ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ

Παράπονο δεν έχουμε πλέον. Ο Μάριος μας μίλησε. Πώς σας φάνηκαν οι τοποθετήσεις του; Η αγκαλιά στο τέλος με τον Αλμέιδα; Τα ισπανικά και τα vamos ; Νομίζω ότι η σκηνοθεσία παίρνει άριστα επικοινωνιακά. Ειδικά μάλιστα όταν ο Κώστας που το ξανασκέφτηκε, υπέβαλε ερωτησάρα για να δείξει και την παρουσία του. Και η απάντηση ήταν φιλικότατη και προσωποποιημένη μάλιστα, άσχετα αν δεν είχαμε αγκαλιές.

Η όλη τοποθέτηση λοιπόν, είχε αρχή, μέση και τέλος. Είχε μια δόμηση ρε αδερφέ. Ξεκίνησε με ιστορικά στοιχεία για την ΑΕΚ και τον σεβασμό που έχει επιβάλει στους αντιπάλους, ειδικά όταν αυτοί την κυνηγούσαν και μάλλον την αδικούσαν, καθώς και με κάποια οικουμενικότητα που εμφυσούμε. Φυσικά δεν ξέρω πού τα έχει βρει αυτά – εγώ άλλα θυμάμαι να ακούω σαν συνθήματα μέσα στα γήπεδα παιδιόθεν μάλιστα – αλλά δεν πειράζει. Με τους προσωπικούς βαυκαλισμούς και τους διθυράμβους, μόνο βλάκας ασχολείται. Αυτό που ενδιέφερε αυτή τη στιγμή ήταν η συγκρότηση του Μάριου. Και σε αυτήν φάνηκε ελπιδοφόρος.

Όπως βέβαια φάνηκε ότι ήθελε να έχει τον Αλμέιδα στο ακροατήριο, οπότε μάλλον αυτόν περίμενε για να μιλήσει. Για τον οποίον Αλμέιδα ετοίμασε κι αυτόν τον θεατρικό επίλογο. Στον οποίον επίλογο μάλιστα, φάνηκε πιο ψύχραιμος ο ψυχάκιας ενώ ο Μάριος έδειξε ότι μπορεί εύκολα να προσποιηθεί τον Αεκτζή, τον προστάτη και τον συναισθηματικό ταυτόχρονα.

Όμως και τον ρεαλιστή. Ειδικά όταν αναφέρθηκε στα υπάρχοντα στελέχη αλλά και στους στόχους. Πράγματι θα εισακούονται τα στελέχη αλλά και, θα κρίνονται. Μιλάμε για τα στελέχη της προηγούμενης ιδιοκτησίας φυσικά. Στα καινούργια, κι αυτός Μελισσανίδης θα γίνει αφού αυτός θα τα έχει προσλάβει. Και η κρίση θάναι μάλλον πιο απαιτητική, όπως φάνηκε κι από την δεύτερη σκέψη του Κώστα. Κάτσε να κρίνουμε τους παλιούς, μην με φορτώνετε με καινούργιους. Οπότε στον τομέα αυτόν φάνηκε μάλλον πιο τεχνοκράτης από τον προηγούμενο.

Την δική μας την αγωνία, την κάλυψε σε κάποιο μεγάλο ποσοστό. ” Από την πρώτη ημέρα ασχολούμαστε με μεταγραφές, το κάνουμε με κάποια μυστικότητα ( ο Καμαρά κι ο Φοφανά μάλλον θα ξέφυγαν από κάποιο στέλεχος πάνω σε μπύρες ), και φυσικά ό,τι θέλει ο Αλμέιδα ( για να δούμε τελικά, τον Μάνταλο τον θέλει ακόμα; ) “. Γιατί μας κάλυψε; Διότι μίλησε για πολλές μεταγραφές, μίλησε για καλές μεταγραφές. Οπότε δεν μπορούμε να έχουμε δευτερολογία στη θεωρία αλλά μόνο να περιμένουμε και να κάνουμε και τον σταυρό μας για τις δυό ομάδες που πρόκειται να δουν τα μάτια μας φέτος, αφού μέχρι τα ευρωπαϊκά play-off δεν θα είμαστε σίγουροι για τίποτα. Και ειδικά για την ομάδα του πρωταθλήματος.

Τέλος πάντων, η συνολική εντύπωση ήταν θετική. Μάλλον ξέρει πού ήρθε και μάλλον μοιάζει φιλόδοξος. Και αρκούντως μάγκας για την πρώτη στιγμή, που δεν μπορούσε να πει κάτι παραπάνω για τον Γκαγκάτση ή τον Μπέο, που όμως τους πέταξε την φωτοβολίδα του. Μια χαρά ήταν αυτή – κάπως φαντάζει η υποψηφιότητα Αλαφούζου -, ίδια με την ακέραιη απάντηση για τον χάπια.

Καλή επιτυχία λοιπόν, που μεταφράζεται μόνο στο να κονομήσει. Μόνο τότε θα κονομήσει και η ΑΕΚ, δηλαδή κι εμείς. Και μάλιστα γρήγορα αφού δεν ζητήθηκε καμία πίστωση χρόνου άσχετα αν η λογική της μπάλας δεν συνηγορεί με αυτό. Όμως όπως και να το κάνω, το να δέσω τη ζώνη και να τρέξω, μου αρέσει. Με αδρεναλίνη στα ύψη αλλά και ψυχραιμία. Σαν να βλέπω τον εαυτό μου λίγο πριν μπει στο roller coaster τότε στη Φλώριδα. Κάπως έτσι ανανέωσα και την κάρτα μου ξανά.

Υγ. Η μεταβίβαση των μετοχών είναι στο 80%….

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα
    Οπως είπε και ο πρόεδρος.
    Θελει να κριθεί απο τις πράξεις του.
    Οπότε ας περιμένουμε τις πράξεις εν συνεχεία τα αποτελέσματα και τότε μπορούμε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμένη αποψη.
    Οντως πρώτο δείγμα θετικό αν και λίγο σουρεαλ.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Κάποιοι-διαβάζω-τον βρήκαν επικοινωνιακό. Λάθος. Προέρχεται η εντύπωση από την υπερπροσπάθεια. Ο επικοινωνιακός “το έχει”. Ο συγκεκριμένος, όχι.
    Προσπάθησε να κάνει και χιούμορ.”Αστειευόμενος’ με τους ρεπόρτερς. Δεν το έχει ούτε αυτό.
    Πιάστηκε και από το κλαρί των “κλισέ”, για να γίνει προσιτός ή πιστευτός ή “ψαγμένος”.. Εσπασε το κλάρί. Χεστίκαμε. Από τις πράξεις κρίνονται όλοι-όπως είπε ο ίδιος άλλωστε- άρα τις λεκτικές ακροβασίες τί τις θες; Είναι “φλούδες” ελπίδες.
    Τέτοιες ευκολίες,ακούγονται σε κουβέντες βαριεστημένων συνταξιούχων δασκάλων στο καφενεδάκι κάτω από το πλατάνι.

    Το θέατρο στο τέλος, επίσης δεν μου άρεσε.Αχρείαστο. Ο απο πουθενά-και χωρίς να έχει και κανενα λογω αλλωστε ο άνθρωπος να είναι- ΑΕΚτζής, δεν μπορεί να δίνει προστάγματα “όλοι μαζί: Ζήτω η ΑΕΚ”. Που τα λες; Σε εξέδρα; Ρεπόρτερς εχεις απέναντι και υποτίθεται όχι μονο του ΑΕΚτζίδικου ρεπορτάζ. Τι να φωνάξουν ρε μεγάλε που παριστάνεις τον “Ταρζάν” στη ζούγκλα; Το Χατζιχρήστο της ΠΑΕ μας μοστράρεις; Εϊσαι ΑΕΚ; Ο.Κ. Βάστα το για σένα. Τι βγάζεις καραμούζες; Σα τον πολιτικάντη που όταν επισκέπτεται συνεργεία και αγρότες, πάει με σηκωμένα μανίκια. Ελεος με τη φτήνια.
    Ο Μπάρλος, Αρης ήταν. Τον είδατε όμως κατόπιν. Οπως είδατε και τους άλλους που ωρύοταν ότι μεγάλωσαν στα τσιμέντα του Ν.Γκούμας και έτρωγαν αφρολεξ για να μεγαλώσουν. Ειδαμε και κεινων τα χαϊρια τους.

    Αντε τώρα που όλοι γεννηθηκαν τυλιγμένοι με κιτρινόμαυρο υμένα και οταν εσκασαν μυτη στο κόσμο αντί να κλάψουν γοερά, φώναξαν “Ορίτζινααααλ”.
    Δεν χρειάζεται να είσαι ΑΕΚ για να δουλέψεις για την ΑΕΚ. Οι “βαμένοι” ΑΕΚζίδες έχουν κάνει την περισσότερη ζημιά.

    Φυσικά εκτιμητέα η αναρρίχησή του στα της ντόπιας τουριστικής ναυτιλίας, εκκινώντας με “δύο καραβάκια”. Προφανώς δηλώνει ανταγωνιστικό άνθρωπο.
    Ο χώρος του ποδοσφάιρου όμως είναι εντελώς νέα “πίστα”. Εχει τρομερά σκαμπανεβάσματα, καμιά αξιοπιστία, και φυσικά κανένα “μάνιουαλ” να παραπεμφεις για να λάβεις και βοήθεια.Το ελληνικό ποδόσφαιρο εννοώ.. Αλλού ναι. Εχεις ντοσιέ να διαβάσεις και να πορευτείς. Εδώ, μιλάμε για τη χώρα του Πουθενά,του Τώρα και του Αγνωστου.
    Είναι τρία αδέρφια, ήμίθεοι με πατέρα τον Αρχίδα και μητέρα τη Ξύστρα.

    Τέλος πάντων. Θα δούμε. Οτι και να εικάσουμε, ή να υποθέσουμε, δεν έχει νόημα.
    Ακόμα και αν πω ότι μου θυμίζει Τροχανά νεότερης έκδοσης. 2024

  3. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν. Καλα τα είπε ο Ηλιόπουλος. Απλά τον είδα υπέρμετρα παρορμητικά στο τέλος και ειδικά με τον Αλμειδα και μου φάνηκε κάπως στημένο. Φαίνεται δυναμικός, μακάρι να έχει σχέδιο για την ΑΕΚ.Ο Αλμειδα μου φάνηκε σφιγμένο.Αραγε θα ταιριάξουν; Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο μιας και ο Ηλιόπουλος φαίνεται να έχει μεγάλο Εγώ.

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Επειδη δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο ,ουτε ειχα ακουσει για αυτον και στο παρελθον,θα περιμενω τις πραξεις του γιατι αυτος το ζητησε. Αλλωστε στο μπλα-μπλα λιγο πολυ ολοι τα καταφερνουν. Απλα, να υπενθυμισω πως 25/07 ειναι το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι και μεχρι στιγμης εχουμε μονο αναχωρησεις στην ομαδα.Αφιξεις ΜΗΔΕΝ.

  5. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αναμένουμε τις πράξεις, έχει την περίοδο των 150 ημερών που ζήτησε, όλοι τη δικαιούνται.

    – Αποδέχθηκε τον χαρακτηρισμό προστάτης που του απέδωσε ο Μελισσανίδης

    – Ακούστηκε η φωνή της ΑΕΚ απέναντι στο χυδαίο οργανισμό του παοκ, επιτέλους, δεν ξεχνάμε!

    – Στόχος οι τίτλοι και η δημιουργία μίας ευρωπαϊκής ομάδας.

    – Δεν απαξίωσε τίποτα από αυτά που βρήκε, δεν ακούσαμε για καμμένη γη.

    – Αιτιολόγησε τη σφιχτή πολιτική του Μελισσανίδη, αλλά ήταν και μία απάντηση στο “η νεκροψία θα δείξει”. Αναμένουμε την αύξηση του μπάτζετ.

    – Αγκάλιασε μεταφορικά και κυριολεκτικά τον Ματίας και τον έχρισε ως αυτόν με τον τελευταίο λόγο στα πάντα.

    – Είπε 3-4 φορές στους βλάκες απέναντι ότι, είναι βλάκες αφού αυτό που ρωτάνε το έχει ήδη απαντήσει.

    – Δήλωσε με κάθε επισημότητα ότι νίκησε το ΚΑΡΤΕΛ από το τίποτα. Αυτό για να απαντήσει στο αν θα δώσει μάχη ή όχι για τα συμφέροντα της ΑΕΚ.

    – Έδειξε τον επαγγελματικό του αντίπαλο, μία Τράπεζα, αλλά ο ίδιος δεν έχει τραπεζικό δανεισμό (εντυπωσιακό).

    – Ανέδειξε την ποιοτική διαφορά με τον Μαρινάκη. Ο ίδιος έδειξε κλάση και τον κάλεσε για να τον συγχαρεί, ενώ ο άρρωστος, εμμονικός, δεν τον κάλεσε να τον συγχαρεί για την αγορά της ΑΕΚ.

    – Δεν διάβαζε από χαρτί, όπως ο Μαρινάκης την αντίστοιχη ημέρα…που ούτε από το χαρτί φυσικά δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο.

    – Δεν ζήτησε από τον κόσμο να αγοράσει διαρκείας, ούτε από μία φανέλα σε κάθε σπίτι, όπως είχε κάνει ο Μαρινάκης στην παρουσίαση του.

    Θεωρήθηκε από μέρος του κόσμου (εδώ γελάνε) γραφική η επιλογή του να μιλήσει στα Ισπανικά, όπως επίσης και να φωνάξει ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ….όταν ο ένας κλωτσάει μπάλες στους διαιτητές, ο άλλος μπουκάρει με πιστόλι και ο τρίτος είναι δυσλεκτικός ανακοινώνοντας σε όλη τη χώρα το ποσό των πεντακοσίων εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδων ευρώ…ως δωρεά.

    Απεχθάνομαι σφόδρα αυτό το ποσοστό των Αεκτζήδων που φωνάζει μίρλα, ηττοπάθεια, έχει μία γνώμη για τα πάντα (από τα σόσιαλ φυσικά), τα ξέρει καλύτερα και κριτικάρει με ύφος χιλίων καρδιναλίων κάποιον σαν αυτόν, με αυτά που κατάφερε στη ζωή του. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; Εισιτήριο αγοράζεις; Προϊόντα της ομάδας; Έχεις επισκεφθεί τα μουσεία;

    ΥΓ. Πρώτη σοβαρή διοικητική πράξη, σημειολογικής σημασίας η εκδίωξη των 2 βασικών υπευθύνων για την απώλεια του Πρωταθλήματος και της πρόκρισης στο Conference τουλάχιστον.

  6. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Δεν πάνε Στανκοβιτς και Αθανασιάδης για προετοιμασία.Δηλαδή βρείτε ομάδα να πάτε. Γενεές 14 τους περάσαμε και τους δυο εδώ μέσα.Αλλά δεν φέρονται έτσι αν είσαι σοβαρή εταιρία. Τους ενημερώνεις 10 μερες πριν .Και για να κάνεις τέτοια κίνηση έχεις κλείσει βασικό που μάλλον είναι ο Μπρινιολι. Κόλλησε η βελόνα σε αυτόν ,χωριά που ψάχνεις ισοδύναμο του . Εγώ τώρα να τα εκλαβω σαν νορμάλ καταστάσεις αυτά όλα?

  7. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    καλησπέρα
    Ο Ηλιόπουλος μου βγάζει μία δυναμική παρουσία του τύπου του σαλονιού και του λιμανιού.
    Στα περισσότερα που ήθελα να πω με κάλυψε ο nnektarios και συμφωνώ 99% μαζί του, μην τα επαναλαμβάνω.
    ΥΓ: όταν τελειώσει η διαμόρφωση του Μπριτάνια θα έχει κάποια σχέση με το γήπεδο;

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Tην πιο καλή ατάκα που άκουσα-με αφορμή τον ερχομό Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ
    (παρφραση ατάκας του Σταυρίδη, απο ελληνική ταινία): “Τι διαμάντι τους έστειλες Βαγγέλη…”!

  9. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Παίδες συμπαθάτε με άλλα προσυπογράφω ότι σχολίασε ο Χρήστος στο μακροσκελές του σχόλιο.Μακάρι να είμαστε λάθος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *