Στον ίδιο δρόμο ( 2 )

Αυτό λοιπόν που παρατηρώ, συναντώντας Αεκτζήδες από διάφορους χώρους και σε διαφορετικά σημεία, είναι μια απέραντη απογοήτευση. Ίσως και να μην είναι σωστή η λέξη. Θα μπορούσα πιο καλά να πω, ένα σκάσιμο. Ένα πράμα αχώνευτο, με την έννοια ότι κανείς δεν μπορεί να δεχτεί το πώς χάθηκε αυτό το πρωτάθλημα.

Το ίδιο είδαμε στην Τούμπα με τον Αλμέιδα να πλακώνεται με τον αυριανό πρόεδρο της ΕΠΟ, όπως το ίδιο είχα δει στη Φιλαδέλφεια όταν ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ κι ο Αλμέιδα κλώτσαγε τα μπουκάλια προς τον πάγκο μας. Τώρα, που έχουν περάσει κάποιες μέρες κι έχω μια αταραξία, τολμώ να πω ότι το ίδιο σκάσιμο είχε κι ο ίδιος. Ούτε κι αυτός καταλάβαινε το πώς δεν κέρδισε αυτά τα παιχνίδια ( ειδικά αυτό της Φιλαδέλφειας ήταν κομβικότατο, το άλλο, άσχετα αν με ισοπαλία το σηκώναμε, δεν ήταν ).

Αν όμως γυρίσουμε στα εταιρικά θέματα, άντε και να δεχτούμε ότι υπήρχε στα χαρτιά κάποιο τριετές project. Δεν το ακούσαμε ποτέ, αλλά ξαναλέω, ας το δεχτούμε. Θεωρητικά λοιπόν, πέρσι δεν θα έπρεπε να πάρουμε τίποτα. Υποτίθεται ότι μπαίνουν τα θεμέλια για το μέλλον. Μαθαίνουμε νέο στυλ μπάλας, και τα λοιπά κουραφέξαλα. Τα λέω κουραφέξαλα διότι έτσι είναι : Όλοι κέρδισαν κάτι, εκτός από εμάς. Με τρεις παιχταράδες στο κέντρο, έχουν πάει περίπατο όλες οι μαλακίες που γίνονται στις προπονήσεις.

Στις εταιρείες λοιπόν, όταν ένα budget ΔΕΝ βγει, αμέσως αρχίζουν τα γιατί και τα διότι. Το ψάξιμο. Κύρια στα στοιχεία της αγοράς. Στις σοβαρές εταιρείες όμως, όταν ένα budget παραβγεί, και πάλι αρχίζει το ψάξιμο. Και μάλιστα το ψάξιμο είναι προς την κατεύθυνση της ικανότητας των στελεχών. Ρε μπας και δεν ξέρουν τι στελέχη έχουμε, τι προϊόν διαθέτουμε και τι μηχανισμούς προώθησης. Λέτε να έγινε κάτι τέτοιο στην δική μας την εταιρεία; Μην γελάτε. Απαντάτε.

Όπως όμως και να το κάνεις, μπορεί το budget νάναι τριετές, μπορεί και να ψάχνουμε πώς και προέκυψε νταμπλ με το καλημέρα, το μέλλον μοιάζει πιο εύκολο. Διότι είσαι πιο πολύ κοντά στον στόχο της τριετίας, που φυσικά κανείς δεν ήξερε. Φανταζόμασταν μόνο κάποιους απανωτούς τίτλους. Έλα όμως που διοίκηση, τεχνικό τημ και μεις φυσικά, καθίσαμε πάνω στο παγωτό. Με μια παταγώδη αποτυχία, που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αν σκεφτείς ότι βγήκαμε δεύτεροι, και οι πιο κάτω όχι απλά κέρδισαν κάτι φέτος, αλλά θεωρητικά προχωράνε σε πιο άνετο δρόμο για το μέλλον ( σκέψου τώρα τον γαύρο που κάνει διακοπές και που παίζει Ευρώπη τον Σεπτέμβριο ).

Προχωράμε όμως. Αυτό το τριετές πλάνο, προέβλεπε φέτος κι ασχέτως αποτυχίας, ότι η ΑΕΚ θα έπρεπε να κάνει 6 με 7 μεταγραφές; Αν είχε προβλεφθεί κάτι τέτοιο, τότε ο Αλμέιδα αδικείται που κάνει τον προπονητή. Θα έπρεπε να πάρει τον Μελισσανίδη και να πάνε να διοικήσουν τη ΝΑΣΑ. Φυσικά και γίνεται πλάκα από μεριάς μας, που δεν είμαστε life style οπαδοί ούτε και άμυαλοι άμπαλοι. Δόξα τω Θεώ και πολύ μπάλα έχουμε δει, κι έχουμε κάνει και πλάνα τετραετίας ακόμα και στο ποδόσφαιρο.

Η ευθύνη επομένως είναι καθαρά της εταιρείας. Σε κάθε επίπεδο και σε κάθε διάσταση. Και δεν θεωρώ κακή την σύγκριση που έκανα με τον Φάντροκ. Κι ο Αλμέιδα ένας ρομαντικός άνθρωπος είναι για το ποδόσφαιρο, που δεν ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα. Βέβαια η ιστορία θα τον παρουσιάσει σαν αναμορφωτή της ΑΕΚ. Τα ίδια είχαν γίνει κι επί Φάντροκ. Πού κατέληξαν; Στην απόλυση του και σε μια κάποια συμπάθεια του κόσμου. Το γενικό πλαίσιο ήταν ότι ο Θεός ήταν ο θείος Λουκάς. Οπότε μην πολυασχολείστε με ιστορίες σύντομες.

Ήδη οι φήμες είναι πολλές για τη θέση του Αλμέιδα. Που είναι σίγουρο ότι αυτός θα κριθεί αυτήν την χρονιά κι εφόσον βέβαια γίνουν αυτές οι μεταγραφές που λένε. Όλα τα άλλα είναι αρλούμπες της ιστορίας. Και να μην ξεχνάμε ότι και σήμερα υπάρχουν εραστές της δικτατορίας ή του βασιλιά ή βαμμένοι πασόκοι που πίνουν νερό στο όνομα του Ανδρέα.

Τον οποίο Ανδρέα, τον θυμίζει έντονα κι ο Αλμέιδα. Αλκοόλ, ναρκωτικά, κατάθλιψη…Τρομερές φιλοσοφίες, μπαλκονάτες. Για αλλαγή, για χρονοντούλαπα για την δεξιά, για ισότητα. Τρομερός βαθμός και τελειότητα για τον λαοπλάνο αλλά ακυρότητα για ουσιαστικό έργο. Καθαρά συναισθηματικά στοιχεία. Με σύστημα το πάθος, την ενέργεια, την αγάπη και την όρεξη. Ωραία στοιχεία για ποιητές και καλλιτέχνες. Εντελώς βλακώδη όταν μια εταιρεία ή ένα έργο πρέπει να πάει μπροστά. Και μην πεταχτεί κανένας και πει, μα κι ο Αλμέιδα θέλει συνέχεια να νικάει. Επειδή το είπε; Κι ο Δον Κιχώτης πίστευε ότι είχε εχθρούς τους ανεμόμυλους. Ξέρει τον τρόπο για νάναι νικητής; Μαθαίνει από τα λάθη του; Επαναπροσδιορίζει την τακτική του; Χρησιμοποιεί ορθολογικά όλο το ρόστερ του; Έχει καταλάβει ότι είναι προπονητής κι όχι ποδοσφαιριστής πλέον;

Εδώ πιστεύω ότι πρέπει να κλείσω την σχεδόν θεωρητική ανάλυση της φετινής αποτυχίας. Για να προχωρήσουμε στο παρόν και στο μέλλον. Με σκέψεις για το ρόστερ, είτε μιλάμε για προσθήκες είτε για αποχωρήσεις. Για τα δεδομένα τα αγωνιστικά, τις εκλογές της ΕΠΟ, την πιθανή μεταβίβαση της εταιρείας ( ακούω κι εγώ τις φήμες αλλά δεν έχω κάτι χειροπιαστό ).

Καλή ευρωψήφο….

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

27 Responses to Στον ίδιο δρόμο ( 2 )

  1. Ο/Η Γιωργης ο γαρατζεος λέει:

    Μια πρόβλεψη, μέρος του τριετούς πρότζεκτ που αποτελεί τη βάση της ερμηνείας μου του φαινόμενου Αλμέιδα. Επειδή πολλά πρέπει να γίνουν μέχρι Οκτώβριο και αυτή τη φορά οι αντίπαλοι ΔΕΝ θα στραβοπατανε, η Αγία Σοφία θα δει κι αυτή σιγά σιγά άλλο ένα από τα εγγενή χαρακτηριστικά μας, όπως έχει δει και τόσα από τα καλά μας: ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ…In almeida we trust εναντίον κόσμου που έχει δει και άλλες ΑΕΚ και θέλει να σέβονται το υστέρημα και το χρόνο του. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να μπούμε ομίλους και να μη στραβοπατησουμε μέχρι Οκτώβριο. Να έρθουν καλοί παίκτες και ο Αλμειδα να αποδείξει ότι δεν είναι one trick pony. Μπορεί και να γίνει. Αλλά πια εεδεν υπάρχει 2η ευκαιρία για πολλούς σκασμενους.

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Αχ ρε Στήβεν.
    Ειναι αργά για δάκρυα.
    Το παιχνίδι χάθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και επι 11 μήνες δε το πήρε χαμπάρι κανείς,τι περιμένεις για φέτος?
    Τίποτα το ιδιαίτερο,γιατί ακόμη δεν εχουν καταλάβει τι έχει συμβεί και το κυριότερο γιατί συνέβη.
    Περυσι το καλοκαίρι καταστρατηγήθηκε κάθε ποδοσφαιρική επιλογή.Οι ανάγκες για τέρμα,πλάγια μπακ,στόπερ και χαφ εξαφανίστηκαν μέσα στη παραζάλη του νταμπλ.
    Ενας, δεν υπήρξε ενας, να δει την ευκαιρία με ψυχραιμία να έχει τα αρχίδια να πεί την αποψή του για να εκτοξευτεί η ομάδα?
    Να διατηρήσει την “ποδοσφαιρική απόσταση” απο τον ανταγωνισμό?
    Αλλα ποιό στέλεχος της ΠΑΕ εχει δουλέψει σε σοβαρό μαγαζί?
    Γιατί να διαφέρει η Παε απο την πλειονότητα των επιχειρήσεων της χώρας που ο ιδιοκτήτης είναι και λίγο απ’ολα?
    Και οσοι έλεγαν ή έγραφαν κάτι ονοματίζονταν εχθροί της ομάδας.
    Οι πρόθυμοι κεφτέδες έγιναν περισσότεροι και με πιο δυνατή φωνή απο κάποιους,λίγους,απαιτητικούς.
    Πραγματικά τρελλάθηκα πέρυσι το καλοκαίρι με την ευκαιρία που χάθηκε.Το έγραφα ολη την ωρα και απορούσα πως γίνεται να μην το βλέπουν.
    Πόσα εκκ έχασε η εταιρεία αραγες?
    Το μέλλον αβέβαιο.Οπως είπες ο στόχος είναι να μην διαλύσουμε.
    Η υποχρέωση τεράστια.Το απαιτούμενο ποσό μίνιμουμ 20εκκ.
    Το χειρότερο ολων είναι οτι ξέρουμε ,ολοι μας,οτι και να πέσουν αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει η εταιρικη δομή εκείνη να τα αξιοποιησει.
    Ποιος ρε παιδιά?
    Επίσης για να στο πώ οσο πιο απλά,τώρα που σφίξαν τα γάλατα και το χέρι πρέπει να μπεί στη τσέπη υπάρχουν σκέψεις αποχώρησης.
    Τελικά το μόνο που ενδιέφερε ήταν η υστεροφημία και κατά δεύτερον το ποδοσφαιρικό?
    Ειλικρινά εχω σκάσει ενθυμούμενος τι έγραφα πέρυσι το καλοκαίρι.Τέτοια άρνηση αποδοχης της,ποδοσφαιρικής,πραγματικότητας ειναι εγκληματική.Δηλαδή ρε Στήβεν πληρώνονται αδρά τύποι για να τα κάνουν τόσο μα τόσο πουτάνα?
    Σε σοβαρό μαγαζί,τουλάχιστον στα λίγα που υπάρχουν,θα είχαν διαγνώσει το που πάει το πράγμα.Αν δεν,ολοι,μα ολοι θα είχαν πάρει πόδι μεσα στο εξάμηνο.
    Αλλά όταν το μαγαζί το “τρέχουν” δημοσιογραφοι,δημοσιοσχεσίτες και άνθρωποι απο το παρασκήνιο τι περιμένεις.
    Υπάρχει παντελής έλλειψη συνέχειας και πλάνου.Αυτό κάνει το νταμπλ να δείχνει συγκυριακό και λιγότερο στοχευμένο.
    Φθάνουμε στο σήμερα και ακούμε αυτά που ακούμε για αυτούς που ακούμε.
    Σε ποιόν θα δώσει αν δώσει?
    Το ερώτημα είναι ποιός θα κάτσει να μιλήσει μαζί του?
    Αν δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους πώς θα συνενοηθούν?
    Ψάχνουμε τον Τροχανα του 2024.
    ΓΜΤ
    ΥΓ Μακάρι πραγματικά μακάρι να δούμε κάτι διαφορετικό αλλά….

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    ¨Τη νύχτα σου ‘πα στο καμπούνι μια ιστορία,
    την ίδια που όλοι οι ναυτικοί λένε στη ράδα,
    τα μάτια σου τα κυβερνούσε σοροκάδα
    κι όλο μουρμούριζες βραχνά: “Φάλτσο η πορεία…”

    σχόλιο: ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ερωτικής ιστορίας απεμπολεί την ευτυχία με δική του απόφαση και πρωτοβουλία, για λόγους που δεν ξεκαθαρίζονται ποτέ: πρόκειται άραγε για πείσμα, εγωισμό ή κακία («φαρμάκι, κόμπρα είχες στα χείλια»), για ανεξήγητη αναβλητικότητα («θα βγω άλλη μέρα»), ή μήπως πρόκειται για κάτι άλλο, κάτι που αγγίζει τα μύχια του θαλασσινού είναι και την εγγενή τραγικότητα του καββαδιακού ναυτικού;

    Φάλτσο η πορεία στήβεν…

  4. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Θα πουλήσει σε κάποιον αγνό Αεκτζη, για να ρεφαρει και το κακό που έκανε επί Τροχανα στην ομάδα; Η θα σκεφτεί για άλλη μία φορά την τσέπη του; Κάτι άκουσα ότι θα καρπωνεται ενοίκιο 2 εκ ευρώ το χρόνο από το γήπεδο.Μα λέω και εγώ.. Τι έπαθε όλη τη χρονιά και τιμάει μέρα παρά μέρα και κάποιον; Τόσο μεράκι έχει; Τελικά ίσως μετράει μέρες….

  5. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Γράφεται για τον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο και πως μένουν τα τυπικά.
    Δεν είμαι του χώρου και δεν έχω ιδέα τι εστί. Το πρώτο που διάβασα πάντως είναι ότι έχουν «ταιριάξει» επιχειρηματικά τα δύο τελευταία χρόνια. Δυσοίωνα τα πράγματα δηλαδή…

    Όσον αφορά τη γκρίνια μας, έγραφα πριν 10 μήνες ακριβώς, μετά την υπογραφή Πινέδα πως φοβάμαι πως του χρόνου θα λέμε «πως χάθηκε τέτοια ευκαιρία» βλέποντας τους άλλους να ενισχύονται και μεις να μένουμε στα ίδια, καθώς η υπογραφή Πινέδα (την οποία φυσικά την πανηγύρισα» στην ουσία δεν ήταν νέα προσθήκη αλλά συνέχιση της περσινής ομάδας. Πολύ θα ήθελα να έψαχνα λαγούμι να κρυφτώ αλλά δυστυχώς, όπως και πολλοί άλλοι εδώ, επιβεβαιωθήκαμε. Δυστυχώς βλέπω πέτρινα χρόνια πάλι και να πανηγυρίζουμε καμια νίκη επί του γαύρου…

  6. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Παρ`ολα αυτα, φτασαμε εδω που φτασαμε. Περσι το νταμπλ φετος τιποτα. Τωρα τι γνεται ! Εγω,δεν βλεπω να γινεται τιποτα. Θυμηθηκα εναν Κουχαρσκι που υπαρχει στην εταιρια ,δεν ξερω τι ακριβως κανει κι αν υπαρχει ακομα. Γιατι για αλλους διοικητικους ,μην ψαχνεται . Απλα δεν υπαρχουν.
    Καποια στιγμη θα πρεπει να ξεκινησουν και οι μεταγραφες. Καποιος να βρει παικτες και να τους προτεινει ,να τους δουν . Καποιοι θα πρεπει να πουληθουν για να τσονταρουν στις αγορες. Καποιοι θα φυγουν αλλα ακομα δεν εχουν αποφασισει. Ξαφνικα, πουλαει ο Μελ. την ομαδα .Την ομαδα και το γηπεδο. Η το γηπεδο και την Αγια Τριαδα απ`εξω,. Η την ομαδα και την εκκλησια . Ενας Ηλιοπουλος ακτοπλοος. Ενας απο το πουθενα ,παιζει απο διαφορους “αεκαρχιδες” της ενημερωσης υποψηφιος αγοραστης. Αλλη “Λαμψη” ξεκιναει ,να χαμε να λεγαμε.
    Μαθαινω εσχατως πως καποιοι παλιοι φιλοι της ομαδος ζητανε απολογισμο του γηπεδου,αφου εχουν τσονταρει κι αυτοι το κατιτις.
    Κανεις μεγαλος ,κανενα αρχιλαμογιο δεν υπαρχει να παρει την ομαδα? Αμα πουλαει ο ΜΕΛ βεβαια. Τοσοι ΑΕΚΑΡΧΕΣ ,που τσονταραν για το “2004” που βρισκονται ? Τους πατησαν τα πλοια? Πολλα τα ερωτηματα, καμια απαντηση.
    Ευτυχως ,που ο Γκαγκατσης που ηταν στον ΠΑΟΚ, θα ειναι προεδρος ολων των ομαδων τωρα. Και μαζι με τον Μποροβηλο θα αλλαξουν το ελληνικο ποδοσφαιρο .Θα παει τωρα το καφε μπροστα και το κιτρινο πισω. Γιατι για αλλες αλλαγες δεν τους κοβω,αφου το πολυ σε ενα εξαμηνο θα εχουν γινει εκει μεσα κωλος-μουνι-γαρυφαλλο.
    Αλλα αυτα ειναι για τους αλλους. Στα δικα μας ,χαφ βρηκαμε? Τερματοφυλακα ? Εξτρεμ ? Δεξι μπακ ? Αριστερο?

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γιατί βγαίνουν δημοσιεύματα περί πωλητηριου στην ομάδα,τι συμβαίνει?

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Στα του προπονητή, το “θα πρέπει να πάψει να σκέφτεται ως ποδοσφαιριστής και να ξεκινησει να σκεφτεται ως προπονητης” ήταν η πρόταση που τα λέει όλα.
    Στα ττου εταιρικού σχεδιασμού, δεν ξέρω τί είδους πλάνο υπήρχε (αν υπήρχε τέτοιο,δεδομένου ότι ” ο προπονητης ειναι σαν τα καρπούζια δεν ξερεις τί θα σου βγεί..” οπως ειπώθηκε απο τον ίδιο το Μελισσανίδη. Τώρα αν μπορεί κάποιος να κάνει πλάνα σφάζοντας καρπούζια,δεν ξέρω.Αμφιβάλω.
    Στα των τωρινων αναγκών αλλαγών/ενίσχυσης του ρόστερ,βλέπω μια ακινησία, όμοια με αυτη της στήλης άλατος.
    Εαν εχει να κάνει με το ότι επιχειρείται αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία και άρα μη γνωστό μπάτζετ ακόμα,δεν ξέρω.
    Ο μήνας Ιούνιος έχει ήδη 9 και ακόμα επικρατεί ακρα του τάφου σιωπή.
    Ισως γιατί ακόμα δεν έχει περάσει το 40ήμερο από την “κηδεία” που υποστήκαμε.
    Δεν είναι οτι χασαμε το πρωτάθλημα, οτι δηλαδή δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε.Είναι ότι σχεδόν το δώσαμε. Αυτοκτονικά.Αυτό είναι που πονάει.

    Ο Μελισσανίδης μοιάζει κορεσμένος-αφού φτιαχτηκε γηπεδο, επάρθει νταμπλ,άρα τί πλάνα λοιπά και αεροπλάνα να απομένουν, για κάποιον που εκτος απο κορεσμένος στη ζωή, ειναι και κουρασμένος απο αυτήν. Μακάρι να μας διαψεύσει, αλλά η σιωπή ενός χρόνου τώρα (περα απο κάτι κραυγές του τύπου “εισαι Θεός ρε πούστη…”,η άλωση της ΕΠΟ με εκείνον να τυρβάζει, δείχνουν ότι μάλλον το κεράκι σβύνει.

    Αν έχει σκοπο να συνεχίσει, ας γίνει με γερό τρόπο. Αν πάλι δεν υπάρχει κουράγιο για “μπούκα”, ας παραδώσει. Αλλα τον παρακαλούμε, όχι άλλο Τροχανά.
    Ο Μήτσος ,είναι ο Μουρίνιο του επιχειρείν. Απο όποια ομάδα φευγει,επερχεται το χάος.
    Δωσε κάπου καλά. Δώσε και σώσε. Μη μας “σκυλοπνίξεις” ακόμα μια φορά.

    Y.Γ: Σήμερα ο “Cool is” πήρε λέει το μήνυμα του κοσμου απο τις Ευρωεκλογές: “εργαστείτε πιο σκληρά”. Διότι,αυτό έλειπε μόνο. Οτι δηλαδή είπαν στον άνοο superman του Μαξίμου: “εχεις δυνάμεις, γιατί δεν τις χρησιμοποιείς”; Πιες το carnation να γινεις γερός.
    Το φτυσιμο απο την κάλπη πανευρωπαικά και το τουμπάρισμα του τραπεζιού οι φλώροι που κυβερνάνε Αυστρια-Γερμανία με τις χρωματιστές κάλτσες και ο άλλος ο γεροντολάγνος της Γαλλίας το πήραν ή όχι;
    Διότι ο Ρώσσος πάιζει σκάκι,που θέλει χρόνο και μυαλό. Και όχι πασιέτζες που ριχνουν οι-περαστικές- αδερφές της Δύσης.

  9. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Χρηστο, στο Βελγιο παραοτηθηκε ο πρωθυπουργος, στη Γαλλια ο Μακρον διαλυει την βουλη και προκυρηξε εκλογες, Στην Ελλας, η κυβερνηση πανηγυριζει που πρωτος σε σταυρους βγαινει ο…Αυτιας !!! Αυτα……

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “Απο το Πριγκηπάτο” : Mα δεν έχουν μυαλό εκεί στην ροζ δεξιά. Βάλε το Τσουκαλά στο ευροψηφοδέλτιο που σήκωσε και κούπα και είναι όλοι καυλωμένοι. Που πας με τη Μελέτη;
    Τέλος πάντων.
    Ο δε αυτιάς, εστάλει από τους συνταξιούχους στην Ευρωβουλή για να τους εξηγήσει καλύτερα πως θα γίνει η περικοπή των συντάξεων χηρείας. Είναι άλλο να στο εξηγεί από το στούντιο και άλλο απ’τις Βρυξέλες.

    Για παραιτήσεις μη ψάχνεις. Ο Αντρέας “κυβερνούσε” ημιθανής από την “τέντα” του Ωνασείου και ο Σεραφείμ κράταγε το σκήπτρο της Αρχιεπισκοπής με το δεξι και με το αριστερό τα σωληνάκια της αιμοκάθαρσης. Εχεις ιδέα από βουλιμικούς..;

    Το “το κομμα ανηκει στη χώρα και εγώ ανήκω στο κόμμα” δεν ισχύει εδώ, παρα το ” η χώρα ανήκει στο κόμμα και το κόμμα ανήκει σε εμένα”. Εχουμε δηλαδη μια βαλκανικού τύπου στρεβλή αντίληψη του “le tat se moi”, εχει δηλαδή την συμπεριφορά που έχει κάποιος όταν γνωρίζει ότι η χώρα του έχει ξένον ιδιοκτήτη και ο ίδιος άρχει κομματικά σε μια χώρα που είναι στο “νοίκι”.
    Οπως ακριβώς δηλαδή έχει τρυπώσει κάποιος νοικάρης και εχει κλειδαμπαρωθεί στο διαμέρισμα που εν τω μεταξύ ανοίκει στην τράπεζα και κείνος με το σκουπόξυλο στο χέρι φωνάζει και απειλεί “δεν βγαίνω έξω πούστιδες.Ελάτε αν σας βαστάει… (εν τω μεταξύ τα ντουλάπια είναι άδεια και ο ίδιος φορά σαγιονάρες-φλοίδα, από το πολύ περπάτημα)
    Αστα, φίλε. Ειμεθα Δελφινάριο.

  11. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν.
    Τι να πω…
    Στηβεν ο τυπος εχει το οικονομικό ανάστημα που απαιτείται?
    Το μονο που βρίσκω στο διαδικτυο είναι για λαμογιές,καθυστερήσεις πληρωμων κλπ κλπ.
    Και μπροστινός να είναι,οπως ακούγεται,πιστεύει κάποιος ,οτι σοβαροί επιχειρηματίες θα του εμπιστευοντουσταν τα λεφτά τους?

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κακό ταιμινγκ που φεύγει από την ομάδα,εν μέσω μιας αποτυχημένης χρονιάς,στα 100 χρόνια,έχοντας υποστεί ήττες αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

    Δεν μου αρέσει αυτός ο Ηλιόπουλος,δεν μου κάθεται καλά.

  13. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Το κερασάκι στην τούρτα λοιπόν: Ηλιόπουλος…………. παγωμάρα μετα το φετινό πρωτάθλημα…………

    2η φορά που καταφέρνει να πουλήσει την ΑΕΚ ο τίγρης………
    την προηγούμενη φορά την έδωσε στον Τροχανά (την υπερομάδα του 1996) με τα γνωστά αποτελέσματα.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Κάποιο ανάστημα έχει αλλά αυτό κρίνεται με βάση τους στόχους που έχει…Ας τον ακούσουμε πρώτα, ας τον δούμε λίγο…

  15. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Μοιάζει με τον Πρεζέμπορα.

  16. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Εγώ ,πάντως θα “κολλησω” στην λέξη ΕΔΩΣΕ !
    Τι έδωσε θα μας το πουν κάποια στιγμή. Αλλά πουθενά δεν διάβασα αν ξέρει ποδόσφαιρο ο Ηλιόπουλος.Θα προεδρεύει ? Θα κάνει ο ίδιος κουμάντο? Θα διοικεί με τηλεργασία? Πιστεύω πως τώρα,για κάποιους που δεν μπορούσαν να συνεργαστούν με τον ΜΕΛ, ίσως είναι η ώρα να ασχοληθούν με την ομάδα σθεναρά από διοικητικά πόστα. Στ οργανόγραμμα και ο Τσιμπουρ,να ανοίξει η αγορά της Δυτ.Αφρικής.Για το ποσο επηρεαζει τον κοσμο η αποχωρηση,καθως και αλλα απο βραδυ και μετα…

  17. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στίβεν ήδη ακούγονται διαφορά.
    Όπως ότι παίρνει Τσιμπούν στην ομάδα,όπως και το ότι δεν θα είναι μόνος του.Κατι ακούγεται για κάποιον από τα παλιά.

  18. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Συμφωνώ,πρέπει να του δώσεις χρόνο και μετά να αξιολογήσεις.

  19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    ημέρα έντονων συναισθημάτων και μεγάλης συγκίνησης για εμένα η σημερινή. ένα γειτονόπουλο, ένα προσφυγάκι ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο μεγαλύτερος πρόεδρος της λατρείας μου, αποχωρεί από την λατρεία μου.

    Να σαι καλά Μοσχόμαγκα Μίμη!

    Τίμησες την παλιά μας γειτονιά με το παραπάνω.

    Ψυχή Βαθιά…

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο τη στιγμη που η χρονια αυτη δεν εκλεισε επιτυχημενα,καθως του την εφεραν ο μπουλης και ο τσετσενος,τοσο με την ΕΠΟ,οσο και αγωνιστικα,ξεκινωντας απο δυσμενη θεση για τις επομενες χρονιες,μετα και το καζο με το ευρωπαικο του γκει στο γηπεδο μας,ηταν βαρυ το κλιμα και καλυτερα που φευγει τωρα.

  21. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Ευχαριστούμε για ότι έκανες για την ΑΕΚ Τίγρη. Στηβεν μου φαίνεται εκ πρώτης όψεως ψυχούλα και αγνός Αεκτζη ο καινούργιος. Ο Μελισσανιδης είχε πια κουραστεί.Τωρα βέβαια πως θα κοντράρει Σαββίδη, Μαρινακη, είναι ένα ερώτημα.

  22. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Αληθεύει το μπροστινος Τούρκου επιχειρηματία;

  23. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Πρόεδρε σ’ευχαριστούμε για οσα έκανες.Το ονομά σου θα ηχεί στις Αεκτζίδικες σελίδες της Ιστορίας.
    Για το νεο ιδιοκτήτη,για να μπεί και να κάνει γερή “μπούκα” του προτείνω,για αρχή,να βάψει κιτρινόμαυρα ολα του τα καραβια.
    Το πιο γρήγορο να το ονομάσει Λιβαι Γκαρσια…
    Στέφτομαι τα 15 συν χρόνια παρουσίας του Μελ στην ομάδα και καταλήγω,τι εχουμε ζήσει ρε σεις…

  24. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Πήγε πίσω το τριετές πρότζεκτ, τι να περιμένει εκτός από αίμα δάκρυα και ιδρώτα με μπόλικες καρπαζιές για 2+ χρόνια ο Μελ? Κατάφερε ο Αλμέιδα και το έχασε, ο Μελ είναι 72+, βιολογικά και μόνο, που να βρει δυνάμεις να μαζεύει τα ασυμμάζευτα και να σκοτώνεται με τους διορισμένους και τη μαφία? Εδώ ο Noor-1 δήλωσε ανοικτά ότι θέλει ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ. Ο κλεφτοκοτάς παίρνει πρωτάθλημα και αρχίζει πάλι για τα κλεμμένα του 18. Η δε αδερφή, πάλι θα ρίξει χρήμα για να στηρίξει τον Καπουτζίδι και το Σκέρτσο και λοιπό σημιταριό που μας κυβερνά. Σε αυτό τον ανηλεή και βρώμικο πόλεμο θα ήταν μόνος του πάλι. Και λογικά ο άνθρωπος κατάλαβε ότι δεν έχει αντοχές να δώσει τις μάχες.
    Ετοιμαστείτε για ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    In Almeida we trust….(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ).

    ΥΓ: Δεν είπα τις προάλλες ότι θα ζήσουμε και το άλλο φυσικό μας χαρακτηριστικό: Ξύλο μεταξύ ΑΕΚτζήδων στις εξέδρες? Ε, εδώ έχουμε και Trohanas reloaded, ζούμε πραγματικά τη μέρα της μαρμότας, το κιτρινόμαυρό matrix (the black or the yellow pill?)….10 πίκρες, 1 χαρά ο ΑΕΚτζής, έρχεται η δεκάδα.

    ΥΓΙΙ: Παίκτες θα του πάρει πάντως ο χαιτάς. Οπότε από εδώ και πέρα δε θα υπάρχει δικαιολογία.

  25. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Συγχωράτε με, αλλά δεν έχω καλό “mood”.

  26. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Αληθεύει ότι ο Ηλιόπουλος είναι κώλος και βρακί με τον Μαρινάκη;

  27. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Συμφωνώ με το Χρήστο…δεν εχω κ εγώ καλο” mood”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *