Τα Αλβανακια

 

Γεμισαμε αλβανακια με την αποφαση του Αντωνακη (οταν ηταν Ν.Δ, πριν γινει ΠΟΛ.ΑΝ και πριν φυσικα ξαναγινει Ν.Δ) να  αρει το εμπολεμο με τα γυφτακια. Εδω (και οποιος θελει ας με κατηγορησει ως Χρυσαυγιτη-ρατσιστη- κνιτη η οτι αλλο θελει) εχω ΚΑΘΕΤΗ αποψη. Ολο αυτο το σκυλολοι που μαζευτηκε εδω περα ειναι ΑΛΒΑΝΟΙ της κακιας ωρας. Ουτε Πυρρο Δημα υπαρχει, ουτε Νινη, ουτε Κατσε ουτε τιποτε. Ενα ματσο ΑΛΒΑΝΟΙ ειναι που ως λαος μου ειναι ιδιαιτερα αντιπαθεις.

Βρωμιαρηδες κλεφτες μιζεροι και λαμογια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Τιποτα λιγοτερο τιποτε περισσοτερο. Δεν δεχωμαι οτι μας  ‘εχτισαν’ την Ελλαδα. Ας μην την εχτιζαν. Πληρωθηκαν και το εκαναν επειδη το ηθελαν. Τσαμπα κανενας τους δε δουλεψε. Δε νομιζω στη κολοχωρα τους να ειχαν κατι καλυτερο να κανουν.  Οπως ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΙΣΟΥΝ..Τι μας εφερε αυτος ο λαος? Εγκληματιες, βιαστες, κλεφτες, λαμογια και βρωμιαρηδες μονο. Μα υπαρχουν και καλοι αλβανοι ρε φιλε. Ναι αμε, και οι μαφιοζοι οταν καθαριζαν καποιον μετα πηγαιναν στη κηδεια του και εδιναν και στη χηρα κανα κατοσταρικο για να απαλυνουν το πονο.

Οπως για μενα δεν υπαρχει Βορειο-Ηπειρωτης. Τι θα πει  Βορειο-Ηπειρωτης? Και γιατι να μην ειναι Νοτιο-Αλβανος δηλαδη? Επειδη μιλαει Ελληνικα? Μα σε ολα τα συνορα ολου του κοσμου οι λαοι μιλανε η μια κοινη διαλεκτο η και τις δυο γλωσσες. ΠΑΝΤΟΥ. Η μηπως δεν μιλανε Αλβανικα-Αρβανιτικα μεσα στην Ελλαδα? Εδω μιλανε στη Σικελια Ελληνικα. Να την πουμε τη Σικελια Δυτικο-πελοπονησσο?

Γιατι τα εχω παρει? Για αυτο το κολοαλβανακι τον Κατσε που ο ΜΠΟΥΓΑΤΣΟ-ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ακομη τον εχει στην ομαδα και δεν τον εχει ΔΙΩΞΕΙ απο χτες. Το κολοπαιδο που δεν ηξερε τι ειναι UCK αλλα μια χαρα ξερει να φοραει τη μπλουζα του. Το ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΑΚΙ που δε σεβεται το μερος που ζει και δεν εχει ιδεα απο την προσφυγικη ιστορια του συλλογου που τον πληρωνει να αγοραζει μπλουζακια. Εκει που ο κατιδης ΟΡΘΟΤΑΤΑ εφαγε δια βιου αποκλεισμο απο ολες τις εθνικες  και διακοπη συμβολαιου για μια ΙΔΙΑ πραξη, ο ΜΠΟΥΓΑΤΣΟ-ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ που το παιζει και προσφυγια, ακομη δεν το εχει στειλει πισω στην αλβανια το κολοπαιδο.

Βεβαια ζουμε σε μια χωρα που το Πυρρο  Δημα το ΑΛΒΑΝΟ εγινε μεχρι και αστυνομος επειδη σηκωσε 10 σιδερα και κυρια επειδη την εκανε με ελαφρα ΠΡΙΝ σκασει η φουσκα του χρυσου προπονητη και παρει σβαρνα ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ που περηφανα μεχρι και ΄σπιτι’ της φτιαξαμε.

Βεβαια αμα εισαι ΜΠΟΥΓΑΤΣΟ-ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ στα ΛΟΓΙΑ κουβαλας τον Ροναλντινιο και οχι μονο μια φορα..Γιατι στα εργα εχεις δωσει ενα 500αρικο συνολο για μεταγραφες και απο τη μια δεν ηθελες να παρεις τις νικες της Μεταλιστ αλλα απο την αλλη εκανες ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ κανεις τις δηλωσεις για τις νικες αυτες. 3 ηττες και μια ισοπαλια και ηθελες και ομιλους ch.l.

Και μια και πιασαμε τα καρντασια τα μαγκικα να κανω μια ερωτηση που δεν καταλαβαινω. Ο ΡΟΥΛΗΣ εχει κανει αιτηση στο αρθρο 99. ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ – δηλαδη δεν εχει μια. Γιατι μετα το αρθρο 44 που καθαρισε, τωρα παει στο 99!!! Οταν λοιπον εχεις ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ και δεν εχεις να πληρωσεις οπως λες, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ? Και ειδικα αν ακομη του χρωστας απο την προηγουμενη φορα –οπως λεγεται? Πως μια ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κανει προταση ΜΙΣΟΥ ΕΚΚ ΕΥΡΩ για προπονητη τη σαιζον και απο που και ως που θα επιτραπει -ΑΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ και πει κανα ναι, να καταθεσει μια ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ συμβολαιο με τετοια πληρωμη?

ΣΔΟΕ-ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΝΤΑΣΟΥΠΟΛΗ που κατα τα αλλα την πειραζε η ΑΕΚ και ποσα χρωταει? Η ακομη επικρατει ο ΄ξανθος νομος΄εκει πανω?

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.