Υπαρξιακή ανασφάλεια

Είναι πάντοτε πολύ όμορφο και πολύ τιμητικό, να συναντιέσαι με παλιούς φίλους που τυγχάνουν να είναι αυτήν την εποχή, τα ανώτατα και πιο επίσημα χείλη της ΑΕΚ. Είναι σπουδαίο επίσης, να μην κρύβεται κανείς πίσω από κάποιον καθρέφτη και να αναλογίζονται τα λάθη τα οποία έχουν γίνει. Με αυτήν την παραδοχή, αξίζει κανείς να χαρίσει κι άλλη πίστωση χρόνου.

Όσοι όμως διαβάζουν αυτόν τον χώρο, δεν είναι δυνατόν να αισθανθούν πολύ πιο μορφωμένοι μετά το κείμενο αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα πάντα είναι γραμμένα εδώ μέσα από όλους τους τακτικούς κειμενογράφους, οι οποίοι έχουν κάποια ωριμότητα και κανονική ποδοσφαιρική παιδεία που δεν κουβαλάνε μόνο το κασκόλ τους στα γήπεδα. Κι αυτό επίσης αποτελεί ύψιστη τιμή για εμάς, που δεν κρύψαμε τις καταστάσεις και που σήμερα αναγνωριστήκαμε για τις κριτικές μας από τους καθ’ ύλην αρμόδιους.

Όμως ας ξεκινήσουμε οπαδικά, μιάς και κάποιοι περιμένουν κύρια αγωνιστικά νέα. Ο Μελισσανίδης λοιπόν, μαζί με τον Δημητριάδη, θεωρούν οτι ο Πογιέτ είναι κανονικός προπονητής, που πρέπει να στηριχτεί. Πώς θα στηριχτεί; Με την απόκτηση δυό παικτών – τα ονόματα μου είναι γνωστά αλλά δεν μπορώ να τα γράψω – οι οποίοι έχουν τον ίδιο manager με τον Πογιέτ, για όποιον είναι μυημένος. Ο ένας θα είναι προσωρινός κάποιας ηλικίας κι ο άλλος θα μείνει σε μας. Το budget το οποίο έχει εκχωρηθεί, είναι ύψους ενός εκατομμυρίου.

Αυτό έχει την σημασία του, αφού προσπαθούν να γλυκάνουν τον Ουρουγουανό και τον μεσάζοντα του, με τον πρώτο να είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα αλλά και με τα λεφτά τα οποία παίρνει κατ’ ευθείαν στην Αγγλία. Κι αυτό πρέπει να το ταιριάξετε με την έκτιση της ποινής του Σιμόες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που εν πρώτοις φάνηκε σαν μαλακία – μπορεί και να είναι – αλλά δείχνει οτι ο παίκτης που θα έρθει είναι ετοιμοπόλεμος και θα παίξει κατ’ ευθείαν.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ζει στην υπαρξιακή ανασφάλεια του ισχυρού της. Άνθρωπος πεισματάρης, που δεν ξέρει να στήνει επιχειρήσεις, ούτε και να τις στελεχώνει, αλλά ούτε και να ακούει. Ευτυχώς όμως, κοιτώντας στον καθρέφτη, μπορεί και να μουτζώνεται. Ομιλώ για την στελέχωση της εταιρείας – ονόματα αυτήν την στιγμή δεν χρειάζονται, άλλωστε ελάχιστα σταγονίδια έχουν μείνει από την παλιά διοικούσα – που μπάζει σε μεσαία και χαμηλά στελέχη, αλλά τα οποία και δεν απομακρύνονται για να μην μεγαλώσει ο υπαρξισμός.

Αυτά έχουν ξεκινήσει από τους υπεύθυνους τύπου που απλά δεν κάνουν τίποτα, μέχρι την οργάνωση που κανείς δεν μπορεί να την ελέγξει, μέχρι τον υπεύθυνο για το project του γηπέδου και τα τμήματα τα εμπορικά και τα marketing. Καταλαβαίνω βέβαια οτι αυτά δεν ενδιαφέρουν και πολλούς – κάκιστα βέβαια – αλλά σίγουρα ενδιαφέρει η κατάσταση των σχέσεων μεταξύ Μελισσανίδη και σερβικού δίδυμου. Η οποία πλέον έχει μπει χοντρά στην φάση της αμφισβήτησης. Καιρό τα λέω βέβαια, αλλά τώρα έχουμε κι απτά στοιχεία. Ας περιοριστούμε να πούμε απλά για έναν κακό σχεδιασμό. Τα περισσότερα, είναι μηνύσιμα αλλά δόξα τω θεώ μυαλό υπάρχει στους αναγνώστες.

Κι αυτή η σχέση πλέον, έχει οδηγήσει τον μεν Μπάγιεβιτς να μην παίρνει απόφαση για το τι θέση θα ήθελε να πάρει η ΑΕΚ, να δηλώνει οτι με τις μεταγραφές ασχολείται μόνο ο τίγρης και να αδειάζει ουσιαστικά τον εαυτό του. Προσέξτε : Ο Μπάγιεβιτς ποτέ δεν γούσταρε τους εκτελεστικούς διευθυντές, επίστευε οτι τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στον προπονητή, και ξαφνικά καλείται να παίξει έναν ρόλο που ουδέποτε παραδέχθηκε. Δημιουργική ασάφεια εν άλλοις. Κι αμίλητη κότα, χωρίς όμως ο άλλος να παίρνει και την ευθύνη της απομάκρυνσης του. Όπως τότε που πήγανε την ομάδα στην Πολωνία – λόγω Κύπριου φίλου του Δέλλα –  και δεν βρίσκανε ούτε ομάδα για φιλικό.

Ο Μελισσανίδης βέβαια έχει πάρει κάποια μέτρα κι επαφίεται σε κάποιο φιλότιμο. Το φιλότιμο δεν ξέρω πώς λέγεται, αλλά το άλλο ανήκει στον Αλεχάντρο, που πλέον έχει γίνει γενικός τοποτηρητής κι έχει αδυνατίσει την όλη κατάσταση της σχέσης. Φυσικά αυτά τα έχει πάρει χαμπάρι κι ο Πογιέτ, και κάνει το κομμάτι του. Και πολύ καλά κάνει, λέω εγώ.

Το τελευταίο κομμάτι το οποίο αξίζει να αναφέρουμε είναι οι εκλογές της ΕΠΟ. Αυτές μοιάζουν κλειδωμένες από διάφορες μπάντες, τόσο με την συμμαχία, όσο και με τον άνθρωπο που τις τρέχει, όσο κι από την μεριά του υπουργείου, που έχετε προσέξει οτι δεν έχουμε μπει σε πόλεμο ανακοινώσεων, αλλά και την μεριά του γάβρου, που δεν έχει μοιράσει την πίττα σωστά και μοιάζει να πέφτει εκ των έσω. Αυτά, μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους για το μέλλον. Το να πετάξεις την συναισθηματική ανασφάλεια, δεν είναι δα και το δυσκολότερο των πραγμάτων.

Αγαπητοί κι αγαπητές, ήταν μια συνάντηση περισυλλογής και γενικής κριτικής, με επαναπροσδιορισμό του οργανογράμματος, με παραδοχή των λαθών και με μια συγνώμη προς τον κόσμο. Την οποίαν δεν αρνήθηκα, επισημαίνοντας βέβαια οτι η υπομονή έχει εξαντληθεί κι οτι έχει φτάσει η στιγμή των έργων. Μπορεί να βγουν, μπορεί και να μην βγουν. Αλλά το να μην ξέρει ο Μελισσανίδης να κάνει έναν απλό άξονα σε μια ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα που έχουμε την δεύτερη θέση λόγω ανυπαρξίας των αντιπάλων και να ακούει κάποιους παροχημένους, είναι προσωπική του αποτυχία. Όπως προσωπική αποτυχία είναι όλα τα οπαδικά sites, που ουδέποτε μπήκαν στην ουσία κι απλά γράφανε μαλακίες, εδώ και τρία χρόνια. Φυσικά η τρίωρη συνάντηση, είχε κι άλλα τα οποία μπορούμε να τα συζητήσουμε από κάτω.

Υγ. Υπάρχει απογοήτευση για την προσέλευση του κόσμου, πράγμα το οποίο για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Για το γήπεδο, παρακαλώ, μην κάνετε ερωτήσεις.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

65 Responses to Υπαρξιακή ανασφάλεια

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Στηβεν ευχαριστουμε για την ενημερωση. Οι δυο παικτες θα ειναι κανονικοι ποδοσφαιριστες (που λεει και ο Snitch) η Πιου?

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Steven, τί θα γίνει με το γήπεδο;

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ελα, αστειεύομαι.
    Παριστάνω τον “μέσο” επισκέπτη-σχολιαστή του “365”.

  4. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ λέει:

    Στηβεν μια ερωτηση.Θα μεινει και θα επενδυσει τελικα η οχι¨?
    Και αν ξερεις,που σιγουρα θα ξερεις,θα πρεπει να λειτουργουμε λογω Φιφα με μειωμενο μπατζετ για καποια χρονια λογω προσφατης χρεωκοπιας?Ευχαριστω

  5. Ο/Η ΜΌΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Το να μην κάνουμε ερωτήσεις για το γήπεδο είναι καλό η κακό?

  6. Ο/Η ΜΌΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Οι δύο παίκτες είναι εξτρεμ και φορ?

  7. Ο/Η xatzi λέει:

    Δεν θελω λεπτομερειες…πιστευεις οτι ο οργανισμος αεκ υπαρχει διαθεση να ξαναγινει top class;

  8. Ο/Η netrino λέει:

    Mε τον Σιμοες μας μπερδεψες,αμυντικο χαφ θα παρουμε? Θα ανανεωσει ή οπως ακουγεται ο Πογιετ θελει αλλου ειδους ποδοσφαιριστη πιο δημιουργικο σε αυτη τη θέση?
    Με τον Τζανετόπουλο τι θα γινει? Γιατι τον καψαμε, μη ξεχνας πως ο Μανωλας ηταν στοπερ της ΑΕΚ στην 6αρα με τους γαυρους το 80 αλλα η συνεχεια ηταν θριαβευτικη για την καριερα του.
    Στην ΑΕΚ πρεπει να μπουν ατομα νεοτερης γενιας, εχει προχωρησει το ποδοσφαιρο απο τη δεκαετια του 90

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Κανονικότατοι αγαπητέ.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : Χρήστο μου, μπορείς να με ρωτήσεις ξανά;

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΣΠΥΡΟΣ : Ποιός να επενδύσει; Αυτός που θέλει την αρπακτή; Επενδύει ποτέ αυτός;

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : Είναι από την μέση και μπροστά. Για το γήπεδο, είναι κακά τα νέα προς το παρόν.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς xatzi : Αυτό που ήταν νομοτελειακά, αυτό θα είναι. ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Κανένα μπέρδεμα για τον άχρηστο, όπως λες. Εκεί θα πάει ο Γιόχανσον και στην θέση του, θα πάει εσωτερικό χαφ. ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ, χωρίς τον καλύτερο μου, τι άλλο θες;

  15. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    Ἀκούγεσαι σαν να σε καθησυχαστήκανε , περιμένουμε πράξεις όμως .

    Πώς θα πάρω το γιό μου να πάω στο γήπεδο (εκτός το οικονομικό που έχουμε στραγγίξει ) να δούμε τί ?

    Άκου και πέστου εμείς φεύγουμε από Πειραιά να δούμε τήν ομάδα, εκτός ότι πληρώσαμε και με ἀνθρώπινες ζωές στήν κυριολεξία ( ο ΓΙΏΡΓΟΣ (λότσας) ….. στό σταθμό της Καλλιθέας με μαχαίρι και ο άλλος στη Δραπετσώνα από σφαίρα μπάτσου στό κεφάλι, τα επίθετα είναι στή διάθεση μου).

    Θέλουμε ἐκδίκηση ποδοσφαιρική , ἀγωνιστική……, άξια πανάξια ἀνταγωνιστική σε Ελλάδα και εξωτερικό
    τα νιάτα μας τά δώσαμε γιατί αγαπάμε το Δικέφαλο καί όλα όσα εκπροσωπούσε .

    Καλή είναι η κονόμα αλλά θέλει να φτιάξει και κάτι γιά να το πουλάει .

    Ἀναγνωρίζω τήν εὐθύτητα και εἰλικρίνεια του λόγου σου, και χαίρομαι που δέν είσαι ψεύτης και σε ἐμπιστευόμαστε

  16. Ο/Η Iovan λέει:

    Στήβεν καλημέρα

    Σχετικά με το υπάρχον ρόστερ. Θα δοθούν τα 250 (αν δεν κάνω λάθος) στο Μπαροχα για να αποκτηθεί; Ο Ανέστης ακομα θέλει δουλειά για να ειναι βασικός, ο Μπαροχα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά πάμε να βγάλουμε τη χρονια με ένα (με το ζόρι) τέρμα;

    Βάργκας υπάρχει διάθεση να φύγει τώρα ή να περιμένουμε το καλοκαίρι; Πίου;
    Επίσης, τι σκέψεις υπάρχουν για Άνταμ.

  17. Ο/Η digeo21 λέει:

    Steven κανένα νέο για το γήπεδο ?;-) Με διεγραψαν από το 365…

  18. Ο/Η ThomasS. λέει:

    το γηπεδο παγωνει λογω χρηματων φανταζομαι ? τα λεφτα απο τα διαρκειας που μπηκανε στην Δικεφαλο1924 Α.Ε πως θα μπουνε στα ταμεια της ΠΑΕ εαν τελικα δεν προχωρησει το προτζεκτ?

    αν δεν γινει το μαυσωλειο και ΑΝ οπως λες ο εγγυητης δεν εχει σκοπο να επενδυσει χρημα , τοτε τι στο διαολο σκοπο εχει για την ΑΕΚ ? εκτος αν πιστευει πως με τον ελεγχο της ΕΠΟ και με παιχτακια σαν αυτους που μας παρουσιαζουν σαν στοχους μπορει να χτυπησει τον γαυρο..

    2 παιχτες ειπες για τωρα…1 δανεικο φανταζομαι και εναν που θα τον εχουμε κ για μετα το καλοκαιρι..ο δανεικος υποθετω ΚΑΙ λογω Τζιμπουρ , θα ειναι ο επιθετικος..ο αλλος λογικα παει για εξτρεμ..
    ερωτηση : στα χαφ που εχουμε μεινει μονο με Σιμοες, τον Σουηδο και τον μια μεσα 4 εξω ,Κορδερο και στην αμυνα που υπαρχει ελλειμα ποιοτητας δεν σκοπευουν να κανουν καποια κινηση ? τα βλεπουν τα κενα?

    οσο για την προσελευση , ε τι περιμενε δλδ ? με -20 βαθμους απο τον γαυρο , με τα ερχομαστε που εγινε με την οπισθεν, με το μεταγραφικο ξενερωμα το καλοκαιρινο και χωρις καμια σοβαρη εξελιξη για το γηπεδο και παλι να λεει που πανε 6-7 χιλ.
    τον πηχη τον κατεβασε ο ιδιος..φυσικη εξελιξη ειναι αυτη με τον κοσμο..

    καλημερα Στηβεν !

  19. Ο/Η Latinos λέει:

    Kαλημέρα στη παρέα και απο εμένα.Πρώτη φορά γράφω αλλα παρακολουθώ τα αρθρα σου κανα 2 χρόνια Steven…Καποιες φορες συμφωνω καποιες φορες διαφωνω..Λοιπον συμφωνα με το τελευταιο σου γραπτο θεωρω οτι τα πραγματα ειναι αρνητικα!Ναι μεν εχει καποια θετικα αλλα οχι αρκετα..Ξεκιναμε με το ποιο σημαντικο οτι ο προεδρος της δικεφαλος 1924 δεν εχει σκοπο να ασχοληθει σοβαρα με την ΠΑΕ…κατι το οποιο το ειχαμε καταλαβει αυτο το καλοκαιρι..ασχημα μαντατα αυτα…ειδικα αν δεν γινε το γηπεδο που συμφωνα με τα λεγομενα σου τα πραγματα ειναι αρνητικα..!Το πιο θετικο νεο ειναι οτι εχει καταλαβει οτι εμπλεξε με τους σερβους και πρεπει να βρει τροπο να τους κανει περα οσο πιο γρηγορα γινετε!!!Ειπες οτι ριχνει και κατι μουτζες στον καθρεφτη!!Αυτο με μπερδευει ομως γιατι απο την μια δεν εχει ορεξη να επενδυσει αλλα απο την αλλη βλεπει και αναγνωριζει τα λαθη του και με ορεξη? να τα αλλαξει???Περιεργα πραγματα…Επισης ο Πογιετ ισως θα επρεπε να μεινει το καλοκαιρι αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα μεινει..Για μενα προτζεκτ με λιγα λεφτα (αφου αυτο κανει και θελει να κανει το γατι) ειναι να τα σκασει σε εναν προπονητη που θα σου κανει εργο μεσα σε 2-3 χρονια…και αυτοι ειναι δυο…Ο ερνεστο(αδυναμια μου) και ο μπιελσα!!! να εχουν και το μεγαλυτερο συμβολαιο σε ολη την ομαδα..Να ειναι το Α και το Ω…παπαλα..Ετσι παιζεις ευρωπαικη μπαλα..Οσον αφορα τις μεταγραφες η ΑΕΚ θελει οπωσδηποτε πρωτης γραμμης παιχτες σε ΣΤΟΠΕΡ ΕΞΤΡΕΜ ΦΟΡ…απλα ειναι τα πραγματα..Αν δεν εχουν σκοπο να παρουν η δεν βρισκουν καλυτερα να μην παρουν κανεναν!!! Κακο θα κανει αν παρουν μετριους παιχτες! Θα μπερδεψουν την ηδη μπερδεμενη ομαδα..
    Steven μιλαμε για εξτρεμ και φορ?? Η για εσωτερικο χαφ?και ποσο κοντα ειμαστε στους δυο που εμαθες?? Αξιζουν για σενα?? Αυτα μαγκες! Καλη συνεχεια και μονο ΑΕΚ..Y.Γ Ποιος μπαοκ????

  20. Ο/Η netrino λέει:

    Για μένα ο Μπαγιεβιτς πρέπει να ειναι υποψήφιος για προεδρος στην ΕΠΟ ή στη Σουπερ Λιγκα,στη θεση του να ανέβει ο Μανωλάς κ τεχνικος διευθυντης καποιος με πειρα κ σοβαρη προυπηρεσια.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ποντιακό lacebo ! Αγαπητέ σε χαιρετώ και παρασυμφωνώ μαζί σου. Όχι μόνο καλή ομάδα, αλλά και χιλιάδες γαμήσια. Τις πράξεις κυνηγάω κι εγώ κι εκεί οφείλεται και η συνάντηση.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς lovan : Ο Μπαρόχα είναι για να αποκτηθεί το καλοκαίρι, σαν δεύτερος. Φέτος έτσι θα πάμε. Ο Βάργκας είναι να φύγει το καλοκαίρι, στον Πίου δεν μπορούν να βρουν ομάδα και με τον Άνταμ το πράμα δείχνει να βελτιώνεται.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς digeo21 : Για το γήπεδο είπαμε οτι δεν πάμε καλά. Γιατί σε διέγραψαν;

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Thomas S : Μπορώ κάπου να διαφωνήσω; Όχι. Κι από εμένα καλημέρα

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : Καλή σου μέρα φίλε. Τα λες σωστά τα πράματα. Όι παίκτες σαν ονόματα, δεν μου λένε τίποτα. Σημασία έχει να παίζουν για τον εαυτό τους, τον Πογιέτ και για την ΑΕΚ. Οπότε με το καλημέρα δεν πρέπει να έχουμε γνώμη. Το σημαντικό είναι οτι ο Μπάγιεβιτς είναι στην απ’ έξω αυτήν την στιγμή. Ο Μελισσανίδης δεν το βάζει κάτω. Μπορεί στο γήπεδο να πέσει έξω προς το παρόν, αλλά για την ομάδα και την ΕΠΟ, θα προχωρήσει.
    Για τους παίκτες, ο ένας είναι φορ κι ο άλλος είναι, και εσωτερικό χαφ, και εξτρέμ.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : O Μπάγιεβιτς είναι για κλωτσιές. Για την ΕΠΟ παίζουν πολλοί, ας πούμε ο Νικολάου, ο Καλογιάννης, ο Αποστολίδης. Δεν είναι θέμα μόνο δικό μας. Ο Ιβάν ας πούμε, έχει ρίξει δύο μύρια στι θέμα.

  27. Ο/Η Latinos λέει:

    Χαίρομαι που συμφωνούμε..Δυστυχώς για μένα η χρονιά είναι άχρηστη οχι τόσο που δεν θα πάρουμε Πρωτάθλημα αλλά λόγο οτι λειτουργούν τα πάντα στη ΠΑΕ ερασιτεχνικά!!Εκεί η ΑΕΚ είναι πολύ πίσω και νομίζω οτι πρώτο που πρέπει να φτιάξει είναι να λειτουργούμε σαν Ευρωπαϊκή ομάδα..Μάρκετινγκ σκαουτινγκ,κέντρο δικτύωσης και φυσικα στο θέμα επικοινωνίας που είμαστε μίλια μακριά!!Η ΑΕΚ πρέπει να πάει μπροστά με νέο Ευρωπαϊκό αίμα! Σε όλη την στελέχωση.Το πρεστίζ της ομάδας έχει εξαφανιστεί! Και αυτό φαίνεται στις πωλήσεις την τελευταία δεκαετία! Σκοκο 2,1 καρελης 2,5-3! Ποιος ο καρελης! Παπασταθοπουλος 3,5 ο κωστακης 15!!! Και πολλά άλλα! Για μένα Steven η λύση είναι μια! Γατί βρες επενδυτές δυνατούς για την ομάδα! Εξάλλου τόσους γνωστούς έχεις! Ασε την ΠΑΕ εσυ,ασχολησου με το γήπεδο,κάντο και πίστεψε με το όνομα σου θα είναι με χρυσά γράμματα και κανένας δεν θα πει κουβέντα! Απλα είναι τα πράγματα! Αρκεί να θέλει την ΑΕΚ δυνατή και πρωταγωνίστρια! Ποιά είναι η γνώμη σου γι’αυτό?? Δεν θα μπορούσε να είναι ένα σενάριο αυτό?

  28. Ο/Η DNAEK λέει:

    Ας μπω και εγω στο παιχνίδι της μαντεψιας των δυο υποφήφιων τεσταροντας τον εαυτο μου βασικα.Ισπανος επιθετικος και Πορτογαλλος χαφ.32-33 και 27 χρονων αντιστοιχα.Μπαραλ και Ουκρα……καλορίζικοι.

  29. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλημερα Στηβεν, ισχυουν αυτα που ακουγονται οτι η ΠΑΕ κατεθεσε προταση αγορας για τον Σα? Ειναι εφικτο να τον παρει?

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : Αγαπητέ, πολύ σωστά τα λες, αλλά τώρα μιλάμε για Μελισσανίδη. Πιστεύω να καταλαβαίνεις. Τα λέμε στον τίτλο : Υπαρξιακή ανασφάλεια και δεν μιλάμε για ψυχική κατάσταση μόνο. Κοίτα πίσω από τις γραμμές.
    Έλα να σου πω και μια κατινιά. Ο Μελισσανίδης δεν θέλει στις εταιρείες του συγγενικές σχέσεις ( άσχετα αν στην aegean το 50% είναι συγγενείς ). Άκου διάλογο τώρα στην ΑΕΚ :
    Μελισσανίδης ξαπλωμένος στο γυμναστήριο : Αλέξη, έμαθα οτι η τάδε ( δεν αναφέρω όνομα και πόστο επίτηδες ), είναι ξαδέρφη του δείνα. Θέλω να την απολύσεις διότι βασική αρχή μου είναι….
    – Εντάξει κύριε πρόεδρε. Πάω τώρα.
    – Αλέξη είναι καλή στην δουλειά της;
    – Άριστη κύριε πρόεδρε.
    -΅Ε τότε ρε μαλάκα, γιατί θέλεις να την διώξεις;
    Κοπρέντο φίλε μου;

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Καλή σου μέρα φίλε μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω διότι όλοι θα οδηγηθούν σε συμπεράσματα είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση. Αν όμως μιλάς γενικά, τα πάντα έχουν μια τιμή κι εμείς ένα budget.

  32. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Οκ φιλε μου ας ρωτησω κατι αλλο τοτε,εχουμε ελπιδες να αποκτησουμε στοπερ η θα μεινουμε με τον Αρθο?

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Θα μείνουμε με τον Άρθο εκτός αν πουληθεί.

  34. Ο/Η xatzi λέει:

    Πρωτάθλημα θα πάρουμε ποτέ;

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς xatzi : Πήγε για του χρόνου.

  36. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στηβεν γιατί διαβλέπω πως θα κάνουμε γήπεδο μονο αν αλλάξει το πολιτικο σκηνικό; Ειμαι λάθος;

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Φώτη μου, το να σου πω οτι διαβλέπεις λάθος, δεν θα ήταν κι απόλυτα σωστό. Καταλαβαίνω τι σκέφτεσαι, οπότε στον συλλογισμό σου να σου προσθέσω οτι για το γήπεδο, η ευθύνη είναι 95% της ΑΕΚ. Λόγω χρημάτων πρώτιστα αλλά και λόγω ανεπάρκειας προσώπων ( βλέπε Στράτος ). Φυσικά ο δικός μας παίζει πολύ δυνατά με τους συριζαίους δεξιούς – όρα Φλαμπουράρης – αλλά τα πράματα θα ήταν πιο απλά με τον Κυριάκο, λόγω ιδεογιών αλλά και λογικής ξένων επενδύσεων. Ελπίζω να σε κάλυψα.

  38. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πλήρως Στήβεν. Σε ευχαριστώ. Κ μια απορία:
    Ο υιός ασχολείται καθόλου με την ομάδα; παίζει να τον δούμε κάποια στιγμή;

  39. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Η υπαρξιακή ανασφάλεια ενίοτε οδηγεί σε μεγάλες αποφάσεις και σπουδαία έργα.

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Καλή ερώτηση, στην οποίαν είμαστε πάλι δέσμιοι επειδή συμμετέχει στην μειοψηφία του ΟΠΑΠ. Δεν ασχολείται και δεν νομίζω να παίζει αν δεν προκύψει πρώτα χαλιφάτο.

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.PATIKAS : Όταν βέβαια την αποβάλεις.

  42. Ο/Η digeo21 λέει:

    Για το γήπεδο πλάκα έκανα σαν τον πισσα και πούπουλα. Από τη συνάντηση που έκανες, κατάλαβες για καλοκαίρι αν σκοπεύει να στηρίξει με ποιοτικό ροστερ τον πογιετ ή θα πάει όπως φέτος με τα οποία έσοδα ? Απλά καλή είναι η επο, απλά είναι κρίμα να μην βοηθήσουν τον προπονητή.δηλαδή θεωρούν ότι η επο αρκεί για κούπα ?

  43. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Στηβεν ξερουμε ποτε περιπου θα κλεισουνε οι δυο παιχτες? Και κατι αλλο για να ευθυμησουμε, τους ογλου γινεται να τους στειλουμε πεσκεσι στους κινεζους μαζι με τον Αρθο? 🙂

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Οι ογλου αδερφέ είναι τα τσιμπούρια του χώρου. Δεν πάνε πουθενά κι ούτε μαθαίνουν από κανονική δημοσιογραφία, μην κοιτάς που δεν είμαι στον χώρο για να τους γλεντούσα. Οι δυό παίκτες θεωρώ οτι δεν θα κλείσουν ταυτόχρονα για επικοινωνιακούς λόγους. Χρόνος; Σχεδόν άμεσα.

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς digeo21 : Άλλες τρεις μεταγραφές το καλοκαίρι, αυτό προβλέπεται αυτήν την στιγμή. Αλλά αυτό αλλάζει φυσικά με βάση την τελική κατάταξη. Η ΕΠΟ είναι σημαντικότατη όταν δεν βάζεις λεφτά. Σκέψου οτι πρέπει να ελέγχεται ακόμα κι όταν βάζεις.

  46. Ο/Η netrino λέει:

    Παντως για τον Κυριακο δεν συμφωνω ειναι γνωστοι οι δεσμοι της οικογενειας με τον Μαρινακη, ειδικα της αδερφης και του συζηγου

  47. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Η γραμμή Μανχάταν-Αστόρια πρέπει να ικανοποιήθηκε.Δεν έλαβα απαξιωτικά σχόλια.
    Κρίμα που ο άρθρο δεν πάει Κιμ-Γιόνγκ-Ουν,μπας κι’ ερχόταν κανας άλλος.Μακάρι να μην το πλερώσουμε στα δύσκολα που έρχονται.
    Νά είσαι καλά αδελφέ Στήβεν για κοινοποιήσεις.
    @Μεσσήνιο(πρώην Λάκωνα):Το κατάνα είναι ακούραστο…Μιλάμε στο τέλος θα στομώσει…η ο χειριστής θα πάθει ρήξη υπερακάνθιου…Σαν τον Τουρκοφάγο που του κόλλησε το γιαταγάνι στο χέρι κάπου στα Δερβενάκια… Νισάφι…

    ΥΓ:Πλάκα κάνω ,μην σταματάς καθόλου.Χτύπα αλύπητα.Εχθρός του καλού,είναι το καλύτερο.
    Καλό βράδυ σε όλους .

  48. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Moνο για 3 μεταγραφες πανε το καλοκαιρι;;
    Εγω νομιζω πως θα χρειαζομαστε ΜΙΝΙΜΟΥΜ:
    1)τερματοφυλακα, 2)Ενα σεντερ μπακ ογκολιθο και οχι αρθουρους κατσαπλιαδες που ”ειναι παικταρα και θα το δουμε” κλπ, που απο τα 28 κατεληξε απο την πριμερα στην 9η του ισραηλ και τα εγκριτα σαιτ μας τον βγαζανε και κορυφαιο στα ιεροσολυμα (ουτε αυτο ισχυε), ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΛΕΡΤ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΔΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΕΤΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΑ. 3)Ενα χαφ για αλλαγη, 4)Ενα εξτρεμ, 5)Ενα σεντερ φορ
    ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥΜ αλλο ενα εξτρεμ (αναλογως πως θα μας βγει ο Ουκρα η οποιος ερθει τωρα) ισως και ενα αριστερο μπακ.

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Ποιοί δεσμοί; Αυτοί που έχουν χωρίσει; Τι σχέση έχει η αδερφή με τον Κυριάκο; Πλάκα κάνεις;

  50. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαο : Να μου πεις πού είναι ο δικός σου, για να πάει να τον βρει ο δικός μου.

  51. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΒΠ : Καλά άμα μιλήσουμε για άξονα, κλάφτα Χαράλαμπε. 8 θέλουμε αν θέλουμε να βγούμε κι Ευρώπη.

  52. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Καλησπέρα αδέρφια. Επιτέλους μαθαμε και κατι ευχάριστο, μακαρι οι 2 νέοι παίκτες να βοηθήσουν γρήγορα. Και φυσικά μακαρι του χρόνου να πανηγυρισουμε και πρωτάθλημα. Και ξανά ξανά θα γινεις βασίλισσα.. …

  53. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προκειμενου να την αποβαλεις. Κατι σαν ψυχοθεραπεια.

  54. Ο/Η Latinos λέει:

    Και ξαναλέω….Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπολειτουργει σε όλα τα επίπεδα !!! Όταν αποφασίσουν να λειτουργούμε σαν Ευρωπαϊκό κλάμπ τότε ίσως και δούμε άσπρη μέρα…

  55. Ο/Η Thomas S. λέει:

    ελπιζω να ειναι παιχνιδια των εφημεριδων αυτα τα περι Βαντιγιο…αυτος στα 21 του εχει ηδη 2 χιαστους…1000 φορες Ουκρα που ειναι ετοιμος ποδοσφαιριστης σε καλη ηλικια..και ερχεται κ με φορα αφου παιζει κανονικα στη πορτογαλια..
    θεωρω μεγιστο λαθος που δεν κινουνται για αμυντικο…και για μια εξτρα λυση στα αμ.χαφ!δεν προκειται να βγει η χρονια μονο με Σιμοες κ Γιοχανσον…οι καρτες θα πεφτουν βροχη και ακομα δεν εχουν ερθει τα ντερμπι..

  56. Ο/Η ΝΙΚΟΣ λέει:

    συγνωμη αλλα εγω εχω άλλες πληροφοριες .30 ενωσεις αυτή τη στιγμη που γραφω είναι με μαρινακη.και 6 ομαδες.αρα εχουμε 3χ30=90+6=96.επισης 6-7 ενωσεις παιζονται.και το άλλο είναι ότι μπορει να αλλαξει ο νομος και να γινει απλη αναλογικη και να εχουμε 50% μελ και 50% φαταουλ στο συμβουλιο της επο.ο κουλης το πρωτο που εκανε όταν κερδισε ηταν να παει στον γερομητσοτακη και να βγαλει φωτογραφια μαζι του.στη φωτο υπαρχει ο κουβελος και η ντορα.αυτό δεν είναι τυχαιο.εχουμε και άλλο η ντορα υποστηριζε το μουστακι.το μουστακι εκατσε και εχασε από τον κουλη.η ΑΕΚ θα παρει πρωταθλημα?ΝΑΙ.μπορει να τα βρει ο μαρινακης με τον μελλισανιδη.κουφο ε?

  57. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΝΙΚΟΣ : Για τα πολιτικά, δεν βρίσκω κάτι περίεργο για πού πήγε ο κούλης. Όπως επίσης είναι καλό το στήσιμο της δήθεν οικογένειας που δήθεν διχάσθηκε. Το μουστάκι το κάνανε μια μπουκιά.
    Μελισσανίδης να τα βρει με Μαρινάκη;

  58. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΝΙΚΟΣ : Από bugging, κόπηκε στη μέση. Συνεχίζω.
    Οι καθαρές ενώσεις είναι 7 κι έχουν τελειώσει. Δεν παίζονται. Το μέτωπο είναι πολύ μεγάλο και το θεωρώ οτι έχει σπάσει. Τα πράματα φίλε μου έχουν αλλάξει.

  59. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλησπερα Στηβεν, ο απλος φιλαθλος παλι δηλωσεις εκανε σημερα αλλα οι δυο παικτες κολλησαν στο τελωνειο 🙂

  60. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Γιατί βιάζεσαι αδερφέ;

  61. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Γιατι με αυτους που εχουμε μπλεξει φιλε μου δεν ξερεις τι σου ξημερωνει

  62. Ο/Η Thomas S. λέει:

    αν ειναι να ερθουν οι καλυτεροι απο αυτους που εχουν ακουστει , ας ερθουν κ στο τελευταιο λεπτο των μεταγραφων…
    εγω ελπιζω σε θαυμα πωλησης του ορθιου ξυλου μπας κ ερθει σοβαρος αμυντικος..

    υ.γ το φλουρι εκατσε στον Πογιετ … την πηρε την προκαταβολη για του χρονου !!!

  63. Ο/Η Latinos λέει:

    Φέρτε τον μπρους λη να γίνει χαμός!!! Πέρα απο τη πλάκα μακάρι να είναι αυτός ο δανεικός Steven…!!!

  64. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλημερα Στηβεν, το ενδιαφερον της Καιζερσλαουτερν για τον Πιου ισχυει? Οι μεταγραφες που περιμενουμε σε τι φαση βρισκονται?

  65. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Καλησπερα και σε σένα. Καινούργια νέα δεν έχω για να είμαι ειλικρινής. Περιμένω κι εγώ τις κινήσεις. Τώρα για τον Πίου, μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον μπάς και βγάλουμε και τίποτα. Πάντως αγνοώ τα πάντα.