Στον ίδιο δρόμο ( 1 )…

Φάγαμε μια στενοχώρια. Μεγάλη. Πραγματικά μεγάλη. Έχει καμία σχέση όμως με τον υποβιβασμό μας; Έχει κάποια με την γενοκτονία των Ποντίων; Ή μήπως έχει με την μικρασιατική καταστροφή; Καμία σχέση δεν έχουν αυτές οι στενοχώριες. Τα μεν είναι βούρτσες, τα δε είναι πούτσες.

Δεν κατάλαβα λοιπόν, γιατί μπερδεύει όλα αυτά η δημοσιογραφία της ΑΕΚ σε σχέση με την απώλεια του πρωταθλήματος. Που είναι κυρίως σημερινό γεγονός. Μας θεωρεί πλάσματα ιδιαίτερης αντοχής ή μας θεωρεί ηλίθιους, που δεν ξέρουμε να ξεχωρίζουμε στενοχώριες; Κι επειδή στο φινάλε υπάρχουν και χειρότερα, εμείς δεν πρέπει να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο; Με τον φόβο πρέπει να προχωράμε; Μήπως να πούμε και μπράβο που δεν πήραμε κανέναν τίτλο φέτος, ενώ όλη την χρονιά διαβάζαμε για δυό ισάξιες ενδεκάδες κι ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη από πέρσι;

Γιατί δεν διαβάζουμε μια κανονική κριτική; Γιατί να μην προχωράμε με ανοιχτά μάτια; Γιατί να μην μιλάμε με τα κανονικά γεγονότα; Η ΑΕΚ τερμάτισε δεύτερη και στα μπαράζ αλλά και στο κανονικό πρωτάθλημα. Έναν πόντο πίσω από τον πρωταθλητή. Πώς ήταν καλύτερη; Μάζεψε συνολικά πέντε ( 5 ), πόντους λιγότερους από πέρσι. Έφαγε 35 γκολ σε σχέση με τα 17 που έφαγε πέρσι. Κι έχασε 22 πόντους σε παιχνίδια που είχε προηγηθεί.

Αυτά δεν έχουν σχέση με τον υποβιβασμό και σίγουρα δεν είναι χαμένη πατρίδα. Έχουν άλλο όνομα : Λέγονται αεκτζήδικη αποτυχία. Που οφείλεται κάπου. Πού; Στην διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο, μέσα φυσικά και οι παίκτες. Αυτά είναι τα γεγονότα και τέλος. Και σε αυτά θα έπρεπε να ψάχνονται οι ευθύνες και οι λύσεις. Όχι στο παραμύθιασμα του κόσμου, που ούτε τιμωρίες προκάλεσε, ούτε και φταίει σε κάπου επειδή την ΑΕΚ την έβγαλε φέτος πρώτη ομάδα στα εισιτήρια. Συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος μέχρις εδώ, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Διότι εγώ αυτήν την στιγμή παραθέτω τα γεγονότα.

Η ευθύνη λοιπόν της αποτυχίας, είναι καθαρά της εταιρείας. Η οποία φυσικά και δεν έχει καμία συγκεκριμένη εταιρική δομή. Τη μία είναι με το τεφαρίκι, τον Αλμέιδα, και την άλλη εμφανίζεται στη Σαλονίκη και στο ξενοδοχείο του Σαββίδη. Αν έρθει το αποτέλεσμα, ας υποπτευθεί ο κάθε πονηρός ποιος το έφερε. Με μόνη διαφορά από τον Μπέο, ότι δεν κάθεται στον πάγκο.

Αλλά έχουμε κι άλλα. Τον παικταρά Γκαρσία, αλλά μόλις περάσει δεύτερη κορίνα, τον πιάνουν τα νεφρά του. Και φυσικά εδώ, έχουμε σίγουρα καταγεγραμμένη διαφωνία διοίκησης και προπονητή ( ” αν ήταν δικός μου, για 22 μύρια θα τον είχα πουλήσει ” ). Τον παικταρά Μουκουντί, που όμως καταλαβαίνεις γιατί παίζει εδώ όταν τον έκανε γιογιό ο Ιωαννίδης του τέταρτου Αλαφούζου. Έχεις μια ομάδα που δεν έχει τερματοφύλακα εμπιστοσύνης. Έχεις αστείες αλλαγές στα πλάγια μπακ αν φροντίσεις να πάρεις κάποιον δεύτερο στον πάγκο. Έχεις τέως παίκτες που παίρνουν φανέλα βασικού κι έναν παίκτη φρέσκο των τεσσάρων ( 4 ) μύριων, που δεν έπαιζε ούτε σαν αλλαγή. Έχεις ένα ψυχάκια που βάζει τρίτο στόπερ στο 3-0 με το καφενείο του Αλαφούζου, αλλά δεν κάνει το ίδιο στο 2-0 με τον ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια ( εδώ χάθηκε το πρωτάθλημα ), ούτε στο 1-2 στην Τούμπα.

Επειδή του είπε ο Λουτσέσκου ότι δεν ξαναχάνει από γύφτους. Κι αυτός χάνει την ψυχραιμία του και πάει να του δείξει ότι όχι, θα τον κερδίσει ξανά ( γι’ αυτό στο 1-2 βάζει επιθετικούς, για να κάνει κι άλλο γκολ ) και μετά παίζει και μερικές γυφτοσπρωξιές, έχοντας καταλάβει ότι μάλλον είχε δίκιο ο Λουτσέσκου και στα δύο που του είπε. Οι δηλώσεις του μετά ( ” προστάτευσα όλη την ΑΕΚ εκεί ” ), εκτός από αυτρολάρισμα, είναι η δεύτερη ανοιχτή διαφωνία με την διοίκηση.

Δηλαδή τον άφησε απροστάτευτο η διοίκηση. Άντε και να είναι έτσι. Αυτός την ώρα που προηγείται, γιατί δεν προστατεύει αγωνιστικά την ομάδα του; Γιατί δεν κάνει το σωστό κατά το μυαλό του αφού αισθάνεται απροστάτευτος; Γιατί δεν μαθαίνει ποτέ από τα λάθη του ( είπαμε 22 χαμένοι βαθμοί ) ; Ή είναι βαλτός ή είναι βλάκας. Διαλέγετε. Αν διαφωνεί με την διοίκηση γιατί δεν παραιτείται; Αν θεωρεί ότι τον δουλεύει η διοίκηση, γιατί κάθεται εκεί; Μήπως θεωρεί κι αυτός ότι αν παραιτηθεί η διοίκηση, ο κόσμος θα αναλάβει και θα τον πληρώνει;

Και τι δηλώσεις είναι αυτές ότι ο Μενότι θεωρούσε τα τακτικά συστήματα, τηλεφωνικούς αριθμούς; Ότι ο Ανσελότι μπορεί να προσαρμόζει την τακτική του λόγω των παικτών; Τι λες ρε Αλμέιδα; Μενότι είσαι ή Ανσελότι; Βλέπεις τον Σιμάνσκι σαν τον Μαραντόνα; Βλέπεις τον Ρώτα σαν τον μπακ της Ρεαλ; Όπως και να το βλέπει ή να το νοιώθει, εγώ μπορώ να πω ότι η ψυχιατρική επιστήμε έχει προχωρήσει πολύ και μπορεί να βοηθήσει. Όπως και ο Βάρσος με τα γιαούρτια του. Διότι δεν δήλωσα εγώ ότι ο Λιούμπισιτς είναι παικταράς. Το δήλωσε ο ημίτρελος. Που ταυτόχρονα δεν τον χρησιμοποίησε κιόλας.

Και δεν με ενδιαφέρει να ακούω απόψεις και φιλοσοφίες και προφητείες. Η μπάλα εκτός από ενέργεια, έχει και τακτική. Κι έχει και εργομετρικά. Άρα οφείλεις να προσαρμοστείς στα σημερινά δεδομένα του ποδοσφαίρου και να μη νομίζεις ότι είσαι σε κάποιες αργεντίνικες φαβέλες. Άρα να διαχειριστείς το σκορ, τον ρυθμό του αγώνα και το ρόστερ σου. Άγνωστα πράματα αυτά σε άνθρωπο που μάλλον αγνοεί τους κανόνες της βαρύτητας ή τις εξετάσεις που του δίνουν στο πιάτο. Επιμένοντας στον Αραούχο, στον Γκατσίνοβιτς και στον Μάνταλο. Μάλλον το hit του Άκη Πάνου ( στο θολωμένο μου μυαλό ) είναι το αγαπημένο του.

Φυσικά υπάρχει κι η άποψη ότι ο Αλμέιδα είναι η Φιλιππινέζα της διοίκησης. Που τον συγχωρεί για τον Πισάρο, τον Βαν Φέερτ, τον Λιούμπισιτς, τον Ραντόνια, τον Πήλιο, τον Μήτογλου και τον Πινέδα σαν δεξί μπακ. Οπότε σαν Φιλιππινέζα, είναι σε πλήρη συνεννόηση για την άτιτλη φετινή ΑΕΚ. Εγώ δεν την δέχομαι αυτήν την άποψη. Όποιος την πιστεύει, οφείλει να κόψει την ΑΕΚ. Διότι εδώ έχουμε κύριο υπεύθυνο τον Μελισσανίδη, ο οποίος όμως θα παραμείνει. Με αυτόν θα συνεχίσει η ΑΕΚ. Ο Αλμέιδα, μπορεί και να φύγει αρκετά σύντομα, ειδικά άμα δεν του βγουν τα αποτελέσματα ( όρα Φάντροκ για τους πιο παλιούς ).

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

66 Responses to Στον ίδιο δρόμο ( 1 )…

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καποιοι πουλησαν την ΑΕΚ και παρασκηνιακα,δεν μπορει μια “συμμαχια” να διαλυει μεσουσης της χρονιας για να παει να κανει συμμαχια με αλλο στρατοπεδο.

    Ο Μελισσανιδης ψαχνει να βρει καποιον υποψηφιο για να κατεβασει που θα κανει γκελ,αλλα ποιος θα τον στηριξει εν τελει,οταν οι αλλοι τρεις δεν τον γουσταρουν μια και θελουν να βγει απο τη μεση της ΕΠΟ.

    Ολος ο οργανισμος επηρεαστηκε απο τις επιθεσεις ολη την χρονια απο την πλευρα του γαυρου,του βαζελου και του τσετσενοκλεφτοκοτα.

    Ναι,αποφασισαν οτι ειναι προτιμοτερο να το παρει ο τσετσενος απο το να κανει η ΑΕΚ back to back και να δυναμωσει με τα λεφτα της ευρωπης.

    Ο παοκ,ο οσφπ εχουν εξασφαλισει για φετος αλλα και για του χρονου αρκετα περισσοτερα χρηματα,τα οποια ισως διαθεσουν για μεταγραφες ποιοτητας,εμεις θα παμε με οτουμπατζους και παλασιους και τσιλουληδες.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Αν πιστεύεις ότι κάποιοι πούλησαν την ΑΕΚ, τότε μιλάς για τον Μελισσανίδη. Δεν μπορεί άλλος να την πούλησε. Δεν βγαίνει με τη λογική. Άρα, αν πράγματι πιστεύεις κάτι τέτοιο, πρέπει να μας πεις για τι αντάλλαγμα. Ρωτάω διότι εγώ δεν πιστεύω σε κανένα πούλημα, παρά σε απλή ανικανότητα προπονητική και σε σανό που έφαγε η διοίκηση περί άχαστου.

  3. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Το “Αδαμιδης και Δημητρέλλος που σας χρειάζεται” εκφράζει την κακομοιριά που διακρίνει οχι την ομάδα αλλά τη χώρα.
    Η επένδυση στο φόβο είναι το προ αιώνιο εργαλείο.Σε αυτόν επενδύει η θρησκεία,οι πολιτικοι,γιατί να μην το κάνουν οι ομάδες?
    Το πρώτο συναίσθημα που νοιώθει ο ανθρωπος, είναι ο φόβος,οταν φεύγει απο το ασφαλές περιβάλλον της μάνας και έρχεται σε τούτο το κόσμο.
    Υπάρχει ομως καινη ελπίδα,όπως και αν λέγεται ή αυτη πλασάρεται.
    Δώσε φόβο και ελπίδα συνάμα.
    Εν προκειμένω για την ομάδα μας ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ,οπως και στη ζωή,συνυπάρχουν και είναι αλληλενδετοι και αλληλοεξαρτόμενοι.
    Οπως εύστοχα είπες ο στόχος είναι να μην διαλύσουμε.

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    …οχι ΜΟΝΟ…

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Αδερφέ, εδώ εμείς κάνουμε μια δική μας κουβέντα. Δεν έχουμε κανένα φόβο και δεν τρώμε καμία ελπίδα από τρίτους. Στήνω ένα κείμενο με σκοπό να δούμε και να συζητήσουμε για την ΑΕΚ αλλά και με αφορμή την ΑΕΚ, για ό,τι άλλο θάθελε να δει ο καθένας. Είμαστε κόντρα στα πάντα και ειδικά στα γραφεία τύπου, είτε είναι διορισμένα είτε προσπαθούν να διοριστούν. Δεν μπορείς να διανοηθείς τι έγινε σε γάμο το Σάββατο. Κάργα Αεκτζήδικο κι όλους σχεδόν στην 31 κι αλμειδικούς. Όταν κατάλαβαν τον χώρο αυτό, άρχισαν να πετάνε τον μανδύα του οπαδισμού, να συζητάνε λογικά κι απλά να συμβιβάζονται στο εξής : με τα λεφτά που δίνουμε, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι καλύτερο. Ύψιστη τιμή για τον χώρο ότι γράφουμε καθαρά, χωρίς συμφέροντα, ίδια άποψη με αυτή που λέγεται στο γήπεδο. Φυσικά δεν έχουμε το αλάθητο του Πάπα, πάντως όμως δεν έχουμε άλλα κολλήματα πλην της ΑΕΚ.

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν προφανώς δεν αναφέρομαι σε τούτο το χώρο αλλά στο γενικότερο μιντιακό,και οχι μόνο,περιβάλλον στην ομάδα μας αλλά δυστυχώς και στη χώρα μας.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Το ξέρω βρε, απλά υπερθεμάτισα επάνω στο γραπτό σου. Διαβάζονται τα πάντα εδώ. Σκέψου ότι μετά την Τούμπα, ζούμε παλιές εποχές. 4200-4500 επισκέψεις την ημέρα ( κάποιες διπλές ), την ώρα που η Ωρα φτάνει 300 φύλλα σε ιδιώτες. Δες αριθμό σχολίων και περιεχόμενο, όχι ουγκανιές. Κανονικός Φίλαθλος χωρίς καμία έγκριση άνωθεν.

  8. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Κανενας δεν πουλησε κανεναν.Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να υπαρχουν “πλευρες”, κι εδω δεν υπαρχει τιποτα. Απλα, πιο απλα δεν γινεται, οσα ανεφερε ο Στηβεν για τον Αλμειδα πρωτιστα και μετα για τον Μελ., εφεραν την ΑΕΚ στην δευτερη θεση. Για ενα γκολ θα μπορουσε να ηταν πρωταθλητρια,για ενα γκολ το εχασε. Τα εχουμε χιλιοπει εν μεσω διαφωνιων και ψιλοεντασεων εδω μεσα ,αλλα η πραγματικοτητα δεν αλλαζει. Αλλαζει ομως η ποδοσφαιρικη χρονια, αλλαζουν ομως οι παικτες, αυτοι που θα φυγουν ,αυτοι που θα ερθουν και οι παραμενοντες. Αν θελεις ειλικρινα να πρωταγωνιστησεις με στοχο το πρωταθλημα και οσο καλυτερη πορεια στην ευρωπη ξεκινα διαλεξε παιχτες που να ειναι οσο το δυνατον πιο ετοιμοι . Και σε θεσεις που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειαζεσαι .Πιστευω να καταλαβε η διοικηση (!) πως δεν περιφρονεις ουτε το ουεφα ,ουτε το κοφερενς γιατι στην ουσια για εκει εισαι οπως και οι αλλες ελληνικες ομαδες. Αντε να κοψουμε την πλακα και την κλαψα,αρκετα. Μια ο Ιβαν, μια ο χοντρος, μια η ΕΠΟ,…Στησε ομαδα στο χορταρι, και τα αλλα θα `ρθουν σιγα-σιγα.

  9. Ο/Η Γιωργης ο γαρατζεος λέει:

    Για να συμπληρώσω στις παραμέτρους της αποτυχίας, σύμφωνα με το μέγα ευρωγνωστή Δηματο (πως έχει γιουροβιζιον κατι nemo στα πρωιναδικα με σπασμένο πίσω διαφορικο που ξέρουν και το νούμερο παπουτσιού του τραγουδιστι της Εσθονίας το 2014) χρειαζόμαστε πέρυσι μια ακόμα νίκη για να είμαστε φέτος στους ισχυρούς. Δώσαμε θέαμα, πήραμε εγκωμια και βγήκαμε 4οι. Άρα σε 1 από τα 5 να μην τρομπαραμε, θα είχαμε βγει 3οι κονφερενς και φέτος θα περιμέναμε τορπεντο, βασλουι και τράβα στα πλεη ωφ, όχι τσέλσι και αθλετικ. Τραγική χρόνια, που βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την επόμενη. Οπότε το τριετές πρότζεκτ έχει το milestone της πρώτης παρέλασης.

    Ωρες ώρες φέτος αισθάνομαι ότι έχουμε κι εμείς ένα Κασσελακι, αλλά στρεητ και ποδοσφαιρικό. Πολλή επικοινωνία, ιδεοληψίες, μια μόνο τακτική, παιδική στρατηγική και παικτες/στελέχη καμμένα, φανατικ@ ακολουθ@ μέσα από μειοψηφίες.Κωδικας μπουσιντο ο ένας, κώδικας τηλεκαλιαρντα @ αλλ@. Κανονικός ΣΎΡΙΖΑ του Cassel έχουμε γίνει, ευχομαι να διαψευστώ.

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    Απολογισμός λοιπόν και αφήνω έξω οτιδήποτε εκτός του αγωνιστικού, γιατί τα υπόλοιπα πίσω από τις κουρτίνες δεν είναι ορατά. Το ότι μαθαίνουμε μέσα στη χρονιά ποιος (πρώην σύμμαχος του αντίπαλου στρατοπέδου) πέρασε τις πόρτες του γηπέδου και φίλησε το δαχτυλίδι, το κρατάμε για εμάς. Τo “Πρωτάθλημα θα πάρουμε” του Γ.Π, στις 18/4, το λέμε. To “Φυσικά και θα νικήσουμε” του Κονέ, μία ημέρα πριν το Καραϊσκάκη, το λέμε. Το “Έχω ήδη σηκώσει το Πρωτάθλημα” του Μ, το αφήνουμε στην άκρη. Αγωνιστικά λοιπόν και όσο το δυνατόν δομημένα.
    Άπαντες λέγαμε να μείνει ο Πινέδα. Τα κατάφερε, σύνολο: 6,5. Αγορά Πόνσε, χαρήκαμε άπαντες: 3,5. Συμβόλαιο 1εκ στον Πισάρο. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι δεν υπήρχαν άλλα διαθέσιμα. Έπρεπε να αδειάσουν κάποιες θέσεις για να έρθουν άλλοι. Προσπάθησαν να βρούνε ομάδα στον Στάνκοβιτς, δεν τα κατάφεραν, το ίδιο και στον Σιντιμπέ. Αδιανόητη καθυστέρηση για στόπερ. Ούτε επιτυχημένος, ούτε αποτυχημένος συνολικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός και σίγουρα καμία σχέση με τον αμέσως προηγούμενο.
    Προετοιμασία. Διαμαρτυρήθηκε ότι έκανε με 14 παίκτες, αλλά όλες οι ομάδες που έχουν διεθνείς, στην ίδια θέση βρίσκονται. Του γύρισε τούμπα όλο το πρόγραμμα λόγω των γεγονότων με τους Κροάτες. Όλο το στήσιμο έγινε για να περάσουμε στο Champions League και αυτό πιθανότατα το πληρώσαμε μέσα στη χρονιά. Είτε με χειρότερη φυσική κατάσταση, είτε με τους πολλούς τραυματισμούς και κυρίως την κάκιστη διαχείριση του Γκαρσία, του καλύτερου παίκτη δηλαδή που τον έβγαλε off η ίδια η ομάδα. Όσον αφορά το ζήτημα της πώλησης να ξεκαθαρίσουμε ότι το καθαρό ποσό που έμενε στην ΑΕΚ από τα 21,5 της Λανς, ήταν 12,9. Όχι λίγα, ούτε όμως 22 για να υπολογίζουμε σωστά. Αυτές είναι επιχειρηματικές αποφάσεις. Ο Steven θα τον πούλαγε, εγώ όχι. Θα κράταγα το ισχυρότερο όπλο μου για να μπω στο Champions League, θα έπαιρνα τα χρήματα και ακολούθως θα τον πούλαγα (αν ήθελα) με ακόμα περισσότερα χρήματα. Εκ του αποτελέσματος, δικαιώθηκαν αυτοί που θα τον πούλαγαν, έτσι είναι αυτά όμως.
    Η ομάδα πλήρωσε τη νέα συνθήκη το πρώτο διάστημα με την ταυτόχρονη παρουσία στην Ευρώπη. Έχασε βαθμούς στην Ελλάδα γιατί την έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Συνέχιζε να δείχνει όμως ότι είναι καλύτερη από τους αντιπάλους της, τόσο σε εικόνα όσο και στα μεταξύ τους κυρίως παιχνίδια.
    Επαναλαμβανόμενα όμως, κάθε φορά που μπορούσε να ξεφύγει, έκανε ένα λάθος και συνέχιζε να μένει σε απόσταση βολής από τους αντιπάλους ώσπου φτάσαμε στα πλοφ και λέγαμε, όποιος το θέλει πρέπει να μας κερδίσει. Ε, μας κέρδισαν λοιπόν και το χάσαμε.
    Τι συνέβη λοιπόν φέτος και δεν ήμασταν το ίδιο καλοί;
    Δεν υπήρχε ο παίκτης-κλειδί, έξω ο Αραούχο. Αυτός που ρύθμιζε την πίεση. Το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ που κάλυπτε και τις αμυντικές αδυναμίες που δεν καλύφθηκαν στις μεταγραφές, έπαψε να υπάρχει. Επιπρόσθετα, φόρτωσε τόσο πολύ τον Τσούμπερ που τον έκαψε από ένα σημείο και μετά.
    Δεν υπήρχε ο Γκατσίνοβιτς και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν έπιασε ο Πιζάρο.
    Έξω τη μισή χρονιά οι Γκαρσία-Μουκουντί.
    Άρα, πώς να είναι το ίδιο καλή όταν έπαιζε πολύ αποδυναμωμένη, με μοναδικό συν την παρουσία του Πόνσε και την καλύτερη έκδοση του Ελίασον; Έπαιζε λοιπόν με χειρότερο ρόστερ φέτος.
    Εκτός από αυτά, η ΑΕΚ πλήρωσε τραγικά ατομικά λάθη. Και μόνο οι 2 πόντοι στις Σέρρες από τον Αθανασιάδη έφταναν. Κανένας Αλμέιδα δεν φταίει εκεί, ούτε στη Λεωφόρο για τα 2 εγκλήματα του Μουκουντί. Στη Λεωφόρο μπήκε μια χαρά, ήλεγχε τα πάντα και ένας τύπος δίνει 2 γκολ. Ούτε στην Τούμπα έφταιγε. Να κάνει ΤΙ περισσότερο το έξτρα στόπερ στη φάση του 2-2; Ο ένας καραγκιόζης την πετάει στα 30 μέτρα, ο άλλος καραγκιόζης δεν βγαίνει απλά να την πιάσει, μέσα στην περιοχή έχουμε 7(!) παίκτες, οι 3 μέσα στη μικρή περιοχή και οι άλλοι 3 στην γραμμή και δεν μπορούν να διώξουν! Ποιος Αλμέιδα τώρα; Σοβαρά μιλάμε; Στο δε κόρνερ, όλη η ομάδα είναι εντός περιοχής και την κεφαλιά πήραμε και διώξαμε. Τι παραπάνω θα έδινε το 3ο στόπερ; Έγινε το σουτ, πέρασε από παντού, γεια σας. Φταίει σε τι στο Χαριλάου στο 3-3; Να κάνει τι; Που πηδάνε δύο δικοί μας μόνοι και ο ένας έχει τα χέρια έτσι; Ναι, φταίει στο 2-2 με παοκ εδώ. Ναι, φταίει για την εικόνα στο Καραϊσκάκη.
    Έχει μερίδιο ευθύνης σίγουρα στην αποτυχία, όπου αποτυχία η 2η θέση με 1 βαθμό διαφορά και μία κεφαλιά τσαφ στο τελευταίο λεπτό που θα μπορούσε να μας δώσει το πρωτάθλημα. Είναι όμως διαφορετικό να αποτυγχάνεις έτσι από το να παρακολουθείς από το Νοέμβριο. Πόνεσε και μας απογοήτεψε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, αλλά αν το δούμε ψύχραιμα, αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίζει μία μεγάλη ομάδα, όχι την ευγενική συμμετοχή στα πρωταθλήματα των αντιπάλων.
    ΥΓ. Χειρότερη στιγμή της χρονιάς ήταν η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Μιχάλη. Όλη τη χρονιά πέρναγα και πάταγα στο σημείο που τον μαχαίρωσαν. Το σχεδίασαν και μας έπληξαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ναι, ανέκοψαν τον ενθουσιασμό, τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση με την οποία ερχόμασταν και ήξεραν ότι δεν μπορούσε να ανακοπεί διαφορετικά.

  11. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται, τώρα ψάχνουμε(;) για παίχτες και κατά τα φαινόμενα σύντομα θα ψάχνουμε για προπονητή

  12. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στήβεν,coffe stop,δοαβάζω και έχει αρχίσει να έχει ενδιαφέρον.
    Γεμισε το σύμπαν τρολλάκια που είτε λίγο ούτε πολύ μας λένε οτι παίζει να εχει μπεί μέσα ,οχι η ομάδα πρόσεξε ο πρόεδρος.
    Ρε μαλάκες πες τε να γίνεται συναίτεροι και στα έσοδα οχι μόνο στα έξοδα.
    Εν’τωμεταξύ βγαίνει χθές ο Αρναούτογλου και καταθέτει προβληματισμό για να μην πούμε ανησυχία και σήμερα το αεκ365 σηκώνει άρθρο για το πόσο έχει εξελιχθεί το τμήμα σκάουτινκ.80 παίκτες του πήγαν του Αλμειδα και αυτός του απέριψε.
    Ρε τι ζούμε….
    Εναν οργανισμό ανέτοιμο να διαχειρισθεί την όποια ποδοσφαιρική απαίτηση.
    Τη μπάλλα τους την πέταξε ο Αλμέιδα στη συνέντευξη.
    Κάποιος πρέπει να τα έχει πάρει ασχημα εκεί στη ΠΑΕ.Ελπίζω δηλαδή να τα έχει πάρει μπας και το παρει λίγο αλλιώς.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καθιστε σημερα να δειτε αναπαυτικα να το σηκωνει ο γαυρος στο σπιτι μας,ποιος ηλιθιος θεε μου ειχε αυτη την ιδεα,μηπως πιστεψαν οτι θα φτασει η ΑΕΚ στον τελικο ενω δεν περασε καν?

    Mας τρυπησαν φετος,αγωνιστικα ημασταν καμμενοι απο αυγουστο μηνα.

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @29 Μαΐου 2024 στις 12:20 πμ

    Σου λεω οτι μας την στησανε και το καταλαβαμε αργα,ηταν πολυ αργα οταν πηγαινες στον ολυμπιακο για να παρεις νικη-πρωταθλημα,ειχες ηδη χασει εκει τον τιτλο.

    Ειναι μια επαναληψη 2018,οπου η ομαδα ενω κερδισε τον τιτλο,την επομενη χρονια διαλυθηκε και δεν ενισχυθηκε για να κανει back to back.Το ιδιο και τωρα,παροτι μετρια η ομαδα συνολικα ολη τη χρονια,μπορουσε να το κερδισει,δεν ειχε ευρωπαικες υποχρεωσεις,δεν ειχε κυπελλο,ολη η συγκεντρωση ηταν στο πρωταθλημα και ομως το εχασε με κατω τα χερια.

    Δεχθηκαμε αρκετο πολεμο ολη τη χρονια και δεν το αντεξαμε,το οτι πηγε το κατσαρολι στον τσετσενο και τον αναστησαμε για αλλη μια φορα,δεν σας κανει εντυπωση ε,ποσα κυπελα και τιτλους εχει παρει ο τσετσενος με αντιπαλους εμας,γιατι???

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο Βαζελος εσωσε την χρονια του με κυπελλο και καλο εισητηριο γιουροπα,ο Τσετσενος εσωσε την χρονια του με “μαγκικο” πρωταθλημα και καλη πορεια στο κονφερενς,ενω ο γαυρος βγηκε 3ος ευρωπη και πολυ πιθανον να σηκωσει και την κουπα μεσα στην αγια σοφια,για να κλεισει μια χρονια εφιαλτη στην πιο πετυχημενη των τελευταιων χρονων.

    Η ΑΕΚ και ο Ρουλης,κλαινε μαζι παρεα γιατι τους πηδηξανε αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα,χωρις να μπορουν να κανουν τιποτε.

  16. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Eγώ βλέπω ‘οτι -είναι νωρία ακόμα β’εβαια- ασχολούνται οι ηλεκτρονικες και μη φυλλάδες με τα μεγάλα και φλέγοντα αθέματα της ενισχυσης: Αν θα ανανεώσει ο Αραούχο ,αν θα μείνει ο Αμραμπατ η θα λακίσει, και αν θα ανανεωσει ο Χατζισαφί.
    Για τον νεο κρυφο ρολο του-αναγεννημενου- Μάνταλου δεν μας εχουν ενημερωσει ακομα.
    Αλήθεια τώρα; 10 μερες μας εχουν ζαλίσει τα αρχίδια. Με παίκτες που θα έπρεπε ηδη να μη κουβεντιαζουμε καν το αν θα πρεπει να χαιρετήσουν η όχι.

    Ο δεν Μελισσανίδης,ασχολείται με το παρελθόν. Μουσεία, αγάλματα, μνημόσυνα,περιφορές επιταφίου, κάρες, εξαπτέρυγα κλπ.
    Μυρίζει λιβάνι.
    Ο Αλμέιδα ως γνωστόν δεν ασχολείται ουτε με το παρελθον ούτε με το μέλλον, καθ οτι φιλοσοφημένος “carpe diem”. Η αλλιώς: ” ο Μπάμπης ο “φλου”.
    Το μέλον έχει αφεθεί στα χέρια του Κονέ.

    Ο “χοντρός”-σωστά επισημαινει φιλος σε πιο πανω σχολιο- για να γκρεμισει το Μελισσανιδη -τον οποιο τρέμει- συμμαχησε με τους πάντες,στην ανάγκη και με τον Σαββίδη. Εστησε ξωβεργες παντου. Μπλέχτικε ο Μήτσος και τώρα πρέπει να κάνει ένα τρισάγιο στο ξωκκλησι του Αγιου Λουκά, μπας και φωτισθεί για του χρόνου.

    Αναμένουμε καμια μεταγραφη στοχευμένη οπως επισης και αποχωρησεις και ξεσκαρταρισμα. Νεοτερους ηλικιακα,ώστε να έχει “κάυσιμο” να κάψει απο τον πάγκο ο προφήτης.
    Πάτε ρε εκει πέρα στη κεντρική Αφρική.Εχει κάτι δρομείς στα χωριά της σαβάνας,μουρλια. Κάνουν τρεχοντας καθημερινα 30 χιλιομετρα για να κουβαλήσουν νερο στη καλύβα. Ουτε προετοιμασια ούτε τίποτα. Day one. Ετοιμοι.
    H ένταση που ζητά ο Ματίας θα τους φαίνεται εκδρομή.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Απολαυστικός Χρήστος, όπως πάντα. Καθόμαστε κι ασχολούμαστε με τους πεθαμένους παίκτες και σκανάρουν την αγορά για δεξί μπακ. Στο μεταξύ ο ημίτρελος κάνει πλάκα στο Ιόνιο. Μάλλον έχει μεγάλο άγχος κι αυτός και μεγάλο καημό. Έχει δώσει ο Ζαγκάλο τις κατευθύνσεις του κι ήρεμα λέει να ξεκουραστεί…

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μια από τις χειρότερες χρονιές ΑΕΚ των τελευταίων ετών,πραγματικά ντρέπομαι που ο χοντρός πήρε το Κόνφερενς μέσα στο σπίτι μας,το οποίο θα κάνουνε λαμπογιαλο.

    Κρίμα,τόση πίκρα φέτος.

  19. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ρε τι ζούμε στα 100 χρόνια της ομάδας.
    Στο ποδόσφαιρο αποτυχία με εγκλήματα.Το μπάσκετ διαλυμένο.Τα ερασιτεχνικά τμήματα διαλυμένα.
    Μια γιορτή που μόνο που θα θυμόμαστε είναι το αερόστατο να μην σηκώνεται.
    Παοκ πρωτάθλημα,παο κύπελλο και το κερασάκι ο γαύρος ευρωπαικό και ομίλους Europa για να σχεδιάσει με ηρεμία την επόμενη χρονιά.
    Σίγουρα οσο ζούμε θα θυμόμαστε τα 100στα γενεθλιά μας,για οσα έκανα οι αλλοι και οχι εμείς.

  20. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Το σηκωσε το milko cup ( κατα Καραπαππα …) ο Μεντιλιμπαρ. Για να αποδειχθει πως ο προπονητης ειναι το αλφα και το ωμεγα σε μια ομαδα. Αρκει να εχεις και απο καλους εως πολυ καλους παιχτες . Ενα κυπελλο στο οποιο μπορουν να παιξουν οι ελληνικες
    ομαδες ,κατι που το καταλαβαν οι δυο γαυροι. Εμεις,ασε να παν στο διαολο…
    Η Φιορεντινα ,μιλαμε για τον Αστερα Τριπολης της Ιταλιας,εμφανιστηκε κατωτερη των περιστασεων,μια τσαπατσουλικη ομαδα με επιθετικους ,με εξαιρεση τον Μπελοτι , που ο θεος να τους κανει επιθετικους. Ενας γαυρος που με 2 ευκαιριες εκανε γκολ. Τρεις κλασσικες ευκαιριες η Φιορεντινα ,τρια ΤΣΑΦ μονοι τους με το τερμα. Αυτο ειναι το επιπεδο του κοφερενς ,κοιταζοντας και τις 8 ομαδες των προημιτελικων. Επειδη ομως ο Βασκος μαλακας δεν ειναι ,το ηθελε γιατι η ΙΣΤΟΡΙΑ θα γραψει πως το σηκωσε κι αυτο. Κι οτι γραφει δεν ξεγραφει .Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε για να περναει η ωρα…..

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Για να κατανοήσουμε τι έγινε φέτος : Ο τρίτος πήρε το conference. Ο τέταρτος το κύπελλο. Και οι δύο καλύτερα εισιτήρια από εμάς. Φυσικά ο πρώτος πήρε το πρωτάθλημα. Τι έκανε ο δεύτερος; Ασχολήθηκε με το πού πήγε η κεφαλιά του Ανσαριφάρντ. Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι, δεν θυμάμαι χειρότερα αποτελέσματα. Για την ” καλύτερη ομάδα “, τον ” καλύτερο προπονητή ” και την πιο ” ισχυρή διοίκηση “. Ειλικρινά είμαστε πολύ μαλάκες…

  22. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Το σήκωσε το κονφερενς εν τελει ο Μαρινάκης- και τι εικονα να βλεπεις μεσα στην -Αγια Σοφια για σημερα- ΟΠΑΠ αρενα απο αυριο, να φιλανε Ευρωπαικη κουπα ο χοντρος, ο Καραπαπάς και ξωπίσω ο …Κουγιας.

    Λένε ότι μετά τον αγώνα, ο Μελισσανίδης δήλωσε “Δεν με αφηνει να κοιμηθώ η δόξα (του γιου) του Μιλτιάδη”. Δεν το πιστεύω. Για να τους μπει στο μάτι, αυριο κι όλας θα στησει δυο αγάλματα. Οχι,..Τρια. Ενα του Νεστορίδη,ένα του Παπαιωάννου και ένα του Χατζιχρήστου.

    Ολοι πήραν απο κάτι. Ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, ο βάζελος βολευτηκε με το κυπελο Ελλαδας,αλλα το μπασκετ του πηρε αλλο ένα Ευρωπαικο και τέλος ο γαύρος σήκωσε ευρωπαικη κουπα.Εστω “κονφερενς”.
    Η μονη που ξέμεινε,είναι η Μαρίνα των Βράχων.

    Σαν άνθρωπος; Λέω: συγχαρητήρια σε ολους. Σαν ΑΕΚτζής λέω : “αυτή η χρονιά να πάει να γαμηθεί να και μη ξαναγυρίσει”.

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πολύ μεγάλο πλήγμα για την ΑΕΚ η κατάκτηση του Κόνφερενς από τον Μαρινάκη στο γήπεδο μας,ήταν και η πρώτη ομάδα που έσπασε την παρθενιά και έκανε διπλό με 1-3.

    Η νέα χρονιά προβλέπεται παρά πολύ δύσκολη,με τον γαύρο να είναι το φαβορί,καθώς θα γίνουν κινήσεις από το πάνω ράφι,με 15 εκ ευρώ έσοδα,έναν Τσετσένο να χώνει και αυτός χρήμα για ενίσχυση καθώς θα θέλει να κάνει ριπιτ.

    Όσο για την ΕΠΟ,όλα έχουν κριθεί με την συμμαχία τσετσενου-χοντρου να παίρνουν τις περισσότερες ενώσεις με το μέρος τους και έναν Μελισσανίδη απεγνωσμένα να ψάχνει υποψήφιο μέσα από την κυβέρνηση.

    Καλό κουράγιο,αποτύχαμε σε κάθε επίπεδο φέτος,αναζητήσαμε πεθαμένους,δωρισαμε τίτλους και λεφτά στους αντιπάλους.

    Δεν ελπίζω σε τίποτε για τη νέα χρονιά,η απογοήτευση είναι έκδηλη.

  24. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Βάλτε στο πάτο σας και τα μουσεία και τα αγάλματα και τα αερόστατα.Ξεφτιλιστηκαμε και αναζητήσαμε πεθαμένους.

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ,ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΓΑΜΩ,ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΤΣΕΝΟ ΞΑΝΑ,ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

  25. Ο/Η DNAEK λέει:

    Καλημέρα (όσο μπορεί να είναι μετά τα χθεσινά)
    Κάποιος ή κάποιοι ευχήθηκαν στην ΑΕΚ να τα εκατοστήσει.
    Στόχος επετεύχθη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα δεινά που ακολούθησαν
    ή πρόκειται να ακολουθήσουν.
    Μήπως είμαι και εγώ που ευχήθηκα “αιωνιότητα”;
    Επρεπε να ευχηθώ “εις τους αιώνας των αιώνων” .
    Άρα δεν μας φταίει κανένας “προφήτης”και κανένας Μελισσανίδης.
    Να προσέχουμε τι ευχόμαστε.ΑΜΗΝ.

  26. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αναπτυχθεί άλλο με το ξεπερασμένο στα ποδοσφαιρικά πλέον, μυαλό του Μελισσανιδη.Εχει αποδείξει χρόνια τώρα ότι δεν είναι ο άνθρωπος που έχει όραμα για αγωνιστική εκτόξευση της ομάδας. Κάθε φορά κυνηγάμε την ουρά μας. Τα ίδια λάθη. Ποτέ θα αφήσουμε το μίζερο παρελθόν πίσω; Πιστεύω ότι ο Μελισσανιδης αισθανόταν η ήξερε ότι δεν θα παίρναμε πρωτάθλημα φέτος. Ίσως τους χάλαγε τη σούπα ο παθιασμένος Λιουμπισιτς αν έπαιζε. Μοναδική σταθερά το γήπεδο μας και η πελατεία μας να το πω λαϊκά. Ελπίζω ότι δεν θα κατρακυλησουμε πίσω όπως το πρόσφατο παρελθόν πια. Ώρα να έρθουν νέα μυαλά στην ΑΕΚ. Και διοικητικά και προπονητικά.Βλεπουμε τι πετυχαίνουν οι άλλοι και τι εμείς. Αιώνια απρογραμματιστοι και συναισθηματικοι.

  27. Ο/Η Γιωργης ο γαρατζεος λέει:

    Εμείς πηραμε κάτι σημαντικότερο από όλα αυτά. Την αυτόβιογραφία του Αλμειδα με δώρο κώδικα μπουσιντο. Είμαστε σοφότεροι τωρα, καμία ανάγκη για εφημερίες χαρές…. Ρε ασταδιαλα…

  28. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Ζω σε ένα σπίτι στο Κερατσίνι με τα παιδιά μου. Ο μικρός μου γιος 11 χρόνων πήγε στο σχολείο του οποίου η αυλή ακουμπάει στο πίσω μέρος του σπιτιού μας. Από το πρωί, αισθάνομαι ότι είμαι στο Καραϊσκάκης. Από τα μεγάφωνα του σχολείου παίζουν τον ύμνο του Ολυμπιακού και άλλα γαβροτραγουδα, τα δε παιδιά ουρλιάζουν συνθήματα. Αλλά παιδιά γιουχαρουν. Καταλαβαίνετε τι περνάμε εδώ στο Κερατσίνι. Και ο Αλμειδα, ισιώνει τα τσακρα του, κάπου στο Ιόνιο….

  29. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Επίσης Στηβεν, διάβασα ότι ο Σαββίδης κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, λογικά για μεταγραφές. Αυτό επιτρέπεται; Financial fair play, υπάρχει πράγματι, η είναι για τα μάτια;

  30. Ο/Η Hokan λέει:

    Τα φαντάσματα των χαμένων πρωταθλημάτων, και των προκρίσεων, έρχονται να μας στοιχειώνουν και να βρίσκονται μπροστά μας κάθε φορά που αποτυγχάνουμε.
    Βέβαια, πλησιάζοντας τα 60 εχω καταλάβει ότι σ αυτόν τον οργανισμό που λέγεται ΑΕΚ, αιωρείται ένας υφερπων κομπλεξισμός, που μεταφράζεται σε μιζέρια, κλαψομουνίαση, ένας κερκοπορτισμος, και μια μαρθαβουρτσια διαλεκτική.
    Τι έχασε ο Μασουντ, τι έχασε ο Σεμπουε, ο Ντέμης, ειμασταν άτυχοι, ήταν κι ο διαιτητής περίεργος, ειμασταν καλυτεροι αλλά δεν πειράζει, ΑΕΚ είμαστε το κεφάλι ψηλά κλπ. Αυτό το τελευταίο θυμίζει τους εναπομείναντες Έλληνες της Πόλης που νομίζουν ακόμα ότι ζουν στην εποχή των Κομνηνών.
    Στο δια ταύτα λοιπόν η ομάδα όταν τυχαίνει να μην είναι καλή, τις περισσότερες φορές χάνει. Αρκετές φορές όταν είναι καλύτερη ΔΕΝ κερδίζει. Σε αντίθεση με τους άλλους 2 η μάλλον 3 τώρα, που όταν είναι καλοί κερδίζουν και στον αντίποδα δεν χάνουν, τουλάχιστον. Και αν πολλοί από μας λένε για το φετινό πρωτάθλημα, να θυμίσω στους παλιούς ότι η ομαδάρα του Φαντροκ, έχασε ένα πρΩτάθλημα από έναν ψοφοδεη Παο με ΕΝΑ σουτ στον αγώνα , κάποιου Βλάχου που η μπάλα πήγε στα δίχτυα με ταχύτητα χελώνας που πάσχει από αρθριτικά. Και μετά ήρθε ο Τσικ. Και ο Βιερα με τον Δομαζο. Και οι αντίπαλοι στον προγραμματισμό που κάνανε θεωρούσαν τα παιγνίδια με την ΑΕΚ ως “μη γενομενα”. Κάποιοι έχαναν πριν μπούν στο γήπεδο. Πολλοί στην διάρκεια καταλάβαιναν ότι δεν θα παρουν απολύτως τίποτα. Γιατί ? Διότι Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και οι εγωιστές – τσαμπουκάδες παίκτες δεν το επέτρεπαν. Η σωστή διαχειρηση των παικτών και των οποιων λαθών. Η κυνικότητα. Να σε κανει ο Θυμιανης (πάει Λουτσεσκου αυτός) το 2-2 ούτε στα όνειρά του. Ο κλεφτοκοτας σε 6αποντο παιχνίδι 2-2 στην Φιλαδέλφεια ? Καλά…. Εν πολλοίς και ο Πογιετ είχε κάνει ένα σκληρό σύνολο, με το υλικό που είχε, που οι αντίπαλοι θεωρούσαν ότι εάν προηγηθουμε δεν μπορούν
    να γυρίσουν το παιγνίδι.
    Φέτος ο προπονητής έκανε τα πάντα για να δώσει δικαιώματα στον κάθε πικραμένο. Μείνει δεν μείνει δεν μ ενδιαφερει. Εαν (θέλει να ) έχει προσωπικότητα (προπονητικη), να αφήσει τα κολλήματά και τους εγωισμούς. Θέλουμε αποτελέσματα. Να διορθώσει τα επαναλαμβανόμενα λάθη του και να γίνει πιο κυνικός. Κάποτε του Γιαννάκη (μπασκετ) ο Κορφας αν θυμάμαι στην λήξη του ημιχρόνου του έβαλε ένα τρίποντο και ο συγχωρεμένος ο ξανθός παίρνει τάιμ άουτ τον πιάνει από την φανέλα και τον ρωτάει γιατί τον άφησε να σουτάρει. Δεν πρόλαβα του λέει. Τι θα πει δεν πρόλαβες, πέσε επάνω του, καντον φάουλ, φάε την μπάλα….
    Κι εμείς Σέρρες, Αγρίνιο Κηφισιες, λέμε δεν πειράζει έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστική αντίδραση χαμηλής αυτοεκτίμησης. Κάναμε 10 ευκαιρίες. Μα αυτό είναι ανικανότητα δεν είναι προς έπαινο.

    Υ.Γ. (1) Steven εάν ψάχνεις αντικειμενικότητα στους δημοσιογράφους της ΑΕΚ, εν προκειμένω, είναι σαν να περιμένεις να παντρευτούν στο τέλος της τσόντας.
    (2) Κανένα ενδιαφέρον εάν ο οσφπ πήρε κύπελλο στην ΟΠΑΠ Αρένα. Στα 100 χρόνια της ομάδας δεν πήραμε τίποτα. Και τι εγινε. Ας πάρουμε πρωτάθλημα του χρόνου. Η Σαπουντζακη είμαστε να περιμένουμε να φάμε τούρτα στα γενέθλια ?
    (3) Στην αμυντική γραμμη τελευταίος παίκτης εγχρωμος (Μουκουντι) είναι πανταπασιν απαράδεκτο. Μόνον ως 3ο στόπερ, εάν θέλεις να διαχειριστείς αποτέλεσμα.
    Συγγνώμη για την φλυαρία.

  31. Ο/Η Oko λέει:

    Τα πράγματα είναι απλα, ο πρεζεμπορας πήρε ευρωπαϊκό με τον ρετσο, ο δικός μας ο ξεφτιλας χαρίζει πρωταθλήματα (ενώ ήμασταν ανώτεροι από όλους φέτος) όπως τότε το 96′, κ κάνει ότι μπορεί να ξεφτιλισει την ομάδα.

    Όσο για τον σαμουράι της πουτσας αν είχε λίγο φιλότιμο κ τιμή δεν θα δεχόταν να τον βάζει ο ξεφτιλας να στήνει κωλο μέχρι και στον Αλαφούζο.

    Δυστυχώς η ομάδα λειτουργει σαν πουτανα τελευταίας κατηγορίας με νταβατζη εναν ξεφτίλα μη Αεκτζη

    Όποιος δεν βλέπει ότι η κατάσταση είναι σάπια κ βρωμάει από όπου και αν την πιάσεις κ ασχολείται με τα αγωνιστικά είναι το λιγότερο ηλίθιος.

    Λευτεριά στην ΑΕΚ.

    ΥΓ.1 Το πουστρακι ο υιός τι δουλειά είχε χτες στο γήπεδο; Πήγε να πανηγυρίσει την κούπα του γαύρου; Ρωτάω απλά, δεν γνωρίζω.

    ΥΓ.2 Ο εχθρός είναι εντός.

  32. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στίηβεν Καλησπέρα
    Υπόθεση εργασίας.
    3/6 ανακοινωνονται τα διαρκείας.
    Στη πρώτη περίοδο δικαίωμα έχουν οι ήδη κάτοχοι.Αν σε αυτή τη περίοδο ,υποθετικά,ανανεώσουν 10k κάτοχοι,τι πιστεύεις για το μετά?
    Πλατέλλες και Κολοβέτσιους ή υπάρχει εγωισμός για Πινέδες και Λιουμπισιτς?
    ΥΓ 1 Για το βαζέλα μαθαίνω από ιδρυτικά στελέχη της Παλεφιπ ότι χτυπάει πολύ ψηλά για προπονητή,επιπέδου Σαρι,Μπενίτεθ.Επίσης ο Αλαφούζος λέει οτι έχει κλείσει Μασούρα από γαύρο.
    Τέλος υπάρχει φημολογία για μεγάλη χορηγία από Turkish Airline.Υπάρχει ο Ατζούν αλλά υπάρχει και ο Τεριμ που έφυγε.

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Θα ανακοινώσει διαρκείας αλλά θα ανακοινώσει και κάποια κίνηση, δεν γίνεται αλλιώς. Οι 10k θεωρούνται σίγουροι, οι διπλάσιοι θα δώσουν τον τόνο για μετά. Πιστεύω σε σοβαρή ενίσχυση πάντως.

  34. Ο/Η Δημήτρης Κ λέει:

    Τέτοια ζωχάδα μαζεμένη δεν αντέχετε αν και όπως έγραφαν και οι περισσότεροι προσ τα εκεί πήγαινε το πράγμα τώρα στο τέλος.Πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία να γίνει ένα βαρύ ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της ομάδας.Πρέπει να γίνει κουβέντα με τον Αλμέιδα για να μπει δίπλα του ένας που να ξέρει απο τακτική.Η ομάδα όταν δεν είναι φαβορί και δεν την υπολογίζουν τότε δουλεύει καλύτερα π.χ. 2022-2023,2017-2018 τα πρωταθλήματα που πήραμε δεν ξεκινήσαμε καθόλου ως φαβορί μας είχαν ως τέταρτους….ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΟΒΑΡΗ.Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει η βούληση να γίνει αυτό.

  35. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Νιωθω μεγαλη απογοητευση φετος με αυτα που εγιναν,χαρισαμε το πρωταθλημα στον τσετσενο,ο οποιος εμφανιζεται πανω σε μαυρο αλογο με το τροπαιο,χαρισαμε το κυπελλο στον καρυπιδη ο οποιος το εχασε απο τον αλαφουζο,χαρισαμε το γηπεδο μας στον Μαρινακη,ο οποιος ολη τη χρονια μας κανει μαζι με τον κουγια υπογειο πολεμο,μας βανδαλισαν το γηπεδο και ειρωνικα ειπαν και ευχαριστω για την φιλοξενια.

    Τοσο το 2018,οσο και το 2023,οι χαρες κρατησαν για λιγο καθως τις αμεσως επομενες χρονιες η ομαδα απετυχα οικτρα.

    Ο Αλμευδα δεν ζητησε ενισχυση τον ιανουαριο,οταν ο χοντρος πηρε 3 παικτες και βρηκε προπονητη σοβαρο.Δεν ειμαι αισιοδοξος για τη νεα χρονια,καθως για να χτιστει δυνατη ομαδα,θα ξεκινησουμε πολυ νωρις την προετοιμασια,θα χρειαστουμε 2-3 παικτες αρχικα και ως το τελος του καλοκαιριου να ενσωματωθουν αλλοι 3-4 συνολο.

  36. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Όλοι στα ίδια καταλήγουμε, η ζωχάδα όπως λέει και ο Δημήτρης δεν αντέχεται. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έυκολο δρόμο για τους ομίλους (μαγκιά του, αφού φέτος με την πορεία του ανέβηκε στο ranking), η γαβριέλλα τώρα ξεκινάει Σεπτέμβρη χωρίς προκριματικά (μαγκιά της, αφού το πήρε το κατσαρόλι). Οικονομικά και οι δυό τους θα ωφεληθούν πολύ σημαντικά, ο δε γαύρος του νότου θα έχει αρκετό χρόνο να συγκολήσει τα ανεμομαζώματα δανεικών που του πήραν την κούπα φέτος με αρκετό νέο αίμα.

    To άγχος μου δεν είναι τόσο οι παίκτες, φυσικά χρειαζόμαστε σημαντικές ενισχύσεις. Όπως έχω πει εδώ πρέπει αν υπάρξει κάποια επιτροπεία, διότι δεν αντέχεται άλλο αυτή η εντροπία….κάποιος πρέπει να του θέσει στόχους του Αλμέιδα και να τον παρακολουθεί. Σε πρόσφατες συνεντεύξεις του Μελ μας είπε ότι είναι άτεγκτος στο θέμα των συνεργατών. Δεν δέχεται ΚΑΝΕΝΑ εκτός της δικής του ομάδας. Όμως όλοι βλέπουμε όμως χρειάζεται υποστήριξη στην τακτική, στη φυσική κατάσταση/εκγύμναση (άπαντες πλην Ελίασον τζούφιοι φέτος) και στην αποκατάσταση (δες Λιβάι φέτος). Πρέπει να έρθουν κι άλλοι και οπωσδήποτε κάποιος να τον σκουντάει στον πάγκο, όπως και κάποιος από επάνω να τον παρακολουθεί.
    Μην ακούσω φίφες για νταμπλ (για το οποίο τον ευχαριστούμε), την ερχόμενη σεζόν ξεκινάει από 4η θέση ουσιαστικά και με κακή σεζόν πίσω του. Ούτε για έλλειψη εμπιστοσύνης κλπ, ΠΑΕ είναι με στόχους και φέτος εξαιτίας του χάθηκαν πολλά εκ λόγω απώλειας πρωταθλήματος και μη προόδου στην Ευρώπη. Αν δεν αντέχει την πίεση και το ρίξει στα μπουσίντο και τον ησυχασμό, ας πάει να προπονήσει στην Παταγονία.

  37. Ο/Η Δημήτρης Κ λέει:

    Στηβεν όσο αφορά το παρασκήνιο παρόλο που δεν μου αρέσει σύμφωνα με αυτά που έμαθα πάνε να δημιουργηθούν 2 μπλοκ. Από την μία πλευρά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός με στήριξη σε Γκαγκάτση και από την άλλη ΑΕΚ με ολίγον από κυβέρνηση και Παναθηναϊκό με στήριξη σε Ντογιάκο αυτό όσο αφορά την ΕΠΟ. Για την σούπερ λίγκα ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός με στήριξη στον Μπεο και από την άλλη γίνεται προσπάθεια για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό με στήριξη στον Κομπότη. Είναι όλοι τους ένας και ένας….

  38. Ο/Η Dimitris λέει:

    Στην επέτειο των 100 χρόνων μας έχουμε:
    – Οι κτηνάρες με το δικηγόρο Conference League
    – O τσετσένος με το ρουμανόγυφτα πρωτάθλημα
    – Ο μυρωδιάς κύπελλο
    – Ο τράκης με τον μπασκετοβάζελο ευρωπαϊκό
    Οι δικοί μας εκκινούν νομικό αγώνα για να πάρουν πίσω τις κλεμμένες καρέκλες του γηπέδου που πωλούνται στο internet!
    Καλό καλοκαίρι ρε παιδιά.

  39. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Αραουχο τελος.
    Ο επομενος…..

  40. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν ξέρω τι θα καταφέρει ο Μελισσανίδης με Ντογιακο υποψήφιο,αλλά όλα προεξοφλούν πως ο Γκαγκατσης έχει ήδη εξασφαλίσει την προεδρία της ΕΠΟ.

    Ο Τσετσένος μας πούλησε στην άτυπη συμμαχία Ποντίων και πήρε στο πλευρό του Μαρινάκη,όπου προφανώς του είπε θα σου κάνω πλάτη για να πάρεις τον τίτλο,αρκεί να μην το πάρει ο Μελισσανίδης.

    Η ομάδα δεν άντεξε όλο αυτό τον πόλεμο τους τελευταίους μήνες.

  41. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Διαβάζω εδώ στο ειδησεογραφικό σάιτ monobala.gr.

    Σαββίδης για Μελισσανίδη: «Εγώ τιμάω τα παντελόνια μου»

    Γιατί επήλθε ρήξη Σαββίδη – Μελισσανίδη
    «Εγώ τιμάω τα παντελόνια μου. Κάναμε μια συμμαχία για να φύγει το ποδόσφαιρο από μια άσχημη κατάσταση, αλλά βλέπουμε ότι γίνονται τα ίδια. Θα πορευτούμε μόνοι μας».
    Αυτά, μεταξύ άλλων, είπε ο Ιβάν Σαββίδης πριν από λίγες ημέρες. Μην με ρωτήσετε σε ποιους, ούτε τι άλλο σημαντικό ανέφερε. Αναφερόταν στον Μελισσανίδη με τον οποίο είναι χολωμένος. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα από την πλευρά του αντίστοιχου της ΑΕΚ.

    Τώρα,πως θα πορευτεί μόνος του όταν έχει συνάψει συμφωνία με τον χοντρό για να “καθαρίσουν” τον Μελισσανίδη από την ΕΠΟ?

    Μας πούλησε ο Τσετσένος και πήρε το πρωτάθλημα,με βαζελο και γαύρο να κάθονται να χάνουν στη Τούμπα.

  42. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας. Όλο διαβάζω ο Τσετσενος αυτό,, ο Τσετσενος το άλλο. Δηλαδή μπορεί να είναι τόσο δυνατός ακόμα και εξ αποστάσεως. Ποιος είναι αυτός δηλαδή; Εμείς εγωισμό δεν έχουμε. Είναι δυνατόν να φοβόμαστε τον Παοκ δηλαδή; Ελεος

  43. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Μακάρι να είναι έτσι οπως τα λές Στήβεν.Εγω πάλι δεν λαμβάνω αισιόδοξα μηνύματα.
    Τσπ θα δούμε.
    ΥΓ Αν ο Γιαννόυλης έρθει Ελλάδα,αυτή τη στιγμή,οι πιθανότητες είναι υπέρ του Βαζέλα..

  44. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Σπύρος

    Και ομως,ελεγχει πολλες ενωσεις στην ΕΠΟ,δεν ανακοινωσε τυχαια σημερα ο Γκαγκατσης οτι οι εκλογες εχουν κριθει,με 47 ενωσεις να προσκειντο προς στηριξη της υποψηφιοτητας του.

    Οταν ειχες την ευκαιρια να τους πατησεις κατω μετα ληγμενα δελτια και με τον Σαχα,δεν το εκανες,τωρα καλα να παθουμε αφου μας πουλησε και μας αρπαξε και το πρωταθλημα.

    Ο Μελισσανιδης αργησε και δεν ξερω αν εχει καποιο νοημα να κατεβει ο Ντογιακος η οποιος αλλος θα στηριξει η ΑΕΚ.Προβλεπεται μια δυσκολη χρονια τοσο αγωνιστικα,οσο και εξωαγωνιστικα.

    Πηραμε νταμπλ,σηκωσαμε νεο γηπεδο,οποτε μαλλον ηρθε η σειρα και των αλλων να παρουν.Στην γιορτη των 100 χρονων,περασαμε την πιο εφιαλτικη και αποτυχημενη χρονια.

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν είναι όπως φαίνονται…

  46. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    O Αλμευδα έκαψε την ομάδα και έχασε το νταμπλ για φέτος.

  47. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται,εγώ βλέπω μια σελίδα που λέγεται monobala να βγάζει παρασκήνια,πουθενά αλλού δεν βλέπω κάτι άλλο.

  48. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στήβεν,όντως πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται,αλλά οχι μόνο για το θέμα της ΕΠΟ…????

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, μπορείς να επιλέγεις την ενημέρωση σου.

  50. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Παντού αγαπητέ. Από ΕΠΟ μέχρι μεταγραφικό σχεδιασμό. Από συμμαχίες μέχρι παραμονή του Αλμέιδα. Ειλικρινά δεν μπορώ να γράψω παραπάνω, όμως ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο ( χωρίς να κάνω τον έξυπνο). Και κύρια να ξαναπούμε ότι δεν είμαστε ενημερωτικό site, αλλά ούτε και Δούρειος Ίππος.

  51. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν κατεβαινει ο Ντογιακος,χαζος ειναι να κατεβει ενω ολα εχουν κριθει?

  52. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως ο Γκαγκατσης βιάζεται να πανηγυρίσει. Ίσως έχει τις πληροφορίες του.Αυτό όμως δεν λέει και παρά πολλά πράγματα. Οι περισσότερες επαρχιακές ΠΑΕ,είναι “υποχρεωμενες” είτε μεταξύ τους ,είτε έναντι κάποιων πιο ισχυρών.Θεωρώ πως είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, αφού δεν ειναι δεμένες και οι κολλεγιες μεταξύ των μεγάλων.Υπάρχει και μια κυβέρνηση ,που όπως είναι – ας πουμε- τώρα η κατάσταση ,τους έχει τους περισσότερους απέναντι.Μόνο λογικό δεν είναι αυτό. Προχθές βράδυ μίλαγα με παράγοντα μικρομεσαίας ομάδος της επαρχίας, που μόνο δικαιώματα δεν έχει δώσει,και μου είπε πως τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι όλα ακόμα είναι στον αέρα.Αυτά για την ΕΠΟ.Ασχολούμαστε εμείς εδώ τώρα με κάτι που σε αυτό το blog πετάμε πεταλες αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.Και φυσικα,ειναι αφυσικη μια συμφωνια ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, εστω και σε κορυφαιο επιπεδο αφου στην πρωτη στραβη ο Μαρινακης θα τα θελει παλι ολα δικα του,κι ο Τσετσενος δεν φημιζεται για την διπλωματικοτητα του.Εχει,μαλλον επεισοδια ακομα….

  53. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Και μόνο που βγήκε ο Μποροβηλος και μίλησε για το καλό του ποδοσφαιρου πρέπει να τον ανησυχεί τον Γκαγκατση….

  54. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στα ορια της προδοσιας αυτο που συνεβη στην ομαδα φετος,εχουν περασει τοσες ημερες και ακομη δεν μπορω να χωνεψω πως,ο αλμευδα,οι παικτες,ο μελισσανιδης καταφεραν να “πουλησουν” αυτο το πρωταθλημα,πως καταφεραν να χασουν παρασκηνιακα απο τον τσετσενο και τον χοντρο,πως καταφεραν να αφησουν να βανδαλιστει το γηπεδο μας,να σηκωσουν οι γαυροι το τροπαιο μεσα στο ναο μας και εμεις να τους κοιταμε ανημποροι.

    Ξεφουσκωτο αεροστατο,σου πηρανε την ΕΠΟ,ξεκινας απο τη χειροτερη θεση στην ευρωπη,ο λιβαι δεν κοστιζει ουτε 5 μυρια πλεον,θα ξεκινησεις προετοιμασια μεσα στο λιοπηρι με 3 προκριματικους γυρους που απαγορευεται το λαθος.

  55. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Από το Πριγκηπατο…

    Δηλαδη τι περιμενουμε ακριβως να γινει,εδω η αλλη πλευρα,δεν εχει κατεβασει καν υποψηφιο και μαλλον εχει πεταξει λευκη πετσετα,ισως εβγαλαν και τον Ντογιακο για να μετρησουν τα κουκια και τις αντιδρασεις,οταν ειδαν οτι δεν βγαινει,εκαναν πισω και ο Ντογιακος αρνηθηκε ευγενικα.

  56. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Αμα δεν τα φτανεις ,αφηνεις να ωριμασουν και να πεσουν μονα τους…..
    Και μην τσουβαλιαζεις ολες τις καταστασεις,δεν ειναι ολες ιδιες

  57. Ο/Η Σπύρος ΦΛΩΚΟΣ λέει:

    @Ανωνυμος:Ακουω αυτά που λες φίλε, μοιάζουν λογικά αλλά σίγουρα εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Μόνο υποθέτουμε. Πάντως αυτό που λες ότι ήρθε η σειρά τους επειδή σηκώσαμε γήπεδο και πήραμε νταμπλ
    μου φαίνεται πολύ απλοϊκό σαν σκέψη αφού πάμπολλες περιόδους ο Ολυμπιακός έπαιρνε στη σειρά πολλά πρωταθλήματα.Εκει δηλαδή τι γινότανε. Εμένα ένα δεν μου αρέσει. Ότι ενώ έχουμε χαρίσει στον Παοκ και με τα δελτία και με το κύπελλο με το γκολ οφσάιντ που μας έβαλαν, σε εμάς για μια αμφισβητουμενη φάση τότε στο πρωτάθλημα επί Χιμένεθ, μας έμεινε η ρετσινιά του κλέφτη.

  58. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Απο το Πριγκηπατο

    Aν εχεις να πεις κατι χειροπιαστο,να το πεις,ας μην μιλαμε με γριφους,το παρασκηνιο γενικοτερα ειναι επιπεδο καφενειακης κουβεντας.

  59. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Χωρις υποψηφιοτητα αντιπαλου,με συνοπτικες διαδικασιες,Σαββιδης-Μαρινακης,πηραν τον ελεγχο της ΕΠΟ και πεταξαν εξω την ΑΕΚ και τον Μελισσανιδη,που χωρις να παρουν χαμπαρι τι γινοταν στο παρασκηνιο,τους επιασαν στον υπνο.

    Με το νεο φορματ στο τσου λου να ειναι πιο ευνοικο για προκρισεις,οι δυο θεσεις ειναι πλεον καπαρωμενες.

  60. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Οταν μιλαμε για ΕΠΟ ,SL, και οτι αλλο ειναι γυρω απο το ελληνικο ποδοσφαιρο ,ειναι επιπεδο καφενειου. Εχεις τοσες μερες που γραφεις και ξαναγραφεις για τις εκλογες της ΕΠΟ , πως τις εχει χασει ο δικος μας , ο Γκαγκατσης εκεινο και το αλλο κτλ. Ποιος σου ειπε πως ο Ιβαν εχει κανει συμφωνια με τον Μαρινακη ? Επειδη ετσι αφηνουν να φαινονται τα πραγματα? Προσεξε, δεν διαφωνω με τις υποθεσεις που γραφεις,Αλλα μην μου την μπαινεις κι ολας . Ειπα,μιλησα με εναν παραγοντα που τον γνωριζω χρονια και που η συζητηση μας φτανει μεχρι σε καποιο σημειο. Μου ειπε οτι εγραψα. Ορκισμενος εχθρος του Μποροβηλου που κοπτεται για το ελληνικο ποδοσφαιρο !!!
    Οι συμμαχιες ειναι του κωλου. Μπορει ο Γκαγκατσης να παρει 50 ενωσεις και σε δυο μηνες να εχει μεινει μονος του. Και ξαναλεω, πουθενα δεν προκυπτει συμμαχια των γαυρων. Το οτι θελουν να βγαλουν το αγκαθι που λεγεται ΜΕΛ. αυτο δεν τους καθιστα συμμαχους. Προσκαιρα πορευονται απο αλλη θεση ο καθενας ….

  61. Ο/Η Νetrino λέει:

    Όσα καλοκαίρια εχουμε κάνει σοβαρές μεταγραφες εχουμε βγει πρωταθλητες στη σεζόν που ακολουθεί
    Απλά ο Μελισσανίδης είτε για παρασκηνιακούς λόγους,είτε γιατί δεν μπορεί να αντεξει οικονομικά τον συνεχη ανταγωνισμό πολλές περιόδους αφήνει την ομάδα στο έλεος της μετριότητας
    Εγω αυτό εχω καταλάβει κ ζητω συγνώμη αν φαίνεται απλοικό

  62. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Μια και περίοδος μεταγραφών, για Κωνσταντέλια υπάρχει πρόταση 17,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο δικός μας με είκοσι, εδώ γελάμε ξανά, δεν έδωσε τον Γκαρσία. Η ΑΕΚ πότε ήταν η τελευταία φορά που έδωσε κάποιο παίκτη από τις ακαδημίες και έβαλε στο ταμείο κάποιο σεβαστό ποσό;; Ξέρω ότι υπάρχουν άπειρα παιδιά από Αφρική ή Νότια Αμερική ή πρώην Γιουγκοσλάβοι καθώς και ομάδες φυτώρια στην Πορτογαλία , Βέλγιο , Ολλανδία… Το ερώτημα είναι ως ΑΕΚ ποιο μοντέλο ανάπτυξης θα θέλαμε να έχουμε; Γιατί αυτή στην στιγμή μιλάμε δήθεν για τριετία σάμπως και η γη θα σταματήσει για να κατέβουμε μετά… Ίσως και αν γυρεύω πράγματα που στην Ελλάδα δεν μπορούν να υπάρξου ίσως και να με βάρεσε η ζέστη εδώ στο καμίνι της Κύπρου

  63. Ο/Η Alex λέει:

    Φευγει?τιγρης θα λεμε και θα κλαιμε? μας γαμησε με το φετινο ο αργεντινος ψυχακιας

  64. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα.
    Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε…

    https://www.akous.gr/news/marios-hliopoylos-ton-synelavan-gia-thn-asfalistikh-apath-toy-aiwna.55759.asp

  65. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στήβεν Καλησπέρα.
    Αν ισχύει,αν λεω,ο τύπος είναι ο Τροχανας του 2024
    Κοίτα η πουτάνα η ιστορία αυτής της ομάδας πως επαναλαμβάνεται.
    Αφού δεν έγιναν αυτά που επρεπε,προκειμένου να εκτοξευτεί η ομάδα,πέρυσι το καλοκαίρι,τώρα που πρέπει να γίνουν,ακούμε αυτά που ακούμε.

  66. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στήβεν Καλησπέρα
    Αν ισχύει μιλάμε για τον Τροχανά του 2024.
    Η ιστορία αυτής της ομάδας και πλάκα μας κάνει και επαναλαμβάνεται..
    Πέρυσι δεν έκανες αυτά τα λίγα που έπρεπε για να απογειωθεί η ομάδα.Μάλλον τα εκτίμησες για πολλά
    Θα τα κάνεις φέτος? Με πιο εχθρικό περιβάλλον?