ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α Ε Κ

Καινούργια πράματα σήμερα. Μετά τα ξενύχτια στον Ρέμμο, η διανυκτέρευση έγινε στο Καβούρι που δεν υπάρχει συνδρομητική τηλεόραση. Άντε λοιπόν τώρα να ψάχνεις να βρεις site να δεις τον αγώνα με ένα wifi πιο αργό κι από την χελώνα. Τέλος πάντων κάτι βρήκανε οι δυό ηλεκτρολόγοι μηχανικοί του σπιτιού, κι αρχίσαμε να βλέπουμε την τελευταία αγγαρεία της φετινής σεζόν.

Η ομάδα κατέβηκε με ένα 4-4-2 με δυό πύργους μπροστά. Μέχρι σε ένα σημείο, άντε και να κατανοήσουμε το υποχρεωτικό του θέματος εν όψει τελικού κυπέλλου. Δηλαδή να κάνεις rotation και μπόλικες αλλαγές. Το να αλλάζεις το σύστημα βέβαια είναι ελαφρώς ακατανόητο, αλλά γιατί να ψάχνουμε τώρα λογική στην ΑΕΚ; Μπορεί και να θέλει ο Μανόλο να τους μάθει το σύστημα εν ώρα αγώνος αντί στην προπόνηση.

Δύσκολη ήταν η παρακολούθηση του αγώνα, οπότε θα πρέπει να είστε ελαφρώς επιεικείς με όσα είδα εγώ. Οι διακοπές στην μετάδοση του αγώνα ήταν πάρα πολλές, κι όσο κι αν ο αγώνας είχε έναν πολύ αργό ρυθμό, είναι σίγουρο οτι κάποια πράματα χάθηκαν. Όπως έχασε άλλη μια ευκαιρία ο Μπάρκας τρώγωντας ένα γκολ από τα άγραφα. Μακρινό σουτ στην γωνία που έλεγχε γράφοντας ξανά μια αρνητική ιστορία.

Στα καλά καθούμενα. Διότι η ΑΕΚ είχε την κατοχή, είχε κάποιο πλάνο ανάπτυξης και προσπαθούσε να καλύψει την ανομοιογένεια αυτών που επιλέγησαν να παίξουν. Κι είχε και κάποιες μικροευκαιρίες για να προηγηθεί. Τραβηγμενες από τα μαλλιά βέβαια, αλλά ήταν. Το σίγουρο είναι οτι είχε τον έλεγχο του κέντρου και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα πίσω. Βλέπετε το rotation περιελάμβανε και Τσιγκρίνσκι μέσα !

Φυσικά αυτό το πρώτο ημιχρόνιο, δεν μπορεί να μας αγχώσει ιδιαίτερα σαν απόδοση, αφού κι εμείς ζούμε για τον Βόλο. Μπορεί όμως να μας προβληματίσει με την συνεχή αναβολή της ανάληψης της ευθύνης εκ μέρους της ΑΕΚ, για το πότε επιτέλους θα παρουσιαστεί σαν φαβορί. Κι αυτό ρίχνει μπόλικες ευθύνες στον προπονητή – δεν τον βλέπω καλά – αλλά και στο ρόστερ το οποίο μονίμως παραπονιέται όταν δεν παίζει αλλά όταν παίζει, συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε καραντίνα. Μιλάω κύρια για τον Μπακασέτα και τον Βάργκας, που ήταν επιφορτισμένοι με το δημιουργικό κομμάτι αλλά ήταν πεταμένοι και στα άκρα ταυτόχρονα.

Κάπως έτσι κύλισε και το δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ προσπαθούσε με μια ανούσια κατοχή να ισοφαρίσει. Ο Μανόλο γύρισε το σύστημα βάζοντας τον Πατίτο μέσα κι ανεβάζοντας την πίεση πιο ψηλά. Μεγάλες ευκαιρίες δεν είχαμε, αντιθέτως κινδυνεύαμε πιο πολύ αφού είχαν ανοιχτεί διάδρομοι πίσω. Αυτά για κανά μισάωρο, που πλέον ο αντίπαλος γύρισε σε τελείως παθητικό ρόλο και μπήκε μέσα και ο Μάνταλος.

Η ομάδα έγινε απόλυτα κυριαρχική, τρομερά επιθετική και ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό γκολ του Πατίτο. Ένας Πατίτο που ήταν καλός σήμερα, κι έδωσε μπόλικες λύσεις. Κι αυτό το εξτρέμ ρε παιδί μου, είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Χωρίς να μιλάω για τον συγκεκριμένο παίκτη. Μιλάω για το ποδόσφαιρο γενικά. Που είναι επίθεση, κενός χώρος και γκολ.

Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα. Αυτό το site που έβλεπα,  στην κυριολεξία μου έσπασε τα νεύρα. Όπως μου τα έσπασε η όλη αντιμεετώπιση του αγώνα. Ήθελε ή δεν ήθελε ο προπονητής να το πάρει; Κανείς δεν ξέρει. Θα άλλαζε κάτι στην βαθμολογία των μπαράζ, αν δεν το παίρναμε; Ποιός ο λόγος του μπερδέματος της ομάδας αλλά μετά της διόρθωσης; Αυτά, αν τα βλέπει κάποιος που παίρνει αποφάσεις, σίγουρα φέρνει τον Λουτσέσκου για να μην μιλάμε αόριστα.

Το παιχνίδι λοιπόν δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά ούε και πιο κουτούς. Ξέρετε αυτές οι τυπικές διαδικασίες, όσο κι αν ειναι βαρετές σαν θέαμα, σου δίνουν την δυνατότητα να κρίνεις την διάθεση για το μέλλον. Πού να στηριχτείς, πού να ποντάρεις και πού να ενισχυθείς. Στο σημερινό life style ποδόσφαιρο, δεν λένε πολλά αλλά λένε σε όσους πάνε να σχεδιάσουν budgets. Συγχαρητήρια δεν θα πω, αλλά σίγουρα ο Γαλανόπουλος αξίζει περισσότερα, όπως και ο Μάνταλος που πρέπει να είναι στον πάγκο και να παίζει μόνο απέναντι σε επαρχιακές ομάδες χωρίς στόχους. Η ομάδα χρειάζεται τέσσερις μεταγραφές αφού έρχεται ο Γιακουμάκης.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

27 Responses to ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Λουτσέσκου στην ΑΕΚ?

    Περασε ενα πρωταθλημα και ακομα περιμενουμε το καλο σουτ του Μπακασετα.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για τον Λουτσεσκου και την ΧΡΟΝΙΑ συμπαθεια- που πηγε να γινει γαμος περσυ τετοιο καιρο προ Παναγιωταρα- εχω γραψει πολλες φορες.
    Δεν ειχα καποιο νεωτερο το μονο ομως που ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι οτι παει πακετο με ενα παικτη που τον Ιανουαριο ο Πανο εριξε πιττα και μαλιστα καλη (μιας και ηταν large η προσφορα) στον Ιβαν το μεγαλοπρεπη.
    Το ονομα αυτου: Βασιλακακης μεσος 1,83 29 χρονων..

    ΥΓ Η ΑΕΚ σημερα με τη γκελα πηγε στο -2 για τα play ωχ..

    ΥΓ2 Ο Μανωλης ΠΑΝΤΑ οταν δε παει καλα φταινε οι παικτες. Οταν παει ειναι ολοι μαζι. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ? Τοσο καιρο το λεμε..

    ΥΓ3 Ο σκοπος μετα απο ξενυχτι και ξυδια ειναι να συνελθεις αντε με καμμια ασπιρινη αμα εχεις hangover. Οχι να το ριξεις στα βαρια βλεπωντας ΑΕΚ και μαλιστα εκτος εδρας απο internet.. χαχαχα

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Μεγάλη επιτυχία κάναμε το περασμένο καλοκαίρι με Μπαρκα κ Μπακασέτα,ο ενας ας πάει καπου δανεικός(μας έχει στοιχίσει 10 βαθμούς) και ο άλλος σπίτι του.Συμβαίνουν αυτά.

  4. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Εμάς μας πόνεσαν τα μάτια. Όλη η παρέα το έπαθε. Θα μου πεις αγώνας δίχως νόημα ήταν. Ναι αλλά αν δεν μπορείς να παίξεις και λίγο μπάλα με τα Γιάννενα αντίπαλο τότε… τι 4 παίχτες που λέει ο Στίβεν.
    Πάλι καλά που ήρθε Χ ο αγώνας από το να χάναμε και να έγραφε η ιστορία άλλη μια ήττα από πνίξιμο του κουνελιού μεν αλλά ήττα

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλησπέρα γάτε….Αν μου επιτρέπεις.

    Ένα γρίφο έχω. Κάπου διάβασα προ ημερών ότι ο Ρουμάνος πρίγκιπας δήλωσε ότι φεύγει από την Θράκη και έχει κλείσει σε μεγάλο σύλλογο.

    Αν πούμε ότι οι μεγάλοι σύλλογοι στην Ελλάδα είναι τρεις όλοι τους ξέρουμε. Με την εις άτοπο απαγωγή έχουμε και λέμε:

    Ο ΟΣΦΠ κλείνει ένα γαλλακι.

    Ο ΠΑΟ ρίχνει. Το budget του. Όποτε άκυρο.

    Τι μας μένει;

    Δυο ττινά συμβαινουν εκτός από το να έρθει στην ΑΕΚ.

    Είτε η δήλωση δεν έγινε. Λάθος αρχική υπόθεση.

    Είτε μιλάει για μεγάλο club εκτός Ελλάδος. Τα φώτα σας παρακαλώ….

  6. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Καλύτερα που τους έβαλε.
    Αυτοί δε θα μπορούν να παραπονιούνται οτι δεν πήραν ευκαιρίες και η διοίκηση θα δεί πόσο ανεπαρκείς είναι, και θα ξανασκεφτεί τις βιαστικές ανανεώσεις που έκανε και θα κάνει.
    Το κουτσομπολιό με Λουτσέσκου έχει δόση αλήθειας? εμένα πάντως το γεγονός οτι τρενάρει την ανανέωση του Χιμένεθ, μου δείχνει πως ίσως τρέχει κάτι.

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Και μιας και μιλάμε για εξτρεμ και μέσους και πλαγιους και box to box και προπονητές και περίεργα. Πες τους να πάνε να φέρουν ένα τερματοφύλακα. Με αυτούς που έχουμε δε γίνεται τίποτα. Τα απλά πράγματα να λύσουμε πρώτα. Τα απλά και βασικά.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Αδερφέ, ούτε γάτος, ούτε τίποτε άλλο. Θεωρώ – δεν έχω κουβέντα πέραν της Ύδρας που ο Μανόλο έμενε ενώ εγώ διαφωνούσα – οτι ο προπονητής το έφαγε το κεφάλι του μετά την ρεβάνς με τον γάβρο. Από εκεί κι έπειτα, έρχεται κάποιος Τσιντώντας μεν αλλά η ΑΕΚ δεν είχε ποτέ μεγάλο τέρμα. Αν βάλω λοιπόν και την ψυχοσύνθεση του αφεντικού, μάλλον αλλού πάμε για ενίσχυση και σωστά κατ΄εμέ. Καμία ομάδα δεν έμεινε στην ιστορία λόγω τερματοφύλακα. Ο goalkeeper παίζει μεν, αλλά εντελώς μοναχική κατάσταση. Παίζει μόνο για την πάρτη του.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξης : Γιατί; Ποιός είσαι η Λίβερπουλ και θέλεις άλλον; Ένα πορτοφολά θέλεις, κι έναν πορτοφολά θέλει. Βαλκάνιος είσαι, εδώ παίζεις. Αν ήθελε τον Χιμένεθ, θα τον είχε από το καλοκαίρι. Να ξεμπροστιάσουμε και τα στελέχη μας;

  10. Ο/Η akis λέει:

    Steven μιας και το ανεφερες…
    Θα έρθει πιστεύεις ο Ρουμάνος ή θα πορευτούμε με Μανόλο και την επόμενη σεζόν;

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΚOREAS
    Παιζει και η τουρκια, αλλα ο δικος σου τον θελει απο περσυ. Θα τον ειχε παρει αν δεν εμπαιναν στη μεση καποιοι με ττο Μοντανιε και τον πιπιλιζαν.
    Αν διωξει το μανωλη – πολυ πιθανο και αν δε παρει κουπα σιγουρο- για εκει παει.
    Φθηνος, για ελλαδα υπακουος, χωρις πολλα πολλα.
    Πακετο με αυτον που ειπα και ολοι χαρουμενοι, ειδικα ο πανο που φετος εμεινε ρεστος.
    Αν μπουν οι Τουρκοι τα φραγκα ειναι αλλα και δε το συζηταμε καν.

    ΥΓ Μια χαρα παει το συστημα να σωσει το κομποτιακο. Το διπλο σημερα ηταν πιο σιγουρο κ απο καυσωνα το καλοκαιρι..

  12. Ο/Η Βουβη Σιωπη λέει:

    Μας γεμισανε σαπακια και αναπηρους και δεν παιρνει κανεις ευθυνη,ποιος θα απολογηθει για τον αλμειδα,τους γκαφατζηδες τερματαδες,τους μπακασετες?

    Mε 4κ εκ μπατζετ και σαπακια δεν μαμησε κανεις,α και αν χαθει το κυπελο,ξερετε,την επομενη μερα βγαινει η αδεια απο το υπουργειο για το γηπεδο.

    MIKΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Αυτά που λέω, είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση. Δέκα μέρες πριν, υπήρχε εκτίμηση. Τώρα είμαστε στο άλλο άκρο. Όλα είναι φανερά με τον σχεδιασμό του ποδαριού. Εγώ βλέπω Λουτσέσκου προσωπικά.

  14. Ο/Η KARNID λέει:

    Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ(ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ) ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΛΑΒΡΑΚΙΑ(ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΛΑΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΝΤΩΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ….ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Ο Μπαρκας ειναι καλος τερματοφυλακας. Οπως ΟΛΑ τα τερματα εχει ενα κακο φεγγαρι και εχει χασει την εμπιστοσυνη του και την αυτοπεποιθηση του.
    Ειναι ψηλος, εχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ρεφλεξ απο τον αλλο το βλακα, εχει σχετικα καλες εξοδους (για τον αλλο δε μιλαμε καν μιας και δεν βγαινει). Ο ανεστης ειναι καλυτερος στο ενας με εναν αλλα μεχρι εκει.
    Η ΑΕΚ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ πασχει απο προπονητη τερματοφυλακων γι αυτο και με εξαιρεση το Σορεντινο που το ειχε, ΚΑΝΕΝΑΣ keeper δε βελτιωθηκε στην ομαδα. Δε γινεται ΟΛΟΙ εδω και 10-15 χρονια (καλοι και κακοι) να εχουν μεινει στασιμοι.
    Κακο τερμα ηταν π.χ ο Μορετο. Μετριο ο Χιωτης που φευγωντας εκανε πολυ καλυτερες σαιζον απο οσο ηταν στην ΑΕΚ.

    Ο Μπαρκας ειναι πολυ καλυτερος απο οτι εχουν αλλες ομαδες. Ουτε ο ΜΠΑΟΚ εχει καλυτερο ουτε ο ΠΑΟ ουτε ο γαυρος. Ο Καπινο ειναι απλα πιο εμπειρος ποτε δεν ηταν μεγαλο τερμα οπως π.χ ο Βαντσικ. Η εμπειρια στη θεση παιζει μεγαλο ρολο- ετσι εγινε τερμα στα πισω γεραματα ο κηπουρος που απλα ηξερε να παιρνει καλες θεσεις- γιατι στα αλλα ηταν αστα βραστα ειδικα στις εξοδους.

    Ειναι απλα μικρος, δεν εχει καποιον σοβαρο να τον προπονει και να του δειξει 5 πραγματα και καιγεται απο ευκολες φασεις που στον Ατρομητο τις καθαριζε για πλακα.

    Θελει ΚΑΙ σοβαρο προπονητη μιας και η θεση ΔΕΝ εχει να κανει με το κανονικο προπονητη, ο keeper περαν της καθοδηγησης της αμυνας ΔΕΝ συμμετεχει σε κανενα πλανο-τροπο παιχνιδιου, αλλα θελει και ενα σοβαρο παλιο τερματοφυλακα να του πιπιλισει το μυαλο μονιμα για το πως και τι.

    Οποτε χαλαρωστε με το τερμα που ξαφνικα γινατε ολοι ΚΛΟΠ και βγαλατε χολη. Το τερμα ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ θα κανει τσαφ και θα φαει σουπες. Οποιος δε πιστευει ας δει το εφαγε χτες ο Ντε-Χεα (ισως μαζι με Μπουφον-Κουρτουα ο κορυφαιος στην Ευρωπη) σε ενα φαουλ που και σε λαθος θεση ηταν και λαθος τειχος εστησε.
    Ας δει τι εχει φαει ο Τσεχ φετος (και τι εχει πιασει) η ας δει αναλογες μουφες του Κουρτουα ειδικα στην αρχη της σαιζον.

    Το τερμα ειναι ειδικη θεση που καθε λαθος και το πληρωνεις και το θυμασαι για καιρο. Κανενας δε θα θυμαται το βλακα το Λαζαρο που δε μπορουσε να κανει κοντρολ σε αδειο τερμα προχτες, η τον Ουγκο που πλασαρε αουτ απο 3 μετρα.
    Εκει δηλαδη δεν σου κοστιζουν βαθμους? Η ειναι αλλοι βαθμοι αυτοι?

    Ο μικρος το εχει σε αντιθεση με τον αλλον που ΔΕΝ. Προσοχη θελει και δουλεια- οκ αγνωστα πραγματα στην ομαδα.

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Καλημέρα παίδες.
    Ποιά η άποψή σας για τον Λουτσέσκου ως προπονητή?
    Διότι άλλο Ξάνθη και άλλο ΑΕΚ…

  17. Ο/Η Koreas λέει:

    @all

    Ψάχνουμε για προπονητή ή για βοηθό προπονητή;

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δώστε “πέναλτυ” στο κεφτέ μπας και βγει πέμπτος..
    Referee united ΜΙΑ ΖΩΗ με τα πέτσινα.

  19. Ο/Η Koreas λέει:

    @the snitch

    Φιλαράκι τι βλέπεις σήμερα watford – lfc ? Ντερμπακι;

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    koreas
    με τις μεγαλες ομαδες δυσκολευωμαστε παντα. με τις μικρες του top 6 δεν εχουμε θεμα. μιλας για τη μοναδικη ομαδα που γυρισε τελικο απο 0-3 στο ημιχρονο με αντιπαλο μια μιλαν που ειχε πληροτητα παντου, οχι οπως η μπαρτσα πχ που απο τη μεση κ πισω ειναι να τν καλινε οι ρεγγες…
    η ιδια ομαδα περσυ εβαλε 3 στο φαβορι σε ενα ημιχρονο, το γυρισε, πηγε τελικο, προηγηθηκε και εχασε το κυπελλο!
    ειμαστε η ομαδα των ψυχικα διαταραγμενων..

    δες αυτο για να καταλαβεις… https://www.youtube.com/watch?v=DCxBh25xlpQ αυτοι οι τυποι (λιωμα) εκαναν προετοιμασια στο Ντουμπαι,
    Σκρετλ, Μαμαντουκαρος (η συμπαθεια της κορης μου) και ενορχηστρωτης ο αρχηγος..
    βγαλε ακρη εσυ..

  21. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Ε και λοιπόν να τον πάρουμε κι ένα τηλέφωνο , έλα ρε Γκας (ο Πογιετ) τι χαμπάρια ? Πώς την βλέπεις την ΑΕΚ ,κι όλα τα υπόλοιπα .

    ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ κούρασε ιδιαίτερα αυτή η ομάδα εφέτος , κρίμα μην τυχόν ξαναδούμε αστοχίες ξανά . Περίπου της ίδιες δηλαδή … μάλλον .

  22. Ο/Η koreas λέει:

    @ the snitch

    ξέρεις ότι αν και man utd εχω αμέτρητο respect στους reds. απλα ήθελα να σε πειραξω λίγο.

    το καλο – κακο με την ομαδα σου ειναι οτι εχει πολυ βαρια ιστορία και φανέλα. καποιοι (δεν αναφερομαι μόνο σε ποδοσφαιριστές) δε μπορούν να τη σηκώσουν (όχι ότι έιναι έυκολο), με αποτελεσμα να παρουσιάζεται σαν ομαδα ψυχικα διαταραγμένων. εχεις υποψη σου για το ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ, κάτι άναλογο είναι ας πουμε το ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ANFIELD.

    οποιος έxει παει στο anfield δεν υπαρχει περιπτωση να μην ανατριχιάσει. διεσθάνεται αμέσως την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα κι ότι κυκλοφορούν φαντάσματα…όλοι αυτοί ο shankly, o bugsy, o bob o paisley, κι αλλοι πολλοί σίγουρα κάπου εκεί γύρω κυκλοφορούν…..

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ koreas
    Αυτο που κανει η Ref United με τη διαιτησια 3 ματς τωρα απλα θυμιζει τις παλιες καλες εποχες του τσιχλα που εσπρωχναν την ομαδα οποτε επρεπε.
    Με τη διαφορα οτι αυτος ο ΣΑΧΛΟΣ που εχετε τωρα δεν ειναι τσιχλας και αδυνατει να κερδισει ματς που θελει για να βγει πεμπτος.
    Το ‘πεναλτυ’ της Σουονσι θυμισε εντονα καλες μερες Αλεκου που κλεβει το παιδι του στο ταβλι.
    Ακομη και ετσι ομως πεμπτος ειναι, και εχει και Arsenal τη Κυριακη και την επομενη spurs εκτος εδρας. Αν μεινει εκτος Ευρωπης θα γελαω ολο το καλοκαιρι με το ΤΑΡΑΜΑ.

    Χτες νικησαμε- ειμαστε ΟΙ ΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ μιας και παλι χτυπησε ο Κουτι- εβαλε γκολαρα ο Τσαν (ο οποιος για μενα δε κανει για τη ομαδα) και με νικες μονο δε μας νοιαζει τι κανει ο σαχλας μιας και βγαινουμε chl.

    ΥΓ Το ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ τελευταια φορα πριν τα Χριστουγεννα στη Ν.Υορκη. Επρεπε να κανω το χατηρι της κορης μου..

  24. Ο/Η sirax23 λέει:

    Ευρωπη θα ειναι του χρονου στο europa league λογω κατακτησης του league cup. Μια χαρα του ειναι του κεφτε και το europa που θελει και champions league τρομαρα του . Που θα βγει 5ος και καταιδρωμενος μεταξυ 6 ομαδων και αυτο λογω του οτι αυτη η Αρσεναλ ειναι η χειροτερη της περιοδου Βενγκερ .Ακουω για το καλοκαιρι οτι η διοικηση της utd προτιθεται να δαπανησει 200-300 εκ. ευρω το καλοκαιρι για την ενισχυση. Σε Ιντερ και Ρεαλ αγορασε απο εναν τιτλο και αφησε πισω του το χαος. Ε με την Utd ουτε αυτο δεν θα καταφερει να κανει. Θα τους βαλει να ξοδεψουν ενα καρο λεφτα και δεν προκειται να παρει τιποτα μεχρι να το παρουν αποφαση οτι πρεπει να τον σουταρουν. Και το παω και ενα βημα παραπανω . Ειναι η τελευταια φορα που καποια μεγαλη ομαδα απο την Ευρωπη θα τον εμπιστευτει και θα του δωσει τα ηνια της . Μετα την utd τον βλεπω για καμια Κινα ή Εθνικη Πορτογαλιας το πολυ.

    @snitch

    btw when are the owners of Arsenal gonna realize that Arsene finally needs to get out ? Even the “accomplishment” of a a top four finish is gone this year. What else do they need ?

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax
    Αμα δινεις 300αρες και 400αρες για να βγεις 5-6εκτος μια χαρα ειναι. Μη τους παει στο +1,1δις που πηγε το ρωσσο να λες.
    ΔΕΝ θελω να φυγει ο ΚΕΦΤΕΣ απο τη referee. Θελω να μεινει, να τους παρει και μια κουπα και να τους φτασει στο αναλογο ΔΙΣ μεσα, να κανουν χρονια να συνελθουν.
    Και να κλαιγεται που με ενα ΜΟΥΦΑ πεναλτυ πηρε το Χ απο τη Σουονσι ενω καιγωταν. Παλι καλα που δεν το κολλησε ο Γιορεντε στο 91′ (δε τη βρηκε καλα) να εχουμε κηδειες-special.

    ΥΓ Το ιδανικο σεναριο ειναι να χασει απο τον Αρσεν για 2 λογους. 1) να τον πεταξει εκτος ευρωπης και 2) επειδη ο αρσεν δεν τον χωνευει (πρωτοτυπο..)
    Λογικα θα χασει στο White Hart οποτε μενει εκτος chl.

    Μη το εχεις τοσο σιγουρο το europa και μιλαω καθαρα ποδοσφαιρικα. Η Referre ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ σαν ομαδα και εχει τα χειροτερα στατιστικα στη premier, ακομη και η sunderland εχει μεγαλυτερο μεσο ορο στα τρεξιματα. Αυτα παθανεις αμα πληρωνεις κοντα 400εκκ για να παιζεις το συστημα πουλμαν και πετατε τη μπαλλα στον Ιμπρα να βαλει κανα γκολ να στριψουμε..

  26. Ο/Η gio λέει:

    @admin
    Παιδιά οταν πάω να σχολιάσω στα στοιχεία βλεπω όνομα και ηλ διευθυνση άλλων χρηστων
    Επίσης δε μου εμφανίζεται και το antispam πια
    Ευχαριστώ

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς gio : Υπάρχει ένα πρόβλημα που προσπαθούμε να το λύσουμε. Το μπάχαλο ήταν τεράστιο και κύρια αφορούσε εμάς που μπαίναμε. Μαρκαριζόντουσαν οι υπολογιστές μας και ενώ ο πίνακας ελέγχου δούλευε, δεν βλέπαμε μπροστά τίποτα παρά μόνο με control kai F5. Θεωρώ οτι με την αλλαγή server, και antispam θα ξαναμπει, και στατιστικά θα βλέπουμε και όλα θα επανέλθουν . Το σημαντικό είναι οτι δεν χάθηκαν κείμενα και δεν χάθηκαν σχόλια.