ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Μπαίνουμε πλέον στο μήνα των μεταγραφών. Εδώ που θα φανεί τι σόι σχεδιασμός έχει γίνει, πόσο έχουν δουλέψει τα στελέχη, και πόση σύμπνοια υπάρχει μέσα στην ομάδα. Το τι λέμε εμείς απ΄έξω δεν έχει και μεγάλη σημασία. Ανησυχία υπάρχει και το κατανοώ, ειδικά μετά την φιλική εξάρα που πρέπει να έκοψε και πέντε χιλιάδες διαρκείας.

Προχωρώντας λοιπόν στο δήθεν τριετές project ( μαλακίες είναι αυτές αλλά χρησιμοποιώ τα επιχειρήματα τους ), σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι μιλάνε για 7 ή 8 μεταγραφές. Τώρα τι project ήταν αυτό, θα σας γελάσω αλλά δεν βαριέσαι. Ας κοιτάξουμε τις θέσεις εμείς κι ας πούμε τα δικά μας.

Με τον Μπρινιόλι, μάλλον τον Στρακόσια, και φυσικά τον Σισέ, θεωρώ ότι έκλεισε το θέμα του τερματοφύλακα και των κεντρικών αμυντικών. Τρεις λοιπόν οι προσθήκες μέχρι τα τώρα. Με την παραμονή του Άμραμπαντ ( βρείτε ποιοι δημοσιογράφοι έκαναν κωλοτούμπα με μόλις δύο ημέρες διαφορά ), και το δεξί φτερό έχει κλείσει.

Άρα το ψάξιμο προχωράει στα δύο άκρα της άμυνας, στο αριστερό εξτρέμ, στο σέντερ φορ και στον παίκτη πίσω από το φορ. Σύνολο πέντε για να έρθουμε και στα νούμερα που έχουν γραφτεί. Όλα αυτά φυσικά, χωρίς να αποχωρήσει ο Γκαρσία και ο Πινέδα. Στο σημείο αυτό να πω ότι υπάρχει εντολή στους managers του Γκαρσία για πώληση, ενώ για τον Πινέδα με ένα εικοσαράκι μας χαιρετάει. Αν γίνουν αυτά, φυσικά αυξάνει το νούμερο των προσθηκών.

Πάντως μια αξιόμαχη ενδεκάδα για το πρώτο παιχνίδι, θα υπάρχει. Δεν ξέρω το αποτέλεσμα ούτε και κάτι για το επόμενο παιχνίδι. Το πιο δύσκολο θάναι σίγουρα το τρίτο, όπου εκεί μπορεί να βρεθούμε εκτός Ευρώπης κι άρα να παίζουμε το παραμύθι του πρωταθλήματος με μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα ή και να ψάχνουμε για προπονητή, χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών.

Βέβαια το νούμερο των προσθηκών μπορεί και να πέσει αν δεχτούμε ότι έχουμε αυτή την στιγμή στα δεξιά τέσσερις παίκτες, που όμως μπορεί να παίξουν και αριστερά με ανάποδο πόδι σε κάποια παιχνίδια μαζί με τον Γκατσίνοβιτς. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ό,τι και να γίνει η ομάδα χρειάζεται σίγουρα τον φορ, τον παίκτη πίσω από αυτόν και για μένα ένα χάφαρο που να κάνει μπόλικες δουλειές.

Όλα αυτά είναι οι θεωρίες, που νομίζω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα τα γνωρίζουν. Μένει να δούμε τι θα γίνει στην πράξη και μένει να δούμε και να μετρήσουμε τις αντιδράσεις του Αλμέιδα. Θάναι ένας Ιούλιος ενδιαφέρων σίγουρα, που μακάρι να κυλήσει με όσο το δυνατόν λιγότερο αεκτζήδικο καύσωνα. Εμείς είμαστε με δεμένες τις ζώνες έστω κι αν η ταχύτητα δεν είναι υπερηχητική.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στίβεν απορία.
    Το “μεγάλο” στόπερ που ήθελε και είχε ζητήσει ο κόουτς από πέρυσι,φέτος το βρήκαμε στο πρόσωπο του Σισέ?
    Υπόψιν με Βίντα ένα χρόνο μεγαλύτερος

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    στηβενάρα από τα πρώτα σημάδια δηλώνω αισιόδοξος……

    μου άρεσε η κίνηση με τους 2 τερματοφάσουλες, κύριε δεν μας κάνετε, νέτα σκέτα ( να πούμε πόσους βαθμούς έχουμε χάσει και από τους δύο?) (θα προτιμούσα ένας από τους 2 να είναι ο μπάρκας, μου άρεσε πολύ, βέβαια χωρίς να ξέρω τώρα σε τι κατάσταση βρίσκεται).

    ο σισέ έρχεται για πέμπτο στόπερ, και ρωτάω εγώ το μέσο αεκτζή , δεν του κάνει ο σισέ για πέμπτος?

    εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι…

    δεν βλέπω αποκλεισμό από την ευρώπη, η ομάδα θα είναι πολύ καλή…

    στο θέμα πινέδα ( νομίζω η πώληση δε θα είναι άσχημη λύση,αν έχεις τα στελέχη να σου βρουν παίκτες)
    ο μεξικάνος από το γενάρη και δώθε (μετά τα ευρωπαικά παιχνίδια) δεν έχει προσφέρει στην ομάδα τα αναμενόμενα. πολύ κάτω από τα αναμενόμενα. σου λέει ο μεξικάνος, ευρώπη γιοκ, πρωτάθλημα χειρότερο απο το μεξικάνικο, θα σκοτωθώ με κάποιον ανύπαρκτο μπαόκ και κάποια γαυρομούνα με δανεικούς παίκτες. πρόταση από ευρώπη καμία , δε το γυρνάμε στο mexico να πάρουμε και τα διπλά λεφτά?…θα κάτσω να παίξω προκριματικά για κάποιο conference league? σωστός ο παίκτης…

    ο αριθμός των διαρκείας είναι πολύ σημαντικός δείκτης για ψυχολογικούς και όχι μόνο λόγους. πέρα από το φρέσκο χρήμα στα ταμεία, θα δείξει αν ο αεκτζής είναι ετοιμοπόλεμος κι έχει απαιτήσεις ή αν κι αυτός είναι ένα φοβιτσιάρης ηττοπαθής καναπεδάτος οπαδός ο οποίος πίστεψε σε δυναστείες και φούμαρα. αεκτζή ενηλικιώθηκες ή ακόμη, αξίζεις να είσαι στα ψηλά ή σε ζαλίζει το ύψος, απόδειξη φουκαρά μου…

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Ρητορική η ερώτηση σου καταλαβαίνω.

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Επίσης να πω την αμαρτία μου,ρε συ Στηβ όσο είδα το Στρακόσια στο Euro αν πω ότι ξετρελάθηκα, ψέματα θα πω.
    Τι να πω ο Κονέ τον ξέρει καλύτερα και περισσότερο.
    Αναφορικά με τον Πινέδα όλοι είναι προς πώληση.Την τιμή την ορίζει η ομάδα σε συνάρτηση με το πόσο πολύ θέλει να πάρει μέρος στο σύγχρονο νταραβέρι του “modern football”

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Εγώ δεν τον είδα αλλά σίγουρα οι Αλβανοί αλληλοϋποστηρίζονται ( Κονέ ). Ο Πινέδα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τον θεωρώ κλόουν κι όχι παίκτη. Δεν επιρρεάζομαι από το τι ήταν σε μάς. Για την Ευρώπη είναι της πλάκας σε επίπεδο αναρχίας αλλά και σωματοδομής. Ας φέρει 15 και στο καλό. ‘Εχω ξεπεράσει προ πολλού τα τοτέμ. Καλό επίσης θα ήταν να πάρει μαζί του και τον Γκαρσία μπας και βρούμε κανά σοβαρό παίκτη εκεί μπροστά.

  6. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Αν κοιταξουν στην ιταλικη και στην γερμανικη αγορα ,θα βρουν παιχτες για ολες τις θεσεις . Απο τις 4-5 πρωτες ομαδες και κατω, με τα 15 μυρια του Πινεδα βρισκεις σιγουρα κατι καλο για δυο και τρεις θεσεις. Ολοι αυτοι εχουν μαθει να αντιμετωπιζουν παιχτες CL . Αλλα πρεπει και να κουνηθεις ,οχι απο τηεφωνου. Καλος και αγιος ο Πινεδα αλλα τους εκβιασμους τους κοβεις μαχαιρι. Φερε 20 αγορι μου και πηγαινε στο καλο. Και στην Γαλλια υπαρχουν ταχυτατοι παιχτες που θελει ο Αλμειδα . Αλλα τελος παντων κουνηθειτε και τρεξτε να τους βρειτε. Το γραψα πριν καιρο για τον Χουμελς. Για δυο χρονακια ειναι οτι πρεπει, Θα εχεις τρια νταμαρια πισω που ξερουν απο τονους μπαλα ο καθενας. Ας ειναι, εμεις λεμε οτι θελουμε,αυτοι αποφασιζουν. Αλλα μεχρι να “φτιαξουν ” την ομαδα , θα νηστευουμε για Χριστουγεννα….

  7. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Γερό μπάσιμο με Περέιρα και για Μιλσον και Κοιτα.Κατι κινείται.Ρε μπας και πουλήσαμε και άλλον και κοιτάνε να το μαλακώσουν στο κόσμο?
    Για να δούμε.

  8. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Εκλεισε κι ο Μπρινιολι.Και επισημα πλεον…
    Καποιοι εγραψαν για ενδιαφερον την ΑΕΚ για παικτη απο την Union Kirimbati…. Καλυψαμε και λιγο απο Πολυνησια στον χαρτη .Μας εχει μεινει ακομα η Σιβηρια , μια φυλη των Μασαι , και οι Αβοριγινες με τους Μαορι ….

  9. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Nα πούμε ένα “μπράβο” γιά την πολύ καλή μεταγγραφή αυτού του “μαύρου σκύλου” του Περέιρα. Με γεματο βιογραφικό, κυρίως γεμάτες χρονιές, σε πολύ καλές ομάδες, σε υψηλό επίπεδο και αλητόφατσα. Οτι πρέπει να την θέση του Αραούχο που τον προορίζει το δίχως άλλο ο Αλμέιδα.
    Τώρα θα μου πεις “ακόμα δεν τον είδαμε”.Ναι,σωστά. Ας δούμε πρώτα. Αλλά εκ πρώτης όψεως, είναι πετυχημένη προσθήκη. Οι Αργεντίνοι, είναι ανυπάκουοι ίσως εν γένει,αλλά είναι και σκυλιά πολέμου.
    Ηρθε και κεινος ο Μπρινιόλι.Που ελπίζουμε να είναι ένα τίκ καλύτερος από τους δυο που είχαμε,τουλάχιστον να ανοιγει το στομα του, να μιλάει στους αμυντικους, να κατευθυνει την άμυνα. Οχι σαν τους καλόγηρους με αφωνία που είχαμε.
    Αλλες 5 μεταγραφές,σωστές (όχι απαράιτητα ακριβές) και “γίναμε”.
    Το αν “προλάβουν να ενσωματωθούν” και “αν προλάβουν την προετοιμασία” κλπ που ίσως ανησυχουν αρκετούς, εγώ τα ακούω βερεσε.Η προετοιμασία του Αλμέιδα, έιναι μία: Τρέξτε,τρέξτε και στο τέλος ξανατρέξτε. Οπότε, no problemo Aυτό το γνωρίζουν όλοι. Δεν υπάρχουν τακτικές και μυστικά και μάγια και ματζούνια στις ομάδες του Αλμέιδα. Ξύλα για το φετεινό άναμα του τζακιού ψάχνει. Αντε ρε παπα σούζα. Πάρτου 5-6 τρεχαλατζίδες ακόμα, να βλέπουμε νέα αγέλη του χρόνου.
    Χεστίκαμε για το πρωτάθλημα.Μάλλον είναι η σειρά του Βαγγέλα και το ξέρεις πρώτος από όλους. Αλλά ας δούμε και κάτι στο γήπεδο. Είχαμε γεμισει “τιτίκες”.
    Και αν κανενα παιχνιδάκι γίνει “αβαβα” δε γαμιέται. Στην Ελλάδα είμαστε.Αρκέι να μην ειναι πολύ προφανές. Κάντε το να φάινεται δύσκολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *