ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Βροντοφώναξε ο Δέλλας : ” Σπίτι του όποιος δεν μπορεί. ” Κοίτα να δεις κριτική και αυτοκριτική. Να φωνάζει ο κολοσσός και να μην ακούει την φωνή του. Τρομερά πράματα γίνονται.
Ο Κορδρέρο πάει καλά, οι δυό επιθετικοί ό,τι μπορούν κάνουν, και στα πλαϊνά μπροστά όλα βαίνουν καλώς. Ο Γεωργέας και ο Τσιρίλο μια χαρά θα πάνε επίσης αν δεν έχουν τραύματα.
Σε ποιούς τελικά φώναζε ο προπονητής; Οι υπόλοιποι ξέρουν μπάλα, και δεν την δείχνουν στο γήπεδο; Δηλαδή στις προπονήσεις τρίβει τα μάτια του ο Σέρβος; Ρε εδώ είμαστε τρύπες και ξέρουμε καλά πού πέφτουν αυτές. Τι είναι η μπάλα; καμιά επιστήμη; Εδώ ο Μελισσανίδης χωρίς κανένα πτυχίο πήρε και τα σώβρακα των σπουδαγμένων. Στας Αμερικάς ήταν κι ούτε κιχ αγγλικό δεν ήξερε.
Γαμώ την πουτάνα μου με την παρέλαση κι αν θα την προλάβει. Άκου τώρα αγωνίες κάργα ηλίθιων, που έχουν συμβιβαστεί με την άποψη οτι ο ” πέστε κάτω ” θα γίνει προπονητής. Πάλι χρόνο πρέπει να χάσουμε; Και περίπατο να κάνει στο τοπικό, τι θα έχει μάθει;
Άντε αγόρι μου σπίτι σου ή αν έχεις ανάγκη τα χρήματα, βάλε μια φανέλα και παίξε δίπλα στον Τσιρίλο. Μας κούρασες με το ρόστερ, με τα συστήματα και με τις φωνές σου. Που τώρα σκέφτηκες το αμυντικό χαφ να το κάνεις στόπερ , αλλά κάτι δεν σου πάει καλά.
Να προτείνω μια ιδέα; Βάλε τον τερματοφύλακα σέντερ φορ. Δείξε μας κι άλλες ιδέες. Και μέχρι να φύγεις τέλος πάντων, παίξε νορμάλ.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.