ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

Τι είδαμε στο πρώτο ημιχρόνιο; Ένα τίποτα. Ένα πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και μηδενικές αναπτύξεις. Εκατέρωθεν αλλά εμάς μας απασχολεί η ΑΕΚ. Η Λειβαδιά άμυνα θα έπαιζε και θα έψαχνε κάποια αντεπίθεση. Ε, η ΑΕΚ ήταν για τα μπάζα. Και να εξηγήσω.

Τρομερή ανικανότητα στο κέντρο παρότι πρέπει να είχαμε κορυφαίο του πρώτου μέρους τον Λαμέλα. Ο μόνος που ήταν πολύ κοντά του σε απόδοση ήταν ο Πήλιος. Σιμάνσκι και Λιούμπισιτς ήταν νεκροί κι ούτε να κρατήσουν την μπάλα μπορούσαν, ούτε να κόψουν αποφασιστικά, κι ούτε φυσικά να φτειάξουν μια επίθεση της προκοπής. Ο Λαμέλα προσπαθούσε μεν αλλά ήταν μόνος του στο επιθετικό κομμάτι.

Ο παίκτης αυτός πράγματι κοίταζε μπροστά. Και όποτε μπορούσε έσπαγε και τη μπάλα στα πλάγια. Όμως η ΑΕΚ σήμερα δεν είχε επίθεση. Κανείς μπροστινός δεν ήταν στοιχειώδους επιπέδου. Οπότε όλα πήγαιναν στον βρόντο και η ομάδα ήταν απόλυτα εγκλωβισμένη. Εγώ προσωπικά είδα την πρώτη τελική στο ημίωρο !

Πάντως η ομάδα κάπως ανέβηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τώρα ανέβηκε, κουράστηκε ο αντίπαλος, θα το δούμε στο δεύτερο μέρος. Κι ανέβηκε αφού πέρασε κάποια ταραχή για ένα δεκάλεπτο, που ο Λεβαδειακός φαινόταν σαν ομαδάρα. Κύρια αιτία ένα λάθος του Στρακόσα, που στην εξέλιξη της φάσης, ο διαιτητής Πολυχρόνης δεν κατελόγισε πέναλτυ εις βάρος μας. Αυτό το λέω διότι στο πρώτο μέρος, η διαιτησία ήταν άκρως φιλική για εμάς.

Αφού λοιπόν γλυτώσαμε το πέναλτυ και δυό φάσεις ακόμα – όταν ο τέρμας είναι αστείος πανικοβάλεται όλη η άμυνα -, κάπως ανεβήκαμε κι είδαμε το σούπερ γκολ του Κοϊτά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ούτε δουλεμένο στην προπόνηση, ούτε κάτι άλλο. Καθαρή ατομική προσπάθεια του παίκτη, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν ήξερα τι έκανε στο γήπεδο. Όπως βέβαια κι όλη η ΑΕΚ που έχει μπει σε κατήφορο χωρίς φρένα.

Το δεύτερο μέρος έδειξε αυτά που έγραψα. Ο Λεβαδειακός ήταν ξεζουμισμένος από δυνάμεις και χαλάρωσαν τα ατομικά αλλά και τα ομαδικά μαρκαρίσματα. Κι αν την ώρα που τα έχεις φτύσει, τρως και δεύτερο γκολ – με την βοήθεια αμυντικού του αντιπάλου -, πλέον παίζεις το έργο, όπου φτωχός κι η μοίρα του. Κι ο πλούσιος αντίπαλος πιστεύει ότι έχει κάνει και συντριβή και κάθεται χωρίς να προβληματιστεί.

Λέω για συντριβή λόγω του τρίτου γκολ που βάλαμε από καθαρό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και μετά από στραβοκλωτσιά του τρομερού σήμερα Πήλιου. Διότι άλλη μπάλα δεν είδαμε. Χώροι μπορεί να υπήρχαν και να ήταν σπουδαίος ο Λαμέλα, αλλά δεν είδαμε τίποτα σημαντικό εκτός από το ανέβασμα του Ρότα και του Σιμάνσκι και κάτι τρεξίματα χωρίς λόγο. Βεβαίως υπάρχουν κι άλλα σημαντικά, που λόγω της νίκης περνάνε σε δεύτερο πλάνο.

Αυτή η ομάδα δεν χρειάζεται χαφ; Ο Γκαρσία είναι αλήθεια ότι δεν πουλήθηκε ούτε για είκοσι μύρια; Είναι αλήθεια ότι ο Στρακόσα παίρνει ακριβό συμβόλαιο; Μιλάμε για τα μπάζα.

Η ομάδα εξακολούθησε να είναι άνευρη και νωθρή. Με κάκιστη ανάπτυξη που φυσικά χειροτέρεψε όταν μπήκαν οι Πινέδα και Περέιρα και πήγε στα πλάγια ο Λαμέλα. Εγώ προσωπικά μέχρι το τρίτο γκολ, κοίταζα το ρολόι, αφού πλέον δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο τι γίνεται στην προπόνηση και ποιοι επιλέγονται. Κι αν πράγματι το ρίσκο να προχωράς χωρίς δεύτερο αμυντικό χαφ, χωρίς χαφ, χωρίς δεύτερο εξάρι και φυσικά χωρίς σέντερ φορ, σε βγάλει κάπου.

Αλλά να κλείσουμε με lifestyle. Ναι βρε κερδίσαμε το θηρίο και μάλιστα με τρία γκολ. Είναι ωραίο το συναίσθημα αυτό και δεν πρέπει να σκέφτεσαι ότι είσαι ο μόνος που δεν παίζει στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια λοιπόν….

Υγ. Ο κόσμος άψογος και μπράβο και σε αυτόν.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

21 Responses to ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ο καθένας κρατάει οτι θέλει.Αλλος το αποτέλεσμα και άλλος εστιαζει στη μετριότατη εμφάνιση.Δεν ξέρω τι φταίει αλλά μιλάμε για τταγική εικόνα.
    Υπάρχει σωτηρία?
    Οπως είπε και μια ψυχή:
    Η νεκροψία θα δείξει….

  2. Ο/Η Nickos G Kelessis λέει:

    Σήμερα δεν θα σχολιάσω τον προπονητή και τους παίκτες. Θέλω σαν Αεκτζής που ευτύχησα να εχω δει σπουδαίους παίκτες αλλά και προπονητές να στείλω ένα μήνυμα. Πρόεδρε κι εσύ γνωρίζεις ότι η ομάδα χρειάζεται ολικό lifting. Ξεκίνα λοιπόν από ένα ικανό προπονητή με ορίζοντα τριετίας και κάνε τις προσθήκες που χρειάζονται με παίκτες πρωτοκλασάτους αν θέλεις η ομάδα να πρωταγωνιστεί και όχι απλά να συμπληρώνει την πρώτη τετράδα

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Άλλα ντάλα δηλώσεις!! Γράσο στα μάτια έχει?!!?

  4. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Μεγάλα χάλια η ομάδα Στηβεν. Μας περιμένει δύσκολη χρονιά.

  5. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Η ομαδα εχει καλους παιχτες .Κουμανταδορο χρειαζεται για να βαλει ταξη στο χορτο και εκτος αυτου. Ποσο πιο απλα πραπει να το πουμε. Τρεις προσθηκες θελει, απο περσι τα λεμε, και ειναι μια χαρα. Ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε…..

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Πολλή δύσκολη. Σκέψου ότι μας δουλεύουν ακόμη και με την διαιτησία.

  7. Ο/Η Νetrino λέει:

    Eιναι λιγο αυστηρη η κριτικη σου,ο αγωνιστικος χωρος ήταν σαν μπετον,ηρωες οι ποδοσφαιριστες που μπορουσαν κ εκαναν κοντρολ, αφου η μπαλα αναπηδουσε σαν μπαλακι του πινγκ πονγκ

  8. Ο/Η bandog λέει:

    να ειμαστε κακοι , να ριχνουμε τριαρες.
    αυτο δεν θελατε ρε?
    κανουμε 20 τελικες, ερχομαστε 1-1 με 0.01 xG του αντιπαλου και αρχιζετε τα “καλυτερα νικη με μισο μηδεν”.

    ειπαμε, μιρλα κλαμπ ….

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Στηβενάρα δεν μπορώ να καταλάβω με τόσους καλούς παίκτες πως εμφανίζουμε αυτή την εικόνα?

    ο αλβανός στο τέρμα τι είναι αυτό το πράγμα? πολύ στενάχωρη μετεγγραφή.

    δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η άσχημη εικόνα…

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα,
    Έχω αράξει στο καναπέ και βλέπω το δεύτερο κύκλο του γνωστού σήριαλ “Μεταγραφές Α.Ε.Κ”
    Στο περσινό κύκλο τελικά δεν είχαμε happy end.Δεν ήρθε το στόπερ που ψάχναμε όλο το καλοκαίρι.
    Στο φετινό κύκλο αν και έχει αλλάξει ο παραγωγός μου αρέσει που έχει μείνει αναλλοίωτος ο χαρακτήρας του σήριαλ.
    Βέβαια σ’αυτο βοηθάει το γεγονός ότι όλο το σταφ από τον περσινό κύκλο παραμένει το ίδιο.
    Τρομερή αγωνία για αν στο τέλος θα έρθει το φορ.
    Βέβαια υπάρχουν κάποια άλματα λογικής,ειδικά στα πρώτα επεισόδια.
    Πχ το Αριστερό Μπακ του 1,5 εκκ,έγινε Πηλιος.
    Ο Χαφ,Καμάρα,έφτασε κοντά αλλά στο τέλος καταλάβαμε ότι δεν τον χρειαζόμαστε.
    Ο στόπερ, Σισε,τον απέρριψε η “οικογενεια”
    Αμ το άλλο.Περυσι τρομερή αγωνία για το αν θα έρθει ο Πινεδα και φέτος για το αν θα πουληθεί.
    Ρε τι σατανάδες είσαστε,ποιος Σπίλμπεργκ και μαλακές.
    ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ

  11. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Με τον φορ τι ακριβως κανουνε εκει μεσα? Να παρουμε καποιον απλα για να παρουμε? Το ιδιο στυλ εχουν Φοφανα, Μαρσιαλ και Ορμπαν η σε οποιον κατσει η μπιλια ? η εχουν μπλεξει τα μπουτια τους η το “μαρουλι” ειναι μπολικο !

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αν δεν πάρει σκούπα ο Μάριος να διώξει κονέ,κουχαρσκι,σκυλολοι που άφησε ο τίγρης,τότε μια από τα ίδια θα έχουμε.

    Δεν ξέρουμε ποιος κάνει τις μεταγραφές,τις διαπραγματεύσεις,διαβάζουμε ότι ο αμπραματ που ανανέωσε για 1 χρόνο ακόμη θέλει να φύγει,ο Γκαρσία ότι έχει προτάσεις και δεν τον δίνουν.

    Καταρχήν ο εργοφυσιολογος και το ιατρικό επιτελειο θα πρέπει να εξετάσουν και συλλέξουν τα δεδομένα γιατί ορισμένοι παίκτες συνεχίζουν να είναι καμμενοι και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.

  13. Ο/Η Hokan λέει:

    Ντεσαμπ, μετά το 1-3 από την Ιταλία : “Είμαι ο αποκλειστικά υπεύθυνος και παίρνω όλη την ευθύνη για την ήττα”
    Προπονητής ΑΕΚ μετά το 1-3 από την Νοα : ” Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2028 (περισσότερο κι από τον Κυριάκο) είχα κι άλλες προτάσεις, συνεχίζουμε στο πλάνο (?) μας.
    Μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ στην πρώτη του συνέντευξη με κοτσίδα τις κοιλιές και τα πουκάμισα έξω : “δέστε ζώνες, venga – venga ” κλπ.
    Φαιδροτητες, για να μην πω τίποτα άλλο, ανάξιες ενός ιστορικού σωματείου.
    Εντάξει, καταλάβαμε.

    Υ.Γ. Σε βάθος 1,5 χρόνου πωλούνται κατά σειρά : Πινεδα, Λιβαι, Λιουμπισιτς.

  14. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Hokan ,αλλά λόγια να αγαπιόμαστε είναι και ο Ντεσαμπ.Οσο για τον δικό μας τον Ζορρο, καλά δεν ήσουν με τα καραβάκια σου και τα αυτοκίνητα σου άνθρωπε μου,με το ποδόσφαιρο γιατί έμπλεξες και μάλιστα με τηνΑΕΚ? Φαγούρα είχες? Ξεκινά να τα ξύνεις τωρα μέχρι να βγει αίμα…

  15. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Πιερο λοιπον ο εκλεκτος. Προσωπικα στα παιχνιδια με τον γαυρο μου αρεσε. Δεν το ξαναειδα απο τοτε. Το κακο ειναι οτι οταν εχεις παιξει οτι κυνηγας τον Μαρσιαλ, τον Φοφανα, τον Ορμπαν , τον Κορεα, τον Λεβαντοσκι, τον Βινισιους,τον Ροναλντο τον ΙΙΙ… και παιρνεις Πιερο,που ξαναλεω δεν ειναι τοπ αλλα την δουλεια του την κανει θελω να πιστευω, καπου ξενερωνεις .Ποσο μαλιστα οταν εχεις απορριψει και καμια 30αρια ακομα . Αντε να δουμε ….

  16. Ο/Η Hokan λέει:

    @ Από το Πριγκιπάτο.
    Φίλε μου στην υποκριτική κοινωνία που ζούμε η γυναίκα του Καίσαρα μπορεί να είναι πουτάνα αλλά φαίνεται τίμια. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να λέει μετά την τριάρα από τους παστουρματζήδες της Αρμενίας “σας εχω γραμμένους στ αρχιδια μου ” όχι γιατί είμαι μάγκας και σαμουράι αλλά γιατί έχω συμβόλαιο. Και να μας απειλεί ότι θα συνεχίσει στο ίδιο πλάνο ομολογώντας εμμέσως την ευθύνη του.
    Παρ όλα αυτά πιστεύω ότι μπορούμε το πρωτάθλημα αλλά όχι με αυτόν προπονητή.
    Όσο για τον μεγαλομέτοχο δεν γνωρίζω, γιατί πήρε την ΑΕΚ, τι χρήματα έχει κλπ. αλλά η παρουσία του και τα λεγόμενά του, στερούνται σοβαρότητας και κύρους στοιχεία απαραίτητα για τον εκάστοτε επικεφαλή της ΑΕΚ.

  17. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Μυστηριο παντως, να μην πωλειται ο Γκαρσια .Αν υποθεσουμε οτι τα ποσα που ακουγονται ειναι πραγματικα, γιατι δεν τον δινουν? Θα παρεις 60% ,στα 22 μυρια ειναι 13 εκ. ευροπουλα. Δεν εβρισκες επιθετικο με το ενα τριτο αυτων των χρηματων? Θες τα μισα ? Με τοσα λεφτα παιρνεις απο το ρετιρε. Αν ομως ειναι αληθεια αυτα που γραφουν. . Τοτε κατι αλλο συμβαινει ,θεωρω, με την μεταγραφη του παιχτη απο Ισραηλ για εδω . Μηπως δεν ειναι πραγματικο το 60% ? Μηπως εχει καλυφθει αλλιως ? Μηπως αποκαλυφθει κανα ανακοντα ? Εις βαρος της διοικησης ειναι παντως ολο αυτο,αφου βαση ιστορικου, αβ σου παιξει παλι τα μισα παιχνιδια ,και σε αυτα χανει παλι τα αχαστα ,τοτε ολες οι “ευχες” των οπαδων θα ειναι για τον Ηλιοπουλο. Ο Μελ. παει τελειωσε. Για εκει μεσα δεν ξερω ακομα….

  18. Ο/Η Ακησ λέει:

    Καλησπέρα σε όλους από ότι γνωρίζω υπάρχει στο θέμα Γκαρσία μια συμφωνία το 40% τοισ εκατό που έχουν οι Εβραίοι τελειώνει το καλοκαίρι του 2025 εάν δεν κάνω λάθοσ οπότε ίσως τότε τόν δώσει και πάρει όλο το ποσό η ΑΕΚ βέβαια με τον προφήτη που έχουμε για προπονητή μπορεί να τον διαλύσει εντελώς και να πάρει κανένα δεκαρικο Μαξ

  19. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Hokan, σε τελικη αναλυση ετσι διαβαζεται οπως το γραφεις….

  20. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Αν ο Πιερο παιξει οπως τον παρουσιαζουν,αρχιζει και μετραει αντιστροφα η τιμη του Γκαρσια .Παντως, ο Αλμειδα ,εναν πρβληματισμο θα τον εχει…..

  21. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Πάει και για δεύτερο προβληματισμό ο Αλμειδα,σαν να μην έφτανε ο πρώτος.Και τους οι τρεις μεσα θα τους έχει,κι βλέπω να μην τον γλυτώνουν ούτε οι σαμάνοι των Ανδεων.Να οργανωθούμε παιδιά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *