ΑΙ ΕΥΘΥΝΑΙ

          Για το παρασκήνιο της διαιτησίας ήθελα να γράψω σήμερα καθώς και για την δήθεν διαγραφή των εποπτών που μας χειρούργησαν την Κυριακή, που ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Αυτά δεν λέγανε τα ρεπορτάζ; Τρίχες εν ολίγοις καθότι οι άνθρωπες μια χάρα θα ξαναδιαιτητεύσουν, μάλλον θα ξαναεποπτεύσουν αφού ο διατητής βγήκε λάδι από τον παρατηρητή. Τι δηλαδή ήθελα να γράψω; Για την δήθεν κόντρα του Μπριάκου με τον Σαρρή, που έχει εγκλωβίσει την διοικούσα επιτροπή μας , όπως εγκλωβίστηκε κι ο Αλαφούζος μετά την συνάντηση της Σαλονίκης με τον Ιβάν κι ενώ έβγαζε ανακοινώσεις ΠΡΙΝ τα ματς, τώρα ούτε που μίλησε για το ανύπαρκτο πέναλτυ που πήρε ο ΠΑΟΚ.

          Αυτά είναι τα θέματα που γουστάρω, αλλά τα γεγονότα τρέχουν στην δικιά μας ομάδα, που πλέον έχετε αντιληφθεί οτι μοιάζει λίγο με  τα καζανάκια ” Ο Νιαγάρας. ” Αγριεύει ο tiger από τον βορρά και τα λέει στον εκτελεστικό διευθυντή.  Ο Σέρβος τα λέει στον προπονητή και μετά πάει να παίξει τένις με τον δικηγόρο ΜΟΥ. Το έκανε το καθήκον του. Σάμπως αυτός έφερε τον κολοσσό στον πάγκο; Και τέλος ο προπονητής βουτάει το ρόστερ και λέει τα δικά του. Φυσικά έπονται και τα δημοσιογραφάκια τα οποία, αφού μιλάνε για 13 χιλιάδες διαρκείας πληρωμένα από τον κόσμο, τονίζουν με περισπουδή : ” Όποιος παίκτης δεν καταλάβει το μήνυμα που εκπέμπει η φανέλα της ΑΕΚ, θα έχει άσχημες συνέπειες. ”

         Το ακούτε σαν απειλή αυτό; Δηλαδή εγώ ας πούμε είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Στο ερασιτεχνικό, για να μην ξεχνιόμαστε. Εδώ, δεν παίζουν μίζες και τα τοιαύτα. Ούτε managers και τα λοιπά που λίγο πολύ τα ξέρετε ή τα υποπτεύεστε. Εδώ μιλούν οι μπαλαδόφατσες. Του scouting, του προγραμματισμού και της προπονητικής. Φυσικά κάποιος έρχεται και κάνει την αίτηση του, αλλά τέλος πάντων δοκιμάζεται. Επίσης, κι αυτό που λέω είχε συμβεί πέρσι με τον μικρό μου γιό όταν πήγα να τον γράψω στον Ατρόμητο Χαλανδρίου του Βασίλη Λάκη ( δεν πάει για καριέρα αλλά ήθελε κάποιες ώρες συμμετοχής έστω σε προπονήσεις για αμερικάνικο πανεπιστήμιο μπας και δείξει οτι είναι πολυτάλαντος ) , πλήρωσα για τις πληροφορίες που θα έπαιρνε από τον προπονητή της ομάδας ( γ’ τοπικό Αθηνών ) αλλά και για τα ρούχα του ( ακόμα, που δεν παίζει πια, δεν του τα έχουν δώσει ).

            Μάλλον ξέφυγα λίγο, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Να γίνω τόσο σταράτος σαν τον Δέλλα ή τον Μπορμπόκη ή τον άλλον που παριστάνει το μπαστούνι με την γραβάτα;  Το πρόβλημα δεν είναι το κακό ρόστερ, ούτε και τα λάθη που γίνονται. Όταν δουλεύεις , θα κάνεις και λάθη. Εδώ μέχρι κι ο θεός έκανε λάθος με τον άνθρωπο. Και την πληρώνω μέχρι κι εγώ. Αδάμ, Εύα και φίδι και τρέχουμε όλοι σαν τα στρουμφάκια για την πατάτα της Κυριακής. Και πού να ζητήσω έλεος και συγχώρεση; Εδώ ακόμα κι αν πεθάνω, θα πάω εκ δεξιών. Όσες φωνές και να βάλω, πού να ακούσει ο Τέλειος με τόσους που κάθονται εξ αριστερών μου;  Άσε δε, που αν φωνάζουν κι άλλοι, θάναι σαν την διοικούσα επιτροπή της ΑΕΚ.  Καφενείον ” Ο ουρανός”.

           Ο Μελισσανίδης λοιπόν έδωσε το όραμα στον μαλάκα που αγόρασε διαρκείας. Τα χερουβίμ και τα λοιπά εξαμβλώματα με τα φτερά, ανάλαβαν την γραφειοκρατία. Ο μπαρουτοκαπνισμένος πολυνίκης, έβαλε την πινελιά. Και τρέχουμε όλοι και δεν φτάνουμε. Έχουμε προπονητή που δεν είναι προπονητής ούτε τυπικά ακόμα, κι έχουμε και διευθυντή τμήματος κάποιον πού όποτε προσπάθησε να το παίξει διευθυντής – για δικές του εταιρείες μιλάμε – απλά τις έκλεισε. Βλέπε ασφάλειες, εστιατόρια ή ανταλλακτικά. Σαν τον Δημητριάδη που έφαγε τα βενζινάδικα. Έχετε φάει βενζινάδικο; Α, είναι πεντανόστιμο.

              Με δυό άσχετους λοιπόν στο τιμόνι, τι να πει και το ρεπορτάζ; ” Το πρόβλημα έχει εντοπισθεί και είναι θέμα νοοτροπίας των παικτών. Και πάνω σε αυτό εστιάζει ο Δέλλας. ” ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΟΥΜΑΓΚΑΣ, που τα λέω από πέρσι ενώ ο αγαπητός Κώστας τον είχε κάτι ανάμεσα σε Ρομπέρτο Κάρλος και Μαλντίνι, δεν μπορεί να βγάλει μια σέντρα ( γιώμα για την κατηγορία λέγεται αυτό ), είναι θέμα νοοτροπίας. Το οτι τον Ρόβα τον ξεφορτώθηκε ο Απόλλων κι εμείς τον έχουμε κάνει στόπερ – φυσικά στο κέντρο είναι ακατάλληλος – οτι δεν υπάρχει δεξί μπακ, δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ αλλά ούτε και κάτι αξιόπιστο σαν αλλαγή στον πάγκο, είναι θέμα νοοτροπίας κατά τις προφέσορες που λέει κι ο δικός μου.

                 Και μελετάνε τους κανονισμούς στην ΑΕΚ για τις μεταγραφές του Δεκέμβρη. Προσέχτε τι δύσκολο έργο έχουν. Δεν μελετούν τεχνικά χαρακτηριστικά. Μελετούν με την βοήθεια του Φρόϋντ και του Γιάλομ, θέματα νοοτροπίας. Δεν την πάτησαν τεχνικά οι άνθρωποι. Την πάτησαν ψυχολογικά. Και πράγματι οι έντεκα που διοικούν, δεν έχουν έναν τέτοιο επιστήμονα εκεί μέσα. Πώς δεν το σκέφτηκαν οι ατσίδες;

              Οπότε έχουμε γρίφους για τον Δέλλα. Έχει ένα τέρμα που αυτοαπειλείται χωρίς η αντίπαλη ομάδα να επιτίθεται. Δεν υπάρχει άμυνα πουθενά αφού ο Γεωργέας έχει γίνει τα πάντα, επίθεση δεν υπάρχει, κι επειδή φύγανε οι δυό Έλληνες που κάλυπταν τις θέσεις, υπάρχει πονοκέφαλος πού στο διάολο να παίξουν οι ξένοι, που πρέπει νάναι μόνο τέσσερις. Τι να κάνει κι ο προπονητής; Να ουρλιάξει στον τεχνικό διευθυντή, που κι αυτός θα τα πει στην κορυφή; Την ώρα που η διοικούσα ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ; Διότι αγαπητοί κι αγαπητές, έχουμε οργάνωση λίγκας αλλά λίγκας δημοσίου. Όλοι ξέρουν αλλά κανείς δεν ξέρει. Όλοι ασχολούνται, αλλά παλαίμαχοι αχταρμάς με τέως δημόσιους υπάλληλους ή αποτυχημένους ιδιωτικούς στο επάγγελμα τους, τι να καταφέρουν;

            Για τον δε Δέλλα, είναι πάναπλα τα πράματα. Δεν έχει σημασία που δεν τα βλέπει και καλύπτει αυτούς που φτειάξανε το ρόστερ. Αυτός θα φάει το κεφάλι του, ούτως ή άλλως. Οι άλλοι, αυλές γεννήθηκαν, αυλές θε να πεθάνουν. Αλλάζει αυτή η νοοτροπία; Όχι βέβαια. Και η κάθε ομάδα κουβαλάει στο χόρτο, τον χαρακτήρα του αφεντικού της. Τι κουβαλάει η ΑΕΚ; Την τεμπελιά της διοικούσας επιτροπής της. Διότι και άσχετος να είσαι, αν θέλεις να αφήσεις το στίγμα σου, μαθαίνεις. Αλλιώς ξεσκονίζεις κανονισμούς και ψάχνεις να ενισχυθείς τον Γενάρη. Κι η πλάκα ποιά είναι; Αν η ομάδα πήγαινε καλά, νομίζανε τα νούμερα οτι θα κέρδιζαν και κάποια δημοσιότητα. Τώρα που όλοι ασχολούνται με τον υποσιτισμό, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΙΚΑ.

                   Υγ. Μου ήρθε κι αυτό το link :

                           http: //www. thepressproject.gr/article/48077

                                 Ρε παντού θα μας χτυπάνε; Δικιά μας εταιρεία δεν είναι; Στην ΑΕΚ, δεν ανήκει;  Ή μήπως κάποιος πόλεμος  υπάρχει ενδοκυβερνητικός;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to ΑΙ ΕΥΘΥΝΑΙ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Το ερώτημα είναι: αφού αναζητούν ψυχολογικά τα αίτια και είναι θέμα νοοτροπίας, τότε με τι κριτήρια θα γίνουν οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου; Πως θα δοκιμαστούν,αν όχι στο γήπεδο; Θα δώσουν συνέντευξη; Μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν οι προσλήψεις;

    Οσο για το “ρεπορτάζ” του thepressproject, είναι για πέταμα. Ανακάλυψαν την Αμερική.
    Μεταξύ ποιών δηλαδή θα γινόταν η συμφωνία;
    Με ποιο άλλο μέρος θα συνυπέγραφε ο ΟΠΑΠ; Με τη “μάνα”-δηλαδή το ίδιο πράγμα αφού η μάνούλα έχει παρεχωρήσει το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο στην “Δικέφαλος ΑΕ” ή με την ΠΑΕ που δεν υπάρχει;

    Απλά ο έχων το μάνατζμεντ του ΟΠΑΠ όλως τυχάιως είναι και στο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής. Αν τα έπαιρνε τα 2 εκ του ΟΠΑΠ η μάνα θα λέγανε “τα πήρε η εταιρεία στην οποία είναι διευθύνων σύμβουλος ο Μελισσανίδης. Τώρα πάλι, που τα πήρε τα 2 μύρια η “Δικέφαλος” λένε ότι τα πήρε η εταιρεία που έστησε ο Μελισσανίδης και εβαλε το γιό του μπροστά. Ασε που μπροστά ο Γιώργος είναι και στον ΟΠΑΠ,όπότε μπορούμε να πούμε ότι ο μπροστινός του ΟΠΑΠ χρησιμοποίησε τον πατέρα του για να πάρει την χορηγία στην οποία ο ίδιος ειναι μπροστινός και ο πατέρας του από πίσω και να την ΄δωσει στην άλλη εταιρεία στην οποία είναι μπροστινός ο γιος και πισινός ο πατέρας.
    Αν όμως πάλι δεν έπαιρνε καμια χορηγία θα λέγανε ότι τζάμπα ο γιος έγινε μπροστινός σε δυο εταιρείες αφού δεν μπορεί να πέισει τον πατέρα του που είναι πισινός να του δώσει μια χορηγία από την μια μπροστινή εταιρεία στην άλλη.
    Μύλος.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΄Σκέψου όμως να φύγει ο εγγυητής.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το ποδοσφαιρο ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ αθλημα που πρεπει να εισαι ντιπ για ντιπ ΒΟΥΡΛΟ για να μη βλεπεις.
    ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ απαντες εδω μεσα ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ τι θελει η ομαδα:
    1 ΥΠΟΦΕΡΤΟ ΤΕΡΜΑ μιας και ΔΕΝ θα εχει και καμμια σοβαρη δουλεια να κανει. Θες ονομα? ΟΚ. Θες και δικο μας? ΟΚ > Χιωτης
    2 ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ με παραστασεις λιγκας. Φτηνα αλλα μπακ- δηλαδη να ξερουν οταν περνανε τη σεντρα 1) τι να κανουν 2) γιατι την περνανε
    1 κοφτη. Κανονικο κοφτη λεμε οπως ο Ζηκος, δηλαδη περναει η ο παικτης η η μπαλλα. Δηλαδη μαρκαρω ΠΡΙΝ παρει το χαφ τη μπαλλα και τον κυνηγαω και στα αποδυτηρια. Ενα Σιμαο του βαζελου, που ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ. Οχι γιαγια τουρε να φτιαχνει ΜΟΝΟ να κοβει για να μπορει ο ισπανος να βγαλει με την ανεση του τις καθετες ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ.
    2 εξτρεμ – τον ενα ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ τον βρηκες στο πλατελα
    1 κολωνα μπροστα να παιρνει τις μπαλλες να σπαει και ενα Killer να γραφει οτι πεφτει. Ενα ISMAEL BLANCO δηλαδη που παστελωσε 72 σε 4 σαιζον στη λιγκα με τις 2 τελευταιες να εχει το ποδονιφτη να τον βαζει μεχρι δεξι μπακ η εξτρεμ στο σημαιακι!!! Ο τυπος Α-Π-Α-Γ-Ο-Ρ-Ε-Υ-Α-Τ-Α-Ι να βγαινει απο το κουτι. Τελος

    Που θα τους βρεις αυτους? Ελα τωρα..

    ΒΡΩΜΑΕΙ η Β Αργεντινης απο πλαγιους ΒΡΩΜΑΕΙ η Α Ουρουγουαης απο κοφτες.
    ΒΡΩΜΑΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ απο παιχτακια β εθνικης που θα πληρωναν να παιξουν.

    250 ο ISMA τη πρωτη χρονια.
    150 ο Αραουχο (αυτος που ο σταυρος θα επαιρνε 1,5 εκκ απο την Λανους)
    Περσυ ο παπαδοπουλος επαιρνε 1,5 χιλιαρικο ΤΟ ΜΑΤΣ
    Ο μπρεσεβιτς δηλαδη ποσο πιο πολλα παιρνει απο οσα δινει ο κομποτης στο ματζιο?

    Πλακα κανουμε?

    ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Γιατι εγω ουτε μπαλα ξερω ουτε scaouter ειμαι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.

    Αι στο διαολο μια ομαδα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ δε μπορειτε να στησετε?

    Δεν ζητησαμε τον Μαλντινι, ουτε τον Πιρλο. Ουτε τον Van Basten με τον Ινιεστα.

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΑΛΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ

    ΥΓ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΔΕΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΠΕΤΣΕΡΗ ΕΝΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ και καθεσαι και κλωτσας παγκους για ενα offside. Αιντε μη θυμηθουμε τα πεστε κατω.
    ΓΕΛΟΙΕ.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ολη η διοικούσα είναι μυρωδιάδες από μπάλα,αλλά δεν είναι εκεί για αυτό το λόγο. Ενας ξέρει απο μπάλα, ο Μελισσανίδης,αλλά αυτός τώρα έχει το μυαό του στους τρούλους. Παρακάτω είναι ο Μπάγεβιτς ο οποίος δεν καταλαβάινει χριστό από την κατηγορία και περιμένει-όπως και την πρώτη φορά-όλα να τα κάνει ο Μελισσανιδης.
    Πιο κάτω έχουμε τον Βασιλομπίλαρο, όπου μιλάμε πια για πλήρη αφασία.
    Και παρακάτω πια,φτάνουμε στο Δέλλα, ο οποίος δεν είναι ούτε προπονητής αλλά και-το ακόμα πιο άσχημο-δεν μπορεί να βοηθείσει τον Μελισσανίδη-που δεν έχει χρόνο είπαμε είναι απασχολημένος- αφου ο Τραιανός δεν έχει “μάτι”,δεν του κόβεο και αδυνατεί να αναγνωρίσει τι λείπει και τι χρειάζεται,ρίχνοντάς τα όλα πότε στην τύχη,πότε στις χαμένες ευκαιρίες που θα γινουν γκολ και αν δεν γινουν μια χαρά ειναι και σκέτες, που τα πένανλτι και τα οφσάιντ και δεν ξέρ τι άλλο.
    Πιο κάτω δεν έχει. Ειναι οι παίκτες. Αυτοί που έιναι.
    Για να μη πάμε γαμοσταυρώντας όλη τη χρονιά,πρέπει να γίνουν 5 προσθήκες πακτών με εμπειρία από παραπάνω πρωταθλήματα. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με τον Τσιρίλο και τον ΓΕωργέα,που μαζί τα χρόνια τους αν τα ενώσεις, φτάνεις στην εποχή του Πιλάτου.
    Τι μαλακίες είναι αυτές; Από τη μια τα αμούστακα και από την άλλοι οι άλλοι με τις άσπρες μουστάκες; Μια ισοροπία είναι δύσκολο να βρεθεί;

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Οχι,δεν είναι ο ανωνυμος με την στρεψαυχαιμία. Εγώ είμαι που πάλι σχολίασα σαν μη εγγεγραμένος.
    Οχι τίποτα άλλο,αλλά δεν θα μπορεί και ο κανονικός ανώνυμος, ο στρεψαυχαιμικός-να διαβάσει το κέιμενο.

  6. Ο/Η Σταμάτης_Κιλκίς λέει:

    Νομίζω πως έχω το δικαίωμα να εκφέρω την γνώμη μου,σαν Αεκτσής(με διαρκείας που δεν θα χρησιμοποιηθεί,ελέω αποστάσεως)…..Τα έχω πει και τον Ιούνιο,αν η ΑΕΚ ήθελε να κάνει ομάδα σωστή με σωστές βάσεις,έπρεπε να κρατήσει όσους είχαν μέλλον.Εκεί προσθέτεις και 5-6 έμπειρους(από Α’ κατηγορία) και βάζοντας έναν προπονητή του οποίου την “φιλοσοφία” ασπάζεσαι(Γερμανό,Ολλανδό,Ρώσο κλπ),βγαίνεις τρένο και στις δύο κατηγορίες.Κι επειδή πολύ στην παραγιουβεντίνικη πορεία το έχουμε ρίξει(υποβιβασμός,νέο γήπεδο,τίτλοι κλπ),ένα θα πω,που ίσως δεν το πρόσέξατε όταν έπρεπε.Όταν η Γιουβέντους έπεσε κατηγορία τι έκανε?Πήρε προπονητή τον Ντεσάμπ,κράτησε ΝτελΠιέρο,Μπουφόν,Νέτβεντ(έφυγαν μόνο ο Καναβάρο και ακόμη ένας που μου διαφεύγει) και όσους είχαν διάθεση να μείνουν(αλλά ήθελε να τους κρατήσει και η ίδια),πήρε και 10 ταλέντα με μέλλον και αφού πουλούσε όλα τα διαρκείας που εξέδιδε,έφτιαξε νέο γήπεδο,κι έχει ομάδα για την επόμενη δεκαετία._____Ευχαριστώ για τον χώρο____

  7. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Καλά όλα αυτά και συμφωνώ ΜΕ ΟΛΑ. Θα πρέπει όμως να σκεφτούμε οτι Βαλεντίνος, Φούντας, Μπουγαϊδης δεν ήθελαν να μείνουν (τουλάχιστον,έτσι μας είπαν τα ρεπορτάζ) και μεγαλύτερης κατηγορίας παίκτες (Χιώτης κλπ) δεν έρχονται. Βέβαια υπάρχουν και στην κατηγορία καλύτεροι (π.χ. και οι τρείς τερματοφύλακες που αντιμετωπίσαμε) αλλά χρειάζεται κάποιος που να ξέρει τις μικρές κατηγορίες.

  8. Ο/Η Σταμάτης_Κιλκίς λέει:

    Δηλαδή μπορεί η Σάλτσμπουργκ,η Μπρύζ και οποιαδήποτε άλλη ομάδα του μεγέθους της ΑΕΚ να δελεάσει αυτούς(και αλλους) που προαναφέρθηκαν και δεν είναι ικανή η ΑΕΚ?Το πιθανότερο είναι ο “σχεδιασμός” να έγινε με δόγμα το “ότι και να γίνει θα βγούμε,άρα όσο γίνεται λιγότερα έξοδα”.Και αυτό είναι προφανές.Και ξέρεις κάτι?Εγώ(όπως και πολλοί άλλοι από την επαρχία),πολύ πιο εύκολα θα ερχόμουν στο ΟΑΚΑ,αν το θέαμα που βλέπαμε,ήταν δελεαστικό.Όμως,εδώ και 7-8 χρόνια,έχουν βαρεθεί τα μάτια μας να πονάνε με αυτά που βλέπαμε και οι όποιες ελπίδες για καλύτερη μπάλλα(ΚΑΙ λόγω κατηγορίας)φέτος,εξανεμίστηκαν.___Απλά,κι επειδή έχω μια κάποια εμπειρία παραγοντική από ομάδες χαμηλών κατηγοριών,να γνωρίζουμε όλοι πως ακόμη και στην Ω Εθνική,χρειάζονται χρήματα και το κυριότερο,σχεδιασμός.Ακόμη και στα τσικό.Κι εμείς δεν ρίξαμε αλλά και δεν σχεδιάσαμε ορθά_____Και πάλι ευχαριστώ για τον χώρο______

  9. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Δε νομίζω οτι μπορούν να συγκριθούν οι Μπριζ, Σαλτσμπουργκ και τα πρωταθλήματα αυτών των χωρών ή οπως αναφέρεται πιο πάνω η Β΄ Ιταλίας (Γιούβε), με την Ελληνική Γ΄ Εθνική (για να μην πω και με την Α΄ Εθνική). Κλωτσία, ξύλο και δυο χρόνια αναμονής που μπορούν να σε πάνε πίσω ως εξέλιξη ποδοσφαιρική ή και να καταστραφείς με έναν τραυματισμό.