ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Απίθανος -και-σήμερα ο Κώστας ο “365”. Απόλαυση.
“Στρατηγική επίλογή του Μελισσανίδη ο Δέλλας”.
Ο οποίος “δεν είναι προπονητής μεν” αλλά “δουλεύει σε μια ΑΕΚ η οποία είναι υπό πίεση” οπως λέει. Πως ένας μη προπονητής θα τα βγάλει πέρα σε μια ομάδα υπό πίεση; Και γιατί είναι υπό πίεση η ΑΕΚ βρε Κώστα; Οπαδούς έχει κοντά,σταθερή διοίκηση έχει,γήπεδο φτιάχνει και παίζει σε μια κατηγορία της πλάκας περιμένοντας την πραγματική πίεση σε 2 χρόνια από σήμερα. Ποια πίεση;
Αλλά όμως-κρατώντας και μια πισινή- “ο Δέλλας δεν είναι δεμένος στην ΑΕΚ…αν κρίνει ο “αρχηγός” (ενας είναι) ότι τα …σχέδιά του για την ΑΕΚ κινδυνεύουν(!) λόγω Δέλλα,δεν έχει πρόβλημα να τον “σκουπίσει”. Χωρίς αυτό να χρεώθει-Θεός φυλάξει!-σαν λάθος του αφεντικού,αλλά ότι πρώτα απ’όλα βαζει το συμφέρον της ΑΕΚ! Που να πας κόντρα στο αφεντικό; Το αφεντικό δεν κάνει λάθη,ούτε και πρέπει να υπόκειται σε κριτική από εμάς τους τρεχοντες και εφήμερους.Είναι ο Πάπας του “τζαμιού”.
Γιατι δεν γελάτε;

Εχει και συνέχεια:
Ποιον να φέρει; Χα! “είναι ένα παρεάκι που επιθυμεί την παρουσία του Τσιώλη στον πάγκο.Δεν έχουμε 2012 αλλά 2013”.
Αν όμως ο “αρχηγός” επιθυμίσει τον Τσιώλη στον πάγκο τι θα γίνει τότε ω-ε-ω; Θα υπάρξει πολεμική ενάντια στο “αφεντικό” όπως τον αποκαλει “χαιδευτικά”, ή θα κάμωμεν όλοι μόκο και θα γίνει του αφεντικού; Μάλλον το δεύτερο και μια χαρά θα ξανα”θυμηθούμε” τις επιτυχίες του Τσιώλη από τις ομάδες τις οποίες πέρασε και θα κανουμε τουμπεκί τα περί “συνεργάτη” του Βαγγέλα και “οργανο του λιμανιού” και λοιπές μαλακίες.
Αυτά σας μάραναν. Δεν κοιτάτε το ότι η ΑΕΚ έφτασε ως εδώ που έφτασε,από ανθρώπους της “οικογένειας”.
Οχι από “Τσιώληδες” αλλά από “ΑΕΚάρες” αλώθηκε.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.