Δεν πειράζει

Φιλική ήττα από τον Σπανό. Με μια ομάδα της προκοπής παίξαμε και χάσαμε. Πλάκα κάνω. Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Μπορεί οι παίκτες να έχουν βαρεθεί τα απανωτά φιλικά. Μπορεί να φταίει η πανσέληνος. Οπως και να έχει η παράταση της έναρξης του (κωλο)πρωταθλήματος, κάνει καλό στην ΑΕΚ η οποία συνεχίζει τις προσθήκες  παικτών και άρα είναι απαραίτητος ο χρόνος προσαρμογής και είναι καλό που αυτός ο χρόνος είναι προ της ενάρξεως του πρωταθλήματος 50-50.

Στο άκουσμα του ονόματος “Χριστοδουλόπουλος” λέω “πήραμε τον Μάκαρο”. Ο Μελισσανίδης μεράκλωσε και έκανε το μεγάλο “μπαμ”. Μετά βλέπω φωτογραφία του Λάζαρου ο οποίος βολοδέρνει κάπου στην Ιταλία. Δεν βαριέσαι λέω. Ονειρα και όνειρα,πήγανε χαμένα.

Και κάποιος Λέσκοτ από την Αγγλία,στα συντάξιμα χρόνια του. Θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουν οι δυό τους,μαζί με όλους όσους ήρθαν. Δεν είναι καλό να κάνουμε κρίσεις,πρωτού δούμε και  πάρουν τον εύλογο χρόνο συμμετοχής. Ελπίζουμε σε μερικούς μήνες να μη βλαστημάμε,αλλά να μας δώσουν πολλές αφορμές να μιλάμε κολακευτικά για αυτούς,όπως και για όλους,αν γίνεται.

Πάντως όλοι σχεδόν οι νεοφερμένοι το λένε ξεκάθαρα με το που πατάνε αεροδρόμιο: “Ηρθα για πρωτάθλημα”. Κρίμα να μη το λένε και οι σχεδιαστές. Αφήνουν τους υπαλλήλους να μαρτυράνε το μυστικό και οι ίδιοι δεν βγάζουν άχνα για τους στόχους (η μάλλον τον στόχο) της ομάδας.

Τι κρίμα ο υφιστάμενος να έχει μεγαλύτερες βλέψεις από τον προιστάμενο. Ο οποιος προιστάμενος προσπαθεί πρώτα να εξασφαλίσει το 50-50 και κατόπιν να ξεστομίσει την λέξη πρωτάθλημα. Θέλει να το “δέσει” δηλαδή. Δεν είναι για “κορόνα-γράμματα” στα 67. Ενώ οι υπάλληλοι, μπορούν να λένε ότι θέλουν. Παιδιά είναι.

Και μάλλον έχει δίκιο. Εδώ  προ αμνημονεύτων ετών έγινε μεγαλοπρεπέστατη εκδήλωση στο Ωνάσειο παρακαλώ,για το νέο γήπεδο,του οποίου έχουν ονοματίσει μέχρι και τις θυρες,αλλά “ξέχασαν” να βρουν λεφτά να το χτίσουν. Δεν υπολόγισαν αυτήν την λεπτομέρια. Είναι σαν να πηγάινεις σινεμά για να δεις χολιγουντιανή υπερπαραγωγή και αντί αυτού,να βλέπει θέατρο σκιών του Σπυρόπουλου.

3 χρόνια τώρα, τα μόνα λεφτά που έχουν εξασφαλίσει, είναι τα “αναγκαστικά” και αναμενόμενα από το ποσοστό των διαρκείας. (είναι που δεν έχει σχέση η ΠΑΕ μετην Δικέφαλος)

Στην οποία “Δικέφαλος” στο ταμέιο της, από ΑΜΚ παίζει να έχει λιγότερα από όσα έχει το παγκάρι του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Περιμένει όλους τους άλλους ου ¨Μητσους για να μιλήσει τελευταίος. Σου λέει “και αν δεν γινει τίποτα τότε τι γίνεται”; Σωστό. Αυτό όμως δεν φάινεται να είναι πρόβλημα για τους άλλους,όσους τέλος πάντων έχουν ως τώρα ή στο άμεσο μέλλον βάλουν μερικά ευρώ και πάρουν μετοχές. Αυτοί ας τα χάσουν,δεν πειράζει. Ποιος τους χέζει. (που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση,αφού είχε δεσμευτεί ο ίδιος ο “εγγυητής” πως “αν δεν γινει το έργο,τότε θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω”)

Βέβαια θα αναρωτιέται κανεις “τότε γιατί δεν βάζει και τα δικά του διαβόητα 10 εκατομμύρια; Σε εταιρεια δική του,στο όνομα του γιού του θα είναι. Αν δεν γινει τίποτα τα παίρνει πίσω,όπως όλος ο κόσμος)

Είσαι καλά αδερφάκι μου; Εχει βάλει πουθενά λεφτά ο Μελισσανιδης,για να βάλει τώρα; Επειδή ακούς αυτές τις πολυχρονομένες μαλακίες και αερολογίες που λέει ίσα για να φουσκώνει τα μυαλά των-όποιων- συμμετεχόντων στα -όποια- “πρότζεκτ”; Πρόσκληση κάνει γενικά. ” φέρτε λεφτά για να τα διαχειριστώ παιδιά,γιατί εγώ είμαι τίμιος με ταπεινή καταγωγή,ακούω Καζατζίδη και έχω λόγο-συμβόλαιο”.

Βάζει βέβαια λίγα,μερικά,αλλά κρυφά. Ε,ναι. Δεν θέλει να το ξέρει ο κόσμος. Βοηθάει στη ζούλα κάτι παιδιά με  μαθησιακές δυσκολίες,τα οποία αθλούνται κι όλας.  Είναι χριστιανός από τους λίγους. Μπράβο του.

Ενώ οι άλλοι είναι λαθρέμποροι,ναρκοπαθείς, που στήνουν εγκληματικές οργανώσεις,παράγκες, στοιχηματίζουν στην Μαλαισία.παντελονιάζουν αβέρτα χωρίς ντροπή. Αίσχος! Σα να έχει δίκιο. Ο ίδιος δεν κάνει  τιποτα από όλα αυτά. Λογικό είναι να δυσανασχετεί. Και να απορεί “γιατί ο κόσμος δεν ανήκει στους καλούς κ’αγαθούς,παρα αγεται και φέρεται από κακούργους και δόλιους”; Ελα ντε. Αυτό ρωτώ και γω ρε Μήτσουλα. Μαζί σου είμαι.

Επί τι ευκαιρία να πω πως εδώ μέσα υπάρχουν και μερικοί που έγραφαν- ΠΡΟ της έλευσης Μελισσανίδη- πως ο Μαρινάκης είναι ο μόνος που επενδύει και πως κρατά καθαρό και νοικοκυρεμένο το μαγαζί του και γι αυτό είναι πρώτος και καλύτερος και κονομάει τα λεφτά του C.L, κλπ-κλπ.  Ενώ ΜΕΤΑ την έλευση Μελισσανιδη, αίφνης ο Μαρινάκης έγινε μπαγαπόντης “ψευτοεπενδυτής” με τα λεφτά των άλλων, ο οποιος “παντελονιάζει τα έσοδα της ΠΑΕ και αφήνει πίσω μόνο φέσια”. Πολύ  βολικό να είναι  κανείς “ευλύγιστος”. Μπορεί ας πούμε να κρεμαστεί ανάποδα από το πολύφωτο και να κάνει κατακόρυφες πίπες.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Δεν πειράζει

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Η ομάδα πάιζει το ίδιο βαρετό αργό ποδόσφαιρο που έπαιζε επί Δελλα.Καμιά πρόοδος.Το ρόστερ είναι γεμάτο βαριά κορμιά που δε στρίβουν ουτε με ρυμουλκο.Τράτζικ.