ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α Ε Κ

Δύσκολο φαινόταν το σημερινό παιχνίδι. Αιτία οι πολύ καλές εμφανίσεις της Καλλιθέας αλλά και οι προπονήσεις του Αλμέιδα, που στην ουσία είναι αστείο να μιλάει για πολύ μεγάλο ρόστερ όταν οι μισοί αποδεκατίζονται στα Σπάτα.

Είχα σοβαρό ενδιαφέρον για το παιχνίδι αυτό κι οφείλω να πω ότι περίμενα τα πράματα χειρότερα. Όμως ευτυχώς διαψεύστηκα στο πρώτο ημιχρόνιο. Η ΑΕΚ ήταν καλή και πολλή οργανωμένη. Προσπαθούσε με υπομονή να κατεβάσει την μπάλα χωρίς να αφήνει εκτεθειμένη και την άμυνα της. Θα μπορούσε να έχει σε καλύτερη μέρα τον Κοϊτά, τον Μάνταλο και τον Περέιρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι έπαιζε απέναντι σε πολλή δουλεμένη ομάδα.

Αν λοιπόν συγκρίνω τα προηγούμενα παιχνίδια της Καλλιθέας κόντρα στους άλλους δύο του ΠΟΚ, οφείλω να πω ότι η ΑΕΚ έκανε καλύτερη εμφάνιση. Στην ουσία δεν κινδύνεψε πίσω, ενώ μπροστά με κύρια έκφραση το δεξί της άκρο, προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου. Ένας αντίπαλος πολύ δυνατός, που όμως ευτύχησε να έχει και σε πολλή καλή μέρα τον τερματοφύλακα του, που έσωσε τουλάχιστον δυό γκολ.

Η ομάδα μας είχε κορυφαίο τον Σιμάνσκι βασικά αλλά και δυνατό τον Πινέδα με τον Ελίασον. Είχε σαφώς την κατοχή της μπάλας, πολλές καλές μεταβιβάσεις και την στόφα της πιο βαρειάς φανέλας. Έπαιξε όσο μπορούσε στο πρεσάρισμα, στην αλληλοκάλυψη και στην σωστή επιθετικότητα. Άλλοτε από τα δεξιά κι άλλοτε από τον άξονα. Κάποιες φορές προσπαθώντας να βρει τον σέντερ φορ άμεσα και κάποιες φορές με σέντρες. Εντάξει το παιδί αυτό δεν ξέρει μπάλα αλλά και τι να κάνουμε; Από αυτόν περιμένουμε. Ελπίζω στο δεύτερο μέρος να βελτιωθούν οι αρνητικοί κάπως και να κρατηθεί ο ψηλός ρυθμός της αγωνιστικότητας.

Δεν μας έκανε σοφότερους το δεύτερο μέρος. Περίπου ίδια εικόνα είχε με το πρώτο, με την ΑΕΚ να είναι η καλύτερη ομάδα, με την κατοχή της μπάλας και με πιο επικίνδυνες τελικές. Φυσικά απειλήθηκε δυό φορές αρκετά σοβαρά αλλά κι αυτό μέσα στη λογική του αγώνα είναι, όσο δεν βάζεις γκολ κι όσο επιτρέπεις στον αντίπαλο να κάνει όνειρα. Και γιατί να μην κάνει εξ άλλου, όταν βλέπει ότι δεν έχεις σέντερ φορ κι ότι παίζεις μέχρι το τέλος με τον Μάνταλο !!!!!

Ο Αλμέιδα το πάλεψε αλλά είναι κι αυτός αιχμάλωτος των φαντασιώσεων του. Ο Σιμάνσκι δεν κατάλαβα γιατί βγήκε, ούτε γιατί ο Μάνταλος έμεινε μέσα. Το γύρισμα του Πινέδα στον άξονα ήταν πολύ σωστό κι έδωσε ώθηση στην ανάπτυξη της ομάδας. Κι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, εκτός από τον βαθμό – αν δεν μπορείς να πάρεις ένα παιχνίδι τουλάχιστον μην το χάνεις, βλέπω μια βελτίωση στον τομέα αυτό -, είναι η υψηλή αγωνιστικότητα της ομάδας με τα μέσα που έχει. Μην ξεχνάμε ότι είναι γυμνή στο κέντρο.

Πού φτάσαμε, ε; Να είμαστε ευχαριστημένοι που παίξαμε καλύτερα και δεν χάσαμε από την Καλλιθέα. Δεν είναι ότι ανέβηκαν οι μικροί, οι μεγάλοι είναι της πλάκας πλέον. Όμως συνεχίζουμε στο τούνελ που έχουμε μπει και το οποίο προέβλεπε τη σημερινή ισοπαλία, σαν την πρώτη γκέλα της σκοτεινής οδού. Άλλωστε και πέρσι τα ίδια είχαμε κάνει με την Κηφισιά, οπότε δεν χάσαμε και τίποτα σαν βαθμολογικό κέρδος. Μην ασχολείστε με το γόητρο. Έχουμε σοβαρότερα θέματα, όσο κι αν ο Περέιρα πράγματι ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, κι αν ο Πινέδα πέρασε κι αυτός στους άξιους καλύτερους.

Ό,τι και να ψάξει ο Αλμέιδα με την ένταση, με Πιερό και Μάνταλο είναι αδύνατον να το πετύχει. Φυσικά είχε τον Κοϊτά σε κάκιστη μέρα ενώ ο Πήλιος νόμιζε ότι παίζει σε τελικό Ευρώπης. Δεν πειράζει όμως. Άμα δεν του έχουν σφυρίξει ότι χωρίς κέντρο δεν γίνεται τίποτα, ας διαβάσει τα xgoals κι ας βολευτεί με την στατιστική. Αυτήν που θα βολέψει μπόλικους μέχρι την Κυριακή…

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

19 Responses to ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Εκτός Ευρώπης και στο πρωτάθλημα σε 5 αγώνες, με 3 εντός και 2 εκτός, κόντρα σε ομάδες της κάτω ζώνης, έχεις φέρει 2 ισοπαλίες…Για γέλια και για κλάματα…Αλλά όταν περιμένεις να σου μεταφέρει τη μπάλα ο Μάνταλος….Το φορ είναι σαν τον Νέλσον Ολιβέιρα, ψηλός και άμπαλος, θα βάλει κάποια γκολ λόγω σωματοδομής και μέχρι εκεί. Η ομάδα φωνάζει ότι θέλει ένα δημιουργικό χαφ αλλά και που φωνάζει ποιός ακούει…Άντε να δούμε πόσοι θα είναι ζωντανοί την άλλη Κυριακή για να παίξουν και τί αλχημείες θα δούμε πάλι κόντρα σε μια ομάδα που είναι ικανή να μας κάνει μεγάλη κηδεία..

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Απο τους 15 βαθμους ,ειμαστε στους 11. Στους -2 απο την κορυφη ,στους -4 απο το απολυτο και πανω απο τον Παοκ. Ενταξει.αρχη ειναι ακομα ….Μεχρι να τραυματιστει στις προπονησεις το επομενο γκρουπ ….

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21: Η κηδεία είναι σίγουρη, ο θάνατος δεν ξέρω πώς θα έρθει….

  4. Ο/Η Dimitris λέει:

    Τη σαιζόν 2017-18, όταν πήραμε το πρωτάθλημα, πολλοί έλεγαν (νομίζω κι εδώ), ότι αυτό έγινε λόγω του τραυματισμού και της πολύμηνης απουσίας του Μάνταλου. Είχε απελευθερωθεί η ομάδα και έπαιζε με ταχύτητα. Πέρασαν 7 χρόνια. Είναι ντροπή πλέον. Δεν το βλέπουν; Ο ίδιος δεν το βλέπει;
    Ο άλλος, ερωτηθείς πριν μερικές μέρες είπε ότι έβαλε τον Λιούμπισιτς αριστερό μπακ για να παίξει ο Μάνταλος.

  5. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Πάντως η Αεκ θα υπερχρεωθει για χρόνια με αυτά τα συμβόλαια και ομάδα δεν θα κάνει. Πολύ φοβάμαι ότι ετοιμάζονται για ξέπλυμα πάλι.Ολοι στο κόλπο είναι πάλι.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΛΜΕΥΔΑ,ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΦΤΑΝΕΙ!

  7. Ο/Η Dimitris λέει:

    Αυτοκτονικές επιλογές, αυτοκτονικές συμπεριφορές και φυσικά θα ακολουθήσουν καταστροφικά αποτελέσματα.

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Η ομάδα βρίσκεται σε εποχή Αλμέιδα. Δηλαδή κάθε πέρσυ και καλύτερα. Συνηθισμένα για τον πελαδο πράγματα. Καμία έκπληξη.η έκπληξη είναι που τους έχει πείσει ότι πάμε καλά.

    Αμφιβάλλω αν μπορούμε να κερδίσουμε την Καλλιθέα. Το τέστ ντραιβ έγινε με τη νοα. Εκεί είναι ο πήχης. Η ομάδα θα χάσει πολλούς βαθμούς φέτος. Δεν είναι ότι δε θέλει, αλλά ότι δεν μπορεί.

    Όταν βάζεις το καλύτερο σου χάφ δεξί Μπακ, όταν ο παλαίμαχος παίζει 90 λεπτά ενώ θα έπρεπε να ακολουθεί την αεκβ, όταν για αριστερό Μπακ έχεις ίσως το χειρότερο του πρωταθλήματος , όταν τα εξτρέμ σου παίζουν όλα με ανάποδο πόδι, όταν η ομάδα τραυματίζεται στις προπονήσεις στα μεταξύ μας και πότε σε συνθήκες αγώνα αυτό πώς το λές?

    ΥΣ. Πραγματικά παίκτης σιμανσκι δεν υπάρχει. Χάφ καθαριστηρας παρμπρίζ αυτοκινήτου. Δίνει τη μπάλα είτε αριστερά είτε δεξιά, πότε μπροστά . Iq πατάτας…

  9. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    xGoals Καλλιθεα 0,7-1,1 εμεις.
    Μπα δε στέκει.
    Όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε πεί και ξαναπεί και ματαξαναπεί…
    Τους γάμησε με το 3μερο ρεπό.
    Κάποιοι εγκλημάτισαν στη διαρκεια του.
    Την καλημέρα μου.

  10. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @Steve: Αρχικά παραξενεύτηκα με την θετική ανάλυση σου. Μετά το ξαναδιάβασα και εκτιμώ τη θέση σου κάπως διαφορετικά (και τολμώ να πω ευθυγραμμίζω και τη δική μου ανάλογα). Παρατηρώ μία παραίτηση, ένα στωικό πνεύμα στη φετινή χρονιά, το οποίο πια συμμερίζομαι. Το πικρό ποτήρι με τον Αλμέιδα και γενικότερα με την δομή και τα πρόσωπα του οργανισμού ΑΕΚ θα το πιούμε φέτος ως τον πάτο. Το είπε άλλωστε ο πρόεδρας-race driver. Προσδεθείτε και να ακούτε όλοι το Μαέστρο. Μπορεί κάποιος να πει ότι δε μας προειδοποίησε?

    Φέτος η ομάδα πρέπει να κάνει βαθύ transformation, θα περάσει μέσα από την έρημο. Αυτό είναι το τριετές πρότζεκτ, το οποίο εφόσον φτάσουμε στη γη Χαναάν θα ανανεωθεί στο επόμενο τριετές. Τώρα, αυτό το πέρασμα μέσα από την έρημο τι πρέπει να μας δείξει? 1. Ψυχοπνευματική ανθεκτικότητα, 2. πολλαπλές πολεμικές τακτικές και τακτικές επιβίωσης (αφού οι συνθήκες είναι αντιξοότατες και οι εχθροί ισχυροί και με διαφορετικά χαρακτηριστικά) και 3. ανάδειξη ηγετών και του νέου περιούσιου λαού (κοινώς ηγέτες εντός των τεσσάρων γραμμών και καλούς παίκτες).

    Και στα τρία εγώ δε βλέπω καμία πρόοδο, τίποτα καινούργιο ουσιαστικά. Οπότε στωικά θα περιμένω όπως κι εσύ το τέλος μίας σεζόν που θα βγούμε τέταρτοι, θα έχουμε την κλασική ΑΕΚτζήδικη διχόνοια στις εξέδρες και ένα υπέργηρο καμμένο ακριβό ρόστερ με ένα Κοιτά (εύχομαι) στη βιτρίνα για του αντιχρόνου και το Λιβάι για το καλοκαίρι. Κάπου εκεί ο πρόεδρος-race driver λογικά θα του πει του μάνατζερ του Αλμέιδα να του βρει την επόμενη ομάδα να φύγει επί του όνου χωρίς αποζημίωση και με το βιογραφικό του επαρκώς polished για τον επόμενο εργοδότη-κορόιδο, μάλλον σε struggling ομάδα Primera-Serie A. Ένα βελούδινο διαζύγιο κοινή συναινέσει, δηλαδή, τον ευχαριστούμε για το νταμπλ και τις όμορφες στιγμές και τον αφήνουμε να πάει στην ευχή Του.

    Βέβαια στην απάντηση σου στον AkisT21 το γυρίζεις στον κυνισμό. Εύλογο κι αυτό, το παθαίνω κι εγώ ειδικά τώρα που πατάω τα 50 και βλέπω τον πατέρα μου στο νεκροκρέβατο…και φυσικά αφού έχεις δει και ισόποσα χρόνια ΑΕΚ….

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς γιώργης ο γαρατζέος : Γιώργο μου, σωστά κρίνεις. Είναι τρομερό να κάθεσαι να δεις ένα παιχνίδι της ΑΕΚ και να γνωρίζεις από πριν το αποτέλεσμα. Από την άλλη έχουμε μια καινούργια ιδιοκτησία, που θεωρώ ότι δεν πρέπει να πετροβοληθεί με το καλημέρα αφού και για τον Αλμέιδα αυτή είναι υπεύθυνη. Όμως πρέπει κάπου να πατήσει μέχρι να μάθει, αν μάθει ( αν θυμάσαι είχα γράψει για κάποια σταθερά που πρέπει να έχει ο Ηλιόπουλος ). Από εκεί κι έπειτα, αναμένω τις εξελίξεις…

  12. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Υπαρχει ενα πολυ σοβαρο προβλημα στην ομαδα. Οι συχνοτατοι τραυματισμοι παιχτων και η απουσια τους απο πολλα παιχνιδια. Απο περσυ ερχεται αυτο το προβλημα ,και ακομα δεν το εχουν λυσει. Μαλλον δεν τους ενδιαφερει να το λυσουν,αλλα απο την αλλη κλαιγονται για τις απουσιες παιχτων . Ηρθαν τοσοι παιχτες ,που θα ειχε μετριασει το προβλημα τουλαχιστον,οσον αφορα την ομαδα στο χορτο,αλλα και παλι δεν….
    Αμα θες κοντα στα 20 εκ,στην επιθεση, για να νικησεις την Καλλιθεα,τοτε στα ντερμπυ θες τα τριπλα !
    Ο Ηλιοπουλος δεν ξερω τι κουβαλαει στο κεφαλι του, και δεν με ενδιαφερει. Εγω λεω παντα τι βλεπω στο χορταρι.Απο περσυ μεχρι τωρα , με εξαιρεση 7-8 παιχνιδια, δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατι προς το καλυτερο. Πηρε παιχτες ο προεδρος ,λεφτα εριξε. Στα διοικητικα,λετε οτι πρεπει να βαλει δικους του ανθρωπους . Συμφωνοι,αυτον τον ενδιαφερει να βαλει? Δεν βλεπω καμια πρεμουρα.Συμπεριφορα `80 εχει.Πηρε τον Μαρσιαλ τον εβαλε το αυτοκινητο και εκοβε βολτες. Σαν καποτε , που ειχε παει ο Λουπου στην Κορινθο ,και τον επαιρνε ο προεδρος στο Sexy-Land καθε βραδυ. Η τον Οκο, που πηγαιναν στο Bistro στο Λουτρακι και κατεβαζαν ενα ραφι Johnny καθε βραδυ….Το θεμα με τον Αλμευδα ,πρεπει να ληξει τωρα που ειναι νωρις. Η τον βαζεις στο “αυτοκινητο” του κανεις μια “ειδικη” και του λες πως θελεις την ομαδα να παιζει οπως τον πρωτο χρονο που ηρθε ,κοψε τον κωλο σου πως θα το κανεις, η τον αδειαζεις στην πρωτη κλειστη αριστερη ….

  13. Ο/Η ΝάσοςR21 λέει:

    Ακόμη ένα παιχνίδι φέτος που η εικόνα της ομάδας είναι προβληματική. Η επιθετική εικόνα της ΑΕΚ ήταν μια τραγωδία. Αργή,νωθρή,προβλέψιμη. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν ο πιο ποιοτικός μας χάφ (Πινέδα) έπαιζε δεξί μπακ και, ταυτόχρονα, ο χειρότερος μας παίκτης (Μάνταλος) έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο;; Αλλά το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στην επίθεση καθ’ εαυτή, αλλά κυρίως στο κέντρο. Η ομάδα δεν παίζει σωστό ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθεί είτε με σέντρες/γιόμες είτε με ατομικές ενέργειες κάποιων ποιοτικών μπαλαδόρων να βρει κάποιο γκολ, κοινώς ό,τι κάτσει. Αυτή είναι η μία όψη.

    Η άλλη όψη είναι οι συνεχείς τραυματισμοί. Η ευθύνη του Αλμειδα και του προπονητικό τιμ είναι πολύ μεγάλη κι εμφανής κι όποιος το αρνείται απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του. Δεν νοείται η ομάδα να έχει μόλις έναν αγώνα τη βδομάδα και να βγάζει τόσους τραυματισμούς. Στήβεν, κάπου διάβασα ότι ο χώρος του προπονητικού κέντρου στα Σπατα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και ίσως έχει επιδράσει κι αυτό στους τραυματισμούς, παίζει να ξέρεις κάτι;;

    Όπως και να έχει το πράγμα το χειρότερο δεν είναι ούτε ο αποκλεισμός από τας Ευρώπας (καλύτερα γιατί δεν θα είχε μείνει παίκτης χωρίς μυϊκό τραυματισμό) ούτε η κακή εικόνα για άλλο ένα παιχνίδι ούτε η απώλεια των βαθμών (σύνολο 4 βαθμοί χαμένοι ήδη από τις πρώτες 5 αγωνιστικές χωρίς να έχουμε βγει εκτός Αθηνών), αλλά το ότι βλέπεις τον κόσμο να έχει πειστεί ότι αυτή (πρέπει να) είναι η κανονικότητα της ΑΕΚ. Μια μιζέρια,ένας ανορθολογισμός, όπου η κακώς εννοούμενη τρέλα ΠΡΕΠΕΙ να υπερβαίνει την ποδοσφαιρική λογική. Εάν τολμήσει κανείς και πει το αντίθετο, τότε δεν αγαπάει την ομάδα και δεν εκτιμά τον προπονητή-Μεσσία που της έφερε Νταμπλ. Δεν ξέρω πώς μπορούν να αλλάξουν όλα αυτά. Προσωπικά, το μόνο που με τρομάζει είναι το τελευταίο…

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @ Από το Πριγκιπάτο.

    Φίλε μου το θέμα του προπονητή θα λυθεί σύντομα. Τον Αλμέιδα θα τον ξεπεράσουν τα γεγονότα, οι καταστάσεις, τα αποτελέσματα και προ πάντων η δυναμική που φαίνεται να αναπτύσσει ο Ηλιόπουλος.
    Μην υποτιμάς την Καλλιθέα, δείχνει ομάδα σοβαρή και με πλάνο στο γήπεδο, παρά την απουσία έδρας, οπαδών και τα περιορισμένα οικονομικά.
    Περίπτωση ο προπονητής της να δούμε τι μπορεί να κάνει σε βάθος χρόνου.

  15. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @ από το Πριγκηπάτο: Το πικρό ποτήρι θα το πιούμε μέχρι τον πάτο φέτος με τον Αλμέιδα. Πρέπει να γίνουν τρελά πράγματα για να φύγει. Εντάξει, άμα πάει κάνα 0-3 με τον τουρκαθηναικό ναι, θα γίνει κόλαση στην κερκίδα…αλλά δε νομίζω.
    Ο Αλμέιδα θα κοουτσάρει ακόμα και αν βγούμε 4οι. Από εκεί και πέρα το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει ταμείο, δεν θα κάνει ο πρόεδρας-race driver δραστικές κινήσεις με αυτά τα βαριά συμβόλαια στην ομάδα.

    Αν η ομάδα δεν φτιάξει (άσχετα από το αν το πάρει φέτος), ο Αλμέιδα θα φύγει με μεταγγραφή σε κάποιο Λεβαδειακό της Ισπανίας ή Ιταλίας και θα πάρουν πόδι πολλοί πρωτοκλασσάτοι για Αραβίες, Τουρκίες, Ρωσίες κλπ. Και ο Αλμέιδα στην βιτρίνα να βγουν τα σπασμένα.

    Αν δούμε κάποια νέα ΑΕΚ, θα αρχίσει τα venga venga, o Αλμέιδα θα μας διδάσκει κώδικα μπουσίντο και πάμε για επόμενο τριετή κύκλο. Αυτό είναι πολύ λιγότερο πιθανό, στα όρια του απίθανου βάσει του ιστορικού αυτού του προπονητή και αυτών που βλέπουμε στο γήπεδο. Αλλά με νέα διοίκηση έτσι θα πάει. Δεν είναι παράλογο.

  16. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Προς επίρρωση όσων γράφω παραπάνω: O πρόεδρας-race driver είναι της αγοράς, όση τρέλα κι αν πουλά. Επειδή κι εμείς κάπου εκεί είμαστε, σε συνέχεια του “venga venga” μετά του “O Αλμέιδα είναι ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ, να τηρείτε τις εντολές του”, σήμερα μας ανακοίνωσε επίσημα: ….΅Η ομάδα είναι πλέον πλήρης, έχοντας κινηθεί στις μεταγραφές υλοποιώντας όλες τις επιθυμίες ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΝΗΤΗ”.

    Τι μας λέει? Ότι ο χρηματοδότης/BoD έχει αναθέσει πλήρως το πρότζεκτ με (κάποιους) στόχους σε ένα Manager. Σε αυτόν έχει δοθεί budget (το είδαμε με τις μεταγγραφές), συγκεκριμένος χρόνος (“εγώ έχω συμβόλαιο ως το 28″…περίπου), milestones και targets. Αν δεν το πάρουμε φέτος κουνάει μαντήλι. Αλλά επιμένω, το ποτήρι θα το πιούμε όλο μέχρι τέλους της σεζόν. Δε φεύγει, ανευ catastrophic event, νωρίτερα.

  17. Ο/Η DIMITRIOS λέει:

    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΩΞΗ ΤΟΝ ΑΛΜΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΝάσοςR21 : Φίλτατε μπορείς να διαβάσεις το κείμενο μου για το τούνελ, τα γράφω όλα αυτά. Το να αρχίσω να κατηγορώ τον χλοοτάπητα των Σπάτων δεν ταιριάζει στη λογική μου.

  19. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Δεν υποτιμω κανεναν . Δεν γινεται ομως να χανεις ,λεμε τωρα, απο την Ρεαλ η την Μιλαν και να επικαλεισαι το ροστερ και το μπατζετ της ομαδας και στο ελληνικο πρωταθλημα να το κανεις γαργαρα . Μην τρελλαθουμε κιολας.
    Γιωργη, το τρομερο λαθος ειναι πως ενω τωρα εχεις πολυ καλους παιχτες ,δεν εχεις αναλογο προπονητικο team. Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
    Με 4-5 παιχτες μονιμα αποντες σε καθε αγωνιστικη, βουτας τον γυμναστη και ξερω γω ποιον αλλον ειναι υπευθυνος ,και τον “εκτελεις” στα τρια μετρα.
    Γιατι πρεπει σωνει και καλα να χασουμε τον τιτλο η να εμφανιζουμε αυτα τα χαλια καθε αγωνιστικη για να γινουν αυτα που πρεπει να γινουν τωρα ?
    Ξαναλεω, δεν τον ξερω τον Ηλιοπουλο και ουτε με ενδιαφερει να μαθω τι λεφτα εχει, τι σκεφτεται, τι δεν σκεφτεται…. Εμενα με ενδιαφερει η ομαδα και αυτο που δειχνει στο γηπεδο. Αν τον Ηλιοπουλο δεν τον ενδιαφερει και “πεταξει” τα εκατομμυρια του ,ειναι δικο του προβλημα. Θα τον παρει κι αυτον ομως η μπαλα στο τελος οσα vega-vega και να φωναζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *