν η ΑΕΚ επενδύσει σε αγωνιστική νοοτροπία τύπου Βιέρα, Νικολούδη, Δομάζου, Ντέμη, Πογιέτ. Άκου εκεί Τσιτσιρέτι !

  59. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    Η στελέχωση θέλει λεφτά.οι παίκτες θέλουν λεφτά!ποιος θα βάλει;ο μαλακας που θα έρθει φυσικά!αν έρθει.

  60. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    @The Snitch

    ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ -30+ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΝΟΜΙΖΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΡΑΒΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

  61. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Γιάννη
    Δε χρειαζεται να ξέρεις οικονομικά.
    Η αεκ έλαβε 10 απο το Europa και κανα 30αρι απο το CHL. 25 τα κανονικά συν το market pool του ζμπαουγκ.
    Αυτα ειναι ΕΙΣΡΟΕΣ χρημάτων στα βιβλία τγς εταιρείας.

    Αφου η αεκ ζούσε επι 5 χρονια χωρις τα λεφτα της Ευρώπης και δεν έμπαινε μεςα
    αυτα τα λεφτα τα 35-40εκ είτε ειναι στο ταμείο της αεκ η δεν ειναι.
    Μιας και δε θυμάμαι ουτε να αλλάξαμε οικονομική πολιτική ουτε να κάναμε και καμμια μεταγραφή. Περσυ μηδέν, φέτος κανα εκατομμύριο έδωσε όσα έδινε και πριν 3 χρονια.

    Αφου λοιπον ΔΕΝ ειναι αυτα τα λεφτα στο ταμείο άρα λοιπουν άρα εχεις τρύπα αναλογη.

    Το που πήγαν ξέρουμε, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα, δεν εχει καμμια σημασία.

    Οταν βάζεις χέρι στο ταμείο για να κανεις τσαμπουκά τα λεφτα μιας εταιρείας ανοίγει τρύπα. Η τρύπα παραμένει, δε τη κλείνει κανενα γηπεδο.

    Πιο απλο δε γίνεται.

    Sent from my iPhone.

  62. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα.
    Αν ηθελα νανπιεσω καπως το Μελ για να πουλησει και να ερθει στα νερα μου,θα φροντιζα επαφες με τους τωρινους και πιεση μεσω του χρονοδιαγραμματος.Οσο πιο ποσω το γηπεδο τοσο μεγαλυτερο το κοστος

  63. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    Ράδιο αρβύλα.

    Αναστασίου στην ΑΕΚ;;!!!

  64. Ο/Η Spyros Pontios λέει:

    Την ώρα που η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδο της χωρίς να χρωστάει ευρώ, στον Ολυμπιακό χαρίζουν φέσι 45.000.000 ευρώ για το Γ. Καραϊσκάκης. Σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, λοιπόν, ετοιμάζεται σκάνδαλο και πρωτοφανής εύνοια του μόνιμου τσαμπατζή συλλόγου του Πειραιά με διαγραφή χρωστούμενων για το Φαληρικό γήπεδο.

    Όταν εμείς καρφώναμε 240εκ είμασταν καλύτεροι;

  65. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα.Το σοου ξεκιναει.Αραξτε και απολαυστε το.Αναφερομαι στον “προβληματισμο” του ολυμπιακου και τον επισης προβληματισμο του υπουργου.Ειναι σα να βλεπεις σε επαναληψη αγωνα που ξερεις το αποτελεσμα.Αντε επιστροφη στην “κανονικοτητα” και στο ποδοσφαιρο.
    Και μεις.Εχουμε λουφαξει και περιμενουμε.Ως παρατηρητες η ως απλοι θεατες.Ειδομεν.Αντε να τελειωσει το γηπεδο και να εκπληρωθει ο καημος του Προεδρου να μεινει στην ιστορια.Καποιες φορες η ζωη σου δινει αυτη την ευκαιρια.Μπορεις να μεινεις αλλα για τους σωστους λογους.Δες το Μπαρλο.Τον θυμουνται 40 χρονια μετα για την σκεπαστη αλλα και για την ομαδαρα που ειχε φτιαξει.
    ΥΓ Απο τα ονοματα που ακουγονται πιστευω οτι Λιβαγια θα φυγει.

  66. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟ,3 τελικοί χαμένοι με τσετσενο,0 βαθμοί στο τσ λιγκ,αποκλεισμός από uefa και τιμωρία,30 πόντους πέρυσι από τσετσενο,φέτος σχόλασμα από Νοέμβρη.

    Γίναμε κόμπαρσοι και 4η δύναμη,μας ξεφτελισε και ο βάζελος με τα τσικο και τα αμουστακα.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ!!!!