EASY MARIO

Ας θυμηθούμε ένα παλιό ανέκδοτο. Μπας και γελάσουμε λιγάκι. Ήταν λοιπόν ένας γιός που δεν ήξερε την διαφορά μεταξύ του θεωρητικώς και του πρακτικώς. Ρωτάει λοιπόν τον πατέρα του, ο οποίος του λέει να πάει να ρωτήσει την αδερφή του αν θα πήγαινε με έναν άγνωστο για δέκα χιλιάρικα. Επιστρέφει ο γιός λέγοντας του ότι η αδερφή του απάντησε καταφατικά αλλά δεν κατάλαβε την διαφορά του θεωρητικώς και του πρακτικώς. Ο πατέρας του λέει να πάει να ρωτήσει τη μάνα του αν θα πήγαινε με έναν άγνωστο για είκοσι χιλιάρικα. Επιστρέφει ο γιός λέγοντας του ότι η μάνα του απάντησε κι αυτή καταφατικά. Πάλι όμως δεν κατάλαβε την διαφορά του θεωρητικώς και του πρακτικώς. Οπότε του απαντάει ο πατέρας του :

  • Άκουσε αγόρι μου. Θεωρητικά έχουμε τριάντα χιλιάδες. Πρακτικά έχουμε δυό πουτάνες στο σπίτι.

Οπότε ο Μελισσανίδης για άλλη μία φορά, έδρασε στην πράξη για τον εαυτό του. Το απολυτήριο του γράφει σχεδόν άριστα. Καλή ομάδα, σχεδόν πρωταθλήτρια, γήπεδο, μουσεία, προπονητήριο και κασούμπα. Και φυσικά έφυγε χωρίς ο κόσμος να τον αποδοκιμάζει ή να τον κυνηγάει στα στενά. Πρακτικά τα πήγε τέλεια. Πάντα για τον εαυτό του. Σε ένα deal που δεν ήταν ακριβώς έτσι σχεδιασμένο. Διότι το deal, ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, προέβλεπε και το πρωτάθλημα. Ένα deal που το ξέρανε μόνο δυό άνθρωποι.

Στην θεωρία μπήκαμε εμείς. Όταν λέω εμείς, εννοώ η ΑΕΚ. Πράγματι ο νέος ιδιοκτήτης είναι επιχειρηματίας και με κάποια χρήματα. Οι πολύ παλιές ιστορίες, οι μαθητικές, μιλάνε για ένα παιδί που ερχόταν με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού στην Αβάνα ( λεωφόρος Κηφισίας )κι ότι από εκεί πήγαινε μέχρι το Μαρούσι με τη μηχανή σούζα. Μιλάμε για ένα κολλεγιόπαιδο, που όμως ξέφυγε από την τετράγωνη λογική του Κιντή ( sic ), κι είπε να φτειάξει κι άλλα πράματα. Ας πούμε κάτι μικρονταραβέρια σχετικά με τον πόλεμο που έχουμε στον βορρά. Όλα αυτά ταιριάζουν με το προφίλ των φίλων του tiger, με άμεσο συμπέρασμα ότι δεν είναι μπροστινός κανενός, ότι θα δράσει αυτοβούλως και ως πραγματικό αφεντικό.

Άρα, η δική μου άποψη είναι ότι ο Μάριος είναι μια χαρά επιλογή για την πώληση της εταιρείας. Μια χαρά για το μέγεθος Μελισσανίδη και μια χαρά για το μέγεθος της ΑΕΚ. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτερα αλλά η λαίλαπα Ντέμης είχε φροντίσει να κάψει τον Παππά και τον Χατζιωάννου.

Η θεωρία λοιπόν είναι καλή. Η πράξη θάναι δύσκολη. Πρώτον διότι ο άνθρωπος είναι παρθένος στην αγορά της μπάλας και δεύτερον διότι είναι και άσχετος με αυτήν. Τρίτον διότι απέναντι του έχει ένα πανίσχυρο κονσόρτσιουμ, τόσο οικονομικά όσο και συγκυριακά αγωνιστικά. Και η διαιτησία θα ελέγχεται με τον παλιό τρόπο αλλά και οι αγώνες των συμμάχων θα αρχίσουν αργότερα. Στην εξίσωση φυσικά δεν βάζω ούτε την ανασφάλεια του Αλμέιδα, ούτε και τα λαμόγια τα οποία θα τον πλευρίσουν για τον τάδε ή τον δείνα γνώστη του παρασκηνίου ή των ικανοτήτων κάποιου άλλου νταραβεριτζή. Είτε σε παραγοντικό είτε σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η χρονιά προβλέπεται δύσκολη. Με πολλές ακραίες κινήσεις για την εκμάθηση ή για την αντοχή των προκλήσεων. Δεν γίνεται να ξεφύγεις από όσα πέρασε ο Κοσκωτάς ή κι ο Κόκκαλης ακόμα. Το θέμα είναι πόσο ξύπνιος είσαι και πόσο γρήγορα τραβάς το πιστόλι. Μπορεί ο Μελισσανίδης νάναι δίπλα ( αλήθεια την ίδια σουίτα θα κρατήσει ; ) αλλά δεν γίνεται να σηκώνει το τηλέφωνο σε κάθε αναποδιά. Είπαμε. Το έδωσε το μαγαζί. Κουράστηκε και είπε κι όχι σε πιθανή διαδοχή του γιού του. Και το είπε απερίφραστα : Κι εγώ θα κριθώ για την επιλογή μου. Και είναι και λογικό. Αν έχεις έναν συμβουλάτορα ανά πάσα στιγμή για τα πάντα, εσύ πώς θα μάθεις;

Οπότε ξεκινάει νέος επίσκοπος για την ίδια θρησκεία. Μπορεί να ταλαιπωρηθούμε αλλά στο τέλος της ημέρας, τι θα κάνουμε; Θα αλλάξουμε ομάδα; Θα προτιμήσουμε κάποια αποχή; Η απάντηση για μένα, είναι ξεκάθαρα όχι. Οι εραστές παραμένουν τέτοιοι ακόμα κι αν τους πουν κερατάδες. Οι φοβιτσιάρηδες θα φύγουν και θα ξαναέρθουν εκ του ασφαλούς. Τα πρόβατα είναι υποχρεωμένα να βοσκήσουν στον ίδιο αγρό και οι οργανωμένοι να ψάξουν τις τσέπες τους. Όλα υπήρχαν, υπάρχουν και θα ξαναϋπάρξουν. Όπως και η ΑΕΚ που δεν κατάφερε να κάνει δυναστεία.

Αλλά ζούμε με την ελπίδα και την ευχή, ο Μάριος να μάθει πιο γρήγορα, να φέρει φρέσκο αίμα στελεχών και να βάλει και κάποιον τεχνοκρατισμό στην εταιρεία. Μας χρειάζεται ο νέος ιδιοκτήτης δίπλα του. Αυτό είναι δεδομένο χωρίς να αλλοιώσουμε τα χαρακτηριστικά μας. Μέχρι η πράξη να δικαιώσει την θεωρία. Οπότε εγώ προσωπικά διατηρώ την παρουσία μου στο γήπεδο, εξακολουθώ την κριτική μου από εδώ και φυσικά ανυψώνω την αγάπη μου για την ΑΕΚ, πληρώνοντας.

Καλή επιτυχία Μάριε. Ζήτω η ΑΕΚ.

Υγ1. Οι κινήσεις θάναι εντυπωσιακές. Δύσκολο βέβαια να κάτσουν όλες.

Υγ2. Δεν νομίζω να ψάξαμε ιδιαίτερα για τον υπεύθυνο επικοινωνίας αλλά ακόμα κι έτσι ας πούμε σιδηροκέφαλος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

36 Responses to EASY MARIO

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ζήτω η Α.Ε.Κ
    ΥΓ 2 Σε πιάνει μια απογοήτευση,αποστροφή,όταν η πρώτη κίνηση είναι η συγκεκριμένη.
    Υ Γ 1 Αυτό μαθαίνω και εγώ,απλά μην χαθεί χρόνος περιμένοντας τα ναι,όπως πέρυσι.

    Συμφωνώ απόλυτα,ο Ηλιόπουλος θέλει χρόνο,θα κριθεί σε βάθος χρόνου βάση αυτών που κάνει.
    Από μεριάς μας στήριξη και θετική ενεργεια

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σίγουρα θα πρέπει να κάνει κάποιες καλές μεταγραφές για να κάνει γκελ στον κόσμο,καθώς υπάρχει ένα μούδιασμα,μια καχυποψία.

    Από την άλλη δεν γνωρίζει τίποτε από ποδόσφαιρο,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει την δίψα η την διάθεση να ρίξει χρήματα σε καθεστώς που εγχώρια θα ελέγχουν οι αντίπαλοι του και αυτός απλώς θα είναι ένας θεατής.

    Το ότι φέρεται να εγκρίνεται από την κυβερνηση η να έχει κυβερνητική στήριξη,δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα βοηθήσει σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.Το παρελθόν του δειχνει πως δεν είναι Παναγίτσα η ένας που μπορείς να τον κοροϊδέψεις.

  3. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ευτυχώς απο τη μια,αλλά από την άλλη αυτά τα λέμε και ξελέμε στερούνται σοβαρότητας.Αναφερομαι στο θέμα του υπεύθυνου επικοινωνίας…

    Όταν χθες τον ανακοινώνεις δεν τα είχατε πει-συμφωνησει?
    Εκτός και αν ήταν μια τελευταία χάρη του Μελ που ο άλλος τη δίκασε….

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Καλύ επιτυχία να ευχηθούμε, όπως και να έχει. Που θα είναι δυσκολα ευτυχώς. Σε μια συγκυρία ποδοσφαιρική, με ντεσαβανταζ.
    Δε γαμιέται.ΑΕΚ είμαστε.Αρα συνεχώς ονειροπόλοι και μαθημένοι να περπατάμε ξυπόλυτοι στο χωματόδρομο.
    Δεδομενου οτι καινουριοι παραγοντες στο παρελθόν χρειάστηκαν 10 κοντεινερ χρημα και καμια 3ετια-5ετια για να μάθουν, και δεδομένου οτι ο Ηλιόπουλος δεν διαθέτει αυτά τα κοντέινερ,-ποτέ άλλωστε η ΑΕΚ δεν ηταν οικονομικά ισχυρότερη των βασικών ανταγωνιστών της, θα πάμε με τιμόνι την ελαχιστοποιηση των λαθών και φυσικά μπόλικη τύχη.Εχει και αυτή η πουτάνα μεγάλο μερίδιο στο μοίρασμα επιτυχιων-αποτυχιών.

    Ενα γενικό μούδιασμα υπάρχει,είναι αλήθεια. Ισως για΄τι αναμέναμε εκωφαντικό “ντιλ” με πασίγνωστό όνομα, αλλά τελικά συνέβει κάτι άλλο. Συμφωνώ ότι ο Μελισσανίδης ξανακοίταξε την πάρτυ του. Πρωτα φευγει η ψυχή και μετά τα ελαττώματα. Τα οποία ειναι σχετικά ως τέτοια. Καλλιστα μπορούν να μετατραπούν σε “προτερηματα”.
    Μια τελευταία “μπάζα”, κάπου στα 90 εκατομμύρια λένε. Καλωφάγωτα να πω,αν και δεν βλέπω τον τρόπο πλέον.

    Βλέπω τον Μάριο να ξαναπουλάει κάτι που ειναι καινούριο,πρωτού χαλάσει,άρα σε καναδυο χρονάκια,μας βλέπω σε κανένα κονσορτσιουμ δωσμένους και τον σουπερ Μαριο να εχει λακισει με καμιά 150άρα. Αρκει να βρεί σωστό και καλό πλυντήριο. Εκεί θα χρειάστεί την βοήθεια του Μήτσου. Που θα είναι όπως είπε άλλωστε “διπλα του για να βρει τον βηματισμό του”(sic)
    Και τελος κρατάμε την κουβέντα του Μελισσανίδη “… αλλά η νεκροψία θα δείξει”.
    Σωστός!
    Τι ειχες Γιάννη,τί είχχα πάντα.

    Υ.Γ Ο Κετσετζόγλου ανέκρουσε πρύμναν. Από την αναρτηση του,δεν κατάλαβα και πολλά. Αλλα απο αυτα που διαβασα, μαλλον ειχε την βεβαιότητα, οτι τον φωνάζει ο Μελισσανίδης σαν συμβουλο επικοινωνιας, αλλα καθώς μπηκε στα γραφεία,ο Μήτσος τον έπιασε στη πόρτα και του’πε “λάθος κάνετε κύριε. Για τον Ηλιοπουλο θα δουλευεις”. Πονηρός ον και προβλέποντας τρυκυμιες σου λέει “και γιατί να μη τις καταγράφω από το μαγαζί μου, με το αζημείωτο,παρά να τις υποστώ οντας στο καράβι”; (ασε που τον πιάνει η θάλασσα)

  5. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Χρήστο σωστή η σκέψη για Κατσέλη.Απι την άλλη μην ήταν μια τελευταία χάρη του Μελ στον πιο πιστό του θαυμαστή.Τον ανθρωπο των δύο ισαξιων ενδεκάδων της καλύτερης ομάδας,φέτος,και των επτά θαλασσών?
    Μήπως του είπε ο Ηλιόπουλος ότι δεν θα μπορείς να μπαναρεις για ασήμαντον αφορμή κόσμο στα σοσιαλ και το ξανασκεφτηκε?
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου….
    Όσο για τα υπόλοιπα η εκτίναξη από την ανατίναξε μια τζούρα δρόμος.
    ΥΓ Πατριωτακη ο Μάριος,από του Λογγα

  6. Ο/Η Oko λέει:

    Ποιο μαγαζί έδωσε ο ξεφτιλας ρε Στήβεν μας δουλεύεις;
    Το μαγαζί ποτέ δεν ήταν δικό του.
    Την μπίζνα του με το γήπεδο έκανε το λαμόγιο, για αυτό τόν φάγαμε στην μάπα 11 χρόνια, για το φιλέτο του γηπέδου κ μόνο.
    Πότε δεν την αγάπησε την ΑΕΚ μια ζωή την έστηνε στην Συγγρού μόνο τα λεφτά έβλεπε, γι αυτό κ όλη αυτή η ξεφτίλα αγωνιστικά εδώ και 11 χρόνια.
    Όσο για τον Ηλιόπουλο που είπες ότι δεν είναι μπροστινός, η πουτανα άλλαξε ο νταβατζης είναι ο ίδιος, θα το διαπιστώσεις όταν θα έρθουν οι πρώτες τριάροτέσσαρες απο το αφεντικό, κ θα λένε μετά οτι εμείς γίναμε ΑΕΚ από τις πικρές.

    Υ.Γ 1. Για τόν κοντό λέγανε όλοι ότι σαν το ποντικο πήδηξε πρώτος από το καράβι, για τον ξεφτιλα δεν άκουσα κάτι τέτοιο για την μεταβίβαση, εκτός κ κρίνετε όλοι θετική την αγωνιστική του πορεία 11 χρόνια τώρα, πρέπει να είναι πολλά τα σουβλάκια και δεν έβγαλε άχνα κάνεις.
    Υ.Γ.2 Μέχρι κ χορηγό Piraeus είχαν στο πάνελ χτες τα καλοπαιδα η ξεφτίλα σε ολο της το μεγαλείο.

    Καημένη μου ΑΕΚ τι σε περιμένει από εδώ κ στο εξής, γέμισες πληγές όλα αυτά τα χρόνια από τσιμπούρια κ δεν ξέρουμε τι θα σου ξημερώσει από εδώ και στο εξής.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν ξέρω γιατί κάποιοι περίμεναν κάποιον επιπέδου Αγγελικουση η Κοπελουζο ξέρω γω,τον μεγάλο κροίσο,δεν εντυπωσιάστηκε ο φίλαθλος κόσμος στο άκουσμα Ηλιόπουλος.

    Εγώ πιστεύω ότι ήθελε να φύγει από φέτος ο Τίγρης,αλλά δεν περίμενε με τίποτε να χάσει ούτε το πρωτάθλημα,ούτε να τον πουλήσει ο Τσετσένος μεσούσης της περιόδου και να του φάει δικό του πρωτάθλημα,ήθελε να φύγει με κάποιο τρόπαιο.

    Βεβαίως και δεν είναι χαζος,έχοντας χάσει κατά κράτος την επιρροή του στην ΕΠΟ,ενδεχομένως και την στήριξη από κάποια κυβερνητικά στελέχη που του άνοιγαν πόρτες η εβαζαν πλάτη,να πάει τη νέα χρονιά ξυπόλητος στα αγκάθια,μόνος του και αποδυναμωμένος,με τον κόσμο να έχει απαιτήσεις για μπάτζετ,μεταγραφές και πρωταθλητισμό.

    Δεν του βγήκε ο Γκαρσία,δεν του βγήκε η Ευρωπαϊκή Πορεία,δεν πήγε τίποτε καλά φέτος.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Oko : Εγώ κατ’ αρχήν δεν δουλεύω κανέναν. Γράφω αυτά που βλέπω. Η διάθεση μου να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι καταγεγραμμένη, όπως καταγεγραμμένη είναι και η σκληρότατη κριτική που του έχω κάνει. Υπήρξε και μία περίοδος μάλιστα ( επιστολή Κιντή και υποβιβασμός ) που ήμουν και το μαύρο πρόβατο. Για τον Ηλιόπουλο φυσικά δεν ξέρω κάτι παραπάνω από αυτά που ξέρεις εσύ και τα οποία μπορούν άνετα και να φιλοξενηθούν εδώ.
    Υγ1. Εγώ προσωπικά δεν έχω φάει ούτε ένα σουβλάκι.
    Υγ2. Η Πειραιώς τι σε πειράζει; Γνωρίζεις ότι είναι κόκκινο το μετοχολόγιο της; Εγώ ξέρω άλλα, όπως και ότι είναι χορηγός σε όλες τις ομάδες.

    Ό,τι και να περιμένει την ΑΕΚ, εδώ θα καταγράφεται. Θεωρώ ότι δεν είχες αγωνία για φέτος, ούτε κι ότι πανηγύρισες πέρσι. Για να είσαι συστηματικός δηλαδή με όσα πιστεύεις και τα οποία δεν περιλαμβάνουν ούτε το γήπεδο, ούτε το βοηθητικό.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Συγνώμη, όταν ο Μελισσανίδης είχε πάρει την ΑΕΚ παλιά, είχε εντυπωσιαστεί κανείς; Όταν την ομάδα την είχε ο Ζαφειρόπουλος, ήταν όλοι τρελαμένοι; Όταν δανείστηκε τις μετοχές ο Γιδόπουλος είχες δει κάποιον να πέφτει κάτω; Όταν ανέλαβε ο Γενεράκης; Πότε είχε η ΑΕΚ πρόεδρο τύπου Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη ή Μαρινάκη; Η απάντηση, χωρίς καμία εμπάθεια, είναι ποτέ. Ούτε καν ο Μπάρλος δεν ήταν μέγεθος.
    Ο τίγρης είχε κλείσει το deal από τον Δεκέμβριο. Ό,τι γράφω επάνω. Καμία σχέση δεν έχει ο τσετσένος, καμία σχέση δεν έχει η ΕΠΟ. Ας κέρδιζε ο Αλμέιδα την Κηφισιά και τις Σέρρες ή το Αγρίνιο.
    Ο Μελισσανίδης ένα λάθος έκανε : Ότι δεν τράβηξε ποτέ το αυτί του Αλμέιδα. Για τον χειρισμό του ρόστερ κυρίως και για το ενεργειακό κάψιμο. Ο Γκαρσία απλά δεν είναι παίκτης, οπότε δεν μπαίνω σε τέτοια κουβέντα. Μιλάω για κάτι που υπάρχει. Κι εδώ ακόμα όμως ο Μελισσανίδης απέδειξε γιατί γέρασε….

  10. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Θα περιμενε κανεις , το “πακετο” να περασει στα χερια καποιου η καποιων με δυναμη και οικονομικη και κοινωνικοπολιτικη. Τετοιος δεν ειναι ο Ηλιοπουλος. Αφου ομως αυτος ειναι ο “εκλεκτος” ,ας φροντισει να διαλεξει ενα επιτελειο απο γνωστες του ποδοσφαιρου κι οχι μονο, για να μην παει ακλαυτος αυτος και η ομαδα. Απο οτι ακουω , εχει τον τροπο του, αλλα απο κυβικα δεν….
    Αφου δεν ενδιαφερθηκαν επιφανεις Αεκτζηδες να παρουν το μαγαζι – γωνια, οσο και να τους τσουρουφλησε ο Ντεμης , και αφου ο Μελ. δεν ηθελε να μπλεξει η ομαδα με funds και αλλες δημοκρατικες δυναμεις,κατι στο οποιο του ριχνω και καποιο δικιο, ο Ηλιοπουλος θα πρεπει να καταλαβει πολυ νωρις σε τι πηγε κι εμπλεξε. Και πριν γινουν μαλλιοκουβαρα εκει μεσα, αμεσα θελει διπλα του δυο -τρεις ανθρωπους που να εχουν τις γνωσεις πως λειτουργει το ολο πραγμα.
    Για μενα, ηταν η πιο ασχημη χρονικη στιγμη για την μεταβιβαση. Πρεπει να κανεις μεταγραφες, σχεδιασμο , σκεψεις -συσκεψεις για να τρεξει η ομαδα να ειναι ετοιμη για την νεα σαιζον , παιζεις ευρωπη κατακαλοκαιρο και πρεπει να περασεις προκριματικους.Ολα αυτα ποιος θα τα κανει? Ο Ηλιοπουλος? Ο οποιος εμφανιστηκε στο πανελ σαν χαμενος στο διαστημα ? Ενταξει , δεν τον κρινουμε τον ανθρωπο αν δεν τον δουμε στην πραξη. Το θεμα ειναι να φερθει εξυπνα και οχι εξυπνατζιδικα πετωντας κορωνες για μεταγραφες . Φτιαξε μεγαλε το επιτελειο που θα σε κανει να μεινεις ορθιος και φερε και δυο μεταγραφες που να ειναι ΑΜΕΣΑ ενδεκαδατοι . Και μακρια απο παλαιμχους ,αισθηματιες, και γλυφτες.

  11. Ο/Η nnektarios λέει:

    Είναι λογικό να υπάρχει ένα μούδιασμα, μια αμηχανία στο σύνολο του κόσμου. Έχουμε δει απατεώνες, περίεργες μεταβιβάσεις, ξεφτίλες, ότι θες. Οι συνθήκες όμως δεν είναι ίδιες. Σήμερα η ΑΕΚ τα έχει ΟΛΑ (δεν θα αναλύσω, εύκολο είναι), τότε είχε μόνο το όνομα.

    Η ΑΕΚ σήμερα τα έχει όλα, λόγω ενός ανθρώπου και μόνο. Ευχαριστώ Δ. Μελισσανίδη, θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που θα μπαίνω στο ΝΑΟ μας.
    Ακούω πολλά για τον Ηλιόπουλο, στην Ελλάδα είμαστε, σχεδόν όλοι έχουν ένα γνωστό του γνωστού που τον ξέρει καλά.

    Δεν είμαι σε θέση να δίνω οδηγίες σε τέτοιους ανθρώπους. Έχει φτάσει σε κάποιο σημείο, εμένα και τον κάθε εμένα περιμένει να τον καθοδηγήσει; Αστείο. Ο καθένας στα κυβικά του.

    Η δική μου συμβολή εξαντλείται στο εισιτήριο διαρκείας που ανανέωσα από την πρώτη ημέρα και στην παρουσία και τη φωνή μου στο γήπεδο.

    ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ!

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Γιάννη μου, αφού τελείωσε ο Μελισσανίδης και δεν άλλαξε τον φουκαραδισμό και τη νοοτροπία της ομάδας, δεν μπορούμε να ψάξουμε για άλλα πακέτα. Φαντάσου νάσαι σε μια λαμογιάρικη αγορά, σε φαλιμέντο χώρα και νάσαι και τρίτος. Γιατί να ενδιαφερθεί κάποιος με οικονομική δύναμη ή κοινωνικοπολιτική; Έρχεται κάποιος που μπορεί να αυξήσει τη δύναμη των εταιρειών του, το νταραβέρι το παρασκηνιακό με το κράτος και φυσικά να κονομήσει. Ό,τι δηλαδή έκανε κι ο τίγρης. Ήταν κάτι ο Μελισσανίδης όταν μπήκε στην ΑΕΚ; Σάμπως έκανε κάποια αυτοκρατορία οικονομική ή έφτειαξε το όνομα του στα κοινωνικοσμικά; Όλοι ξέρουν, άσχετα αν δεν μιλάνε. Εδώ δεν υπάρχει Κόκκαλης πλέον κι ο Πετράκης έχει βγει στη ” βιοπάλη ” με την βίζιτα. Τα τζάκια δεν αλλάζουν. Την ώρα που ο τίγρης καμαρώνει για το σκάφος του, ο άλλος κάνει εταιρεία για να ναυλώνει τα ιδιωτικά αεροπλάνα του, χώρια που ούτε καλημέρα του λέει και θα έπαιρνε το σκάφος του σαν σωστική λέμβο. Ο άλλος αγοράζει τον Ελλάκτορα κι ο άλλος καταπίνει τα Οινόφυτα. Κι όλοι αυτοί με διάδοχη κατάσταση.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Τα είπαμε και τηλεφωνικά. Είσαι ένας πολύ μεγάλος Αεκτζής στη νοοτροπία, στην διάθεση και στον τρόπο σκέψης. Υπάρχει οπαδός με ανοιχτό μυαλό; Ναι υπάρχει. Διότι υπάρχει τυφλή πίστη για το ιδανικό, ουδέποτε όμως για το πρόσωπο ή το μέσον που θα χρησιμοποιήσει αυτό. Αυτό εννόησα με την παράγραφο για τα πρόβατα και τους φοβιτσιάρηδες στο κείμενο. Και να προσθέσω κάτι : Ο Τροχανάς προσπάθησε αλλά πλέον είχε χάσει την κυβερνητική ομοψυχία. Τα λέω εγώ με την προσωπική διαμάχη που είχα, μέχρι και με τον γιο του που ήθελε να με πιστολίσει κιόλας. Διάβαζε λάθος τα μηνύματα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς την γραφή μου.

  14. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Απαντησες στον ποντο, τι ακριβως ειναι οι αλλοι και τι ακριβως κανουν με το ελληνικο ποδοσφαιρο. Αυτη η απαξιωση ομως απο τους φραγκατους Αεκτζηδες ,γιατι μην που πεις οτι δεν υπαρχουν η οτι δεν ειναι με γεματες τσεπες, ειναι αλλο πραγμα. Τελος παντων,ο καθενας κανονιζει τα της τσεπης του, και να δουμε τι θα γινει απο δω και περα.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Φραγκάτοι Αεκτζήδες; Μπορεί και να υπάρχουν αλλά μίλησε τότε ο τίποτας κοντός. Τα είπαμε κι αυτά. Και φυσικά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, όμως ακριβώς επειδή είναι Αεκτζήδες, είναι νοικοκύρηδες κι όχι τυχοδιώκτες ( θυμίσου την παλιά ρήση του Μελισσανίδη για το ποιός αγοράζει την ΑΕΚ τότε ) ή είναι σοβαροί επιχειρηματίες με business plan, που αυτό εύχομαι για τον Μάριο. Αν ο άνθρωπος ασχοληθεί σοβαρά, δηλαδή με αξιολόγηση στελεχών και πλάνο, πραγματικά δεν έχει αντίπαλο. Όσοι υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι κυριολεκτικά της πλάκας. Δήθεν έχουν δύναμη και δήθεν έχουν σχέδια και στόχους. Σαν να βλέπεις τον Μητσοτάκη κάτι…

  16. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Εγω το ειπα και το ξαναλεω. Ησαν πολλοι αυτοι που δεν ηθελαν νταραβερια με τον Μελ. Δεν ταιριαζαν τα χνωτα τους ,να το πουμε ετσι κομψα. Τωρα ομως, με εναν ανθρωπο “αμπαλο” , ας στηριξουν την ΑΕΚ με τον τροπο τους. Καμμενοι με τον κοντο,συμφωνοι. Αλλο τοτε,αλλο τωρα. Φυσικα,ολα εξαρτιωνται απο τον Ηλιοπουλο το πως θα τρεξει την εταιρια που πηρε και τι ανοιγματα θελει να κανει.Ευελπιστω να εχει ενα πλανο,αφου δεν το αποφασισε να παρει την ομαδα …προχθες.
    Στελεχωση πανω απο ολα και ενισχυση της ομαδας . Αν δει ο κοσμος πως ξεκιναει και παει καλα,χωρις φανφαρες και πυροτεχνηματα,να ειναι σιγουρος πως θα τον στηριξει και με το παραπανω.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η εικονα του Μελισσανιδη δεν ηταν καλη στην συνεντευξη….ο ανθρωπος πραγματι εδειχνε πως ειναι ταλαιπωρημενος,κουρασμενος,επηρεασμενος ενδεχομενως απο τα θεματα υγειας του,στεναχωρημενος που αφηνει την ομαδα του.

    Ομως,δεν τρωω παραμυθι οτι αυτος ειναι ο κυριος λογος,επαιξαν και αλλα πραγματα ρολο τα οποια δεν τα γνωριζουμε/

  18. Ο/Η ΚΑΡΝΙΑΒΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    ΑΝ ΘΕΛΛΕΙ Ο SUPER MARIO ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
    ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΦ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ

  19. Ο/Η Νetrino λέει:

    Γράφτηκε πως ο Ηλιόπουλος κ πιο συγκεκριμένα η γυναίκα του εψει αγοράσει από το Δεκεμβριο το οικόπεδο απεναντι από το γήπεδο το γνωστο Μπριτανια.Προφανως θα σουλουπώσει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με εμπορικές χρήσεις
    ,θα ολοκληρώσει το προπονητικό με τους ξενώνες,την ομάδα θα προσπαθήσει να την εχει ανταγωνιστική κ όπως διαβασα παραπάνω σε δυο χρονάκια θα πουλήσει
    No bad.

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θα εισαι στην απο εξω για 3-4 χρονια,αντε ισως κανενα κυπελακι να παρεις.Ο αλλος του φαγανε την ΕΠΟ και το εβαλε στο ποδια.

  21. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Η νέα θεατρική παράσταση ”super mario co.” τώρα μόλις αρχίζει ”live”για το φιλοθεάμον κοινό.
    Το παράρτημα του πρεζέμπορα με την ευγενική χορηγία του λαθρέμπορα, θα πρωτοστατήσει-κατά τα φαινόμενα- στο άμεσο μέλλον σε κλαυσίγελους…

    Enjoy the ride…

  22. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Άντε να εμπιστευθείς εύσωμο καραφλομαλλιά. Πού τους βρίσκει;

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Δεν έκανε παρέα με το Μπάκιχαμ, αλλά εσύ θα εμπιστευόσουν ποιον από τους προέδρους του πρωταθλήματος;

  24. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Κυριοι, δυσκολευουμε την ζωη μας χωρις λογο. Ο ανθρωπος πηρε ενα στρωμενο μαγαζι γωνια . Το μονο που εχει να κανει ,ειναι να ενισχυσει την ομαδα ,οχι με μεταγραφες αεροδρομιου,αλλα με ουσιαστικες προσθηκες σε θεσεις που ολοι ξερουμε. Να στελεχωσει την διοικηση με ανθρωπους σοβαρους και με υπαρκτες αρμοδιοτητες, και να ασχοληθει ο ιδιος προσωπικα ,εστω και διακριτικα με την ομαδα. Ποσο πιο απλα να το πουμε.Ισως το ξερει κι ο ιδιος . Ο χρονος ομως τρεχει ,και θα πρεπει να ξεκινησει να “δουλευει” το μαγαζι” .Αν καταφερει μαλιστα ,να αποφυγει πασης φυσεως λαμογια – επαγγελματιες που θα προσπαθησουν να κολλησουν διπλα του,τοτε δεν εχει να ανησυχει για τιποτα.

  25. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΞΗΓΗΘΗΞΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΕΝΝΟΩ Η ΝΩΧΕΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΑΥΟΦ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
    ΜΑΡΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ.
    ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΝΟ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΛΙΓΟ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ 10-12 ΠΑΙΧΤΕΣ 20-25 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΥΣ 10-12 ΤΩΝ 20-25 ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΥΣ 10-12 ΤΩΝ 20-25. ΨΗΛΟΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ . ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ.
    ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ. ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΚΡΙΒΑ 4-5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΣΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ 1-2 ΚΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 1 ΜΥΡΙΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.
    ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ Ο ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΑΦΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΟ.
    ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 30 ΜΥΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ?
    ΠΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΣΟΥΜΠΑ?

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. : Τα μετρητά.

  27. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Προς …Το φως του φεγγαριού…:Τα ορκ Βορρά-Νότου έχουν προέδρους εμπιστεύσιμους που προσπαθούν για την ομάδα τους,γιατί δαπανούν-ξεπλένουν χρήματα.Εγώ, όπως δεν έριξα ποτέ ευθύνη στον Τραχανά,που’κανε ότι μπορούσε ή στον ευθυτενή πρίγκηπα, έτσι δε θα κατηγορήσω τον φέρελπη ,ανερχόμενο επιχειρηματία αν αποτύχει.Απλά υπήρξε μεγάλη σύμπτωση στην κατάληξη του πρωταθλήματος εκείνης της χρονιάς με το φετινό, κι ο μοναδικός που βγήκε κερδισμένος,πέρα απ’τον Κόκαλη, απ’το γκρέμισμα εκείνης της ομάδας ήταν το αιλουροειδές.Θα’χε ενδιαφέρον να γράψει ένα βιογραφικό ο Καρράς για κείνη την εποχή.Για μένα ξεκίνησε νέα εποχή εσωστρέφειας

  28. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καμιά πίστωση χρόνου στον σούπερ Μάριο,5 μεταγραφές και να βγει να υποσχεθεί πρωταθλητισμό και πως θα προστατεύσει την ομάδα από κάθε εξωαγωνιστικη απειλή

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φίλοι Αεκτζήδες μην αγχώνεσται,αν είστε προβληματισμένοι πάρτε το πρόεδρο να μιλήσετε.Στον πρώην αναφέρομαι. Δίνει λύσεις σε όλα τα ψυχολογικά σας προβλήματα. Διαβάζοντας το πόνημα του μεγάλου δημιουργού τα χέρια μου κόλλαγες από τα σάλια….

  30. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Τα κολλητιλίκια με τον Μαρινάκη δεν λένε και πολλά. Κολλητός με τον Μαρινάκη ήταν και ο Πατέρας και έγιναν μαλλιά κουβάρια για το ποδόσφαιρο. Το κείμενο του Στήβεν τα λέει όλα με το νι και με το σίγμα. Ο άνθρωπος έπεσε κατευθείαν στα βαθιά γνωρίζοντας ελάχιστα από κολύμπι και με καρχαρίες γύρω του. Όπως είπε και ο Μελισσανίδης η νεκροψία θα δείξει. Όσον αφορά τον τίγρη μπορεί να πήραμε τίτλους, να έχτισε ένα ολοκαίνουριο γήπεδο αλλά και ο ίδιος δε νομίζω να βγήκε χαμένος από την ενασχόλησή του με την ΑΕΚ. Ως γνωστών cash is king.

  31. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Αραουχο τελος.Πονσε τελος. Λιβαι Γκαρσια ,μια νεα – νεα αρχη .
    Στρακοσια και Μπρινιολι το διδυμο του τερματος μας ενημερωνουν οι ενημερωμενοι. Ηρθε η ωρα των χαφ και των μπακ η θα το αφησουμε για Σεπτεμβρη,μαζι με τα εξτρεμ ?

  32. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Καλώς τονε κι ας άργησε:https://www.documentonews.gr/tag/marios-hliopoylos/

    Μιλάμε για ”High class” κουμπάρος του πρεζέμπορα…Σκέτη απόλαυση.

  33. Ο/Η ΝΙΚΟΣ ΑΕΚΑΡΑ λέει:

    Γειά σου αδερφέ. Να δούμε τι θα δούμε με τον καινούργιο. Πως εξηγείς την αλλαγή συμπεριφοράς της Σπορτ Ντει? μου έχει κάνει εντύπωση/

  34. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καμιά περίοδος χάριτος σε Ηλιόπουλο,ο κόσμος περιμένει άμεσα σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση και πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σε όλους τους στόχους,επίσης προστασία από το παρασκηνιο που πλέον το έχουν οι αντίπαλοι.

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΝΙΚΟΣ ΑΕΚΑΡΑ : Αυτή τη στιγμή γίνεται χειραψία. Μένει να δούμε αν θα εξελιχτεί σε μπραντεφέρ…

  36. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα,δεν ξέρω τι θα κάνει ο νέος πρόεδρος,αλλά πρέπει να τον παραδεχτώ.
    Είτε έχει παντελή άγνοια κινδύνου ή έχει μεγάλα αρχιδια για να επιλέγει να είναι ο επόμενος από τον Μελ.
    Ξέρει ότι θα συγκρίνεται συνεχώς με τον Μελ.Ξερει ότι οι απαιτήσεις,που δεν υπήρχαν στο παρελθον,πλέον θα είναι εκεί.
    Πρώτοι και καλύτεροι οι δημοσιογράφοι που ξαφνικά “απαιτουν” ενώ τόσα χρόνια τα έβρισκαν όλα καλά.
    Βέβαια κάποιος μπορεί να πει ότι δεν υφίσταται κάποια σύγκριση…
    Ειδομεν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *