ΒΑΓΙΑ ΚΟΝ ΝΤΙΟΣ

Αλλο ένα λάθος επικοινωνιακό-σε ακολουθία πολλών προηγουμένων- από το καταγέλαστο πια τμήμα “επικοινωνίας”  της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αλλη μια ανακοίνωση-κλαψούρισμα,δίχως νόημα και κυρίως με αυτοενοχοποιητικό χαρακτήρα.

Διαμαρτύρονται στην ΠΑΕ για την απόφαση (αδιάφορο ποιών) της “καρατόμισης” του επί των ορισμών διαιτητών Τσαχιλίδη της ΚΕΔ.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ,ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΗ.ΚΑΠΟΙΟΥ-ΟΠΟΙΟΥ- ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΕ,ΤΗΣ ΕΠΟ,ΤΗΣ ΚΕΔ κλπ. (ακόμα και αν η ίδια τον “φύτεψε” εκεί)

ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Αυτό λέει η λογική. Αλλά η λογική προφανώς λείπει από τους τσανακογλύφτες που έχει “προσλάβει” ο Μελισσανίδης. Οπως λείπει η λογική από κάθε τσανακογλύφτη,αφού η ανάγκη του για “γλύψιμο” και κεκαθαρμό του ορθού του αφεντικού του,δεν τον αφήνει να δει καθαρά και με ψυχραιμία τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του.

Για ποιο λόγο κύριε Δημάτο και κυρά Βάγια-ή οποιος άλλος έχει λόγο επί των επικοινωνιακών εκεί μέσα- αυτοπροσδιορίζετε την ΑΕΚ. Μπορεί να υπάρχει πόλεμος οποιουδήποτε έιδους και πολυεπίπεδος στο παρασκήνιο μεταξύ του “αθέσμητου” αφεντικού της ΑΕΚ και δικού σας και του χοντρού του Πειραιά  (η όποιου άλλου υπάρχει παραπίσω) .

Μπορεί να θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά να μη μπορεί. Μπορεί με αυτόν τον τρόπο να “ερχόσαστε”. Δεν με ενδιαφέρει. Αλλά είναι “φάουλ”. Είναι γκάφα να βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ διαμαρτυρόμενη για την απομάκρυνση κάποιου στελέχους της ΕΠΟ δηλώνοντας έτσι εμέσως πλην σαφώς την στήρηξή του και την “εμπιστοσύνη της (sic) σε αυτον.  Και ότι άρα κάποιοι “κύκλοι” που “λυμάινοται τοποδόσφαιρο” προσπαθούν να “ξηλώσουν” τους  ανθρώπους που τοποθέτησε-ή στηρίζει- η ΑΕΚ για να βάλουν εκείνους που οι ίδιοι επιθυμούν ώστε να μη χάσουν τα πρωτεία στον υπόνομο,τον βόρβορο του ποδοσφαίρου.

Και στο τέλος το υπεργραφικό. Αυτό το οποίο υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε κάθε κλαψομουνοανακοίνωση κάθε ομάδας,κόμματος,αίρεσης κλπ.

“…Η υπομονή μας εξαντλήθηκε”. Οτι και καλά,έκανες υπομονη,μπας και μετανοήσουν οι κακοί και έρθουν στο δρόμο της αρετής-εκεί που είσαι εσύ δηλαδή-αλλά ώς εδώ πια…δεν πάει άλλο.

Και…και….και θα τους κλάσεις τα αρχίδια.

Υπομονή ζητάνε  οι μετριότητες. Αναμένοντας κάποιο θάμα.

Οι Ικανοί, οι Δυνατοί,έχουν το αντίθετο: ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.

Η Σιωπή θα έπρεπε να θριαμβεύει στα της ΑΕΚ. Οχι η σιωπή της “σουπιάς”. Αλλά η σιωπή του Ανώτερου.

“ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ “ΕΦΑΓΑΝ” ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΣΑΧΙΛΙΔΗ,Η ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ”

Μια “ανακοίνωση” τέτοια εξ αρχής και τέλος. Τίποτα άλλο.

Τι αηδία πια είναι αυτή,κάθε βδομάδα ανακοίνωση,τάχα μου ‘οτι κάτι πολεμάτε και ότι κάτι έχετε σκοπό.

Αλλά πως να δικαιολογήσουν οι αργόμισθοι εκεί μέσα το “έργο” τους. Μόνο με απανωτές ανακοινώσεις. Τρίτη αγωνιστική είμαστε και ήδη καμιά δεκαριά-δεν τις έχω μετρήσει- ανακοινώσεις έχει εξεδώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Δηλαδή η Βάγια η μέλισσα και κατόπιν το βαρύ και άλαιμο”πυροβολικό”, ο “Τζόκερ” της επικοινωνίας της ΑΕΚ που προσφάτως -και αυτός- βρήκε μεροκάματο από τα δικά μας λεφτά,υπερασπιζόμενος το έργο του “σωτήρα” από τη Κοκκινιά, ο οποίος -ειδικά από πέρσυ-θα πρέπει να τον έχουν πηξει στο κωλογλύψιμο.

Διώχνει έναν,έρχονται δυο. Διώχνει δύο,προσλαμβάνονται τέσσερις. Σαν την Λερναία Υδρα ξεφυτρώνουν οι πούστιδες.

Του αρέσει και του ιδίου προφανώς. Ασπρισε και κέινος και τώρα στα στερνά,έφτιαξε μια αυλή  για να πείσει τον εαυτό του  πως όντως “κάτι έγινε”. Ο “Ιουστινιανός από την Κοκκινιά”.

Τα αρχίδια μας κουνιούνται πλώρα-πρίμα κυρ Δημήτρη.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.