Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

Μας τρολάρησε μάλλον ο προφήτης με την χρησιμοποίηση του Λιούμπισιτς σήμερα, αλλά δεν μασάμε εμείς. Μασάμε; Φυσικά και όχι. Ο μαλάκας αποδεικνύεται μόνος του. Κι ο μαλάκας έχει δυό χαρακτηριστικά; Πρώτον ότι απολαμβάνει τους ύμνους από βαλτούς που λέγονται δημοσιογράφοι και δεύτερον ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη του.

Όμως δεν θα πάμε έτσι. Σήμερα κάνουμε κριτική του αγώνα. Που γενικά κι αόριστα , η ΑΕΚ ήταν κακή, αλλά για να την δικαιολογήσω, ας την πω απλά επιπόλαια. Δεν γίνεται να παίζεις ένα πρωτάθλημα με το κορμί εδώ και το μυαλό σε άλλο γήπεδο. Τι να κάνει κι ο παίκτης όταν βλέπει τον ψυχακοπροφήτη να πηγαίνει ανά τρία λεπτά στον πάγκο και να ρωτάει τι γίνεται στους Χαριλάου…

Εν πάση περιπτώσει, προσπάθησε η ομάδα να παίξει μπάλα. Δεν είχε μεγάλες αλλαγές, αλλά είχε τον Λιούμπισιστς – ρε τι διάολο η μοίρα να τον βγάζει κορυφαίο παίκτη -, δυό αμυντικά χαφ και τον Βίντα χαμένο κάπου στο κέντρο. Μιλάμε για μια ομάδα, π[ου απλά δεν ήταν ομάδα. Σήμερα ήταν καθαρά , οι ατομικές ενέργειες, που απλά εντάχθηκαν σε κάποια δήθεν ομαδική λειτουργία.

Μπορείς να πεις ότι ήταν λόγω της νευρικότητας. Μπορείς να πεις ότι πλέον δεν θέλανε να ελπίζουν καρτερώντας κάποιο δώρο από αντίπαλο. Μπορείς να πεις πολλά ( θα σας πω για το τι έλεγε ο Δημητριάδης ή γιατί πήγε φανερά ο Μελισσανίδης επάνω ), αλλά δεν είναι για το παιχνίδι. Το παιχνίδι ήταν μονόδρομος κι αυτό, αλλά στην ουσία παρωδία στησίματος ή σχεδιασμού. Νομίζω ότι ο Αλμέιδα, δεν άντεξε την πίεση.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς παίζαμε. Έπρεπε να επιτεθούμε και το ψάξαμε με τον Άμραμπαντ και τον Τσούμπερ, που για μένα αυτός ήταν σήμερα ο αρχηγός. Την ώρα μάλιστα που δεν του έβγαινε τίποτα του μαροκινού και την ώρα που βλέπαμε αυτό το όρθιο κρέας, τον Γκαρσία, τον οποίον τον παντρευτήκαμε τελικά. Επίσης κανείς δεν κατάλαβε γιατί υπήρχαν τα δύο αμυντικά χαφ και πώς ήταν δυνατόν να έρθει η δημιουργία. Το πουλέν του προφήτη σήμερα, ο Πινέδα, ήταν έξω αλλά κι όταν μπήκε, πήγε δεξί μπακ.

Όμως οι ατομικές προσπάθειες φέρανε το αποτέλεσμα. Δυό σουτ, προσωπικές ενέργειες του Τσούμπερ και του Λιούμπισιτς, μας φέρανε μπροστά και πλέον έβλεπες τους περισσότερους να κοιτάνε στο κινητό τους τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι. Κανέναν δεν ενδιέφερε τι έκανε η ΑΕΚ και φυσικά ούτε και η ΑΕΚ τους ιντριγκάριζε με κάποιο καλό ποδόσφαιρο. Το τρίτο γκολ ήταν απλά ένα επιστέγασμα τυφλό χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα από όσα έχουμε θεωρητικά διδαχτεί.

Πάντως η ομάδα μας έτρεξε, για να πούμε και τα καλά. Είχε διάθεση αλλά δεν είχε την προσωπικότητα στο γήπεδο για να την κατευθύνει. Φιλότιμο υπήρχε αλλά δεν υπήρχε ο στρατηγός. Κι αυτό το παιχνίδι σηματοδοτεί τις ανάγκες για το μέλλον, που όπως διάβασα έχει ήδη γίνει ο σχεδιασμός. Όταν το διάβασα, πράγματι έπεσα από τα σύννεφα. Λες κι ήμουν σε άλλη χώρα. Στην Ελλάδα και ειδικά στην ΑΕΚ, έχει γίνει προγραμματισμός; Μπράβο ρε παιδιά, δεν θα περιμένουμε θρίλερ στις μεταγραφές φέτος.

Και τελείωσε η σεμνή τελετή με το τερμάτισμα στην δεύτερη θέση. Διότι ο Αλμέιδα έκανε και τις αλλαγές του, οι οποίες φυσικά τι να προσφέρουν; Ξέρανε από τον πάγκο το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, χώρια που Γκατσίνοβιτς και Αραούχο, είναι απλά τέως παίκτες. Ναι, έβαλε γκολ ο Σιμάνσκι και περάσαμε τη Λαμία με ευρύ σκορ. Δεν θέλαμε αυτό ρε προφήτη. Θέλαμε να πιστοποιήσουμε φέτος ότι ήμασταν καλύτεροι. Κι ήρθες κόντρα στα λόγια σου : Το project ήταν τριετές, πράγματι. Επειδή το πήρες πέρσι, ίσως βιαστικά, φέτος έπρεπε να το χάσεις; Κάτσε και βλέπε τον Πινέδα των 6 μύριων δεξί μπακ και κάτσε και βλέπε τον Λιούμπισιτς των 4 μύριων να σε εκθέτει συνέχεια.

Υγ1. Ο Λιούμπισιτς μου έκανε εντύπωση σαν Κροάτης. Να μην αφιερώσει το γκολ του στον προφήτη; Εγώ , θα τον είχα κατουρήσει.

Υγ2. Κατέβηκα στο μπαρ στο διάλειμμα να πάρω ένα ουίσκι. Δίπλα μου ήταν ο Γαλανόπουλος. Μιλάμε ότι τρόμαξα. Αυτό το παιδί έπαιζε αμυντικό χαφ; Ευτυχώς που δεν έπαιζα εγώ σε αυτήν την ηλικία αντίπαλος του. Ο μισός από εμένα σε ύψος και σε σωματοδομή.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

90 Responses to Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Η τελετη ελαβε τελος.Σεμνη ξεσεμνη μια φορα τελειωσε.
    Δεν το ειδα το παιχνιδι,εβλεπα αυτο που με ενδιεφερε.Και ειδα τον ΑΡΗ να παιζει σαν σκυλι ,να πιανει αποδοση 100% για ντερμπυ ,αλλα με δυο φασεις ο ΠΑΟΚ πηρε την νικη και το πρωταθλημα μαζι. Δυνατο παιχνιδι,σκληρο , και με ενα γ…… στην κεφαλια του Ανσαριφαντ στο τελος. Το τι θα πει δικαιο πρωταθλημα ας μας το εξηγησουν οι δημοσιογραφοι.Εγω ξερω πως παιρνεις την κουπα μαζευοντας τους περισσοτερους βαθμους. Και ο ΠΑΟΚ μαζεψε δυο παραπανω απο εμας. Που καλλιστα μπορω να πω πως ειναι οι δυο βαθμοι που πηρε απο το μεταξυ μας παιχνιδι οταν ΦΑΓΑΜΕ δυο γκολ σε τρια λεπτα.
    Ανεπαναληπτες στιγμες εζησαν καποιοι ανθρωποι του ΑΡΗ ολο το βραδυ χθες.Δεν ειναι της παρουσης να αναφερθουν , ισως στο μελλον.
    Εγραφε καποτε ο Καραγιαννιδης στον Φιλαθλο ,για τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων,που παντα εχανε η ομαδα αλλα ποτε δεν κερδιζε ο αντιπαλος. Σε κοντρα αυτης της αληθειας,η ΑΕΚ εχασε τον τιτλο μεσα απο τα χερια της και το φταιξιμο εχει ονοματεπωνυμο γιατι ηταν σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Δεν χρειαζεται να αναλυσουμε ,πιστευω, τα ηδη γραμμενα τουλαχιστον εδω μεσα. Οσο πιο γρηγορα καταλαβει καποιος πως η εμπαθεια και οι εμμονες που ισως τον διακατεχουν σαν ανθρωπο ,ειναι τροχοπεδη για τον ιδιο και την ομαδα ,τοσο το καλυτερο για ολους.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ντροπη σε ολους,απο παικτες,προπονητη,διοικηση που χαρισαν το πρωταθλημα στον κλεφτοκοτα,πραγματικα πισωγυρισμα 2018 φαση.

    Αναφερθηκε ο κλεφτοκοτας,ξανα στο “κλεμμενο” του 2018,γιατι του δωσατε αυτο το δικαιωμα φετος?

    Ντρεπομαι σαν ΑΕΚτζης που τα 100 χρονια θα τα γιορτασουμε χωρις καμια επιτυχια και θα παρει ο γαυρος κανενα κονφερενς,να σας δω τοτε πως θα αντιδρασετε.

    Μια ομαδα λιγη για φετος,δεν αξιζε να παρει τιποτε.

  3. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ο Αλμέιδα το έχασε το αχαστο. Ο ένας και αποκλειστικός υπεύθυνος της φετινής αποτυχίας. Και δε θέλω πάλι τα που ήμαστε και τα 24 χρόνια κλπ κλπ. 48 χρονών είμαι τέτοια αυτοκτονική σεζόν δεν έχω ξαναδεί. Ναι, έχω δει Νατσούρα και Βάλνερ (εκείνη τη χρονιά το χάσαμε με την ισοπαλία εντός με τον Άρη…του Ντούσαν). Αλλά αυτές ήταν χρονιές που απέναντι μας είχαμε παράγγες και Κόκκαλη. Και ξοδέψαμε τη μοναδική μας ευκαιρία.
    Αλλά φέτος οι αντίπαλοι ήταν πεθαμένοι, απλά ένας ΠΑΟΚ σφικτός με άστρο. Ποιός τους ακούει τώρα τους γύφτους. Αισχροί και θρασείς.
    Χρειάζεται επειγόντως επιτροπεία, τα φετινά λάθη ήταν πραγματικά από άλλο πλανήτη. Θα μου πείτε πολλοί κομβικοί παίκτες ήταν σκασμένοι.
    Ε και? Σου πήρε μπρος ο Πόνσε, εσύ εκεί, ανέτοιμο και άρρυθμο Γκαρσία. Αυτός ο Λιούμπισιτς ξέρει καντάρια μπάλα (το έβαλε πάλι σήμερα και σε εξέθεσε), άστον στον πάγκο για να…μάθει τα συστήματα σου που δεν τα καταλαβαίνει ούτε ο Πεπ. Ρολάρει ο Κάλενς, όποτε μπαίνει ο Μήτογλου καθαρίζει, Βίντα ακόμα και με τη Λαμία, να είναι λιώμα στα ντέρμπι και Μουκουντί εκτός τόπου και χρόνου να μπαίνει πάλι βασικός. Φευγάτος Σιντιμπέ, Ραντόνια να μην είναι καν αποστολή (χίλιες φορές ένα παιδί που δουλέυεται με την ομάδα και παίζει για κάτι). Κάπου συνέρχεται ο Πινιέδα, βάλτον δεξί μπακ (οπως έκανε στο Μπλάνκο ο Ντούσαν πριν κάτι χρόνια) να είσαι σίγουρος ότι θα χάσεις το κέντρο και όποια επιθετικότητα. Ένα πτώμα ο Γκατσίνοβιτς όλη τη χρονιά, εκεί στα αριστερά βασικός με τη φανέλα σπίτι του. Αραούχο διαλυμένος, ΟΚ σε βοήθησε με τον ΠΑΟ, αλλά μετά πάλι Ελ Σιντ με ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ.
    Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και με αυτές τις ατομικές καταστάσεις παικτών, μπορούσε να έχει πιο πολλούς φορμαρισμένους μέσα και, το κυριότερο, να κλειδώσει έστω και ΕΝΑ (1) παιχνίδι από τα τόσα που εχασε πόντους προηγούμενος.

    Συστήματα CONMEBOL είσαι σε ένα κάρο παιχνίδια μπροστά (όπως είσαι) ούτε μία εντολή ή αλλαγή να σφίξεις λίγο, ούτε ένα σωστό φάουλ ψηλά, τρικυμία εν κρανίω.
    Και δεν είδαμε κανένα σύστημα που να λαμβάνει υπ όψη ότι οι παίκτες δεν αντέχουν το περσινό gegenpressen. Το ίδιο μοναδικό σύστημα από παίκτες που δεν μπορούσαν να το υπηρετήσουν.

    Ε-Γ-Κ-Λ-Η-Μ-Α-Τ-Α

    Αν αυτά τα είχε κάνει ο Μανόλο τι θα λέγαμε?
    Τέσπα, τριετές πρότζεκτ, το είπα και το ξαναλέω. Αλλά κάπου έλεος, δε μπορεί να βιάζεται και η κοινή λογική….
    Η ΑΕΚ ξεκινάει Conference από 25 (!!!!) Ιουλίου με τρεις (3) προκριματικούς γύρους και παιχνίδια κάθε εβδομάδα.
    Αν δεν τα καταφέρει με αυτές τις συνθήκες να μπει ομίλους, εφόσον δεν πάει ΣΕΡΙ Ελλάδα από την αρχή (με πολλά φετινά τακτικά ζητήματα διορθωμένα), εγώ νομίζω δε βγάζει παρέλαση.
    Βόλτα με το κότερο Σαρωνικό θα τον πάει και την επομένη ανακοινώσεις περί ΧΑΡΑΚΙΡΙ….

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαίας Κοκκινιάς

    με μεγάλη πίκρα από την τετάρτη ( η πίεση δε λέει να πέσει ακόμη) ολοκληρώθηκε σήμερα η σουπερ λίγκα. στη σούμα τελικά είμαστε δεύτεροι…

    αυτό από μόνο του είναι μια αποτυχία του μίμη ο οποίος έχασε ένα πρωτάθλημα από τον κανένα. από ένα ανύπαρκτο τσετσένο . μάλλον ο μίμης γέρασε (παραγοντικά πάντα)…

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Χαρίσαμε στον παοκ το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της “φτωχής” ιστορίας του.
    Μέσα σε 10 χρόνια τους δώσαμε 4 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα.
    Χρυσός χορηγός.

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Εδέησε κάποιος – ο Στ. Βούλγαρης νομίζω-εν τέλει να ρωτήσει τον προφήτη για τον Λιούμπισιτς. Απάντηση ξεκάθαρη δεν ακουσαμε παρα μονο “ηρθε και παιζει σε θεση που υπαρχουν ηδη αρκετοί”. Του χρόνου-είπε- θα παιζει ασφαλώς περισσότερο.
    Πέστο μας ντε γιατί είχαμε μια αγωνία,αν θα κάνει ζέσταμα και την επόμενη χρονιά.Για φέτος, έβλεπε δηλαδή ότι ο Γκατσίνοβιτς έπρεπε να πάιζει αντι του Λιουμπισιτς. Φάνηκε άλλωστε-και-στον σημερινό αγώνα.
    Καλά να πάθεις λοιπόν,κάτσε δεύτερος.

    Ιγια την δε “εξαφάνηση” του Πήλιου ειπε ότι “δεν ηθελα να τον φορτώσω με άχγος” και έτσι προτιμηθηκε ο Χατζισαφί. Μάλον γι αυτο δεν έπαιξε και σημερα ο παίκτης.”Θες να μου μεινει στο γήπεδο και να εχω τραβήγματα με την οικογένεια του μετά”, θα σκέφτηκε. Δεν είναι λάθος προσέγγιση.
    Οσο για την “αφέλεια” που δειχνει η ομάδα, στη διαχείρηση των σκορ είπε μεταξύ άλλων”:
    “..τα συστηματα -4-3-3, 4-4-2-, 4-3-2-1 κλπ είναι αριθμοί τηλεφώνου όπως έλεγε και ο Μενότι” είπε. Αρκεί η αγάπη, το πάθος, ο έρωτας για το ποδόσφαιρό κλπ-κλπ”.
    Δείτε πως πάιζει ο Αντσελότι με την Ρεαλ (οτι δηλαδη κανεις δεν ξερει τι ακριβως συστημα εχει και οτι δεν ειναι προκαθορισμένο κλπ)
    “και γιατί δεν φάνηκες και συ πραγματιστής οπως εκαι κεινος στον ημιτελικο με την Μπάγερν, που φύλαξε τον κωλο του”; ρωτηθηκε (ξανα νομιζω απο τον Βούλγαρη
    ” αν ειχα και γω Βινίσιους, αυτό θα έκανα” είπε.
    Και τότε-λέω εγώ-γιάτι φέρνει σαν παραδειγμα την Ρεαλ,αφού δεν μπορεί να υιοθετησει το σύστημα, μη συστημα; Και αφού δεν έχεις Βινισιους, κάνεις αλλαγές επιθετικούς για να κρατήσεις το ματς (αφού βέβαια το Δεκέμβρη είπες “δεν θέλω να μου φέρετε μπακ,είμαι ο.κ αλλα …φέρτε μου τον Λιουμπισιτς για του…χρόνου”.
    Αβυσος.

    Δεν πειράζει. Κάτσε δεύτερος.
    Μεγάλη απώλεια ο Ζαρίφ,τελικά.

    Δεν πειράζει. Πάμε τώρα για ξεσκαρτάρισμα-ελπίζω δηλαδή. Για καμια μεταγραφή της προκοπής εκεί που πρέπει. Και φτου και απ’την αρχή.

    Ελπιζω να καθαρισει το μυαλό του. Να του φέρουν ένα “ξυπνητήρι” βοηθό στον πάγκο και – κυρίως να αποχωρησουν οι παίκτες που “έκαψε” και να έρθουν νέοι, για να πεταχτούν στο “τζάκι” του Αλμέιδα για να ζεστάνει τα χέρια του ο Μελισσανιδης,γιατι και κεινος έφτασε τα 73.
    Στη Θεσσαλονικη τί πήγε να κάνει; Στη Φιλαδέλφεια παίζαμε αν δεν κάνω λάθος.
    Πηγε για “δουλειά”;
    Αν ναι, καλώς πήγε.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ολοι ειμαστε απογοητευμενοι,απο τον αλμευδα,απο τον μελισσανιδη,αισθανομαι οτι μας στησανε στην τελευταια στροφη,η ομαδα δεν ηταν καλη φετος,αλλα διαολε,μπορουσε να το σηκωσει και να μην αναστησει τους πεθαμενους ξανα.Εκει μετα το 3-0 με τον βαζελο λιγο αναθάρρησα,μετα ομως η συνεχεια δεν ηταν αναλογη,η ομαδα δεν ανταποκριθηκε,δεν μπηκαν με το μαχαιρι στα δοντια.

    17 ημερες ξεκουρασης,ποια προετοιμασια τους εκανες ρε αρχοντα?

    Επειδη καποιοι θα βγουν να πουν,μην βαρατε τον Αλμευδα,οχι,πρεπει να γινει κριτικη και μαλιστα σκληρη,οπως ανεφερε καποιος σε αλλο μηνυμα,αν τα ιδια λαθη ειχαν γινει απο χιμενεθ,απο αλλον προπονητη,τι θα ακουγε σημερα?

    Ο Μουκουντι πραγματικα μετα το εισαι παικταρας στα αποδυτηρια,εξαφανιστηκε,εκανε τις δυο γκαφες με τον βαζελο που φαγαμε 2 γκολ ισαριθμα και απο τοτε μην τον ειδατε.

    Ο Γκατσινοβιτς αγνωριστος,πολυ πεσμενος.

    Ο Καλενς μια μετριοτητα,MLS και μαλακιες.

    Ο Σιμανσκι με ενα καρο λαθη σε ευρωπη και ολες τις διοργανωσεις.

    Οι δυο τερματζηδες τραγικοι,ο ενας χειροτερος απο τον αλλον

    Ο Γκαρσια γυαλινα ποδια,οχι 30 μυρια,ουτε 3 δεν κανει πλεον

    Ο Πινεδα πεθαμενος απο το μουντιαλ

    Ροτες,Χατζισαφηδες,Σιντιμπεδες τρυπιοι αμυντικα,δρομο χτες

    Ειδα φωτογραφιες με τον Μελισσανιδη να πιανει το κεφαλι του απογοητευμενος,ας προσεχε,χθεσινος δεν ειναι,θα σου παρουν και την ΕΠΟ την επομενη χρονια,αφου δωσανε τα χερια ο γαυρος με τον τσετσενο.

    Τι μας εμεινε για φετος? Α ναι,το Αεροστατο…

  8. Ο/Η Hokan λέει:

    Παίρνει ο άλλος 4 ντέρμπυ στην σειρά, πρωτάθλημα, και στην συνέντευξη λέει για κλεμμένα από την ΑΕΚ. Πολύ καλά να πάθουμε. Με τους οπαδούς δεν έχω κάτι. Οι οπαδοί είναι οπαδοί. Ο οργανισμός είναι πουστης. Είναι αυτοί που κάψανε τον Σάχα και εμείς βγήκαμε να παίξουμε. Που κάναμε το παγώνι για τα δελτία τους. Άσε για το κύπελλο. Θα μετανοιωσουνε πικρά οσοι νομίζουν ότι αυτοι έχουν μπέσα. Από τον μεγαλομέτοχο (στα παλιά μου τα παπούτσια οι δουλειές του) μέχρι τον προπονητή. Στο τελευταίο παιχνίδι είδες τι σε κανανε. Του χρόνου αν είσαι στον πάγκο θα σε πηδήξουν κιόλας. Σε 3 back to back παιγνίδια σου πήραν 7 πόντους. Και στα 3 έκανες ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια λάθη. Έχασες με πανομοιότυπο τρόπο. Τα έκανες επίτηδες ? Είσαι ηλίθιος ? Ότι και να είναι να πας να γαμηθείς. Ο Τεννες 7 πόντους δεν θα έχανε. 5 να έχανες θα ειμασταν πρωταθλητές. Φαρμακωσες εμάς και τα παιδιά μας. Όχι γιατί έχασες το πρωτάθλημα, αλλά με τον τρόπο που έγινε αυτό. Γι’αυτό ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ.
    Δεν γνωρίζω εάν θα είσαι στον πάγκο του χρόνου και δεν μ ενδιαφέρει. Η αλαζονεία σου ξεπερνά τα όρια. Εάν δεν βάλεις μυαλό ούτε στο Κονφερενς θα περάσεις.

    Υ.Γ. Τον τσογλανο τον έχεις κάτω και του πατάς το κεφάλι. Συνέχεια. Αν κάνεις το λάθος να τον αφήσεις και να γυρίσεις να φύγεις, θα σε χτυπήσει πισώπλατα.

  9. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Ο Αλμειδα δεν θέλει να μάθει από τα λάθη του. Μετά τον πρώτο χρόνο με γκρουπ παικτών απομυθοποιειται. Δεν κάνει διαχείριση αγώνων. Ένας παίκτης όταν νικάει με 2 γκολ στο 25λεπτο πχ, θα συνεχίσει να τρέχει σαν δαιμονισμένα η θα χρειαστεί κάποια διαχείριση; Εκτός αν ο Αλμειδα πιστεύει ότι έχει να κάνει με μηχανές. Ευχαριστούμε Στηβεν για την παρηγοριά της συζήτησης που μας δίνεις. Είναι σημαντικό να εκφράζεται ο καθένας πάνω στην πίκρα του κυρίως και στην χαρά. Εγώ αμφιβάλλω για το μέλλον του Αλμειδα με αυτά τα μυαλά. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κάποιοι παίκτες ακούν και κάποιοι όχι. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα κάποιοι του είπαν…. Τρέχα 90 λεπτά εσύ.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αγωνιστικά ήμασταν λίγοι,ειδικά στα δυο πιο κρίσιμα ντέρμπυ,εξωαγωνιστικά σε τρύπησαν,δεν μπορούσες να κάνεις κάτι,συμμάχησαν με το Μαρινάκη στο παραπεντε και του χρόνου στις εκλογές χάνεις και την ΕΠΟ λογικά,αφού τα κουκιά δεν βγαίνουν.

    Κυκλοφορούν φωτογραφίες με τον απογοητευμένο Μελισσανίδη που δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε αυτό το πρωτάθλημα.

    Να θυμίσω ότι όλο αυτό το διάστημα,η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και παιχνίδια για το κύπελλο,της είχε μείνει μόνο ο στόχος για το πρωτάθλημα,τον οποίο τον πέταξε στα σκουπίδια.

    Είναι εντυπωσιακό πως το 75-68 πριν λίγες ημέρες,έγινε 80-78…

    Ο Αλμευδα έκανε εγκλήματα,δεν είναι κακό να το αναφέρουμε,δεν σημαίνει πως θέλουμε να φύγει,όμως μάλλον δεν είναι ο προπονητής που νομίζαμε ότι είναι.

  11. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Η αποψινή εμφάνιση δείχνει το μέλλον. Δεν χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή δεν έπαιξε ο Λιούμπισιτς. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης.Ταδε έφη ο φιλοσοφος μαέστρος της κατρακυλας…Μάλλον απευθύνεται σε μη νοημονες απαλούς.Κριμα γιατί έκανε τον κλεφτοκοτα μάγκα μέσω του Χοντρού.

  12. Ο/Η ΦΟΤΖΙΟ λέει:

    Στην Θεσσαλονίκη πήγε για την επέτειο της γενοκτονίας και πιθανόν και για αυτό που υπονοείς αν και τέτοιες δουλειές, γίνονται σε άλλα γραφεία…. Κακή χρονιά και δώσαμε ξανά το δικαίωμα στους γάβρους του βορρά να λένε ότι χυδαιότητα μπορείς να σκεφτείς.

  13. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα.
    Το χθεσινό είναι απλά το αποτέλεσμα…
    Οταν το καλοκαίρι δεν ενισχύεσαι σοβαρά με την ομάδα στη καλυτερή της φάση.
    Οταν ο Πινέδα παίζει ενα μήνα με την Εθνική και ξεκουράζεται 5 μέρες.Πόσο μας ελειψε ο καλός Πινέδα?
    Οταν ο Γκαρσία έρχεται φορτωμένος απο παιχνίδια και μετά απο δυο μέρες μπαίνει και παίζει.
    Οταν ο Ματίας,ποδοσφαιράνθρωπος πρώτα απ’ολα δεν βλέπει οτι η ομάδα χρείαζεται τέρμα.
    Οταν δεν βλέπει οτι χρειάζεται εξτρά ποιότητα.
    Οταν ολη τη χρονιά τους πάει στα κόκκινα με αποτέλεσμα να μην φορμαριστεί κανείς και ποτέ.
    Οταν τον Δεκέμβρη δεν παίρνει δεξί μπακ και τέρμα,εστω δανεικούς.
    Οταν δεν προσαρμόζεται σε αυτό που βλέπει οτι μπορεί να παίξει η ομάδα,και βαδίζει με αυτό που θα ήθελε,αλλά δεν μπορουν,να του δώσουν οι παίκτες.
    Τον ακουσα χθές να λέει οτι οι αποφάσεις έχουν παρθεί και ο σχεδιασμός “τρέχει”.Αντε για να δούμε.
    Πρώτα θα πρέπει να κάνει ενα manual για οσους ερθουν σχετικά με το πως παίζεις το σύστημα, “δεν εχω σύστημα”.Το παραπάνω σύστημα απαιτεί ποιότητα
    Επίσης πρώτη μεταγραφή δεξι μπακ που να μπορεί να παίζει και χαφ για όταν παίζει ο Πινέδα δεξί μπακ.
    Δεύτερη ενα χαφ που να μπορεί να παίξει φορ οταν ο Γκαρσία είναι με “ενοχλήσεις”
    Οποσδήποτε και ενα στόπερ ψηλό λεβέντη να παίζει και τέρμα οταν οι τερματζήδες έχουν τα ψυχολογικά τους.
    Μην χάσουμε την ευκαιρεια τώρα που πήγε ο Σλοτ στη Λιβερπουλ να πάρουμε παίκτη απο κει.Θα γίνουν πολλές αποδεαμεύσεις.
    Πρόταση για Γκόμεζ ο οποιός παίζει
    Δεξί μπακ,Αριστερό Μπακ,Στόπερ και κάνει guest εμφανίσεις ως χαφ.
    Μιλάμε για οικονομια κλίμακος,οχι μαλακίες.Θα χαρεί και ο πρόεδρος αλλά και οι δημοσιογράφοι που νοιώθουν σαν συνεταιροί του,στα έξοδα μόνο.
    Είναι απίστευτο το φετινό επίπεδο μαλακίας ,σε όλα τα επίπεδα
    Ρε αντε και γαμηθείται οπως τα κάνατε φέτος.

  14. Ο/Η Dimitris λέει:

    Ο Matías Jesús Almeyda είναι ένας καλλιεργημένος και χαρισματικός άνθρωπος, ο οποίος μιλά στο μυαλό και στην ψυχή όλων όσων συναναστρέφεται και συμφωνώ απόλυτα με το τριετές project που αναφέρθηκε και που χαρακτηρίζει την προπονητική του καριέρα.
    Την πρώτη χρονιά σαγηνεύει τους πάντες, τα σαρώνει όλα και ανακηρύσσεται προπονητής της χρονιάς. Στη δεύτερη χρονιά οι ομάδες του ρολάρουν απο την κεκτημένη ταχύτητα της πρώτης εκρηκτικής χρονιάς, αλλά δυστυχώς αρχίζουν να φανερώνονται οι τεράστιες αδυναμίες στο κωουτσάρισμα και οι εμμονές του, πράγματα τα οποία εντοπίζονται πρωτίστως από τους παίχτες, οι οποίοι προοδευτικά χάνουν το πάθος και την ορμή τους. Η τρίτη του χρονιά είναι πάντα καταστροφική.
    Θλίβομαι διότι ακόμη και σήμερα έδειξε οτι δεν καταλαβαίνει τι κάνει και αδυνατεί να αλληλεπιδράσει με το αγωνιστικό περιβάλλον και τα γεγονότα, ώστε να μην επαναλαμβάνει τα λάθη του.
    Πάμε στον ιδιοκτήτη τον οποίο σέβομαι και τιμώ ως ΑΕΚτζή, διότι χωρίς τον αγώνα του δεν θα υπήρχε γήπεδο. Από διοίκηση – διεύθυνση, όμως, ενός ποδοσφαιρικού οργανισμού με τόσες ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις δεν…. Φράσεις όπως ‘’…ο προπονητής είναι σαν το καρπούζι και δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου βγει…’’, ‘’… χτυπήσαμε φλέβα χρυσού…’’, ‘’… είσαι παιχταράς και δεν θα σε πουλήσω ποτέ…’’, ‘’… είσαι Θεός… (Μουκουντί)’’, ‘’… ο Πέτρος δεν θα πάει πουθενά…’’ και άλλες, δεν πρέπει να λέγονται. Επηρεάζουν όλα τα ενδιάμεσα στελέχη, καθιστώντας τα αναποτελεσματικά στα καθήκοντά τους, απλούς υπαλλήλους (ο πρόεδρος αποφασίζει μόνος του, φυσικά και τον προπονητή που θέλει να ικανοποιεί τη θέληση του εργοδότη, βλέπε εντεκάδα κλπ).
    Κοιμάται ο Θεός κι έρχεται στην ομάδα ο Roberto Sergi ή ο Kovacic Mateo. Μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα ότι δεν θα τον βάλει αριστερό μπακ, για να πάρει ανάσες ο Χατζισαφή;
    Θα τολμήσω την πρόβλεψη. Αν μείνει πέραν του Οκτωβρίου, αχρηστεύοντας ατομικά ή τακτικά το κατά τη γνώμη μου αξιόλογο ρόστερ (πλην τερματοφυλάκων), που υπάρχει, θα παλέψουμε έντονα για να βγούμε Ευρώπη το 2024 – 25. Αν αντικατασταθεί έγκαιρα θα παίξουμε δυνατά για το επόμενο πρωτάθλημα.

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Πάμε και στα σοβαρά.Εχουμε καταλάβει την οικονομική ευκαιρία που έχασε φέτος η ομαδα μας?
    Προκριματικά τσου λου με κόνφερενς είναι ενα δεκάρικο διαφορά.Φέτος με το καινούργιο φορμάτ του τσου λου θα είναι λιγότερα μεγαθήρια στα προκριματικά απ’οτι πέρυσι.Οι πιθανότητες πρόκρισης σε ομιλο θα είναι αυξημένες.
    Η δε πρόκριση σε ομιλο τσου λου,επειδή αλλαξαν οι αμοιβές των ομάδων,θα είναι κοντά στα 30 εκκ μέ ταβάνι τα 40.
    Αν μπούν σε όμιλο οι παοκτζήδες σωθήκανε οικονομικά.
    Εσύ προκριματικά κονφερενς απο 20 Ιουλίου στους αδύνατους.Και να φτάσεις τελικό τα χρήματα θα είναι κοντά στο εικοσάρικο.
    Ολα αυτά σε συνδυασμό με την απαιτούμενη και αναγκαία αναβαθμιση που χρειάζεται η ομάδα με προβληματίζει.
    Είναι διατεθυμένος να σπρώξει μίνιμουμ ενα 20αρικο ο πρόεδρος?
    Θα πάμε να πούμε το ψάρι κρέας?
    Σε αυτό η ομάδα εχει ειδικότητα,δυστυχώς…
    Θα πάμε σε πωλήσεις?
    Ποιους θα πουλήσουμε?
    Ποιοι θα τους αναπληρώσουν?
    Θα πάμε σε ακόμα πιο ακριβά διαρκείας? Εδώ γελάμε…
    Η οικονομική ζημιά απο τη μη κατάκτηση πρωταθλήματος είναι τεράστια….
    Συνεχίζω.Οσο πέρναγαν τα play-offs η στόχευση,η ευχή τους, των γαύρων ήταν μια.Να παίζεται το πρωτάθλημα στο ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ. Το καταφέραμαι και αυτό.Θεωρώ δεδομένο οτι η ΕΠΟ θα πάει στο παχύδερμο με τα παοκια να σιγοντάρουν.
    Οπως θα πάει και η σουπερ λιγκ.
    Του χρόνου τα play-offs θα είναι με 4 ομάδες.Οι “μικροί” θα πάνε με τους ισχυρούς που για του χρόνου θα είναι γαύροι και ορκ.
    Θα πηγαίνεις εκτός και θα σε κοπανάνε ολοι τους.Στα δε play offs θα μπορούν να κανονίσουν μέχρι και τα μεταξύ τους αποτελεσματα.
    Διπλή λοιπόν ζημιά,οικονομική και ισχύος.
    Λύση μόνο μια.
    Ισχυρή και ποιοτικη ομάδα.
    Στήριξη σε οποιοδήποτε επίπεδο στον Αλμέιδα.Σταφ,επιστημονική ανάλυση κλπ κλπ.
    ΤΕΡΜΑ,ΔΕΞΙ & ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ,ΣΤΟΠΕΡ,ΧΑΦ,ΕΞΤΡΕΜ,ΑΝΤΙΑΡΑΟΥΧΟ.
    Οχι αλχημείες του τύπου ο Χατζισαφί παίζει καί χαφ και στόπερ.
    Τέλος πρέπει να αποφασίσουμε για το φορ.
    Επενδύεις πάλι στο Γκαρσία?
    Θα είναι ο περυσινός ή ο φετινός?

  16. Ο/Η nnektarios λέει:

    Κάπως έτσι βρέθηκε ο ΕΝΟΧΟΣ για όλα. Μακάρι να έφευγε σήμερα και ας έφερνε και τον ΚΛΟΠ. Πρωτάθλημα που δεν θέλεις, δεν θα πάρεις και αυτό φώναζε ολόκληρος ο οργανισμός από την 1η αγωνιστική. Προφανώς είμαστε τυφλοί ως οπαδοί, αν δεν ήμασταν οπαδοί θα το είχαμε εμπεδώσει από τότε.

    Σκότωσαν στην αυλή του σπιτιού σου ένα άνθρωπο. Έκανες ΜΟΚΟ, ενώ διέρρευσες (γιατί ήξερες) οτί γνωρίζεις ποιος και που έκλεισε τα δωμάτια στους Κροάτες.

    Έκανες ΜΟΚΟ όταν σε λοιδορούσε ο Πρίτσας και το σύστημα με την Κηφισιά. Στα μούτρα σου.

    Έκανες ΜΟΚΟ στην παράνομη διακοπή που άλλαξε το πρόγραμμα, τον ρυθμό και τον προγραμματισμό.

    Έκανες ΜΟΚΟ και έστειλες την ομάδα στην ΤΟΥΜΠΑ να την τραμπουκίζουν οι πάντες από παντού και άφησες τον “μαλάκα” να θυμίσει ότι υπήρχε και κάποιος από την ΑΕΚ που δεν άντεξε και δεν ανεχόταν άλλο να τον τραμπουκίζουν.

    Έκανες ΜΟΚΟ ενώ δεν μπορεί να μην ήξερες τι σχεδιάζουν επί 3 μήνες οι πάνω και κάτω γάβροι.

    Μας έδειξες πόσο πολύ προσπαθείς να σώσεις εσύ την παρτίδα.

    Μέσω δικών σου κύκλων, μας ενημέρωνες ότι το έχεις ΗΔΗ σηκώσει. Το ίδιο face to face ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος σε πολύ δικό μου άνθρωπο, χωρίς καμία αμφισβήτηση. “Εμείς κάναμε τα πάντα, ο άλλος έκανε πολλά λάθη”. Εξαιρετικά βολικό.

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    Όλα τα τρόπαια του παοκ (εκτός του 2019) ήταν με εσένα αντίπαλο, τρελή σύμπτωση.

    Ναι, έδωσες μπάτζετ στον Αλμέιδα, το μεγαλύτερο από ποτέ. Ναι, πολλά τα λάθη. Πείτε μου όμως πόσους πόντους στέρησε η διαιτησία από τον γύφτο, να τα βάλουμε κάτω ρε παιδιά.

    Μπορώ ρε μπάρμπα, να δεχθώ να βγεις και να πεις. “Συνασπίστηκαν και έχασα”. Μαζί σου για πάντα! Αυτός είσαι, έκανες τρομερά πράγματα για την ιστορία μας, θα σε ευχαριστώ για ΠΑΝΤΑ, αλλά δεν τρώω αμάσητο το παραμύθι. Έχω αμφιβολίες, αν είχα αποδείξεις και σιγουριά θα σταματούσα να κάνω αυτό το κακό στον ευατό μου.

  17. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τέλος τα ύψιστης σημασίας.
    Το φετινό χάθηκε γιατί ο οργανισμός της ομάδας όπως και ο περίγυρος,δημοσιογράφοι κλπ,επέδειξαν απίστευτη ανικανότητα να αντιληφθούν οτι για να διατηρήσεις τα “κεκτημένα” πρέπει να αλλάξεις να εξελιχθείς.
    Αυτό σε συνδυασμό με μια αδικαιολόγητη αλλαζονία τους έκανε να πιστέψουν οτι με την ίδια συνταγή θα το πάρουμε και φέτος.
    Αγνόησαν τον ανταγωνισμό,δεν είδαν ή δεν ήθελαν να δουν τις ελλείψεις τις ομάδας και έμειναν οι ίδιοι.
    Ζούσαν μέσα στην αυταπάτη οτι το περυσινό επίτευγμα ήταν αρκετό και για την επίτευξη των στόχων φέτος.
    Κλείνοντας η επιτυχία αναλύθηκε λάθος και αυτό έγινε η βάση της φετινής αποτυχίας.
    Οι ίδιοι αυτοί τύποι θα κάνουν την ανάλυση της φετινής χρονιάς και τον σχεδιασμό της επόμενης????
    ΥΓ 1 Προς επιβεβαίωση του προηγούμενου σχολιου μου,ρίξτε μια ματιά στο πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή.
    ΥΓ 2 Κάνατε μάγκα τον Παοκ και το Λουτσέσκου.Μια ομάδα με απων τον προεδρό της με τον προπονητή να είναι εκπρόσωπος τύπου,τεχνικος διευθυντής και οτι αλλο θες.Αδιανόητο ομάδα χωρίς τεχνικο διευθυντή,χωρίς φορ με 14 παίκτες ενεργό ροστερ και το πήρε.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
    68-75 ηταν η βαθμολογια πριν 3 αγωνιστικες για μας και 4 για τον Παοκ.

  18. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Εχω πάθει σχολιο-διάροια 😀😀😀
    Απο το πρωί διαφωνώ με δικούς μας.Ρε Αδαμίδη και Δημητρέλλο που θετε μου λένε.Ε Ακριβώς επειδή δεν είμαστε σε τέτοια φάση εχουμε απαιτήσεις.
    Μερικές σκέψεις για του χρόνου.
    Ο Αλμέιδα ισως αλλάξει το σχηματισμό σε 3-5-2 με 4-3-3 ενναλακτικό.
    Πρέπει να πέσει ο Μ.Ο ηλικίας.
    Τέλος μια ερώτηση Στηβεν.
    Βλέπεις μια “καινούργια” φουρνιά “αποτυχημένων” στελεχών;
    Απο πότε ο διευθυντής πωλήσεων αναφέρεται απ’ευθείας στο μέτοχο-ιδιοκτήτη και οχι στο CEO?

  19. Ο/Η Οκο λέει:

    Μας έριξες στη Γ’ σε συνεννόηση με καλοπαιδα τής οργάνωσης την πήγαμε πάσο για το καλό της ομάδας κ την νέα αρχή.
    Μόλις ανέβηκες στην Α’ άρχισαν τα χαστούκια απ’ τόν πρεζεμπορα με τριαρες, τέσσαρες, πεντάρες. Σε ξεβρακωνει ο ρωσσοποντιος με τον γυφτορουμανο σε 3 τελικούς λες και ήσουν ή Λαμία.
    Παίρνεις ένα κωλοπρωταθλημα το 18′, και πρίν προλάβουμε να το χαρούμε παίζεις στους ομίλους και κανείς 6 στις 6 ήττες.
    Η ομάδα από το πρωτάθλημα του 18′ κ μετά διαλύεται σε όλα τα επίπεδα κ γίνεται έρμαιο στις καβλες του πρεζεμπορα.
    Άντε πάλι ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο ΣΟΥ, η επιχείρηση ΣΟΥ.
    Μπήκαμε στο νέο γήπεδο ΣΟΥ κ πιστέψαμε ότι τώρα αρχίζουν όλα, η ομάδα παίρνει το δρόμο της, αφήνουμε όλα τα παλιά πίσω και πάμε να γράψουμε ιστορία.
    Τι σύμπτωση όμως, εξελίχθηκε το χειρότερο σενάριο πάλι πρώτη ήττα στο νέο μας γήπεδο 1-3 από τόν πρεζεμπορα και πρωτάθλημα χαρισμενο από αυτόν ενώ ήμασταν ανώτεροι από όλους σε όλη την χρονιά,(μισή χαρά παλι),κ ήρθες πάλι φέτος ΠΕΤΑΜΕΝΕ να βάλεις το κερασάκι στην τούρτα αποκλείοντας την ομάδα (με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις) από το Τσάμπιονς λιγκ από μια μπυραρία κ χαρίζοντας το πρωτάθλημα (στήνοντας κωλο ξανά στον πρεζεμπορα) σε έναν σύλλογο νάνο που μας λέει κλέφτες εδώ και χρόνια.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ, ούτε μια τρίχα από τα αρχιδια του Μπάρλου δεν θα γίνεις ποτέ πουληταρι.
    Ο λαός της ΑΕΚ σε στήριξε σε όλα κ τον ποτίζεις φαρμάκι κάθε μέρα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ
    Αλλά να ξέρεις ότι όλοι σ αυτή την ζωή παίρνουν ότι τους αξίζει το ψέμα κ η πουστια έχουν κοντά ποδαρια.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ.

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ.

    Υ.Γ. ύστερα από την φετινή προδοσία και όλα αυτά που προηγήθηκαν τα τελευταία χρόνια,επιβεβαιώνεται κ μια ψυχή που έλεγε, οτι κάποιος κάποτε παρακαλούσε να μπει στο Δ.Σ του Ολυμπιακού.

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Βλακα Αλμευδα,3 παιχνίδια στο 90 έχασες πόντους από τον κλεφτοκοτα,καυχιοσουν κιόλας ότι δεν έχεις χάσει σε ντέρμπυ.

  21. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    @ Το φώς του Φεγγαριού ” …..έχει ήδη γίνει ο σχεδιασμός ….” Εδώ δεν κατορθώνουμε να κάνουμε διαχείριση σε παιγνίδι που προηγούμαστε με υποδεέστερο αντίπαλό.. Τον είδαμε τον προγραμματισμό και τις δύο ισάξιες εντεκάδες. Δεν ξέρω αν είναι δούλεμα ή μη δυνατότητα αντίληψης της πραγματικότητας. Είμαι αυτός που στις 27/8/2023 διερωτήθηκε αν υπάρχει plan B στον τρόπο παιγνιδιού της ομάδας…..παραδέχομαι ότι το εμπέδωσα

    Για το παιγνίδι και το πιο εύκολα χαμένο πρωτάθλημα με καλύψατε απόλυτα. Η επανάληψη μπορεί να είναι η μητέρα της γνώσεως αλλά εμένα μου άρεσε το μια και έξω για μπάλα και αλητεία.

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το σχέδιο του χοντρού πέτυχε,να μην πάρει ο Μελισσανίδης και η ΑΕΚ το πρωτάθλημα,ηττηθηκαμε σε όλα τα επίπεδα.

    Δήλωσε ο βλάκας,αγαπάμε περισσότερο την ΑΕΚ στις ήττες…Ρε ΓΕΡΟ,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ???

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Πολύ καλά κάνεις και γράφεις. Είναι ψυχοαπελευθερωτικό. Για το σύστημα δεν ξέρω τι θα το κάνει, πάντως δεν νομίζω ότι ασχολείται με αυτά ( δες την δήλωση του για τον Μενότι ). Για την ερώτηση σου, να σου πω : Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια εταιρεία; Τύποις υπάρχει…

  24. Ο/Η Νetrino λέει:

    O Παοκ ειχε και καλύτερο ροστερ κ πιο εξυπνο προπονητη για μενα υπερβαση ειναι η 2η θεση παλι καλα δηλαδη που αργησαν να σουλουπωθουν οι γαύροι
    Δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα με 3 ολα κ ολα καλα παιχνιδια σε ολοκληρη χρονιά,οσο για τον προπονητη τα εχω γραψει ο Αλμειδα δεν ειναι κόουτς
    Βασικα όμως χρειάζομαστε 7-8 ποδοσφαιριστες για βασικούς.Νέο αίμα

  25. Ο/Η Ακησ λέει:

    Καλησπέρα Στήβεν για την ΑΕΚ τα έχουνε πει όλοι ο καθένας ανάλογα πωσ βλέπει τα πράγματα δεν θα πω κάτι έχω ξεκάθαρη άποψη και για τον προφήτη και για τον εγγυητή άλλο θέλω να σε ρωτήσω εάν ξέρεις η τη διαίσθησή έχεισ το project Αλμέιδα είναι τριετές το project Μελισσανίδη ΑΕΚ ποσό είναι ?Στα 74 πάει να χαρεί και τα φράγκα που έχει ο άνθρωπος την καλησπέρα μου

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ακησ : Η λέξη project είναι μιά λέξη σχεδόν άγνωστη στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ειδικά για τις ” μεγάλες ” ομάδες. Ξέρει ο Σαββίδης ας πούμε, ποιος θα τον κυνηγήσει; Ξέρει ο Αλαφούζος αν δεν χτυπήσει παγκόσμια συμφέροντα και δεν αρχίσει κυνήγι; Κανένα project δεν υπάρχει σε κανέναν. Όχι τριετές, ούτε καν μονοετές. Έχει business plan ο Μαρινάκης για το Mega; Είχε για την ομάδα του με τους προπονητές ή με τους δανεικούς; Φυσικά στον ίδιο παρονομαστή είναι κι ο δικός μας, όπως κι ο Αλμέιδα. Έχεις ακούσει ποτέ από κανέναν διοικητικό, τι στόχο έχει; Δεν μιλάω για τα αρχίδια του αντίπαλου, μιλάω στόχο χρηματοοικονομικό.
    Ο Αλμέιδα; Μεγάλο ανέκδοτο. Έχει τριετές, αλλά την πρώτη φορά πήρε νταμπλ και την δεύτερη απέτυχε παταγωδώς; Την δε τρίτη πάει να αλλάξει 8 μίνιμουμ παίκτες; Αν αυτό είναι project, τότε και μένα θα με δεις κάποιο βράδυ στην Ομόνοια με φούστα κλαρωτή.

  27. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Μια γρηγορη αναγνωση των σχολιων μας κανει να φυγουμε απο τον φυσικο αυτουργο του χαμενου πρωταθληματος και τα πυρα να σημαδευουν τον “ηθικο” αυτουργο,αν δεχτουμε πως ετσι ειναι τα πραγματα οπως τα λετε .
    Εμενα μου προξενει εντυπωση ,η ευκολια με την οποια γραφονται εδω μεσα πραγματα τα οποια αν μην τι αλλο δεν ειναι αποδεικτεα .Προσεξτε,μην υπαρχει παρεξηγηση, δεν λεω οτι δεν ισχυουν αυτα τα οποια λετε, λεω ομως πως η πραγματικοτητα στο χορτο με αυτα που ειδαμε , μαλλον στοχευουν σε καποιον αλλον. Με τα εαν ,δεν βγαζεις ακρη ουτε συμπερασμα. ΕΑΝ ομως ο ΠΑΟΚ δεν ειχε κανει το 3-2 ,και ειχες σηκωσει την κουπα ,ολα αυτα θα γραφονταν εδω μεσα ? Ερωτηση κανω γιατι την στραβοκλωτσια δεν την εκανε ο Μελ., ουτε την μη εξοδο του Αθανασιαδη. Δεν αναφερομαι σε αλλα παιχνιδια στη σαιζον, μονο στο καθοριστικο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,που κραταγες την κουπα στα χερια σου. Στο παιχνιδι με τον γαυρο, εχασες με κατω τα χερια γιατι δεν μπηκες καθολου στο γηπεδο. Ποιος εστησε την ομαδα ?
    Μπορει να του προσαψει κανεις οτι σκεφτει κι οτι του κατεβασει η γκλαβα του. Σοβαρα,οι πιθανοτητες να πεσει μεσα ειναι πολυ μεγαλες. Δεν νομιζω ομως πως δεν ηθελε το πρωταθλημα .Σας λεω τον ειχε πιασει αμοκ ! Θες για προσωπικους λογους ( που εχει τις μεγαλυτερες πιθανοτητες) , θες για την ομαδα? Μια φορα το ηθελε και απο το ολο σκηνικο που παιζοταν εδω και δυο μηνες δεν ηθελε να το χαρισει σε κανεναν,Ποσο μαλλον στον γυφτο τον κλεφτοκοτα …..

  28. Ο/Η Ακησ λέει:

    Στήβεν η λέξη project φυσικά και ήταν χιούμορ ξέρω τι γίνεται από ότι καταλαβαίνω ο μητσοσ θα μασ τιμήσει και άλλο με την παρουσία του δεν καταλαβαίνω τι άλλο θέλει από την ομάδα εφόσον έφτιαξε το γήπεδο που ήταν και η μεγάλη τρέλα τα μουσεία και όλα τα άλλα πήρε και το νταμπλ πέρυσι λέω μήπως ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει και επειδή οπωσ ξέρεις κανείς πρόεδρος εάν εξαιρέσεις ισωσ τον Μπαρλο δεν έφυγε χωρισ να τον βρίζει όλο το γήπεδο

  29. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Η λέξη “πλάνο” είναι άγνωστη στην Ελλάδα.Και η ΑΕΚ εντος Ελλάδος παίζει.
    Ποιο ηταν δηλαδη; Να πάρουμε νταμπλ στο πρώτο χρόνο, δευτερη στη δευτερη χρονιά και στην τρίτη,τί…; Τρίτοι; Αστεία πράγματα. Εκτος και αν ήταν και το περσινό πρωτάθλημα ” εκτος προγραμματισμού” οπως εκεινο του 2018 οπως είχε πεις τοτε ο Μελισσανιδης.
    Ρε να μη μπορούμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα εντος πλάνου.Ολα ετεροχρονισμένα και πρώιμα;

    Να κοιτάξουν να πάροουν τέρμα,αριστερο μπακ,αριστερο χαφ,αριστερο εξτρεμ. Ολα αριστερά.Αν δεν βρισκουν στην Ευρωπαικη αγορά,ας κοιτάξουν στην Λατινικη.Αν δεν βρικσουν και εκει,ας πάνε στο Περισσό να τους δώσει κανένα “στέλεχος” ο Κουτσούμπας. Οπως και έναν δεξι μπακ επίσης. Ας πάνε στου Βελόπουλου. Στην ανάγκη πάρτε τον Κασιδιάρη (αλλωστε φυλακή εχει κάνει και κεινος)
    Και φυσικά έναν “Ραβούση” για το πάγκο.Στην ανάγκη τον ίδιο τον Πέτρο,αν δεν βρίσκουν άλλον.
    Και είμαστε “φιξ” για του χρόνου.

    Ρίξτε το μέσο όρο ηλικίας. Ο Αλμέιδα δεν άλλαζει μυαλό. (αλλωστε μας αρέσει να βλέπουμε την περσυνή ΑΕΚ.) Ολοι οι παίκτες έριξαν την απόδοσή τους φέτος-πέραν του οτι ΟΛΟΙ πέρασαν από 2-3 μυικους τραυματισμούς. Τους γάμισε πέρσυ,κάικαν φέτος. ( ο μόνος που γλύτωσε και είχε ανοδικη πορεία φέτος είναι ο Ελίασον. Ευτυχως τραυματιστικε πέρσυ και έμεινε καποιους μηνες εκτός και έτσι δεν πρόκαμε να τον ξεκάνει ο Αλμέιδα)

    (Η δε σταθερότητα και η αντοχή που επέδειξαν φέτος οι Χατσισαφί και Αμραμπατ,έχει να κάνει με την σωματοδομή και το dna. Είναι “μεσανατολίτικης” προελευσεως. Ολοι οι άλλοι, πέρασαν από το συνεργείο 2 -3 και 4 φορές.)
    Αν και δεν ξέρω το “ολοι μπροστά και τρεχουμε μαρκαρουμε κλεβουμε- ορμάμε, κατα πόσο θα πιάνει ξανα.Στην Ευρώπη δεν έπιασε.Μονο στην ανόητη Μπράιτον έπιασε. Μέχρι και οι Βέλγοι μας πηραν χαμπάρι έκατσαν όλοι πίσω και οι δικοί μας δεν είχαν τι να κλέψουν. Τι να κλέψεις απ τον άλλον και πως, όταν είναι σα τη “χελώνα” κλεισμένος.
    Φετος, εγχώρια, οι αντιπαλοι μας έλεγαν “πάρε τη μπάλα ΑΕΚ”. Και τι να την κάνει; Προσπαθούσε να κάνει μπιλντ απ η ομάς, κάνοντας οριζόντιες πάσες μεταξύ Αθανασιάδη-Ρώτα-Κάλενς. Να σφουγγίζεις το μέτωπό σου δηλαδή. Ενα πέρνάγαμε το τέστ της τύχης, αντε μετα μπας και πάει λιγα μέτρα πιο μπροστά στον Γιονσον και τον Σιμάνσκι, ωστε μετά απλά να την πετάξουν με λόμπα στον Γκαρσία, και με κάποον τρόπο φτάσει στην περιοχή του αντιπάλου ( οπου φυσικά κατοπιν τις περισσοτερες φορές δεν ηξερε τι να την κάνει, γλύστραγε πριν το σουτ και οταν δεν γλύστραγε, την έστελνε στα πουλιά (αλήθεια εκείνος ο Οδυσσέας που είναι; Υπάρχει;)
    Δεν είναι ανάπτυξη αυτή φίλε μου. Αυτό είναι φωνες και παράπονα οταν δεν μπορεις να κλέψεις τα ροδάκινα που έχεις βάλει στο μάτι. Γιατί ο ιδιοκτήτης -που και κεινος σ εχει πάρει χαμπάρι πια-είπε απλά να ψηλώσει τη μάντρα.

    Τέλος πάντων. Αντε να δούμε αν υπάρχουν περιθώρια τακτικων διαφοροποιήσεων εντος αγώνα οταν αυτος δεν “βγάινει” ή οταν στραβώνει. Αν και τακτικές δεν υπάρχουν οπως μας ενημερωσε ο προφήτης. Υπάρχει μόνο το “δος ήμιν σήμερον”

  30. Ο/Η Δημήτρης Κ λέει:

    Στίβεν παρακολουθώ το blog γιατί είναι μια όαση στον οργανισμό που μπορούν να ειπωθούν αλήθειες και να γίνει κριτική. Το λάθος έγινε πέρσι το καλοκαίρι που δεν έγινε η αναβάθμιση στην ομάδα. Η ομάδα είναι καμένη από πέρσι. Ας δούμε το καλοκαίρι το έγινε; Τι παίκτες πήρε σε συμδιασμο με αυτό το συμαισθηματισμο που κουβαλάει ο Αλμέιδα ότι θα βασιστεί στους ίδιους παίκτες που πήραν το πρωτάθλημα, αυτό θα είχε νόημα αν δεν τους είχε κάψει. Για μένα τώρα που το βλέπω καθαρά ψυχρά πρέπει να αλλάξει προπονητή γιατί πιστεύω ότι φέτος φάνηκε η αδυναμία του Αλμειδα στο τακτικό κομμάτι και του χρόνου θα είναι ακόμα πιο χάλια τα πράγματα. Συμφωνώ ότι καμιά ομάδα δεν έχει πλάνο αλλά βλέπω ότι μας προσπερνά ο ανταγωνισμός. Σήμερα το μεγαλύτερο ατού μιας ομάδας είναι ο προπονητής βλέπε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.Θελω την άποψη σου και το βλέπεις να γίνεται. ΜΌΝΟ ΑΕΚ

  31. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Τρια ντέρμπυ και ήθελες 3 βαθμούς! Μολις. Δεν χρειαζοταν να κερδίσεις κανένα. Και ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει και τα τέσσερα που είχε. Και ομως φιλε μου έγινε. Πηρε και τα τεσσερα και η ΑΕΚ πήρε 1 (εναν) βαθμό σε τρία ματς.
    Δεν είναι οτι δωσαμε μάχη, έιμασταν πίσω,παλέψαμε,δεν έκατσαν τα αποτελεσματα, και δεν φτάσαμε στη κορυφή.
    Ειναι οτι εισουν καβαλα στο άλογο. Ειναι ότι μονο με ηλιθιοτητες θα χανοταν αυτος ο τίτλος. Οι οποιες εγιναν.
    Σου γυριζει δυο ματς κολλητα ο γυφτος ο Λουτσέσκου,μετά το 80; Αληθεια τώρα; Τράβα κρυψου σε μια κουφάλα.
    Ειδικα η αποδοση στο ματς με το γάυρο,ηταν αδιανοητη.Απαραδεκτη. Αφυσικη θα έλεγα (δεν θα πω υποπτη). Εκτος λογικής. Εκτος τοπου και χρόνου.
    Ενα μας παιζεις. Παιξε καλα,σκισου, ιδρωσε, φτάσε στα άκρα.Και ας χάσεις.Ποιος να σου πει κάτι. Μα με κάτω τα χέρια; Παραδωμένοι; Οχι ρε πούστη. Να μη το πάρεις ποτέ. Οχι μονο το ματς.Ουτε το πρωτάθλημα.
    Να μπουμε σε θεωριες συνομωσιας; Οτι τους είπαν “χάστε”; Οτι ο Μελισσανιδης μια φορά έκανε το back to back σε πρωταθλήματα και κατέληξε στη φυλακή και έκτοτε,δεν το ξαναεπιχείρησε; Ισως έχει αποκτήσει κάποιο σύμπλεγμα. Δεν ξέρω.
    Εγω κάποτε ειχα χτυπισει τη μυτη μου απο βουτια που εκανα καθως έβγαζα το κεφάλι μου απο τη θαλασα και με στουκαρε ενα κανο. Ολο το υπόλοιπο καλοκαιρι, οποτε εβγαζα το κεφαλι μου απο τη θαλασα, εβγαινα ακινητος. Το ξεπέρασα την επομενη χρονιά.Αλλα το ξεπέρασα)

    Οτι “έπρεπε” να δωθει στον ΠΑΟΚ γιατί υπάρχουν εκκρεμοτητες με τη ΦΥΡΟΜ και τα “Μακεδονία”; (μα μεχρι πριν λιγο καιρο λέγαν καποιοι για το πρωτάθλημα του “Αγάιου” Να το πάρει ο Αλαφούζος γιατί επικειτια διαμοιρασμός του Αγάιου; Και ρωτάω εγώ. Γιατι ειναι απαραιτητο να το παρει ο ΠΑΟ για να μοιραστεί το Αιγάιο. Ολοι οι νησιώτες Αιγαιοπελαγίτες ειναι βάζελοι; Δηλαδή αν αύριο εγέιρει αξιώσεις η Αλβάνία για να ισοροπίσουμε, θα δωθεί το πρωτάθλημα στην Κέρκυρα; Ανοησίες.
    Εδώ δωσανε τη Κυπρο ολοκληρη,τζάμπα. Σε αυτα δεν υπάρχουν κολλήματα. Αλλωστε -ειδικα στις εποχές μας τα τωρινά χρονια-ξερουν οι πολιτικάντιδες οτι η μνημη του ποπολου συναγωνιζεται αυτη του χρυσσοψαρου.Ασε που με ένα “Αγάιο pass” απο 80 ευρω το μηνα για 12 μηνες,εχουν ρεφάρει τις όποιες αντιδράσεις (και αυτες μεσω social media)

    Zoυμε στο “άρπαξε να φας και κλέψε να έχεις”. Δυστυχώς η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε.
    Ο συνασπισμός του γαυρου με τον ΠΑΟΚ είναι μεν καταφάνερος (δειτε αυτο το πρωτοσέλιδο του “Πρωταθλητη” και κλάψτε απο τα γελια, που ανακάλυψε και τον “μικρό Γιαννάκη” και που δίνει συγχαρητηρια στον ΠΑΟΚ(!!) για την “μάγκικη κατάκτηση του τίτλου”. Ποιος; ο γάυρος που δεν δινει ουτε τον πυρετό του. Αρα καταλαβάινεις απο “κάτω” τι γίνεται. Ο.Κ Δεκτο.
    Ειπε δηλαδη στον Αλμέιδα,στα δυο ντερμπυ με τον ΠΑΟΚ: “χάστα μετα το 80′;
    Οχι φίλε μου. Καθαρή ανοησία του ιδίου να μη προστατευει τα αποτελεσματα στα τελυταία λεπτά και φυσικά καθαρή ανικανότητα των παικτών στην άμυνα . Τα διπλάσια γκολ εφαγαν απο πέρσυ,σε ιδια ματς. Φαινοταν το στραπάτσο,σε τοσα προηγουμενα ματς κατα την διάρκεια της σεζον οτι “κάτι δεν πάει καλά” απλά ελπίζαμε στο άστρο κάποιου (του προπονητη ίσως)
    Τελικά το βούτηξε ο Σαββίδης με την ευγενική στήριξη του Μαρινάκη ( ο οποιος εχασε με κατω τα χερια στην Τούμπα και κατόπιν έδιωξε για ξεκάρφωμα και πρωτού τελειωσει φυσικά το πρωτάθλημα τον-αφρονα και πολυλογά- Κουγια ο οποιος μαρτύρησε το προφανες

    Φυσικά οι λυκοφιλίες κρατάνε μισό τέρμινο. Θα τους δούμε του χρόνου τι “αγκαλιές” θα κάνουν.
    Για εμας η επομενη σεζόν θα ειναι ακομα πιο δυσκολο καθ οτι θα ειναι η τριτη σερι χρονια χωρις πρωτάθλημα για τον Μαρινάκη,εαν χαθεί και αυτό. Κατι που ειναι υπερβολικό. Αρα, μας περιμένουν παλούκια. Θα σηκώσει μανικια ο Μελισσανιδης, ή θα σταθεί ανάμεσα στα όποια-καθε φορα – συμφέροντα θα εχουν δημιουργηθεί και θα σουλατσάρει στη σουίτα μονολογόντας υπό δίλλημα: να ζει κανεις ή να μη ζει;

  32. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στα ορια της προδοσιας αυτο που συνεβη φετος,διαβασατε τα εσοδα που θα εχει ο τσετσενος.

  33. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Έτοιμος και βουρ στα βαθιά του “Φιλαθλου” ο Jason…αν υπήρχε σήμερα “Φιλαθλος”.

  34. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    AEK Παλαιάς Κοκκινιάς

    να γελάσουμε και λίγο.

    αναδημοσιεύω από γνωστό αεκτζήδικο σαιτ:

    Equipe: «Αρέσει ο Αλμέιδα στην Μαρσέιγ, αναζητά σταθερότητα στον πάγκο της»

    άκου σταθερότητα με τον αλμέιδα, δες λές καλύτερα τρικυμία εν κρανίω

  35. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    στηβενάρα θα ανανεώσεις το διαρκείας φέτος?

  36. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ο μέσος Έλληνας κατέχει μίνιμουμ τις εξής ειδικότητες:
    Γιατρός, φαρμακοποιός, λογιστής, ασφαλιστής, δάσκαλος, μηχανικός πάσης φύσεως, ηλεκτρολόγος, ηλεκτρονικός πάσης φύσεως, πωλητής, μάστορας και φυσικά όλοι μα όλοι είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ποδοσφαίρου.
    (Κάποιοι πιο “προχώ” είναι και στο μπάσκετ προπονητές αλλά αυτό είναι θέμα άλλου σάιντ).
    Κλοπ, Πεπ, Μουρίνιο, Αρτέτα κ.α δεν πιάνουν μία μπροστά τους. Αρκετοί από αυτούς δε, έχουν και αξιόλογη ποδοσφαιρική καριέρα..Έχουν περάσει από όλα τα γήπεδα… (5χ5 9χ9)!!σαν τερματοφύλακες, αριστερά δεξιά μπακ, φουλ επιθετικοί και όλα μαζί στους κατέχοντες μεγαλύτερης εμπειρίας.
    Μα καλά, που τους βρίσκεις αυτούς , μου λες;;
    να το πάρει το ποτάμι;;;;;;

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

  38. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Άλλος προπονητής αν έχανε αυτό το πρωτάθλημα,θα είχε φύγει νύχτα,ο Αλμευδα στο απυρόβλητο

  39. Ο/Η Κιτρινόμαυρο αίμα. λέει:

    Ψηλά στη λίστα του Αλμέιδα ο Οντουμπάτζο ,ο χειρότερος (μαζί με τον πέρση) του ρούλη προχθές.Γερό δέσιμο ο Τίγρης που για κάνα μισάωρο μετά το ματς μεταμφιέστηκε σε κροκόδειλο.

  40. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς: Από το Πριγκηπάτο: Πάρα πολύ σωστά αναρωτιέσαι για την τελευταία φάση στο 3-2. ΑΝ, όμως. Μπορώ να πω ότι μετά το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ εξαφανίστηκε παντελώς, βρέθηκε να προηγείται χωρίς καν να προσπαθεί και ακολούθως να κάνει μαζεμένα καραγκιοζιλίκια για να δεχθεί γκολ. Εκπαιδευμένη ήταν άλλωστε όλη τη χρονιά, δεν άφησε ποτέ περιθώριο για διαφορα που δεν μαζεύεται αργότερα. Όσον αφορά το 2-2, όσοι ήμασταν στο γήπεδο το βλέπαμε ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ, εύκολα και αβίαστα να ανέρχεται. Από ποιον; Από μία ομάδα που δεν είχε κάνει ΣΟΥΤ σε αυτό το γήπεδο και βρέθηκε να χάνει 2-0!!! Αλλά, ξαφνικά, σε ένα ματς βρήκε το σθένος να μας παίζει.

    Το δε Καραϊσκάκη εξηγείται μόνο με θεωρία συνομωσίας. Η ΑΕΚ, μια ομάδα με 15 φάουλ Μ.Ο, έκανε 11 φάουλ και δεν πήρε μία κάρτα. Όλοι, μα όλοι λέγαμε, σιγά μην παίξουν οι δανεικοί, μπες ρίξε 2 κλωτσιές και θα μαζευτούν. Δεν μιλάμε για τακτική, τεχνική και ανάπτυξη. Η ομάδα ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ και όχι δεν μπορώ να το αποδείξω. Μπορώ όμως να θυμηθώ τις φάτσες τους όταν κατέβαιναν από το πούλμαν και την φιλότιμη προσπάθεια του εξαιρετικού τεχνίτη Ελίασον να μην γίνει καμία μαλακία…την ίδια ακριβώς προσπάθεια έκανε και ο Ανσαριφάρντ προχθές…τι ατυχία…

    Λες για ΑΜΟΚ του Μελισσανίδη. Δεν το ξέρω. Ξέρω ότι πέρυσι ο ίδιος πήγαινε στη Νίκαια αφού ήξερε τι θα παιχθεί, ήξερε τι θα γίνει στο Περιστέρι, έκανε μάγκα το χοντρό για να παίξει, αλλά φέτος ο μπουλκουμές Γκαγκάτσης του την έφερε κάτω από τη μύτη. Πέρυσι, απαντησε σκληρά και πολύ καλά έκανε στον Αλαφούζο. Πες πότε απαντησε στις ΑΛΗΤΕΙΕΣ αυτού του βρωμερού οργανισμού του Ρώσου; Ούτε καν στο πανό που αναφερόταν σε αυτόν, τον ίδιο! Ούτε κουβέντα για το πέσιμο στον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΡΑ. Ποιο είναι το ζόρι του με τον Ρώσο;

    Δεν μπορώ να τα αποδείξω, δεν είμαι σίγουρος, δεν εμπιστεύομαι όμως, αμφισβητώ.

    Φυσικά θα μου την πεις και δικαίως, γιατί ασχολούμαι; Γιατί συνεχιζει κάποιος και καπνίζει, να πίνει ή να παίρνει ναρκωτικά;

  41. Ο/Η Κώστας λέει:

    Άσχετο, πάρα πολύ άσχετο. Διάβασα στον “Φίλαθλο” ένα άρθρο σου Steven. Παλαιότερο, Αυτό με επαναλαμβανόμενα οικονομικά θαύματα των Γερμαναράδων. Το κερατό μου… τι μας περιμένει ακόμη; Είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης του μισάνθρωπου, να κάνει το έγκλημα και να το παίζει ηθικός ταγός μετά. Το χειρότερο, όμως, ή μάλλον ένα ακόμη χειρότερο είναι τα “πνευματικά παιδιά” των Γερμαναράδων στην Ευρώπη. Βλέπουμε και σήμερα τι γίνεται με την άκρα δεξιά. Ειδικά αυτοί οι Κροάτες…

    Λογικά, η ιστορία που και καλά, πρέπει να μαθαίνουμε απ’ αυτήν, θα επαναληφθεί, όπως πάντα, κάποια στιγμή και θα το παίζουν όλοι ανήξεροι. Δηλαδή κάτι τέτοιοι έχουν ηθικό πλεονέκτημα και απαιτήσεις απ’ εμάς;

  42. Ο/Η Ακησ λέει:

    Καλησπέρα σε όλους θέλω να πω κάποια πράγματα για μένα το πρόβλημα δεν είναι από το 2013 που ήρθε για 3 φορά άμα δεν κάνω λάθος ο Μελισσανίδης μην πάω πιο πίσω είναι πωσ ο άνθρωποσ δεν ξέρει και δεν θέλει βέβαια πως να στήσει μια εταιρεία με στελέχη υπαλλήλους οι οποίοι να ξέρουν την δουλειά προτιμάει να έχει την αυλή πείτε μου ποτέ έφτιαξε ομάδα μόνος του όταν ήρθε το 92η ομάδα ήταν έτοιμη θυμάστε την πρώτη μεταγραφή που έκανε τον πιο αχωνευτο παίκτη του γαύρου τον Ράμπο Μητρόπουλο και τον Σαραβάκο βέβαια ο οποίοσ σε πέρασε στουσ ομίλους την δεύτερη φορά που ήρθε είχαμε τα καρκαμανεια με τον Ηρακλή και το ξύλο με τον ριγκο στους επίσημους όχι για την ΑΕΚ βέβαια γιατί πήγε να χωθεί στα λαθρεμπορία χωρισ την έγκριση από τον μπροστινό στην Ελλάδα που έχει η Aramco και πάμε στην τελευταία του θητεία έχει αλλάξει 10 προπονητές έχει κάνει 200μεταγραφεσ από το πανέρι βέβαια γιατί έχει και το άγχος μην τον πιάσουνε κορόιδο έχει αλλάξει 10 τεχνικούς διευθυντές έχει τον Παναγιωτάκη τον κονέ με το κομπολόι τον Μπρούνο Άλβες που γυρνάει και βγάζει φωτογραφίες με το Μουρίνιο και τον Ρονάλντο την μόνιμη( μεγάλη Αεκτζου) την Αγγελικούλα την Αρκαδη τουσ δημοσιογράφους του πενηνταρκου λοιπόν σασ δείχνει πωσ αυτός ο τύπος μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει τόσα χρόνια τι ευθύνη να ρίξω στον Αργεντινό εάν κάνει για μένα είμαι στο πωσ δεν κάνει έχει να λύσει πρώτα δικά του θέματα δεν είναι στερεοσ σορυ για το σεντόνι αυτά ήθελα να μοιραστώ οποίοσ κάνει κέφι μπορεί να γράψει και αυτός την γνώμη του

  43. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το μεγάλο ζήτημα είναι πως αντί να τους τελειώσεις με την φωτοβολίδα στον Σάχα,με τα ληγμένα δελτία,με το κουμπουρι,τους κάνεις συνεχώς ανάσταση με 4 κύπελλα και πρωταθλήματα.

    Για να βγαίνει ο κλεφτοκοτας και να σε ξεφτιλιζει με αυτό τον τρόπο,μιλώντας δημοσίως ακόμη για το 2018 ως κλεμμένο και ότι έχεις βοήθειες από αλλού.

  44. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα
    Ας δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το απο δω και πέρα.
    Οποιος είδε τη συνέντευξη Αλμέιδα θα πρόσεξε οτι τόνισε,με επιμονή, το πόσο σημαντικό είναι να έχει πλήρες ρόστερ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.Το γεγονός οτι πέρυσι έλειπαν αρκετοί παίκτες,κατά τα λεγομενά του,δεν βοήθησε την ομάδα να προετοιμαστεί καλά για Ευρώπη και Ελλάδα.
    Προβληματίζομαι οταν λαμβάνω υπ’οψιν κάποια γεγονότα.
    Πρώτον θα έχουμε κάποιες απουσίες
    λόγω Euro & Παναμερικανικού.
    EURO απο 15/6 εως 10/7
    Πιθανά θα λείπουν οι παρακάτω:
    Στάνκοβιτς,προεπιλογή,Βίντα,Σιμάνσκι,Τσούμπερ,Γκατσίνοβιτς
    Για το αντίστοιχο στην Αμερικη 17/6 εως 20/7 Πινέδα και Καλλενς.
    Σύνολο 7 παίκτες.
    Σίγουρες Αποδεσμεύσεις Φαν
    Φερτ,Σιντιμπέ.
    Πιθανές αποδεσμεύσεις ,Αραούχο,Αμραμπαντ.
    Και εδώ αρχίζουν οι λογικές απορίες.
    Με ποιους θα κάνει προετοιμασία?
    Με ποιους θα παίξει 25/7 το πρώτο προκριματικό?
    Για το χαβαλέ φτιάχνω μια εντεκάδα
    ΤΕΡΜΑ:ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Ή ΜΕΥΑΓΡΑΦΗ
    ΔΕΞΙΑ:ΡΟΤΑ/ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
    ΣΤΟΠΕΡ:ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΜΟΥΚΟΥΝΤΙ Ή ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΤΖΗΣΑΦΙ Ή ΠΗΛΙΟΣ Ή ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
    ΚΈΝΤΡΟ ΓΙΌΝΣΟΝ/ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
    ΜΠΡΟΣΤΑ:ΕΛΙΑΣΟΝ/ΛΙΟΥΜΠΙΣΙΤΣ/ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ/ΓΚΑΡΣΙΑ
    21/6 που ξεκινάει η προετοιμασια φαντάζομαι αφου εχουν παρθεί οι αποφάσεις, θα έχουμε στα Σπατα,Τερμα,δεξι,αριστερο μπακ και ενα χαφ ΜΙΝΙΜΟΥΜ.
    Θα είμαστε μείον,το μέγιστο,9 παίκτες.Η ομάδα μπορεί νά έχει φέρει τουλάχιστον 5 ενδεκαδάτες μεταγραφές?
    Ποιός θα τις κάνει? Θα τις πληρώσει?
    Γιατί πρέπει να πληρώσεις το κατι τις παραπάνω για να φέρεις τον παίκτη που θές 20 Ιούνιου.
    Η παραπάνω ιδιαιτερότητα με τους αγώνες των Εθνικών ίσως οδηγήσει σε ανατροπές στο ποιοι μένουν και ποιοί φεύγουν,εξ ανάγκης αλλά και ως η κλασική εύκολη Αεκτζίδικη λύση.
    Η ουσία είναι οτι αν δεν έχεις κάνει τουλάχιστον 5 εντεκαδάτες μεταγραφές εως 15/6 ο κόουτς δεν θα κάνει την προετοιμασία ετσι όπως ο ίδιος θέλει.
    Ισως αυτά που είπε στην συνέντευξη να είναι μια μορφή πίεσης στους υπεύθυνους μεταγραφών.
    Ίσως επειδή έπαθε και έμαθε ξεκινάει να φυλάει το κώλο του.
    Ισως το διαβάζω λάθος,μακάρι να είναι έτσι.
    Σήμερα βγήκε ο κεφτές και είπε για Οντουμπάτζιο.Δεν ξέρω αν είναι καλός μέτριος ή κακός.
    Αυτό που ξέρω είναι οτι οταν θές να περάσεις το μήνυμα στους απέναντι οτι θα σας γαμήσω του χρόνου πας και ανακοινώνεις σοβαρούς παίκτες σε θέσεις που πονάς.
    Εκτός και περιμένεις να ξεγενήσει η κάλπη στην ΕΠΟ για να δείς αν αξίζει να επενδύσεις,κατά την δική σου λογική.Αν ισχύει αυτό γαμησέ τα.
    Προετοιμασία με Χρυσόπουλο,Πάρα,Χατζημιχαηλ,Θεοχαρη,Κοσίδη,Ραντόνια,Μαχαίρα,Λαμαράνα,Γκεμπόα,Ζίνι κλπ κλπ.
    Τέλος να πώ οτι τρελλαίνομαι με ολους τους 30+ που ακούγονται,Οντουμπατσιο,Παλάσιος,Μπρινιόλι? Ε δεν θα το πω.
    Τσπ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

  45. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    nektarie, ολοι εδω μεσα συνεχιζουμε για την αγαπη που εχουμε σε αυτην την ομαδα και οτι αντιπροσωπευει. Κρισεις,επικρισεις, συμφωνιες,διαφωνιες ολα ειναι επιτρεπτα αρκει να μην ξεφευγει η κατασταση σε προσωπικο επιπεδο και επισης να μην γραφονται “πραματα και θαματα ” που ερχονται απο τον παραδιπλα γαλαξια.
    Εχει ανοιξει μεγαλο θεμα με τον Ματιας Αλμειδα γενικως και παντου .
    Ειναι ο αρμοδιος ( προσεξε,δεν λεω ο υπευθυνος ) για να κατεβασει και να στησει την ομαδα για το οποιο παιχνιδι. Αυτη ειναι η δουλεια του. Αυτος κανει και την διαχειρηση την ωρα του αγωνα σε τακτικες και οτι αλλο συναδει σε ενα ματς.
    Γουσταρα με χιλια περσυ,που η ομαδα ηταν πυραυλοκινητη και τους επιασε ολους στον υπνο. Αυτη ηθελα να δω και φετος,αλλα ειδα τα τελειως αντιθετα. Για να υποστηριξεις το περσινο, πρεπει να εχεις 2,μην σου πω 3 ενδεκαδες ετοιμοπολεμες Εδω εχεις μια και χωρις επιστημονικη υποστηριξη ,την εκαψες σε σημειο να μενεις κι απο παικτες. Για αυτο , εγω, κατακρινω τον Αλμειδα .Καλο το “πισω και σας φαγαμε γαμιολες” , “βουρ επιθεση και τα σκαλπ δωρο απο το Μεγαλο Φτερο”, αλλα καπου κρατει. 30+ χρονων ειναι οι περισσοτεροι ,δεν ειναι παιδαρελια 20 χρονων. Αν εξαιρεσεις τον Αμπραμπατ που ειχε πεσει στην χυτρα μικρος ,ολοι οι αλλοι καψανε μοτερ. Εκει οφειλονται και τα σκαμπανεβασματα σε καποιους αγωνες αναμεσα στα δυο ημιχρονα . Το “μπειτε μεσα ,καντε δυο γκολ και παμε χαλαρα μετα”, μετατραπηκε σε δεν παιρνουμε τα ποδια μας απο την κουραση. Οι Θεοποιησεις τελειωσαν πριν πολλα χρονια.Πρωτιστα η ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ολοι οι αλλοι ειναι περαστικοι.

  46. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    @ ΑΕΚ LFC ακριβώς έτσι δουλεύει και το τριετές projeckt που λένε και οι σύντροφοι

  47. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Στηβεν,αυτο που εγραψες στον “αποδυτηριακια”, ειναι μια περιληψη με την ουσια των οσων εγιναν μετα τον πολεμο. Κανονικα,επρεπε να τους ειχαν εξαφανισει απο τον χαρτη,αλλα οι Αμερικανοι δεν μπορουσαν να αφησουν τους “προγονους τους” στην τυχη τους. Και φυσικα,δεν θα τα δουμε γραμμενα αυτα σε κανενα site , σε κανενα πρωιναδικο, σε καμια εκπομπη σε μεγαλα καναλια
    Αφου μας γαμησανε ,μας βιασαν, μας σκοτωσαν και εριξαν την χωρα σε βαθια φτωχια για δεκαετιες, μας καλεσαν να δουλεψουμε ΤΣΑΜΠΑ για να ξαναγινει η χωρα τους μεγαλη και δυνατη ,Και συνεχιζουν να μας γαμανε με ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ πολιτικους.

  48. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Διάλειμμα προχθές. Ποντιακό τραγούδι από τα μεγάφωνα. Πού πας ρε καραμήτρο; Σεβασμός στη μέρα θα πει ο άλλος ή σεβασμός στην ιστορία. Έτσι θα φέρεις νέους φιλάθλους; Ή μήπως έτσι διατηρείς τη μνήμη τς ηττοπάθειας; ε ρε κολλήματα…

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Όταν λες προετοιμασία, τι εννοείς; Τρέχτε κι όποιος περπατάει την Κυριακή, θα παίξει; Το έχει δηλώσει : Πάντα θα βρίσκει 11 ετοιμοπόλεμους να μπουν και να τα δώσουν όλα. Το φινάλε του τριετούς project θα είναι ότι χτίζει την ομάδα της προσεχούς δεκαετίας. Μιλάμε για γέλια.

  50. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Δεν βαριέσαι Γιάννη μου, απλά γραφικός είμαι κι εγώ…

  51. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γελοίοι,χαρίσαμε πόσα κύπελλα και πρωταθλήματα στον Τσετσένο και τον Κλεφτοκοτα και εμείς έχουμε μείνει με το αερόστατο.

  52. Ο/Η Νetrino λέει:

    @AEK LFC
    Σιμάνσκι, Τσουμπερ κ Γκατσινονιτς δεν πρέπει να ειναι στο ρόστερ ή αν ειναι να μην υπολογιζονται ως βασικες επιλογες

  53. Ο/Η nnektarios λέει:

    Γιάννη, συμφωνώ απολύτως για τη συμπεριφορά εδώ και αυτός είναι ο λόγος που έκανα απίστευτη υπομονή όταν έμπλεξα παλιότερα. Δεν θα επεκταθώ.

    Επειδή λοιπόν είναι προφανής η άρνηση να μπούμε στα μη αγωνιστικά σενάρια, πολλά από τα οποία είναι τόσο ξεκάθαρα, θα εισέλθω στον αγωνιστικό χώρο και στον φταίχτη για πολλούς, Αλμέιδα.
    Θα πω την άποψή μου, αφού πρώτα απαντηθούν συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούν γεγονότα.

    Τι θα γινόταν πέρυσι που όλοι αναγνώρισαν τον Αλμέιδα αν ο ίδιος και η ομαδάρα του, μόνοι τους δεν κέρδιζαν τον ΚΟΥΛΜΠΑΚΟΦ στην Τούμπα; Πρόσεξε επίσης, το ακυρωμένο ΓΚΟΛ του Τζαβέλλα ήταν 100% κανονικό. Στο ίδιο γήπεδο δεν θάφτηκε η ΚΟΚΚΙΝΗ στον Ίνγκασον στο 26′ και χάσαμε;

    Έρχομαι φέτος, τα έχω γραψει ξανά, θα κάνω το δικηγόρο του Αλμέιδα και θα απαντήσω στους επικριτές. Ζητάω να κριθώ με ίσους όρους. Οι ΒΑΘΜΟΙ στα γήπεδα και σκίστε με. Θα μου φέρετε πρώτα τους 10 κλεμμένους βαθμούς, θα μου διασφαλίσετε ότι θα παίζουμε βάσει του αγωνιστικού σχεδιασμού και όχι σύμφωνα με τις επιταγές των γάβρων και μετά θα πω ότι απέτυχα.

    Υπάρχει κάποια αντίρρηση στα ανωτέρω; Είναι κάποιος που δεν είδε τα πέναλτι-μαρς στην Κηφισιά, στο Αγρίνιο…την κόκκινη στον Θυμιάνη στις Σέρρες στο 38′, το μούφα πέναλτι στο Χαριλάου στο 3-3; Το ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ φάουλ με το ΧΕΡΙ του Τόμας στο 1-1 με παοκ που δόθηκε ανάποδα και ισοφαριστήκαμε; Μήπως το πέναλτι-μαρς στον Ελίασον με ΟΣΦΠ; Το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φάουλ με ΠΑΟ για το 1-1 στη ΝΦ;

    Θα γράψω τη γνώμη μου κάποια στιγμή σε ένα αγωνιστικό απολογισμό, αλλά οι άνθρωποι μηδενίζουν και ξεχνάνε τόσο γρήγορα…και ΟΧΙ…δεν φταίει μόνο ο Αλμέιδα φέτος.

  54. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “Δεν φταίει ο Αλμέιδα” αλλά ο “χ” Αθανασιάδης με τις γκάφες του. Λάθος.Φτάιει ο ΑΛμέιδα που δεν ζητησε τερματοφύλακα. Φτάιει ο Σιτιμπέ, ο οποιος ειναι πρώην ποδοσφαιριστής. Τι να κανει και ο Αλμέιδα”; Λάθος. Φτάιει ο Αλμέιδα που δεν έβλεπε- η αν έβλεπε επέμενε σε ανάσταση νεκρών” από την αρχή της χρονιάς η τουλάχιστον απο το Γενάρη και έπειτα. οπου ξέμεινε με το Βλακορώτα. Και πέρναγε τον Πινέδα δεξί μπακ.

    “είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Τι να κάνει και ο Αλμέιδα; Να πει να παίξει ο ίδιος”; Οχι. Φτάιει γιατί τους προκάλεσε το ειδος της προπόνησης (προφανώς) και φυσικά η απουσιά επιστημονικης ομάδας αποκαταστασης και επαναφοράς του παίκτη.
    Κάνεις προπονήσεις έντασης σε ρόστερ τριαντάριδων και φεύγα.Για δεύτερη σερί χρονιά. Δεν είναι όλοι Αμραμπατ. Καλά να πάθεις.
    “φταιει ο Αλμέιδα που δεν βγήκε ο Πισάρο”; Ποιος φτάιει, εγώ τον έφερα;
    “Φτάιει ο ΑΛμέιδα για τη μη χρήση του Λιουμπισιτς,έστω και στα τελευταία λεπτά των τελευταίων 5 καυτων ματς που εκριναν τίτλο”;
    Πάντως δεν φτάιει ο Λιουμπισιτς ο οποιος τον εξέθεσε στο ματς με τη Λαμία. Δεν ήταν χρήσιμος δηλαδή ουτε 10 λεπτά στα προηγουμενα 3-4 ματς; Θα ηταν χειρότερος του…Μάνταλου η του -τελειωμένου για φέτος εδώ και καιρό-Γκατσίνοβιτς;

    “Φταίει ο Αλμέιδα που δεν καταφέρνουν οι παίκτες να κρατήσουν σκορ και αποτέλεσμα στα τελευταία 15 λεπτά και τους “τουμπάρουν” τα ματς οι αντίπαλοι με ελάχιστες ευκαιρίες”;
    Φταίει,γιατί δεν “κλειδώνει” συγκεκριμένα ματς και δεν τα “σβύνει”,αφού τα έχει στα χέρια του. Η τρικυμμία στο κρανίο φάνηκε στο ματς με τον ΠΑΟ οπου κερδιζαμε 2-0 και πέρασε μεσα Μητογλου στο 75′. Ηταν η εξάιρεση που επιβεβαιωσε τον κανόνα του “εμεις δεν πάιζουμε για να κρατάμε αποτελέσματα και κάνουμε “ντου” ως το 95″.
    Είναι σα να ποντάρεις μεγάλα ποσα σε έναν μονο αριθμό στη ρουλέτα, και αφού εχεις χάσει τόσες φορές βάζεις ενα μικρο ποσό που σου απέμεινε στα κοκκινα-μαυρα φοβούμενος μη τα χάσεις. Αχρείαστο. Κάτσε τώρα πάνω στο “παγωτό”.

    Να δει τα λάθη του ο ίδιος, και να δουν και οι “απο πάνω του” τα λάθη του (δηλαδη ο Μελισσανίδης. Και να τον πλαισιώσουν πέρα -εγκαιρα- απο πάικτες που πρέπει- και απο προσωπικό. Με εναν Ροα και έναν γυμναστή που παριστάνει τον μπράβο στον πάγκο και αποβάλεται κάθε τρεις και λίγο πουλώντας ΑΕΚοφροσύνη, δεν βγάινει.

  55. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Εγώ να κάνω την πολιτική αγωγή.
    Αφού κύριε Αλμειδα,είδατε ότι σας πάνε κωλοφερατζα, δικαίως έχετε παράπονα για όλα όσα αναφερθήκατε -το αναγνωρίζουμε κι εμεις, δεν κάνατε τις απαραίτητες ενέργειες στο καθοριστικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ,να διαφυλαξετε το σκορ-Πρωτάθλημα ? Γιατί κύριε Αλμειδα, μένοντας 10′ συν τις καθυστερήσεις, δεν αλλάξατε τον τρόπο παιχνιδιού επιδιώκοντας να πάρετε το αποτέλεσμα ,έστω και εάν ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ? Αυτά δεν γίνονται στην χώρα σας? Δεν τα γνωρίζετε ? Είναι προς τιμήν σας που δεν σκέφτεστε αντιποδοσφαιρικα,γιατί είστε προπονητής στην ΑΕΚ,αλλά φάτε τώρα τον γύφτο τον κλεφτοκοτα στην μάπα ,όπως και όλοι μας,όπως και όλη την κοροϊδία των Big 3 (υπολοίπων συν τον Μπεο).

  56. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Αυτοί της Μαρσειγ είναι κατά ντιπ μαλακές. Έχει ρήτρα 10 εκ, άσε που δεν μιλάει γαλλικά. Για τον Αλμειδα ο λογος. Μεγάλε, πάρε τον Μπεο που και πιο φτηνά θα σου ρθει και καλά “γαλλικα”μιλάει. Άσε ότι από τα “νταραβερια” θα βγείτε δίπλα κερδισμένοι. Σαν τον Ταπι θέλει 10 στην καθισιά του.Άμα είναι άσχετοι οι άνθρωποι…..

  57. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @nnektarios

    Ντροπή σου να ρίχνεις την φετινή αποτυχία στην διαιτησία και να υπερασπιζεσαι τον φετινό Αλμευδα,που αν άλλος προπονητής έκανε τα λάθη του,αποκλειόταν από κύπελλο,πρωτάθλημα,δεν περνούσε ούτε στο Κόνφερενς,θα μιλούσαμε για προπονητικά εγκλήματα.

    Θα τον είχα στείλει στην Αργεντινή για σεμινάρια προπονητικής.Του έδωσε φέτος τα κλειδιά της ομάδας και τα έκανε πουτανα.

  58. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αγαπητέ Ανώνυμε, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ντρέπομαι, θα σου πω ότι πήρε τα κλειδιά μιας ομάδας της πλάκας που δεν βγήκε καν Ευρώπη και σε έβγαλε στους δρόμους 2 φορές να φουσκώνεις από υπερηφάνεια. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα ισοπέδωσε τους πάντες, μέσα-έξω όπως ποτέ ξανά στην ιστορία της.

    Όπως πολύ ωραία λέμε για αποδεδειγμένα λάθη του, δεν βρίσκω που είναι το κακό να αναφερθώ, με ΣΤΟΙΧΕΙΑ πάντα και σε άλλους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο. Αντί ενός μονότονου αναθέματος στον Αλμέιδα, μπορείτε να κάνετε ένα στοιχειώδη διάλογο με επιχειρήματα και σκέψεις.

    Εν πάση περιπτώσει, ότι είχα να πω για τον Αλμέιδα τα είπα. Κεφαλή της ομάδας παραμένει ο Μελισσανίδης, τα πεπραγμενα του οποίου έχουμε δει με διάφορους προπονητές. Ε, ας δοκιμάσει την τύχη του με ένα καινούριο, πολύ θα το ήθελα. Ίσως καταφέρει να δώσει σε ένα προπονητή το δικαίωμα να χάνει βαθμούς στο γήπεδο απο τα λάθη του και μόνο.

    ΥΓ: Γιάννη, συμφωνώ απόλυτα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν αγιοποιώ τον Αλμέιδα, με ενοχλεί όμως να φορτώνεται όλα τα φετινά λάθη και εγιναν και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ…λαθη(;)

  59. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αυτά για πέρυσι,αποθεώθηκε πέρυσι,γιατί πρόσφερε θέαμα,γιατί πήρε κύπελλο με 10 παίκτες,γιατί δεν έχασε με κάτω τα χέρια,βέβαια είχε και έναν Μελισσανίδη που εμπνεύστηκε το τρικ με τα δοκάρια του ατρόμητου για να παίξει πιο ξεκούραστα αργότερα το κρίσιμο ματς και την υπόθεση του βαζελου με την μισή ομάδα κορονοιο.

    Δεν είπαμε να φύγει ο Αλμευδα,κάθε χρονιά είναι διαφορετική και αυτήν κρίνουμε,φέτος λοιπόν με μια μέτρια ΑΕΚ,θα μπορούσε να το σηκώσει και να κλείσει στόματα,ας μην έπαιζε την καλύτερη μπάλα.

    Χωνί πίσω η αμυντική λειτουργία και οι τερματζηδες,πεθαμένοι στην κούραση οι μουντιαλικοι παίκτες,ασύνδετα τα εκτεταμένα ροτεισον,τι έκανε λοιπόν τον Γενάρη,είπε ότι δεν έχουμε κενά,δεν χρειαζομαστε προσθήκες,θα βγει η χρόνια με το παρόν ρόστερ.

    Ο κλεφτοκοτας από τον Οκτώβριο έως τον Φλεβάρη είχε ομάδα με ομοιογένεια και φυσική κατάσταση,αποτελεσματική,η ΑΕΚ έκανε 10 φάσεις για να βάλει 1 γκολ,αυτοί πετούσαν 2 γκολ στην κόντρα η με στημένη φάση και κέρδιζαν.

    Η έδρα επίσης μας εδείξε φέτος ότι δεν είναι φόβητρο,ερχόταν ο Ατρόμητος,η Κηφισιά,το παράρτημα οι Σέρρες και σου έκαναν ζημιές.

    Ο Άρης πήρε 1-1 στη ΝΦ για το κύπελλο και εκεί χάθηκε η πρόκριση,στο πρωτάθλημα με τα χίλια ζόρια 1-0,ο παοκ πήρε 2-2.

    Και ενώ έχεις 17 ημέρες να προετοιμάσεις την ομάδα για τελικό στο ‘ταβλι,κατέβηκαν όλοι σαν τις χαμένες Τσιγκολελετες,έβαλε τον Πινέδα δεξι μπακ για πολλοστή φορά και εκεί τελείωσε.

  60. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο Μουκουντι έκανε δύο ανεκδιηγητες μαλακίες με τον βαζελο και έχασες 2-1,ο καλενς στο 2-2 στη τουμπα επίσης χοντρή παπάρια.

    Που ήταν οι παίκτες ηγέτες φέτος,δεν είχες πακγο,όταν ο άλλος έβαζε κάποιον Σβααμπ σου έκανε το 3-2,όταν εβαζε Ντεσποτοφ.

  61. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    nektarie, σιγουρα υπαρχουν και διοικητικα λαθη και πολυ χοντρα μαλιστα. Δεν ειναι οτι θελω να τα κρυψω κατω απο το χαλι.Δεν εχω καποιο λογο να το κανω. Αναφερομαι ομως στον Αλμειδα και στο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ, ουτε καν στο ματς με τον γαυρο που δεν μπηκες καθολου στον αγωνα, επειδη ειχες το πρωταθλημα στην τσεπη σου. Τελος παντων, δεν συνεχιζω αλλο γιατι θα κουρασουμε . Αφου θα πορευτουμε με τον Αλμειδα,καλο θα ηταν να επανεξετασει καποιες προπονητικες παραμετρους , γιατι ναι μεν μας αρεσε οταν ηρθε και ειδαμε πυραυλοκινητους παιχτες ,αλλα αν ειναι να καιγονται και το υπολοιπο μισο να σερνονται,προτιμω ενα πιο ορθολογικο ποδοσφαιρο γιατι δεν εισαι ουτε City ουτε Real….

  62. Ο/Η Fotzio λέει:

    Η ουσία για την ομάδα είναι μία: Παίρνεις πρωτάθλημα το 2018 και το 2023 και τις αμέσως επόμενες χρονιές αντί να ενισχύσεις την ομάδα εκεί που πονάει και να τη θωρακίσεις για να γινεις αυτοκρατορία κάνεις τα εξής:
    Παίρνεις τα λεφτά του Ομίλου το 2018, δεν κάνεις μεταγραφές και ξευτελιζόμαστε με τις έξι ήττες.
    Το 2023 αντί να πάρεις τερματοφύλακα αξίας και δύο παικταράδες εσύ παίρνεις τον Πήλιο και τον Πιζάρο και προσπαθείς με τα παραρτήματα και τον Μπαλτάκο να πάρεις το πρωτάθλημα.
    Τέλος καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εστί Αλμειδα (μέτριος αλλά ταιριάζει στην ψυχολογία μας) σου κανει όλα τα χατηρια (επιλεκτικές ήττες), τον αφήνεις με τις εμμονές του ειδικα τη δευτερη χρονιά να γαμάει το ρόστερ (τραυματισμοί, αναίτιοι αποκλεισμοί παικτών, τερματοφύλακες για κλάματα λόγω Ρόα κλπ) και χανουμε τα πάντα και το χειρότερο να μας βρίζουν ότι έχουμε πολιτικές πλάτες χωρίς να απαντάς!!!
    Απλά δεν σε κραζω άλλο λόγω κατασκευής γηπέδου και μουσείων που υπερβάινουν την πίκρα μου για όσα συμβαίνουν.

  63. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ο Εγγυητής νοιάζεται? ΟΚ, τριετές πρότζεκτ, αλλά οι γαβριέλλες παίζουν τελικό κόνφερενς μέσα στο σπίτι μας και ο κλεφτοκοτάς και ο γαύρος του βορρά έχει ανοίξει το βόθρο-στομα του και μιλάει για κλεμμένα και κρατικές εύνοιες.
    Επίσης, ο γαύρος του νότου τερμάτισε 3ος, αλλά έφτασε και τελικό κόνφερενς. Ποιανού η χρονιά ήταν καλύτερη: Η δική μας με τη 2η θέση και τα αρχίδια μας, ή του γαύρου με ευρωπαική πορεία/τελικό και 3η?
    Δε χρειάζεται να απαντήσετε: ΤΡΙΤΗ ομάδα είμαστε ουσιαστικά στην Ελλάδα, μην πω και 4η αν πάρει ο Άρης κύπελλο για αυτή τη σεζόν. Μην παραμυθιάζεστε με ανταγωνιστικότητες και ότι το χάσαμε στο τελευταίο λεπτό.
    Γι αυτό λέω: Φέτος χρειάζεται επιτροπεία, επιτέλους νέα μέλη τεχνικής ομάδας να συμμαζέψουν τους τραυματισμούς (πόσους είχε φέτος ο Λιβάι?) και τη φυσική κατάσταση. Και φυσικά παίκτες ηγέτες που θα τον γράφουν στ αρχίδια τους μέσα στο γήπεδο και θα κάνουν τα λογικά.

  64. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα
    Κάτι ασχετο.
    Η σύμβαση για το VAR έχει λήξει.Γίνονται κινήσεις για ανανέωση αυτής? Η νέα σύμβαση θα περιλαμβάνει το αυτοματοποιημένο οφσάιντ και το goal line?

  65. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    AEK Παλαιάς Κοκκινιάς

    με αυτά και με αυτά βγήκε και η τσετσένα και φέρεται να είπε ότι θα διαφυλάξει να μην επικρατήσουν οι δυνάμεις του πισωγυρίσματος…

    και λέω κι εγώ καλόπιστα πάντα, μωρή τσετσένα πως θα το διαφυλάξεις, παλιομπαντιέρα? για πρωινό σας έχει ο γέροντας..

  66. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ξεκιναμε με …Μπρινιολι και Παλαθιος ! Απ`οτι γραφουν οι εγκυροι δημοσιογραφοι της ΑΕΚ βεβαια. Βαλε μεσα και τον Οτουμπατζο . Ενταξει,δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι για καποιον ,αλλα ποση διαφορα κανει ο Μπρινιολι απο τον Στανκοβιτς ! Τα καλα φεγγαρια του μαλλον τα εκανε με τους βαζελους. Για τον Παλαθιος δεν λεω τιποτα γιατι θα παρεξηγηθουμε χοντρα. ΧΑΦ θα βρουμε να παρουμε η θα το ριξουμε στο σορολοπ παλι ? Δεν ξεκιναμε καλα μαστορα….

  67. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Αυτό που με προβληματίζει,είναι η ανακολουθία στα λεγόμενα των ανθρώπων της ΠΑΕ,προπονητής,στελεχη κλπ.
    Προτζεκτ μας λένε και πρότζεκτ δεν βλέπουμε.
    Ανανέωση μας λένε ,για 30 και ανω ακούμε.
    Βγαίνει χθές και χωρίς ντροπή,χωρίς ίχνος τσίπας πανω του, με λίγα λόγια,μας λέει:
    Ο Καλλενς των 800 χιλιάδων ρήτρας δεν μας κάνει,αλλά αμα μείνει ελεύθερος μας κάνει…
    Νομίζεις οτι προσφέρεις εκδούλευση στην ομάδα?
    Ξεχνάνε ολοι,και μείς μαζί ,οτι περσι ψάχναμε για στοπεράρα καί επειδή δεν βρήκαμε ή δεν μας ήθελαν καταλήξαμε στο Καλλενς.
    Και ρωτάω,η περσινή ανάγκη για στοπεράρα υφίσταται φέτος ή οχι?
    Με Βιντα ενα χρονο μεγαλύτερο.
    Προβλέπω 2,βαριά 3, δυνατές μεταγραφές και οι υπόλοιπες απο δω γύρω γύρω με την δικαιολογία της Ευρώπης.Ελεύθεροι κατά προτίμηση.Για αυτό θέλουμε Μπρινιολι,Γιαννούλη,Παλάσιος κλπ κλπ.

  68. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    να πω κι εγω καμία δημόσια μαλακία, δημοφιλές έχει καταντήσει πλέον…

    μίμη θες ομάδα ? αεκτζή θες ομάδα?

    στέλνεις την αεροπλανάρα και σου φέρνει τον γκασπερίνι χθές……..του δίνεις τα κλειδιά και ότι σου ζητήσει του το δίνεις…

    με μανόλο, αλμευδες, ρουμανόγυφτους, και λοιπά λιμά δεν πας πουθενά…

  69. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Στηβεν καλοχρονος , παντα με υγεια και οσο δυνατον περισσοτερες ευχαριστες στιγμες

  70. Ο/Η DNAEK λέει:

    Στήβεν καλημέρα ,πολύχρονος πάντα με υγεία.
    Την τελευταία φορά που έγραψα θυμάμαι δεν είχε ακόμη οριστεί η ημερομηνία
    τελικού κυπέλλου και φυσικά δεν είχαμε αποκλειστεί από τον Άρη.
    Υπολόγιζα μιας και μιλούσαμε για την 26/5 να συμπέσει ο τελικός με την ημερομηνία γέννησής σου και να γιορτάσουμε νταμπλ.
    Κοντά έπεσα στην ημερομηνία αλλά παρασάγγας των στόχων της ομάδας μας.
    Και οι γιορτές (εμένα της προ ημερών ονομαστικής μου γιορτής) μας βρήκαν απρόσμενα χωρίς τίτλο με ψυχολογία άστα να πάνε .
    Και μέσα σε όλα αυτά οι άλλοι να μοιράζονται τους εγχώριους τίτλους,να διεκδικούν ευρωπαικό, να συνασπίζονται για την ΕΠΟ, με λίγα λόγια να μας έχουν στην απ έξω.
    Στήβεν μιας και σε διαβάζω δεκαετίες (από φίλαθλο σε γνώρισα)και επειδή έχω σχηματίσει μια εικόνα για σένα ,τολμώ να σε ρωτήσω για κάτι που είχα αναρωτηθεί τότε ( μια δεκαετία πριν)
    Αν τότε έφτασες πολύ κοντά να “αναλάβεις” κάποιο διοικητικό πόστο στην ομάδα μας.
    Τις ευχές μου και πάλι.

  71. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Γιάννη μου ευχαριστώ πολύ. Αντεύχομαι σε ό,τι επιθυμείς.

  72. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς DNAEK : Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Στα άλλα που χάσαμε, δεν τρέχει και κάτι. Είμαστε ΑΕΚ ποτισμένοι σαν dna με Καζαντζίδη, μοιρολόι και φουκαραδισμό.
    Αυτό που με ρωτάς τώρα. Είναι πολύ πριν την δεκαετία με ένα κονσόρτσιουμ επιχειρηματιών ( εποχή filmnet ), που ευτυχώς διαβάσαμε καλά τα οικονομικά στοιχεία. Μετά ήταν ξανά σαν ” στέλεχος “, αλλά κατάλαβα ότι θα ήταν κομμένη η οποιαδήποτε πρωτοβουλία και θα υπήρχαν υποχρεωτικοί συμβιβασμοί. Ελπίζω να σε κάλυψα.

  73. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Χρόνια ΚΑΛΑ Φίλε…Εύχομαι οι Steelers (όπως και οι Eagles )να πάνε καλύτερα φέτος,γιατί το 2023 τα σκατώσανε και οι δύο.
    Όσο για τα ”εγχώρια” αρχίζει και βρωμάει 2018…Δε βαριέσαι…Όπως και νάχει ,οι επιθυμίες σου να υλοποιούνται.Ευχαριστίες για τον χώρο που μας φιλοξενεί…

  74. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Oλοι οι άλλοι πήραν απο κάτι φέτος.Εως και ο λουζερ Αλαφούζος σήκωσε ένα κιούπι και θα βγει και στην Ευρώπη από το “παράθυρο”. Ολοι εκτός ημών.
    Υπάρχει μια Εβραϊκή “ευχή”: “Σου εύχομαι να τα κερδίσεις όλα και κατόπιν να τα χάσεις όλα”.
    Αυτά συμβάινουν όταν συνεχιζεις να πατάς το γκάζι σε μια μηχανή δίχως “service”,οταν ισχυρίζεσαι πως: “όχι, δεν θέλω μπακ,είμαι ο.κ.” και οταν παραστεί η ανάγκη χρησιμοποιείς τον Πινέδα των 6 μυρίων του νευραλγικού κέντρου ως δεξί μπακ στο “πόδι” του Βλακορώτα,όπως και όταν πηγάινεις με δύο λιγόψυχους τερματοφύλακες οπου στην ουσία πρόκειται για έναν, καθ’οτι “μισό και μισό” ίσον ένα.

    Κάικαν οι φλάτζες,στράβωσαν οι βαλβίδες.Μουνι καπέλο όλα.
    Πέρνα λοιπόν τώρα το αναγκαστικό “ΚΤΕΟ”, πάρε και τα πρόστιμα στο κεφάλι, και τρέξει στο μηνα που μενει, ως την προετοιμασία να κάνεις 5-6-7 μεταγραφές.
    Και δεν πειράζει που το 3ετές πλάνο βγήκε ανάποδα. ( 3η στην αρχή δευτεροι κατόπιν, πρώτοι την τρίτη χρονιά του πλάνου; Ξέρω γω ποιο ήταν;) Από πρώτοι,δευτεροι φέτος και του χρόνου ελπίζω όχι τρίτοι,όχι ξανά δεύτεροι όπως φέτος,αλλά να παλάιψουμε να φέρουμε τη κλεψύδρα του πλάνου ανάποδα και να ξαναγίνουμε πρώτοι. Αυτό δεν είναι κλεψύδρα. Πρόκειται για φραπεδιέρα χειρός.

    Ο Θεός να τους φωτήσει (κείνος ο Κουχάρσκι που είναι) να βγουν οι μεταγραφές που θα γίνουν. Γιατί θα γίνουν, αλλά μια-δυο καλές (δηλαδη των 3 μυρίων) και οι υπόλοιπες τύπου “Κάλενς”.
    Για τη νέα σεζόν, αν θεωρήσουμε ότι ειναι σχεδόν αδύνατο να πάρει κολλητα δευτερο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ότι ο Αλαφούζος “εσωσε” μεν την παρτιδα και το κυνήγι φέτος με το κιουπι του Κυπέλου,αλλα θα συνεχισει να βρισκεται εν αδυναμία (γενικά), τότε απομένει ο φαταούλας του Πειραιά. Ο οποίος ήδη έχει βάλει στη σχάρα τα “παϊδάκια” της ΕΠΟ από τώρα και τις μπύρες στο ψυγείο. Βέβαια η φούρια της κατάκτησης του πρωταθλήματος της νέα σεζόν,θα εξαρτηθεί και από το αν θα σηκώσει το Κονφερενς.

    Τέλος πάντων. Θα δούμε. Θα δούμε γενικά. Αφού πλάνα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, εύλογα, γιατί με το σύστημα “αρματωλοί-κλέφτες” που επικρατεί παντού,σε κάθε δραστηριότητα,δεν μπορούν να υπάρχουν.Δεν χρειάζεται.

  75. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ναι Στηβεν με κάλυψες απόλυτα.
    Η πρώτη φορά δεν βγαίναν τα κουκιά και στη δευτερη απλα δεν “κολούσες”.
    Και στις δύο περιπτώσεις κάτι είχαν πιάσει οι “κεραίες” μου.
    Στη πρώτη πρέπει να συμμετείχαν και δύό παλιοί γνωστοί του blog.

  76. Ο/Η Ακησ λέει:

    Στήβεν χρόνια πολλά με υγεία και ανοιχτό μυαλό οπωσ εχεισ πάντα σου εύχομαι τα καλύτερα

  77. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Νάσαι καλά αδερφέ…

  78. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Όχι, κανένας γνωστός από το blog. Υπήρχαν δυό φαρμακοβιομήχανοι, εγώ κι ένα τεράστιο όνομα που είχε ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Όμως δεν σκοπεύαμε ούτε να πληρώσουμε όλα τα χρέη που ανακαλύφθηκαν μετά από διαχειριστικούς ελέγχους, ούτε να περιμένουμε το δημόσιο να μην εμφανιστεί σε κάποια δίκη, ούτε βέβαια είχαμε κάποια άλλη ιδέα για άλλη κατηγορία. Το κύριο βέβαια ήταν ότι δεν θέλαμε να είμαστε αχυράνθρωποι αφού τελικά άλλαξαν τα δεδομένα.

  79. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ακησ : Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να μου μείνει.

  80. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Πολύχρονος Στήβεν,οτι επιθυμείς.
    Τι να σου κανει και αυτος ο ερμος ο πρόεδρος για να σε βοηθήσει.
    Πάει να πάρει Μπρινιόλι και,ίσως,Παλάσιος απο τις βαζέλες.
    Πάει παίρνει Χρυσόπουλο 800k απο Καρυπίδη.
    Σου ανεβάζει Κηφισια.
    Ο Αρης παίζει το παιχνίδι της ζωής του με τον Παοκ αλλά στο νήμα δε κάνει την δουλειά.
    Ε ρε Κόουτς τι άλλο να κάνει ο ανθρωπος?
    Κάτι δεν έπρεπε να κάνεις και’σύ?
    Για τη νέα σεζόν τα μηνύματα είναι “δύσκολα”
    ΕΠΟ και Supeleague ,μάλλον,αλλάζουν χέρια.
    Οπου και αν πηγαίνει του Χρόνου η ομάδα θα φτύνει αίμα και θα τρώει ποδοσφαιρικό ξύλο.
    Γκαρσια στον Ατρόμητο.
    Βόκολος στον Λεβαδειακό.
    Σέρρες,Αστέρας απεναντί σου.
    Οι υπόλοιποι και χωρίς να “θέλουν για να εξασφαλίσουν την επιβιωσή τους θα πάνε μέ τα νερά των ισχυρών.
    Ολα αυτά ισως παίξουν ρόλλο και στον μεταγραφικό σχεδιασμό.
    Τα πρώτα μηνύματα αποθαρυντικά.
    Οταν ακούς το γνωστό Αεκάρχη να λέει στο ραδιο οτι ο ελεύθερος Καλενς μας κάνει,αλλά ο Κάλενς των 800k οχι,αρχίζεις και ανησυχείς.
    Ισως έχουμε το κατάλληλο κόουτς για πάμε να “πάρουμε την Τριπολιτσά”
    Κοινώς Γιουργια.

  81. Ο/Η Hokan λέει:

    Χρόνια πολλά Steven . Πάνω από όλα υγεία και τύχη. Να ζήσεις (να ζήσουμε) πολλά τρόπαια με την ΑΕΚΑΡΑ και καλό ποδόσφαιρο.
    Η αίσθηση μου είναι ότι στην επόμενη σαιζόν πρώτος στόχος είναι το κύπελλο.

  82. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Δηλαδή φέτος που τα είχε όλα μαζί, τι έκανε; Καλύτερα μας πάει όταν όλοι είναι εναντίον μας. Ευχαριστώ για τις ευχές.

  83. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Hokan : Ευχαριστώ για τις ευχές. Πρώτος στόχος είναι να μην διαλυθούμε…

  84. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Χρόνια πολλά και καλά Στηβεν. Εγώ φέτος αυτό που παρατήρησα για άλλη μια φορά είναι ότι όταν δεν βλέπουμε τον Τίγρη σε προπονήσεις και γενικά ενεργό δίπλα στους παίκτες όπως πέρσι η το 2017 επί Χιμένεθ, τότε η ΑΕΚ δεν παίρνει πρωτάθλημα. Αυτό είναι το σημάδι. Πάει ο Τίγρης στα εκτός έδρας και προπονήσεις; Το πήρες. Δεν πάει; Πας για του χρόνου.

  85. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Ευχαριστώ πολύ.

  86. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    AEK Παλαιάς Κοκκινιάς

    Στηβενάρα μου χρόνια πολλά από την καρδιά μου……..Να γαμάς και να δέρνεις Αητέ μου. Λεβεντιά καμαρωτή…

  87. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου και φυσικά αντεύχομαι.

  88. Ο/Η ΑΚ LFC λέει:

    Στίβεν
    Ακούγονται πολλά για στροφή στην εγχώρια αγορά σε νέους και ελπιδοφόρος.
    Η δική σου εκτίμηση , ή πληροφόρηση,ποιά είναι?
    Σίγουρα η οικονομική ζημιά είναι μεγάλη.