Αφιέρωμα Λευκωμα στην ΑΕΚ

Φίλοι μου,

Προσφατα ενας πολύ καλός φίλος, ο Αντώνης Σπανάκος (ο Στήβεν τον ξέρει), μέγας ποδοσφαιρόφιλος, και ΦΙΛΑΘΛΟΣ με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, μου έδωσε να διαβάσω μια προσωπική του συλλογή με την ιστορία του Ολυμπιακού. Ενα υπέροχο αρχειο με φωτογραφίες, αποκόμματα από εφημερίδες, και την δική του πέννα σε σχολιασμό. Ό,τι ομάδα κι αν είναι ο καθένας, η συγκεκριμένη ενέργειά του ειναι άκρως συγκινητική και αξιόλογη.

Γιατί σας τα λέω αυτά;

Προτείνω (αν συμφωνεί κι ο Στηβεν) ο Τρυπας να γίνει μια βιβλιοθήκη ιστορικού υλικού της ΑΕΚ. Να μαζέψουμε εδώ, σε συγκεκριμένο email που θα φτιάξουμε, στοιχεία, φωτογραφίες, δηλώσεις, αγώνες, πρωταθλήματα…τα πάντα για την Ιστορια της ΑΕΚ. Όλος ο κυκλοςζωής της απο την ίδρυσή της εώς την άσχημη μέρα του υποβιβασμού. Όταν έχουμε αρκετό υλικό, θα αναλάβω (είναι μέρος της δουλειάς μου άλλωστε) να το φτιάξω ως Λεύκωμα – Αφιέρωμα, και θα μπορουμε ηλεκτρονικά να το μοιράζουμε στον κόσμο της ΑΕΚ (και όχι μόνο).

Ο Αβραμίδης, ο Κιντής και οι υπόλοιποι που έχπυν πρόσβαση στην “Διοίκηση” μπορουν να κανονίσουν να πάρουμε υλικό από το αρχείο της ΑΕΚ.

Σκεφτείτε το. Πιστεύω πως μπορούμε να φτιάξουμε ενα κομψοτέχνημα, να θυμηθούν οι παλιότεροι, και να μάθουν οι νεότεροι.

Ν.Ι.Κ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.