ΝΟΑ – Α Ε Κ

Κανείς φυσικά δεν κατάλαβε γιατί δεν είχαμε σήμερα κανονικό αριστερό μπακ. Κάποιοι υποπτεύθηκαν την επαναφορά του 3-5-2, αλλά δεν έβγαινε ούτε για την σημασία του αγώνα, ούτε και με τους υπόλοιπους που ήταν μέσα. Εν πάση περιπτώσει, το είδαμε κι αυτό όσο κι αν ο Κάλενς τίμησε το όνομα του.

Απλά είχε την ατυχία να έχει μπροστά του τον Γκατσίνοβιτς, που ήταν μόνιμη πηγή φόβου και λαθών. Με μεγάλη διαφορά ο χειρότερος παίκτης μας. Σε μια ΑΕΚ που ήταν σοβαρή αρκετά, τόσο στο κατέβασμα της μπάλας όσο και στη συνοχή των γραμμών της. Και στο τρέξιμο της και στο πλάνο της. Μιλάω για τριάντα λεπτά, που μάλιστα είχε κατορθώσει να προηγηθεί απέναντι σε πολύ αδύναμο αντίπαλο και σε ένα γήπεδο που θύμιζε δική μας τρίτη κατηγορία.

Κι ενώ έβλεπες συνέχεια τον Στρακόσα να διώχνει τη μπάλα, εκεί στο τριακοστό λεπτό αποφάσισαν οι πίσω να κάνουν τις μαλακισμένες πασίτσες τους – sic το ονομάζουν χτίσιμο της επίθεσης, ενώ όλοι ξέρουν ότι οι πιο άμπαλοι παίκτες μιας ομάδας είναι οι πίσω – και τα τριάντα λεπτά της κυριαρχίας μας χωρίς καμία απειλή για τοπ τέρμα μας, φάγαμε ένα αστείο γκολ πάλι προσφορά μας. Το έλεος πότε θα το πεις ;

Κατά τα άλλα, είχαμε κορυφαίο τον Λιούμπισιτς, πολύ τρεχαλητό τον Σιμάνσκι και αρκετά θετικό τον Πινέδα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε μια σοβαρότητα κι είχαμε αρκετά σωστά πράματα. Ήταν καλύτερη η ομάδα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια αλλά δεν λέει και πολλά αυτό. Το να ξαναβάζεις τον αντίπαλο στο κόλπο είναι πλέον μάστιγα. Αλλά αυτά τραβάς αν δεν έχεις μπαλαδόρο στο κέντρο να ζητήσει τη μπάλα….

Ήρθε όμως το δεύτερο ημιχρόνιο κι όλα τακτοποιήθηκαν. Φάνηκε ξανά το δόγμα in Matias we trust. Η απόλυτη μαλακία που μαστίζει την ΑΕΚ. Μια ομάδα νούμερο, μια ομάδα ασύνδετη, άνευρη, άοσμη κι απαίσια ποδοσφαιρικά. Παίζοντας απέναντι σε κάτι ξυλοκόπους, δεν έκανε ούτε μία τελική στο αντίπαλο τέρμα, έφαγε γκολ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και μετά σφράγισε τη ντροπή της και με ένα τρίτο γκολ.

Ήταν η χειρότερη ΑΕΚ επί εποχής Αλμέιδα, που κανείς πλέον δεν ξέρει τι στηρίγματα έχει για το τριετές project του και για το τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Ούτε πρεσάρισμα υπήρχε, ούτε ηρεμία, ούτε σωστή ανάπτυξη, ούτε φυσικά ορθολογική κατανομή των δυνάμεων ή του χρόνου παγώματος του παιχνιδιού. Που κατ’ ευφημισμόν ήταν ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ένα απέραντο ξυλίκι ήταν, που από τη μια μεριά έβλεπες μια κακομοίρα ΑΕΚ κι από την άλλη έβλεπες συνεχείς καθυστερήσεις και δήθεν τραυματισμούς για να κοπεί ο όποιος ρυθμός.

Η ομάδα αγαπητοί κι αγαπητές είναι σοβαρά άρρωστη. Φυσικά θέλει ενίσχυση αλλά εδώ μιλάμε ότι ακόμα και παίκτες σοβαροί, μοιάζουν να βρίσκονται σε αποσύνθεση. Μοιάζουν να μην ενδιαφέρονται με συνεχή λάθη, συνεχείς επιπολαιότητες και μια χαλάρωση που είναι ανεπίτρεπτη. Κι έχουν χάσει τόσο την προσωπική όσο και την ομαδική τους εμπιστοσύνη.

Οι αλλαγές που έκανε ο Αλμέιδα, φυσικά ήταν σωστές αλλά δεν προσέφεραν τίποτα αφού στο κανονικό γήπεδο, δεν παίζουμε play station. Ο άνθρωπος είναι ικανός να τους κάψει πριν την ώρα τους. Και μιλάμε για σήμερα, που ο αντίπαλος ήταν της πλάκας και που σου είχε δώσει το γήπεδο να παίξεις ό,τι θέλεις. Κι εσύ απέδειξες ότι είσαι άτακτος κι αδούλευτος σε κάθε στοιχειώδη τακτική. Και να είμαστε και στην τρίτη χρονιά του project…

Να το θυμίσω : 3-1, και η ΑΕΚ χειρότερη στο δεύτερο μέρος από το παιχνίδι με την Ανδόρα. Οι αναταράξεις άρχισαν και θάναι έντονες. Δέστε τις ζώνες σας.

Υγ1. Φυσικά θα διαβάσουμε ότι ευτυχώς το χαστούκι ήρθε νωρίς κι ο Ματίας θα διορθώσει τα πράματα. Φυσικά η δημοσιογραφία έχει εξειδίκευση στη μαλακία…

Υγ2. Ο αληταράς δεν εμπιστεύεται πλέον κανέναν για αριστερό μπακ;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to ΝΟΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Σκέβομαι αν ήταν ο Στεπά-Τουμπακο-βιτς,Παθιά, Μαρίνος,τ’ομορφόπαιδο ο Δώνης, έστω ο ντιγκιντάγκας,αν θ’επέστρεφαν με την αποστολή;Porca miseria!

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Πάντως μια βελτίωση σε σχέση με πέρσυ υπάρχει. Μην είμαστε άδικοι. Η ομάδα πλέον δεν δέχεται ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος κάνει γκολ χωρίς ευκαιρίες στο ματς.
    Τι να άλλο να κάνουμε κι εμεις δηλαδή; Μην είμαστε και πλεονέκτες…

  3. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Ματτίας σ´ευχαριστούμε για το 22-23.
    Δεν είμαι υπέρ των αλλαγών προπονητών στη μέση της χρονιάς. Κύριε Ηλιόπουλε ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν, προλαβαίνεις αλλά αυτά που προσφέρεις σε Στρακόσια και Λαμέλα, να τα κάνεις τριπλά για τον επόμενο προπονητή να σώσουμε τουλάχιστον τη σεζόν εν Ελλάδι..

    Υγ.1 τι να κάνουν αυτές οι ψυχές Στανκοβιτς και Αθανασιάδης;
    Υγ.2 η ΠΑΕ κλείδωσε τα σχόλια στο FB…

  4. Ο/Η Nickos G Kelessis λέει:

    Aγαπητέ αρθρογράφε του παραπάνω κειμένου χαιρετώ την εδω και χρόνια προσπαθεια σου να δίνεις με την όποια αντικειμενικότητα την εικόνα της ομάδας μας μετά από κάθε αγώνα και αυτό σε τιμά. Ομάδα μεγάλη και σεβαστή από τους αντιπάλους δεν γίνεται με ποδοσφαιριστές δεύτερης και τρίτης διαλογής. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή μας ο οποίος φαινεται ότι υπερεκτιμήθηκε. Η ομάδα είναι φανερό ότι νοσεί και βρίσκεται σε αποσύνθεση. Ίσως είναι σημεία τών καιρών μια και βρίσκεται ανάμεσα σε μια βαθεια παρακμή που χαρακτηρίζει όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλα και όλο τον κοινωνικό ιστό. Σαυτες τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια παρά μόνο η άμεση και σοβαρή παρέμβαση του προέδρου προς όλες τις κατευθύνσεις. Ευχαριστώ για την φιλοξενία

  5. Ο/Η Theo λέει:

    Φίλε Steven τι ήταν αυτό απόψε ;
    Καήκαμε !
    Μαζευετε η κατάσταση με μια πρόκριση ;

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στήβεν σε βρίσκω πολύ επιεική.
    3 χρόνια οι ιδιοι μαλάκες και βελτίωση 000000.
    Θα επρεπε να βρίσκονται με κλειστά μάτια…
    100 λεπτά χωρίς μια κλασσική ευκαιρεία.
    Συνοχή μηδέν,τακτικό πλάνο ανύπαρκτο.
    Το πιο ανησυχητικό είναι οτι η ομάδα είναι ΑΠΕΊΘΑΡΧΗ Οκαθένας κάνει οτι γουστάρει.
    Ο Αλμέιδα σήμερα ισως έχασε και τους τελευταίους του πιστούς.Εκτός αλλα κυρίως και εντός ομάδας…
    Αν αποκλειστούμε θα μιλάμε για τεράστια οικονομική ζημιά.
    Αντε και αύριο το πρωί έρχονται 5 παικταράδες,ποιός θα τους εντάξει στο γκρούπ? Ο Αλμέιδα?????
    Αλμέιδα και Ιεχωβάς να ήμουνα σήμερα η πίστη μου δοκιμάστηκε…
    Ρε δε Γαμιέστε ολοι.
    ΥΓ 1 Αντε τώρα ανήμερα 15 Αυγούστου σ’ενα άδειο γήπεδο να πάρεις την πρόκριση…
    ΥΓ 2 Αρχή στο ποδόσφαιρο:
    Ο Μετριος παίκτης παραμένει μέτριος ακόμη και εαν κάνει μια καλή χρονιά,Ροτα

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  7. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Aπό το 2023 η ομάδα είναι χωρίς προπονητή. Ελπίζω το αστείο να τελειώσει σύντομα, και να μη χρειαστεί ένας αποκλεισμός για να “ταρακουνηθεί” η κατάσταση.

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στήβεν,μανατζερικά,τον διώχνεις σήμερα να σώσεις οτι σώζεται ή περιμένεις την Πέμπτη,οπου σε ενδεχόμενο αποκλεισμό είσαι 10 εκκ μέσα?
    Σε περίπτωση που τον διώξεις,Πως χειρίζεσαι τους παίκτες που ήρθαν με παρέμβαση Αλμειδα?

  9. Ο/Η Ακησ λέει:

    Καλησπέρα Στήβεν για το παιχνίδι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι αναμενόμενο για μένα σε συνέχεια της σεζόν που πέρασε έχοντας πει την γνώμη μου για αυτό το νούμερο που κάνει τον προπονητή τον διώχνεις τώρα η όχι? με όποιο ρίσκο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει την χρόνια έτσι εν τω μεταξύ του έχει φορτώσει του ακτοπλοου και τους Αργεντινούς με πολλά φράγκα συμβόλαια που δεν ξέρεις πως θα την δουν την δουλειά άμα τον σουτάρει ζορικα πράγματα για τον καινούργιο

  10. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Ξεκινάμε τον Κάλενς αριστερό μπακ, αφήνοντας στο πάγκο 2 αριστερά μπακ…Και γύρω στο 70, βγάζουμε τον Κάλενς και βάζουμε το Χατζησαφί αριστερό μπακ…Και αναρωτιέται κανείς…Γιατί δεν ξεκίνησε με κανονικό αριστερό μπακ? Πόσο κακός είναι ο Πήλιος για να μη μπορεί να παίξει κόντρα στον Παπαριάν και τον Πουθενάν? Και πόσους ακόμα πάικτες θα κάψεις ρε φίλε? Έκαψες τον Πήλιο, πας να κάψεις το Μήτογλου, καλά το Γαλανόπουλο οκ, δεν είναι και καμίας αξίας άλλωστε. Αυτά κάποτε τα έκανε ο Αλέφαντος και γελάγαμε, ε τώρα κλαίμε με την Αργεντίνικη βερσιόν…

    Θα δώσουν την τελευταία σταγόνα ιδρώτα είπε την άλλη Πέμπτη…Αδερφέ, άσε τις παπάτζες, κατέβασε κανονική ομάδα με πάικτες στις κανονικές τους θέσεις και αυτό το καφενείο είναι για 5 γκολ. Αν αποκλειστείς, φύγε μόνος σου για Μπουένος Άιρες…

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν ξερω ποιον να βρισω σημερα,γυρναμε σε χρονια που εβλεπες την ΑΕΚ και σου ερχοταν να κανεις εμετο απο τις αθλιες εμφανισεις.

    Με το 3-1 ειμαι απαισιοδοξος για τη ρεβανς,το 2-1 γυρνουσε,τωρα δεν βλεπω με τετοια εικονα πως θα γινει ανατροπη του σκορ για προκριση.

    Τραγικος Στρακοσα,αυτος επαιζε δηλαλη στο Μουντιαλ,μην χεσω.Με ροτα,χατζησαφι,βιντα,μουκουντι πισω θα μας γλεντανε.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Theo : Εξαρτάται από το πόσο BDSM αντέχεις.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    ρε κωλοαλβανέ σάλτα γαμίσου αρχίδι, στο χτικιάρη τον κονέ αναφέρομαι…που ακούστηκε στην ομάδα να κάνουν κουμάντο οι αλβανοί…

    μαθιέ μέτρα μέρες, δεν κάνεις ούτε για το μέξικο πλέον.

    τον αντίχριστό σας σε όλους σας, παλιορετάλια

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Αγαπητέ φίλε μου, γραμμένα είναι όλα εδώ. Όταν μίλαγα για αποστελεχοποίηση Μελισσανίδη, λες να μίλαγα για τον γιατρό; Αυτή την στιγμή δεν τον διώχνεις φυσικά, λόγω Πέμπτης. Είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις και να του φορτώσεις πολλά. Μην πω όλα. ΟΙ παίκτες που ήρθαν καλοί είναι αλλά λείπει ο αρχηγός του παικτικά.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ακης : Πολύ ζόρικα διότι κυριότερα έχει μεγαλώσει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Έκανε μια ομάδα αναλώσιμη.

  16. Ο/Η nnektarios λέει:

    Η εικόνα είναι άρρωστη, μπορείς να πεις ότι αρκετοί παίζουν σαν να θέλουν να τον διώξουν, αλλά ο ίδιος θέλει κάτι διαφορετικό;

    Οι ελλείψεις και οι κινήσεις που δεν έγιναν είναι γνωστές, όμως ποια η διαφορά της ομάδας που νίκησε στο Brighton; Με Σιμάνσκι-Μήτογλου στα στόπερ, Χφι και Σιντιμπέ. Μήπως στη Λεωφόρο στο τρομερό 1-2 δεν ήταν με Κάλενς-Μήτογλου; Δεν μιλάω για την προπέρσινη ΑΕΚ φυσικά, μιλάω για την περσινή.

    Προφανώς λοιπόν, είναι θέμα (μη) διάθεσης. Προφανώς υπάρχει ένα στραβό κλίμα. Ακόμα προφανέστερη η πρώτη σοβαρή δοκιμασία του Μάριου. Αυτός είναι (;) στη θέση του οδηγού και πρέπει να δώσει το στίγμα. Ωραία τα Vamos por duelos και τα βίντεο, αλλά εδώ αγαπητέ ιδιοκτήτη έχεις (;) ένα μαγαζί και πρέπει να το τρέξεις. Έφυγε ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια;

    ΥΓ: Το 1,5 ο Στρακόσια το τρώει μόνος ή με αυτόν που τον έφερε;

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Μπορεί κάποιοι να θέλουν να τον διώξουν, αλλά εδώ βλέπουμε ότι όλος ο οργανισμός δεν λειτουργεί. Φυσικά ακόμα οφείλουμε να περιμένουμε διότι μπορεί ο νέος ιδιοκτήτης νάχει άλλους στόχους, άλλωστε πολιτική είναι η τοποθέτηση του. Εγώ γι’ αυτό κρατάω μια απόσταση – χαρακτηρίσθηκα επιεικής – για να καταλάβω τι θέλει η νέα τάξη πραγμάτων. Μιλάω φυσικά μόνο για την ιδιοκτησία. Αυτό μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Αλμέιδες, βρωμάνε στο ποδόσφαιρο.

  18. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Αυτα εχουν οι θεοποιησεις και τα give five και τα vamos alarchidia ….Τρεχατε τωρα να μαζεψετε τα ασυμμαζευτα . Βρες προπονητη να ξεκινησει απο την αρχη . Γιατι θεωρω απιθανο να περασει η ΑΕΚ. Και επειδη πρεπει να βαλει 4, αλλα γιατι ειναι σιγουρο πως θα φαει γκολ εδω μεσα . Οποτε το κεφαλαιο Αλμειδα πρεπει να θεωρειτε ληξαν. Πρεπει να γινουν πραγματα και θαυματα για να παραμεινει στην θεση του,ακομα και με ενα 7-0 και εξωπραγματικη εμφανιση ,δεν βλεπω να του εχει κανεις εμπιστοσυνη. Και το χειρωτερο ,ειναι πως και οι παικτες εχουν χασει την πιστη τους σε αυτον. Αφου αναφερθηκαμε στους παικτες,με ποιον πρεπει να παιξουν για να δειξουν οτι αξιζουν οτι παιρνουν και να βγαλουν τον εγωισμο τους στο χορταρι ? Μισο, γιατι ενω βλεπουν οτι κατι δεν παει καλα στον αγωνα δεν κανουν το κατι παραπανω περαν των εντολων του παγκου?
    Και ερχεται τωρα το μεγαλο διλλημα. Με τοσους λατινους στην ομαδα που ειναι και οι πρωτοκλασσατοι, τι προπονητη θα φερεις? Δεν υπαρχει περιπτωση ο Ηλιοπουλος να ξερει πανω απο 5 ξενους προπονητες ,κι αυτους μηπως τους ξερει απο την τηλεοραση στις μεγαλες ομαδες. Ποιος θα αναλαβει να βρει τον -θεωρητικα- καταλληλο ,και μαλιστα Αυγουστο μηνα ?
    Ερωτηματα χωρις απαντησεις ειναι αυτα, αφου οι εγκυροι δημοσιογραφοι του ρεπορταζ της ΑΕΚ ειναι “σιγουροι” πως η ομαδα θα βρει τον δρομο της, και πως δεν ειναι δυνατον ομαδα σαν την ΑΕΚ, να παιζει στην κορυφη τουΑραρατ με την ομαδα του Νωε,με κοντρα αερα σε ολο το δευτερο ημιχρονο . Ειναι “σιγουροι” πως η ομαδα στην Αγια Σοφια θα περασει γιατι θα παιξει σοβαρα ,ενω στην Αρμενια σαν ομοπαθος λαος σε θεματα προσφυγιας ,δεν επρεπε να τους στεναχωρησουμε…..ΤΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ειναι πολυ αφηρημενη και γενικη, εκφραση-ευχη. Ισως ομως σε καποιου χρησιμευσει μηπως ξεμπλοκαρει ο εγκεφαλος…..

  19. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν. Οι ξευτιλισμενοι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ, δεν έχουν τα άντερα να ρωτήσουν τον Αλμειδα, πως γίνεται να μην κουνάει τους ίδιους παίκτες από την ενδεκάδα, ακόμα και τον Βιντα που παραπαίει η γιατί δεν χρησιμοποιεί Πήλιο και Μυτογλου η γιατί ενώ είχε πει ότι θα ρίξει το μέσο όρο ηλικίας, κράτησε Αμπραμπατ, Χατζισαφι και πήρε 2 παίκτες άνω τον 30 και πόσα άλλα ερωτήματα. Αλλά όπως είναι ξευτιλισμενοι είναι και φοβερά τεμπελοσκυλα, αφού αντιγράφουν τα άρθρα του Κετσετζογλου μέχρι κεραίας. Όσο για τον Αλμειδα, έχει χαιρετήσει ήδη, εκτός αν ο Ηλιόπουλος είναι μπροστινούς του Τίγρη.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Μπροστινός δεν είναι κανενός, απλά κι αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται. Μια φώλα έχει φάει κι αυτός.

  21. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Οποιαδήποτε σύγκριση με τσίρκο είναι ατυχής.Το τσίρκο προσφέρει γέλιο και διασκέδαση.
    Το παράρτημα-κωλοχανείο του χοντροπρεζέμπορα το μόνο που προκαλεί είναι αηδία,οργή θλίψη και οίκτο.

  22. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Δεν υπάρχει επίθετο στην ελληνική γλώσσα για να χαρακτηρίσει αυτό που είδαμε χτες.
    Είναι αδύνατον να έχεις τρία συνεχόμενα χρόνια τον ίδιο προπονητή και να μην βλέπεις κάποιο στοιχειώδη αυτοματισμό. Άσχετα με τον αν βγει ή όχι.
    Η δουλεμένη ομάδα φαίνεται.
    Έβλεπες στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών μια κούραση λες και δεν είναι η αρχή της χρονιάς αλλά το τέλος.
    Δεν υπάρχει φρεσκάδα στο μυαλό και προφανώς διάθεση.

    Αν χαθούν τα αποδυτήρια σε μια ομάδα τότε τίποτα δεν μπορεί να τη συνεφέρει.

  23. Ο/Η Iovan λέει:

    Καλημέρα στην παρέα και στο Steven που μας φιλοξενεί τόσα χρόνια.
    Διαβάζω ανελλιπώς κάθε μέρα το blog σχεδόν από την αρχή του, αλλά έχω σχολιάσει μόνο 2 φορές.
    Αποφάσισα να το κάνω σήμερα μετά το κρεσέντο αποτυχιών από πέρσι και αυτό διότι υπάρχει μια δυναμική στο κλαμπ που με το “ζόρι”πάει να εκμηδενιστεί.
    Έχουν γνώση οι “φυλακές” στο πώς έχει εξελιχθεί η όλη κατάσταση με την παροικία του ευερέθιστου που έχει κάνει κομμάτια το αγωνιστικό τμήμα, αλλά λείπει ο άνθρωπος που θα κουνήσει το πρώτο ντόμινο.
    Το ντεζαβού από ένα άρθρο πριν 4 χρόνια όταν ο Μαθιός προπονούσε τη San Jose ,όπου και το παραθέτω.
    https://quakesepicenter.com/2020/09/27/is-the-problem-matias-almeyda/

  24. Ο/Η ε.μ λέει:

    μπας ο ζαριφ ηταν ο προπονητησ την πρωτη χρονια και οχι αλμειδα?

  25. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Καλησπέρα

    Είμαι ακόμα ζαλισμένος από χθες. Νόμιζα ότι τέτοιες εμφανίσεις τις αφήσαμε πίσω το 2013. Νόμιζα ότι έχουμε προπονητή. Νόμιζα ότι κάποια βασικά πράγματα γίνονται. Νόμιζα ότι μία στοιχειώδης επικοινωνία και στοχοθεσία υπάρχει μεταξύ προπονητή και διοίκησης. Νόμιζα ότι αρκετοί παίκτες παίζουν για αυτόν τον προπονητή και τον σέβονται. Πολλά νόμιζα. Όχι πια.
    Δεν βλέπω πως γυρίζει το χαρτί ακόμα και άμα περάσουν κουτσά στραβά αυτό τον Λεβαδειακό (ούτε καν). Στη λίγδα θα πάλευαν για παραμονή.
    Αν τρώμε από τούτους τρία, όπως και από κάποια Εσκάλδες, από το κωλόπαιδο το Μάρκο και τη Χάιντουκ πόσα θα φάμε?
    Φαντάσου κάνα 0-2 (ΑΝ περάσουμε το Λεβαδειακό Αραράτ) στο ναό, με το Μάρκο να σκοράρει και το γήπεδο να τον χειροκροτάει και να του ζητάει να γυρίσει πίσω.
    Και από τους δικούς μας να πετάξουν τη φανέλα.
    Και ότι είναι μπουρδέλα.

    Ούτε το 2013 δε βλέπαμε τέτοια bloopers πίσω. Προσδεθείτε, μπόλικη βαζελίνη, ζανάξ, χάπια-κόκο-μαύρο, γερμανικό κράνος Β’ΠΠ, φίμωτρο BDSM και, φυσικά, μπλουζάκια In Matias we trust…όταν μίλαγα για το τριετές πρότζεκτ, είχα δει όπως και ο Iovan τους τριετείς κύκλους του στις προηγούμενες ομάδες, απλά ήλπιζα ότι αυτή τη φορά θα έκανε το πήδημα του Κατσαντώνη, όχι το γνωστό άλμα στο κενό.

  26. Ο/Η Νetrino λέει:

    Συμφωνω στα περισσοτερα αλλά οχ τωρα να γραφουν μερικοι για Πηλιο και Μητογλου.Η ομάδα μεσοαμυντικά εχει το χειρότερο ρόστερ απο τοτε που επιστρεψαμε στην Σουπερ λιγκα.

  27. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Για να νικήσουμε τη Νοα (έστω να μη χάσουμε λέμε τώρα), δε χρειάζονται ούτε αυτοματισμοί, ούτε αναλύσεις, ούτε τίποτα. Ναι, με Ρότα, μέχρι και με Μάνταλο και Γαλανόπουλο ψεκάζεις και τελείωσες. Δε χρειάζεσαι ούτε οδηγίες, ούτε τίποτα, το καθαρίζεις με την εμπειρία σου.

    Εμένα μου βρωμαέι η ομάδα και ακόμα περισσότερο τα αποδυτήρια. Άσχετα με το ποδοσφαιρικό και κοιτώντας μόνο το ηγετικό κομμάτι, ο Ματθαίος την πρώτη χρονιά τους συσπείρωσε, τους έκανε να πιστέψουν ότι ΟΛΟΙ είναι χρήσιμοι. Θυμόμαστε εντεκάδα με γαύρο στο κύπελλο στο 3-0…

    Από πέρυσι όμως έχει αλλάξει το τροπάρι και ο ίδιος ακυρώνει τη φιλοσοφία του. Τη μία τους πιστεύω όλους την άλλη ο Φαν Φερτ εκτός συνέχεια πέρυσι και φέτος ξεκινάς με Αθανασιάδη-Στανκοβιτς τιμωρία στη γωνία και Πήλιος-Χατζησαφί πάγκο για να παίξει ο Κάλενς αριστερό μπακ; Οι παίκτες όπως και όλοι οι υπάλληλοι σ όλες τις εταιρίες, δε μιλάνε μεταξύ τους; Δε βλέπουν ότι το αφεντικό τα χει χάσει, σου δείχνει ξεκάθαρα ότι έλεγα παπάτζες για να σας καυλώσω αλλά βασικά σας γράφω στ αρχίδια μου, έχω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και θα φέρω με ιστορικά για την ομάδα ποσά τους δικούς μου;

    Όλο αυτό, θα δημιουργούσε σε οποιαδήποτε ομάδα (και εκτός αθλητισμού), όρεξη για δουλειά;

    Φυσικά η τακτική και τα συστήματα είναι πολύ σημαντικά αλλά αν πας στη δουλειά μόνο και μόνο επειδή πρέπει, δεν αποδίδει…

  28. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Η ορχήστρα για να παίξει καλά τις 4 εποχές του Βιβάλντι,χρειάζεται μουσικούς και εναν μαέστρο να τους διδάξει.
    Ο μαέστρος που έχουμε είναι ο καλυτερος του κοσμου, κατά δήλωσή του προέδρου.
    Είναι ένας τρόπος να τον θέτεις προ των ευθυνών του,μέσω της εξυψωσης του.

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    AEK Παλαιάς Κοκκινιάς

    στηβενάρα

    μπορει να έφαγε τη φόλα ο παρτιζάνος, αλλά δεν τον κόβω για μαλάκα. ειδικών αποστολών άνθρωπος φαίνεται

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Αγαπημένε μου, μαλάκας δεν είναι σίγουρα. Είναι όμως ψυχάκιας, εμπαθής και μανιοκαταθλιπτικός. Δεν τον βλέπω καλά…Το ότι στηρίχτηκε από τον Ηλιόπουλο μου θυμίζει Κόκκαλη.

  31. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    ,Πήγε ο πρόεδρος και μίλησε στους παίκτες.Καιρος ήταν να καταλάβουν τα αγόρια ότι υπάρχει…
    Το περίεργο είναι, ότι μαλλον,εκεί εντοπίζει το πρόβλημα και ό Αλμειδα.
    Ίσως κάτι τέτοιο να μετέφερε στον Ηλιόπουλο στη συνάντηση τους.
    Η αίσθηση μου είναι ότι όλη τη περσινή χρονιά μετά την ανακολουθία δηλώσεων και πραξεων του κόουτς,αναφορικά με παίκτες,”εχασε” παίκτες.
    Επίσης διαισθάνομαι ότι πλέον έχει κατασταλάξει στο γκρουπ παικτών που ο ιδιος θεωρεί ότι μπορεί να στηριχτεί.
    Για όσους δεν είναι ανάμεσα στους “εκλεκτους”με τον τρόπο του τους το λέει “καταμουτρα” ότι δεν τους υπολογίζει.
    Ο κόουτς δείχνει να έχει χάσει το μυαλό του.Η περσινή σφαλιάρα ίσως ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί.
    Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του αμμεσα,αν μπορεί…

  32. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @Steve: Όταν ο χρηματοδότης μπαίνει μέσα και λέει ότι η ορχήστρα έχει μόνο ένα (1) μαέστρο, αυτό σημαίνει δύο απλά πράγματα:
    1. Ότι περιμένει και από το πρώτο βιολί, αλλά και από όλους τους παίκτες να εκτελούν ακριβώς ότι τους λέει η μπακέτα του μαέστρου και να εφαρμόζουν απόλυτα αυτά που τους λέει στις πρόβες
    2. Αλλά και ότι άμα πάει να ακούσει ένα στοιχειωδώς εκτελεσμένο ορατόριο και προκύψει βας βας βας ο παρασκευάς και μία βαθιά κακοφωνία, ο υπεύθυνος είναι πάλι ένας (1). Ο μαέστρος. And he will be expected to fall on his sword.

    Bushido δε μας λέει 2 χρόνια τώρα ότι εφαρμόζει ο Ματίας? Ε λοιπόν, θα έρθει φιρμάνι για χαρακίρι άμα δε μπούμε ομίλους.

    Κατ εμέ όλα σωστά τα έκανε ο Ηλιόπουλος εκτός από το σημαντικότερο: Το timing. ΑΡΓΗΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. Έπρεπε η σημερινή επίσκεψη να είχε γίνει το αργότερο μετά το 1ο παιχνίδι με την Εσκάλδες. Δε θα χρειαζόταν να ρίξει και πρόστιμο τότε. Απλά να ξεκαθάριζε ότι αποτυχία να μπούμε σε ομίλους θα του κόστιζε Χ εκατομμύρια σε έσοδα και αυτά από κάπου θα πρέπει να τα ρεφάρει. Προσοχή, αυτό δεν το λέω τόσο για τους παίκτες. Στον Αλμέιδα έπρεπε να το ξεκαθαρίσει νωρίτερα.

    Εγώ δε νομίζω ότι προλαβαίνει, πάντως, εύχομαι να διεψευστώ ή έστω να είμαστε κωλόφαρδοι και να γίνει η δουλειά.

  33. Ο/Η Νetrino λέει:

    Καλά κ ο Ηλιόπουλος με τα λεφτα από τον Πονσε εκανε τις μεταγραφες(ολοι ελευθεροι)
    καιρός ειναι να βαλει το χερι στην τσεπη όχι μόνο για αγορές αλλά και για να λύσει συμβόλαια.
    Εχει σαβούρα η ομάδα,αν θες να εχει ανταγωνιστική ομάδα τους ποδοσφαιριστές που συμπληρωνουν τριετία και είναι μετριότητες ή τους πουλάς εστω κ με χαμηλό αντίτιμο ή τους αποδεσμεύεις Το ρόστερ ειναι γεματο από τέτοιες περιπτώσεις