Μοντανιέ

@all

Άντε τωρα που τελειώσαμε να το πάρει το ποτάμι:
Ο Μοντανιε εχει κλείσει απο τη προηγούμενη εβδομάδα.
Και στα λεφτα ειναι οκ-όσα πήγαινε και ο σιλβα στο γαύρο κατι παραπάνω απο το Gus.

Οτιδήποτε αλλα συζητήθηκε ηταν για να ξανά καταλήξει εκει -εκτος απροόπτου

απροοπτο θεωρείται οτιδήποτε ειναι σημαντικά φθηνότερο

αντε να δούμε

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to Μοντανιέ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ποσα παιρνει ο Σιλβα στον γαυρο Snitch? Εχουνε κλειδωσει και οι οποιες μεταγραφικες κινησεις η θα τσεκαρει το ροστερ πρωτα ο νεος προπονητης?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    1.2 καθαρά
    Μιλάει με 2 παίκτες που λογικά θα δεις σχετικά κοντα. Ο ενας ηδη προτάθηκε
    Τα αλλα εν καιρω θα τα πουμε κ θα τα δούμε.
    Το budget το εχω πει πριν μια εβδομάδα. Αν πας η φτάσεις κοντα σε ομίλους θα δεις και μια αεροδρομίου Αύγουστο
    Τα Δευτερα και την ομάδα τη τσέκαρε απο σημερα στο έγραψε ο Stevie
    Πας κ για τέρμα το μικρό απο τη Χαλκηδόνα. Που θέλει και ο μπαοκ, αλλα δε θα τα χαλασουμε εκει. Αντιθετα μπορει να τα χαλασει το νησι.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ασχετο τον Ντουσαν μπορουμε τωρα να τον λεμε Πριγκιπα? επιτρεπεται?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε πα να το λες και νεραιδα? Γκομενα τον εχω? Πες τον οπως θες. Προσεχε μονο γιατι ο Φιλης τη πριγκιποπουλα και το βασιλοπουλο τα απαγορευσε στα σχολεια.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    απορων
    2 συναντησεις..

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ξερει αυτος:
    H αποψη παραμενει η ιδια ΝΟΥΜΕΡΟ: DELETE ΚΑΙ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    εφαγε μπλοκ ο νετρινος η ο αλλος ο βρωμιτζιναλ που εμπαινε σουρωμενος και ελεγε ζητω ο τιγρης και σας γλενταει ολους ο τιγρης?

  8. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    Καλές ενδείξεις εχει αυτός ο γάλλος, τουλάχιστον κρίνοντας απο τις παλιές του ομάδες! Ενα πράγμα μονο με φοβίζει ! Αυτη η εμμονή του στα πλάνα μεγάλης διαρκείας που θέλει 1. Να εχει χρόνο και 2. Να εχει τον απόλυτο έλεγχο στην ομάδα.

    1. Στην ελλαδα οι προπονητές αλλάζουν με αστραπιαίες ταχύτητες, άρα ποια πλάνα ;
    2. Θα μπλέξει και αυτός με βατράχους και κλέφτες ….. Και βέβαια με Έλληνες ……

    @better tomorrow: δεν μπαίνουν μπλοκ σε αυτη την σελίδα, αυτη ειναι άλλωστε η μαγεία της ! Όσο να ναι ειναι ωραίο να ακούμε μια δυο μαλακιες απο τους γνωστούς φίλους! Ρε φίλε, πως θα επιβεβαιώναμε οτι μας κόβει, αν δεν υπήρχαν μαλακές;;;

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Alexandros_NY
    Τι να σου πω δε ξερω. Επειδη ειμαι ‘British’ με τους Γαλλους τη Γαλλια και τα Γαλλικα γενικα εχω μια απεχθεια..Ξερεις τι λεω τα ειδες.
    Τωρα απο την αλλη στη Ισπανια πηγε καλα. Θα τον δουμε μολις υπογραψει- συμφωνια υπαρχει κατ αρχας αλλα να δουμε και το κοντρατο.
    Για τα αλλα υπαρχει μια βασικη αρχη: οπου πας καλα ειναι τα δικα σου αλλα αναλογα πρεπει και να προσαρμοζεσαι, αυτο κανει ενας δυνατος manager σε ολες τις δουλειες. Βεβαια εδω μιλαμε για Μελλισανιδη και ΑΕΚ αλλα οκ..
    Να δουμε οπως και να δουμε τη στελεχωση και τους 6 παικτες που λενε οτι θα φερουν.

    ΥΓ Ο συγκεκριμενος ΜΑΛΑΚΑΣ εχει κοπει απο τα post μου. Τρολ και καραγκιοζηδες ΕΓΩ δεν ανεχωμαι. Ας παει οπου στο διαολο θελει να λεει τις παπαριες του, ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ να ανεχωμαστε ειρωνιες απο τους τελειωμενους.
    Οι τελειωμενοι καραγκιοζηδες παιρνουν την απαντηση τους, αφου τους τρωει ο κολος τους να ρωτανε, και δεν ξανα-ασχολουμαστε. Ολοι οι αλλοι ειναι φυσικα ελευθεροι να λενε οτι θελουν σε νορμαλ ορια. Μαλακιες αντεχω μεχρι ενα οριο. Μεχρι και manchester εχει περασει σε μενα. Και αυτο ειναι κατορθωμα πιστεψε με.

  10. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Να δουμε οπως και να δουμε τη στελεχωση και τους 6 παικτες που λενε οτι θα φερουν.

    6 βασικους εννοουνε snitch η γενικα?Γιατι οπως το βλεπω το σημερινο ροστερ κατα την γνωμη μου πρεπει να στειλει καμια 11αδα παιχτες(τους λεω και ονομαστικα) για να μην γελανε μαζι μας στην ευρωπη, δεν ειναι αναγκη να ειναι αεροδρομιου αλλα κανονικοι παιχτες.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μιλανε για βασικους η τουλαχιστον αυτο υποστηριζουν. Θυμιζω οτι βασικος ειναι ο ταπας με το μεγαλυτερο συμβολαιο. βασικος γινεσαι το χορτο οχι στα λογια.
    μη βιαζεσαι

  12. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Δημήτρη με 5 παίκτες επιπέδου και με 50-50 πάμε για πρωτάθλημα? Εντάξει ο τάπας δεν βγήκε, αλλά αυτός ήταν στοίχημα νομίζω.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Δημήτρης μόνο ΑΕΚ
    To να παρεις πρωταθλημα δεν ειναι να παρεις 5 παικτες μονο. Αλλιως οποιοσδηποτε επαιρνε 5 παικτες και καθαριζε.
    Το πρωταθλημα ειναι αποτελεσμα μιας συνεπους ομαδας που μπορει να ειναι διαχειρησημη απο το προπονητη της. Μιλαω καθαρα αγωνιστικα απο τη στιγμη που θα υποθεσουμε οτι στο διατητικο κομματι θα εισαι οκ. Με το οκ να μην ειναι μονο να μη σε σφαζουν εσενα αλλα να μη παιρνει και ο αλλος με το στανιο 29 νικες στις 30 (ουτε η μπαρτσελονα δε το εχει αυτο το ρεκορ)
    Μια ιδεα διαχειρησης πηρες απο το poyet τι ειναι δηλαδη να μη χανεις σερι ματς.
    Απο εκει και περα το βασικο που ΔΕΝ εχει η ΑΕΚ ειναι αξονας: Τερμα-CB-επιτελικο-CF.

    Ολοι οι παικτες ειναι στοιχηματα. Απλα η αποδοση αλλαζει αναλογ τι αγοραζεις. Με το ταπα η αποδοση ηταν οσο να παρει ο Γκουαρδελλας πρωταθλημα στην ελλαδα στη ζωη του..

  14. Ο/Η G.r λέει:

    Snitch ξερουμε αν ο γαλλος ηταν προταση μανατζερογραφειου η του μιλου?μου φαινεται ειχε προταθει πριν καποια χρονια και γαυρο οταν ψαχνονταν και καλα ο χοντρος με γαλλικο μοντελο..

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Ντε Μπαρτολο τον εφερε ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Τον πρωτεινε, εκανε τη προεργασια- επαφη λιγο πριν το τελικο κυπελλου και μετα πηγε ο αλλος και μιλησαν για ολα και για budget πριν 2 εβδομαδες