Δεμένες ζώνες

Είμαστε καλά παιδιά και κρατάμε τις ζώνες μας δεμένες, όπως είπε ο νέος ιδιοκτήτης. Και πραγματικά δεν έχουμε κάποιο λόγο να μην τον ακούμε, αφού τηρούνται όλες οι υποσχέσεις του. Σιγά σιγά συμπληρώνονται οι τρύπες της ομάδας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.Τόσο σε προδιαγραφές όσο και οικονομικά. Μεταγραφές είναι βέβαια, άρα ζάρι και λαχείο, όμως η προσπάθεια γίνεται και στην θεωρία φαντάζει ότι η ομάδα μας θα είναι καλή.

Ακόμα λείπουν βέβαια κάποια απαραίτητα στοιχεία. Ένας φορ, ένα στόπερ ακόμα, ένα αριστερό μπακ, και για μένα μια χαφάρα. Δεν είναι ότι είμαι πλεονέκτης, ούτε ότι κάνω υποδείξεις. Απλά όταν πήγαινες για τον Σισέ, έδειξες ότι υπήρχε η ανάγκη. Στα αριστερά σίγουρα υπάρχει το κενό, όπως βέβαια και στην επίθεση. Το χαφ είναι η δική μου τρέλα, ειδικά όπως είδα την ομάδα στην Κύπρο, που ήταν για τα μπάζα.

Κατανοητό ότι είναι πολύ νωρίς κι απόλυτα αποδεκτό ότι είμαστε σχεδόν στο τέλος της προετοιμασίας. Όμως το ημερολόγιο λέει ότι παίζουμε την άλλη εβδομάδα, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Και βέβαια άλλη ΑΕΚ θα δούμε στο πρωτάθλημα , κι ειδικά μετά το Νοέμβρη, όμως ο Αλμέιδα κατέβασε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε αυτήν την στιγμή, κι η εμφάνιση ήταν για να μασάς και να φτύνεις.

Έχουμε λοιπόν τις ζώνες μας δεμένες και για τις επόμενες κινήσεις αλλά και για το οικονομικό. Ελπίζω να το έχουν μελετήσει το θέμα αρκετά με τα ψηλά συμβόλαια τα οποία μάλιστα δεν πρόκειται να έχουν μεταπωλητική αξία. Διότι έτσι όπως πάνε, για σχεδόν δέκα μεταγραφές, του χρόνου μπορεί να χρειάζονται άλλες τόσες. Μπορεί να χαιρόμαστε σαν οπαδοί και σαν Έλληνες του έχει ο Θεός, όμως την ΑΕΚ δεν την θέλουμε μόνο για φέτος…

Την ΑΕΚ, που βάσει της κλήρωσης, την θέλουμε να πάει αφρενάριστη μέχρι το τηγάνι. Δηλαδή με έντεκα συνεχόμενες νίκες. Φυσικά είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά λέμε τι δείχνει η πραγματικότητα καθώς και η ευφορία από τις μεταγραφές. Μπορεί φέτος να μιλάμε για δυό ενδεκάδες εφόσον οι παίκτες δείξουν να θέλουν αυτήν την συνέχεια στην καριέρα τους.

Υγ1. Την Τετάρτη θα έχουμε κανονικά την κριτική του αγώνα. Δεν θα πάω στο γήπεδο αφού σέβομαι τον εαυτό μου.

Υγ2. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to Δεμένες ζώνες

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τον οντουμπατζο τι τον πήραμε ήθελα να ήξερα,με αυτόν θα πορευτούμε βασικό?

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Να πούμε Καλή Χρονιά για φέτος και Καλή Αρχή Μεθαύριο, ευτυχώς μακρυά από βαλκάνιους φτωχο-ανταγωνιστές (βλέπε ντινάμο, μόσταρ, και λοιπά βαλκανιζατέρ)

    Ο παρτιζάνος το πάει καλά το πλοίο. να κάνει και καμία πώληση, δεν είναι κακό…στη χειρότερη ας ρίξει κανένα βαπόρι στην ξέρα.

    Μωρή Μελάνια τι καραμουνάρα είσαι?

  3. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Το εγραψα και πριν καιρο, απλα το ξαναγραφω γιατι μου κανει εντυπωση. Μηπως ειναι υπερβολικα τα λεφτα των συμβολαιων που ερχονται φετος? Βεβαια δεν ειχαμε συνηθισει σε κατι τετοια,αλλα μαλλον πηγαμε απο την μια ακρη στην αλλη. Χωρια,που οπως ανεφερες, δεν θα υπαρχει αξια μεταπωλησης, ειναι και αυτο το εσοδα-εξοδα που ειχαμε κατα νου εδω και χρονια. Ευχομαι να ξερουν τι κανουν, για να μην καταληξουμε σε “πολυμετοχικοτητες” αλα βαζελου ,που πηραν ενα νοικοκυρεμενο μαγαζι απο τον Βαρδινογιαννη και τα εκαναν πουτανα ολα με τον Πατερα για ενα κωλοπρωταθλημα. .Η να ψαχνουμε παλι κανα αρθρο υπ`αριθμ. 244 – 344 ……

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπάτο…: Το deal πάντως Μελισσανίδη και Ηλιόπουλου το έκλεισε ο Πατέρας.

  5. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Πανω που ελεγα οτι θα ειχαμε ενα ησυχο βραδυ…….

  6. Ο/Η Γιωργης ο γαρατζεος λέει:

    Καλή σεζόν με υγεία και Ομόνοια σε όλους. Ξεκίνησε πολύ καλά. Επιμένω ότι Μουκου είναι να φεύγει, χρειαζόμαστε αντικαταστάτη του, όπως και να μείνει ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ο Μήτογλου. Στα στόπερ χρειάζεται το φρεσκαρισμα. Όσον αφορά , Λαμελα, εγώ στα 31 του με τους τραυματισμούς αλλά και τα τελειώματα του εγώ τον βλέπω φορ. Δεν έχει τρεξίματα για πιο πίσω, σιγά μη μαρκάρει όπως προπερσι ο Αραούχο. Μπροστά είμαστε οκ. Αριστερά αν δεν έρθει Γιαννούλης, ας μείνουμε με τους υφιστάμενους. Στα χαφ αν φύγει ο Πινέδα (εγώ πιστεύω ότι θα φύγει φέτος) πάμε για αντίστοιχο όνομα.

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    30 ημέρες μετά. 150 ζήτησε. Σε αυτό το διάστημα υπάρχουν ορατά δείγματα προς επιβεβαίωση των εξαγγελιών του και κάτι που δεν φαίνεται, αλλά το γνωρίζω πολύ καλά.

    Δουλεύει πολύ έντονα, οργανωμένα και με όρεξη το πλάνο για τις Ακαδημίες. Αυτό που δεν έγινε ποτέ μετά τις εξαγγελίες του 2013. Προφανώς χρειάζονται τουλάχιστον 5 χρόνια για τα πρώτα αποτελέσματα, μένοντας συνεπής στο πρόγραμμα. Μόνο που αυτός ξεκίνησε.

    Πέρυσι, είχαμε τις διαμαρτυρίες περί μη ενίσχυσης στο βαθμό που απαιτούνταν, όταν δώσαμε 10εκ μόνο για αγορές. Φέτος που βλέπουμε να δίνονται συμβόλαια, έχουμε ανησυχία τουλάχιστον για το μέλλον της ομάδας. Δεν τον πιάνεις πουθενά τον Αεκτζή. Αυτόν, που την ώρα που έχεις φέρει Στρακόσια, Περέιρα, Κοϊτά, Λαμέλα…φωνάζει για τον Οντουμπάτζο ο οποίος είναι τουλάχιστον ποδοσφαιριστής αντί του Σιντιμπέ που δεν έπρεπε να φέρει αυτόν τον τίτλο στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας.

    Προφανώς δεν γίνεται να είναι όλοι ακριβές αγορές ή συμβόλαια και χρειάζονται και ρολίστες. Η ΑΕΚ δεν είναι στη θέση του ΠΑΟ των πολυμετοχικών. Για 3η συνεχή χρονιά ξεκινάει με +20εκ και φέτος έχει και 9εκ στην τσέπη από πώληση. Δεν πήραμε παίκτες με μεταπωλητική αξία εκτός του Κοϊτά. Δεν είμαστε φυτώριο, αλλά πωλήσεις μπορούν να γίνουν τόσο φέτος, όσο και του χρόνου.

    Για τον Ματίας είμαι σίγουρος ότι στοχεύει σε εκδίκηση και νίκη φέτος, ειδικά τώρα που χάθηκε ο σημαντικότερος άνθρωπος στην ιστορία του παοκ (για τον παοκ). Είναι προφανές ότι, είτε θα νικήσει και θα μακροημερεύσει, είτε θα εκδιωχθεί ως αποτυχημένος. Χρονιά ορόσημο. Πρώτο δείγμα, αρχικό, θα έχουμε στον τελευταίο προκριματικό για το Conference.

    ΥΓ. Αν μας τον έστειλε ο χοντρός για να μας διαλύσει, το κάνει με στυλ. Σαν να μας έστελναν μία Θεά για να μας τελειώσει στα γεράματα…

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Αγαπητέ φίλε μου, ειλικρινά σου βγάζω το καπέλο. Κυρίως για τις γραμμές που κρύβονται.

  9. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Προφανως,θεωρεις τον εαυτον σου πιο Αεκτζη απο ολους. Δικαιωμα σου.Η “πολυμετοχικοτητα” ειχε τρια ΓΕΡΑ πορτοφολια, που τους τα “ξαφρισε” ο ενας , και η εμμονη τους για ενα πρωταθλημα. Εδω,εχουμε ενα γερο πορτοφολι που ειναι συνεχεια στο δωσε. Μπραβο του που επιτελους βρεθηκε καποιος να ριξει χοντρο χρημα για να ενισχυθουμε. Μπραβο του που φερνει παικταραδες και ολοι ελπιζουμε σε κατι πολυ καλυτερο απο περσι. Εγω ομως επειδη ειμαι πολλα κλικ λιγοτερο Αεκτζης απο σενα που τα βλεπεις ολα ροδινα, κραταω και μια πισινη γιατι σε αυτη την ομαδα εχουν δει πολλα τα ματια μας….

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    Γιατί το κάνεις αυτό; Θίγεσαι προσωπικά και δεν καταλαβαίνω. Επίθεση, ειρωνία και αεκόμετρα. Δεν σε γνωρίζω, ούτε σε αποδομώ, δεν είμαι εδώ για να το παίζω κάποιος. Όπως καταθέτεις μία άποψη, έχω δικαίωμα να κάνω το ίδιο και το γραπτό μου ήταν ξεκάθαρο. Το δικαίωμα του αυτοχαρακτηρισμού μου αν χρειαστεί, δεν το παραχωρώ σε άλλους.

    Η μοναδική φορά που είχα μία αντιπαράθεση με Αεκτζή ήταν με τον Μιχάλη Βλάχο στο σπίτι του, ένα διάστημα που κάναμε παρέα την περίοδο που έπαιζε στην ΑΕΚ. Τότε λοιπόν, όταν μου είπε ότι όλοι είμαστε ΑΕΚ, του είπα: “Εσύ πληρώνεσαι από την ΑΕΚ, εγώ την πληρώνω”.

  11. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Οταν μονο εγω γραφω κατι συγκεκριμενο,και μεσα στο σχολιο σου αναφερεις …” εχουμε ανησυχια για το μελλον της ομαδας…..” σε ποιον αναφερεσαι? Ολοι χαιρομαστε για τις μεταγραφες και για το χρημα που πεφτει στην ομαδα,απλα εκανα μια επισημανση αν υπαρχει καποιο πλανο για ολα αυτα τα λεφτα. Εχουμε καει στο παρελθον,το ξερεις, και το ιδιο επαθε ο βαζελος που ξαναλεω ,εκει τα γερα πορτοφολια ηταν τρια. Και τους εκανε ο Πατερας κωλος-μουνι-γαρυφαλλο.Ακομα δεν εχουν συνελθει.