ΑΕΚ – Νοα

Όποιος πει πως δεν περίμενε τον αποκλεισμό, μάλλον δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του.

Όποιος πει πως περίμενε απ’αυτό το άναρχο τσίρκο παλαιμάχων πως μετά από 5 μέρες θα μασάει σίδερα και θα βάλει 5 γκολ (χωρίς να φάει 3), μάλλον ζει σε παράλληλο σύμπαν.

Αυτό που ζήσαμε απόψε ήταν η επικράτηση της λογικής και η διάλυση των ψευδαισθήσεων.

Πέρασε η ομάδα που το άξιζε περισσότερο και η ΑΕΚ της κούφιας φιλοσοφίας μένει Ελλάδα.

Για ακόμα μια φορά ξεκίνησε διαφορετική 11άδα, όπως έχουμε συνηθίσει τον Αλμέιδα.

Ξεκίνησαν οι (θεωρητικά) πιο έτοιμοι παίκτες και ο τουρίστας Τσούμπερ, αφού ο Γκαρσία έκανε βαβά και δε μπορούσε.

Η ομάδα εφάρμοσε το σύστημα “παίζουμε για τον Γκαρσία χωρίς τον Γκαρσία”. Πολλές παράλληλες πάσες, ατολμία να περάσει έστω μια κάθετη και άπειρες γιόμες για τον Γκαρσία που τις έβλεπε από τον καναπέ του σπιτιού του.

Γενικά μια αργή, φλύαρη και χαμένη ΑΕΚ που σπατάλησε τουλάχιστον 70 λεπτά μέχρι να καταλάβει πως έρχεται αποκλεισμός και να ξυπνήσει.

Οι αλλαγές έγιναν σχετικά νωρίς, όμως ο αντίπαλος φρόντιζε να σπάει συνεχώς τον ρυθμό με άπειρες καθυστερήσεις σε κάθε ευκαιρία. Ο διαιτητής κράτησε τον έξτρα χρόνο όμως το timing είχε χαθεί.

Έκαναν δηλαδή αυτό που θα έκανε στη θέση τους η κάθε μικρή ομάδα που ήρθε στη ΝΦ με “αέρα” 3 γκολ. Δεν είχαν λόγο να ρισκάρουν, η ΑΕΚ ήταν αυτή που έπρεπε να ρισκάρει και δεν το έκανε.

Ο,τι και να συμβαίνει η ΑΕΚ παίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο. είτε κερδίζει είτε χάνει είτε είναι χαλαρή είτε καίγεται ο κώλος της, βλέπεις πάντα την ίδια εικόνα. Κανείς δεν πιέζει, κανείς δεν τρέχει, κανείς δεν βάζει τα πόδια του στη φωτιά. Το παζλ ήρθαν να συμπληρώσουν οι παλαίμαχοι του Αυγούστου, που ντεμέκ ήρθαν για το χατίρι του Αλμέιδα. Να δω τώρα πως θα τους κουλαντρίσει χωρίς Ευρώπη.

Όταν μια ομάδα καίγεται για την πρόκριση και έχει πολυτιμότερο παίκτη τον Ρότα, αντιλαμβάνεσαι την εικόνα των υπολοίπων.

Έπεσε η χρυσόσκονη του νταμπλ ξαφνικά και η κερκίδα άρχισε να γιουχάρει. Έπρεπε να φτάσουμε στον πάτο για να καταλάβουν την απάτη που παίζεται εδώ και 2 χρόνια με τον τύπο που παριστάνει τον προπονητή.

Από που να ξεκινήσεις, από το ότι η ομάδα δεν έχει βασική τακτική παιδεία? Πως αδυνατεί να κρατήσει “δικά της” παιχνίδια” ? Πως δεν υπάρχει στοιχειώδης πειθαρχία και οι παίκτες κάνουν ο,τι θέλουν χωρίς συνέπειες? Ότι οι τερματοφύλακες δε βλέπονται? Παλιοί και νέοι.

Ότι η ομάδα πήγε να παίξει προκριματικούς με ρόστερ που σέρνεται? Προετοιμάστηκαν υποτίθεται για πότε? για τον Δεκέμβριο που θα έχουμε χάσει όλους τους στόχους?

Α, ρε μπάρμπα κάτι ήξερες. Στο κρισιμότερο σημείο την κοπάνησες.

Post By Ο Παρατηρητής (74 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to ΑΕΚ – Νοα

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Οικονομική ζημιά.
    Ντροπή για την ιστορία της ομάδας.
    Του χρόνου προκριματικα απο Ιούνιο.
    Τώρα 32 παίκτες τι θα τους κάνει?
    Οι ανάγκες στο ρόστερ,Φορ Στοπερ Χαφ Αριστερο Μπακ, θα καλυφθούν?
    Με πωλήσεις τωρα τι γίνεται?
    Τέλος αυτός ο Πινέδα έπαιζε? ΑΦΑΝΤΟΣ…Τοσο οσο και με προσοχη στα ποδαράκια του.
    Πάλι καλά που μας μετέφεραν τα γιουσουφάκια την συνομιλία με τον πρόεδρο.Ταγμένος ο κοντός στην Α.Ε.Κ…..
    Ανακολουθία λόγων και πράξεων.Τι πρότζεκτ ακούσαμε.Τι ανανέωση,ηλικιακή,ακούσαμε….
    Τι για αστέρες ακούσαμε,με χάλια εργομετρικα, αλλά δε γαμιέται…
    Τι για πάθος,αγάπη ακούσαμε,αλλά ας βλέπαμε και κάποιο πλάνο,μια κάποια πειθαρχεία.
    Ρε δε γαμιόσαστε ολοι σας.

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Προσωπικα, ημουν σιγουρος για τον αποκλεισμο. Δεν λεω για ηττα ,λεω για αποκλεισμο. Φυσικα,για τους λογους που ανεφερες στην αναρτηση σου. Η αποτυχια αυτη, περι αποτυχιας προκειται, εχει ονοματεπωνυμο. Ημουν ενας απο τους πολλους που εκθειαζα και ευχαριστησα τον Αλμειδα για την εμφανιση στο Μπραιτον,οπως επισης και για τις εμφανισεις της ομαδας οταν ειχε ερθει. Η πορεια ομως εδειξε πως λαθος συστηματα, λαθος επιλογες, και οι εμμονες του ( …αυτος ξερει καλυτερα….) σε παιχτες και διαχειρηση παιχνιδιου, στοιχησαν στην ομαδα πολλα περισσοτερα απο οτι της εδωσε σαν προπονητης.
    Στραφι αλλη μια ευρωπαικη χρονια ,Αυτη τη φορα ομως θα σε γραψει η ιστορια Αφου σε τεσσερα παιχνιδια εβαλες 10 γκολ και εφαγες 6 και αποκλειστηκες .Εφαγες 6 γκολ απο δυο ομαδες που οι 8 στους 10 νομιζουν οτι η Ανδορα ειναι νησακι στον Ατλαντικο ,και η Νοα ειναι απογονος του Νωε !!!!
    Πραγματικα, σε πιανει απελπισια . Με ποιον θα επρεπε να παιξεις για να περασεις ? Και με την Village United , παλι σιγουροι δεν θα ημασταν.
    Προκειται για τραγελαφο, και το κραταω σε κομψα πλαισια το σχολιο.
    Η ομαδα επαιξε σημερα με γιομες ,για οποιον τυχαινε να περναει εκεινη την ωρα απο την αντιπαλη περιοχη. Κεντρο δεν ειχες, καθαρη επιθεση δεν ειχες, η αμυνα εμπαζε νερα, και εβαλες ενα γκολ στις καθυστερησεις οπως κι αν μπηκε αυτο. Σε μαραναν οι ξαπλωτες των Αρμενιων για καθυστερησεις . Τι να κανουμε τωρα, ας αλλαξουν τον κανονισμο να δινουν εξτρα χρονο για ολες αυτες τις “κραμπες”. Ειναι γελοια ολη αυτη η κατασταση αλλα ισχυει για ολους. .Θελανε το παιχνιδι οι Αρμενοι και το πηραν εστω κι ετσι. Κατι που δεν εκανες εσυ περσυ και εχασες τα αυγα και τα πασχαλια. ,τα εχασες ολα.
    Και τωρα που εγινε η κατασταση κωλος -μουνι- γαρυφαλλο ,τι χαμπαρια μαστορα ?Α

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πέρυσι δηλαδή δεν τους πείραξε που χάσαμε το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας μας, με 22 βαθμούς χαμένους από ανατροπές σε παιχνίδια που προηγούμασταν +το κύπελλο από τον “δικό μας” Άρη.
    Πέρυσι δεν κατάλαβαν τίποτα, δε άκουγαν τίποτα. Δεν έβλεπαν. In Matias we trust, έλεγαν όλοι.
    Έπρεπε να πάθουμε ένα τέτοιο κάζο για να γιουχάρουν.
    Και λίγα παθαίνουμε, δεδομένων των συνθηκών.

  4. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Λοιπόν έχουμε κ λεμε:-25 μυρια από τσου λου που το έχασες από τον γυφτορουμανο συν -10 μύρια που αποκλειστηκες από κάτι ξυλοκόποι συν το συνονθύλευμα που μας φορτώσει ως πουλαιν σου= παραιτησου όσο είναι καιρός…Υ.Γ.Ο αεκαρχης κάβουρας κάτι ήξερε…Υ.γ2 πέμπτος η εκτός στο τελος αν μείνεις…Υ.γ3ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Τελειώσαμε και μείναμε μοναχοί όλα κι αν τα δώσαμε , για μια νύχτα ήταν μόνο η αγάπη κι έτσι τελειώσαμε…

    Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο μαλακας θα συνεχίσει στο πάγκο μας κι άλλο …

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Περιμενα να βάλει γκολ από το Γερεβάν ο Djivan Gasparyan φυσώντας την duduk του.
    Aλλά τελικά τα καταφέραμε και κρατησαμε την εστία ανέπαφη…
    Ο Μελισσανίδης την κοπάνησε την κατάλληλη ώρα.
    Είπαμε: Ειναι ο “Μουρίνιο” του επιχειρείν”.
    Εξω από κήπο περνάει και τα γαρύφαλα γίνονται μολόχες.
    Να δω πως θα λυθεί το σταυρόλεξο τώρα. Και να δούμε αν ξέρει καλή αριθμητικη ο Μάριος.
    Ο Πινέδας πωλείται εν τέλει ή όχι; Ο Γκάρσία;

  7. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε από εκεί ακριβώς που σταμάτησε η προηγούμενη. Απίθανα ατομικά λάθη, μια άδεια από μπαταρία ομάδα ανήμπορη να υπηρετήσει το πλάνο παιχνιδιού που τις έδωσε ένα νταμπλ πριν δύο χρόνια και στερούμενης εναλλακτικής στρατηγικής. Ευθύνες φέρουν και οι αρμόδιοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό οι οποίοι μετά την αποδέσμευση Πόνσε, Αραούχο, Φαν Βέερτ και γνωρίζοντας τα προβλήματα του Γκαρσία με τραυματισμούς δεν έκαναν προτεραιότητα την απόκτηση σέντερ φορ.

  8. Ο/Η Νίκος λέει:

    Νοιώθω την ανάγκη να ενώσω κι εγώ την φωνή μου με όσους υγιώς και ψυχραίμως σκεπτόμενους ενωσίτες μετά από την απαράδεκτη και ντροπιαστική για την ομάδα μας εμφάνιση. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει στο μυαλό του ο νέος πρόεδρος αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει στην ομάδα να γίνει ένα γενναίο lifting όχι μόνο σε όλες τις γραμμές αλλά και σε επίπεδο οργανωτικό, Οι σοβαρές ομάδες οφείλουν να λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο σε όλη την δομή τους. Ο τωρινός προπονητής ο,τι ήταν να δώσει το έδωσε. Εξι με επτά παίκτες θα πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα και να δοθεί πίστωση χρόνου στον πρόεδρο να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί

  9. Ο/Η Γιωργης ο γαρατζεος λέει:

    In Matias we Rust… Απ τον παράδεισο στην κόλαση ένα Τ…δύο δάχτυλα και κάτι.
    Πάει το τριετές πρότζεκτ, τώρα ο σαμουράι μας θύμισε ότι είναι εξαετες.
    Κοροιδα πιάστηκαν οι Γιάνκηδες, οι Τσικανοι και οι Αρτζεντινοι, δεν το κατάλαβαν.
    Ειχε και προτάσεις, λέει, αλλά μας κάνει τη χάρη και μένει για το εξαετες, θα ξαναβγούν πρωταθλητές, αλλά της Β Εθνικής, γιατί έτσι παίζει και να υποβιβαστουμε, το πολύ του χρόνου.
    Γι αυτό κρατάει Μανταλο, έχει knowhow. Οπως και από Βελεζ.
    Ψέμματα πάντως δε λέει, να το παραδεχτούμε. Διπλο τριετες.

    Οι στόχοι του, τώρα ποιοι είναι? Να φτιάξει ομάδα? Να πάρει πρωτάθλημα? Να περιμένουμε (όσοι αντέξουμε) αλλά τέσσερα χρόνια με αυτό το ποδόσφαιρο να γυρίσει το κάρμα?

    Κυριακή κοντή γιορτή.

    Τα ΑΡΔ τώρα λεν ότι φταίει ο Κουχαρσκι και ότι χρειαζόμαστε ενεργό Τεχνικό Διευθυντή. Αποσιωποντας ότι ο in Matias we Rust δε δέχεται άλλους πάνω του ή και μη ελεγχόμενους από κατω του.
    Και ρωτώ. Πες ότι φέρνουμε κάποιον όποιον. Αυτός θα του βάλει στόχους? Διότι όποιος και να ναι, θα εισηγηθεί την απόλυση του εντός 5 το πολύ παιχνιδιών.

    Όσον αφορά παίκτες, νομίζω η σαπίλα έχει πιάσει και τα χλωρά. Ελιασον, Μουκου, πινεδα. Το Σιμανσκι ίσως. Γκατσι είναι σάπιο κοιλιάς. Τσουμπερ ξεζουμισμενος κι αλλού. Ξεπουλάμε και αποδεσμευουμε να φέρουμε άλλους, στα δεξιά πάμε και με Τσιλουλη, Φερναντες, αριστερά Κοιτα και Λιουμπι. Και Αμρα παντού. Τι έχουμε να χάσουμε?

    Όσον αφορά πινεδα, αλλά και όλους τους τελειωμένους, αυτός που βλεπουμε απο πέρυσι και ειδικά τώρα, ποιος σας λέει ότι αξίζει 12 εκ? Πήραμε κάτι ψιλά από Εκι, καλά ήταν. Ας τσιμπήσει μια 8ρα αν μπορει και πουλο. Ας στειλει όλους τους δανεικούς με οψιον. 2 εβδομάδες έχουμε, προλαβαίνουμε.

  10. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Πάρτε τον κύριο “Έχω δει 30 επιθετικούς αλλά δεν έχω βρει τον κατάλληλο”(όταν έχεις πουλήσει τον επιθετικό σου αρχές Ιουνίου) και παίζεις με Τσουμπερ βασικό επιθετικο.
    Τον κύριο “έχω 4 κεντρικούς αμυντικούς” (που δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πιο γκαφατζής).
    Τον κύριο οι τερματοφύλακες μου από πέρυσι χαρίζουν αβερτα γκολ(γιατί όταν το κάνουν και οι 4 που έχεις δοκιμάσει παύει να είναι σύμπτωση).
    Τον κύριο κάνω αλχημείες σαν τον Δρακουμέλ που κυνηγάει Στρουμφάκια.
    Τον κύριο που δεν σκέφτηκε καθόλου τον Αμραμπατ σήμερα.
    Τον κύριο που παρέταξε λάθος ενδεκάδα σε όλο το πρώτο ημίχρονο και σήμερα.
    Τον κύριο που έπαιξε με Καλενς αριστερό Μπακ στο πρώτο ματς χωρίς λόγο.
    Τον κύριο που από τότε που έχασε τον βοηθό του υπάρχουν ματς που ούτε ο θεός δεν τον καταλαβαίνει.
    Που έχασε ένα δικό του πρωτάθλημα από ομάδες που πάλευαν για υποβιβασμό.
    Που μας έχει κουράσει με τις εμμονές του τύπου Γκατσινοβιτς εξτρέμ που καταστρέφει 1,5 χρόνο τις μισές προσπάθειες.
    Τον κύριο που δεν έχω καταλάβει από πέρυσι τι σόι πρεσινγκ παίζει.
    Που οι παίκτες του πουλάνε πιο εύκολα την μπάλα από ότι ο Γεωργιάδης τα νοσοκομεία.
    Που στην επίθεση αντί να κάνουν τα εύκολα πάντα χάνουν σωρεία γκολ γιατί επιχειρούν ατομικά.
    Τον κύριο που προβληματίζεται και μου το παίζει και θιγμένος όταν κράζει το γήπεδο όταν τρώει 3 γκολ από ερασιτέχνες μέσα σε ένα τέταρτο,ενώ το έχει πάθει άλλες 15 φορές πέρυσι σε ματς που κέρδιζε και δεν το διορθώνει γιατί δεν ξέρει να διαχειρίζεται παιχνίδια.
    Πάρτε τον λοιπόν σπίτι σας να μάθετε αργεντίνικα και να σας λέει για τον νόμο των Σαμουράι.
    Πάρτε λοιπόν τον κύρ Αλμέιδα σπίτι σας όσοι τον γουστάρετε.
    Ως τότε θα μας γλεντανε κάτι χωριά από Αρμενία και Ανδόρα.
    Ε άι σιχτιρ πια μην πω κάτι χειρότερο μέρα που είναι!!!
    Κυριακή έλα ΟΦΗ ….γλέντα μας κι εσύ.
    Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!Το σχόλιο δανεικό από φίλο της ομάδας,που απεικονίζει την πραγματικότητα ,πριν και μετά…

  11. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Και συνεχίζω.
    Και χθες εκει που περιμέναμε να ακούσουμε για καρδιά,για πάθος,για κώδικα μπουσίντο,τι ακούσαμε…
    Εχω συμβόλαιο μέχρι το 28 και αρνήθηκα αρκετές προτάσεις.
    Ετσι μπράβο κόουτς το έμαθες και εσυ το παραμύθι.Αυτό βρήκες να πείς?
    Οπως πριν το ματς με την Ιντερ θεώρησες κατάλληλο ταιμινγκ να μας πείς οτι “προβληματίζεσαι” απο τις αλλαγές και την κριτική.
    Και θεώρησες οτι σου φταίνε οι ξυλοκόποι και τσαμπουκαλεύτηκες μαζί τους?Τα δικά σου λάθη τα κατάλαβες? Και μας είπες οτι είσαι δεκτικός στη κριτική..Τι μας λες ρε μεγάλε.Τώρα που τα έχεις γαμησει ολα και είμαστε στο αμην και μη παρακεί….
    Οταν αποκλειστήκαμε απο τη Βελέζ,την επόμενη χρονιά δεν βγήκαμε καν Ευρώπη.Αυτό βέβαι θυμήθηκες να το πεις χθές,απλά παρέλειψες να πεις οτι είμαστε το ίδιο μπουρδέλο και χειρότερο…
    Μας ανακοίνωσες οτι το προτζεκτ σου,το ποιό,είναι μέχρι το 28.Κρίμα γιατί μέχρι τότε ο Βιντα θα είναι 39 χρονών.Ποσο ακόμη θα αντέχουν παίκτες σαν το Βιντα να τους εκθέτεις????
    Α ρε Μελισανιδη υποθύκευσες το μέλλον της ομάδας.Ολοι μα ολοι κρυφτηκαν κάτω απο την φούστα του Αλμειδα τόσο στις επιτυχίες αλλά πολύ περισσότερο στις αποτυχίες…
    Τελος αυτο που με στενοχωρει είναι η ευκαιρία που εχασε η ομαδα να εκτοξευτεί το καλοκαίρι του 23.Εκεί χάθηκε το παιχνίδι.Η ομάδα στο καλύτερο τάιμινγκ της ιστορίας της και αντι να παει βηματα μπροστά να τους γαμάει ολους για μια πενταετια δώσανε ανευ ορων τα κλειδια στο κοουτς.
    Ισως ετσι βολευε…….

  12. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το ίδιο timing είχε χαθεί το ’18, το ’16 και πάει λέγοντας.
    Η κάθε επιτυχία που έρχεται αντί να μεγαλώνει την ΑΕΚ την μικραίνει διότι διοικούνταν από ανθρώπους που προσπαθούσαν να βγάλουν από τη μύγα ξίγγι και – guess what – δικαιώθηκαν γιατί στο τέλος έκαναν τρομερό cash-out.

  13. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στήβεν,μια ερώτηση.
    Και τώρα τί κάνεις?
    Αλλάζεις το πουλόβερ με τη μια ή αρχίζεις να το ξηλώνεις σιγά-σιγά?

  14. Ο/Η Hokan λέει:

    Τώρα βέβαια, εμείς δεν γνωρίζουμε τι σκέφτεται ο Ηλιόπουλος, ποιους συμβουλεύεται, πόσα χρήματα μπορεί ακόμα να διαθέσει, αν μπορεί, τι πληροφορίες έχει για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εάν εμπιστεύεται κάποιους και εάν τελικά ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την ΑΕΚ. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το πράγμα δεν διορθώνεται, με τίποτα όμως, και τα αγκάθια που φέραν την κατάσταση ως εδώ παραμένουν, με κορυφαίο το συμβόλαιο του προπονητή και τις σχέσεις του με το υπόλοιπο τμήμα. Ο Αλμειδα φαίνεται ότι δεν είναι καλα. Ο άνθρωπος έχει θέματα επικοινωνίας, συμπεριφοράς, και ψυχικής ευστάθειας. Και όλα αυτά επιδεινώνονται με την κριτική και την αμφισβήτηση. Ο άνθρωπος όμως ξέρει ότι χάρη σ αυτόν την πρώτη χρονιά μπηκε κάτω από το χαλί η ανικανότητα και η ανυπαρξία των υπολοίπων στελεχών του τμήματος. Δηλ. εάν ο Ηλιόπουλος τους διώξει όλους ο Αλμέιδα κάπου θα παει. Οι Κονέ, Ναλιτζης, Παπαδόπουλος, Αλβες θα βρουν ομάδα να δουλέψουν ?
    Τέλος πάντων, ο βασικότερος υπεύθυνος είναι αυτός ο αλλοπροσαλος προπονητής που με τις εμμονές και τις τραγικές του αποφασεις εφτασαν την ομαδα σ αυτην την κατασταση.
    Κανονικά πρέπει η διοίκηση να τον ενημερωσει ότι μετά από αυτό το ανεπανάληπτο κάζο, χρήματα για μεταγραφές δεν υπάρχουν. Τέλος. Ουτε για CF. Ας επαιρνε οταν τους εδιωχνε ολους. Να πορευτεί στο πρωτάθλημα με το υπάρχον ρόστερ. Στο φινάλε αυτός τους διάλεξε. Να ξευτιλιστει ο σαμουράι του γλυκού νερού, και να δει τι είναι να σε αποδοκιμάζουν κάθε Κυριακή.
    Να βάλει η ΠΑΕ σε όλους πωλητήριο με το ανάλογο αντίτιμο. Έφερες τα λεφτά ? Στο καλό. Όχι ? Θα κάτσεις εδώ με τον Αλμέιδα και θα τραβήξεις κουπί. Για τον μεξικανο λέω που ήρθε στην ΑΕΚ και έπαιξε Εθνική, και τώρα ένα καλοκαίρι μας τα έπρηξε. Δεν δικαιούται η ομάδα υπεραξία ?
    Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα (να μην πω σιγουρια), να ξευτιλιστει και η ομάδα. Συνηθισμένοι ήμαστε. Εδώ περιμέναμε χρόνια να ανέβουμε από την Γ Εθνική.
    Υ.Γ. Αυτός ο Κουχάρσκι είναι σχεδόν 2 χρόνια στην ομάδα. Κατάγεται και δραστηριοποιείται σε χώρες (πρώην Α.Ευρωπη) που υπάρχουν σχολές τερματοφυλάκων. Τους είδαμε και στο Γιουρο. Ο Μποτο ο πορτογάλος με 800 χιλιάρικα βρήκε τον Κοταρσκι. Ο βαζελος βρήκε τον Ντραγκοφσκι. Αυτός 2 χρόνια ΕΝΑΝ δεν μπόρεσε να βρει ? ΕΝΑΝ όχι δύο. Εκτός εάν πρότεινε και ο εμμονικος προπονητής δεν δέχτηκε.

  15. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το θέμα των τερματοφυλάκων νομίζω πως είναι λίγο πιο σύνθετο και έχει σχέση με τον ψεκασμένο Ρόα που τους προπονεί. 3/4 τερματοφύλακες καμένοι, δε μπορεί κάτι δεν πάει καλά εκεί μέσα.
    Τον Μπρινιόλι προφανώ δεν τον βάζω λόγω τραυματισμού.
    Δηλαδή δε μπορεί ο Αθανασιάδης που έκανε μια αξιοπρεπή σεζόν ως δανεικός σε ομάδα που έπαιξε όμιλο CL να ήρθε στην ΑΕΚ και να ξέχασε αυτά που ήξερε.
    Τα ίδια και με τους υπόλοιπους, χώρις που έθαψε τους νεαρούς και δεν τους βλέπουμε ούτε στο κύπελλο.
    Νομίζω πως όλο το team του Αλμέιδα είναι κατά φαντασίαν προπονητές, ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Ο μόνος που άξιζε ήταν αυτός που αποχώρησε μετά το νταμπλ προφανώς γιατί θα του προέκυψε δουλειά κάπου αλλού. Οι υπόλοιποι απατεώνες που υστερούν σε βασικές γνώσεις.

  16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μεγαλο λαθος του μελισσανιδη να του δωσει συμβολαιο ως το 2028,θα τον φαμε στη μαπα πολλα χρονια τον αχρηστο,η χρονια ξεκινησε με τον χειροτερο τροπο,ο κοσμος βλεπει οτι οτι η αγια σοφια δεν κερδιζει κανενα ματς αν η ομαδα ειναι για τα μπαζα.

    Και που εβαλε προστιμο για τον πρωτο αγωνα,τι εγινε,τιποτε,αχρηστοι ολοι σας.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Με βάση τον χαρακτήρα μου, το πετάς το πουλόβερ.

  18. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το ερώτημα είναι αν όντως άλλαξε ιδιοκτήτη το πουλόβερ ή απλά βλέπουμε γυρισμένο το μέσα-έξω.

  19. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Αλέξανδρο:Τριγυρνάει στο μυαλό μου η ίδια σκέψη-απορία ,εδώ και πολλές εβδομάδες…
    Πιστεύω στην πορεία , ότι το ”ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο” θα επαληθευθεί…Και μη χειρότερα…

  20. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Θα δούμε την αντίδραση του Ηλιόπουλου στο ναυάγιο.
    Αν ακολουθήσει την τακτική του προηγούμενου, για μένα σίγουρα θα είναι “καμπανάκι”