ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

σχιζοφρενεια

Αυτός που πραγματικά βολεύεται με τις βανδαλικές καταστάσεις που σημειώθηκαν προχθές  στην Τούμπα,είναι…η ΑΕΚ.

Η έκρηξη θα έρθει από μέσα από τη λάσπη την υπάρχουσα. Και όχι απ’έξω.

Διαιτητές οι οποίοι ήτο στις προσταγές του Ολυμπιακού,έχουν καταντήσει να είναι κόκκινο πανί για την ομάδα του Περαία. Ομάδες οι οποίες ήταν στις προσταγές του αγά,αυτομόλησαν.

Παραμένουν βέβαια αρκετές ακόμα. Ηταν και πολλές πανάθεμάτες.

Η διοίκηση της ΕΠΟ, με τον έως προχθές  πολύ βολικό Σαρρή για τους Πειραιώτες,αυτό το άβουλο,κουτοπόνηρο  πλάσμα έχει επίσης μπει στο στόχαστρο των γαύρων και ζητούν την κεφαλή επί πίνακι.

Αλλαγές σε διαιτητές και στους ορισμούς αυτών.Αλλάγες σε ποινές και εναρμονισμό με τις αυστηρές επιταγές της Μισελούς της ΟΥΕΦΑ.Αλλαγές στην ΕΠΟ. Αλλαγές στην Λίγκα. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΖΗΤΟΥΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΣΜΟ. “ΜΙΡΑΚΟΛΟ”!

Γενικά: Οι έως τώρα δημιουργοί των νημάτων και απόλυτα ελέγχοντες αυτά,είναι αυτοί κυρίως που πλέον ζητούν “αλλαγές” και “σκούπα” στα όργανα και τα παραόργανα τα θεσμικά,και επίσης είναι αυτοί οι ίδιοι που ζητούν “λυσεις εδώ και τώρα”…!

Λύσεις για τι πράγμα; Λύσεις ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ!!! Και τώρα ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΈΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ!

Τρομερό; Τρομερότατο.

Τι παγίδα είναι αυτή; Ποιος σατανάς την στήνει; Σε λίγο θα ζητήσει ο ίδιος ο Μαρινάκης την απομάκρυνση του…εαυτού του,καθώς και όλων των εναπομεινάντων “σταγονιδίων” εις τα έγκατα του βρωμερού ποδοσφαίρου,πολεμώντας ένα  σύστημα το οποίο είναι δημιούργημα του προκατόχου του. Θα τους μείνει ο ο δήμος τελικά μόνο.

Οι ίδιοι που δεν επιθυμούσαν ουδεμία αλλαγή στα πράγματα αφού ήταν οι ίδιοι που τα συντηρούσαν και τα επέλεγαν για χρόνια,σήμερα,είναι οι πρώτοι που σέρνουν τον χορό των “ΑΛΛΑΓΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΒΡΩΜΙΑ”! Να ξεβρωμίσουν επιτέλους οι έως χθες ευαγείς χώροι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι βρώμισαν αίφνης με την παρουσία του Σαββίδη και του Αλαφούζου! Σε ένα χρόνο έγιναν αυτά; Οχι βέβαια.

Απλά οι αλλαγές που θα έρθουν-και θα έρθουν- δεν θα είναι αυτές ακριβώς που θα ήθελαν και αντιλαμβανονται ως τέτοιες οι επί χρόνια νταβατζίδες του χώρου και όψιμοι διαμαρτηρόμενοι.

Θα είναι άλλου είδους.

Οι ίδιοι είναι που κουβαλάνε νερό στο μύλο του Μελισσανίδη.

Θα προδώσουν και θα καταδώσουν,θα εκθέσουν και θα βγάλουν στην σέντρα τους ίδιους τους τους συνεργούς και “φίλους”. Στο όνομα της βολικής διαμαρτηρίας του “αδικημένου” και της “ανάγκης για να ξεβρωμίσουμε επί τέλους”!

Η αγέλη θα πρέπει να θανατώσει μερικά από τα μέλη της προκειμένου να γίνει περισσότερο “ευέλικτη” και λιγότερο ύποπτη. Το αποτέλεσμα φυσικά,πάντα σε αυτες΄τις περιπτώσεις,είναι η συρρίκνωση,η αδυναμία κυνηγιού και επιβολής με αποτέλεσμα την αποσάθρωση και την (αυτο)διάλυση.

Δείτε και λίγο NAT GEO WILD. Δεν κάνει κακό. Ολες οι απαντήσεις είναι εκεί.

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να συμβάλει στο ξύλωμα του πουλόβερ που είχε με υπομονή και κόπο φτιάξει επί χρόνια.

Μιλάμε για σχιζοειδή συμπεριφορά,για αυτοπειθαναγκασμό και αυτοακύρωση, που αν ζούσε ο Φρόυντ θα έκανε το σταυρό του.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.