Νυχτερίδες και αράχνες

Aνακοινωση-τί άλλο-του ΚΚΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ. Προτείνει μεταξύ άλλων εξωγήινων,να καταργηθεί η επιχειρηματική δράση στο πόδόσφαιρο. Και κατ’επέκταση από παντού αν είναι δυνατόν. Αλλα από κάπου να ξεκινήσουμε.

Εγώ πάλι,προτείνω την κατάργηση του ΚΚΕ. Τι χρειάζεται;Τη πλάκα τους την κάνανε.Τον ρόλο τους τον παίξανε. Βολευτήκανε όλοι. Η “δουλειά” τελείωσε. Τζάμπα χώρο πιάνει. Να ξεκατσικωθούν από τις καρέκλες της βουλής,τις πολύ βολικές πανάθεμάτες, και να πιάσουν εκεί οι καθαρίστριες της βουλής να ξαραχνιάσουν την γωνιά,να ρίξουν του-μπο-φλο,αεροζολ,αζαξ και χλωρίνη και να πατήσουν στο τέλος και ένα καλο σφουγγάρισμα. Και να έρθει ο Δημοσθένης ο Βεργής με το χιτώνιο και με 7-8 μουνίτσες ημίγυμνες αλά μπρατσέτα και να αράξουν εκεί.
Περισσότερο επίκαιρος και ασφαλώς πολύ πιο θελκτικός,από τους βρυκόλακες του Στάλιν.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Νυχτερίδες και αράχνες

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    «Το ΚΚΕ ήταν και παραμένει το κόμμα μου και κανένας δεν μπορεί να το χτυπήσει και να το λερώσει… Το Κουκουέδικο πέρασε πολλές αντάρες και μπόρες, όμως να το ξεριζώσει κανένας δεν μπόρεσε, γιατί αυτό θα σήμαινε να ξεριζώσει τον ίδιο το λαό. Παρόλες τις δοκιμασίες που το ‘δερναν και το δέρνουν, το ΚΚΕ είναι αθάνατο».

    Νίκος Ζαχαριάδης

    (Στο τελευταίο γράμμα του, τρεις μέρες πριν από το θάνατό του, στις 28 Ιούλη του 1973)

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μα ναι! Φυσικά, να καταργηθεί η επιχειρηματική δράση στο ποδόσφαιρο είναι κάτι το εξωγήινο! Το γήινο είναι να προσελκύσουμε κι άλλους ευγενικούς, φιλάνθρωπους και φίλαθλους επιχειρηματίες όπως ο Ψωμιάδης ο Μπέος, ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης, ο Μελισσανίδης κτλ.

    Ζήτω το προϊόν αδέλφια!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ε, όχι. Τον Ζαχαριάδη διάλεξες; Τόσους έχει η αριστερά. Οχι τον χειρότερο των χειρότερων. Οχι τον άνθρωπο-καμπινέ. Βρες έναν άλλον.

    Οσο για τον Κοκκάλη,να σου θυμίσω ότι από εκεί προέρχεται. Από ΚΚΕ μεριά ο πατέρας του. (φυσικά μη σου περάσει από το μυαλό ότι υπηρετουσε καμια αριστερα. KGBίτης ήταν. Και το μήλο κατόπιν έπεσε κάτω απ΄τη μηλιά. Εκτος αν πιστεύεις ότι οι άνθρωποι φυτρώνουν έτσι τυχαία,σαν το γρασίδι.
    Οπότε βρες άλλους.
    Αλλους…
    Ατυχα τα ονόματα που αναφέρεις….
    Α, να σου πω ένα καλό πχ.: Δαμανάκη. Ε; Το “εδώ Πολυτεχνείο”. Εϊναι στις Βρυξέλεςβέβαια και σε χαιρετάει, με μισθούς πολύ “μονοπωλιακούς” “καπιταλιστικούς”,αλλά δεν έχει σημασία. Τον αγώνα της τον έδωκε.
    Οπως και οι περισσότεροι.
    Ξέρεις πως τους ονομάζουν τους πραγματικούς αριστερούς, οι πάτρωνες και οι καπηλευτές της αριστερας όπως ας πούμε το κάθαρμα ο Ζαχαριάδης; “Κορόιδα”.
    Εγώ, είμαι πάντα με τα θύματα.
    Αυτό το λέω για να μη παρεξηγηθώ.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δικό μου το από πάνω.