ΑΙΝΤΕ…

Με ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την παραχώρηση της διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων. Η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε ονομαστική επί της αρχής και των άρθρων του νομοσχεδίου, στο οποίο είχε ενσωματωθεί και βουλευτική τροπολογία, με την οποία ανατίθεται στο Ναυπηγείο Νεωρίου Σύρου η επισκευή δύο πλωτών δεξαμενών του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 91 βουλευτές. Το νομοσχέδιο ψήφισαν επί της αρχής και των άρθρων 56 Βουλευτές, ενώ 35 το καταψήφισαν.

Την αντικατάστασή της από το Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής όσο συζητείται η σύμβαση για την πώληση των κρατικών λαχείων φέρεται να ζήτησε η Ντ. Μπακογιάννη από την ηγεσία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντ. Μπακογιάννη διαφωνεί με το νομοσχέδιο, το οποίο η κυβέρνηση έφερε ως κατεπείγον και καλείται να ψηφίσει την Πέμπτη η Βουλή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι την ίδια στάση θα κρατήσει η Ντ. Μπακογιάννη και για το θέμα του ΟΠΑΠ.

Ως ΓΝΩΣΤΟΝ η κυρια ειναι κουμπαρα του προεδρου Βαγγελα..Εμπρος παλικαρια να βγουμε στους δρομους, με Rolex στα χερια με γουνες στους ωμους, ελεγε ο ΜΕΓΑΣ Χαρρυ Κλυν πριν 30 χρονια ..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.