22η Αγωνιστικη

8 ματσακια εμειναν μεχρι το τελος. Δηλαδη max 24 ποντοι. Η αληθεια ειναι οτι η ΑΕΚ κανει μια συμπαθητικη ‘πορεια’, αυτο δηλαδη που κανει εδω και χρονια οταν μενει 15-30 ποντους πισω απο τη κορυφη. Σε μια ευθυνοφοβη εταιρεια, οταν δεν υπαρχει κανενας στοχος και η λογικη ειναι οσα πανε και οσα ερθουν, παντα οι αναλογοι υπαλληλοι βγαζουν το ‘καλο’ τους εαυτο οταν ξυνουν το πατο. Μεχρι να τον ξυσουν δειχνουν ποιοι πραγματικα ειναι.  Στη περιπτωση μας, δεν νικανε τον Ηρακλη δηλαδη και με τα χιλια ζορια νικανε το Κουγια στο 85’ και στο 90’ φευγα, μιας και ανετα αν δεν εκανε τη πολυ καλη αποκρουση ο Μανταλακοβιτς στο 74’ και γινωταν το 1-1, η ισοπαλια οχι μονο μας χτυπαγε τη πορτα αλλα της ειχαμε ανοιξει και την ειχαμε προσκαλεσει στο σαλονι για tea and biscuits.

Η ομαδα συνεχιζει να παιζει ΚΑΚΟ ποδοσφαιρο, πραγμα φυσικο μιας και ουτε ο Χοντραρεβιτς θα μαθει μπαλλα στα 26 του, ουτε ο καραγκιοζακος θα γινει προπονητης. Το προιον ειναι ΚΑΚΟ και αυτο δειχνει ο βαθμολογικος πινακας, οπου ειναι ΑΝΕΤΑ δευτερος ο νιονιος με το δίδυμο Κόρμπος, Σιώπης.. Το οποιο και οι αναλυτες επιπεδου Τσαρλυ- κανω κοντρες με το ΤΣΙΜΠΛΑ στις κολοτουμπες- μας λενε οτι εκανε ακόμα μία αρχοντική εμφάνιση..σαν να λεμε Καντε-Φαμπρεγκας η Κουτινιο-Χεντερσον.

Το ποσο κακο ειναι βεβαια το λεμε χρονια με την ελλειψη οχι τοσο πολυ χρηματων αλλα με την ισχυρη παρουσια της διαφθορας στο χωρο που διευθυνεται απο γκανκστερ: οπως και στη κανονικη ζωη οι γκανκστερ αλληλοεξωντωνονται με λυκοφιλιες και ‘συμμαχιες’ για να επικρατησει ο καθενας μονος του, ετσι και στο ελληνικος ποδοσφαιρος ακομη και ο ‘ισχυρος’ αντι να τραβηξει προς τα πανω τους αλλους κατεβαινει τελικα στο επιπεδο τους αναποφεκτα. Οταν χρησιμοποιεις πιστολαδες για να τρομοκρατεις τα παντα, αντι για κανονικους ανθρωπους, το αποτελεσμα ειναι καποια στιγμη η ελλειψη των κανονικων να σε φερει στο ιδιο επιπεδο με αυτους που ‘εξοντωσες’.  Κοινως οτι πληρωνεις και οτι δινεις ειναι 100% σιγουρο οτι θα το εισπραξεις. ΤΣΙΜΠΛΑ και παραμυθα εδωσες, χρεη 140 ΔΙΣ και οπισθροδρομηση 15 χρονια πηρες. Μανταλο και Βιγιαφανες αναγκασες τους αλλους να εχουν οργανωτες, φορτουνακο καταντησες και εσυ να εχεις. Γιατι α) κανενας σοβαρος δεν ερχεται στην Ελλαδα που εχει βουηξει στα στημενα β) ουτε εσυ δεν χρειαζεσαι το σοβαρο για να νικησεις το ζελα του μπουμαλ και το ΑΕΚ του Χοντραρεβιτς. Αλυσιδα παει το πραγμα με ΕΝΑ μονο αποτελεσμα. Την υποβαθμιση ΣΕ ΟΛΑ αλλα κυριως εκει που μετραει: ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Χτες ΦΥΣΙΚΑ οχι μονο δε πηγα στο γηπεδο- τι να παω να δω το Μανταλο? αλλα ουτε καν ειδα το ματς. Θυμιζω οτι εχω καρτα ανελλιπως εδω και χρονια και ΔΕΝ παω στο γηπεδο φετος παρα μονο σε 3 ματς. Με το τριτο να ειναι πριν 2 εβδομαδες με τη Βεροια πιο πολυ για τη παρεα. ΕΚΕΙ μας καταντησαν.  Εβαλα λιγο το βραδυ το Β ημιχρονο του Gay και αυτο επειδη ηταν 0-1 απο περιεργια. Στο δεκαλεπτο ειχα δυο παρατηρησεις απο τη φιλη μου: 1) Are we really watching this? 2) Not even their OWN fans go to the ground.

Απολυτο δικιο ειχε βεβαια και τι να πω, της τα εχω εξηγησει πολλες φορες- ακομη μετα απο χρονια αδυνατει να τα καταλαβει και ειμαι μαζι της 1000%. ΑΥΤΟ εχουμε γιατι ΑΥΤΟ μας αξιζει ως λαος. Οχι μονο στη μπαλλα αλλα σε ολα.

Οταν παιζει ο πρωτος με το δευτερο, το γηπεδο δεν ειναι ΚΑΝ μισογεματο και το ‘θεαμα’ ειναι η μια ομαδα συστημα ΚΕΦΤΕΣ και η αλλη γιομες λες και εβλεπες Northampton-Wonderers τη δεκαετια του 1960, τι ακριβως περιμενουμε να δουμε? Εναλλαγες της μπαλλας, τεχνικη, τελικες η στρωτο ποδοσφαιρο? Ταμπουρι ο ενας, τουρλουμπουκι ο αλλος και παλι καλα που μπηκε ενα γκολ στο 48’’ (πριν καν λεπτο δηλαδη) αλλιως αμα επαιζαν ακομη- οχι μονο σημερα αλλα για καμμια βδομαδα αλα κρικετ- παλι 0-0 θα ηταν. Αμα κατσεις να δεις Μπερνλυ-Χαλ πιο πολυ ποδοσφαιρο θα δεις απο το ‘ντερμπυ’ πρωτο-δευτερο στο Ελλαντα ακομη και αν ο δευτερος παιζει εκτος εδρας με -4 βασικους. Γι αυτο αλλωστε και παικτες αλλα και προπονητες τη κανουν απο τους πολυ-πρωταθλητες για να πανε σε αναλογες ομαδες. Ο Σιλβα πηγε στη Χαλ, ο Μιλι στη Κρυσταλ Παλας, ο Μοζουακου στη West Ham. Μεχρι και ο Ιντεγε εφυγε για τη Κινα! οπως και ο Μπαρμποσα για την Αραπια.  Επελεξαν δηλαδη οχι τον Ατρομητο αλλα τον Πανθρακικο της Αγγλιας απο τον champioleague-ατο της Ελλαδας η χωρες που απλα δε ξερουμε καν οτι εχουν ποδοσφαιρο. Αναλογα στη Ελλαδα ερχωνται ολοι οι αναπηροι, οι 35+αρηδες και οι χοντροι. Η τα ξενιτεμενα ‘ταλεντα’ μας τυπου Λαζαρου που εφτασαν 30 χρονων και αμα κανουν 2 συνεχωμενα ημιχρονα οχι καλα αλλα απλα ανεκτα, ‘ξαναβρησκουν’ το καλο εαυτο τους. Μετα κανουν 5 ματς απο αδιαφοροι ως γκαφατζηδες και ξανα μανα μπαινουν στη νορμα.

4356 ηταν ο μεσος ορος εισητηριων περσυ. 3761 ειναι φετος, δηλαδη μεσα σε μια χρονια εχεις χαλαρα -15% προσελευση. 637,681 κοσμος εχει δει 176 παιχνιδια μεχρι στιγμης. Για να καταλαβουμε τι γινεται το White Hart Lane της Tottenham, ενα γηπεδο που εγινε το 1899! Εχει χωρητικοτητα 36,000 κοσμο. Πιανω μια μεσαια ομαδα, εκτος top 6, με ενα παλιο γηπεδο αναλογης χωρητικοτητας του καραιταβλι. Μια ομαδα που δεν παιζει CHL 20 χρονια που δεν εχει τιτλους που δεν δεν δεν. Φετος εχει κοψει σε 13 ματς μονη της πανω απο 465,000 εισητηρια. Δηλαδη σε 12 ματς εχει κανει το 70% απο αυτο που εχουν κανει ΟΛΟΙ μας σε 176.

Συγκρινεις ρε φιλε την Αγγλια με την Ελλαδα? Με τι να συγκριθω δηλαδη? Με τη Υεμενη του Γουιλι? Το καλυτερο κοιταω παντα, εκτος αν θελω να μπω στη λογικη της μιζεριας των πολιτικων μας που καθε φορα που τους λενε κατι η απαντηση ειναι: ναι αλλα οι αλλοι εκαναν το χ-ψ-ζ. Γι αυτο προκοψαμε. Γιατι δε κοιταμε να παμε μπροστα, δε κοιταμε το πρωτο αλλα καθε φορα που μας λενε τα χαλια μας, η απαντηση ειναι τι κανουν οι αλλοι. Που αναλογα ως Ελληνες κανουν τα ιδια σκατα. Αρα ολα καλα.

Βγηκε χτες ο Βαγγελας στη TV. Τι να βγει να πει ο Σαββας με αυτο το χαλι? Οτι γκολ που μπαινουν πριν το πρωτο λεπτο στο καραιταβλι δε πρεπει να μετρανε? Οτι κοψαμε ΔΥΟ ‘offside’ του νιονιου? Οτι τη ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ κατα μας τη καναμε γαργαρα? Οτι το γηπεδο ηταν ΑΔΕΙΟ? Οτι δε καναμε καν τελικη εκτος απο μια καραμπολα στο δοκαρι? Οτι καναμε δευτερη ηττα κολλητα και εχουμε το φορτουνακο ταχα μου καλυτερο παικτη? Οποτε βγηκε ο ‘προεδρας’ και ουσιαστικα απαγορεψε τη κριτικη. Να μη γιουχαρουμε λεει την ομαδα μας, να μη βριζουμε και αλλα ομορφα. Ο Βαγγελας. Ειπε να μη βριζουμε. Που ειχε μεσοβδομαδα δκαστηριο με το Σισε που του ελεγε I screwed you..ειπε να μη βριζουμε! Τους δικους μας φυσικα. Για τους αλλους no problem. Τα δικα μας παιδια μη πειραξουμε. Επισης μας ειπε οτι στηριζει την ομαδα και το Μπεντο. Οχι εμπιστευεται αλλα στηριζει. Μεγαλη η διαφορα που την εχει μαθει απο το Κροκους. Που οποτε στηριζε καποιον αυτος ηταν παρελθον στο δεακημερο..

Επειδη τον ξερω, ο πονος ειναι μεγαλος αλλιως δε θα μιλαγε. Πονος και αγωνιστικα αλλα και ταμειακα μιας και οπως παει το καταστημα οχι CHL αλλα δε ξερω αν περασει και Europa του χρονου με τους Καρντοσο. Μη πουμε οτι εχει αρχισει και η γκρινια και ο κοσμος ΔΕ παει στο γηπεδο να κανει φιεστες. -11% ειναι φετος στα εισητηρια. 20188 εκοβε περσυ, 18038 εχει φετος και εχει παιξει ολα τα ντερμυ ηδη. Αρα ο μεσος ορος θα πεσει και αλλο που σημαινει οτι ακομη και οι gay που εχουν μαθει να ‘κερδιζουν’ με καθε τροπο και μεσο, ψιλοξυπνησαν.

Η βαθμολογια-οπως εχω πει απο τα Χριστουγεννα- ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως εχω προβλεψει. Παρα τις –ανεπλιστες- γκελες των απο πανω παραμενουμε πεμπτοι, ισοβαθμοι με τον εκτο. Και ενα ποντο πανω απο τον εβδομο με τα ματς να εχουν μεινει πλεον 8 και τα 2 να ειναι τα ντερμπυ με τους απο πανω μας. Παραμενουμε δηλαδη να χτυπιωμαστε με τη Ξανθη και το Πλατανια για την εισοδο στα play-ωχ. Το νιονιο το ξεχναμε κανονικα, οπως λογικα ξεχναμε και το ΜΠΑΟΚ. Ο ζελας ειναι στο +2 και εκτος οτι ειναι ενα ματσο χαλια- παρα τις προβλεψεις των ειδικων ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ οταν μιλαγα το καλοκαιρι για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ- και δε φτανει μονο αυτο αλλα τρωει και κατι πιστολια Magnum κανονικα. Ας ειναι καλα ο δικος μας που κανει οτι μπορει απ’εξω μιας και απο μεσα τυφλος δεν ειναι..Βεβαια αυτο το +2 ανετα γινεται +5 την αλλη εβδομαδα μιας και ο ζελας εχει Βεροια μεσα και εμεις νιονιο εξω, που αμα παρουμε ποντο θα ειναι επιτυχια. Οχι γιατι ο νιονιος ειναι η Barca, απλα παιζει στρωτη μπαλλα, αλλα εμεις ΔΕΝ ειμαστε τιποτε σπουδαιο. Οταν φτανει-ως διαβαζω- να σε πιεζει ο κουγιας στο ΟΑΚΑ κανα τεταρτο στο Β και να μη μπορεις να κανεις κατι μιση ωρα, ε δε το λες και ελπιδοφορο.

Το προγραμμα μας ειναι δυσκολο, οπως δυσκολα θα μπουμε στα play-ωχ. Που ισως η ΜΗ εισοδος ειναι μια μικρη ευκαιρια να σοβαρευτει το καταστημα, αν μπορει να γινει αυτο η οσο. Οχι οτι αμα μπουμε θα αλλαξει κατι, παλι τα ιδια θα ειμαστε. Το λεω απο το Νοεμβριο, τα 13 ματς του Γουιλι με τις 2-3 νικες εχουν τις επιπτωσεις τους. Τρεχα τωρα και παρακαλα να γινουν και γκελες απο τους αλλους μια και δεν ειναι μονο στο χερι σου η κατασταση.

Τα πραγματα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ πανε απο το κακο στο χειροτερο, ο ζελας π.χ δε γεμιζει ουτε το 1/3 σε ενα γηπεδο 17,000 θεσεων και εχει Μ.Ο 5,600. Η Nova ΗΔΗ ζηταει 12 ομαδες και ετοιμαζει χοντρο ψαλιδι για του χρονου μιας και η εταιρεια αλλα και το προιον πανε αμφοτερα κατα διαολου

Ειπαμε, αυτα παθαινεις αμα σε διοικουν οπορτουνιστες της αρπαχτης. Οχι μονο στη μπαλλα αλλα στη ζωη σου.

“The key to accepting responsibility for your life is to accept the fact that your choices, every one of them, are leading you inexorably to either success or failure, however you define those terms.”

Neal Boortz

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

23 Responses to 22η Αγωνιστικη

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Ο Αλαφ-ουζος καταλαβε (μετα απο 3 χρονια) οτι τον δουλευουν. Κατι ειναι και αυτο. Ακομη δεν εχει καταλαβει ΠΟΣΟΙ βεβαια, αλλα ειναι μια προοδος και αυτη οπως και να το κανεις.. Ακομη και αν κατανοεις πραγματα επειδη ετσι σε βολευει.
    Οταν το ταμειο ειναι οχι αδειο αλλα μειον δεκαδες εκκ και παιρνεις ΡΟΥΦ να σου κανουν τη δουλεια σου, για να σου φταινε ολοι οι αλλοι και ο αναδρομος..

  2. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Κατα τα άλλα πήγαν και έδωσαν 700 για κάποιο αιώνιο ταλέντο ονόματι Κουρμπέλη. Μιλάμε για τρελή αρπαχτή, έτσι?

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    700+20% μεταπωληση. Δηλαδη δηλαδη 875. Γιατι τα 700 για το 80% τοσο μας βγαζει..
    Ο τυπος δεν εχει ιερο και οσιο, βουταει απο οπου μπορει.
    Σου μιλαει και σου βαζει χερι στη τσεπη ταυτοχρονα, ασε που πλεον πουλαει και παναθηναικοφοσυνη..
    Εδω χρωστανε της μιχαλους (δε φανταζεσαι..) ο κουρμπελης τους μαρανε με το σπαραλιασμενο γονατο.
    Καλα τους κανει βεβαια αφου βρηκε τον large τον αλαφ-ουζο.

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αναρωτιέμαι πότε θα σκάσει ο ζέλας όπως έσκασε κάποτε η ΑΕΚ

  5. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα.
    Κ αργήσαμε. Ή θα το σοβαρέψουν ή να το κάνουν ερασιτεχνικό. Αυτή η μαλακία δεν πάει άλλο.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σκασμενος ειναι, οπως σκασμεμη ηταν και η ΑΕΚ και τη κοπανησε ο ποντικαρας πρωτος πρωτος το 2008. Οπως σκασμενη ειναι η Ελλαδα. Πηγε καπως (και το ειχε κανει αρκετα) να τη μαζεψουμε μεχρι τον Ιουνιο του 2014 και μετα ηρθε η ακριδα.
    Ενα μαγαζι ειδικα αμα ειναι λαοφιλες και εχει ακρες μπορει να ζει σκασμενο για χρονια. ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΜΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ απο τα μεγαλα.
    Η ΔΟΛ, Πηγασος, Mega για να το παμε πιο πανω. Η ΠΑΣΟΚ-ΤΖΥΡΙΖΑ-ΝΔ ακομη πιο πανω…

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα παει Φωτη. Για 3761 μεσο ορο ανθρωπους. Και πολλοι ειναι..
    Κατσε να δεις απο του χρονου τι εχει να γινει. Με το Gay να εχει και -20 απο τελεσιδικη αποφαση της Κρητης να πληρωσει

  8. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πιστεύεις η λίγκα με 12 θα περάσει;

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φωτης
    ΠΡΕΠΕΙ, αλλα δεν πολυ δυσκολα. Παιζωνται αυτα που ειπα στο προηγουμενο post..

  10. Ο/Η Φώτης λέει:

    Άμα πιέσει η nova πιστεύω θα το σκεφτούν.
    Γιατί ο OTE για αυτή την μαλακία που έχουνε φτιάξει ούτε τα μισά δεν θα δώσει. Εδώ έχει πάρει το κύπελλο για το ονορε κ πέρσι λέγανε που έμπλεξα. Μόλις κοπεί το χρήμα θα το σκεφτούν ξανά.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φώτης
    Χρημα= Χρηστες. Πελατες δηλαδη. Οι πελατες πληρωνουν συνδρομη. Οι συνδρομες φερνουν διαφημιζωμενους. Παει δηλαδη ο NOVA/OTE σε μενα που εχω ενα προιον Ζ και θελω να το προβαλλω. Μου λεει εχω Χ συνδρομητες ο ενας και Ψ ο αλλος. Αναλογα μου λενε και τα νουμερα που κανουν. Εκει λοιπον μαζευουν διαφημηση.
    Εγω π.χ εχω πει οτι εχω κοψει τη NOVA απο τοτε που ηταν Filmnet (15-16 χρονια) με 2 αν θυμαμαι καναλια. Αναλογα εχω σπιτι και γραφειο (2 συνδεσεις) ΟΤΕ.
    Γιατι? Γιατι ο ΟΤΕ εχει αγγλια-ισπανια-ιταλια-γερμανια-chl και αντε και το κυπελλο. Το τελευταιο λιγο με ενδιαφερει.
    Στο γραφειο το εχω για τη πλακα μου να παιζει μονινα BBC NEWS μια τηλεροραση στο mute, και να περνανε τα νεα σε υποτιτλους.
    Η Nova την ωρα που εχει ο αλλος Liverpool-Arsenal η Barca-Real εχει το Κομποτιακος-Πλαντανιας. Που πρεπει να εισαι λαβοτομημενος να κατσεις να το δεις. Οσο λαβοτομημενος πρεπει να εισαι να δεις το ΜΠΑΟΚ-GAY μεθαυριο.
    Η μπαλλα στην Ελλαδα εχει 4 ομαδες με τα μεταξυ τους ματς. 8 παιχνιδιατη χρονια δηλαδη και αυτα ΟΧΙ επειδη θα δεις μπαλλα αλλα επειδη (και καλα) υπαρχει κοντρα. Γιατι μπαλλα ΔΕΝ βλεπεις. Ο Ελληνας δε καθεται να δει ποδοσφαιρο αλλα κοντρα.
    Αποδειξη?
    ΑΕΚ-GAY 35-40,000 κοσμος. Νικη ΑΕΚ. Στο αμεσως επομενο ματς ειχε 5,000? Με το ζορι γιατι ο ελληνας ενδιαφερεται μονο γι αυτο που ειπα. Δε παει να δει την ομαδα του γιατι και ομαδα δεν ειναι αλλα και δεν τον ενδιαφερει το κακιστο θεαμα.
    Που το εχουν φτιαξει οι ιδιοι. Γιατι τις επιλογες τις κανουμε εμεις. Αμα ΔΕΝ τις καναμε δεν θα ειχαμε αυτο που εχουμε αλλα θα ειμασταν και εμεις οχι ΑΓΓΛΙΑ αλλα Πορτογαλια.
    Οταν αποθεωνει ο λαος το καθε Κροκους που εν γνωση του ‘νικαγε’ με τα πετσινα και τις βουτιες, ειναι ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ καποια στιγμη που ηρθε ΗΔΗ να δει τους Μανθατηδες και τους Ρετσους.
    Ο Ελληνας δε νοιαζεται για τη μπαλλα. Νοιαζεται να εχει ενα ‘προεδρα’ που θα καθαρισει. Ο οποιος ΑΠΑΙΤΕΙ απο τον προεδρα να παρει παικταραδες αλλα δε μπαινει στο κοπο να πατησει ΜΙΑ φορα στο γηπεδο. Αλλιως να φυγει να παει αλλου..

    Οπως εκλεγει ενα πολιτικο που θα του ταξει και θα τον ‘διορισει’

    Οπως ψαχνει παντα την ευκολη λυση, αρνειται να κοπιασει και ριχνει το φταιξιμο στους αλλους μονιμα.

    Ειναι ο λαος που του φταει το ‘κρατος’. Που δεν εχει καταλαβει ακομη οτι το ‘κρατος’ ειναι ο ιδιος…

    ΥΓ Ως γνωστον ειμαι Liverpool φανατικα. Απο 7-8 χρονων παιδακι. Εχουμε 25 χρονια να παρουμε κουπα. Μπορει να κανουμε αλλα 25. Στο γηπεδο (που ειναι ΜΟΝΙΜΑ sold out) ο κοσμος παει γιατι ειναι Liverpool. Ειτε παιζει ο Κραουτς!!! ειτε ο Σουαρεζ. Ειτε την εχει αμερικανος ειτε αγγλος. Τραγουδαει, χαιρεται λυπαται ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ και με τη Χαλ και στο τελικο του CHL. Θα ακυρωσω ραντεβου οπως σημερα για φαγητο, θα κανονισω να εχω ελευθερο χρονο οταν παιζει η ομαδα, θα παω να τη δω, στον αγωνα ειτε στη TV ειτε στο ναο κλεινω τηλεφωνα, δε μου μιλαει ουτε η φιλη μου διπλα μου. Χασουμε κερδισουμε θα χειροκροτησουμε στο τελος ΟΛΟΥΣ. Ακολουθεις το club τη νοοτροπια του και εισαι αυτο.Τελος…

  12. Ο/Η Αλεξης λέει:

    ΥΓ Ως γνωστον ειμαι ΑΕΚ φανατικα. Απο 6 χρονων παιδακι. Εχουμε 23 χρονια να παρουμε κουπα. Μπορει να κανουμε αλλα 123. Στο γηπεδο (που ειναι ΔΕΝ ΜΟΝΙΜΑ sold out) ο κοσμος παει γιατι ειναι ΑΕΚ. Ειτε παιζει ο κρισαντους!!! ειτε ο Νικολαιδης-ποντικος είτε ο Αραουχο. Ειτε την εχει ΕΝΙΚ ειτε Ο Μελισσαν. Τραγουδαει, χαιρεται λυπαται ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ και με τη Αελ και στο τελικο του καθε 5 χρονια. Θα ακυρωσω ραντεβου, θα κανονισω να εχω ελευθερο χρονο, θα αφήσω την κόρη μου αδιάβαστη οταν παιζει η ομαδα, θα παω να τη δω, στον αγωνα ειτε στη TV ειτε στο ναο κλεινω τηλεφωνα, δε μου μιλαει ουτε η φιλη μου διπλα μου. Χασουμε κερδισουμε θα χειροκροτησω στο τελος ΟΛΟΥΣ. Ακολουθεις το club τη νοοτροπια του και εισαι αυτο.Τελος…

    Σορρυ που στο εκλεψα και το αλλαξα λιγο αλλα ετσι νιωθω. Καλα να περασεις στο ταξιδι με τις μηχανες.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ευχαριστώ Αλέξη
    Νομιζω συγκρίνεις ανομία πράγματα.
    Δηλαδή την Ελλάδα με την Αγγλία στο ποδόσφαιρο σαν κουλτούρα.
    Οχι σαν οπαδός.
    Δεν περιμένει κανενα προεδρα η κάθε Liverpool να παιζει με 100 μπράβους τελικό κυπέλλου κεκλεισμένων περσυ για να κερδίσει.. δε λεω αν άξιζε η οχι το κύπελλο λεω την νοοτροπία και την ατμοσφραιρα. Δε θα δεις ποτε πρόεδρο να παει να φτύνει το πάγκο του αντιπάλου στο προηγούμενο τελικό της ΝΤΡΟΠΗΣ με τον ατρόμητο που δέρνανε γυναικόπαιδα οι μάγκες.
    Ειναι διαφορετικοί κόσμοι τελείως.
    Που στο παρα 50 μου πλεον ο εδω κοσμος με ξενερώνει.
    Θα παρω τη κάρτα μου γιατι ειμαι αεκ και τη στηρίζω και ας μη παω φετος Ενώ περσυ πήγαινα αλλα βλεπεις τι εννοώ πιστεύω..
    Κουράστηκα ρε φίλε να μη βλέπω ουτε μια προσπάθεια για προκοπή. Ξενέρωσα και δε πήγα ουτε με το γαύρο… πως το λένε. Οκ νικήσαμε τι να το κανεις; νικαω το γαύρο και χάνω 4 πόντους απο τον Ηρακλή επειδή ειμαι αδιάφορος σαν ομάδα! Πιο πολλους ποντους πηρα απο το Gay (3) σε 2 ματς παρα απο το Ηρακλη (2)
    Στημένα παράγκες offside μπράβοι να καθαρίσει ο προεδρας κλπ κλπ
    Φτάσαμε να στήνουμε το βαζελο προχτές μπας και μπουμε τετραδα τι λέμε τωρα..

    Τρώμε και 2 στο ημίχρονο.. Ασε ????
    Για μα δούμε το β αλλα οπως παμε έχουμε κανει ήρωες τους τελειωμένους χάλια παιζουμε. Πιο πιθανό να φαμε κ αλλα

  14. Ο/Η Αλεξης λέει:

    εχεις δικιο. δυστηχως. Απορια για τον περσινο τελικο λεγανε θα ειχαμε νομιζω απο 30 οπαδους. τελικα ηταν παραπανω αλλα εστω και αυτοι οι λιγοι που θα ηταν δεν επελεξαν απλους ανθρωπους, διαλεξαν-επελεξαν την σαρα και την μαρα.

    κριμα για την Liverpool.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ολοι μπράβοι ηταν και υπόκοσμος περσυ,σίχαμα τελείως

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η διαφορα που ανεφερα φανηκε χτες.
    Leicester-Liverpool. 2-0 half time, 3-1 full time.
    Εχουμε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προσον να ανασταινουμε ολους τους πεθαμενους. ΔΕΝ εχουμε ηττα απο το top 6 και εχουμε ηττες απο τη ζωνη υποβιβασμου!
    Χτες το γηπεδο γεματο, που σε ενδειξη δυσφοριας απλα αναψαν τα κινητα τους ολοι καποια στιγμη. Και τα γκολ χειροκροτησαν και δεν ακουστηκε κανενα συνθημα κατα της διοικησης με το θεμα του Ρανιερι.
    Βοηθησε φυσικα και το γεγονος οτι και καλα επαιξαν και εμεις δε βλεπωμασταν και στις 3 φασεις οι 2 εγιναν γκολ- ειδικα το δευτερο γκολαρα μεν αλλα 50 φορες να το κανει ο παικτης ουτε καν τερμα δε θα βρει.
    Ο κοσμος και παρων και υποστηριξε την ομαδα του.
    Εμεις παταμε στα ‘ντεμπυ’ (ο θεος να τα κανει με αυτο το κλωτσοσκουφι π.χ με το γαυρο) μονο και μονο για να τη πουμε στον απεναντι και παλι δεν γεμιζει το γηπεδο. Οχι το ΟΑΚΑ που ειναι μεγαλο, αν λες μεγαλο ενα γηπεδο 69000 θεσεων σε μια πολη 5εκκ , αλλα και παλιοτερα πολλα αναλογα ματς στη ΝΦ ΔΕΝ γεμιζε και ειχε κενα, οχι πολλα αλλα ειχε. Στα αλλα ματς μεταξυ συγγενων και φιλων 3-5 χιλιαδες κοσμος λες και παιζει αλλη ομαδα, η ειμαστε λιγοτερο ΑΕΚ απο οτι μια εβδομαδα πριν η μετα.
    ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ γιατι δεν εχουμε να τη πουμε στο οπαδο του κομποτιακου η του πλατανια την αλλη μερα.
    Αναλογα- δεν ειναι μονο δικο μας φαινομενο- βλεπεις τη Ξανιη π.χ που κανει καλη πορεια και εχει ΜΟ κατω απο 1000 εισητηρια..
    Η μπαλλα στην Ελλαδα- οπως ολα- ειναι life style, η μαλλον εκει τη καταντησαν οι ιδιοκτητες και οι διαχειρηστες της.

  17. Ο/Η sirax23 λέει:

    Αυτο με τη Λιβερπουλ ετσι οπως τα λες ειναι ,κια πιστευω οτι σε ενα βαθμο ισχυε και τα προηγουμενα χρονια να ειναι εντελως απροβλεπτη στα αποτελεσματα της -καλυτερη με τους αλλους μεγαλους και ηττες απο το bottom half του πρωταθληματος. Πιστευα οτι με την ελευση του Κλοπ το φαινομενο θα ειχε ,αν μη τι αλλο, περιορισθει ,αλλα δεν βλεπουμε να συμβαινει κατι τετοιο. Που το αποδιδεις αυτο ?

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Εχουμε πει απο το καλοκαιρι οτι στοχος ειναι να μπουμε τετραδα. Μπορει να μας κανει λιγο αλλα αυτος ειναι. Η ομαδα κατα τη γνωμη μου πασχει αμυντικα. Ενω μπροστα παιζει πολυ καλα και βαζει γκολ,πισω τρωει ευκολα. Οταν παιζεις με μικρες ομαδες που θα σου κανουν γκολ μετα κλεινωνται και εχουμε θεμα.
    Πασχει και σαν παικτες αλλα και σαν λειτουργια. Πανε πολυ χαλαρα οι αμυντικοι και γενικα στο κεντρο δεν εχεις το πνιξιμο που σου κανει η Τσελσυ π.χ
    Θελουμε 2 ακραια μπακ και ενα σοβαρο στοπερ. Ο Μιλνερ που τον παω με 1000 δεν ειναι μπακ και σε λιγο θα ειναι 32. Ο Κλαιν ειναι μεν μπακ αλλα δεν ειναι το μπακ που το φοβασαι. Στο κεντρο τα CB αναλογα ενω δεν ειναι κακα δεν ειναι και οι παικτες που αλλες ομαδες θα ζηλεψουν. Στις ακρες λοιπον θες παικτες και αν κρατησεις αυτα τα CB θες ενα καλο στοπερ να διαβαζει παιχνιδι και να βοηθα στο χωρο.
    Επισης-γνωμη μου- θες αλλο ενα δημιουργικο χαφ που να κραταει μπαλλα. Χτες ελειπε ο Hendo και αυτος ο Τσαν δε κανει ουτε για την ΑΕΚ. Αστειος ειναι και στο μαρκαρισμα και στη πασα. Ασε που δεν εχει τρεξιμο και στην Αγγλια αυτο ειναι το νουμερο ΕΝΑ που ολοι τρεχουν σα παλαβοι.
    Η Premier ειναι δυσκολο πρωταθλημα και θες βαθος παγκου. Εμεις ΔΕΝ εχουμε και βλεπεις οταν εχεις θεμα με ενα παικτη ο παγκος-ειδικα πισω- εχει παιδακια. Χτες εβαλε τον Woodburn 17 χρονων… που μπορει να ειναι οτι καλυτερο αλλα 17 χρονων στο νησι σου κανουν πλακα.
    Χτες εφυγε επισημα ο Ayre, CEO και φιλος μας- το ξεραμε απο τον Οκτωβριο.
    To project του ηταν να κανει τη νεα κερκιδα (118εκκ λιρες) το οποιο και οντως εδωσε αλλα εσοδα στο club. Γι αυτο και δεν δαπανηθηκαν λεφτα περσυ- η χρονια εκλεισε με +11,5εκκ λιρες κερδος στις μεταγραφες.
    Ελπιζω φετος να δωθουν λεφτα, δεν ειναι στραβος ο αλλος τα βλεπει, και να κλεισουμε τρυπες. Σημαντικο ειναι η τετραδα και τα λεφτα του CHL που φυσικα ως εσοδα δεν ειναι τα ελληνικα. Και γιατι μιλαμε για τη Liverpool και οχι για το Gay και γιατι λογικα θα κανει μια καλη πορεια στους ομιλους.
    Οποτε αναμενουμε

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23

    Για να γινει πιο κατανοητη η απαντηση μου χθες, δεν ειναι ολα μονο το χορταρι- αυτο ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ειναι αποτελεσμα αλλων πραγματων και φυσικα και διαχειρησης απο παικτες προπονητες.

    To club ανακοινωσε σημερα τα οικονομικα αποτελεσματα μεχρι 31/05/2016.

    Τζιρος 301εκκ λιρες-359εκκ ευρω.

    10 νεες συνεργασιες με χορηγους και επεκταση των υπαρχωντων τεσσαρων.Bet Victor, Malaysia Airlines, Konami, Alcatel, Skype αναμεσα τους. Ποσους εκανε η ΑΕΚ? Σωστα μαντεψες. Τα σουβλακια ο μπαμπης και τις μεταφοραι ο μητσος. Οταν μιλαμε για ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ στο εμπορικο καπου εκει παει το μυαλο μας. ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ομως.

    Ψηφιακα αυξηση 18% σε followers σε ολα τα social media με 50εκκ κοσμο, το site της ομαδας ειναι πλεον και σε Arabic, French and Spanish

    12 παικτες της ακαδημιας εχουν πλεον επαγγεματικα συμβολαια.

    Νεα κερκιδα (Main Stand) που κοστισε 114εκκ λιρες (140εκκ ευρω). Νεα μπουτικ και νεα μαγαζια σε Belfast Liverpool. Νεο ONLINE store (JD.com) το ΜΟΝΟ και ΠΡΩΤΟ στην αγορα της Κινας.

    Η ομαδα ειναι η μονη στο top 10 της Deloitte Football Money League που δεν παιζει στο UEFA Champions League.
    Τα εσοδα απο media αυξηθηκαν κατα 1εκκ λιρες στα 123,6εκκ

    Τα εσοδα match day πηγαν στα 62,4εκκ λιρες- 75εκκ ευρω εβγαλε το club τις μερες των αγωνων δηλαδη..

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ εκαναν τη χρονια να κλεισει με 19,8εκκ λιρες (23,5εκκ ευρω) ζημιες τη στιγμη που μονο το main stand κοστισε 140εκκ!

    ΑΥΤΟ λεγεται club, εμπορικη διαχειρηση και προγραμματισμος.

    Τωρα δες τις ΒΒδες τις Αγγελικες και ολα τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ που παραγουν ‘εργο’ για να φτανουμε ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ να μη μπορουμε να παμε σε τελικο κυπελλου. Αμα ειμασταν ομως τιποτε φουσκωτοι να δουλευουμε ‘πορτα’ θα ειχαμε ‘προσκληση’..

  20. Ο/Η sirax23 λέει:

    @ snitch Καλα το οτι μας χωριζουν ετη φωτος σε οτι αφορα την οργανωση,τον προγραμματισμο,τη δημιουργια ρεαλιστικου πλανου για την μεγενθυση ενος συλλογου κλπ κλπ… αυτο ειναι γεγονος αυταποδεικτο και αφορα γενικοτερα την Βρετανια και τα αλλα προηγμενα ποδοσφαιρικα κρατη απο εμας. Και γιατι αλλωστε το ποδοσφαιρο να αποτελει εξαιρεση που θελει τη χωρα μας μονο γεωγραφικα να ανηκει στην Ευρωπη ενω σε οτι αφορα τη διοικηση ,τη διακυβερνηση,τους θεσμους κλπ μαλλον με Αφρικανικες χωρες θα επρεπε να συγκρινομαστε ?? Ενα πολυ απλο παραδειγμα μονο -και χωρις ΚΑΜΙΑ διαθεση να αγιοποιησω τον Μελ.,εχει κανει τραγικη διαχειριση σε πολλα- ; ποσο καιρο πηρε στην Λιβερπουλ να παρει την αδεια για το νεο stand ,ποσο για την Αρσεναλ να παρει την αδεια για το Emirates και δες και την αντιστοιχη δικη μας που ειμαστε ηδη 3 1/2 χρονια και ακομα….

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @sirax23

    Πια ετη? Χιλιετιες και βαλε. Δεν ειναι μονο η οργανωση ειναι οτι εδω ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΩΝΤΑΙ ΚΑΝ οχι αυτα αλλα πιο απλα και τυπικα. Δες το περιφημο e-shop/μπουτικ που ειναι case study ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ να ηθελες να το κανεις τοσο ΧΑΛΙΑ δε γινεται. Το πιο ΑΣΧΕΤΟ να βαλεις χειροτερο δε μπορει να το κανει ακομη και αν προσπαθησει.Δε μπορουν ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟΥΣ κανονικους που δεν εχουν το μυαλο να κανουν μια απλη αντιγραφη..

    Το Emirates απο οσο μου λενε καθυστερησε (δε το ξερω) γυρω στο χρονο. Γιατι ηταν και η κατεδαφηση του Highbury παραλληλα και το project με τα σπιτια- μερος του παλιου γηπεδου ειναι πλεον κατοικιες. Οποτε ηταν 2 παραλληλα project μεγαλα.

    Για το Main Stand επειδη το ξερω καλα, η ΟΛΗ διαδικασια με τη χαρτουρα κρατησε ακριβως τρεις μηνες. Δηλαδη εγινε προετοιμασια οπως εδω και μολις ηταν ετοιμοι, χρειασθηκαν 3 μηνες για να εχουν στα χερια τους οτι επρεπε απο αδειες μελετες κλπ.
    Βεβαια εκει το city council πεταξε τη σκουφια του μολις ακουσε οτι ιδιωτικη εταιρεια θελει να ριξει 140εκκ να φτιαξει κατι, να δουλεψει κοσμος και στη κατασκευη και στη διαχειρηση μετα μονιμα (υπαλληλοι-catering-καβες-προμηθευτες-μεταφορεις κλπ), εδω εχουμε το καραγκιοζακο που ΠΑΡΑΝΟΜΑ δεν υπογραφει κατι που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κανει.Οπως ΠΑΡΑΝΟΜΑ εχει τις σκουπιδιαρες σε χωρο ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ και βγηκε και ειπε να μας παει ο μελ!!!!! χωρο (ο ιδιωτης στο δημο δηλαδη!!!!!) για να μεταφερθουμε.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ εχουν. Δε τους πειραζει οτι ειναι παρανομοι, δε τους πειραζει τιποτα και απαιτουν απο καποιον ετσι απλα να τους δωσει λεει 2εκκ να κανουν χωρο ΔΗΜΟΤΙΚΟ!
    Οι ανθρωποι ειναι να τους βαρας με βρεγμανες σανιδες μερα μεσημερι.
    Μη πουμε για κορομορανους και αρχαια στο Ελληνικο…υπεγραψαν τη συμβαση για τα 700 (του κακου Σαμαρα θυμιζω που βριζαμε επι χρονια) και 2 χρονια τωρα δε ξεκιναει ενα εργο δε ξερω ποσα ΔΙΣ ευρω απο ιδιωτη με 70,000 θεσεις εργασιας και απόδοση στο Ελληνικό Δημόσιο του 30% των καθαρών κερδών.. γιατι ανακαλυψαν αρχαια!!!Μιλαμε για εσοδα 10δις στο δημοσιο στα 25 ετη και αυτοι το πολεμανε οπως πολεμαγαν τη κρουαζιερα (που τωρα πανυζηριζουν για να πληρωνουν το καρανικα) οπως πολεμαγαν τους κινεζους στον ΟΛΠ τα τρενα τα παντα. Σοβιετια κανονικη.

    Περιμενεις απο κομμουνιστες να βοηθησουν ιδιωτικη πρωτοβουλια? Ποτε το εκαναν στην ιστορια?

  22. Ο/Η conpater λέει:

    Δηλαδη μια κερκιδα θα στοιχισει 140εκ λιρες στην Αγγλια,και το δικο μας γηπεδο ειναι στα 100-120 μυρια ? Σιδηροκατασκευη θα κανουμε με αλφαμπλοκ?????

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν ειναι απλα μια κερκιδα.
    Ειναι ολοκληρο block με υπογειο parking, για τις αποστολες-ομαδες, ξεχωριστο VIP parking, σουιτες, 3 διαφορετικες κουζινες (1 ανα οροφο), VIP σουιτες, 3 μπαρ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, hospitality areas- μεγαλα σαλονια με τηλεορασεις που παιζουν ΟΛΑ τα ματς της premier που γινωνται εκεινη την ωρα αν καποιος θελει να δει, 3 υπογεια, και υψος απο το γηπεδο 35 μετρα.

    Εχει δημιουργηθει ΕΙΔΙΚΗ γραμμη λεωφορειων (917) ανα 10 λεπτα που σε παει στο γηπεδο τις μερες του αγωνα. Οι Αγγλοι οταν λενε 10 λεπτα ΕΝΝΟΟΥΝ 10 ΛΕΠΤΑ. ΟΧΙ 9 λεπτα ουτε 11 λεπτα και 20 δευτερα. ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ με ακριβεια.

    Εχουν κανει ειδικο parking για να αφηνει ο κοσμος τα αυτοκινητα του. Στο parking εχει στασεις το 917 και περιμετρικα πιατσες ταξι.
    Σε συνεργασια με το δημο εχει γινει ειδικο Cycle Hub (νοικιαζεις ποδηλατο και εχει διαφορα σημεια στη πολη που το αφηνεις μολις κανεις τη δουλεια σου) το οποιο ειναι με πληρη επιτηρηση απο δημοτικο υπαλληλο.

    Το Club εχει ειδικες ομαδες που ειναι σε ολα τα ΜΜΜ και βοηθουν το κοσμο να παρει το σωστο τραινο-λεωφορειο-ταξι κλπ απο και προς το γηπεδο. Οι τιμες των ΜΜΜ ειναι παντου αναρτημενες για να μη γινει ουδεμια παρεγηξηση: 1.60 ενηλικoς, 0.80 ανηλικος -return. Aν θες να πας στο γηπεδο απο οποιοδηποτε σημειο της πολης με το παιδι σου δινεις 1,6+0,8= 2,4λιρες- 2,85 ευρω για να πας και να γυρισεις με soccerbus.

    Αυτο ειναι μονο η αρχη. Υπαρχει το λεγωμενο Anfield Project. To οποιο το τρεχει το club MAZI με το δημο.
    Εκει εχουμε απο σπιτια (400 τον αριθμο)-πλατειες-μαγαζια-parking- ξενοδοχειο Liverpool (100 κλινες), περιβαλλοντολογικα εργα (μεχρι και φουλ αναπλαση για τη λιμνη στο Stanley Park να κανεις βαρκαδα…) και αλλα πολλα. Παρα πολλα, μεχρι διαδρομες για τον ιππικο ομιλο. Χωρις να περιμενουμε τη ‘περιφερεια’ να μας βαλει μια σφραγιδα και με ΤΡΕΛΛΟ BUDGET ανω των 300εκκ.

    Αλλα το Anfield project ειναι πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και θελει δικο του post. Για να μπαινουμε στο κλιμα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σχεδιασμος και γιατι το club Liverpool απλα ειναι μοναδικο.

    Εδω ακομη εχουμε το βοδι τη ΒΒ να μας λεει για καποια ΑΕΚ. Μια εταιρειουλα της ΠΛΑΚΑΣ, ενα μπουρδελακι με ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ, με 12εκκ ισολογισμο..οσο πηρε συμβολαιο ο Κουτινιο μονος του ετησια ΚΑΘΑΡΑ.