ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ

καρντάσιαν

 

Από τις γνωστές “συνταρακτικές” “ειδήσεις” των μέσων αποχαύνωσης και συγκεκριμένα από τον Αντ1 τον “μεγαλοπρεπή”. Περίφανος και καμαρωτός ο σχολιαστής-γλύφτης δημοσιολαγνος περιγράφει στο “ρεπορτάζ” του την άφιξη των αδερφών Καρντάσιαν.:

“…και πέρα από όλα τα άλλα, η άφιξη των διάσημων αδερφών Καρντάσιαν στην χώρα μας, προσφέρει ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ υπηρεσίες, αφού έτσι κάνουν ακόμα πιο δημοφιλή την χώρα μας στον κόσμο…”(!)

Ηρθαν τρεις πουτάνες από την  Αμερική να πλύνουν τους κώλους τους στο Αιγαίο, και βάση αυτού, θα πρέπει να αισθάνονται ακόμα μεγαλύτεροι ο Αλέξανδρος, ο Περικλής, ο Ομηρος, ο Αχιλέας, ο Οδυσσέας, ο Λεωνίδας, ο Ησίοδος και τα άλλα παιδιά. Οπως και ο Παρθενώνας το δίχως άλλο υψώθηκε στα ουράνια με την φήμη που έλαβε από τα ξέκωλα.

Φυσικά, κανείς δεν ντρέπεται. Ουτε ο σκερβελές που είναι ιδιοκτήτης του καναλιού, ούτε το δουλάκι που κάνει το τρομερό αυτό ρεπορτάζ, ούτε ασφαλώς και οι τηλεηδονιζόμενοι που χαρίζουν νούμερα στους καναλάρχες-νταβατζίδες.

Καλά σας κάνει και σας πηδάει ένας σακάτης. Καλά να πάθετε δούλοι.

Καλά, πολύ καλά κάνει η κάθε Γερμανοπλύστρα και κάθε πουστράκι και σας βάζει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι και κωλοδάχτυλα στις κωλάρες σας.

Καλά να πάθετε,  ΑΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο με tag . Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.