Να περασει ο επομενος

 

Μας τελειωσε χτες απο οσο εμαθα ο θερμαστης απο το Τσιμπουτι. Δοθηκε δηλαδη εντολη να παμε για προπονητη παλι. Βεβαια ο ιδιος ειχε δωσει εντολη να διωξουμε το Πογιετ, να φερουμε τον Τιμουρ, να διωξουμε το Τιμουρ, να φερουμε τον Γουιλι κ.ο.κ. Τα ιδια παντελακη μου δηλαδη και σε δουλεια να βρισκωμαστε: φυγε εσυ ελα εσυ ξαναφυγε εσυ και ολα τα ιδια μενουν.

Ο Γουιλι φταει που ειχε μια ομαδα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στη Τουρκια και μας θαμπωσε η δουλεια του. Μονος του ειδε φως ενα βραδυ και λεει δε μπαινω να προπονησω και εγω την ΑΕΚ? Εδω την προπονησε ο Γκουαρδελλας 2,5 χρονια και πιο πριν ο Βαγγελης Βλαχος που εκφραζει και αποψη κιολας στι τηλεορασεις. Αρα εγω γιατι να μην? Επειδη ειμαι λιγο μαμπρο και λιγο βοητο θερμαστη? Σιγα που θα καταλαβουν τη διαφορα. Εδω το αφεντικο μου με budget ΔΙΣ στη Ref. United και την εχει 11 ποντους πισω Νοεμβριο μηνα. Αμα το αφεντικο εχει -11 γιατι σας φενεται περιεργο που ο υπαλληλος ειναι -9? Σαμπως εχει Ιμπραιμοβιτς Πογκμπα Ρουνει Ματα?

Ενα Πεκχαρτ εχει που απο οσο διαβαζα τον ειχε κανα πενταλεπτο ορθιο μεχρι το 87’ γιατι δεν ειχε αποφασισει ακομη ποιον θα κανει αλλαγη. Να βγαλω μηπως το τερμα και να βαλω το ψηλο στη θεση του? 1,94 ειναι θα κλειδωσω το Χ. Μηπως να τον κανω αριστερο μπακ και να περασω το Ντιντακ δεξι εξτρεμ… οπως Αναγεννηση? Προβληματισμοι πολλοι λοιπον στο παγκο απο τον Γουιλι, αυτα εβλεπε ο λευκος Πιου κα ξαναβαλε το μπουφαν του μην αρπαξει  και καμμια πουντα. Τελικα διαβαζω η αλλαγη να χτυπησει το ματς ο Γουιλι την εκανε στο 87’. Καλλιο αργα παρα ποτε, αλλωστε ο λευκος Πιου ειτε μπει βασικος ειτε στο 87 το ξερουμε το αποτελεσμα. Βαλτον εκει και αυτον να πουμε οτι κατι καναμε. Αλλωστε οπως διαβαζω- η αγαπημενη μου ωρα οταν πεφτει υπνος Κυριακη πρωι, αραζω με το laptop με θεα το παρκο  και χαζευω τους ανεξαρτητους δημοσιογραφους στο Ελλαντα- ο θερμαστης ειναι ευχαριστημενος που εχει καταφερει να μαζεψει 6 ποντους απο τους 15 συνολο. Τριτοι ειμαστε και απο οσο βλεπω αντε να παμε εκτοι-εβδομοι σε ισοβαθμια με τη Ξανθη αφου την εχουμε νικησει στο μεταξυ μας.

Οι συγκρισεις κυριοι ειναι απλες: Πειτε μου ποιοι παικτες απο την ενδεκαδα μας θα χωραγαν στο ροστερ του ανταγωνισμου. Ο καλογερος (οταν ειναι οκ), ο Σουηδος ο Σιμοες και ελπιδοφορα ο Γαλανοπουλος. Για το μικρο ΕΝΑ ημιχρονο τον ειδα σε ενα φιλικο το καλοκαιρι και ειχα γραψει τοτε οτι ειναι μια χαρα παικτης. Παραπανω απο μια χαρα, πολυτελεια για την ΑΕΚ να εχει ενα παικτη με μηδεν κοστος, Ελληνα σε αυτη τη θεση. Καναν αλλο εχουμε? Το Μανταλο θα μου πειτε. Σιγα τα ωα θα απαντησω. Ενας ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ παικτης της πλακας, ΑΡΓΟΣ, που εχει ενα προσον μονο: κραταει τη μπαλλα κοντα του και ειναι δυσκολο να του τη παρεις οταν κανει κλειστες τριπλες. Ουτε δεκαρι ειναι ουτε κανας τρεχαλατζης ειναι ουτε καμμια σαρανταρα μπαλλια εχει. Απλα οταν εχουν πονεσει τα ματια μας τοσα χρονια ο καθε Μανταλος μας δειχνει ‘class’. Αμα ειναι ο Μανταλος δεκαρι ο Τσιαρτας τι ηταν τοτε? Πενηνταρι? Ο Τσορι του Gay που μπηκε στα 35 του 10 λεπτα στο τελικο και πηγε να μας το γυρισει τι ειναι? Κατοσταρι?

Για τους αλλους δεν εχω να πω κατι. Απο τη στιγμη που ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι ο Χριστοδουλοπουλος ειναι ποδοσφαιριστης και πας και του δινεις λεφτα  εισαι αξιος της μοιρας σου. ΟΛΟΙ οι επιθετικοι ειναι απροπονητοι, χωρις προετοιμασια (Πατιτο-Αλμειδα-Λαζαρος) και μετα απορεις γιατι δε βαζει γκολ. Που περπατανε και στο μισο ημιχρονο ειναι χειροτεροι απο μενα μετα απο 90 λεπτο με ερασιτεχνες.

Απο αυτους τους 3-4 λοιπον κανενας αλλος δεν παει μεταγραφη ουτε στο ΜΠΑΟΚ ποσο μαλλον στο Gay. Για το βαζελο δε ξερω μιας και μας πηρε το Κουτρουμπη και Κλωναριδη  οποτε τους εχω ικανους να χτυπησουν Μπακακη..

ΑΥΤΟ ειναι το ροστερ, αυτος ειναι ο προπονητης αλλα κυριως ΑΥΤΟΣ ειναι ο τροπος και το budget που εχει αποφασισει να πορευτει ο Μελισανιδης και η ΑΕΚ. Οποτε μη σας κανει ΤΙΠΟΤΕ εντυπωση, το ειχα πει δυο φορες οτι στη Κερκυρα θα κανουμε γκελα. ΑΝ παρεις το Κομποτιακο καλα θα ειναι μια και τα Γιαννενα ΞΕΧΝΑ ΤΑ εντος εδρας (μη σου κανουν και κανα διπλο προσεχε) ετσι οπως εισαι. Ομαδα που πρωτο σκορερ ειναι ο Πεκχαρτ με 3 γκολ, ο Αλμειδα 1,90 χωρις προετοιμασια βαρυ κορμι το βαζεις να παιζει στον ασβεστη και το Πετρακη να την εχει δει κατι μεταξυ Ινιεστα και Σουαρες, ΟΥΤΕ PLAY OFF δεν μπαινει.

Καθωμαστε και κανουμε αναλυσεις τωρα για το Μανταλο (αν ειναι δυνατον με το γιδι) τον Αραβιδη και τον Ανεστη. Ανθρωπους που κανενας ανταγωνιστης δεν σχολειται και δεν θα εβαζε στο ροστερ του η αν εβαζε κανενα θα ηταν πιο πολυ να μας μπει στο ματι. Οπως ακουω παμε λεει να παρουμε το Τζαβελλα! ΕΛΕΟΣ με το βλαμμενο. Γιατι δε παιρνουμε και το Μανιατη να κανουμε διδυμο?

 

Κλεινω με μια παραγραφο απο μια συνεντευξη του Μορα- ειναι παντα χρησιμο να ακους αυτους που εφυγαν, που προσπαθησαν σε πιο ξενο περιβαλλον απο το να κανουν αρπαχτες δεξια και αριστερα, που ζουν εξω απο το βοθρο της Ελλαδας και εχουν δει 5 πραγματα παραπανω:

“ Αν ήξερα πως υπήρχε μια βάση ανθρώπων που θα βοηθούσαν να ξεκινήσει κάτι και ας ήταν από τη Γ’ Εθνική, αν υπήρχε ένα τέτοιο project μπορεί και να επέστρεφα να βοηθήσω, αλλά να το κάνω χωρίς να υπάρχει το παραμικρό; Αυτό θα ήταν στο μυαλό μου πισωγύρισμα, γιατί είχα κάνει τα πάντα για να βρω δουλειά εκτός Ελλάδας. Πώς θα μπορούσα να γυρίσω για μια κατάσταση που δεν θα ένιωθα σιγουριά; Αυτό θα ήταν λάθος και ευτυχώς δεν το έκανα”.

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

43 Responses to Να περασει ο επομενος

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Ο Γκουαρδελλας ειναι ελευθερος (ποιος να τον παρει το βλακα, ουτε σε τοπικο δε τον παιρνουν)
    Γιατι δεν κανουμε μια επιστροφη ενα back to the future ενα restart να πεταει μπροστα η ομαδα?
    Ο Βοσνιος που μας εχει σωσει 4 φορες με 3 επιστροφες δηλαδη καλυτερος ειναι? Εδω και 3,5 χρονια μας σωνει ο αετοματης με τους Ποποβιτς-Μπεεεσεβιτς-Ζοριτς-Ντα Κολ!!! και εσχατως ετοιμαζει και νεους παικταραδες τυπου Ατζαρεβιτς.

    Εχει και μπολικους οποδουςο Βδελλας εξισου ΗΛΙΘΙΟΥΣ και εδω μεσα αλλωστε που μας τον εξυμνουσαν μηνες. Ειναι οι ιδιοι που ψηφιζουν Αλιεξη βεβαια οποτε ειναι ευκολο να καταλαβεις το IQ.. (κατι μεταξυ αμοιβαδας και διπυρηνου)

  2. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Kάτι μου λέει πως μετά το Μοράις δεν θα αργήσει να μς χαιρετήσει και ο Μαϊστόροβιτς ο οποίος τον έφερε και τον χρεώθηκε.
    Δεν ξέρω τι συμφωνία έκανε με το αφεντικό, αλλά βλέπω πως μέχρι στιγμής.. δεν.
    Ο άνθρωπος που δουλεύει και τρέχει με γνωριμίες κτλ, φαίνεται. Ο ψηλός πολύ χαλαρουϊτα. Όπως και αυτός ο απίθανος Ντε Μπαρτόλο.
    Ο γαύρος σε αυτές τις θέσεις έχει Βρέντζο, Καρεμπέ κτλ, ανθρώπους που όσο να’ναι είναι χωμένοι στα πράγματα.
    Ο Μελισσανίδης πήγε και πήρε έναν παλαίμαχο της ΑΕΚ που ήταν σχολιαστής στην Σουηδική τηλεόραση και μιλάει 7 γλώσσες. Τρομερό παλμαρέ.
    Προφανώς σκέφτηκε οτι μπορεί να μας βρεί και άλλους Γιόχανσον, αλλά δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή να σου πέφτουν λαχεία. Διότι Γιόχανσον και Σιμόες ήταν λαχεία (αν και ο Σιμόες φέτος δεν..)
    Ο Μαϊστόροβιτς και σαν παίκτης τουρίστας ήταν.. και τώρα πάλι τουρίστας είναι. Καλό παιδί, σοβαρός αλλά δεν είναι το τσακάλι που θα μπορούσε να βοηθήσει την ΑΕΚ. Ακόμα και τον Μιλοβάνοβιτς για καλύτερο τον εχω.
    Λέμε για το Μπάγεβιτς. Ο Μπάγεβιτς ουσιαστικά εδω και λίγους μήνες είναι στο περιθώριο. Διακριτικά μεν, αλλά στο περιθώριο. Ανέλαβε ο Μελισσανίδης, έβαλε Μαϊστόροβιτς. Ποιό είναι το αποτέλεσμα? τα έκανε χειρότερα.
    Και δεν ξέρω τελικά πόσοι και ποιοί πρέπει να φύγουν για να ισιώσει το πράγμα.

  3. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    The Snitch τώρα που είπες για Δέλλα: στο 365 σχολιάζει και αυτός ο τραγουδιάρης ο συριζαίος ο Π. Θαλασσινός και σε κάθε ευκαιρία γράφει “ο Δέλλας φταίει”
    Έμεινε 2 χρόνια πίσω αυτός
    Θα τον στόλιζα αλλά με έχει block ο μαλάκας ο κιοφτές
    Καθένας με τον πόνο του. Άλλοι λένε για το Δέλλα άλλοι γράφουν “Ντέμη γυρνα να μας σώσεις”..
    Και μετά φταίει ο Μελισσανίδης που τους δουλεύει ψιλό γαζί?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τον Μοραις αλλος τον κουβαλησε. Ασε σε ποιον τον χρεωσαν τα παπαγαλακια. Και ο Μπαγεβιτς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ-ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ δεν τον ηθελε. Οχι γιατι ειχε θεμα ουτε με τον ανθρωπο ουτε με τη προπονητικη του ‘καρριερα’, απλα δεν ηταν δικος του και στραβωσε.

    Δεν υπαρχει ανενεργος και λιγο ενεργος. Αυτα ειναι για το δημοσιο που ο ενας ξυνει τον αλλον. Οταν σε μια ιδιωτικη ΑΕ εισαι σε ενα ποστο- ποσο μαλλον τοσο ψηλα- εισαι ενεργος θες δε θες. Μια χαρα λυνει και δενει ο Βοσνιος στη ΠΑΕ μην αγχωνεσαι. Και δε το κουναει ανα δεν απολυθει επισημα- πραγμα που ξερει οτι ο αλλος δε θα το κανει γι αυτο και το παιζει κινεζος και βγαζει την ουρα του απ’εξω. Εχεις ακουσει ολοκληρο διευθυντη τμηματος- στην ουσια ΝΟ2 στο ποδοσφαιρικο τμημα και ΝΟ3 στη ΠΑΕ να μη μιλαει? ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν εχει πει γιατι ξερει οτι και σκατα τα εχει κανει και ο κοσμος στη μπουκα τον εχει. ΘΡΑΣΥΣ ειναι οχι χαζος.

    Τωρα για τα αλλα τα ειπα και χτες σε σχολιο: Ο Μελ θεωρει οτι ετσι πρεπει να λειτουργει η ΑΕΚ με τοσο budget με αυτους τους υπαλληλους (Μπαγεβιτς-Δημητριαδη-Δηματο-Μοραις) και αυτο το ροστερ με Μανταλους και Μανταλακια.
    Εδω στη θεση του Δεδε εβαλε καποιον Λυσανδρου που πρωτη ενεργεια ηταν να βριζει τους Αγγλους (Λεσκοτ-manager) και να τον ακουει ολο το κτιριο.. ΑΣΤΕΙΟΙ τυποι σε σοβαρες θεσεις, βαλμενοι απο αναλογο ανθρωπο που ειναι του ποδαριου.

    Βεβαια δικο του ειναι το καταστημα και καλα κανει και κανει οτι θελει. Αμα αυτος νομιζει Μοραις, τοτε Μοραις. Αν νομιζει Λαζαρο τοτε Λαζαρος. Ας κατσει αναλογα -9 στις 4 Δεκεμβριου, ειναι και ατυχος γιατι τωρα το βαζελο ΔΕΝ τον νικας και πας χαλαρα -12 και ερχεται και ο Αγιαξ της Ηπειρου σε 15 μερες, μη ξεχνας οτι εχεις και τον Αστερα εκτος. Χαλαρα απο -15 μεχρι -18 θα εισαι πρωτο δεκαημερο Ιανουαριου και εδω ειμαστε.
    Βεβαια και ο κοσμος αναλογα πιστευει γι αυτο και ειδες 3822 τη τελευταια φορα. Τωρα που θα ειναι κατω απο 3,000 τα εισητηρια να δεις. Μη ψηνεσαι που ανοιγουν τις πορτες μπας και φανουν κανα ταληρο..

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλλοι εχουν τον Jagger, τον Bowie, τον Clapton, τον Mercury και αλλοι το Παριο, το Νταλαρα, το Θαλλασινο και το Σακη. Τι ψαχνεις τωρα και εσυ σε ΤΣΥΡΙΖΑΙΟ λογικη?
    Ο Ντεμακος εχει κατι ποινικα (κακουργηματικου χαρακτηρα) σε εκκρεμοτητα. Κατι με πλαστες ενημερωτητες, κατι ΦΠΑ κλπ. Βασανα ο ΑΕΚαρας ασε..πως αλλωστε χτισαμε βιλες 10εκκ στο Κεφαλαρι? Με το μισθο (που δεν επαιρνε) απο την ΑΕΚ? Οσο εβγαζε καλα λεφτα (και αυτος και η γυναικα του) εμεναν στο απο κατω δρομο απο μενα στη Φιλοθεη σε ενοικιο- στο παλιο σπιτι του Νταλαρα.
    Μολις εγινε αμισθι προεδρος (και η αλλη σχεδον ανεργη) εμφανιστηκαν βιλες, σκαφη, εταιρειες, ferrari, μπαρ με το κουμπαρακι του και οτι θες.
    Τι να σου κανει ενας μισθος…

  6. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Δηλαδή λόγω των εκκρεμοτήτων με τα ποινικά δε μπορεί να τον φέρει?
    Τον έχω ικανό το Μελισσανίδη να βάλει το Ντέμη στην ΠΑΕ μπας και πάψει ο κόσμος να τον βρίζει για λίγο καιρό

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    1) Ποινικα (2 κακουργηματα)
    2) Ομορφες στιγμες τοτε στην Ερα με το Ζουπα
    3) Ο τυπος ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ διαχειρηστης στη ιστορια της ΑΕΚ- ο Μακης μπροστα του ειναι γατακι. Επι των ημερων του ΧΑΘΗΚΑΝ ΒΙΒΛΙΑ και τα φεσια εφτασαν τουλαχιστον τα τριπλα απο το Μακη. Τα εχουμε πει
    4) Ενας (δεν ειναι και πολλοι) που ενισχυει οικονομικα το γηπεδο, οχι να ακουσει αλλα δε θελει να το βλεπει ουτε σε φωτογραφια. Ο ιδιος που του εβαλε φρενο στις ‘μεταγραφες’ νυχτας και του εκοψε το βηχα.
    5) Ποιος κοσμος θελει το κοντοπιθαρο? Η βρωμητζιναλ που τον βριζει (για αλλους λογους) η ο απλος κοσμος που του ειναι αδιαφορος? Κατι καμμενα τον πιστευουν ακομη. ΟΛΟΙ θυμουνται πως πηδηξε το ποντικι απο το καραβι. Δεν ειναι και μακρια ο καιρος. Λιγο πριν πηδηξει προλαβε και εκανε κλειστο τριετες στο Δωνη, αφου ειχε κανει στο Φερερ 6 μηνες πριν και βολεψε και το Μπασινα με μια 600αρα..

    ΑΣΕ… τον ειδαμε τον ΑΕΚαρα..οπως και ΟΛΟΥΣ τους ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΔΕΣ απο το 2004. 2-3 ηταν σοβαροι μονο απο το μετοχικο, οι πρωτοι που αποχωρησαν μολις ειδαν το δουλεμα και τις αρπαχτες.

  8. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Δεν ξέρω, εγω βλέπω ολο και περισσότερους να μουρμουράνε για να τον φέρει.
    Ξεχάσαμε τα δικά του κατορθώματα και θυμόμαστε το πρωτάθλημα που του πήρε ο Κόκκαλης στα χαρτιά

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εννοεις το πρωτάθλημα που είχε βγει και μίλαγε για χαμένη χρονια τον Ιανουάριο σωστά; Τοτε που εφερε το πατερ.
    Εννοεις το πρωτάθλημα που ΔΕΝ πήγε καν στο CAS στην εκδικαση;

    Εννοεις το πρωτάθλημα που βγήκε δεύτερος και ο συναιτερος του ο ζήκος- στην eleven- δήλωσε ετσι απλα οτι σταματάει και δε παιζει στα play off.

    Εννοεις το πρωτάθλημα που ο άλλος ο ρουφιάνος έλεγε αντε μην ανοιξω το στόμα μου και δε κατεβαίνω να παιξω. Λες και το κρατάγε ποτε κλειστό..

    Εννοεις το πρωτάθλημα που ο Δέλλας εκανε οτι πονάγε μαζί με το ρουφιάνο και άφηνε το Νίνη να μας βάζει γκολ για να παει μετα να πάρει τα 25 απο το Chl που αποκλείστηκε ο gay

    Όντως αυτα πρέπει να θυμάται ο κοσμος..που εχει μνημη χρυσοψαρου και ψαχνει να βρει ποιος τα εχει κανει λιγοτερο ροιδο απο τον αλλον. Μη τυχον και βαλουμε κανα σοβαρο αλλα να κανουμε ανακυκλωση στην αποτυχια με τους παλαιμαχους.

    Ειπα: Αλλαξαμε το Δεδε με το Λυσανδρου τωρα τι ψαχνεις.. Λογικη?

  10. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Τώρα που είπες Ζήκος.. δε θα ξεχάσω το ματς που εκτελούσε τα πέναλτυ για πλάκα και τα έχασε, και μετά έκανε το γύρο του θριάμβου φεύγοντας σαν τουρίστας μέσα σε αποθέωση, ενω είχαμε να παίξουμε και τα play-offs.
    Τουρίστας με την υποστηριξη του κολλητού βεβαίως..

  11. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    -9 ειναι ηδη επισημως τωρα και εχει ο θεος , η ψωρα τωρα θυμηθηκε οτι η μιση εντεκαδα ειναι β εθνικης? Καθαρισε τα γυαλα του ο Σουτζουκογλου και τους παιχταραδες τους βλεπει σαπακια τωρα? Επισης σχεδον ολες οι δημοσιογραφαρες αεκαρχες κωλοτουμπιασανε και τα χωνουνε στην διοικηση ως εκ θαυματος ρε παιδι μου…..

  12. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Μην το παιδευουμε πολυ. Τα παραγματα ειναι απλα. Η ομαδα δεν εχει προπονητη, πλαγιους ( μπακ και εξτρεμ), δεν εχει επιθετικο και πλεον δεν εχει κεντρικο αμυντικο. Δηλαδη μιλαμε για 6 παικτες ενδεκαδας πρωταθλητισμου και προπονητη με το επιτελειο του. Δηλαδη περι τα 5 – 5,5 εκ ετησια συμβολαια. Αν προσθεσεις και τα συμβολαια 2-3 παικτων που χρειαζεσαι για αναπληρωματικους παμε στα 6-6,5 εκ. Απο αυτα ποσα να γλιτωσεις αποσυμβολαια που θα κοψεις; 4 – 5κατοσταρικα; Οποτε μιλαμε για επιπλεον ετησιο μπατζετ μισθοδοσιας 6 εκ. Σε αυτα θα πρεπει να προσθεσεις λεφτα που θα πρεπει να δωσεις για αγορα καποιων απο αυτους αφου δυσκολα βρισκεις 6 Γιχανσον Σιμοες. Αρα χρειαζεται να ανεβασεις (δηλαδη μιλαμε για μια αυξηση περιπου 100%) το μπατζετ της πρωτης ομαδα για του χρονου κατα 7-7,5 εκ. Θα το κανει; Αποκλειεται! Οποτε ακολουθουμε τη συμβουλη του Πετραν! Ετσι απλα.

  13. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Όντως, απο χτες το βράδυ όλοι γράφουν οσα δεν έγραψαν εδω και 2 χρόνια.
    Όλοι εκτός απο τον κεφτέ βεβαίως. Η γραμμή εκεί είναι σταθερή.
    Αρα δεν είμασταν τρελοί ούτε μίζεροι εμείς που τα γραφαμε.
    Ούτε είμασταν άμπαλοι όταν γράφαμε πως ο Gus ήταν οτι καλύτερο πέρασε εδω και μια 5ετια τουλάχιστον

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγω πιστεύω Δημήτρη οτι θα το κανει
    Πήρε ηδη τον ατζαρεβιτς απο τον λεβεδειακο της Σουηδίας.
    ΤΣΑΜΠΑ φυςικα.
    Οποτε μένουν αυτοι που ειπες συν φυςικα αλλα 1-1,5 εκκ για προπονητή δεν έβαλες.
    Άρα κανα δεκάρικο χονδρικά χωρις το παικταρα τον ατζαρεβιτς που το κλέψαμε μεςα απξ τα χέρια της Μπάγερν.

    Αυτα ουτε στο subbuteo δε γινωνται

  15. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Και κατι ακομα. Αυτο το αστειο με τον τεχνικο διευθυντη απο που το μαθαν ολοι εδω στο Ελλαδισταν; Ειχαν και στο χωριο τους τεχνικο διευθυντη;

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο ΤΔ αντε παει στο διάολο. Αυτος ο διοικούσας τι σκατα θεςη ειναι;

  17. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Δημητρη εγω νομιζω οτι ο ρολος ολων αυτων ειναι να χρεωνονται τις μαλακιες του μεγιστανα. Αλλα ας του πει καποιος να μην τους πληρωνει τσαμπα, διοτι το παραμυθι εξαντληθηκε.
    ΥΓ. Δημητρη δεν σχολιασες (αν δεν κανω λαθος) την δηλωση- προτροπη του Πετραν (οσοι δε θελουν να κατσουν σπιτι τους). Πως θα σου φαινοταν εσενα, αν υπαλληλος σου εβγαινε δημοσια και ελεγε στους πελατες της εταιρειας σου αν εχετε καποιο παραπονο μην αγοραζετε;

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    1) αν το έλεγε κάποιος δικός μου αυτο θα ηταν ηδη σπιτι του. Εγω δεν ειμαι Μελισσανίδης να μου κανουν πλακα τα Βλαχάκια.. ιςως γιατι δεν ειμαι και μεγιστάνας μάλλον.
    2) Ειπα οτι το διάρκειας μου το πάρκαρα και ΜΠΟΡΕΙ να παω καμμια φορ αμα εχει καλο καιρό η σε κανα “ντέρμπι”
    3) μη φοβασαι ΗΔΗ ακούστηκε η επιθυμία του Πετρακη που νομίζει οτι ειναι ο ινιεστα: 3822 έκοψε με το πλατάνια, Που να δεις το Σάββατο ποςο θα εχει. Απο αυτούς βγάλε τα 2.5-3000 που ειναι τα μαςτουρια στο πέταλο να δεις πόσοι πανε να δουν τον ερχόμαστε με το γουιλι στο πάγκο.

    Αυτο ειναι κατόρθωμα να μη μαζεύεις δηλαδή ουτε το 30% των διάρκειας που ο άλλος τα εχει ηδη πληρώσει.
    Μπράβο σε ολους τη ΠΑΕ. Συνεχίστε ετσι και του χρόνου το 5000 θα μοιάζει μαγικό νουμερο.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Πολύ μαλακοί έχουμε γίνει ΄φίλε μου. Για να τους γαμήσουμε κανονικά όλους. Άει στο διάολο με τους μαλάκες, τους μπούρδες Σέρβους ή δεν ξέρω και γω ποιά είναι η πατρίδα τους, και τους Μάνταλους με τους Γιόχανσον που παριστάνουν τους επαγγελματίες. Μόνο εμείς είμαστε επαγγελματίες. Ξέρει τι θα πει ο λαός του Σύριζα η λέξη επαγγελματίας; Αυτός που ασχολείται συστηματικά με κάτι. Είναι αυτοί οι τίποτες εκεί μέσα επαγγελματίες; ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΓΥΜΝΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ.

  20. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Βλεπω με φιλους το σημερινο ματσακι.Στο 0-2 πιανουμε την συζητηση και λεω οτι ,τι ηθελα και το ελεγα,οτι δεν ειναι τυχαιο που οι ομαδες που υποστηριζω ειναι ικανες να αναστησουν τον καθε πικραμενο,οπερ και εγενετο.Δεν πειραζει συνεχιζουμε,εκει τουλαχιστον βλεπεις υγεια,προοπτικη και φυσικα μπαλαρα.Το αποτελεσματα καποια στιγμη θα ερθουν μεσα απο την δουλεια.Τωρα για τα δικα μας αστο καλυτερα.Ειμαι πλεον τοσο ξενερωμενος που δεν λεγεται.Το διαρκειας το εχω παρκαρει και εγω.Περιμενω να δω εργα γιατι απο υποσχεσεις χορτασαμε.Το χρεος μου θα το κανω,διαρκειας,αλλα γηπεδο μονο οταν υπαρξουν εργα και οχι λογια.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    LFC
    Μπαλλα ειναι και ολα γινωνται. Μεταξύ μας -χωρις δικαιολογία- ειμαςτε και λιγο άτυχοι χάνουμε coutinhio χάνουμε mane ο Lallana απο τραυματισμό ο Sturidge εξω και ο ref σφυράει συνεχεια κατι που οχι φάουλ δεν ηταν αλλα κάρτα για θέατρο.
    2 γκολ τα φάγαμε απο ανύπαρκτα φάουλ ο lineker γέλαγε στο σχολιασμό.
    Δεν ειναι δικαιολογία ειναι απαράδεκτο να χάνεις τέτοιο ματς αλλα πάθημα =μάθημα.
    Ειναι νωρίς ακομη απλα έχουμε κανει 2 χαζές ήττες. 4 πόντοι δεν ειναι κατι πάντως. Ειδικά στη premier.

    Μας έφτιαξε η φάτσα του κεφτέ που ΠΑΛΙ δε νίκησε 13 πόντους πιςω..

    Stevie ο Γκάλης οπως ξέρεις μετα απο κάθε προπόνηση καθόταν μονος του και έριχνε 1000 σουτ κάθε μερα..

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Πρόεδρος Μπορντό: «Δεν θέλουμε να δώσουμε τον Θελίν»

    Μην ανησυχείς πρόεδρε. 1,5 εκκ ουτε ρούβλια δε δίνει ο δικός μας. Δεν υπαρχουν αυτα τα νούμερα σε εμάς ΟΛΑ τα ποςα ειναι χαμηλά εξαψήφια.
    Επτά ψηφίο νουμερο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μηδενίζει στο 999.999 το κοντέρ.

    Αντε μα σου πρωτεινει καμμια ανταλλαγή με τι πλατελα και ενα tour στην Αγία Σοφία.
    VIRTUAL μέσω υπολογιστή.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Μα αυτό είπα. Άμα δεν γουστάρεις να γυμναστείς, σου φταίει ο γυμναστής; Αστεία πράματα. Φυσικά στο Κολλέγιο πήγε σήμερα το νούμερο, μπας και τσιμπήσει καμιά γκόμενα. Σιγά μην τον κοιτάξει γκόμενα του Κολλεγίου, τον βλογιοκομμένο, τον κάργα ντόπα. Μέσα στο καβλοσπύρι ο αγάμητος που το παίζει κι αρχηγός. Άντε να μην πω κι άλλα για τον παίκτη της ουσίας, που μπορεί και να είναι, αλλά την παίρνει χωρίς να ξέρει γιατί.

  24. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Παιδιά θα ήθελα να ενα σχόλιο για το κείμενο που θα σας κάνω paste παρακάτω, σχετικά με τη μετοχική ομάδα της ΠΑΕ.
    “Γιάννης 04/12/2016 00:36 at 00:36
    Κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι ο Μελισσανίδης όσες αποφάσεις και αν κληθεί να πάρει, ΔΕΝ μπορεί να βάλει ούτε μισό ευρώ στην ΑΕΚ, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, όσο υπάρχει η έμμεση μετοχική σχέση του με τον ΟΠΑΠ. Υπάρχει σχετική απόφαση της ΕΕΑ για αυτό (την οποία ο Μελισσανίδης προσπάθησε να τη «ρίξει» με προσφυγή στο ΣτΕ, αλλά η προσφυγή του απορρίφθηκε), και με βάση την ίδια αυτή απόφαση η ΑΕΚ έχει βγει από το κουπόνι του στοιχήματος.

    Οπότε το ζητούμενο είναι να βάλουν χρήματα στην ΑΕΚ εκείνοι που έχουν, αλλά και που μπορούν, δηλαδή οι μέτοχοι της ΑΕΚ. Ή η ΑΕΚ να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αύξηση των εσόδων της, που θα φέρουν και καλύτερους (=ακριβότερους) παίχτες.

    Προσπαθήστε κάποια στιγμή να το καταλάβετε αυτό. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να λαϊκίζουμε λέγοντας συνέχεια «βάλε λεφτά τίγρη» και άλλα τέτοια όμορφα. το δύσκολο είναι να βλέπουμε την πραγματικότητα και να πάρουμε απόφαση ότι ο Μελισσανίδης ΔΕΝ μπορεί να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ υπό τις δεδομένες συνθήκες, αλλά και η ΑΕΚ ΔΕΝ πρέπει να βασίζεται στο πορτοφόλι των όποιων μετόχων της, αλλά ΜΟΝΟΝ στα δικά της έσοδα. Για να μην ξαναζήσουμε ότι ζήσαμε πριν 3,4,5 χρόνια…”
    “Αλέξανδρος 04/12/2016 00:44 at 00:44
    Ποιοί είναι λοιπόν οι μέτοχοι που δε βάζουν λεφτά?”
    “Γιάννης 04/12/2016 12:40 at 12:40
    «Ένωση φίλων ΑΕΚ» λέγεται φίλε μου ο κύριος μέτοχος της ομάδας. Μπορείς να το ψάξεις και στο internet να το βρεις. Παππάς, Χατζηιωάννου και κάποιοι άλλοι. Αυτοί μπορούν να βάλουν λεφτά. Αν θέλουν, αι αν μπορούν. Διότι ακόμα και αυτοί για να βάλουν λεφτά απαιτείται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, βάσει του FFP που ισχύει.”
    “Αλέξανδρος 04/12/2016 15:49 at 15:49
    Δηλαδή δε μπορεί να βάλει λεφτά ο Μελισσανίδης (έστω και με χορηγία) και πρέπει να πληρώσουν Πόλυς & σια για να κάνει ο διαχείριση στα λεφτά τους ο Μελισσανίδης.
    Άστο φίλε. Το δοκίμασαν με το Ντέμη και δεν τους βγήκε. Τους φάγαν και τα λεφτά και στο τέλος τα βρόντηξαν.
    Η ένωση φίλων ΑΕΚ έχει ξεκάθαρα διακοσμητικό ρόλο. Υπάρχει για να υπάρχει.
    Αφεντικό είναι ο Μελισσανίδης, έστω και παρασκηνιακά”
    “Γιάννης 04/12/2016 20:04 at 20:04
    Όχι δε μπορεί ούτε και με χορηγία να βάλει λεφτά. Έχεις δει, για παράδειγμα, έστω μια μικρή διαφήμιση της Aegean στην ΑΕΚ; Και μη μου πεις ότι τσιγκουνεύεται ο Μελισσανίδης, μια χαρά διαφήμιση θα ήταν. Η απόφαση της ΕΕΑ είναι απολύτως σαφής, και δυστυχώς δεν «έπεσε» ούτε στο ΣτΕ.

    Οι προηγούμενοι μέτοχοι έκαναν πολύ σοβαρά λάθη, αλλά δεν είναι αυτό το σημείο για να ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο.

    Ο νόμιμος κάτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών μιας εταιρίας είναι… «διακοσμητικός»; Από πότε; Αυτός υπογράφει στην εταιρεία, αυτός έχει και τις όποιες νομικές ευθύνες.
    Το να ακούνε τον Μελισσανίδη και να κάνουν ότι τους λέει, δε σημαίνει και ότι ο Μελισσανίδης κάνει κουμάντο. Ο τελικός λόγος ανήκει σε εκείνους, αυτοί βάζουν την υπογραφή, αυτοί ορίζουν το ΔΣ της εταιρείας τους.

    Η εύκολη λύση είναι να τα φορτώσουμε όλα στον Μελισσανίδη, ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που ο ίδιος ουδέποτε υποσχέθηκε κάτι περισσότερο από το γήπεδο, που είναι μια διαδικασία νομικά άσχετη ως προς την ΠΑΕ. Η εύκολη λύση είναι το τσουβάλιασμα. Η δύσκολη λύση είναι να είμαστε ακριβοδίκαιοι και να αποδίδουμε τις ευθύνες εκεί ακριβώς που ανήκουν.”

    ——————————————————–
    Sorry για το σεντόνι, αλλά με κούφανε ο τύπος.
    Είναι ακόμα μέτοχοι στην ΠΑΕ οι Πόλυδες και οι Παππάδες?

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρος : Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Στην ΠΑΕ που διώκεται, είναι πράγματι μέτοχοι. Σήμερα, δεν υπάρχει τίποτα. Μιλάω μετοχικά, μιλάω εταιρεικά. Όλα τα άλλα μπορεί και να παίζουν, στον βαθμό καθυστέρησης δικαιοσύνης, και τίποτε παραπάνω. Μην τρελαίνεσαι. Δεν φορτώνουμε τιποτα στον Μελισσανίδη, εκείνος τα φορτώθηκε και είδαν όλοι τι επιχειρηματίας είναι. Εμείς ξέραμε, δεν χρειαζόμασταν τον χρόνο. Στην αγορά είμαστε, δεν είμαστε στον εξωγαλαξιακό κόσμο. Αλλά κι εκεί να ήμασταν, με λίγα business managment, δεν θα πέφταμε και πολύ έξω. Ξεπεράστηκε το λιοντάρι της αρπαχτής από τον Steve Jobs. Ένας κοτσαμπάσης της Ελλάδας είναι.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Αλεξανδρο
    Λογω διαγωνισμού πίτσας – pint 6 ατόμων (κοινώς γουρουνιες) το ειδα μεν (χτυπάνε στο mail του κινητου τα μυν, απο όπου κ γράφω) αλλα απαντηση αύριο.
    Μπούρδες ειναι αυτα κ καλα λεει ο Stevie, εχει πολυ πράγμα ακομη βεβαια.

    Υπαρχουν δεκάδες πράγματα για κουβέντα.
    Νομικό κώλυμα ξεπερνάται ανετα και ειναι σαν να μην υφίσταται.
    Τα balance sheet μια χαρα κρατιούνται αμα επικρατεί λογική καο οχι το πως ξυπνάμε κάθε μερα και αλλάζουμε ρότα
    Φυςικα με σοβαρούς που υπηρετούν αυτο που κανουν κ οχι χαβαλέδες που στη πρωτη δύσκολη τη κοπανάνε επειδή τα θέλουν ολα στο πιάτο.
    It’s called business

  27. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Είπα και γω.. ποιά λέσχη φίλων ΑΕΚ και ποιοί μέτοχοι, νόμιζα πως αυτούς τους ξεφορτωθηκαμε με την πτώχευση και εκκαθάριση της ΠΑΕ

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ενας παλιός μέτοχος αγοράζει το μελισανιδη τον Μαρινάκη τον Αλαφούζο και με τα ρέστα το σαββιδη. Κυριολεκτικά…
    Το μονο που φταίνε ειναι που έκαναν τη πλακα τους και άφησαν το κοντό βα αλωνίζει.
    Γιατι τα 10-15 που εχει δωςει γι αυτόν πλακα ειναι..

  29. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Άσχετο αυτό. Απλά υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει οτι αυτοί έχουν τις μετοχές και αυτοί πρέπει να (ξανα)βάλουν λεφτά. Και το κυριότερο: οτι ο Μελισσανίδης δε μπορεί λόγω FFP. λολ

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    Υπαρχει κοσμος που διαβαζει ΨΩΡΑ και 365. Αυτο σε χαλασε τωρα?
    Πες στον ‘Γιαννη’ να κοψει το πολυ φαγητο γιατι πεφτει βαρυ και δημιουργει παραισθησεις.

    Σε αυτα που ρωτησες:
    Αρχικα: O μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Ένωση Φίλων ΑΕΚ” εγκρίθηκε από την ΕΕΑ και πλέον πέρασε στην κατοχή του το 33% των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.Ιδρυτικά μέλη της “Ένωσης Φίλων ΑΕΚ” είναι οι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάνου, Θωμάς Μαύρος, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Αρης Πορτοσάλτε, Λάκης Νικολάου, Νίκος Πανταζής, Αγγελική Αρκάδη, Γιώργος Κεφαλίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Χαρδαβέλλας, Νίκος Ευαγγελάτος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σάββας Καλεντερίδης, Νίκος Ξανθόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Σκρέκης, Στέργιος Γάντζουλας, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μουρίκης και ο Γιώργος Μητσικώστας.

    Την προεδρεία του σωματείου έχει αναλάβει η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Αναπληρωματική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, και μέλη της διοίκησης είναι οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Πανταζής, Γιώργος Σκρέκης και Στέργιος Γαντζούλας.

    Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ στα 1,5 εκατ. ευρώ. Την αύξηση ανελαβε η «Ένωση Φίλων ΑΕΚ», που ειναι και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Με τα τελευταια 300.000 αν δε κανω λάθος εχει το 45% της ΠΑΕ

    Εχεις λοιπον μια εικονικη ‘ενωση’ αποτελουμενη απο νορμαλ ανθρωπους οικονομικα- μεχρι και οχι νορμαλ- τυπου βουτσα, σεραφειδη, πανταζη, μητσικωστα κλπ, που οχι μονο καταφερε να μαζευτει ( 24 ατομα!!!) αλλα ‘βρηκε’ 1,5εκκ ευρω. Ο πανταζης και ο σεραφειδης ο μιμης ο θωμας με τη φαλιμεντο καφετερια που ειναι καθ ολα σεβαστοι αλλα οι ανθρωποι μεροκαματιαρηδες ειναι. Επισης ολοι αυτοι, ο μητσικωστας και ο βουτσας δηλαδη, πηραν την ΑΕΚ απο το Μελισσανιδη ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ (τα λεφτα μπηκαν σε ΑΜΚ της ΠΑΕ) και αυτος στις φωτο γελαει. Δε νομιζω οτι χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.

    Καμμια ΕΕΑ δεν απαγορευει σε καμμια AEGEAN, θυγατρικη της η ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ να κανει καμμια χορηγια στην ΑΕΚ. Το (ταχα μου) μπλεξιμο με τον ΟΠΑΠ και την ΑΕΚ δεν περιλαμβανει καμμια Aegean που ειναι εταιρεια πετρελαιων.Τι θα πει η ΕΕΑ δηλαδη? Οτι θα στησει η ΑΕΚ το ματς με το Κομποτη για να ανεβει το πετρελαιο και η μετοχη στο NYSE στην Αμερικη που ειναι στο χρηματιστηριο?

    Ο μεγαλομετοχος μιας εταιρειας ΔΕΝ ειναι υπευθυνος απεναντι στο νομο. Αναλογα την εταιρεια, αυτη εχει νομιμο εκπροσωπο σε περιπτωση ΕΠΕ π.χ, η ΔΣ στη περιπτωση μας Α.Ε. Η ευθύνη του ΔΣ υφίσταται μόνο έναντι της εταιρείας και όχι απέναντι στους μετόχους ή τους εταιρικούς δανειστές, αποτελώντας έτσι ουσιαστικά εσωτερική ευθύνη.

    Οι παλιοι μετοχοι (ομαδα 2004) δεν εχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με την ΠΑΕ ΑΕΚ οπως αυτη λογιζεται μετα τον υποβιβασμο της στη Γ Εθνικη. Τοσο εταιρικα οσο και προσωπικα. Οι δε Γκικας-Χατζηιωαννου πληρωσαν το μεχρι τοτε ποσοστο αναλογικα και αποχωρησαν, ο δε Κανελλοπουλος εδωσε τις μετοχες του. Οι μονοι που εμεναν ηταν Παππας-Νοτιας. Ο πρωτος εκανε τη γυριστη με τον Κασνακιδη (supporters) με το μετοχολογιο. Για τον Νοτια δε γνωριζω, οπως δε ξερω (ειναι ευκολο να μαθω) τι εχει γινει με το μετοχολογιο το τοτε. ΞΕΡΩ οτι εκκρεμουν δοσεις του 44 (2 νομιζω) και οτι κανονικα ειναι εκπτωτος ΟΛΟΣ ο συμβιβασμος που εγινε το 2004 λογω μη τηρησης των πληρωμων. Επειδη δε πιανει ‘προεδρους-διαχειρησεις’ απο το 1990 και επειτα GUESS WHO ειναι μπλεγμενοι..

    Η ισχυς ενος απο τους παλιους μετοχους, με τον οποιο εχω τη πιο κοντινη σχεση που μπορει να υπαρχει εδω και 30+ χρονια, ειναι τετοια που ΕΝΑ απο τα σπιτια του στο Λονδινο, ειναι πιο ακριβο απο το γηπεδο που θελει να κανει η ΑΕΚ. Μαζι με τα παραπλευρα (υπογειοποιησεις-parking-αλσος κλπ). Αστο μη πουμε αλλα γιατι θα κλαψουν πολλοι που τετοιους ανθρωπους του εδιωξε απο την ομαδα ο κοντοβρακης με τις αρπαχτες του για να το παιζει μουρη.

    ΑΜΑ θες υπαρχουν δεκαδες τροποι να παρακαμψεις τα FFP. ΔΕΚΑΔΕΣ. Απο χορηγιες, απο οτι θες. Τα διαρκειας στη P1 εχουν 4,000. Ποιος απαγορευει στη Χ εταιρεια (Aegean αφου το ειπαμε) να παει να ‘αγορασει’ 300 κομματια (1,2εκκ) για να τα ‘δωσει’ σε υπαλληλους και να μπει το χρημα στο ταμειο?
    Ποιος απαγορευει να κανει ‘διαφημηση’ ο Πορτοσαλτε για το Σκαι στο γηπεδο η ο Ευαγγελατος για το οποιο καναλι δουλευει?
    Ποιος απαγορευει να μπει χορηγια οποιαδηποτε εταιρεια στη φανελλα? Δε λεω μονο την Aegean που εχει διαδικασια αλλα οποιαδηποτε οπως ειχες τη Jeep π.χ

    Ασε μην λεμε αλλα και τους ανοιγουμε και τα ματια. Αμα δεις απο που γραφουν εσοδα τα club στη premier θα παθεις πλακα. Οχι στη εποχη του χαλκου ειμαστε αλλα της πετρας.. Εχουν Λυσανδρου στη ΠΑΕ ας κανει και κατι. Οχι μονο μπινελικια και κουραδομαγκιες..

    Λυσεις ΑΝ θελει υπαρχουν. Οχι οτι δεν υπαρχουν, ουτε ομως ειναι υποχρεωμενος ντε και καλα να τις κανει: δικο του ειναι το μαγαζι ετσι θελει και μπραβο του. Δικαιωμα του ειναι να ξοδευει ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ, και αν καποιος νιωθει οτι ειναι πιο large ας κανει ΑΥΤΟΣ τη κινηση να δωσει κανα φραγκο. Ας κανει μια δωρεα ντε για τη καψουρα του! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΙΕΣ απο το πληκτρολογιο. Χορτασαμε τους παρταολες του πληκτρολογιου που με τις τσεπες των ΑΛΛΩΝ ειναι χουβαρνταδες, αλλα με τις δικες τους δε βγαζουν ουτε κερμα για την ΑΕΚαρα μας (που τη βλεπουμε απο μακρια). Ειναι εκπληκτικο να βλεπεις ανθρωπους που δεν εχουν καταφερει τιποτα στη ζωη τους- ουτε καν σε προσωπικο επιπεδο- ειναι το απολυτο ΜΗΔΕΝ , αλλα κανουν κριτικη και εχουν συμβουλες για ολα. Θα μου πεις ΤΣΥΡΙΖΑ 36% δε βγηκε? Τι μας κανει εκπληξη? Η αμορφωσια, η τεμπελια η μηπως η ειρωνια? Σαμπως ο τεμπελης εχει τιποτε αλλο να δειξει?

  31. Ο/Η MM λέει:

    @Snitch

    Νομίζω κάθε υγιώς σκεπτόμενος αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει την καβουροσύνη του Μ. αλλά και το σότο που μας πούλησε αυτός και οι συν αυτόν.

    Όσοι ζήσαμε την ομαδάρα των 90s αρνούμαστε να βλέπουμε αυτήν την κατάντια σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα βέβαια μετά και τον υποβιβασμό είναι καθαρή και μαγαζί γωνία, ενώ παραμένει μεγάλη και με πολύ κόσμο (όσοι είναι εν ζωή, γιατί για τα παιδιά μας είμαστε κάτι σαν τον Αστέρα/Πανιώνιο πια). Οι 65 χιλ. που πήγαν στη Β’ Εθνική στο κύπελλο με τον γαύρο, είναι εν δυνάμει παρόντες, αρκεί κάποιος να τους εμπνεύσει, όπως και τον πρώτο καιρό με Ντέμη που πήγαιναν κάτι 40αρες χιλ. με Εργοτέληδες κλπ

    Για ποιο λόγο άνθρωποι σαν τον πρώην/τέως μέτοχο με τα @@ που λες, δεν βγαίνουν μπροστά, και μετά να τον δω τον λαϊκιστή Μ.. Είναι δεδομένο ότι πια με αυτόν δεν θα δούμε άσπρη μέρα.. Και όσο δεν έχει αντιπολίτευση, θα συνεχίζει να μας κοροϊδεύει και να μας κρατά σταθερά μικρομεσαίους.

    Έστω κάποιος να κάνει κριτική ρε φίλε…Είναι δυνατόν να παίζει ο Μ. μπάλα μόνος του, να μας κοροϊδεύει στα μούτρα μας, και να μην κουνιέται ΚΑΝΕΙΣ, ούτε η original ούτε πρώην μέτοχοι, ούτε φύλλο… τόσο omerta πια;

  32. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Οι “δημοσιογράφοι” της ΑΕΚ να κάνουν κριτική? Αυτοί έχουν φτάσει στο σημείο να μην επιτρέπουν τα σχόλια που “δυσαρεστούνε” τα παιδιά.
    Ο Καζαντζόγλου που εχει το enwsi.gr έβαλε το Μάνταλο να γράφει σε ενα blog.
    Απο κάτω λοιπόν πάει ο κόσμος και σχολιάζει.
    Και για να μην τσαντιστεί ο Πετράκης και πάψει να γράφει στο blog, κάθεται αυτοπροσώπως ο Καζαντζόγλου και κάποια σχόλια τα διορθώνει και άλλα δεν τα περνάει καν.
    Χτες λοιπόν πήγα και σχολίασα στον Πετράκη πως γράφει ευχολόγια. Και ο Καζαντζόγλου άλλαξε το σχόλιό μου και άφησε το μισό, με το ύφος που θελει ο ίδιος φυσικά.
    Του έστειλα μήνυμα στο facebook να το διαγράψει γιατί δε γουστάρω να βλέπω γελοιότητες που εγω ποτέ δεν θα έγραφα.
    Καταλάβαμε σε τι σημείο έχουμε φτάσει? και περιμένουμε κάποιος να κάνει κριτική και αντιπολίτευση στο Μελισσανίδη? εδω δεν επιτρέπουν την κριτική στον Πετράκη ρε.
    Και αμα πας στα σχόλια είναι ολο κάτι φλωριές, και απο κει καταλαβαίνεις πως τα πετσόκοψε ολα. Φανταζομαι πως βαράνε υπερωρίες να σβήνουν μπινελίκια.
    Νομίζουν πως κάνουν καλό στην ομάδα έτσι. Και κυρίως στην τσέπη τους φυσικά. Αφήνουν μόνο κάτι Κλεφτάκηδες και Βασιλάκηδες απο το Καματερό, λες και θα πάθει τίποτα ο Πετράκης και ο κάθε Πετράκης αν διαβάσει την πραγματική άποψη του κόσμου.
    Δηλαδή γράφεις σε ενα blog δημόσια, και ο Καζαντζόγλου ανέλαβε να “σινιάρει” τα σχόλια για να μην τα διαβάσεις και χαλαστείς.
    Φαντάσου τώρα πώς χέζονται όλοι αυτοί με ένα νεύμα του Μελισσανίδη.

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΜΜ
    Καπου εχουμε μπερδεψει μερικα πραγματα:

    Αλλο το συναισθηματικο και αλλο το υλικο κομματι.

    Στο πρωτο: Φυσικα και εγω θελω να μπαινουν λεφτα να ερχωνται παικτες κλπ. Το γηπεδο ειναι αλλο κομματι που ναι μεν θα το ‘απολαμβανουν’ οι οπαδοι αλλα δεν εχει καμμια σχεση με τη ΠΑΕ. Για εμας δηλαδη ειναι ενα πραγμα ολο, για τον Μελ 2 διαφορετικα αν και πωλουνται πακετο. Προσεξε ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ειπα οχι γινωνται.
    Στο υλικο κομματι απο την αλλη ΟΥΔΕΠΟΤΕ βγηκε και ειπε τιποτε που δεν τηρησε. Και εγω φυσικα πολλες φορες εχω πει γιατι δεν παιρνει γιατι δε ξοδευει κλπ. Αυτο ομως δεν αναιρει αυτα που επισημα ειπε μεσω του Δηματου ως εταιρεια: η ομαδα θα ξοδευει οσα βγαζει. ΞΕΚΑΘΑΡΑ το δηλωσε δε νομιζω να φταιει κανεις αμα δε θελει να ακουσει τι λεει- μεταξυ αυτων και εγω αρκετες φορες. Το οτι εγω η εσυ η ολοι μας θελουμε να ακουμε αλλα δε σημαινει οτι τα ειπε κιολας. Τωρα αυτα για τις μπαρτσελονες ειναι λογια της πλακας που λεμε ΟΛΟΙ (ο Ιβαν ελεγε σε πια αιθουσα θα βαλει το CHL, ο καπετανιος παλιοτερα το γνωστο ποτε ξανα πρωταθλημα στο Πειραια, ο Κοκκαλης οτι το -τοτε- UEFA ο GAY το ειχε για πλακα. Τωρα αν υπαρχουν και γραφικοι που τα κανουν κομπο αυτο ακριβως ειναι: καραγκιοζηδες και τιποτε αλλο. Γιατι μονο καραγκιοζης και αιθεροβαμων εισαι αμα ακους μια υπερβολη και μετα λες γιατι δεν υλοποιηθηκε..Αναλογα π.χ ελεγε οτι οι αλλοι θα σφυρανε στα τρενα η οτι ο αλλος φοραει φουρο:ουτε κανενα σταθμαρχη ειδα ουτε κανα τουλι.
    Φυσικα η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να ριξεις λεφτα σε ενα μαγαζι- οποιο και αν ειναι αυτο- για να λαβεις κερδος. Απο τη στιγμη που ειναι δικο του και κουμαντο στη τσεπη του κανει αυτος ΑΥΤΟ κρινει αυτο κανει και αναλογα μπορει ο καθενας να πληρωσει η οχι για να συμμετεχει. Αυτο δεν αναιρει τη κριτικη ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑ. Γιατι αλλιως μπορω και εγω να βγω να λεω τις σαχλαμαρες μου η να βριζω τον προεδρο της Ντορτμουντ π.χ γιατι δεν παιρνει το Μεσι η τον Αγκουερο. Φυσικα ΠΕΛΑΤΗΣ στη Ντορτμουντ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ουτε εχω πατησει ποτε στο γηπεδο. Αρα αμα το κανω ειμαι απλα ενας γραφικος καραγκιοζης που φωναζω για να φωναξω.

    Επισης αλλα τα δεδομενα το 2009 και αλλα το 2016. Γιατι ωραια ειναι να ανασυρουμε δηλωσεις πριν 3 μνημονια και 7-8 χρονια, αλλα αναλογα θα σου πω και εγω οτι το 2009 η Ελλαδα χρωσταγε 120 δις και τωρα 321. Επισης το 2008-2009 εβγαινες στο δρομο και τα PORSCHE ηταν περισσοτερα απο τα Fiat, η ΑΕΚ πληρωνε 600αρες για καποιο Μπασινα οπως και πληρωνε κλειστα συμβολαια 1,5εκκ σε Φερερ και 1εκκ σε Δωνηδες. Ο κοσμος δεν ειχε θεμα (ακομη) να δωσει και ενα 300αρι για ενα διαρκειας- ο ιδιος κοσμος τωρα ανεργος η με μισθους πεινας δεν εχει να βαλει πετρελαιο να ζεσταθει το χειμωνα. Θελω να πω οτι αλλα δεδομενα αλλοι καιροι αλλα budget.
    Φυσικα ΞΑΝΑΛΕΩ ενα μαγαζι για να δουλεψει και να εχει πελατες θελει κεφαλαιο. Χωρις κεφαλαιο αρα εμπορευμα δεν εχεις πελατες. Απο την αλλη ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΛΕΩ αμα ο μαγαζατορας κρινει οτι ειναι οκ να μπαινει ο αλλος μεσα και τα ραφεια να ειναι αδεια, ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    Τωρα για το αλλο που λες: ΟΥΔΕΙΣ ειναι υποχρεωμενος ειτε επειδη δε ξερει τι εχει ειτε επειδη αγαπαει την ομαδα να δινει τα λεφτα του. ΟΥΔΕΙΣ. Ο συγκεκριμενος εχει δωσει ΠΟΛΛΑ χρηματα και αφου αποχωρησε, ειναι ο ΜΟΝΟΣ που συνεχιζει να δινει ακομη και τωρα που δεν παταει στο γηπεδο καν. Επισης ειναι ο μονος που εχει δηλωσει χορηγια ΣΟΒΑΡΗ για το γηπεδο. Τα τελευταια χρηματα CASH στην ΠΑΕ δοθησαν μπροστα μου επι Αδαμιδη για να πληρωθει το ΙΚΑ να βγουν ενημερωτητες. 300 χιλιαρικα. Ξερεις τι εγιναν ετσι? Παντως στο ΙΚΑ δε πηγαν και αυτη ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι. Γιατι πιο πριν ειχαν δοθει αλλο 1,5εκκ και αυτα επισης χαθηκαν στο πηγαδι χωρις πατο.

    Οποτε χαλαρωσε ουτε omerta υπαρχει ουτε τιποτε. ΕΚΕΙ ειναι το μαγαζι και στη τελευταια ΑΜΚ μαζευτηκαν 35 χιλιαρικα. ΠΟΙΟΣ θα κανει αντιπολιτευση? Οι καραγκιοζηδες του πληκτρολογιου που δε πατανε καν στο γηπεδο? Οποιος θελει να ειναι αντιπαλο δεος εκει ειναι η ΠΑΕ ας μπει με κανα δεκαρικο να κανει και κριτικη και το μαγκα.
    Κριτικη ΤΣΑΜΠΑ ειναι γιουβετσι ανευ. Δηλαδη ΜΑΠΑ.

    Κλεινω μπας και φυγω απο το γραφειο: ΟΛΟΙ θελουμε και λεφτα και παικτες και απο ολα. Αν δε καταλαβει οτι ΑΥΤΟΣ χανει πρωτος υποβαθμιζωντας την εταιρεια του ολα τα αλλα ειναι απλα λογια.
    ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ καθημερινα και τα ξερουν. Οπως οταν ακουσα για το budget κλπ και εξεφρασα ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ στραβομουτσουνιασαν καποιοι εκει μεσα. Ξυδακι ομως γιατι τελικα σε οτι λεμε 99% μεσα πεφτουμε και ο Stevie και εγω.

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    ΕΣΥ φταις που ασχολησαι με τετοια sites. Αυτοι μεχρι εκει μπορουν.
    Φανατζεσαι εμενα η τον Stevie να μπαινουμε να σχολιασουμε στα τσοντο-σαιτ του Κεφτε? Ειμαστε σοβαροι? Τι ειμαι εγω? ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ η μηπως wannabe υπαλληλος?
    Αντιθετα ολοι αυτοι μπαινουν ΜΟΝΙΜΑ εδω μεσα και διαβαζουν, οπως και σχολιαζουν με ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ μη τυχον και καρφωθουν. Ο Κεφτες π.χ εγραφε ως George την αλλη φορα για ενα πρωοσελιδο, τοσο ανοητος ειναι που δε το πηραμε ειδηση..

    Για να ξερεις ΟΛΟΙ (ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ) ΑΥΤΟΙ οι -ΟΓΛΟΥ ειναι πορτα απο την ΑΕΚ και ζουν απο ειδησεις που μοιραζουν τριτης διαλογης στελεχακια, κατω του 4 στην ιεραρχια: κατι Δηματοι και κατι πιο κατω, απλα υπαλληλακια που παρακαλανε να φτασουν στο ρετιρε και δε μπαινουν..
    Τα δε περισσοτερα ‘αρθρα’ ειναι ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ με τη νεα μοδα να ειναι η σταδιακη (μην τα παρει ο αλλος αμα ακουσει τιποτε κουλο) του Ντεμοτεχνειου. Γι αυτο και υπαρχουν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ αναφορες και ‘αναλυσεις’ με το γαντι.

    Επισης να ξερεις οτι ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΑ σχεση χρηματοοικονομικη ειναι απολυτως εξαρτωμενος. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    Αλλο υπαλληλος τυπου Gus που μολις καταλαβε το δουλεμα τους τα εσκασε στη μουρη και εφυγε, και αλλο Ντουσαν που τον εχει αδειασει 4-5 φορες και κανει το κινεζο..

  35. Ο/Η mporat λέει:

    Απλά να προσθέσω μια λεπτομέρεια σε όλα αυτά, σχετικά με την Aegean. Στα μάτριξ του σταδίου μια χαρά διαφημίζεται η εταιρεία, το έχω δει σε ημίχρονα. Οπότε δεν ισχύει ότι δεν πληρώνει κάποια υποτυπώδη διαφήμιση.

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ mporat
    Ειπα 2-3 πραγματα που μπορουν αν θελουν να κανουν για αν αυξησουν εσοδα της εταιρειας μην ακουμε για FFP και μπουρδες. Η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ (ισως και ο ΜΠΑΟΚ μετα τις πληρωμες πρεπει να δουμε ισολογισμο) που δεν χρωσταει ευρω. Ενα μικρο χρεος ΔΕΝ αφορα το ποδοσφαιρικο τμημα και ειναι αστειο.
    Οπως ειπα: Ας κανει και ο Λυσανδρου τιποτα. CEO ειναι, ωραιοι οι τιτλοι αλλα να δουμε και εργο. Οχι μονο μαγκιες..

  37. Ο/Η mporat λέει:

    Καλά, εσύ κι ο Steve μια χαρά τα λέτε και γι’αυτό μπαίνουμε εδώ μέσα. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα στέλεχος αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ το οποίο να εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό στον κόσμο αλλά και τους παίχτες. Οπότε, τι μπορούμε να περιμένουμε εκτός από μια ατελείωτη ξενέρα και φέτος; Τίποτα.
    Για το Λυσσάνδρου είδα να γράφεις κάπου πως έκανε μαγκιές στο Λέσκοτ κ τους μάνατζερ του. Γιατί να πρέπει να δυσφημείται η ομάδα συνέχεια, ειδικά με εργαζόμενους με καλό όνομα, π.χ. Πογέτ;

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL
    Ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ:

    Tweet no1 Ελένης Αυλωνίτου βουλετινας ΤΣΥΡΙΖΑ: «Πατήσαμε στην ακριτική ΤΩ»
    Tweet no2 Ελένης Αυλωνίτου βουλετινας ΤΣΥΡΙΖΑ: «Μετά το τρισάγιο στην μνήμη της Κυράς της Τω και την κατάθεση στεφάνου»!

    Η ΤΩ ειναι νεο νησι- αναμεσα στη Λημνο και στη Μυτηλινη..Το μονο καλο ειναι οτι ο Σουλτανος ακομη δεν εχει διεκδικησει την ….Τω. Τη ΡΩ μπορει τη ΤΩ ομως δε την εχει βρει στο χαρτη (ειναι χαρτης ΤΣΥΡΙΖΑ αυτος μυστικος).

    Αφηστε το ρε ΖΩΑ διποδα, δεν ειναι για εσας η γεωγραφια δημοτικου.

    ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ..ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΟΣ.

    Το Ρ με το Τ βεβαια ειναι διπλα στο πληκτρολογιο. Να δεχτουμε οτι εκανες λαθος- αν και οταν εισαι δημοσιο προσωπο ΚΑΙ αυτο απαγορευεται- τη πρωτη φορα. Τη δευτερη μετα απο μιση ωρα παλι λαθος εκανες? ΟΧΙ. Απλα εισαι ΒΟΔΙ.

    Νίκος Συρμαλένιος, βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κούβα: Να συντονιστούν οι χώρες που πήγαν στην κηδεία του Κάστρο.

    Να συντονιστει δηλαδη ο μπουφ-Αλιεξης με το Εκουαδορ, το Μαδουρο και 3-4 αλλους τριτοκοσμικους ΠΕΙΝΑΛΕΣ μπας και τους φοβηθουν οι Αμερικανοι οι Ρωσσοι, οι Κινεζοι, ΟΛΟΙ οι Ευρωπαιοι.. οσοι δηλαδη ΔΕΝ πηγαν στη κηδεια του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. Οπως ελεγε και ενα ανεκδοτο για μια παρτουζα: να οργανωθουμε ρε παιδια, εχω φαει 5 και δεν εχω ριξει κανενα…

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ mporat
    Γιατι οι ανθρωποι ειναι ΑΞΕΣΤΟΙ πολυ απλα. Οποια διαφορα και αν εχεις με ενα εργαζωμενο- ειδικα αμα εισαι αφεντικο και ανωτερος του- το να τον πετας εξω να τον βριζεις και να τον προσβαλλεις, δειχνει ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    2-3 χρονια ακουσες ΛΕΞΗ για το ΔΕΔΕ? ΟΧΙ φυσικα γιατι ο ανθρωπος ειναι μορφωμενος σοβαρος και κυριος..

  40. Ο/Η conpater λέει:

    Φανηκε φως… 20% απομειωση του χρεους για το 2060 !!!!! Στα 350 δις που ειναι τωρα ,μειον 20% ισον 280… Μεχρι το 2060 που θα ειναι τουλαχιστον τα διπλα σαν χρεος….Γαματα,τυφλωθηκαμε απο το πολυ το φως !!!

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι σε φέσωσε δε ενα χρόνο 140 και ΘΑ σπυ κόψουν σταδιακά 40 σε 43 χρονια!
    Οικονομικά μαναβικου..

  42. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτουνου του μαναβικου του`χεις γαμησει τον αδοξαστο….!!!

  43. Ο/Η The Snitch λέει:

    Προσβολη για τα μαναβικα ειναι οι οικονομικαρες τυπου Μπαρουφακη και Τσακαλωτου.
    Εχεις ακουσει το Ευκλειδη να μιλαει? Ακου τον μια φορα. Νομιζεις οτι ειναι αυτιστικο. Δε κανω πλακα. Ο ανθρωπος ειναι ΣΤΟΚΟΣ.
    Αλλα σε μυαλο μονο με ΜΠΡΟΚΟΛΑ συγκρινωνται.
    Οποιος εχει 2 δραμια λογικη και ακουγε Μπαρουφακη μιση ωρα εδω και 3-4 χρονια μια φορα (δε θελει παραπανω ουτε θελει γνωσεις οικονομικων- απλα κοινη λογικη) θα καταλαβαινε οτι ο τυπος ειναι ΟΥΦΟ τελειως.
    Αποδειχτηκε αλλωστε πολυ γρηγορα οταν εγινε ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ της Ευρωπης σε ΟΛΑ τα επιπεδα απο βασικα οικονομικα που ελεγε ΑΗΔΙΕΣ επιστημονικης φαντασιας μεχρι ενδυματολογικα που φοραγε το ταχα-μου σακακι με τη κοκκινη ριγα 5 μηνες σερι. ΜΠΙΧΛΑ.. και στο εξω και στο μεσα.