O Tεχνικος Διεθυντης (λεμε τωρα)

Larson-PutCatOut

Συνεχιζωντας λιγο το χτισιμο της ομαδος, κοιταω λιγο τον τεχνικο διευθυντη. Τι βλεπω σημερα? Εναν ηλικιωμενο (γεννηθεις το 1948) κυριο και τιποτε αλλο. Που αναλογως με τα χρονια του- επαγγελματικα ειναι συνταξιουχος. Στο μυαλο και στην ορεξη. Κορεσμενος ειναι ο πολυκουπας απο τις κουπες του ΟΚΟ του τιγρεως και του θειου Κοκαλη. Αναφερω αυτους γιατι χωρις τον ΟΚΟ οχι πρωταθλημα αλλα ουτε ΟΥΕΦΑ δεν βγαιναμε το 89. Για τα 92-94 ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΑΝ και με  ωραια μπαλλα οπως και για τα κοκαλιαρικα (απο καθε αποψη) πρωταθληματα τα ξερουμε πρωτο χερι.

Πηρε και ενα κυπελακι με τον ΜΠΑΟΚ – οταν μεχρι το τελικο δεν αντιμετωπισε καμμια ομαδα του ΠΟΚ και παπαλα. Αυτο ηταν

Παμε ενα ενα. 1989- Μιροβλαβ Οκονσκι. Δε νομιζω να χρειαζεται αλλη κουβεντα. Αντε και λιγο κουμπαρο μεσα.

1992-1994. Η ΑΕΚ οντως παιζει εκπληκτικο ποδοσφαιρο και χανεται το τοπι. Ερχωνται παικτες ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ στην ομαδα ειτε κανονικα (Τσιαρτας-Αλεξανδρης) ειτε με λιγο πιο περιεργους τροπους π,χ Κωστης που τον βουτηξε ενα αμαξι στο αεροδρομιο…

Πιστωνω ΕΝΑΝ παικτη στο πολυκουπα- τον τεραστιο ΤΟΝΙ ΣΑΒΕΦΣΚΙ. Μεχρι εκει. Και λεω μεχρι εκει γιατι ο Τονι οντως αγνωστος ηρθε και οντως τον εφερε αυτος

Παραλληλα βγαινουν καποιοι που θα πρεπει να εισαι εγκληματιας για να μη βγουν. Το οτι ο Κασαπης π.χ ειναι το καλυτερο με διαφορα full back ΚΑΙ στα ανασταλτικα του τα τελευταια 30 χρονια δεν υπαρχει αμφιβολια. Επαιξε και ο Γεωργατος αλλα αμυντικα δεν το πολυ κυνηγαγε και με ..παθος επαιξε και ο Γιουρκας 2 χρονιες και μετα το εριξε στις γκομενες και στα Lamborghini. O Kασαπαρος επαιξε full season για χρονια, τοσο απλο.

Τωρα τον Ντανιελ τον Βασιλομπιλαρο που ΗΔΗ τους ξεραμε δε το λες δα και scouting.. Ειναι σαν να κανω εγω scouting στην Premier.. Eχω δει ενα παικτακι στην Man U – ολλανδο φαν περσυ τον λενε. Και εχει και ενα αργεντινο η αλλη man ενα κουν αγκουερο που σε σκοτωνει πριν προλαβεις να παιξεις βλεφαρο. Ουτε το Σαμπα – πρωταθλητη ευρωπης τον λες scouting. Λες ΣΙΓΟΥΡΑ οτι επαιξε ρολο ως ΙΤΣ να το φερει ελλαδα. Εκει ναι.

Ουτε λες scouting τον Τιμουρ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΟΥΗΞΕΙ ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ για ενα παικτη με πνευμονια για δυο συνεχωμενα ματς που τριπλαρει κλειστα οπου βρεθει, εχει την 20-30αρα μπαλια μιας και παιζει με το κεφαλι πανω και οταν σουταρει φευγουν τουβλα ΕΥΘΥΒΟΛΑ. Και ομως αυτο το παικτη- αν δεν τον πρηζανε ΑΛΛΟΙ να τον δει 4-5 φορες – δεν θα τον εφερνε.

Απο εκει και περα εγινε για 2-3 σαιζον ενα ορθολογικο management σε ενα εξαιρετο υλικο (με μανωλα πισω με κουμπαρο κλπ κλπ).

Οι ομαδες ειναι μεν και προπονητης ειναι και τυχη να σου πεσει φουρνια καλη στα χερια σου. Οπως π.χ επεσαν μαζι Τσαβι Ινιεστα Πουγιολ Μεσι κλπ.

Οπως επεσαν μαζι στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ EVER ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ μια αμυντικη τριαδα με τον μεγαλυτερο Ε-V-E-R  CAPITANO Franco Barezi  (532 συμμετοχες ΜΟΝΟ με τη Μιλαν-82 με την Εθνικη-8 πρωταθληματα (6 serie A+ 2 serie B)  – 3 champions league – 3 super cup – 1 World cup + 1 δευτερη θεση world cup…KAI NAI o … Barezi επαιζε Serie B!)  Paolo Maldini ( 647 συμμετοχες ΜΟΝΟ με τη Μιλαν-126 με την Εθνικη,  7 serie A  – 5 champions league – 7 super cup – 1 World cup) Alessandro Costacurta (458 συμμετοχες ΜΟΝΟ με τη Μιλαν-59 με την Εθνικη 5 champions league – 4 super cup )  για να μαθαινουν τα …γατακια τι εστι ΑΜΥΝΑ ..

Που ηθελες ΑΙΤΗΣΗ με 15 χαρτοσημα για να βαλεις γκολ. ΕΤΥΧΕ και ειχαν μπροστα Αντσελοτι και Ντοναντονι (που ηξερε 100 κιλα μπαλα και χαζευε οτιδηποτε πλησιαζε στα 3 μετρα). Αγορασε ο μπουγκα μπουγκα και την αγια τριαδα και χαθηκε το τοπι απο κατι ρεαλογατακια.

Κατα τα αλλα ειδικα στην Ελλαδα που ειμαστε ΜΗΔΕΝ απο ποδοσφαιρικη κουλτουρα δε θελει δα και κανα τρελλο πριγκηπικο ματι για να δεις τα αυτονοητα.

Ηθελε ματι για να δεις τον Τοροσιδη δηλαδη? Η ηθελε ματι για να δεις το Ζηκο? Στη τηλεοραση να καθοσουνα – ουτε καν να ταξιδεψεις δηλαδη τους εβλεπες καθε κυριακη. Και 2-3 φορες το χρονο τους ειχες και live αντιπαλους. Ματι (χωρις να ξερω πιανου) ηταν ο Σωκρατης που τον εβαλε ο ξενοδοχος στα βαθια με τη μια. Και με τη μια επαιξε. Οχι Σταθακηδες και Ροβες και μαλακιες. ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ επαιξε το παλικαρι. Τελος.

Αν θυμηθω δε το τι παλταδουρα μας εχει φορτωσει ο ΙΤΣ αστο καλυτερα. Απο τον παναγιωταρεα μεχρι τον …Μπαχα. Για να μη πιασω του ΙΤΣ που εχει ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΠΙΑΤΣΑ απο το …κοστος των μεταγραφων με κορυφαια αυτη του τεραστιου Κοφι Αμπονσα που ο ΜΑΚΕΛΕΛΕ να ηταν δεν θα τον κουβαλαγε οπου πηγαινε απο  ΜΠΑΟΚ ΣΕ  GAY ΣΕ ΑΕΚ..

Φυσικα και επαιζαν πολλα εκει- ποιος να ξεχασει αλλωστε τον Μακαρο: Ο Φολιας !!! ειναι μεγαλος παικτης και θα αφησει  εποχη..

Τα ιδια εκανε και στο gay με τη ανεπαναληπτη δηλωση για τον … Γκοκιτς που …ανοιγε διαδρομους για να κερδιζει ο Τζολε πεναλτυ..

Παιξαμε μπαλλα τοτε? Σιγουρα παιξαμε 2-3 χρονια το 91-94. Πριν 20 χρονια δηλαδη! Αυτο σημαινει τι ακριβως? Γιατι αν σημαινει κατι να παρει η Μιλαν το Σακι, η Μπαγερν τον Τραπ κλπ κλπ.

Το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει 100% και εμεις εχουμε τον συνταξιουχο με το αγερωχο κουραδοστυλακι να μας πασαρει τους Σταθακηδες τους Ροβες και τους Ανακογλου με τις καλτσοδετες. Μια ομαδα που δεν εχει τσαγανο που ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥΡΗ ακομη και σε επιπεδο αντιπαλων ντελιβεραδων-πιτσαριας ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ που δυσκολευεται να κανει 5 πασες μια νορμαλ αναπτυξη και οταν κανει τις 20+ τελικες εχει εναν Μπρεσεβιτς και ενα Ποποβιτς που δεν εχουν ουτε το μισο ποσοστο ευστοχιας που εχω ΕΓΩ ΣΤΑ 46 μου που παιζω χαφ για τη πλακα μου! Μιλαω σοβαρα. Στις 10 τις 3-5 χαλαρα τις γραφω, και επισης παιζω εναντια σε ερασιτεχνες- οπως και εγω μετα το γραφειο ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ.

Ο Μπρεσεβιτς στις 10 τις 3 θα φαει τα μουτρα του, στις αλλες 3 θα τη βρει με το καλαμι και στις υπολοιπες 4 συνηθως κινδυνευουν τα  Matrix της Panasonic στο ΟΑΚΑ περισσοτερο απο οσο οταν εκανε σεντρα ο Βυντρα.

Αυτος ο τυπος λοιπον εχει βαλει? Το ΚΟΛΟ-σσο και χτιζουμε!!! Ομαδα.

Τη χτιζουμε δε τοσο καλα που πηραν ενα ξενο παραπανω απο οτι μπορουν να χρησιμοποιησουν….ουτε τον κανονισμο δε ασχοληθηκαν να διαβασουν. Και τη χτιζουμε τοσο στερεα που οταν λειπει ο κορδερο ειμαστε τρικυμια εν κρανιω κανονικα και περιμενουμε απο τον Πιατελα (που ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με μπροσταρη τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ) να κανει καμμια μπουκα μπας και.

Αυτοι ειμαστε κυριοι.

Και επειδη ειμαστε αυτοι σημερα το πρωτοσελιδο γραφει για:

AEK που θωρακιζεται – να υποθεσω λοιπον οτι ειμαστε ΑΘΩΡΑΚΙΣΤΟΙ μεχρι τωρα?

Ισσοροπημενο ροστερ! Που μαλλον ειναι ανισσοροπο αλλα μη το πειτε του ΣΑΝΟ 365 γιατι με αυτο το ροστερ αυτος χτυπαει ευρωπη

Υπερβολικα χρηματα (αληθεια?? Και εγω που νομιζα οτι ο Μπρεσεβιτς με 80,000 –οσο κανει ολος ο Ηροδοτος που παιξαμε ντερμπυ ειναι τεφαρικι) για το ροστερ που εχει λεει κενα (εεελλλαα!) ..

Αλλα αφου ο πολυκουπας συνεργαζεται με το Ρουφιανο ειμαι σιγουρος οτι του χρονου δε θα εχουμε θεμα. Βλεπεις φετος μαλλον αλλοι συνεργαστηκαν και εχουμε κενα και ειμαστε ανισσοροποι και αθωρακιστοι.. Εγινε και ο Ρουφιανος scouter και εμαθε και κοβει και το ματι του. το ΤΑΓΑΡΙ..

ΥΓ. Οποιαδηποτε παραβολη στην εικονα στο ρολο του σκυλου ως Τιγρεως ειναι συμπτωματικη (οπως λενε και στο Hollywood..)

ΥΓ 2. Επειδη ειμαστε και επαγγελματιες… και εχω να δω το Γιωργο απο το καλοκαιρι (τη μοναδικη φορα που ηπιαμε ολοι μαζι πριν αλλαξει το site ενα τσιπουρο με πρωτοβουλια του steven): Γιωργο γραψε κατι – εστω για το καιρο για τον ΓΑΠ για τη διασταυρωση των ελεφαντων κατι τελος παντων, γιατι βλεπω μια ανωνυμη διοικουσα αγωνια που σταματησες..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to O Tεχνικος Διεθυντης (λεμε τωρα)

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Είναι ξεπερασμένος εδώ και μια 10ετία. Δεν το συζητάω. Ο ρόλος του σε αυτή την ΑΕΚ, αν θέλει o ίδιος και ο sugar, είναι στα επίσημα. Θεωρώ όμως άδικο να μην του πιστώνεται η ανάδειξη παικτών και η δημιουργία ομάδας ΚΑΠΟΤΕ. Εκεί έχω τη μόνη ένσταση. Ας πούμε για τον Κασάπη, εκείνη την επόχή δεν υπήρχε Κασάπης στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Το μεγάλο όνομα στον Λεβαδειακό ήταν ο Γκώνιας τον όποιο πήρε ο Σωκράτης, όπως έπαιρνε ότι όνομα και ταλέντο κυκλοφορούσε. Αν ο Κασάπης θεωρούταν ταλέντο θα τον έπαιρνε. Ακόμα όμως και αν ήταν γνωστό και ξεκάθαρο το ταλέντο του, όπως π.χ. του Τσιάρτα, αυτό δε σημαίνει οτι θα έπαιζε έτσι κι αλλιώς μεγάλη μπάλα. Πόσα ταλέντα δεν έχουν πάει χαμένα? Ο Κασάπης όμως έπαιξε, όπως έπαιξε και ο Τσιάρτας και ο Αλεξανδρής με προπονητή τον Σέρβο. Αντιθέτος ο Γκώνιας δεν έπαιξε. Εδώ επι Σέρβου παίξαν μπάλα και έβγαλαν λεφτά και ατάλαντοι όπως ο Βάιος ή ο Μιχάλης ο Βλάχος που στον Γαυρο γελάγανε και τα τσιμέντα. Επίσης ο Κόκκαλης αγόρασε και σε άλλους παίκτες αλλά μπάλα δεν είδαν οι γαυροι, οι οποίοι με Μπάγιεβιτς είδαν το 1/10 απο αυτό που βλέπαμε επι χρόνια στην ΑΕΚ και κάναν τούμπες.

    Υ.Γ.Steven o sugar δεν τα βλέπει αυτά που γίνονται στο αγωνιστικό τμήμα, τι περιμένει για να τους ξηΛώσει?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Patikas
    Φυσικα και παιξαμε μπαλλα. Το οτι ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ενας που ΔΕΝ ξερει μπαλλα απο το καθε Γκωνια (στην ελλαδα μας αρεσουν τα φρου φρου) και δεν βλεπει τα εργαλεια οπως ο κασαπης ειναι συνηθες. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπηρχε στο χαρτη!
    Ο Σωκρατης και ειδικα ο γαυρος μια ζωη κουβαλαγε πριμαντονες γι αυτο και ουδεποτε επαιξε μπαλλα. Γιατι για να παιξει ο Χ γκωνιας Ψ τσιαρτας πρεπει καποιοι να κανουν και τη λατζα. ΜΟΝΟ με γκωνιες και τσιαρτες μπαλλα δεν παιζεις οπως. Με πολλα εργαλεια τυπου κασαπη τονι σαμπα παιζεις ομως. Μπορει οχι τοσο θεαματικη αλλα παιζεις.
    Για το αν ΑΠΟΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ τυποι Βαιου ειναι επισης συνηθες. Μια ομαδα με 6-7 καλους παικτες ανεχεται ανετα 2-3 τσουρουκες τυπου Μαλαδενη π.χ η Δημητριαδη που ειχε πισω του ολοκληρη αρμαδα. Γιατι κατα τα αλλα ΑΜΠΑΛΟΣ ηταν μπροστα στο Ντανιελ π.χ
    Για το σημερα μιλαμε ομως, τα ιδια λεμε.

    Και αν θες τη (παθιασμενη) γνωμη μου ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ειναι. Στα επισημα καθεται ο Μαυρος ο Νεστορας ο Κασαπης (που εφαγε και ξυλο απο τα πρψτοπαλικαρα για να φυγει ΑΦΡΑΓΚΟΣ) ακομη και ο Μανωλας που εχει κανει τα χιλια μυρια.. αλλα αν μη τι αλλο ηταν εκει.

    Sorry αλλα εγω μυστικοπαθεις ΠΡΟΔΟΤΕΣ που με δουλευαν και τους παρακαλαγα ΔΕ ΘΕΛΩ στην ομαδα μου. Δεν μιλαω για το τι πηγε στο γαυρο. Επαγγελματιας ειναι και καλα εκανε. Το ιδιο εκανε και ο Σαμπα και ηταν ΚΥΡΙΟΣ οπως ΚΥΡΙΟΣ επεστρεψε την επομενη ως αντιπαλος και ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ απο ολους!!
    Ο κοσμος δεν ειναι χαζος..

    Μιλαω για τα ΦΟΥΜΑΡΑ που μας παραμυθιαζε οταν ειχε υπογραψει απο το ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ (και η ιστορια ειναι γνωστη οπως και η διανυκτερευση στο Τζανειο τοτε) οπως και η αποψιλωση του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ- μεχρι και την Αρκαδη πηρε μαζι του..
    Το συνθημα τοτε – βαλτε και τα κιτρινα να σας φωναζουμε ΑΕΚ ηταν 100% μεσα…

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και μια παρατηρηση ως προσωπικη αποψη. Τη μπαλλα που παιξαμε το 75-77 με το παππου οπως και τους παικτες και την αναπτυξη ο πολυκουπας δεν την εχει δει ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ

  4. Ο/Η Kar λέει:

    Ο Γιώργος Κιντής γράφει πια στο aek.com. Με την άδεια σας δημοσιεύω εδώ.

    Χμμμ… Χρόνος ΥΠΗΡΧΕ. Τώρα που ο Νοτιάς δεν ψηφίζει υπέρ της λύσης, που να βρεθούν τα δύο τρίτα που απαιτούνται στη Γενική Συνέλευση; Ίσως η αλλαγή της στάσης Νοτιά και η κίνηση Οικονομόπουλου να μην είναι ασύνδετες. Μα να κάνει τέτοιο λάθος ο Χάρης Γρηγορίου, να είναι γνωστό από το Σεπτέμβριο και να μη σπεύσει να το διορθώσει; Ασυγχώρητο. Πάντως, πρόθεση δεν πιστεύω να υπήρξε: δηλαδή να ήθελαν κάποιοι να μπλοκάρουν το Μελισσανίδη και να έφεραν έτσι τα πράγματα που να κινδυνεύει να ανεβάσει την ομάδα των Supporters. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν την ΑΕΚ πάνω απ’ όλα.

    Επί τη ευκαιρία, που το θυμήθηκαν τώρα ξαφνικά το άρθρο 5 του καταστατικού της Ερασιτεχνικής που λέει: “Για την εκποίηση κατά οποιονδήποτε τρόπο ή και αλλαγή των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σωματείου κατ’ εξαίρεση, εάν οι παραπάνω εγκαταστάσεις δεν καλύπτουν ή δεν εξυπηρετούν πλέον τις αγωνιστικές ανάγκες του Σωματείου ή υφίσταται άφευκτη ανάγκη, επιτρέπεται η εκποίηση τους για την κατασκευή ή απόκτηση νέων που πληρούν τις ανάγκες του ή την αλλαγή χρήσης. Αποκλειστικά αρμόδιο να βεβαιώσει τα ανωτέρω καθίσταται το κατά το άρθρο 825 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας δικαστήριο. Απαιτείται απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που λαμβάνεται με πλειοψηφία των δύο τρίτων 2/3 των μελών”.

    Αφού οι ίδιοι είχαν περάσει την παραχώρηση από απλό Δ.Σ. αρχές Οκτωβρίου. Που το θυμήθηκαν τώρα; Ε, πάλι νομικό λάθος θα έγινε, ο δικηγόρος της Ερασιτεχνικής δε θα είχε διαβάσει καλά το καταστατικό. Δε χρειάζεται να πλάθουμε σενάρια στο μυαλό μας, ότι κάποια παλικάρια δηλαδή που είχαν καλομάθει με τον καλοπληρωτή Αδαμίδη (που ήταν τόσο κύριος, που έσπευσε να αναγνωρίσει και να εξυπηρετήσει το χρέος της ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική, παρότι η τελευταία έχασε στα πολιτικά δικαστήρια) και τώρα τους κακοφαίνεται που όλα τα γκαφρά πάνε στη Δικέφαλος. Εξάλλου, απλά μια αγωνία για τα τμήματα της μάνας ΑΕΚ (ή “mama AIK” κατά Κοζώνη) τους συνδέει όλους αυτούς και καμία ιδιοτέλεια, δεν υπάρχει περίπτωση να τον πηγαίνουν τον Τίγρη πρόβατο σε σφαγή, σύροντάς τον σε μια Γενική Συνέλευση στην οποία θα φροντίσουν να μη μαζευτούν/ψηφίσουν υπέρ τα 2/3 των 13.000 μελών. Αποκλείεται να υπάρχουν στην ΑΕΚ τέτοια διαβολικά μυαλά…

    @gpk ,δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτη την στιγμη ανθρωπος στον πλανητη ΑΕΚ που να θελει και πολυ περισσοτερο να μπορει να πάει τον Μελ σαν προβατο σε σφαγή.
    Αλλά ακομα και αν καποιος προσπαθει να του βαλει τρικλοποδιά,διαολε τοσους δικηγορους εχει που μπορουν να τον συμβουλεψουν.Σιγα μην περιμενε τον Γρηγοριου και τον Δημητρελο.

    Για το αν θέλει, άσε με να αμφιβάλλω. Το ένα εκατομμύριο σχεδόν που εισέπραττε βρέξει-χιονίσει η Ερασιτεχνική από το Σταύρο πρέπει να έχει λείψει σε πολύ κόσμο. Ένα εκατομμύριο μπορεί να γεννήσει έντονες επιθυμίες σε πολλούς ανθρώπους, ιδίως στη σημερινή Ελλάδα, δε συμφωνείς;

    Ως προς το αν μπορεί: η κατάσταση θυμίζει κατά τη γνώμη μου τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Ο ένας αντίπαλος είναι πανίσχυρος αλλά μόνος, οι άλλοι είναι πολλοί και ύπουλοι. Εδώ καθάρισαν τον Ντέμη σαν αυγό (γιατί οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί) που είχε πίσω του και σοβαρά λεφτά όπως αποδείχθηκε κι όλο σχεδόν τον κόσμο της ΑΕΚ–βέβαια βοήθησε κι ο ίδιος ο Ντέμης. Γι αυτούς τους ανθρώπους το νταραβέρι με την ΑΕΚ είναι θέμα προσωπικής επιβίωσης, δεν έχουν κάτι άλλο να ασχοληθούν. Για το Μελισσανίδη η ΑΕΚ είναι “nice to have”. Γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάς κάποιον που είναι απελπισμένος, όσο αδύναμος κι αν σου φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Ιστορικά, όποιος το έκανε το πλήρωσε.

    Ως προς το “διάολε τόσους δικηγόρους έχει” να σου θυμίσω ότι οι δικηγόροι αυτοί (α) δεν πρόσεξαν το θέμα με τους εκκαθαριστές, παρότι είχε γραφτεί στα σάιτ από το Σεπτέμβριο (β) ξέχασαν να περάσουν την αύξηση κεφαλαίου της Δικέφαλος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, παρότι η ίδια ακριβώς γκέλα είχε γίνει πρόσφατα και με τους Supporters και (γ) δεν πρόσεξαν ότι χρειαζόταν Γενική Συνέλευση για την παραχώρηση (αν το είχαν προσέξει, θα μπορούσε να επιτευχθεί πολύ πιο εύκολα η πλειοψηφία των 2/3 πριν τις πρόσφατες μαζικές εγγραφές μελών της Ερασιτεχνικής μέσω των πωλήσεων διαρκείας).

    Για να μην παρεξηγηθώ, ο Μελισσανίδης έχει έναν απολύτου εμπιστοσύνης δικηγόρο, που είναι κατά τη γνώμη μου και σοβαρός και σωστός. Αλλά ο Σπύρος υποθέτω αφενός τρέχει και δε φτάνει με ΟΠΑΠ κι όσα άλλα, αφετέρου δεν γνωρίζει το αντικείμενο (ούτε απαιτείται να το γνωρίζει, άλλο είναι το αντικείμενό του) οπότε υποχρεωτικά θα στηριχθεί ο Μελισσανίδης (κι έτσι πρέπει να γίνεται) στους δικηγόρους της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής. Οι οποίοι όμως κάνουν λάθη, όπως είδαμε.

    Θα μπορούσε όμως κάποιος να σκεφτεί ότι οι δικηγόροι αυτοί τα βρήκαν με τους εχθρούς του Μελισσανίδη; Δεν νομίζω, απλά θα έγιναν κάποια λάθη.

    Φέτος είχαμε όντως μια νέα αρχή. Αυτή η αρχή μπορεί σε κάποιους να αρέσει και σε κάποιους όχι, αλλά σίγουρα είναι πραγματική.

    Νομίζω όμως ότι και από υποτιθέμενες νέες αρχές στην ΑΕΚ έχουμε χορτάσει–Κοζώνης, Βιντιάδης, Ξενιάδης, οντότητες κ.λπ. Εδώ βρέθηκε το 2013 για τον Άρη επενδυτής ή “επενδυτής”. Νομίζω ότι, όχι αδίκως, κάποιος μπορεί να αναμένει ότι μπορεί να ψήσει (με τη βοήθεια πάντα ορισμένων έγκριτων δημοσιογράφων του ρεπορτάζ της ΑΕΚ) τον κόσμο της ΑΕΚ ότι ο οποιοδήποτε τυχάρπαστος μπορεί να είναι “μια νέα αρχή”. Εξάλλου, σήμερα χαμένος για χαμένος είναι. Με άλλα λόγια: προτιμάει κάποιος τη βεβαιότητα του 0% από μια πίτα πολλών εκατομμυρίων ή το 100% από μια μικρή πίτα λίγων εκατοντάδων χιλιάδων–ακόμη κι αν το δεύτερο σενάριο έχει μόλις 20% (τυχαίο νούμερο) πιθανότητες να “παίξει”;

    ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΠΟ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΨΕ ΑΠΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗ. ΨΑΧΤΕΙΤΕ.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.PATIKAS : τα έχουμε ξαναπεί. Ο Μελισσανίδης ΔΕΝ ασχολείται.
    Υγ. Τρομερή μεταγραφή του Σέρβου ήταν κι ο Μιρτσέκης.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Kar: Δεν έχουμε να ψαχτούμε για κάτι. Αν θέλει γράφει, αν δεν θέλει, δεν γράφει. Κι αυτός χόμπυ κάνει, και το κάνει ελεύθερα όπου θέλει.