ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΥΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ

(Το πήγαινα για σχόλιο κάτω απ΄το χθεσινό  κείμενο του Steven για τον μπαρμπα-Δέλλα,αλλά βγήκε και αυτό κειμενάκι. Τι να κάνουμε.Μας εμπνέουν οι τωρινοί της ΑΕΚ.)

μελισσ.

Tί προετοιμασία να έκανε ένας μη προετοιμασμένος “προπονητής”; Από τις αντιφατικές και πάντα αυτοδιαψευδώμενες δηλώσεις του, φαίνεται σε τι φουρτούνα παίρνει μέρος.
“Δεν μπορεί το παιδί” όπως έλεγε και ο Μητσοτάκουλας για τον ΓΑΠ. Παρ’όλα αυτά,εκείνο το “παιδί” και μπόρεσε και μας γάμησε. Ελπίζω να μη επιφυλάσεται τέτοια μοίρα και για μας με τον Δέλλα που μπλέξαμε.
Δεν είναι ο πρώτος που φταίει ασφαλώς.Εχει προιστάμενο. Και ακουει σε διάφορα ονόματα,τα περισσότερα όχι κολακευτικά αλλά κυρίως γυρίζει στο “Πρίγκηψ”.
Αυτός ο “εκτελεστικός διευθυντής”,τι ακριβώς εκτελεί; “Χρέη υποδιεθυντού πότε-πότε”;
Για τι άλλο υπάρχει εκεί μέσα εκτός από το “τιμής ένεκεν” για το 96; (όπου “τιμή” βάλε ότι νούμερο θες)
Μάλλον παριστάνει το άσπρο μουλάρι.

Που χρόνος για διορθώσεις. Εξω και ο Πλατέλας ένα μήνα,δηλαδή η μόνιμη και μοναδική πηγή ευκαιριών μας. Και θα αλλάξει γνώμη ο Δέλλας περί των “χαμένων ευκαιριών” που είχαμε εως τώρα αφού ναι μεν δεν γινόντουσαν γκολ,αλλά υπήρχαν. Τώρα που δεν θα υπάρχουν θα έρθει και στην ευχάριστη θέση ο Δέλλας ώστε πια δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να επιλέγει τι να λέει: “να κάνουμε έστω και την μιση ευκαιρία γκόλ”, ή “δεν πειράζει που χάνουμε ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκόλ.” Τώρα πια, λύθηκε ο γρίφος. Δεν θα κάνεις καμιά ευκαιρία και έτσι δεν θα πρέπει να μπεις στην βασανο της επιλογής δικαιολογίας κατα τας πρες κονφερανς.

Βλέπω να γυρίζει ο γυρισμένος γιακάς,ο Σιαλμάς στην 11άδα μετα την περιπέτεια που είχε στα Αραβικά Εμιράτα (θα διαβάσατε φαντάζομαι ότι απήχθει από την Χεσμπολάχ και εχρησιμοποιήθει σαν “φέρον οπλισμός” στην καμπούρα καμήλας, η οποία ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά και θα ανατινάσοταν σε αγορά του Μπαχρέιν,αλλά μεσόλάβησε ο Καλεντερίδης με κάτι “κονέ” που είχε εκεί και ευτυχώς το παιδί έφτασε στη χώρα μας σώο και προπονείται στα Σπάτα εδώ και λίγες μέρες έτοιμος-και αυτός- να κάνει το καθηκον του για την ΑΕΚ.
Στην ΑΕΚ όλοι έχουν ένα καθήκον. Δουλειά δεν κάνει κανένας.Η χόμπυ, ή αγγαρία. Επαγγελματία,δεν θα συναντήσεις πουθενά.
Και πολύ λογικά,αφού είμαστε στην Ερασιτεχνική κατηγορία.
Σημ:Ο Μελισσανιδης μας είχε προιδεάσει ότι θα πάρει την Εραστιτεχνική, ή ότι θα μας πάρει από την Ερασιτεχνική;
Μάλλον και τα δύο. Λύθηκε ο χρησμός της Πυθίας.

Φυσικά ο ίδιος,έχει μεσάνυχτα για πολλά.Οχι ακούσια. Και αδιαφορεί για τα περισσότερα αφού τα έχει δώσει όλα στην δημιουργία του “Μαυσωλείου” της Αγια-Σοφιάς.
Χρονο για την ομάδα έχουμε σου λέει. Για το γήπεδο πρέπει να τρέξουμε. Και συμφωνώ και εγώ. Ποια ομάδα τώρα και ποια Γ κατηγορία και ποιοι Βούροι και Μπρέσεβιτς και Δέλλες. Ντρέπεσαι να κοιτάξει κατά κει.
Στις μακέτες όμως και στα σχέδια, ούτε λόγος. Εκει είναι όλα.
Αρα σωστά δεν δίνει δράμι για το ποδοσφαιρικό τουρλουμπούκι,για το αναγκαστικό κακόγουστο αστείο που -όλοι μας- είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε,τουλάχιστον αυτην την χρονιά.
Αυτά έχουμε,με αυτά ψευτοασχολούμαστε και εμείς εδώ. Τι να κάνουμε; Αυτή την ΑΕΚ έχουμε,με αυτήν καταπιανόμαστε. Και το προβλημα δεν το έχουν οι ερασιτέχνες-όπως εμείς. Το προβλημα το έχουν οι επαγγελματίες γραφιάδες που πρέπει να κάνουν το ψάρι κρέας ώστε να βγει το μεροκάματο ακάματα,εις μιαν έτι φοράν. Να κρεμάσουν δηλαδή τις υπερβολές και τα παραμύθια τους στα μανταλάκια μπας και δεν τους διώξει το ήδη χωμένο μέχρι τα μπούνια μέσα,αφεντικό.

Δεν ασχολείται λοιπόν ο “τίγρης”. Αφού το είπε και στην πρώτη συνέντευξη,στο Τατόι. “όταν είναι θα σας ενημερώσω”.
Ανάθεμα και αν ξέρει τα ονόματα όσων είναι εκεί μέσα στην ΑΕΚ. Οταν έλεγε “δεν ασχολούμαι” δεν το έλεγε μόνο για τότε,πριν έρθει,αλλά και για τώρα.Ισχύει ακόμα.Και βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό,αφου “θα ανέβουμε κακήν-κακώς την κατηγορία αυτή και από του χρόνου που θα γίνουμε ΠΑΕ βλεπουμε”.
Προς το παρόν, “μη μου τους τρούλους τάρατε”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.