ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

Αν αυτό που είδαμε στο πρώτο μέρος είναι αυτό που δουλευόταν τόσο καιρό στις προπονήσεις, τότε ας ξανακοιτάξουμε τα βιβλία της μπάλας που ξέρουμε. Διότι είδαμε ακριβώς τα ανάποδα από αυτά που φανταζόμασταν : Μια ΑΕΚ σχεδόν ψόφια, κι έναν αντίπαλο με φουλ ενέργεια. Αυτό για την φυσική κατάσταση.

Μετά έχουμε και τα τακτικά κομμάτια. Μια ΑΕΚ ανύπαρκτη στο κέντρο και σχεδόν εξαφανισμένη στην επίθεση. Όλοι οι επιθετικοί ήταν κάτω του ανεκτού μέσου όρου για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης μια ΑΕΚ κλεισμένη πίσω που έψαχνε συνεχώς κάποια αντεπίθεση. Μια μακρινή μπαλιά ή μια πλαγιοκόπηση κύρια από δεξιά. Μονότονη, άνευρη και πολλή παθητική. Στα όρια της μοιρολατρίας.

Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος. Πήρε το κέντρο με τα χαφ του αλλά και την άμυνα του που έπαιξε πολύ ψηλά. Έβγαλε μπόλικη ενέργεια και σφυροκόπησε το τέρμα μας. Μπορεί να μην έκανε κάποια άχαστη τελική, όμως στην ουσία κατετρόπωσε την ομάδα μας. Απειλούμασταν συνεχώς είτε στην περιοχή μας είτε στις δεύτερες μπάλες. Εμείς δεν μπορούσαμε όχι μόνο να κατεβάσουμε τη μπάλα αλλά ούτε και να διώξουμε σωστά. Καιρό είχα να δω τόσο άτακτο παιχνίδι από μέρους μας. Τέτοια παντελή έλλειψη πρεσαρίσματος, τόση νευρικότητα και τόσους κακούς παίκτες.

Η ουσία είναι ότι δεν πήγαμε για ποδόσφαιρο κατοχής αλλά για κάτι άλλο, που δεν βγήκε. Και δεν βγήκε αφού ο Γκαρσία κι ο Αραούχο ήταν της πλάκας. Πολύ κοντά τους και ο Ελίασον. Φυσικά για τα μπάζα ήταν κι ο Γκατσίνοβιτς. Κι έβλεπες αυτήν κακομοιριά όταν δεν υπήρχε τρέξιμο σε κενούς χώρους και προτιμούσαν όλοι να κλείνονται ανάμεσα σε δυό και τρεις αντιπάλους. Μόνο ένα θετικό μπορώ να πω : Μια καλή ευκαιρία που έχασε ο Ελίασον αλλά που δεν είναι ικανή να ισοφαρίσει όλες αυτές τις τρίχες που είδαμε. Εντάξει παίδες πράγματι ο διαιτητής έπρεπε να είχε βγάλει μια κίτρινη στο σέντερ μπακ του Οσφπ.

Πήγε με γρήγορη αλλαγή να διορθώσει την κατοχή στο χώρο του κέντρου. Έβαλε λοιπόν τον Γιόνσον ενώ πήγε τον Πινέδα δεξί μπακ. Πήγε να φτειάξει κάτι αλλά χάλασε κάτι άλλο. Βλέπετε του άρεσαν πάρα πολύ οι Γκατσίνοβιτς και Αραούχο, κι είπε ότι ο Σιντιμπέ είχε θέμα. Εν πάση περιπτώσει έτσι το σκέφτηκε κι έτσι το έκανε. Χωρίς όμως να παίρνει και κάτι το ιδιαίτερο.

Η ΑΕΚ εξακολουθούσε να είναι φοβισμένη και ανήμπορη. Κάπως κουνήθηκε επειδή την λέγανε ΑΕΚ, αλλά γενικά δεν έπεισε κανέναν σήμερα. Μπορώ να πιω ότι ήταν απλά αναλώσιμη αλλά και πολλή κακή. Νόμιζα ότι έβλεπα ομάδα προ Αλμέιδα. Οι γραμμές ήταν μακριά, ενέργεια δεν υπήρχε και φυσικά λείπανε οι προσωπικότητες. Φυσικά μόνο για γέλια ήταν η απόφαση του Αλμέιδα να κάνει ένα πεντάλεπτο με δυό επιθετικούς ή αντί του Λιούμπισιτς να μπει ξανά ο Μάνταλος.

Δεν ξέρω ειλικρινά τι προετοιμασία είχε γίνει. Εμένα μου θύμισε ένα σκορποχώρι με παίκτες που τους μάζεψαν από κάποια παραλία και τους είπαν, μπείτε για να προπονήσετε λιγάκι τον αντίπαλο. Τα πάντα ήταν λάθος και με τρομερή συνέπεια στα λάθη. Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, στην λιγοψυχιά στις προσωπικές μονομαχίες και φυσικά σε μια απίστευτη ασυνεννοησία.

Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν φοβόμαστε να το πούμε, ούτε να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Πλέον το πρωτάθλημα αν έρθει, θα είναι προϊόν δώρου. Δεν θα είναι θέμα παικτών ούτε προπονητή. Θα είναι μόνο η καύλα του Μελισσανίδη να πει ότι πήρε ακόμα έναν τίτλο. Οι παίκτες και ο προπονητής, απέτυχαν. Οπότε αν την Κυριακή πάρει τελικά η ΑΕΚ τον τίτλο, καλό θα ήταν να αποθεώσουμε τον Μελισσανίδη. Καλό θα ήταν αυτός να μπει στο γήπεδο και να κάνει τον γύρο του θριάμβου. Θα το αξίζει πραγματικά.

Υγ. Κορυφαίους είδα σήμερα τον Κάλενς και τον Χατζησαφί. Οπότε κι έτσι εξηγούνται τα πάντα.

ΟΥΣΤ ΦΟΒΙΤΣΟΥΛΕΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

59 Responses to ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαίας Κοκκινιάς

    σήμερα ήμασταν της πλάκας, λες και παίζαμε με τη μάντσεστερ σίτυ. Ουστ φοβιτσιάρηδες.

    για εμένα μεγάλη στεναχώρια, πάλι δε θα κοιμηθώ σήμερα…

  2. Ο/Η ε.μ λέει:

    δεν θυμαμαι φετος μετα απο διακοπη πρωταθληματος να κερδισαμε παιχνιδι
    δεν ειδα το παιχνιδι

  3. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τελικά δεν μίλησαν.
    Απλά ψιθυρισαν…… σα γατάκια.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν το αξιζε,το εχασε δικαια,να λεμε και να κοιταμε την αληθεια οπως πρεπει,αυτος ο προπονητης και αυτο το συνολο δεν ηταν για πρωταθλημα φετος,δεν ηταν για κυπελο,δεν ηταν για πορεια στην ευρωπη.

    Την στιγμη που ο λουτσεσκου κανει 3/3,ξεφτυλιζει τον βαζελο με 4 γκολ,σου εβαλε εσενα 3,κερδισε ο πτωμα του γαυρου με 2-0,επαιξε την καλυτερη μπαλα απο οκτωβρη εως φλεβαρη,με θεαμα,γκολ,μονο η γκελα στην λαμια ειναι μελανο σημειο,αλλα δεν το εβαλαν κατω.

    Οι παικτες και ο κοουτς της ΑΕΚ,ξεφτιλιστηκαν απο τον κουρασμενο και χωρις αλλαγες απο τον παγκο οσφπ.

  5. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    ΟΧΙ ΦΟΒΙΤΣΟΥΛΕΣ…ΧΕΣΤΕΣ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ.Υ.Γ.ΑΓΑΠΑΩ ΛΙΟΥΜΠΙΣΙΤΣ …

  6. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Τρομερά φοβισμένη η ομάδα και χωρίς σχέδιο. Οι γνωστές γιομες, ένας Αμπραμπατ εναντίον τεσσάρων Ολυμπιακών και ένα χεσμενο τέρμα.Κακομοιρηδες.Ο δε Γκαρσία; Τι να πούμε για αυτό το ζωντανό πρόβατο με τα μόνιμα λυπημένα ματιά….

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Τελικά αυτο που έφτανε στον κοσμο της ομάδας ως ανασφάλεια, και την νοιωθαμε ολοι,ειχε την εξηγηση του. Σε κανεναν δεν απέπνεε κάποια σιγουριά (ουτε και μετα το ματς-εξαιρεση με τον βαζελο με το 3-0). Ολοι νοιώθαμε άβολα με την εικονα της ομάδας. Στα μας με τον ΠΑΟΚ, το διαπίστωσαν μεχρι και οι τυφλοί.
    Αψυχοι.Ανευροι.Μοιραίοι και άβουλοι που λέει και ο ποιητής.

    Να παίζεις ματς-πρωτάθλημα και να σε καταπίνει ο αντίπαλος, ο οποιος είχε εν τω μεταξύ απανωτά ματς ανα τριήμερο. Και συ ξεκούραστος. Και παρουσιάζεις τέτοια εικόνα. Και να φτάνεις δεύτερος στις μπάλες.Και να μη λυσσας. Να μη ματώνεις.Γιατί; Πως; Πως προκύπτει αυτό; Ακομα μια φορά αλλα με την εντονοτερη εικονα ως τετοια-ειδαμε σημερα, οχι αγέλη, έλα ένα τσούρμο παλιόγατες να βουρλίζονται μεσα στο κάδο.
    Βρε δε γαμιέστε λέω εγώ.

    Φυσικά δεν χάθηκε σήμερα το πρωτάθλημα,αλλα κυρίως στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ ο οποιος δίκαια θα το σηκώσει ,αν αποφύγει τον Μελισσανιδη.
    Μολις είδα εντεκάδα μέσα με Σιτιμπέ Γκατσίνοβιτς Αραούχο, είπα “ελπίζω να κάνει συντηρηση ο Μεντιλιμπαρ.Μπα. Ξεκινά με Ελ Κααμπι Ποντένσε Τσικινιο κλπ. Ωχ λέω, και να θέλουν να μας το δώσουν,δεν είμεθα ικανοί να το πάρουμε. Μπορεί και να αυτοϊσοφαριστούμε.
    Στο δέυτερο ήρθε το τετελεσται. Αλλαγες.Μεσα Μάνταλος Τσούμπερ. Και Πινέδα δεξί μπακ. Ενταξει λέω “Παμε και για το δεύτερο γκολάκι”. Και οντως έγινε.
    Εξαφανισμενος ο Λιουμπισιτς. Οχι ότι σιγουρα θα εσωζε κάτι.
    Αλλα τέλος πάντων βρε μαλακα Αλμέιδα “αφου είναι ανετοιμος” η ” μη έτοιμος” η “οχι ετοιμος” και ” μη ακομα προετοιμασμενος” (διαφορετικά θα έπαιζε) τότε τι τον σηκώνεις σε κάθε ματς για ζέσταμα; Για να φαινεται το βάθος του ρόστερ;
    Μια ωρα συνολικά έχει πάιξει το παιδι σε δυο τρια ματς που του δωθηκε η ευκαιρια και έχει κάνει πεντε φάσεις και δυο γκολ. Μου περνάς τον Μάνταλο μέσα και τον Πινεδα μπακ δεξι για να σιγουρευτεις οτι θα χάσεις εντελώς το κέντρο;
    Ελεος πλέον με της μαλακίες σου.

    Καλώς το παίρνει ο ΠΑΟΚ ( η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος) και δεν περιμένω-ουτε και θέλω-πλέον κάτι από τον Καριπίδη.
    Να βγάλουν τα μάτια τους και τα σκατα απο τα κεφάλια τους το καλοκαίρι,να ξεσκαρτάρουν το ρόστερ και να γινουν οι μεταγραφες που πρέπει,εκει που πρέπει και αυτο κάνει “μπαμ” από χιλιόμετρα.

  8. Ο/Η Ακησ λέει:

    Καλησπέρα Στήβεν είχα πει πωσ την παρτίδα μόνο ο Μελισσανίδης μπορεί να την σώσει βλέποντας την ομάδα φέτος το οποίο δεν με ενδιαφέρει ούτε και θα χαρώ εάν πάρει το πρωτάθλημα έτσι τώρα για το παιχνίδι είδαμε ότι βλέπουμε όλη την χρονιά δηλαδή το τίποτα δεν χρειάζονται πολλά λόγια εγώ είμαι 57 χρόνων έχω δει μπάλα από την ΑΕΚ αυτό φέτος δεν μου έβγαινε με τίποτα για ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα παιζοντασ την μπάλα που γουστάρει να βλέπει ο Αεκτζησ θα πω μια κουβέντα και μπορεί να φάω και κράξιμο βέβαια δεν τρέχει ττίποτα αυτός καταρχάς δεν είναι προπονητής που έχουμε μπορεί να είναι γυμναστής συγγραφέας ωραίος για κουβέντα δεν ξέρω εγώ τι άλλο για ποια αγέλη μασ γράφανε που φυσικά δεν τρώγαμε όλοι τον παραμύθι αυτός που έχει το μαγαζί ασ αποφασίσει εάν ξέρει και θέλει που πολύ αμφιβάλλω τελικά για την ΑΕΚ τησ επόμενης εποχής αυτά από εμένα

  9. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Το γραψαμε χθες -προχθες. Η μια ειναι 17 μερες παρκαρισμενη και ειναι φουλ ξεκουραστη,ο αλλος παιζει συνεχεια στα κοκκινα . Και αποδειχθηκε ,πως ο γαυρος ηταν πολυ καλυτερος στο χορταρι απο την ΑΕΚ που ΣΕΡΝΟΤΑΝ , Η ξεκουραστη ΑΕΚ που για 17 μερες εκανε μονο προπονησεις αντι να δωσει και κανα ψιλοφιλικο για να παιξουν και λιγο μπαλιτσα. Μια Χορτα την εκανε την ομαδα ο γαυρος ,η οποια ηταν ΚΑΚΙΣΤΗ, διαρκως εκνευρισμενοι οι παιχτες, εκαναν το ενα λαθος μετα το αλλο,Χωρις κεντρο,σαμπως ειναι η πρωτη φορα, η μπαλα με ολμους πηγαινε στην αντιπαλη περιοχη μηπως κανει κατι ο Γκαρσια .Γενικα η ομαδα ηταν να μασας και να φτυνεις .Ουτε οι σαμανοι των Ανδεων , ουτε τα φτερα του γερακιου εκαναν κατι μπας και κατεβει καμια ιδεα στον Αλμειδα. Χαμενος στο διαστημα ηταν,αφου εβλεπε πως οι παικτες ειχαν πεσει σε νιρβανα και μεχρι να σηκωσουν το ενα ποδι ειχε σαπισει το αλλο.
    Ξενερωσα πολυ Στηβεν. Μπορει να ριξει 5 ο Αρης στον Παοκ και συ αλλα τοσα στην Λαμια και να σηκωσεις την κουπα. Ειλικρινα ,αυτο που ειδα σημερα ηταν το τελευταιο που περιμενα να δω .Αρκει να μετρησει καποιος ποσες λαθος ενεργειες ειχε ο Πινεδα για να καταλαβει τι στα αρχιδια ειδαμε σημερα.

  10. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Το μοναδικό σχέδιο που’ δούλεψε 15 μέρες τώρα,ήταν μήπως βγάλει ο Στανκοβιτς μακρινή μπαλιά κ’ την εκμεταλευτούν οι έγχρωμες γαζέλες μας.Ο αργοκίνητος Αποστολόπουλος,καλός τεχνικά ,κ’ συμπαίκτης του γυιου μου,στας Σέρρας, στην Κ18,κατάπιε Ελιασον κ’ το γαλλικό ανέκδοτο.Η ομάδα θέλει αλλαγές,με καλή φυσική κατάσταση ώστε να μην πολυεπηρεάζονται απ’τους χυμούς.Κι ένανε να σκουντά δίπλα.Όλοι Χαριλάου!

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δεν υπάρχουν πλέον αντοχές. Δεύτερο σερί πρωτάθλημα με 12-13 παίκτες να παίζουν “στα κόκκινα” δεν πήρε ούτε η Μπαρτσελόνα.

  12. Ο/Η nnektarios λέει:

    Επειδή εγώ έγραφα εδώ με σιγουριά για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και αισθάνομαι υπεύθυνος ίσως και να χάλασα παραπάνω την ψυχολογία συνοπαδων εδώ, έφτασε η ώρα να πω τα εξής και για ποιους λόγους ήμουν σίγουρος.

    Δεν θα εκθέσω τις πηγές μου, όμως τόσο από Γ.Π. Από τις 18/04, όσο και από τον Μελισσανίδη αυτή την εβδομάδα, μου μεταφέρθηκε με απόλυτη σιγουριά ότι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι δικό μας.

    Σας ζητάω συγνώμη, δεν είχα καμία πρόθεση να παρασύρω οποιονδήποτε από εσάς, εμείς όλοι, είμαστε απλά αγνοί οπαδοί.

    Παρά τα όσα συνέχιζαν να μου μεταφέρονται, είπα τα εξής σε συζητήσεις μέχρι πριν τον αγώνα σήμερα. Το Πρωτάθλημα θα το πάρει αυτός που θέλει ο Μελισσανίδης. Όλοι με ρωτούσαν και γιατί να το δώσει στον παοκ; Δεν μπορώ να γνωρίζω τις προσωπικές επιδιώξεις αυτών των ανθρώπων, δεν λέω ότι θα το κάνει. ΑΝ όμως η ΑΕΚ την Κυριακή είναι πρωταθλήτρια, Πηγαίντε την κούπα στη σουίτα του και αποχωρήσετε από το γήπεδο.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Κι ο Αλμέιδα είπε ότι δεν θα κοιμηθεί. Άρα μπορείς να του τηλεφωνήσεις και να του πεις δυό φωνήεντα. Μπας και μάθει και κάτι.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Λάθος άνθρωπο χτυπάς…Ένα ταγάρι ήταν πάντα…

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Δηλαδή το ανώτερο ρόστερ – λέμε τώρα – θα το διαχειριστεί ο Αλμέιδα;

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ακησ : Είμαστε σχεδόν συνομήλικοι, εγώ είμαι μεγαλύτερος στα 62. Αυτό το θέμα ” πρωτάθλημα “, πράγματι είναι δηλητήριο αν το πάρει η ΑΕΚ, δηλαδή ο Μελισσανίδης. Τα είπα στο κείμενο, τα είπε όμως κι ο μαλάκας που παριστάνει τον προπονητή. Τα έχω πει όλα εύσχημα, με κείμενα. Παρομοιάζοντας τον μάλιστα με τον Φάντροκ. Πήρε δώρο πέρσι από τον Γιοβάνοβιτς που του χάρισε τους ένδεκα βαθμούς διαφορά κι από τον Οσφπ που κέρδισε τον Αλαφούζο. Μόνος του δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα. Πλέον είναι σαφές. Ξεκάθαρο. Και προκαλεί άσχημα κιόλας τον Μελισσανίδη : Τον Λιούμπισιτς γιατί δεν τον βάζει; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Διότι η αυτοκαταστροφικότητα του δεν του έχει φύγει. Φυσικά οι Αεκτζήδες, που όπως όλοι οι άνθρωποι σχεδόν, θέλουν να πιστεύουν κάπου. Ουδόλως με απασχολεί που πάω κόντρα.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Γιάννη μου, δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Φυσικά την Κυριακή θα πάω στο γήπεδο, διότι έχει ωραίες γκόμενες κι ωραία τραγούδια. Κι ωραία μυρωδιά, όπως έχω κι εγώ ωραία παρέα. Κανένα πανηγύρι σε κανένα γκολ είτε που βλέπω είτε που ακούω από κάποιο ραδιόφωνο στο άλλο παιχνίδι. Θα συμπληρώσω μια χρονιά που πίστευα σε περίπατο. Κανένας πανηγυρισμός για τη νίκη. Κανένας πανηγυρισμός σε πιθανό τίτλο. Μόλις τελειώσει το παιχνίδι, ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, καληνυχτίζω και φεύγω. Καμία συμμετοχή σε πυροτεχνήματα. Στην συνείδηση μου το πρωτάθλημα χάθηκε. Αν λοιπόν το 13 γίνει 14 ή παραμείνει 13, στην κυριολεξία στ’ αρχίδια μου.

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προπονητης ο οποιος επιμενει στις λαθος εμμονες του,βλεπε πινεδα δεκι μπακ,γιονσον-σιμανσκι στο κεντρο και δεν τα διορθωνει,κοιμαται κατα την διαρκεια του παιχνιδιου,καθολου παρεμβατικος.

    Ο ΑΕΚτζης εχει ξενερωσει τοσο πολυ μετα την τζαμπα ηττα στη τουμπα και το σημερινο,που και ο καρυπιδης να φερει ενα χ ας πουμε την αλλη κυριακη,δεν θα το χαρει το πρωταθλημα.

  19. Ο/Η Hokan λέει:

    Δηλ. Σε ενα παιγνίδι must win βάζεις τον Πινέδα να κυνηγάει τον Ποντενσε. Τι να πει κανείς ? Έχεις εξαφανίσει παίχτες, ξεκινας τους πεθαμένους, και περιμένεις την ανάσταση των νεκρών. Το Πάσχα πέρασε. Ουσιαστικά χάρισες το πρωτάθλημα σ έναν τύπο που σου είπε μέσα στα μούτρα σου, ότι δεν ξαναχάνει από σένα. Και σου πήρε 5 βαθμούς στο 90. Και επειδή οι οπαδοί του Άρη δεν ξεχνούν εκείνα που έγιναν κάποτε στην Καλαμαριά, υπάρχουν κάποιες αμυδρες ελπίδες. Αρκεί να κερδίσουμε την Λαμία. Κι αν πάρουμε έτσι πρωτάθλημα, μην πανηγυρίσεις. Να σεβαστείς το Μπουσιντο και να κάνεις χαρακίρι.

  20. Ο/Η Ακησ λέει:

    Τα ίδια λέμε Στήβεν εγώ έβλεπα που πάει η δουλειά με τον Αργεντινό αλλά δεν ήθελα να γράψω τίποτα το άφηνα αλλά εκεί που τρελάθηκα ήταν τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ μιλάμε για να μπω μέσα στην τηλεόραση λοιπόν εγώ έγραψα την γνώμη μου τώρα άλλος παίρνει τισ αποφάσεις ο οποίοσ από μπάλα δεν γνωρίζει για καμία ατάκα κάνα παρασκήνιο μέχρι εκεί όσο για τους παίκτες που έχουμε μόνο ο Βιντα θα έπαιζε σε Καλλή ΑΕΚ άντε και ο Πινέδα ουδείς άλλος θέλεις πολλούς παίκτες και άλλο προπονητή φυσικά οι δηλώσεις δε μετά από το παιχνίδι είναι για ψυχίατρο

  21. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Φυσικά με Αλμέιδα. Ποιος θα “κάψει” τους νέους που θα έρθουν;
    Πετάει ξύλα στο τζάκι. Μηδέν σχέδιο.Μηδέν πλάνο.Μηδέν στόχοι. Ζουμε σα τον Ράμπο.”day by day”.
    Εχει τη χάρη του αυτό.
    Και αφού θέμα προπονητή δεν προκύπτει, πρέπει να αποχωρήσουν 10 πάικτες.

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τιτικες και Τσιγκολελετες,αντί να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια,έχασαν με κάτω τα χέρια από τον καταταλαιπωρο γαύρο,Αλμέιδα θα φύγεις νύχτα αν συνεχίσεις έτσι.

  23. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ταμείο στο τέλος, αλλά είναι υγιές ότι κανένας εδώ (και γενικά ακόμα και με τα δικά μας ορκ) δε μιλάει για δώρα από σκουλήκια, αιώνιους πρωταθλητές κλπ. Είμαστε ΑΕΚτζήδες, ξέρουμε από τα πάνω και τα κάτω. Να θυμίσω Νατσούρα, Κουτσουπιά, Βάλνερ κλπ?
    Όλη τη χρονιά έλεγα ότι δε μπορεί ο ζμΠαΟυγΚ να πάρει πρωτάθλημα με 8-9 παίκτες. Ύστερα ΚΑΙ από τα σημερινά θα ξαναρωτήσω….γιατί, εμείς ΠΟΣΟΥΣ είχαμε φέτος?
    Λιβάι διαρκώς τραυματίας και χωρίς ρυθμό, Γκάτσι, Σιμάνσκι, Τσούμπερ ξεζουμισμένοι, ο κομβικός Αραούχο τελειωμένος, Πινιέδα μονίμως με τζετ λάγκ από εθνική Μεξικό, 2 τερματοφύλακες μετριότατοι (ούτε τρίχα από τα αρχίδια του Κοτάρσκι, που έβγαλε και ΟΛΗ τη χρονιά), Μούκου αλλού γι αλλού (δες λεωφόρο) κλπ. Πήγες να το πάρεις με Ελίασον, Πόνσε (από το 2ο γύρο), Γιόνσον, Άμρα, Βίντα. 4-5 το πολύ παίκτες δεν φτάνουν. Ενώ όλοι ήταν και χορτασμένοι από το περσινό και με την Ευρώπη να τους γαμάει τα μυαλά. Με πέντε παίκτες και αυτές τις συνθήκες, συγγνώμη, δε γινόταν. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ομάδα, με μεγαλύτερη διάρκεια και πιο συγκεντρωμένος και φρέσκος.
    Το τριετές μας πρότζεκτ, τελικά δεν έφερε τίποτα καινούργιο φέτος. Μάλλον σκατά τα έκανε, μπερδεμένος τακτικά, συναισθηματικά ασταθής, ανασφαλέστατος. Την επόμενη σεζόν θα δούμε εάν:
    1. Έχει βασικές τακτικές γνώσεις
    2. Έχει ψυχοπνευματική ισορροπία
    3. Έχει στρατηγική να κάνει τη σωστή ανανέωση και αναδόμηση
    4. Έχει μυαλό να αξιοποιήσει παίκτες που είναι πιο φρέσκοι και με προοπτικές ή να επαναφέρει κομβικούς που όντως μπορούν: Λιούμπι, Πόνσε (να ξεκινήσει να σκοράρει από την αρχή), Πήλιος, Ρότα να βάλει μυαλό, Μήτογλου, Κάλενς, Πινιέδα να ξεξουραστεί κλπ.

    Το επόμενο καλοκαίρι θα φύγει. Ερώτημα είναι αν θα γυρίσει σε καμιά Ράπιντ Φωλς ή θα πάει σε καμιά Ιταλο-ισπανική κάτω από τη 10η θέση να δοκιμάσει την τύχη του για παραπάνω. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα πολλά που θα πρέπει να κάνει το καλοκαίρι αυτό και τις νέες τακτικές που θα πρέπει να δούμε. Αλλιώς βλέπω τηλέφωνα στον Φράνκι τον Κλόπα μπας και κάνει κονέ για MLS.

    Ήθελε προσπάθεια να χαθεί φέτος, αλλά εεεεε….ΑΕΚ είμαστε

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Χρηστάρα μου, όπως πάντα απολαυστικός με την ήρεμη καυστικότητα σου. Θυμάμαι πώς είχε πιάσει εκείνο τον μαλάκα στην Τούμπα. Κάπως έτσι ήθελα να τον πιάσω κι εγώ τον ” φιλόσοφο “.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς γιώργης ο γαρατζέος : Οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι, τις Φιλιππινέζες δεν τις αλλάζουν….

  26. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στήβεν Καλημέρα.
    Ένας μίνι απολογισμός
    1)Κακή εκτίμηση του Ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι,με αποτέλεσμα τη μη ποιοτική αναβάθμιση σε πλάγια μπακ,τέρμα και χαφμ
    2) Μία γαμημένη αλαζονεία από την ομάδα που εκφράζεται μέσα από γνωστούς κεφτέδες για δύο ισάξιες ενδεκάδες και καλύτερη ομάδα από πέρυσι.
    3)Απειρία του κόουτς στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
    4)Έλλειψη εναλλακτικού ποδοσφαιρικου πλάνου
    5) Συνεχείς τραυματισμοί,κακή διαχείριση του Ρόστερ και εν γένει ξεροκέφαλος στο κομμάτι ένταση και προπόνησης.
    6) Τρομερά ατομικά λάθη.
    7) Δεν δείξαμε να μαθαίνουμε,πότε μέσα στη χρονιά από τα λάθη μας.
    8)Μη ενίσχυση το Δεκέμβρη έστω και με δανεικούς,πχ βαζελος ντραγκοφσκι.
    9)Συνεχή αναζήτηση για “δικαιολογιες” για τα κακά αποτελέσματα.Οταν παίζαμε ημασταννκουρασμενοι και όταν δεν παίζαμε δεν είχαμε ρυθμό.Γαμησε τα δηλαδή.
    Και φτάνουμε στο χθες.
    Έχεις μια βδομάδα τους μαλακές κεφτεδες και Σια και ασχολουνται με τον τελικό του κονφερενς.Προφανως με γραμμή από την ΠΑΕ.Κανεις δεν ασχολείται με τον χθεσινό τελικό.Και πας χθες και είσαι εκτός τόπου και χρόνου,το σκατο στη κάλτσα.Συμβαινει να κάνεις κακά ματς να έχεις κακές μέρες.Μια απορία,μια ερώτηση,τι ήθελε να παίξει χθες η ομάδα? Ποδοσφαιρικά ποιο ήταν το πλάνο?Φτου ξελευτερια?
    Αλλά ΟΚ μην είμαι άδικος γιατί η γραμμή μέσω ΠΑΕ,τίμια εκφρασμένη από κεφτέδες είναι η έλλειψη ρυθμού.
    Ειλικρινά δεν ξέρω,αν υπάρχει η διάθεση αλλά κυρίως η ικανότητα να ενισχυθεί σοβαρά η ομάδα το καλοκαίρι.
    Πλάγια μπακ,Τέρμα,Χαφ,Εξτρεμ.Μινιμουμ 6 με 7 παίκτες.Και εδώ προκύπτει το προαιώνιο Αεκτζιδικο ερωτημα:Ποιος θα τα κάνει αυτά?Ο Mr Κομπολόι ή ο απλά παρίσταται?
    ΥΓ 1 ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Χ ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΣΤΟ 90 ΦΕΥΓΑ.
    ΥΓ 2 Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΟΛΩΝ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΝΙΞΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    ΥΓ 3 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.
    ΥΓ 4ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΥΛΩΣΕΙ

  27. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Μια ομάδα ψοφιμιών.
    Ενας ”κώουτς” σαμουράι-σερβιτόρος-φιλιπινέζα σε πριβέ γιώτ.
    Ένας λογιζόμενος ως capo di tutti capi με mitsuko,που δεν φτάνει ούτε μια τρίχα απ’ τα ‘ρχίδια του Capone.

  28. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Είχα γράψει κάποια στιγμή ότι ο Άμραμπατ πρέπει να μπαίνει αλλαγή. Χθες, με το που μπήκε αλλαγή έκανε μπαμ ότι έπρεπε να είχε ξεκινήσει από την αρχή. Το πρωτάθλημα φυσικά χάθηκε, αν χαθεί τελικά, στην Τούμπα.

  29. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Πολλά πράγματα δεν έχουμε να πούμε, με καλύπτει η φράση ” Διότι είδαμε ακριβώς τα ανάποδα από αυτά που φανταζόμασταν” . Καλές οι φιλοσοφίες και κώδικες εξ ανατολών αλλά εδώ ο αντίπαλος εφάρμοσε ομοιοπαθητική τακτική, σε αυτό που υποτίθεται θα παίζαμε κατά τους δικούς μου ευσεβείς πόθους. Πίεση ψηλά και κέντρο γεμάτο ,εμείς καμιά αντίδραση. Όπως πολύ καλά το γράφετε, ο Λιούμπισιτς για να παίξει πρέπει να μάθει ελληνικά πρώτα ή να μάθει να φτιάχνει μουσακά ή γιαπράκια;; Γιατί δεν αφήνεις τον Σιντιπέ μέσα και αχρηστεύεις τον Πινέδα; Βγάζεις τον κακό σήμερα Ελίασον και βάζεις Άμπραπατ και σου δείχνει πως κόβεται η δεξιά μεριά του γαύρου για πλάκα…

    Την ώρα που πρέπει να γίνει μια δουλεία άμα βλέπεις τον άλλο να τρέμουν τα χέρια και τα πόδια του τι να περιμένεις;;;

  30. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ξεφτιλα για την ΑΕΚ και τον Αλμευδα το φετινο,μην ακουσω οτι πεσατε να φατε τον Αλμευδα η οτι η κριτικη ειναι υπερβολικη,ο ανθρωπος οσο αποθεωθηκε περυσι δικαιως,τοσο κραξιμο πρεπει να φαει φετος για το συνοθυλευμα που παρουσιασε,μια ΑΕΚ κακοποιηση του ποδοσφαιρου,προβλεψιμη,σοφτ και χεσμενη στο καραισκακη.

    Κερδισαν τον ψοφιο βαζελο και πιστεψαν οτι ετσι θα ειναι και τα αλλα δυο παιχνιδια,αν δε παρει ο γαυρος το κονφερενς μεσα στο σπιτακι σου,τοτε θα ολοκληρωθει μια πληρως παταγωδως αποτυχημενη χρονια.

    Ολα αυτα μου θυμιζουν το 2018,πρωταθλημα και την επομενη χρονια διαλυση σε ολα τα επιπεδα.

    Ντροπη σου Αλμευδα,Ντροπη σας παικτες,Ντροπη σου Μελισσανιδη,ειστε ολοι υπολογοι φετος.

  31. Ο/Η Dimitris λέει:

    … κι επειδή οι φλέβες χρυσού δύσκολα στερεύουν, θα ακολουθήσουν χρόνια δύσκολα και χρόνια με ρεζιλίκια.
    Όπλα μας, η ηρεμία, η καρτερία και η αγάπη μας για την ομάδα μας.

  32. Ο/Η Dimitris λέει:

    … και μάλλον Μανόλο θα λέμε και θα κλαίμε.

  33. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θα το παρει παρασκηνιακα ο Μελισσανιδης…αλλα η ομαδα ειναι για πεταμα και για τα σκουπιδια,χρειαζεται γερη ανανεωση.

  34. Ο/Η ΦΟΤΖΙΟ λέει:

    Το τι εστί Αλμέιδα θα καταλήξουμε του χρόνου, και αν αξίζει την ασυλία της εξέδρας ή οχι….
    Τώρα στα δικά μας…Ο Τίγρης έκανε πίσω και έδωσα ξανά για μία ακόμα φορά το πρωτάθλημα στους γαύρους του Βορρά. Οι πολιτικές απώλειες της κυβέρνησης κυρίως στην Βόρειο Ελλάδα, οι συμφωνίες Μαρινάκη-Γκαγκάτση καθώς και οι ανεξήγητες γκέλες της ομάδας (φταίει ο προπονητής αλλά μήπως έπρεπε να κάνει τα χατίρια κάποιων για να μην καρφώνονται όπως έγινε επί Γιαννίκη) δημιουργούν πολλά ερωτηματικά. Αυτό που γίνεται όλη την χρονιά να χάνουμε στο τέλος και να σβήνει η ομάδα ούτε στοίχημα να έπαιζαν.

  35. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ωραία…
    τώρα που βρήκαμε τον φταίχτη ανάψτε φωτιά να τον βάλουμε στην πυρά.
    Α ρε ένας Ζοσέ Μοράις που σας χρειάζεται.
    Σαν τα μανιτάρια που φυτρώνουν μετά την βροχή, περιμένουν κάποιοι στην γωνία πότε θα κάνει η ομάδα , ο Αλμέιδα λάθος για να πουν την κακία τους
    . ΑΕΚ είμαστε ρε και τι έγινε αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα; εδώ οι άλλοι πανηγυρίζουν που βγήκαν τρίτοι!! σαν σύνολο πήγαμε καλά, όχι σαν πέρυσι αλλά καλά. τώρα αν για μία στραβοκεφαλιά χάσαμε το πρωτάθλημα , μπάλα είναι όχι μπάσκετ …
    εάν κόψει βαθμό ή βαθμούς ο Άρης από τον ΠΑΟΚ ,που δύσκολο το βλέπω, φυσικά και θα χαρώ και θα πανηγυρίσω.
    Όταν εμείς χάσαμε βαθμούς από την Κηφισιά ήταν καλά;;

  36. Ο/Η nnektarios λέει:

    Πιο ήρεμα, πώς δεν είδαμε τι συμβαίνει; Λέμε συνέχεια για τις αυτοκτονίες της ΑΕΚ. Ο ΟΣΦΠ; Βάσει αγωνιστικής κατάστασης άφησε το πρωτάθλημα στον παοκ και για να δώσει κάτι ο χοντρός σημαίνει ότι οι πάνω του δίνουν αυτό που θέλει όσο τίποτα άλλο, την ΕΠΟ. Οι πάνω έφτασαν να δίνουν την ΕΠΟ με οικονομικό αντάλλαγμα, αυτό της συμμετοχής στο Champions League. Δεν είναι η κούπα αυτή για την οποία καίγονται, αλλά τα χρήματα. Στέρεψε οριστικά, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν θα διαλυθούν.

    Οι 3 λοιπόν, αρχής γενομένης από τη δολοφονία του Μιχάλη είχαν ως πρώτο στόχο την αποτυχία της ΑΕΚ. Οι πάνω γλίτσες το δούλεψαν εδώ και 3 μήνες.

    Είναι δύσκολο για τον Μελισσανίδη όταν τους έχει απέναντι όλους, αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα. Ναι, παραμένει σημαντικό να το πάρουμε και ναι, θα πανηγυρίζω έξαλλα αν γίνει την Κυριακή. Ο λόγος; Η νίκη απέναντι στους 3 και τα χρήματα που συνδυαστικά με τα εγγυημένα μπορούν να εκτοξεύσουν την ΑΕΚ. Αυτό δεν θέλουν, ξέρουν.

    Δεν θα διαλυθούμε αν δεν το πάρουμε, αλλά θα απομακρυνθούμε σε περίπτωση που τα καταφέρουμε.

    Για τους Αρειανούς, αλλά αν θέλετε και για το δίκαιο, δεν γίνεται να φύγει με το πρωταθλημα, πατώντας στα αίματα του Άλκη αυτός ο οργανισμός. Για τον Άρη δεν γίνεται να ξεχαστούν οι 2 υποβιβασμοί, ούτε η πρόθεση του Σαββιδη να τους εξαφανίσει (μία πόλη, μια ομαδα).

    Ο Ρώσος, δεδομένα θα προσπαθήσει να δωροδοκήσει παίκτες του αντιπαλου, παλιά του τέχνη.

    Μία ζαριά. Ο Αλμέιδα και οι παίκτες απέτυχαν βάσει αποτελεσμάτων φέτος. Είναι η σειρά του Μελισσανίδη. Δεν γνωρίζω αν θα παίξει το παιχνίδι, αν θα τον αφήσει η κυβερνήσει να το παίξει. Αν παίξει, μένει να δούμε τι θα καταφέρει.

    Θα παιχτούν πολλά μέχρι την έναρξη.

  37. Ο/Η Holmes λέει:

    Μετα το 2-2 της Φιλαδελφειας εγραψα πως ο Μελ εκανε δωρο το πρωταθλημα στον φιλο του τον Ιβαν. Το γιατι το ξερουν οι δυο τους.
    FORZA ΑΕΚΑΡΑ

  38. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Κάτι κουρασμένα παλληκάρια…
    Και μάλλον φαίνεται ότι δεν είναι κουρασμένα μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά…
    Όταν κάνεις τα ίδια περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα, είναι λογικό να κουράζεις γενικά…

    Κάποιοι, αν γκελαρει η σαφώς πιο καλή και δεμένη ομάδα του παοκ, θα κάνουν για άλλη μια φορά στη ζωή τους χαρουλες και θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν έστω και για λίγο, τα όποια άλλα προβλήματα έχουν.
    Θα θεοποιήσουν για άλλη μια φορά ανθρώπους που πιθανόν να είναι και χειρότεροι απ αυτούς.

    Άλλοι θα μιλάνε για συνεννοησεις κάτω απ το τραπέζι, πίσω απ τη κουρτίνα και τα λοιπά γνωστά.

    Το γεγονός ότι η ομάδα δεν τραβάει και κυρίως δεν έχει εξελιχθεί, θα πέρασει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

    Αν πάρει το πρωτάθλημα, ο αλμειδα θα είναι θεός κι αν το χάσει ημίθεος…

    Ο,τι και να γίνει, η ομάδα έχει πρόβλημα το οποίο κι αν κρυφτεί τώρα, θα σκάσει αργότερα.
    Με μέσο όρο ηλικίας 30φευγα και με μόνο 8-10 παίκτες – βασικούς ή αναπληρωματικους -να μπορείς να κτισεις πάνω τους, το μέλλον προδιαγραφεται αβέβαιο…
    Είναι πολλές οι σοβαρές κινήσεις που πρέπει να γίνουν και δεν ξέρω ποια είναι η διάθεση του προέδρου.
    Έτσι κι αλλιώς από αυτόν εξαρτώνται όλα…

    *Πολλά μπορεί να πει κάποιος, ωραία ή άσχημα, για τις επιλογές και τη γενικότερη διαχείριση του προπονητή.
    Εκεί όμως που φαίνεται να έχει εκτεθεί εντελώς πλέον, είναι η όλη του στάση απέναντι πιθανόν στην καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών.
    Απέναντι σε έναν παίκτη αδιαμφισβητητης αξίας 24ων ετών, που όλα δείχνουν ότι θα μπορούσε να είχε προσφέρει πολλά, που δεν έχει άλλον παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά και που τον ταλαιπωρεί στο ζέσταμα εδώ και τέσσερις μήνες περίπου.
    Ελπίζω να μην έχει ήδη καεί από το πολύ ζέσταμα…

  39. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    nnektarie…
    Για να καταλαβω κι εγω δυο πραγματα. Αφου ολα οσα αναφερεις γινονται παρασκηνιακα, εμενα θα μου εξηγησεις πως εκανε επιτηδες ο Καλενς την στραβοκλωτσια κι εκανε ο ΠΑΟΚ το γκολ ? Αναφερω μονο μια φαση ,και ξερεις οτι υπαρχουν κι αλλες οι οποιες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ στην προπονηση ! Δεν δε εσφαξαν ΕΝ ΨΥΧΡΩ οι διαιτητες ,αντε να μην εδωσαν καμια φαση η δυο-τρια καραμπινατα πεναλντυ οπως του Βιντα στο Αγρινιο.Εχασες σαν ομαδα πανω απο 15 βαθμους ,οχι γιατι καποιος σε καταγαμησε ,αλλα επειδη η ομαδα ΣΕΡΝΟΤΑΝ. Το ποσο χαλια εμφανιζεται ο Γκατσι εχει να κανει το παρασκηνιο ? Το οτι ο Λιουμπισιτς ειναι εξαφανισμενος ειναι θεμα παρασκηνιακο ? Ο Τσουμπερ που ειναι καμμενος εχει καποια σχεση με την ΕΠΟ ? Ο Πινεδα που μονο τερματοφυλακας δεν εχει παιξει ειναι δουλεμενο παρασκηνιακα για να μην παιξει καποιος αλλος ? Εχεις την παγκοσμια παιχταρα στην αμυνα ,τον Βιντα, κι αντι να του βαλεις διπλα τον Μητογλου για να μαθει κι αυτος δυο τρια πραγματα παραπανω ( ετσι κανουν οι σοβαρες ομαδες,γιατι η Ντορτμουντ σουταρε τον Σωκρατη λες), επιμενεις στον Μουκουντι που ειναι δυο κλικ πιο αργος.Αλλα κι αυτα εχουν να κανουν με την ΕΠΟ. Προσεξε, δεν αμφισβητω αυτα που αναφερεις ,λεω ομως πως δεν εχουν καμια σχεση με την παρουσιαση της ομαδος στο γηπεδο,εκει που ΕΧΑΣΕ τοσους βαθμους ,οσους χρειαζοταν για να ειναι πρωταθλητρια εδω και ενα μηνα .
    Θα εμπαινα σε μια διαδικασια να ρωτησω , αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με την εικονα της ομαδος αλλα εχεις απαντησει ηδη. Οτι και να κανεις με την ΕΠΟ ,ειτε την εχεις ειτε οχι ,αν εχες ΟΜΑΔΑ στο χορτο,αντε να σε στησουν δυο -τρεις φορες ,τις υπολοιπες τους εχεις γαμησει τα πεταλα.

  40. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Στηβεν όταν τελειώσει τελικά αυτό το μαρτύριο μήπως θα μπορούσες παρακαλώ να μας ενημερώσεις αν τυχόν έχεις τις πηγές γιατί αυτόν τον έρημο το Λιουμπι τον μηδενισε ο φιλοσοφος;;

  41. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @ ΤΑΚΗΣ:Τα είπες ΟΛΑ.Ειδικά στην τελευταία παράγραφο:RESPECT…

  42. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αυτό με την “εξαφάνηση” του Λιούμπισιτς πραγματικά είναι το δεύτερο αναπάντητο ερώτημα-γρίφος, μετά το: “ποιος σκότωσε τον Τζεϊ-Αρ”.
    Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί ποτέ ο “προφήτης”. Και γιατί φυσικά όλοι οι ΑΕΚορεπόρτερ αναφέρουν ασαφώς: “…δεν εχουμε απάντηση…με την πρώτη (ποια πρώτη;) ευκαιρία θα ρωτήσω όταν μου δωθεί η ευκαιρία σε κάποια συνέντευξη..” η/και: “όταν τελειώσει η σεζόν φυσικά και θα ερωτηθεί ο προπονητής,αλλά ας δώσουμε σημασία τώρα στην ηρεμία της ομάδας για να πετύχει τους στόχους της..(!!) κλπ-κλπ.
    Λες και μιλάμε για την Εβδομη Σφραγίδα ή για το μυστικό του τάφου του Τουταγχαμόν.

    Δίνεις ένα κάρο λεφτά το Γενάρη για -ενγνωσμένης αξίας παίκτη και έτοιμο να βοηθήσει από την πρώτη μέρα και τον “παρκάρεις” στο “ράφι” επί μήνες και απ την άλλη εχεις δώσει τόσες ευκαιρίες και τόσο χρόνο συμμετοχής σε αυτό το κριάρι τον Πιζάρο ο οποίος δεν έχει εξελιχθεί και εγκληματιστεί ούτε πόντο από όταν ήρθε και όποτε πήρε χρόνο συμμετοχής-που ηταν υπεραρκετός- ήταν σα να πάιζαμε με 10;
    Τι παράξενα πράγματα. Οχι ότι απαράιτητα αυτό κόστισε κάποιους βαθμούς ή την πιθανή απώλεια τίτλου…αλλά πότέ δεν θα το μάθουμε αν όντως κόστισε πράγματι.
    Ειδικά στα τελευταία τρία καυτά ντέρμπυ,δεν “χώραγε” ούτε 20 λεπτά ο Λιούμπισιτς; Ουτε στο 80′;
    Αλήθεια τώρα; Ποσο πια ανέτοιμος είναι; Και αν είναι τόσο που δεν επιτρέπει ούτε την χρησιμοποιηση του για ένα τέταρτο,τότε τί στο διάολο τον σέρνει στην αποστολή,τον έχει στον πάγκο και τον σηκώνει για ζέσταμα απο το Φλεβάρη ως το Μάιο συνεχόμενα; Για να βρει ρυθμό ή για να εκλιματιστεί με το γήπεδο;
    Επιμένεις να πέτας μέσα τελειωμένους- η και να ξεκινάς ενδεκάδα με τελειωμένους απο πλευράς φορμας ή και “καμένους” (Γκατσίνοβιτς Τσούμπερ κλπ) και έχεις στον πάγκο εναν ο οποιος μπορει να δημιουργήσει και ένα ρήγμα, μια κάθετη, μια φάση … Και μου μοστράρεις τους Μάνταλους, που σε κάθε φάση πιάνει κουβεντολόϊ με τον διαιτητή, ο μαλάκας;
    Ω΅”προφήτης” κάτι θα έχει προ-ειδεί. Κάτι θα ξέρει. Δεν μας λέει όμως. Δεν θέλει να μας τρομάξει…; μας ετοιμάζει “surprise”… ;δοκιμάζει το Μελισσανίδη…; δεν ξεύρω.
    Αλλα σε κάθε περίπτωση: Καλά να πάθει.

  43. Ο/Η bandog λέει:

    ξενερωτικες και απογοητευτριεκς εμφανισεις στα πιο κρισιμα ματς του πρωταθληματος.
    καποιοι παικτες εκλεισαν τον κυκλο τους και θελουν αντικατασταση, καποιοι να αναλαβουν δευτερο ρολο αφου κλαταραν φετος.

    ευτυχως την κυριακη ο παοκ παιζει στονα ρη, ενα ματς ειδικων συνθηκων και θελει μονο νικη.
    ο ΠΑΟΚ εχει μαι καλη ομαδα με ομοιογενεια που αφομοιωνει το 100% των εντολων προπονητη αλλα και μια τεραστια ΕΥΝΟΙΑ μπαλας.

    δεν εχω ξαναδει ομαδα με xG 0.76 να βαζει 4 γκολ ( ενδεικτικα η αθλια ΑΕΚ στο τηγανι ειχε xG 0.86).
    και το κανει ολη τη χρονια αυτο ο παοκ…

    τεσπα , ανεξαρτητως τι θα γινει την κυριακη, την δευτερα σηκωνονται μανικια.
    μακαρι να το παρουμε γιατι ενας τιτλος ειναι παντα ενας τιτλος και καλυτερα χωρις διπλο στο τηγανι που θα εκρυβε πολλα προβληματα σε σχεση με την προχθεσινη εμφανιση.

    μπραβο στον Τιγρη για το μηνυμα τουσ τον Αλμεϊδα.
    32,000 ΑΕΚτζηδες στο γηπεδο και δεκαδες χιλιαδες στην επικρατεια θα φωναζουν αυτο το μυνημα στηριξης.

    ευχαριστουμε Ματιας για το ξεβλαχεμα.
    γιατι στα κλαρινα της νικης και ο τελευταιος τσοπανης πρωτος ειναι αλλα στην διαχιεριση της ηττας και της απωλειας φαινεται η μεγαλη ομαδα .

    εισαι ο υπευθυνος να βρεις τι εφταιξε, τι λαθη εκανες, τι πρεπει να αλλαξει και να το κανεις πραξη.

  44. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Τούχελ και Τσαβι είναι ελευθεροι. Δεν ειναι ασχημη ιδεα απο την στιγμη που δεν υπάρχει Βάσκος στον ορίζοντα…

  45. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @Steve: Όχι μόνο κρατάει τη Φιλιππινέζα του, αλλά βγάζει και δημόσιο φιρμάνι σε όλους τους υπήκοους να της ανοίγουν την πόρτα και να της κουβαλάν και τα ψώνια.
    Και ας είναι το φαί που μαγειρεύει άνοστο ή η τουαλέτα που καθαρίζει γεμάτη σκατά και αφού δηλώσει ότι τελείωσε τη δουλειά της.
    Γενικά πάμε για 2ο πρωτάθλημα των Πρεσπών. Έχουν μαζευτεί πολλά, ειδικά στη Β Ελλάδα, και χρειάζεται μπόλικο όπιο και σανό να ρίξουν τα χάπατα τα κουκιά υπέρ σύγκλισης με τας Ευρώπας.

  46. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Lefkaditis : Για μένα έχει τελειώσει το μαρτύριο από τώρα. Αυτό που θα γίνει, ό,τι και νάναι, δεν αφορά εμένα σαν φίλαθλο. Οπότε το γιατί εξαφάνισε τον Λιούμπσιτς, δεν έχω πηγές για να πω κάτι. Άλλος μιλάει για αδύνατο μυϊκό σύστημα κι άλλος ότι του έχει πηδήξει κάποιον συγγενή του. Ασόβαρα και τα δύο. Είναι δουλειά του Μελισσανίδη να ρωτήσει γιατί τον έβαλε να πληρώσει τόσα λεφτά.

  47. Ο/Η nnektarios λέει:

    Γιάννη, σωστά τα λες, για το αγωνιστικό αναφέρθηκα. Το πρωτάθλημα εδώ, όμως, έχει και άλλες παραμέτρους. Για όλους. Αυτά ανέλυσα και θα παίξουν ρόλο τα επόμενα χρόνια. Αν η ΕΠΟ γυρίσει στον χοντρό, θα καταργηθεί ακόμα και το VAR. Όλοι έκαναν τα λάθη τους, αλλά στα δικά μου μάτια είναι ξεκάθαρη η επιλογή των 3 να μην το πάρει η ΑΕΚ, δεν κρίνεται μόνο αγωνιστικά, εκτός αν διαφωνείς ότι ο ΟΣΦΠ δεν έδωσε το παιχνίδι πάνω. Με κορδέλα το έδωσε.

    Αν δε, στη θέση της ΑΕΚ ήταν ο Αλαφούζος…πιστεύεις ότι δεν θα έκανε παρέλαση στο Χαριλάου ο παοκ;

  48. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Η “ιδιοκτησια” της ΕΠΟ ειναι σαν τις πουτανες που πρωτοηρθαν απο τις στεπες. Καποιος την εχει ενα-δυο χρονια και την πουλαει στον επομενο νταβατζη . Πριν τον Μελ. κουμαντο εκανε αλλος,μετα θα κανει καποιος αλλος και παει λεγοντας.Και φυσικα ολα ειναι θεμα πολιτικης και οικονομικης συνδιαλλαγης.
    Ο Μελ ειναι 73 χρονων. Ο Αλαφουζος στα 66. Ο Ιβαν στα 65 και ο Μαρινακης στα 57. Ο πρωτος ειναι με διαφορα ο πιο μεγαλος ηλικιακα και ο πιο εμπειρος στα του παραποδοσφαιρου. Ο δευτερος ειναι μυρωδιας απο μπαλα αλλα ειναι “κολλητος” με την τωρινη κυβερνηση . Θα ηθελε να ειναι ενας απο τους υπολοιπους τρεις στα παρασκηνιακα του ποδοσφαιρου αλλα δεν…. το χει ο ανθρωπος. Ο Ιβαν με τα χιλια μπερδεματα στον Καυκασο , αφου χαλασε καμια “50αρια πλυντηρια ” ,αφησε στο ποδι του τον γιο Γκαγκατση που θελει να γινει προεδρος στην ΕΠΟ. Ο Μαρινακης που εχει καταγαμησει τους παντες και τα παντα,το μονο που τον ενδιεφερε ηταν να “ξεχαστει” ο Κοκκαλης . Και τα καταφερε,αφου εχοντας καθε χρονο μια 25αρα απο το CL τουλαχιστον, κλεβοντας στην κυριολεξια ολους τους υπολοιπους , πλεον τον νοιαζει να κανει επιδειξη δυναμης σε ολους εχοντας εξαγορασει σχεδον τους παντες ,απο καναλια και εφημεριδες μεχρι τους πιστους του Σεραφειμ στον Πειραια ,και τον ιδιο τον Σεραφειμ . Ποιος λοιπον εχει μεγαλυτερες αντοχες ακομα να ασχοληθει με το παρασκηνιο ? Μονο ο Γκαγκατσης και ο Μαρινακης ( ισως με τον Κουγια ).
    Και την παιρνουν την ΕΠΟ συνεταιρικα, και την S.L και οτι αλλο ειναι προς βιζιτα. Τι νομιζεις πως θα καταφερουν ? Οτι εκανε ο δικος μας ,τα ιδια θα κανουν κι αυτοι αντε να ειναι καπως χειρωτεροι λογω χαρακτηρος. Εσυ, σαν ΑΕΚ εχεις την ομαδα να τους γαμας καθε Κυριακη ? Οχι, αρχιδια εχεις και τα βλεπουμε στο χορτο τι γινεται. Διαδοχη κατασταση εχεις για τον Μελ ? Οχι. Καλα να ειναι ο ανθρωπος αλλα το κοντερ γραφει 73. Ποιος ειναι διπλα του αλα Γκαγκατσης στον Ιβαν να αναλαβει οσα κανει ο δικος μας ? Δεν μιλαω για τον Παπαδοπουλο που “δεν υπαρχει ” . Με τριτους δεν κανεις δουλεια, γιατι οχι φιλιες δεν υπαρχουν και συνεταιριλικια αλλα ψαχνουν και τα δαχτυλα μετα απο χειραψια να δουν αν λειπει κανενα…
    Δεν ξερω τι θα κανει ο ΠΑΟΚ με τον ΑΡΗ. Ο Αρης βρεθηκε με δυο καρπουζια παραμασχαλα ,την στιγμη που ειναι ανικανος να κρατησει ενα πεπονι και με τα δυο χερια. Εχουν τον τελικο που οδηγει ευρωπη,αλλα εχουν και 20000 ουγκανους στο σβερκο τους που θελουν ο ΠΑΟΚ να μην παρει πωταθλημα στην εδρα τους. Μιλαμε για κανονικο εμφυλιο, με τον Καρυπιδη να μην ξερει τι να κανει ( και ξερω τι λεω). Θεοι και δαιμονες εχουν πεσει πανω του να χτυπησει μονο τον τελικο. Μιλαμε και για πολιτικους καραμπινατους,οχι τιποτα πολιτευτες τεταρτοπεμπτους. Απο την αλλη ειναι κι ο Μελ που δεν χρειαζεται καν να του πει τιποτα. “Καταλαβαινει ο Καρυπιδης τι πρεπει να κανει”. Αντε βγαλτα περα , που ξερεις πως το γαμησι δεν θα το γλιτωσεις ετσι κι αλλιως.

  49. Ο/Η Νetrino λέει:

    Με τόσο μεγαλο μ,ο ηλικίας,το γηραιότερο στην Ελλάδα και απο τα γηραιότερα στην Ευρωπη, ειναι αδύνατον να παρεις δύο σερι πρωταθλήματα οσους χυμούς και να πίνεις.
    Οσο για τον Αλμέιδα,καλός για ομαδα επιδειξεων το Ευρωπαικό ποδόσφαιρο απαιτει στρατηγική,είναι κ σκάκι

  50. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ε, όχι, η κατάσταση δηλαδή επι Μελισσανίδη στην ΕΠΟ είναι όμοια με αυτές των Κόκκαλη, Μαρινάκη; Ήμαρτον! Επειδή ήμουν παρόν στο Ίδρυμα Ωνάση και άκουσα τι είπε ο Μελισσανίδης, αυτό έκανε. Άσε που δεν έχει και τη διαιτησία. Τόσο φέτος, όσο και πέρυσι η διαιτησία όχι μόνο δεν μας βοήθησε, μας στέρησε βαθμούς και πριμοδότησε τους άλλους.

    Ποιος έχει την ομάδα να τους γαμάει κάθε Κυριακή όλους; Στην πολυδιαφημισμένη PREMIER LEAGUE, ΕΚΛΕΨΑΝ στυγνά τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ φέτος. Θα ήταν ήδη άξια Πρωταθλήτρια.

    Πάμε λοιπόν στη φετινή, μέτρια χρονιά της ΑΕΚ. Βαθμολογία των 5 πρώτων:

    ΑΕΚ: 29, ΠΑΟΚ:22, ΟΣΦΠ: 20, ΠΑΟ: 20, ΑΡΗΣ: 15. Η ΑΕΚ έχει ένα αγώνα περισσότερο, αλλά είναι ξεκάθαρα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

    Δεν θέλω να κουράζω με συνεχόμενα posts, αλλά δεν γίνεται να παρακολουθώ άπραγος αυτή την απαξίωση. Ναι, να αναφέρουμε τα κακώς κείμενα, αλλά δεν θα σταυρώσουμε τον Αλμέιδα γιατί διεκδικούμε ακόμα, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα απέναντι και στους 3.

    Έλα να φέρουμε τον Μιλόγεβιτς και τον Καρέρα πίσω, να αφήσουμε την ΕΠΟ ξανά σε αυτούς, να τελειώνουν όλα από τον Οκτώβριο αφού μας χαλάει αυτή η πουτάνα η κατάσταση.

  51. Ο/Η Ακησ λέει:

    Μόλις τώρα διάβασα πωσ έχει ανέβει Θεσσαλονίκη ο Μελ πραγματικά τον λυπάμαι τον Καρυπιδη

  52. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Στα λογια μου ερχεσαι . Τι τελικα σου προσφερει η ΕΠΟ εκτος απο τα σπορια ? Ολοι την θελουν απλα για την εξουσια και για αλλες δουλειες. Μην συγκρινεις εποχες ,γιατι τοτε δεν υπηρχε VAR , γιατι απο τοτε που μπηκε αρχιζε να χτυπιεται ο γαυρος για το 50-50 . Στο μυαλο τους αυτοι ,το 50-50 το ειχαν για 90-10 !
    Αρα, καταληξη, εχεις ομαδα και τους γραφεις στα αρχιδια σου. Δεν λεω οτι την απαξιωνεις,απλα δεν μπορει να σου κανει και τιποτα αμα γαμας και δερνεις στο γηπεδο. Μετρα τους βαθμους που εχασες με τους μκρους ,ησουν η οχι πρωταθλητης απο τον Φλεβαρη?

  53. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Με το να λεμε οτι ο Ελληνας δεν βγαινει με το μισθο που παιρνει,και να μου λες πως ναι,αλλα στο Σουδαν δεν εχουν να φανε δεν κανουμε δουλεια.
    Ερωτηση, γιατι πηγε ο Μελ επανω ? Εννοω,γιατι πηγε ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ?

  54. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Λογω εργασιας ,εχουμε το πλεονεκτημα της ενημερωσης .Συσσωμος ο γαυρος υποστηριζει πλεον τον ΠΑΟΚ. Και οι προηγουμενοι ενωθηκαν με τους τωρινους.Το τι γινεται ειναι αλλο πραμα. Πραγματικα, αυτο το ολοι τους και μονοι μας ειναι πλεον ωμη πραγματικοτητα. Λιγο πριν το Ωραιοκαστρο ειπωθηκαν πολλα απο τους “μονοι μας”. Αν τελικα παρει το πρωταθλημα η ΑΕΚ , θα πρεπει να το παρει και να το σηκωσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ο Μελισσανιδης . Αυτος και κανεις αλλος .

  55. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Θα σου πω εγώ. Για την τελευταία ζαριά. Χωρίς να την πιστεύει ιδιαίτερα. Όφειλε να την κάνει. Φυσικά κάνοντας την ζαριά αυτή, έβγαλε και το μήνυμα στήριξης, που βέβαια κάθε ένας που ασχολείται με την μπάλα, ξέρει τι σημαίνει. Και άσε τους αγνούς οπαδούς ή τους ανένταχτους δημοσιογραφίσκους, να λένε μαλακίες για τον προφήτη και τον τζίσους κράιστ σούπερσταρ. Η τελευταία λοιπόν ζαριά, είναι για την πάρτη του. Για τον Αλμέιδα ξέρει τα πάντα. Το θέμα είναι αν θα πάει κόντρα στην αγοραστική δύναμη ή κόντρα στο συναίσθημα.

  56. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Ευτυχώς τα είδαμε, τα συμφωνήσαμε αλλά και τα πιστοποιήσαμε με τους κοινούς γνωστούς. Καταλαβαίνω την φόρτιση συγκεκριμένων, αλλά η δουλειά δεν μπορεί να πάει τυχαία. Χρειάζεται βοηθός επίσημα από την εταιρεία. Σε πιθανή στραβή τύπου Φάντροκ και μετά από 8 μίνιμουμ μεταγραφές, και να μην έχεις αντικατάσταση; Ο Μπάρλος ξόδευε λεφτά για την γκόμενα, ο Μελισσανίδης την έχει και του φέρνει αυτή τα έσοδα. Και φυσικά δεν της κάνει τα χατήρια.

  57. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Στηβεν,οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα,πλεον ειναι αγωνας μια κι εξω για το ΕΓΩ. Εμαθα ,πριν λιγο, πως εχει λυσσαξει κυριολεκτικα.Ειναι πολλοι οι απεναντι και με χτυπηματα κατω της μεσης . Εχει μπλεχτει ολο το πολιτικο σκηνικο επανω .Οι χριστοπαναγιες πηγαν συννεφο απο γραββατομενους της τηλεορασης και των εδρανων της βουλης. Ο Αρειανος φιλος στα μεσα εξω , μου δωσε να καταλαβω πως η τελευταια ζαρια – που αναφερεις – θα ειναι εξαρες. Ισως ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορα ,απο οσο θυμαμαι βεβαια, που τον εχει πιασει αμοκ με το πρωταθλημα. Και ξαναλεω,αν τελικα παρει η ΑΕΚ την κουπα ,θα πρεπει να την δωσουν στον ιδιο να την σηκωσει πρωτος . Μην σου πω οτι θα την παρει μονος του απο το βαθρο και θα την σηκωσει ψηλα.
    Φυσικα, το ερωτημα γιατι πηγε ο ιδιος δεν ηταν ουτε ρητορικο ουτε απευθυνοταν σε ολους. Αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ που απαντησε το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, δηλαδη ΕΣΥ , για να το μαζεψουμε το θεμα και να μην εχουμε παρεξηγησεις.

  58. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Αν γίνεται για ξηγάτε κάποια στιγμή και σε μας που δεν έχουμε πληροφορίες, πως γίνεται ενώ μπορείς να τελειώσεις το πρωτάθλημα στο γήπεδο εδώ και βδομάδες μην πω μήνες και τελικά τρέχεις για την Σαλονίκη για την τελευταία ζαριά σε τάβλι που παίζουν άλλοι. Δηλαδή πριν ένα μήνα ή δύο και τρείς μήνες δεν τον έκαιγε το πρωτάθλημα;; Αλογόμυγα τον τσίμπησε; Χάνεις τόσους βαθμούς από καραμπινάτες τακτικές αδυναμίες, δεν είναι από διαιτησία οι πιο πολλοί που χάσαμε, και δεν φωνάζεις τον προπονητή να του πεις δύο φωνήεντα…..Το θέατρο του παραλόγου

  59. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπουρδες στο τετραγωνο,αυτο το πρωταθλημα χαθηκε απο αυτοκτονια του Αλμευδα,ναι περυσι πηρε το νταμπλ και αποθεωθηκε,ομως φετος παρουσαστηκε κατωτερος και χειροτερος των περιστασεων.

    Το που χαθηκε το πρωταθλημα,μπορουμε να πουμε πολλα παιχνιδια στα οποια χαθηκαν βαθμοι,αλλα κακα τα ψεμματα στα δυο τελευταια ντερμπυ εφαγες 5 γκολ και με τον κουρασμενο γαυρο απλα δεν κατεβηκες.

    Δεν το αξιζε η ΑΕΚ το πρωταθλημα,κακη αμυντικα,προβλεψιμη,χωρις πνευμονια,χωρις εναλλακτικο πλανο,με πολλους τραυματισμους,χωρις τερματα,χωρις αμυντικα χαφ και στοπερ της προκοπης.

    Ο Αλμευδα εκνευριστηκε οταν εφαγε το 3-2 στα χασομερια στην Τουμπα,οταν εκανε ομως αλχημιες με τις κηφισιες,τους πανσεραικους με εκτεταμενα ροτεισον,χανοντας ευκολους ποντους,δηθεν για να χτυπησει την ευρωπη,εκει εκαψε την ομαδα βιολογικα,λαθος του μεγαλο.

    Υπαρχει απογοητευση γιατι ακομη και μετριος που ησουν,μπορουσες το πρωταθλημα,αλλα το χαρισες,δεν με ενδιαφερει αν εκατσε το γαυρος να χασει στη τουμπα η αν ο βαζελος επισης εκατσε να χασει στην τουμπα,ειχες την τυχη στα χερια σου και την πεταξες στα σκουπιδια.

    Αν εκαναν συμμαχια,αν θα παρουν την ΕΠΟ και τα σχετικα,στα @@ μου,εγω την ομαδα βλεπω και φετος ηταν μαπα.