Παραμυθια

Ανακοινωση ΑΕΚ 2013:

 

Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου

 

Ανακοινωση ΑΕΚ 2011:

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου μέχρι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

 

ΚΟΙΝΟ εχουν οι δυο ανακοινωσεις copy-paste Σταυρου τοτε και τιγρεως τωρα? Αντε να τα πουμε:

 

1)      Και οι δυο ‘παρατασεις’ εγιναν μεχρι μερικες μερες πριν την εναρξη του πρωταθληματος

2)      Και οι δυο ‘παρατασεις’ δωθηκαν οταν αναλογα ειχαν πουλησει 8000 καρτες(ω τι συμπτωσις!!!)- μπας και βρουν κανα …. παραπανω.

Ο ενας με τους Γκουντγιονσεν και ο αλλος με τους Μπρεσεβιτς.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ παρατασεις δωθηκαν αφου τα γνωστα φερεφωνα ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ με την ανταποκριση του κοσμου, το καλεσμα των απανταχου ΑΕΚτζηδων (η ΑΕΚτσηδων κατα Σταυρο) και τα τηλεφωνα που έσπαγαν στη ΠΑΕ. Μαλλον εσπαγαν απο την ακινησια.. Ολα αυτα βεβαια τις πρωτες 10 μερες που ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ φευγουν τα standard 3-5 χιλιαρικα σε καρτες ακομη και αν η ομαδα δηλωσει εδρα το Hong Kong και παιζει στο κινεζικο πρωταθλημα. Μετα πεφτει η γνωστη ΜΟΥΓΚΑ και αρχιζουν οι παρατασεις και τα πεναλτυ. Φετος ειχαμε και ‘επενδυτες’ που εδωσαν 50 χιλιαρικα επιδοτηση.Κατηστε εσεις τις τιμες στο ΘΕΟ και δωστε 200 παρατασεις. Παλι 8-9 χιλιαδες θα δωσετε… αλλα μεχρι να το καταλαβουν οι πριγκηπες και τα πριγκηποπουλα ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ. Αντι να συσπειρωσετε το κοσμο με 100 και 150 ευρω καρτες στη Γ ΕΘΝΙΚΗ- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ εσεις βαζετε τιμες Μιλαν για να δειχνετε τον Τσιριλο vs ΑΟ ΚΑΤΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ.

ΟΚ καθιστε 6,000 στο πρωτο επισημο φιλικο – ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ!!!- και ευχαριστημενοι να ειστε που ηρθαν κ αυτοι..

 

Σε μια ομαδα- εδω συμφωνω- που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΑ καν και βασιζεται στον Φουλη στα 37 του ο οποιος ειναι ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ στους τραυματισμους και στον Ιταλο στα 36 του που εχει να παιξει μπαλα κανα χρονο. Επισης συμφωνω στο οτι η κατηγορια δεν χρειαζεται δα και κανα τρελο ροστερ

Εκει που διαφωνω – καθετα – ειναι οτι ναι μεν δε θες τρελο ροστερ ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΡΟΣΤΕΡ ειδικα οταν χτιζεις ομαδα. Και οι ομαδες χτιζωνται απο πισω προς τα μπρος ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ που το παει το ‘τεχνικο’ team. Εμεις πισω ειμαστε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΩΝΙ και κοιταμε να δημιουργησουμε μπροστα. Και του χρονου ξανα-μανα να ψαχνουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ απο το μηδεν!

 

Εδω θα επικροτησω ΚΑΙ τον σχεδιασμο που η Ψ-ωρα σημερα ψελνει:

H οργανωση του ποδοσφαιρικου τμηματος με τους απολυτα διακριτους ρολους και την καθημερινη δουλεια στο υψηλοτερο επιπεδο!! Τυφλα να εχει η Μασια και η Αρσεναλ αυτου του βλακα του Βεγκερ.

Μιλαμε για τοσο διακριτους ρολους και τετοιο επιπεδο που χτες ο ενας ελεγε ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ απο τις μεταγραφες και ο αλλος δηλωνε οτι θα κανουμε αλλη μια! Τετοιο επιπεδο- οχι αστεια..

 

ΥΓ Ειμαι ασχετος απο Basket. Ποτε μου δεν το χωνεψα και δεν μου προκαλει ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφερον. Απλα εκατσα να δω μερικα ματσακια για να δω ΠΟΣΟ ΣΩΤΟ θα πουλησουν με την –και καλα- επισημη αγαπημενη.. Τι ειδα? Καμμια εκατοστη?? Και αμα πελαργους στις εξεδρες (ετσι λενε τους φιλαθλους λεει και γιασαν παρασημο σε οποιον σκεφτηκε το πιο ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ CLUB) και την ομαδαρα που παει για μεταλιο- λεει- να χανει απο καποιους Φιλανδους!!! Με κατω τα χερια. Εχωντας την ΕΝΑΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ. Τωρα σε πια διοργανωση μπορεις να πας μπροστα με ΟΚΤΩ ΑΜΥΝΕΣ πανω απο σενα αυτο μονο οι δημοσιογραφαρες μπορουν να μας το πουν.

ΥΓ 2 Ειπαμε δεν ξερω και δεν θελω να μαθω- απλα μια απορια την εχω: Αυτος ο Μαυροκεφαλιδης γινεται να ειναι πιο ΚΡΕΑΣ απο οσο ειναι ηδη? Ανευρος-αοσμος συνεχεια λαθη και αστοχος εντελως για να καθεται ο Φωτσης στο παγκο. Γιατι ΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ και να εισαι οταν ο αλλος ειναι κρεας κανει μπαμ..

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.