ΑΡΚΟΥΝΤΟΣ ΑΜΟΡΦΟΤΩΣ

Τις λίγες ώρες που καταφέρνει να μένει “ξύπνιος”,η αλήθεια είναι ότι κάνει ρηξικέλευθες προτάσεις. (η λέξη ρηξικέλευθος είναι στις “απαγορευμένες” προφανώς, αλλά αναγκαστικά την χρησιμοποιώ. Μια άλλη λέξη,πιο “λαική” θα ήταν ας πούμε “ριζοσπαστικές”…χμ…ναι,καλύτερα είναι).

“Τα αρχαία διδάσκονται παρά φύσιν”. Κάτι θα ξέρει.  Τί παραπάνω να ξέρουν ΟΛΑ τα Ανώτερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που τα έχουν κάτω απ΄το μαξιλάρι τους; Και που από αυτά αποφοιτούν οι κατοπινοί   οικονομικοί και πολιτικοί κυβερνήτες των χωρών οι οποίες δανείζουν την “ψωροκώσταινα” άρα και τον Φίλη,για να χορταίνει την στομαχάρα του.

Ο γυφτοαριστερισμός της αμορφωσιάς και της ξυπολησιάς, ο ουδεμίαν έχων σχέση ας πουμε με τον αριστερισμό του μορφωμένου και ευπατρίδη Λ. Κύρκου,μας έχει  χτυπήσει την πόρτα.

“Καρανίκες παντού”. Αυτό είναι το σύνθημα. Πράγμα το οποίο χαροποιεί τα μάλα τους καπιταλιστές δανειστές μας, αφού η Εθνική αποφλοίωση πρέπει να ακολουθεί κατά πόδας την ισοπεδωτική οικονομική καταράκωση, στην οποία πολύ “πετυχημένα”, μετά από 6 συναπτά έτη περιήλθαμεν.

Τουτέστιν, “Καρανίκες” στην οικονομία (“όλοι στα 400 ευρώ το μήνα και στα κοινωνικά εισοδήματα και στα συσσίτια”)  “Καρανίκες” και στην μόρφωση και την εκπαίδευση. Εξίσωση προς τα κάτω και εδώ,για να μη νοιώθουν μειονεκτικά “οι απο κάτω”. Αυτό βολεύει φυσικά και τον ίδιο τον “υπουργό” Κοιμήσεως, τον Φίλη,αφού το ανυπόληπτο-‘εως τώρα- απολυτήριο Λυκείου το οποίο κατέχει, θα αναβαθμιστεί και ως “Πιστοποιητικό Λυκείου” θα “μοιάζει”  “πτυχειο πανεπιστημίου”. Δεν θα λέγεται έτσι,αλλά θα λογίζεται ως τέτοιο.

Αφου είναι γνωστό πως τα Πανεπιστήμια, οι σπουδές,τα διδακτορικά, οι διατριβές,είναι για τις “επάνω τάξεις”. Στις οποίες δεν ανήκωμεν και μετά βδελιγμίας αποτάσωμεν,ως εκούσια αγράμματοι και εσκεμένα αμόρφωτοι.Γνήσιοι εκπρόσωποι του προλεταριάτου, του οποίου η θέση πρέπει να είναι “στα εργοστάσια και στις ταβέρνες” και όχι στα αμφιθέατρα,στα εργαστήρια και στας Ανωτέρας Σχολάς.

Οποιος στο εξής θα κρατά στα χέρια του “Πιστοποιητικό Λυκείου” θα θεωρείται κάργα καταρτισμένος, ίσως  σε υπερβολικό βαθμό,που θα “κινδυνέυει” να αποχαρακτηριστεί. Αν σκεφτεί κανείς πως “η αριστεία είναι  ρετσινιά” και ” η καριέρα είναι χολέρα”.

Σιγά τώρα. Μεσ΄τον ήλιο και τη θάλασσα ζούμε. Με χιλιάδες νησιά που “βουλιάζουν” από τουρίστες. Τι χρειάζεσαι δηλαδή παραπάνω από ενα Γυμνάσιο, για να σερβίρεις τους Βισιγότθους δανειστές στις ταβέρνες; Τι να την κάνεις την μόρφωση,όταν θα μιλάς “απταίστως” την “γλώσσα του λαού” που λένε και οι γυφτοσυμμορίτες Φίληδες.

Οι οποίο ναι μεν είναι αρκούντως αμόρφωτοι πνευματικά,όσο χρειάζεται δηλαδή για να περνιόνται ως “λαικοί τύποι”,αλλά από πλευράς τσέπης, οικονομικά, είναι κάργα καπιτάλες και καραδεξιοί.

Και είναι γνωστό το ρητό: “δεν θα πρέπει να γνωρίζει η αριστερά(περιοχή του εγκεφάλου) τι ποιεί η δεξια(τσέπη).

Κινδυνεύουν εκτός των άλλων, όσοι έχουν επώνυμο που παραπέμπει σε τίτλο ευγενίας. Ο δήμαρχος την γάμισε. Εναντιώθηκε στην “Αγία Σόφία” και τώρατον τιμωρεί ο “Κύριος” δια του “άθεου” Φίλη. Δεν θα λέγεται πια “Βασιλόπουλος” αλλά Ποπολόπουλος.

Επίσης,ο “Α-Β” Βασιλόπουλος,μετονομάζεται σε “Α-Σ” Συντροφόπουλος.  Το ομώνυμο φυτό, επίσης θα μετονοματεί σε “Κουμουνδουρόπουλο”.

Τέλος τα “βασιλιά μου” και “‘αρχοντά μου” κλπ. που λέτε στα παιδιά σας. Ελεος πια με αυτην την ρατσιστική ταξική τάση, η οποία δεν είναι σύμφωνη με τον ισοπεδωτικό εξισωτισμό των γυφτοσυμμοριτών που λατρεύουν την τεμπελιά,αγαπούν την ξάπλα και υμνούν την πνευματική πείνα.

Στο εξής, θα τα προσφωνείτε ως “σύντροφέ μου”, “συναγωνιστή μου”.  … “Σπάρτακέ μου” εν ανάγκη το ανώτερο.

Φυσικά, εξ’υπακούεται πως τα “αγορίνα μου” “παλικάρι μου” κλπ απαγορεύονται,αφού  γινεται ευθεία αναφορά στο φύλο του παιδιού,το οποίο δεν πρέπει να του το υποδεικνύουμε εμείς,αλλά “να το ανακαλύπτει το ίδιο στην πορεία”, ΄μη παρεμβαίνοντας στο έργο της φύσης. Θα τα φωνάζετε χαιδευτικά “μπιμπελό μου”, “κουκουνάρα μου”, “κοντσίτα μου” κλπ. Και όπου κάτσει η “μπίλια”.  Μπορεί το φύλο να μην είναι “κρούστας” όπως θα θέλαμε, αλλά να βγει “για πίτσα”. Δεν είναι σωστό να “ζυμώνουμε” το φύλο με λεκτικες παραινέσεις ,αφού το υλικό του,το αλεύρι δηλαδή του DNA του, ίσως να είναι “για όλες τις χρήσεις”. Γιατί να παρέμβουμε; Σωστό.

Μετά την οικονομική εξαθλίωση και την κοινωνική καταράκωση ήταν αναμενόμενο,ως επιβεβλημένο, να μην μείνει “πίσω” και ο χώρος της δημόσιας εκπαίδευσης,αφού δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη να θέλει “Καρανίκες” στην Ελλάδα και απ’την άλλη να κάθεσαι να σπουδάζεις και να μαζεύεις πτυχία. Είναι-εκτός από άτοπο-και αντιπαραγωγικό και σπαταλά και δημόσια κονδύλια τζάμπα.

Ολοι με μια πετσέτα και ένα δίσκο στο χέρι,με άδειο το κεφάλι μα μεγεμάτη καρδιά, ολούρμο να φχαριστήσουμε τους ξένους,για την “σωτηρία” που μας παρέχουν δια των απαραίτητων “μνημονίων κατανόησης”. Αλλωστε και τα παιδιά στα σχολεία,τέτοιο θα υπογράφουν. Κάποιο συμφωνητικό. Ενα “memorandum of UNDERstanding”.

Αν υπάρχουν κάποιοι που τρίβουν τα χέρια τους με την εθνική αποτέφρωση,είναι οι καπιταλιστές. Εφ’οσον είναι γνωστό πως τα εθνικά σύνορα και οι τοπικές “αγκυλώσεις” αποτελούν εμπόδιο στην εμπορική-οικονομική-ολιγαρχική παγκοσμιοποίηση. (η οποια παρεμπιπτόντως δεν θα επιτελεστεί, όυτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια)

Νερό στον μύλο των Μπάφετ και των Σόρος κουβαλάνε οι γυφτοσυμμορίτες που κουνάνε την γκλίτσα του αριστερού. Νερο,από την “πίσω” πόρτα. Αντε να το δουν αυτό,τα χαιβάνια της θολοκουλτούρας και της εξισωτικής δικαιοσύνης που χειροκροτάνε την Προκρούστεια ζωή η οποία τους επιφυλάσεται. Ισως βέβαια να είναι και το ζητούμενο,πολλών εξ αυτών.

Το να κρύψεις την μετριότητά σου ζώντας ανάμεσα σε καλύτερους, είναι δύσκολο. Μπορείς όμως να το  προσπαθήσεις. Ποτέ δεν ξερεις.  Μπορεί μια μέρανα δικαιωθείς. Να γίνεις “Σύμβουλος Στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού. Η και Υπουργός Παιδείας. Η και Πρωθυπουργός  Και ότι φανταστείς. Είναι πανέυκολο πια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to ΑΡΚΟΥΝΤΟΣ ΑΜΟΡΦΟΤΩΣ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλημέρα,

    Τόσα πολλά και τόσο γρήγορα τέτοια μέτρα μόνο κατι τελείως πουλημενοι και ξεφτίλες θα επερναν. Αυτοί ούτε τα προσχηματα δεν κρατάνε.
    (απορων)