O Xαρουλειν και οι χαρτοσημοι..

 

«…εγώ δεν θα αποτελέσω εμπόδιο στην έγκαιρη ολοκλήρωση της εκκαθάρισής της για τη συμμετοχή της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα, ας στοιχηματίσει δημόσια μαζί μου τη χρηματοδότηση κάθε εργαζόμενου την 5η Μαΐου στην έκδοση της «Ελευθεροτυπίας» με το ποσό των 10.000 ― για τη συμμετοχή κάθε τέτοιου εργαζόμενου σε ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Τρίτη Οψη Εκδόσεις Α.Ε. «Οπως εγώ πληρώνω την τήρηση των λόγων μου, ας πληρώσει ισόποσα όποιος την αμφισβητεί ή απαιτεί δεσμεύσεις».

Ρε τι πονηριδης ειναι τουτος? Βαζει στοιχημα με τον εαυτο του και θελει να βγαλει και λεφτα απο πανω.

Δεν θα παω στη ξεφτιλα του θεματος ο (και καλα) δικηγοραρας που εκπροσωπει την ΠΑΕ ΑΕΚ εχει την παλαι ποτε Ελευθεροτυπια (και ποιος ξερει ποιοι αλλοι εχουν την … τυχη να ειναι πελατες του) βγαινει δημοσια και βαζει στοιχηματα. Τωρα ποιος σοβαρος ανθρωπος βγαινει και βαζει στοιχηματα για το αν θα σταθει εμποδιο στην ιδια τη δουλεια του ειναι κατι που το καταλαβαινει ο καθενας. Τι μας λεει λοιπον ο Χαρουλειν? Οτι οχι μονο δεν θα αποτελεσει εμποδιο ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ-ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ (τη ΠΑΕ ΑΕΚ δηλαδη) , αλλα και δεν θελει το παραμικρο οικονομικο ανταλλαγμα και ας καει και το παλιαμπελο με εκεινο το 1,500,000 ευρω που ειναι να παιρνει. Ετσι ειναι αμα εισαι large: κανεις ασφαλιστικα μετρα κατα του πελατη σου!!!! αλλα δεν στεκεσαι εμποδιο. Μετα απο τη επισκεψη στο χαλιφη βεβαια οχι μονο ΘΑ αποσυρεις τα μετρα αλλα δεν θες και φραγκο. Φανταζωμαι μονο σε ποσο πολιτισμενο κλιμα θα εγιναν αι διαβουλευσεις, ειδικα μεσα στην εδρα του αιλουροειδους οπου ΣΥΡΘΗΚΕ ο δικηγορακος. Με τσαι και μπισκοτα πρεπει να εγινε η κουβεντα , διανθισμενη με το ελαφρυ αρωμα Cohiba No2…

Μετα βεβαια δεν κρατηθηκε ο Χαρουλειν: Βγηκε και εβαλε στοιχημα και μαλιστα large. Το οποιο στοιχημα ειναι πολυ ενδιαφερον: τη χρηματοδότηση κάθε εργαζόμενου την 5η Μαΐου στην έκδοση της «Ελευθεροτυπίας» με το ποσό των 10.000 ― για τη συμμετοχή κάθε τέτοιου εργαζόμενου σε ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Τρίτη Οψη Εκδόσεις Α.Ε.

Δηλαδη ο Χαρουλειν που εχει την Τρίτη Οψη Εκδόσεις Α.Ε ψαχνει λεφτα και κανει ΑΜΚ – ρε μανια με τις ΑΜΚ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ  τη περιοδο της αναπτυξης που ρεει αφθονο το χρημα.  Μας λεει λοιπον ο Χαρουλειν ΑΦΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ, οτι αν χασει το στοιχημα θα βαλει απο 10,000 το κεφαλι στην ΑΜΚ της δικιας του εταιρειας. Θα βγαλει δηλαδη απο τη μια τσεπη και θα τα βαλει στην αλλη. Τωρα αν ειναι απο την αριστερη στη δεξια η τουμπαλιν αυτο δεν μας το διευκρινησε. Αν κερδισει το στοιχημα (που με το χαρτι που υπεγραψε κερδισμενο ειναι) τοτε οποιος θελει μπορει να δωσει απο 10,000 το κεφαλι στο Χαρουλειν (sorry στην Τρίτη Οψη Εκδόσεις Α.Ε ηθελα να πω). Οπως ελεγε και ο τεραστιος Χαρυ Κλυν παλια: Τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας. Μετα απορουμε γιατι αυτο το τυπο τον εκανε γιο γιο ο Big Mac επι 10 χρονια και δεν του εδωσε οχι 80κκ ευρω αλλα 50 λεπτα για κουλουρι… Κατι τετοιες γατες, μαζι με το Σταυρο, το μεγαλο-λαμογιο το Δημητρελο που καθε δευτερη Παρασκευη 5 λεπτα πριν κλεισει η εφορια και ο ΙΚΑΣ (που ελεγε και ο Ζηκος) σφραγιζε εισητηρια και επαιρνε ‘προσωρινες ενημερωτητες’,   και λοιποι μας ετρεχαν την  ομαδα και καταντησαμε εδω που καταντησαμε..

Εδω βεβαια θα θυμησω οτι ο Χαρουλειν αντι να βαζει large στοιχηματα καλο θα ειναι να ασχοληθει με τις μυνησεις για την τέλεση δύο αδικημάτων πλημμεληματικής και κακουργηματικής μορφής:

Πρώτον, για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς η από μέρους της ιδιοκτήτριας των σημάτων («Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.») παραχώρηση της χρήσης τους στην «ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε. ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΜΕ», ιδίων μετοχικών συμφερόντων, η οποία επανεκδίδει/διαχειρίζεται την έκδοση των εφημερίδων, παραβιάζει ευθέως εκδοθείσα απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία, κατόπιν αιτήσεων δεκάδων εργαζομένων, είχε διαταχθεί η συντηρητική κατάσχεση των σημάτων της «Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» («ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «ΕΨΙΛΟΝ») και η απαγόρευση παραχώρησης της χρήσης τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεύτερον, για απάτη κακουργηματικής μορφής, καθώς -κατά τους ισχυρισμούς των μηνυτών- η μεταξύ των δύο εταιρειών σύμβαση για την επανέκδοση της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» είναι εικονική και όχι πραγματική, έγινε δε, αποκλειστικά και μόνο, για να αποκοπεί η «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» από οποιοδήποτε έσοδο από την επανακυκλοφορία της εφημερίδας, αφού το σύνολο των εισπράξεων καταλήγει, βάση της ανωτέρω «συμβάσεως έργου» στα χέρια – ταμεία της εταιρείας «ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε. ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΜΕ», στην οποία εν τοις πράγμασι έχει μεταβιβασθεί το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της οφειλέτριας «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.». Χαρακτηριστικά, οι μηνυτές αναφέρουν ότι η «εικονική» αυτή σύμβαση αποτέλεσε τοίχο προστασίας της οφειλέτριας «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», σε επιβληθείσα από μέρους δεκάδων εργαζομένων κατάσχεση εις χείρας του πρακτορείου αποκλειστικής διανομής των εφημερίδων της οφειλέτριας, το οποίο είχε εις χείρας του εισπράξεις από τις πωλήσεις των εφημερίδων της και το οποίο εξαπατήθηκε από την επιδειχθείσα σε αυτό «εικονική» σύμβαση των δύο εταιρειών. Πράγματι, το πρακτορείο στην εις χείρας του επιβληθείσα κατάσχεση των εργαζομένων, απάντησε ότι ουδεμία συνεργασία έχει πλέον με την ιδιοκτήτρια των σημάτων «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», υποδεικνύοντας ότι συνεργάζεται πλέον με την «ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε. ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΜΕ» και ότι, επομένως, δεν μπορεί να αποδώσει στους εργαζομένους τα κατασχεθέντα βάσει δικαστικών αποφάσεων ποσά.

Βεβαια μπορει ο Χαρουλειν να μας πει τι γινεται και με αυτο: Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς τύπου που εργάζονται για την έκδοση των εφημερίδων «Ελευθεροτυπία» και «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, “enet.gr” από τις 6 μ.μ. της Πέμπτης, 27 Φεβρουαρίου 2014 έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου 1ης Μαρτίου 2013.Η απόφαση αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης άρνησης της εργοδοσίας να εξοφλήσει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων μας.

Μπλεξαμε Χαρη..

ΥΓ Χτες του διδαξαν ηθος του Βαγγελα και του Σαββα. Ετσι ειναι Βαγγελη μου. Οπως στη ριζουπολη δεν εγινε τιποτε, οπως μπουκαραν οι επιστημονες και κυνηγαγαν του Βαζελους, οπως you srew sisse on camera ,  ετσι οι διδασκωμενοι θα απονειμουν το αναλογο ηθος και σε σενα. Τι νομιζες δηλαδη? Οτι μονο ο Ποιλας θα εβαζε βαζελινη στο παγκο του ΠΑΟ? Τσιμπα τωρα 5 κιλα γαυρο τσιμπα και τη μπανανα σου τσιμπα και το 1-0 και αντε στο κλουβι σου. ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ σε αυτη τη ζωη. Τυχερος να νιωθεις που σκεφτηκαν το γαυρο οι αλλοι και δεν σκεφτηκαν το γνωστο παρατσουκλι για το στολο και τους απογονους. Θα ηταν κανονικη τσοντα ο παγκος σας..

ΥΓ2 Μπαλαρα ο Gay χτες. Ρεσιταλ ο Μιτσελ! ΕΚΤΗ ΗΤΤΑ που μου ηθελε double και αηττητος με καποιον Βαλντεζ το Σαμαρη και τον Mr. 50.000.000 euro Κωστακη. Ναι βρε ΠΑΛΙ ο Κωστακης ηταν στο πεναλτυ που του πηρε τη κεφαλια και εκανε το γκολ ο Αθανασιαδης. Μεγαλη καριερρα ο Κωστακης. Παικταρας που ανετα παιζει σε οποιαδηποτε ομαδα της Ευρωπης. Επειδη ακουμε οτι τσακωνωνται μεταξυ τους τα top club πρωτεινω να παιζει ανα 3μηνο σε αλλη ομαδα. Να αρχισει π.χ στη Μπαρτσα το Σεπτεμβριο μετα να παει Bayern τα Χριστουγεννα και αναλογα στα ρεπο να χτυπαει καμμια Cheslky η καμμια Γιουβε.

ΥΓ3 Παραλληλα επαιζε στο αλλο καναλι copa del ray. Η μερα με τη νυχτα σε ενα ματς που δεν ηταν και τιποτε τρομερο. Χωμα ο Μεσι και χαλια η Μπαρτσα. Δικαια το πηρε η Ρεαλ το ματσακι και το κυπελλο. Χωρις αμυνα και με το τροχονομο στο τερμα να τρωει γκολ κατω απο τα ποδια στη κλειστη γωνια, παλι καλα που εφαγε 2 μονο! Ο Carlo προσθεσε (μετα απο Αγγλια-Γαλλια-Ιταλια) και Ισπανια στις κουπες του. Αλλα special δεν ειναι…

ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

 

 

 

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to O Xαρουλειν και οι χαρτοσημοι..

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Στα εχω πει αναλυτικα για την Ρεαλ,θα παρει το μαθημα της κ η Μπαγερν.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Carlo ιταλοποιει την ομαδα (δηλαδη κατεβαζει τα χαφ 5-10 μετρα πισω και κλεινει τις γραμμες) μετα απο το καναβαλι-σκορποχωρι του special-κεφτε. Που μου ξεκινησε παμε να τους λιανισουμε και τσιμπαγε τα πενταρο-ντορτια και μετα το γυρισε στο τσαμικο με τους Ραμος και τους Πεπε να βαρανε σαν ανταρτες στο Κοσσοβο. Φυσικα και τον ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ μιας και ο τυπακος νομιζει οτι ειναι η στη μικρη (ευρωπαικα) Πορτο,η στη κακομοιρα την Ιντερ (που ο Μορατι εχωνε και ξαναεχωνε μπας και δει χαρα) η φυσικα στη νεοπλουτη σε χρημα αλλα παμπτωχη σε βαρος Τσελσκυ.
    Οσο και να τη σιχαινωμαι αλλο τοσο τη σεβωμαι ως αντιπαλο: η Ρεαλ ειναι βαρια φανελλα και νοοτροπιες του παμε να κλεψουμε το ματς με ταμπουρια και κλωτσιες δεν τους αρμοζουν. Γι αυτο και του κουναγαν μαντηλακια και τον γιουχαραν και πολυ σωστα τον ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΝΥΧΤΑ το κεφτε. Ας παει στο Ρωσσο να ξοδεψει 200-300εκκ παλι να παει ‘κουπα’ και αμα. Γιατι και εκει αν ολα πανε καλα μετα απο 24 χρονια θα το σηκωσουμε. Ο Ροτζερς εχει κανει ΟΜΑΔΑ με αρχη μεση και τελος, με τον αρχηγο λιγο πιο πισω να οργανωνει και να βλεπει ολο το γηπεδο και τους Σταριτζ, Στερλινγκ, Κουτινιο να ειναι 2 ταχυτητες πανω κυριως αλλα και καποιους Φλαναγκαν Χεντερσον ακομη και ο Σκρετλ να παιζουν με σιγουρια. Μεχρι και αυτο το ανεκδοτο ο Γκλεν-ειμαι αμπαλος-Τζονσον παιζει! Φυσικα βοηθησε πολυ το τερμα (Μινιολε) και ενας Σουαρες που ειναι κανονικος διαολος μεσα στο ματς. Ακομη και αν δε πανε ομως ολα καλα φτιαχνουμε ομαδαρα που πλεον χαιρωμαστε να βλεπουμε. Μακαρι να το παρουμε φετος για να σηκωσει ενας απο τους τελευταιους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ CAPTAIN το μονο κιουπι που του λειπει σε συλλογικο επιπεδο. YOU ‘LL NEVER WALK ALONE.

    Προφητικα? ειχα ξεκινησει το χομπυ εδω μεσα (μετα απο την προτροπη που εδωσε σε ολους μας ο Steven) με πρωτο αρθρο που αναρτησα και θεμα την Liverpool στις 28-07-2013. Μετα και τα της Τουμπας το ξαναδιαβασα και ειναι ακομη πιο επικαιρο- για να παινεωουμε (αλλα Μητσοτακουλα) και τα γενια μας- μιας και σημερα ειδα πρωτοσελιδο για τη Θατσερ. Εδω οχι Θατσερ αλλα Θατσερ επι 10 θελουμε με Σοιμπλε Μερκελ μαζι στο ποδοσφαιρο ΜΠΑΣ και στρωσουμε..

    Ο Carlo, χωρις Ιγκουαιν, χωρις Οζιλ και με Κεντιρα και Αλονσο στα πιτς σχεδον ολη τη σαιζον, γυρισε 10-15 μετρα πισω τον Ντι Μαρια και τον εκανε ενα Κακα της Μιλαν 2007-08, εδωσε χρονο σε 3-4 πιτσιρικαδες που δειχνουν να αρχιζουν να πατανε καλα, εδωσε ρολο σον Μοντριτς (που ο αλλος τον πηγαινε αλα Κακα> ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ), και αποκατεστησε την σχεση του συλλογου με την συχρονη ιστορια που λεγεται Κασιγιας. Χωρις καβγαδες χωρις τσαμουκαδες εγωισμους και καραγκιοζιλικια. Επανεφερε την ΗΡΕΜΙΑ στην ομαδα-αποδυτηρια και κυριως ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ που το γνωστο ΝΟΥΜΕΡΟ δεν εχει δει ποτε του.
    Φυσικα και εχει χασει ματς φυσικα και εχει κανει λαθη και θα κανει και στο μελλον. Και το λεω εγω που η πολη με πονεσε αρκετα (το εσωσε μονο το γεγονος οτι το κερδισε η αλλη ομαδα που υποστηριζω με παθος). Παντως -17 τα Χριστουγεννα ΔΕΝ ΗΤΑΝ, στους 4 του CH.L περασε, κυπελλο πηρε και στο πρωταθλημα το παλευει ακομη.
    Απλα θα πω οτι ΜΑΚΑΡΙ να τον ειχαμε εμεις στο παγκο στη θεση του Μαρτινο. Ο τυπος εχει σε 4 χωρες:
    Juventus: UEFA Intertoto Cup (1): 1999

    Milan: Serie A (1): 2003–04, Coppa Italia (1): 2002–03, Supercoppa Italiana (1): 2004, UEFA Champions League (2): 2002–03, 2006–07, UEFA Super Cup (2): 2003, 2007, FIFA Club World Cup (1): 2007

    Chelsea: Premier League (1): 2009–10, FA Cup (1): 2009–10, FA Community Shield (1): 2009

    Paris Saint-Germain:Ligue 1 (1): 2012–13

    Real Madrid: Copa del Rey (1): 2013–14

    Και μετα μιλαμε για special κεφτεδες που τους συντηρει το συστημα με το ζορι για να εχει να πουλαει εκκεντρικοτητα και ποδοσφαιρο που οταν το επαιζε ο Οττο με την Ελλαδα ηταν λεει αντι, κακοποιηση κλπ. Ενω οταν παιζει ο Ετο στοπερ και ο Μιλιτο σεντερ μπακ ειναι special..Λες και ειχε και αλλη επλογη η αλλους παικτες ο Οττο να παιξει που μου πηγαινε με το Καψη απεναντι στο Ζινταν και τον Βρυζα με τον Χαριστεα.

    Η Μπαρτσα παραπαιει δεν εχει αμυνα – ενας Μασερανο που αναγκαστικα τον καναμε στοπερ- εξω ο Πουγιολ εξω ο Πικε και οι πλαγιοι δεν εμπνεουν. Τερμα ποτε δεν ειχε (σε σχεση με τον Κασιγιας π.χ) αλλα αυτος ο Πιντο θυμιζει εντονα Dimi Κωσταντοπουλο στα καλυτερα του:Δεν μπορεις να παιζεις στη Μπαρτσα και να τρως γκολ απο το πλαι κατω απο τα ποδια στη κλειστη γωνια σου απο καποιον Μπειλ που το μονο προσον του ειναι οτι τρεχει σαν αλογο. Το τελειωμα του Μπειλ (απλα μυτακι χωρις καμμια δυναμη που αν ειχε κλειστα τα ποδια του ο αλλος το εβγαζε για πλακα) δειχνει τη ‘κλασση’ του, που μαλλον εξαντληθηκε στη οντως εντυπωσιακη κουρσα αλογου που εκανε.
    Στο κεντρο παιζει μεν ακομη ο τσαβι αλλα κουραστηκε και φενεται.
    Στο θεμα προπονητη εχουμε προβλημα. Πρωτη φορα ειδα τον Ντανι Αλβες να κανει 20?30? σεντρες!!! με αποτελεσμα ο Μεσι που ετσι κ αλλιως ειναι πολυ πεσμενος να μην συμμετεχει καν στο παιχνιδι. Προβλημα αυτο μεγαλο για την Αργεντινη το καλοκαιρι μιας και ο Αγκουερο ειναι αρκετο καιρο εκτος.
    Αυτα τα ολιγα για προχτες.