Παναιτωλικός – ΑΕΚ

..ή αλλιώς τί είχες ΑΕΚ – τί είχα πάντα.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου η ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και προσεκτική, σήμερα είχαμε επανάληψη από τα περσινά. Μετά από μια επιτυχία ερχόταν η απότομη προσγείωση.

Προσπάθησε η ομάδα, δε μπορώ να πω πως ήμασταν αδιάφοροι. Προσπαθούμε, όμως τις περισσότερες φορές δεν έχουμε ουσία στο παιχνίδι μας.

Μετά το σύστημα “ψάχνουμε όλοι τον Γκαρσία μήπως φτιάξει φάσεις μόνος του” τώρα αλλάξαμε και παίζουμε το σχέδιο “400 σέντρες στο κεφάλι του Πιερό μήπως πιάσει καμιά κεφαλιά”.

Αυτή είναι η ΑΕΚ, έτσι θα πηγαίνει και φέτος. Με την διαφορά πως σχεδόν όλοι οι παλιοί παίκτες είναι καμένοι και οι μεταγραφές του καλοκαιριού είναι παλαίμαχοι.

Η ομάδα έχει μόνιμο πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες, παίζει συνεχώς με τον ίδιο τρόπο και ο Αλμέιδα είναι απόλυτα προβλέψιμος. Τα ίδια με πέρυσι δηλαδή.

Η διαφορά με φέτος είναι πως η ΠΑΕ έχασε τον έλεγχο της ΕΠΟ (αν τον είχε ποτέ πραγματικά..) και εκτός από τα αγωνιστικά θέματα έχει και τα πιστόλια από τους διαιτητές.

Εντελώς συμπτωματικά όταν η διοίκηση έχασε ΕΠΟ και συναφή έσπευσε να “ξεφορτωθεί” την ομάδα στον πρώτο τυχόντα (κυριολεκτικά). Όμως αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας, ας μη χάνουμε την ώρα μας με τέτοια πεζά θέματα.

Η ουσία είναι πως και φέτος οι άλλοι είναι χάλια, έχουν επιβάρυνση λόγω Ευρώπης και η ΑΕΚ αδυνατεί να το εκμεταλλευτεί.

Πιάσαμε Οκτώβριο και έχουμε ήδη 7 χαμένους βαθμούς από ομάδες που θα παλέψουν για τον υποβιβασμό.

Όμως αυτό που μου έκανε την πιο μεγάλη εντύπωση ήταν η διαχείριση του Βίντα από το ιατρικό team.

Τι έκαναν λοιπόν οι επιστήμονες των Σπάτων?

Έβαλαν ράμματα στο μέτωπο του Βίντα και αντί να το δέσουν με γάζες τον έστειλαν να παίξει χύμα με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να ξαναχρειαστεί να βγεί για κανένα 5λεπτο για να κάνουν αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει εξ’αρχής. Και σ’αυτό το δεύτερο 5λεπτο η ομάδα τρώει γκολ από τον Παναιτωλικό.

Τέτοια ασυνεννοησία και τέτοιο ερασιτεχνισμό πληρώνει η ΑΕΚ, και ακόμα αναρωτιόμαστε για τους τραυματισμούς και την αργή επάνοδο των παικτών.

Και μη ξεχνάμε τις φοβερές αλλαγές του Αλμέιδα που ως συνήθως αποσυντόνισαν την ομάδα και διέλυσαν τις όποιες καλές προσπάθειες είχαν γίνει μέχρι το ’65.

Αναρωτιέμαι πόσοι “αισιόδοξοι” ΑΕΚτζήδες περίμεναν νίκη στο Αγρίνιο.

Post By Ο Παρατηρητής (75 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to Παναιτωλικός – ΑΕΚ

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Μην γινεσαι βλασφημος…Να εχεις πιστη πως ολα θα πανε καλα στο τελος….. Απλα, πρεπει να διαλεξουμε τι ακριβως θεωρουμε και ποιο ειναι αυτο που θελουμε σαν…τελος !

  2. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Μ’αυτόνανε τον αντιτουριστικό Πετρακη θα παίζαμε ακόμα μεσοβδόμαδα.Μην πω για το περασμένο Πάσχα τσάμπιον λιγκ αντί κρουαζιέρες και φωτό στα Τσίκλαντες!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γιά άλλη μιά φορά μας πίκρανε, όχι γιατί δεν μπορούσε, αλλά γιατί δεν ήξερε το πως να επιβληθεί…Καμιά ψυχολογική προετοιμασία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα έπρεπε να περιμένεις πως δε θα σε φοβηθεί και δε θα σε σεβαστεί, επειδή ακριβώς έχεις δώσει δικαιώματα με την ως τώρα παρουσία και εικόνα σου με ανάλογου βεληνεκούς αντιπάλους από το ξεκίνημα της χρονιάς.

    Δεν είμαι αχάριστος,πήρες μιά ομάδα χωρίς παρόν και μέλλον και κατάκτησες το νταμπλ με υπέροχο ποδόσφαιρο και μας ξανάκανες μετά από χρόνια περήφανους! Αλλά ρε φίλε, εγώ φταίω που τώρα σε κατακρίνω, που ενώ μου έχεις δημιουργήσει τις καλύτερες προσδοκίες, τις πετάς έτσι φτηνά και επιπόλαια στο καλάθι των αχρήστων? Υποτίθεται πως είσαι και επηρασμένος από κάποιες πολύ όμορφες κοσμοθεωρίες. Κάντες πράξη και μάθε στους ακριβοπληρωμένους παίχτες σου να είναι ταπεινοί και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κυρίως με τις μικρές ομάδες, γιατί με αυτές κρίνεται πρωτάθλημα.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κάκιστο αποτέλεσμα,το ίδιο σύνδρομο με πέρυσι,δεν έχει διορθωθεί τίποτε,με μικρές ομάδες η ομάδα μπλοκάρει.

  5. Ο/Η DIMITRIOS λέει:

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΑΜ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ. ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΛΜΕΙΔΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

  6. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Όσο περνά ο καιρός αρχίζω να πιστεύω πως η ΑΕΚ του 22/23 ήταν τυχαίο φαινόμενο και όχι αποτέλεσμα κάποιας τρομερής προπονητικής ικανότητας.
    Μια εντεκάδα τρεχαλατζήδων, ο Αραούχο σε αξιοπρεπή κατάσταση, Γκατσίνοβιτς με λίγους τραυματισμούς και ο Γκαρσία με δυνάμεις και όρεξη. Αυτό ήταν η ΑΕΚ του νταμπλ. Σε συνδυασμό με το καινούριο γήπεδο, sold out σε κάθε παιχνίδι και την ψυχολογία στα ύψη.
    Αν ήξερε πως να το ξανακάνει ο Αλμέιδα δεν θα βλέπαμε άλλες ΑΕΚ πέρυσι και φέτος.
    Αλλά κυρίως δεν θα επέλεγε αυτούς τους παλαίμαχους να έρθουν εδώ και να παίρνουν εκατομμύρια για να κάθονται και αυτός να παλεύει με Μάνταλο-Αμραμπατ.

  7. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Εντελώς συμπτωματικά όταν η διοίκηση έχασε ΕΠΟ και συναφή έσπευσε να “ξεφορτωθεί” την ομάδα στον πρώτο τυχόντα (κυριολεκτικά). Όμως αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας, ας μη χάνουμε την ώρα μας με τέτοια πεζά θέματα.

    Όλη η προδιαγεγραμενη πορεία της ομάδας τα επόμενα πέτρινα χρόνια.Μπραβο ρε Στηβεν τα είπες όλα μέσα σε 4γραμμες…Μακάρι να σφαλουμε αλλά η αλήθεια πονάει. Υ.γ.τουλαχιστον ο μακαρίτης ο Τροχαίας που μας βύθισε ήταν κ Αεκαρχης.Αυτος??

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα.
    Η διαιτησία είχε προαγγελθεί ήδη απο την περασμένη Δευτέρα.
    Στο καθαρά ποδοσφαιρικό μια συνέχεια των μέτριων εως τωρα εμφανίσεων.
    Με τόσα σκαμπανεβάσματα όντως θα χρειαστούμε ζώνη.

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν καταλαβαινω γιατι εχει τετοια ανοχη ο αργεντινος,αν ηταν αλλος θα τον ηδη απολυσει με συνοπτικες διαδικασιες,δυο χρονια δεν εχει παρουσιασει τιποτε,παικτες καμμενοι,ομαδα προβλεψιμη,μεταγραφες που δεν κανουν την διαφορα.Μας γλεντανε οι μικροι.

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Για τον ίδιο λόγο που έχει ανοχή οποιοσδήποτε φέρει στην ομάδα ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο κλπ. Γίνεται θεός για πάντα. Ειδικά ο συγκεκριμένος που πούλησε και “σαμουράι” θεωρία, δώσε στον ΑΕΚτζή συναίσθημα και πάρτου τα σώβρακα

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    νομίζω ότι ο ματθαίος μετράει μέρες….έτσι θα κλείσει ο κύκλος μελισσαν στη ομάδα….ένας κύκλος καζαντζιδικός, μιζέριας, μικρών επενδύσεων, δυνατού παρασκηνίου, κάποιων τίτλων, και να τη βγάλουμε φτωχά και φέτος …

    ταυτόχρονα με την απομάκρυνση του ματθαίου (και των αλλων παιδιών) ανοίγει ο κύκλος σουπερ μάριο…

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αν δεν κερδίσει τον κλεφτοκοτα,πρέπει να φύγει,ξεκάθαρα.

  13. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Δυστυχώς οι ”ομορφιές” που προσφέρει η ομάς,συνεχίζονται.Δεν έχω να προσθέσω η να αφαιρέσω τίποτα σ’ αυτά που έγραψες Αλέξανδρε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *