Τα Χάλια του Πηλίου…

…επισκέφτηκε ο “tiger”. Πάλι κάλα που εισακούσθηκε-ξάνα- ο Αβραμίδης.
Πήγε να δώσει καμιά οδηγία στον προπονητή,τον Σέρβο δηλαδή, να κάνει κανένα τηλέφωνο και τέλος πάντων να ισιώσει το κλίμα.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Τα Χάλια του Πηλίου…

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σε λίγο θα κραζουμε και τον Στιβεν. Αφού τον ακούει τόσο πολυ ο Τιγρης.

  2. Ο/Η Τρύπας λέει:

    Γιατί όχι; Καλή ιδέα.
    Αβραμίδη,εσύ φταις που τον έφερες στην ΑΕΚ.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    +1

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ποιον έφερε; Αυτόν;
    45. Τον ίδιο παράγοντα που, όταν πλήρωναν άλλοι,λοιδορούσε τους πρώην μετόχους της ΑΕΚ ότι δεν είναι «χώστες» και δεν κάνουν μεγάλες μεταγραφές (18/7/2009: «πιστεύω ότι στην AEK πρέπει να γίνει γενναία χρηματοδότηση όπως στις άλλες μεγάλες ομάδες», 3/1/2009: «εκτιμώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται […] γενναία χρηματοδότηση προκειμένου να δημιουργήσει τις απαραίτητες για την ιστορία της προϋποθέσεις πρωταθλητισμού και ότι δεν της είναι αρκετή ακόμα και η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της, όταν μάλιστα με τις σημερινές συνθήκες θα υπολείπονται σταθερά των αντίστοιχων εσόδων των ανταγωνιστών της»). Αυτόν που δεν υπολόγιζε το χρήμα και δήλωνε για το Σκόκο (πάντα όταν πλήρωναν άλλοι): «Να πάει να γαμηθεί ο Σκόκο. Εμένα αν ήταν στο χέρι μου, θα τον άφηνα για έναν χρόνο στην κερκίδα και μετά ας πήγαινε όπου ήθελε». Τώρα που πληρώνει ο ίδιος,μιλάει για «το βάρος [που πρέπει να πέσει στις] ακαδημίες με την ΑΕΚ να στηρίζεται στα δικά της παιδιά, […] για μια ΑΕΚ […] που να μην βασίζεται πουθενά, παρά μόνο στον κόσμο της». Επίσης,«χρηματοδοτεί γενναία» την ΑΕΚγια φέρει με τριετές συμβόλαιο κάποιον εικοσιεξάχρονοπου έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, τα «χώνει» για να φέρει με σαράντα χιλιάρικα το χρόνο κάποιον εικοσιπεντάχρονο Κροάτη που είχε βάλει δέκα γκολ στο πρωτάθλημα-φωτιά της Σλοβενίας (συμμετέχουν δέκα ομάδες), αφήνει να φύγουν για ψίχουλα από την ομάδα παίκτες της αξίας και της ηλικίας του Φούντα , του Μπουγαΐδηκαι του Βλάχου κι επιτρέπει τέλος στην την ομάδα να επιλέξει για προετοιμασία μεταξύ της χλιδής του Καρπενησίου και της πολυτέλειας του Πηλίου.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΥΓΕΙΑ. ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ. ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
    Η ΜΗΠΩΣ ORIGINAL;

  6. Ο/Η Τρύπας λέει:

    Εχεις δίκιο. Πήγαινε να του τα πεις ο ίδιος. Στο Βόλο είναι, πίνει τσίπουρα.
    Παρεμπιπτόντως, το απόσπασμα που παρέθεσες, να πούμε ότι είναι από την μακροσκελή Κίντεια επίθεση με τα 59 σημεια,η οποία πρωτοεμφανίστηκε εδώ, στις “τρύπες” και την οποίαν και έχουν προσυπογράψει “τρεις επώνυμοι ΑΕΚτζίδες” όπως μας λέει και το contra. Κιντής-Αβραμίδης-Ιωαννίδης.
    Ε,ρε δόξες.
    Αντε και στο “CIAO” όλοι μας.

    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/treis-epwnymoi-aektshdes-grafoyn-gia-thn-aek.2343378.html

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Κράξε με. Δεν έχω πρόβλημα καθώς γνωρίζεις. Πρόβλημα έχουν αυτοί που ενημερώνουν και πληρώνονται για να μην βλέπουν. ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ.