Ο “αποκλειστικός” πρωθυπουργός.

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΝΕ

Oπώς λέμε “η αποκλειστική νοσοκόμα”.
Φυσικά άνθρωποι των κοτσαμπάσιδων οι οποίοι παριστάνουν τους “επιχειρηματίες” ήταν “από ανέκαθεν” που λένε και οι αμόρφωτοι, όλοι ανεξαιρέτως οι πρωθυπουργοί.

Ο κόσμος έχει “συνδυάσει” τα ονόματα στο ιδιότυπο αυτό “σκραμπλ”:

Μητσοτάκης-Βαρδινογιάννης, Παπανδρέου Ανδρ.- Μπόμπολας, Σημίτης-Κόκκαλης κλπ (με αρκετές παραλλαγές βεβάιως αφού εδω στο πάρκο Σερεγκέτι, οι θηρευτές εναλλάσονται άλλωτε σιωπηλά,άλλωτε θορυβωδώς,ανάλογα με το πόσα  και τι είδους θηράματα υπάρχουν. (Δείτε και κανένα ντοκιμαντέρ.Οχι όλο τσόντες)

Εφ’όσον εμείς πρώτοι από εδώ πρωτοείπαμε το “ΑΕΚ=Ελλάδα” και κατόπιν πια έχει γίνει κοινή γνώση σε πολλούς και το βλέπουμε αναρτημένο σε όλο και περισσότερα sites κλπ, τότε πρέπει να κάνουμε και την εξής αναπόφευκτη διαπίστωση:

ΟΣΟ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ “ΑΓΟΡΑΣΕ” Ο “ΤΙΓΡΗΣ” ΤΗΝ ΑΕΚ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Τζάμπα τα πήρε όλα. Καταχρεωμένα,αλλά με την-πραγματική- τους αξία να είναι από κάτω προς τα πάνω. Αγοράζεις το πέντε με μηδέν και το πουλάς για δέκα.
Τα ήξερες αυτά; Οχι; Ε ρε τι σε μαθαίνω.

Ούτε σκληρός ανταγωνισμός -σαν άλλωτε-μεταξύ των υαινων ούτε να χρειάζεται να τα σκας για να λαδώνεις ένα κάρο  κόσμο, ούτε επιτροπές να αναμένεις, ούτε σε δικαστήρια να σέρνεσαι από “αντιδίκους”,ούτε χάρες, ούτε χρονοβόρες και επικίνδυνες καταστάσεις.
Ολα νεκρά. Ολα σάπια. Ολα μυρίζουν πτωμαίνη. Δεν κουνιέται φύλλο.

Και λέμε και ευχαριστώ και από πάνω, που  “επενδύει”  σε “τόσο ευθραυστο και ασταθές περιβάλλον”. Ούτε αψιμαχίες από αντίπαλα συγκροτήματα, ούτε φωνές αντικρουώμενες,
ούτε ΜΕΓΚΑλες δυσκολίες. Ολα πριμα,στη νεκρά θάλασσα.. Λάδι.

Αυτά κάνει η πείνα.
Και μεγάλο προσόν η υπομονή.Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι.

Ομως δεν μπορούσε να έχει “δικό του” αποκλειστικά” έναν πρωθυπουργό ένας “επιχειρηματίας”, αλλά αυτός ο “δύστυχος” έπρεπε να ταίζει όλη την αγέλη.

Τώρα, που ακόμα και τα λιοντάρια γέρασαν,γέμισαν πληγές και ήρθε μια παρέα απ’τα παλιά, από άλλη περιοχή του πάρκου, σε αυτον τον καθιμαγμένο πια τόπο, ξεδοντιασμένοι οι πρώην βασιλιάδες και με τρύπες στις γούνες τους πολλοί από τους πάλαι ποτέ κραταιούς “λύκους”, σε αυτό το αρρωστημένο και σιτεμένο περιβάλλον, ενεμφανήσθει το “δίδυμο”, εκπληρώνντας κάποιο παλιό τάμα (καλοί  χριστιανοί και οι δύο,όπως είναι γνωστό).
Ο “Φάντης” και ο “Μπαστούνης” (από τα προσωνύμια, μπορείτε να καταλάβετε ποιος είναι ποιος)

Είναι η πρώτη φορά, που΄έχουμε αποκλειστικό πρωθυπουργό,για λογαριασμό ενός “επιχειρηματία”.
Ετσι θα μείνει γνωστός: “Ο πρωθυπουργός του Μελισσανίδη”.
Πως λέμε: “το βρακί του Θανάση”, “το σουτιέν της Μαρίας” κλπ.

Αχρηστος τελείως.Είναι ικανός να ψήσει κάφε και να κάει ολόκληρος. Μιλάμε για επικίνδυνα πραγματα.
Αγευστος. Ουτε έβαλε,ούτε εβγαλε κάτι. Ούτε πρόσθεσε, ούτε αφαίρεσε.
Ούτε κόμα δεν έβαλε.Τίποτα δεν αξιοποίησε. Τίποτα δεν άλλαξε. Ακόμα και προς το χειρότερο, που θα ήταν το μόνο εύκολο, δεν τόλμησε να πάει. Δεν πάει “ανάποδα” με την “ορμή” που πηγαινε ο άλλος τεράστιος πανίβλακας συμφοιτητής ΓΑΠ. Εκείνος είχε άλλες εντολές.

Ετούτος; Για ένα σκοπό “γεννήθηκε”, η μάλλον “αναγεννήθηκε” αυτό το τρομερό παιντί από την Καλαμάτα. Για ένα σκοπό υπήρχε. Για ένα μόνο θα μείνει γνωστός. Για την “πώληση” του ΟΠΑΠ. Για τίποτα άλλο. Μια χωρίστρα να βάλουν πάνω από την είσοδο των κεντρικών γραφείων του οργανισμού.Και ένα ζευγάρι γυαλιά στην ταράτσα.
“Αντώνη μου”-“Δημήτρη μου”. (κατά το “Μηχάλη μου”- “Δημήτρη μου”, όπως καλά θα θυμούνται οι ΑΕΚτζίδες”)
Θα’λεγε κανείς ότι άμα φωνάξεις “Αντώνη” θα γυρίσει ο Δημήτρης και άμα φωνάξεις “Δημήτρη” θα γυρίσει ο Αντώνης.
Ενα παλιό μυστικό, από τις απαρχές τις δεκαετίας του 90 ξερουν. Χρήσιμο, 20 χρόνια αργότερα.

Οι άνθρωποι της υπομονής. Χρόνια ολόκληρα στην “εξορία” και οι δύο.
Χρόνια περίμενε ο ένας, χρόνια ανέμενε να “χρησιμοποιηθεί” και ο άλλος.
Εσυναντήθηκαν χρονικά το 2012.

Ολως τυχαίως ασφαλώς,αφού είναι γνωστό ότι ο καπιταλισμός στην Ελλάδα λειτουργεί καλύτερα ακόμα και από ότι στην Αμερική. Και απλά οι συμπτώσεις σε ένα δραστήριο περιβάλλον, είναι αναπόφευκτες.
Σε ποια άλλη χώρα της Δύσης μπορεί κάποιος αγράμματος να γίνει βασικός προμηθευτής του κράτους, η από κατώτατος αξιωματικός του Ναυτικού να διαχειρίζεται τα πετρέλαια της χώρας; Μαλακίες κουβεντιάζουμε;
Αρα; Αρα η ελεύθερη οικονομια, η αξιοκρατία και ο ανταγωνισμός, λειτουργούν άψογα στην “χώρα της ευκαιρίας”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.