Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

Έχει πολλές αναγνώσεις το σημερινό παιχνίδι. Και πολλά μηνύματα για το μέλλον. Για τον προπονητή, για τους παίκτες, για εμάς και για την διοίκηση. Φυσικά δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτήν την ανάλυση τώρα, όμως κάποιες ατάκες αξίζουν. Κύρια για το παιχνίδι αλλά και για τις πρώτες εντυπώσεις μου, που κατέπλευσα από την Λέρο κι είπα να δω μια καψούρα που έχω πλην της άγονης γραμμής.

Όχι, δεν θα μπορούσα να μείνω παραπάνω στην Ελλάδα του ’50. Η εταιρεία μου ανοίγει την Δευτέρα. Δεν γύρισα για την ΑΕΚ. Δεν γυρνάω ποτέ παραμονή. Κάνω μια κάποια προετοιμασία για την πρώτη μέρα της δουλειάς. Και δεν ρίχνω κανένα καρφί για τον Αλμέιδα. Έτυχε…

Έτυχε να κατέβει η ίδια ομάδα με την προηγούμενη Κυριακή, αλλά ο αντίπαλος δεν ήταν αφελής. Δεν είχε ψηλά την άμυνα του, κι είχε διαβάσει καλά τα ατού της ομάδας μας. Λέμε τώρα ατού και με πιάνουν τα γέλια. Δεν υπάρχουν ατού, αδέρφια. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Η ομάδα είναι για τα μπάζα χώρια που σαφώς υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια. Αν όμως, λέω αν όμως υπάρχουν ατού, ας πούμε ότι είναι ο Κοϊτά κι ο Γκαρσία, αυτοί ήταν πλήρως εξουδετερωμένοι.

Κατέβηκε λοιπόν μια ομάδα, που δεν είχε τη ρέντα της προηγούμενης εβδομάδας. Απέναντι σε αντίπαλο που έπαιξε μαζική άμυνα, όμως αυτό ήταν γνωστό κι από πριν. Τι έκανε λοιπόν ο προπονητής; Έπαιζε το πουλί του. Αρχίζω και βλέπω μια ξεκάθαρη φιλοσοφία πεθαμένων θρησκειών ή δογμάτων, που πλέον δεν του φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Εντάξει ηρεμούσα όταν σε κάποια κόρνερ μας. υπενθύμιζε κύρια στον Ρότα να κοιτάζει έναν ξεχασμένο επιθετικό της Λαμίας στη γραμμή της σέντρας. Μπας και πάρει τη μπάλα από απόκρουση. Πράγματι μεγάλη μπάλα ξέρουν οι αμυντικοί μας και πράγματι ο Αλμέιδα εξάντλησε όλη την εμπειρία του.

Κατά τα άλλα, κι αφού γράφουμε κριτική αγώνα, η ΑΕΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ναι, είχε κατοχή της μπάλας και ναι, θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Όμως με δύο παίκτες καλούς , δεν πας πουθενά. Μιλάω για τον Λιούμπισιτς και τον Κοϊτά. Εντάξει προσπάθησε κι ο Μουκουντί κι ο Βίντα κι ο Σιμάνσκι, αλλά μιλάμε για ομάδα σοβαρή, που προειδοποιεί ήδη για συντριβές που έρχονται. Και για νοοτροπίες που θα εμφανισθούν στο γήπεδο : Έφταιξε κάπου ο διαιτητής; Πειράζει που η Λαμία έκανε κάποιες καθυστερήσεις;

Η ΑΕΚ ήταν νευρική, φλύαρη και μηδενικό σε σχέδιο δράσης σε σχέση με το παιχνίδι αλλά και τον αντίπαλο. Ήξερε ακριβώς πώς θα παίξει η Λαμία, αλλά ο Αλμέιδα φρόντισε να έχει σε χαμηλές πτήσεις τα άκρα του, ποιος ξέρει γιατί. Μπορεί να έκανε προπονήσεις, εν όψει των προκριματικών για την Ευρώπη του χρόνου. Πού να ξέρει κανείς τι περιέχεται σε αυτό το τριετές πλάνο, που έγινε ξαφνικά, πολυχρονικό…

Για να περιμένουμε τι; Την ομάδα των 35 plus να αντέξει; Ένα βλάκα που μιλάει για ομάδα που θα βρει ρυθμό κάποια στιγμή, αλλά δεν έχει χαφ να δημιουργεί; Ένα μανιοκαταθλιπτικό, που έχει δει 30 φορ και κανείς δεν του κάνει; Ή μήπως να περιμένουμε μια ιδιοκτησία, που ακόμα ακούει τον Μελισσανίδη με τα στελέχη του; Πολλά τα ερωτηματικά για τον Μάριο, που μέχρι στιγμής πάει με την διπλανή σουίτα, ενώ θάπρεπε να αισθάνεται ιδιοκτήτης….

Στα αγωνιστικά, είπαμε φλυαρία και μπούρδα ανάπτυξη, όπως και μπάλα. Αν η Λαμία σου κάνει γκολ, η αλογοτροφή θα σε συντρίψει ( δεν κάνω καμία πλάκα ). Η ομάδα πλήρως χάλια και η εξέδρα αρκούντως νευρική. Σημάδια ξεκάθαρα για το μέλλον. Α, ναι. Ισοφάρισε η ΑΕΚ του Αλμέιδα την Λαμία γύρω στο 80. Επίσης είχαμε και δοκάρι αργότερα. Δεν μας ήθελε η μπάλα μάλλον. Μπορεί να του πουν οι δημοσιογραφάρες ή το wiscout. Η μαλακία δεν έχει όρια….Σκεφτείτε ότι υπήρξαν Αεκτζήδες σήμερα που αποδοκίμασαν τη Λαμία.

Υγ1. Ο ψυχάκιας θα μιλήσει πάλι για πάσες και τρίχες. Οι πάσες πρέπει νάχουν αποτέλεσμα ας του πει κάποιος. Τα σέντερ μπακ μεταξύ τους ή τα πλάγια μπακ να βρίσκουν τους κεντρικούς, δεν μας λένε τίποτα. Μπορούμε να κάνουμε χίλιες, αλλά παιχνίδι δεν κερδίζουμε.

Υγ2. Αλήθεια ο Στρακόσα, δεν γουστάρει το build up? Διότι τον βλέπω μόνιμα να απομακρύνει. Αυτός έχει άλλες οδηγίες από τον Αλμέιδα σε σχέση με τους περσινούς;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

  1. Ο/Η Ακησ λέει:

    Καλησπέρα Στήβεν για τουσ αγώνες της ΑΕΚ έχω σταματήσει πλέον να κάνω σχόλια δεν χρειάζεται δύο τρεις κουβέντες θέλω να πω θα αποφασίσει επιτέλους ο μούσατοσ να διώξει αυτόν τον τύπο πριν αρχίζουν να παίζουν ξύλο μεταξύ τουσ οι αεκτζηδεσ στο γήπεδο μαζί και όλοι την αυλή του Μελ μπασ και σωθεί η χρονιά η ομάδα δεν έχει κακό υλικό με δύο τρεις προσθήκες (στόπερ χαφ φορ ) και να πουλησει τον Πινέδα που κοροϊδεύει πλέον και να πάρει έναν προπονητή που να ξέρει τα βασικά χειρότερα δεν γίνεται να παίξει πρέπει επιτέλους ο Ηλιόπουλος να φέρθει σαν ιδιοκτήτης και να πάρει αποφάσεις εάν θέλει να προστατεψει τα φράγκα που έχει βάλει και την ομάδα αυτά από εμένα εύχομαι να είσαι καλά

  2. Ο/Η ΤΑΣΟΣ Κ λέει:

    Το έχω γράψει ήδη δύο φορές. Τον επόμενο τίτλο της η ΑΕΚ θα τον πάρει με άλλον προπονητή. Και ομίλους στην Ευρώπη θα δει με άλλον.
    Έρχονται μεγάλες συντριβές από τουλάχιστον τους άλλους τρείς μεγάλους της Ελλάδας. Ειδικά από το ΠΑΟΚ όπως τον είδα θα μαζέψει ο Αλμέιδα τόσα μπαλάκια που δεν θα φύγει με αεροπλάνο όταν φύγει για Αργεντινή, αλλά με φορτηγό πλοίο άνω των 10000 τόνων! Και ο ΠΑΟ θα μας ξεσκίσει εύκολα. Τον Ολυμπιακό δεν τον έχω δει, αλλά πόσο χάλια να είναι, ώστε να μην μας ρίξει κάνα τρίμπαλο, έτσι για το γούστο.
    Η μοναδική μου ελπίδα ήταν ο Ηλιόπουλος. Φοβάμαι όμως ότι αν δεν φτάσει στα πρόθυρα εγκεφαλικού με τα χάλια της ΑΕΚ δεν θα αποφασίσει να σχολάσει τον Αλμέιδα Παρτίδο Αλάνα.

  3. Ο/Η Dreamer λέει:

    Χιούστον έχουμε πρόβλημα! Διπλοπροσδεθήκαμε στις θέσεις μας κατά παρότρυνση του νεόπλουτου ιδιοκτήτη, αλλά αυτές οι εξωπραγματικές γιά τα ανθρώπινα δεδομένα ταχύτητες που αναπτύσουμε δεν αντέχονται, δεν τις έχουμε συνηθίσει. Κάνε και λίγο κράτει στις μηχανές ρε αδερφέ, να λυθούμε, να ξεμουδιάσουμε, να πάμε και γιά κάνα κατούρημα. Και μετά ξανά συνεχίζουμε την επαγγελματικά προγραμματισμένη διαστημική μας πτήση.Που ενώ μόλις έχουμε μπει στη ζώνη των αστεροειδών, μας έχουν σχεδόν διαλύσει το σκάφος μας κάτι μικροκοτρώνες, φαντάσου τι θα γίνει όταν βρεθούμε απέναντι σε καμιά Δήμητρα…

    Τρίτη χρονιά στα ηνία της ομάδας ο κυβερνήτης του σκάφους. Κανονικά θα έπρεπε η ομάδα να πέταγε και να ζωγράφιζε στα γρασίδια του σύμπαντος! Και να είχε βγάλει και τουλάχιστον 3-4 νέους παίχτες.Και να είχε μάθει από τα λάθη του ο κυβερνήτης και να τα διόρθωνε. Ποτέ όμως δεν είναι αργά, ας πάει να παρακολουθήσει κάνα σεμινάριο γιά το πως διασπώνται οι κλειστές άμυνες. Δεν είναι νροπή…

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Θεωρω επιτακτικη αναγκη,οσο ειναι νωρις, να βρεθει προπονητης να βαλει ταξη σε ολους αυτους που εχουν μαζευτει για φετος στην ΑΕΚ. Κακα τα ψεμματα, εχεις πολυ καλους παικτες ,με ποιοτητα, με γνωσεις ,εμπειρους, οχι με νιατα ομως, που θελουν μια διαφορετικη διαχειρηση εντος κι εκτος γηπεδου . Φυσικα, δεν θα παρεις οποιον σου “χτυπησει” την πορτα. Εσυ θα πας και θα χτυπησεις την πορτα. Αυτο ειναι το ροστερ για τα επομενα τρια χρονια, αυτα δινω για δυο προσθηκες που θα φερεις εσυ , αυτα σου δινω για δυο χρονια συμβολαιο και θελω απαντηση σε δεκα μερες αφου ερθεις και δεις την ομαδα σε δυο παιχνιδια. Γινονται αυτα ? Φυσικα και γινονται,αρκει πραγματικα να το θελεις και να συγκρουστεις με παθογενειες και συφιλητικες καταστασεις. Στο κατω-κατω δικια σου δεν ειναι η ομαδα? Δικα σου δεν ειναι τα λεφτα ? Πραξε τωρα ,αυτο που θα κανεις ΣΙΓΟΥΡΑ ,μετα απο ενα μηνα ….

  5. Ο/Η Γιωργης ο γαρατζεος λέει:

    Μάλιστα….άμα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς από αν δεν παίξουμε…ωραία ανάλυση ο σαμουράι.
    Στο Λαμελα δίνουμε δυόμισι ετησίως για να κινείται στα πέριξ? Εκεί έχουμε και Μάνταλο! Βέβαια όταν του δόθηκε εξαιρετική ευκαιρία, το τελείωμα αυτού του τέως παίκτη κλάσης ήταν στα πουλιά.
    Τον Περέιρα ποτέ θα τον δούμε?
    Ποτέ θα καταλάβουμε ότι ο Πινέδα έχει τελειώσει σαν παίκτης της ΑΕΚ και ο Γκατσι έχει τελειωσει γενικώς?
    Ο Βίντα στα 35 χωρίς διακοπές εκεί, βασικός κι αναντικατάστατος και αβγαλτος να παίζει 100λεπτα.
    Δεν παίξαμε τοσο άσχημα χθες. Το πρόβλημα ειναι ότι πάλι είδαμε τα ίδια και τα ίδια. Κανένα νέο σχέδιο ανάπτυξης, καμία εναλλακτική τακτική, καμία ουσιαστική διαφοροποίηση στη διαχείριση παικτων.
    Ειλικρινά, θέλω η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει με όμορφη μπάλα. Αλλά δε μπορώ να δω πως αυτός ο προπονητής μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω. Τι έχει να δώσει?
    Ίσως αυτό που έχει να δώσει είναι να προχωρήσει σε τομές στην οργάνωση της ομάδας μαζί με τον πρόεδρο και την ανάδειξη της φουρνιάς παικτών που από του χρόνου (φέτος η χρονιά έχει τελειώσει από Αύγουστο) θα είναι άξια να διεκδικεί πάλι.
    Το τέως τριετες, νυν εξαετες πρότζεκτ που λέγαμε.
    Δε νομίζω ότι θέλει, έχει σχέδιο, τρόπο η και την ψυχική ισορροπία και διαύγεια να τα κάνει αυτά.
    Και όπως λέει και ο Στηβ, ακόμα και από την τηλεόραση φαίνεται ότι έχουν χαθεί και τα αποδυτήρια. Αυτό το γκρουπ παικτών είναι κατακερματισμενο και μπουχτισμενο.

    Η ομάδα δεν ήταν καλή χθες. Αλλά αυτό ειναι

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν Καλήμερα.
    Όταν εδώ και ένα χρόνο πάει κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική,θα έρθει το γαμημενο το ποδόσφαιρο να σε τιμωρήσει.
    Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα τώρα “κατασκευαζεται”.
    Θα έχει αποτέλεσμα? Με την μονόπλευρη προσέγγιση χλωμό το βλέπω.
    Η Α.Ε.Κ εγκλωβίστηκε ότι απο Day One παρέδωσε γη και ύδωρ στο κόουτς.Βολευε όλους αυτό αλλά τώρα το πληρώνουμε.
    Οι φετινές ανανεώσεις συγκεκριμένων παικτών “εδεσε” τα χέρια στον οποιο μεταγραφικό σχεδιασμό.
    Και μερικές γενικές παρατηρήσεις.
    Πρότζεκτ δεν υπάρχει…
    Το 22 μας είπε ο κόουτς για νέους παικτες που θα αναδείξει.Το αποτέλεσμα?Ούτε ένας….
    Μας είπε φέτος για ανανέωση.Το αποτέλεσμα?
    Η πιο γερασμένη ομάδα απ’ολους τους ανταγωνιστές.
    Βλέπει κάποιος κάποιο ποδοσφαιρικό πλάνο στο χορτάρι? Κάποιους αυτοματισμους?
    3 χρόνια θα έπρεπε να βρίσκονται με κλειστά τα μάτια….
    Η σκέψη μου,για μεγάλες “στενοχωριες” στα επόμενα ματς και ειδικά στα ντέρμπι με τρομάζει….
    Γήπεδο δεν πήγα αλλά έμαθα ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια άρχισαν οι “αψιμαχιες”μεταξυ Αεκτζηδων…
    Τέλος κάτι μεταφυσικό.
    Νοιώθεις,όπως και γω,ότι απο την δολοφονία του Μιχάλη και μετά,έχει πέσει ένα βαρύ σύννεφο πάνω από την ομάδα?
    Δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλά κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα…..

  7. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο προπονητής αυτός ξέρει μόνο να φτιάχνει ομάδες μιας χρήσεως με τα υλικά που βρίσκει +ο,τι του φέρνουν.
    Την πρώτη σεζόν μάζεψε το τσίρκο και τους έδειξε τον μόνο τρόπο παιχνιδιού που γνωρίζει: κυνηγάμε, κλέβουμε, φεύγουμε στον αιφνιδιασμό, σκοράρουμε.
    Και σε συνδυασμό με την παρακμή των αντιπάλων πήραμε το νταμπλ (που και τότε σε κάποιες περιπτώσεις πήγε να μας γλιστρήσει από τα χέρια).
    Η ομάδα θύμιζε αθλητή που προπονείται για να τρέξει 100άρια. Όμως το ποδόσφαιρο είναι μαραθώνιος, δεν αρκεί μια σεζόν να φτάσεις κορυφή, αλλά το στοίχημα είναι να διατηρηθείς εκεί και ταυτόχρονα να ενισχύεσαι, να μεγαλώνεις την οπαδική βάση σου και να εξελίσσεσαι γενικώς σαν σωματείο.
    Αλλιώς είσαι απλά μια Λέστερ που σου πέτυχε το γλυκό μια φορά, το έφαγες και μετά επιστρέφεις στην φάπα.
    Πέρυσι λοιπόν η ομάδα πήγε όσο πήγε με την “χρυσόσκονη” του νταμπλ. Παραλίγο να μείνει εκτός Ευρώπης με κάζο, αλλά τον έσωσαν ο Αραούχο και ο Βίντα.
    Η περσινή χρονιά ξεκίνησε περίπου όπως η φετινή, με την διαφορά πως οι αντίπαλοι δεν είχαν συνέλθει ακόμα.
    Στο τέλος η ΑΕΚ έχασε εύκολα όλους τους στόχους και ο ένας πήρε πρωτάθλημα, ο άλλος κύπελλο και ο παράλλος Ευρωπαϊκό κυπελλάκι μέσα στην έδρα μας.
    Το καλοκαίρι όλοι αυτοί ενισχύθηκαν σε διάφορες θέσεις. Και η ΑΕΚ ενισχύθηκε με κάτι 32ρηδες και με κάποιον Κοϊτά που ακόμα ψάχνω να καταλάβω τι είδαν σε αυτόν τον παίκτη και έσκασαν τόσα λεφτά για να τον φέρουν. Ας πούμε πως είναι νωρίς ακόμα και θέλει χρόνο προσαρμογής.
    Πολύ φοβάμαι όμως ότι αυτός (όπως και οι υπόλοιποι) ελλείψει προπονητή δεν θα προσαρμοστούν ποτέ ούτε θα δώσουν αυτά που υποτίθεται πως μπορούν.
    Αλήθεια, ο Λαμέλα και ο άλλος ο Περέιρα πως περάσανε τις εξετάσεις με τέτοια φυσική κατάσταση? Δηλαδή ήρθαν Αύγουστο για να φτάσουμε Οκτώβριο μέχρι να βγάλουν αξιοπρεπώς ένα 45λεπτο?
    Στο δια ταύτα λοιπόν: ο Αλμέιδα έπρεπε να φύγει τον Μάιο που έχασε το πρωτάθλημα όπως το έχασε. Και με τον ίδιο τρόπο θα χάσει και το φετινό (ελπίζω να μην δούμε χειρότερα).
    Είναι ένας μονόχνωτος προπονητής που δε γνωρίζει πως να διαχειριστεί ομάδα πρωταθλητισμού. Όταν οι αντίπαλοι τον μυριστούν δεν έχει τρόπο να τους αιφνιδιάσει με κάποια άλλη ιδέα, κάποιο άλλο σύστημα, κάποιον άλλον τρόπο παιχνιδιού. Το μόνο που ξέρει είναι να βάζει το ψυχοπαίδι του δεξί μπακ. Εκεί τελειώνουν οι λαγοί από το καπέλο.
    Δεν έπιασε ούτε μια φορά? Στα @@ του, θα το ξανακάνει όποτε κρίνει σωστό.
    Χτες του πήρε τα σώβρακα ένας άπειρος Κύπριος, προχτές ένας ασήμαντος από την Αρμενία, παραπροχτές κάποιος πουθενάς από την Ανδόρα.
    Κάποιοι φίλοι έγραψαν “να αναδείξει παίκτες”. Ποιος να αναδείξει παιδιά, ο Αλμέιδα? Αυτός λόγω ιδεοληψιών και ανασφάλειας θα παίζει με Βίντα και Χατζισαφί και Αμραμπάτ μέχρι να ζητήσουν οι ίδιοι να φύγουν. Δύσκολα θα εμπιστευτεί κάποιον νεαρό, όπως κάνει πχ. ο Λουτσέσκου. Βέβαια αυτός το κάνει γιατί αναγκάζεται λόγω μνημονιακού παοκ, αλλά και πάλι.
    Δεν υπάρχει κάτι άλλο να δούμε από τον Αλμέιδα, δεν ξέρει και δεν θέλει να παρουσιάσει κάτι άλλο. Απλά ελπίζει κι αυτός πως με τον καιρό η ομάδα θα βρει ρυθμό blah blah blah.
    Τώρα έχουμε στόχους, κόουτς. Το να βρεις ρυθμό όταν θα είμαστε εκτός πρωταθλήματος δε μου λέει κάτι. Που ούτε και τότε θα συμβει, αλλά τέλος πάντων. Τι ρυθμό να βρει ο Βίντα ο Αμραμπατ ο Χατζισαφί και οι άλλοι 32ρηδες που μαζέψαμε.
    Η συνεργασία αυτή έπρεπε να τελειώσει όσο πιο φιλικά γίνεται. Αλλά δεν τον ζήτησε και καμιά ομάδα, από την άλλη. Περίεργο πράγμα, προπονητής που πήρε νταμπλ και να μην υπάρχει ενδιαφέρον έστω από μια Ιταλική μικρομεσαία ομαδίτσα? Εκεί που έκανε καριέρα ως παίκτης?
    Κάτι παραπάνω θα βλέπουν, που δεν το βλέπουμε εμείς. Τουλάχιστον όχι όλοι.

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το χειρότερο απ’όλα δεν είναι αν θα φύγει ή αν θα μείνει ο Αλμέιδα.
    Θα αφήσει πίσω ένα κακοφτιαγμένο ρόστερ με παίκτες καμένους, ομάδα “δεσμευμένη” με κάποια συμβόλαια στον θεό και νεαρούς παίκτες εξαφανισμένους.
    Περίπου όπως μας βρήκε δηλαδή, μόνο που τότε η ομάδα κόστιζε πολύ λιγότερα και μπορούσε να κάνει οικονομικά ανοίγματα.
    Τώρα να δούμε πως θα ξεμπερδέψει.

  9. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ναι,έχει συγκλονίστει ψυχολογικά ο προπονητης από τον δολοφονία του παιδιού.Όπως και οι παίχτες,μπαίνουν και τον έχουν στο μυαλό τους !!! Φίλε μου δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά οι της Λίβερπουλ,η της Γιουβέντους ακόμα και της Τορίνο ακόμα να ορθοποδήσουν από τους νεκρούς που είχαν κατά περιόδους . Η ζωή προχωράει ,και όταν ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ενα τάνκερ λεφτά για να έχεις την ομάδα πρώτη,αλλά πρώτιστα, να φτιάξεις ένα σύνολο εκατομμυρίων.που να δείχνει στο χορτο πως αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν,τα ξεχνάς όλα,κι άμα επηρεαστεί…..Ειδικά ο Αλμειδα από τα ντερμπυ στην Αργεντινή που βγαινουν ματσετες μεσα κι εξω απο το γηπεδο. Αν μιλάς για τον κόσμο,εγώ αλλά έβλεπα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια,αλλά και στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τώρα διαβάζουμε πως έδωσε διήμερο ρεπό στην ομάδα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα.
    Σε ένα ρόστερ υπεράριθμό όμως ο ίδιος παραδέχτηκε, με ένα παιχνίδι την εβδομάδα και άρχισε τα διήμερα ρεπό από Αύγουστο μήνα.
    Και περιμένουν κάποιοι ρομαντικοί να βελτιώσει την ομάδα και να ξαναζήσουν το 2022.
    Κατάλαβε και ο ίδιος ότι το λάδι στο καντηλάκι του σώνεται και δίνει “προτεραιότητα” στο Geeek summer.

  11. Ο/Η Γιωργης ο γαρατζεος λέει:

    Εύχομαι να κάνουμε όλοι λάθος….
    https://www.sdna.gr/podosfairo/1228802_o-almeida-allazei-profil-stin-aek-kai-einai-thema-hronoy-na-fanei-sto-gipedo

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μακάρι να σφαλλω αλλά πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο ψυχακιας αλλά κ ο νέος ιδιοκτήτης της παε.Φοβαμαι για νέο Τροχανα…

  13. Ο/Η Νetrino λέει:

    Δεν ερχεται σοβαρος προπονητης σε μια ομάδα που εχει 3ο-4ο μπατζετ αλλα απαιτησεις πρωταθλητισμου
    Tις πρωτες χρονιες μετα την επιστροφη το προτζεκ ηταν να αγοραζουμε πολυτραυματιες,μετα το ριξαμε στους 30+ καμμενους γυρολογους
    Αυτα ειναι προτζεκτ μιζεριας τσιγκουνιας κ αφραγκιας κ οσο ο νεος ιδιοκτητης συνεχιζει την πολιτικη του παλιου στα ματια του κοσμου δε θα φαινεται ιδιοκτητης αλλα ενοικιαστης
    Ανασφαλεια κ αβεβαιοτητα εχει φερει ο Ηλιόπουλος κ αυτο ειναι το μεγαλο θεμα της ομαδας

  14. Ο/Η bandog λέει:

    μιρλα club

  15. Ο/Η nnektarios λέει:

    Μακάρι το πρόβλημα της ΑΕΚ να ήταν ο Αλμέιδα.

    Προφανώς δεν είναι αλάνθαστος, αλλά δυστυχώς είναι πολλά περισσότερα τα αρνητικά μέσα στην ομάδα, χωρίς ακόμα να είμαστε σίγουροι για το ποιος είναι και τι ήρθε να κάνει στην ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος.

    Για ποιο λόγο πληρώνονται οι ΑΛΒΕΣ, ΚΟΥΧΑΡΣΚΙ, ΚΟΝΕ; Εγώ ξέρω μια χαρά για τη ζωάρα που κάνουν εδώ, χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό και μάλιστα ο ένας από τους τρεις να πριονίζει και καρέκλες.

    Ποιος ο ρόλος του ΓΠ; Τι συνέβει με τα στημένα; Τι έγιναν οι δηλώσεις των Μαρινάκη-Κούγια και τα εβδομαδιαία ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ άρθρα του Θωμαϊδη; Τι συνέβει και κόπηκαν ΜΑΧΑΙΡΙ όλα αυτά με το που ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ το πρωτάθλημα;

    Για να επανέλθουμε στον κ. Ηλιόπουλο, πόσα ακόμα χτυπήματα αντέχει κάτω από τη μέση; Είμαι 51 και με τα θέματά μου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάτσω να βλέπω όλη τη χρονιά την εμμονική παρέλαση ενός τύπου που αγόρασε επίσημα και το στόπερ της Φιορεντίνα. Τι σύμπτωση Θεέ μου! Για να μην πούμε για τη ΜΑΦΙΑ της ΟΥΕΦΑ που αλλοιώνει τα πρωταθλήματα επίσημα, επιτρέποντας αγορές από κοινής ιδιοκτησίας ομάδες και αλλαξοκωλιές.

    Ελπίζω αγαπητέ Ματίας, να αναδείξεις την κατάσταση ως έχει και να φύγεις. Δεν έχεις ανάγκη να σε χαρακτηρίζει και να σε προσβάλλει κανένας! Σίγουρα όχι οι οπαδοί μίας ομάδας που ευχαριστούσαν το Θεό που χάναμε 2-0 από τον ΟΣΦΠ, έκαναν καμία 20αρια παιχνίδια να κερδίσουν το παοκάκι (!!!) και ξεφτίλισαν την ιστορία της ΑΕΚ με 3 σερί χαμένους-κλεμμένους τελικούς, ξανά (ω, τι σύμπτωση!) από το παοκάκι.

  16. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ομορφιές παντού και ακόμα δε μπήκε ο Σεπτέμβρης…
    Δεύτερες κίτρινες σε 2 λεπτά, γραμμές οφσάιντ από τα φρύδια, όσα πέναλτι χρειάζεται, γκολ στο 97 οι άλλοι, εμείς….στο αεκτζήδικο ζουμί μας.
    Πριν από λίγο ο “προσδεθείτε” έριξε προστιμάκι.
    Αν ΔΕΝ πλήρωσε τίποτα, έστω για τα μάτια του κόσμου, ο Μαέστρο, του δίνω μέχρι παρέλαση, επιεικώς.
    Διότι τα χάλια με Νόα, Εσκάλδες και τις προάλλες δεν ήταν λόγω των παικτών, είχε ένα γκρουπ από 28 να διαλέξει, δε μπορούσε να βρεί καμιά δεκαριά να τραβήξουν το κάρο (εκ του αποτελέσματος, όχι, δεν είχε το καθαρό μυαλό ή και την ικανότητα)?
    Μιλάμε για Νόα τώρα, η Λαμία το Σάββατο ήταν 2 κλάσεις και βάλε καλύτερη.

    Βάλτε και τη μπούκα στην εξίσωση, που διέταξε απόλυτη προσήλωση στα κελεύσματα του Μαέστρο, νομίζω από σήμερα ο μήνας του μέλιτος μεταξύ Αλμέιδα και παικτών τελείωσε. Αν δεν έχει τελειώσει από πέρυσι, αλλά τέλος πάντων.

    Προσθδεθείτε!

  17. Ο/Η φιντελ21 λέει:

    γεια καλη ποδοσφαιρικη χρονια.το μεγαλο προβλημα ειναι ο ηλιοπουλος για μενα που δεν περνει αποφασεις.εχεις δωσει 50 η 450 εκατομιρια(χααχαχαχ) να παρεις την ομαδα και σου κανουν κουναντο ο μελλισανιδης και τα στελεχοι του αυτο σημαινει 2 πραγματα.μπροστινος η νουμερο.πιστευω κιολας οτι αυτο θελει να περασει στο κοσμο οτι ο μελλισανιδης κανει κουμαντο για να μην εχει αυτος ευθυνες σιγα σιγα θα τους διωξει ολους αλλα θα εχει κερδισει χρονο.θα τουσ ριξει στα σκυλια του ενωση εναν εναν για να γλυτωνει αυτος τα μπινελικια και αυτο ειναι αποιρος χειροτερο οπωσ λεει και ο κουρασμενος

  18. Ο/Η Xatzi λέει:

    Στήβεν πότε θα κάνεις την ανάρτηση με την ανάλυση του ρόστερ;

  19. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ε καλά, και ο Ματίας έκανε δώρο στο παοκάκι το πιο ανέλπιστο πρωτάθλημα.
    Δεν τους άφησε παραπονεμένους

  20. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Γινεται αναφορα εδω μεσα, και απο τον Στηβεν και απο τον nnektario,ισως και απο αλλους, για την απομελισσανιδοποιηση της διοικησης. Και σημερα ο nnektarios δειχνει κιολας προσωπα αμφιβολου “αποδοτικοτητας” για την ομαδα.
    Ειλικρινα,δεν μπορω να ξερω τι γινεται στα διοικητικα. Καποτε,ασχολιομουν, εψαχνα,ρωταγα, μου λεγανε, τελος παντων ειχα και καποιες επαφες. Τα τελευταια χρονια ειναι αυτο που λενε “ουτε απ`εξω δεν περναω”… Βεβαια, περιεργες καταστασεις και ακομα πιο περιεργες αποδοσεις και αποτελεσματα της ομαδας, παντα κινουν το ενδιαφερον . Αλλα αλλο αυτο, κι αλλο δυο ανθρωποι που εχουν “παθος” με την ομαδα, να αναφερονται συχνα-πυκνα σε καποιους ανθρωπους εντος της ΠΑΕ.
    Το γιατι ο Ηλιοπουλος δεν εχει βαλει ακομα δικους του ανθρωπους να τρεξουν το καραβι “ΑΕΚ” ειναι οντως αποριας αξιον οταν εχει ριξει ενα τανκερ λεφτα για να την παρει. Και εχει φαει και δυο αγωνιστικα χαστουκια που ακουστηκαν μεχρι την Ελβετια.
    Η ομαδα η οποια εχει κανει αθλιες εμφανισεις μεχρι τωρα,τι σχεση μπορει να εχει με τα διοικητικα? Ειπαν καποιοι του Αλμειδα,βγαλε αυτον ,βαλε αυτον? Η φαε γκολ στο 85`?

  21. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Η χολή ρέει άφθονη στο σάιντ για τον Αλμέιδα. Βρήκαμε τον φταίχτη, ζήτω!
    Με τον μόνο που συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό στα γραφόμενα του είναι ο nnektarios γι αυτό δεν γράφω μια από τα ίδια.
    Σημ: Ο Γιαννίκης διάβασα είναι προς απόλυση, μήπως να τον έχουμε υπόψη;…

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς xatzi : Τι ανάλυση να κάνω; Δεν βλέπω κάποια αλλαγή.

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @ΧΑΡΗΣ

    Η επιτυχια απο την αποτυχια ως γνωστο απεχουν πολυ λιγο,το περιμενα αυτο στην ΑΕΚ,οτι ο Αλμευδα θα θεοποιηθει και επειτα στις πρωτες μεγαλες αποτυχιες θα τον βριζουν και ζητανε το κεφαλι του.

    Ειναι μεγαλες οι ευθυνες του για το μαυρο χαλι,για το χαμενο κυπελο και πρωταθλημα περυσι,για τις ευρωπαικες αποτυχιες περυσι/φετος και την μην ενισχυση της ομαδας σε θεσεις που ποναε διαρκως.

    Θα φυγει νυχτα,γιατι δεν ειναι μυρωδιας,επαναλαμβανει τα ιδια λαθη συνεχεια.

  24. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Είμαστε η μοναδική ομάδα από τις 4 μεγάλες που έμεινε εκτός Ευρώπης,ντροπή σας,δεν έχετε το ειδικό βάρος να πάρετε την ΑΕΚ στις πλατες σας,ξεφτιλισατε και το γήπεδο.

  25. Ο/Η Hokan λέει:

    Ο κλεφτοκοτάς στο “Θέατρο των Ονειρων”, και ο σαμουράι στο “Λάμπρος Κατσωνης”. Πολύ καλά να πάθει. Καμμιά ατυχία δεν είχε, κανένας δεν τον αδίκησε, τα εχασε ολα καθαρά στον αγωνιστικό χώρο. Το ποδόσφαιρο (και όχι μονο) δεν ανέχεται την Ύβρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *