ΜΑΧΟΥΛΕΣ

               Φυσικά αυτά τα οποία έχουν δημοσιευθεί εδώ, δεν είναι δυνατόν να τα βρείτε κάπου αλλού. Δεν είναι θέμα μόνο προσωπικών πληροφοριών, αλλά είναι καθαρά διαφορά επιπέδου. Από όλα τα μέσα – και δεν εξαιρώ κανένα – που είτε είναι εξαρτώμενα είτε είναι απλά αγράμματα. Να διαβάζουν τώρα οι απόφοιτοι του δημοτικού, αυτά τα οποία ούτε καθηγητές πανεπιστημίου δεν μπορούν να ερμηνεύσουν; Και καλά, άντε και το κάνανε. Μετά πώς να κάνουν ερμηνεία ή έστω απλή μεταδοτικότητα στον κόσμο; ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

               Οπότε τα θέματα που ανέδειξε ο Κιντής, είναι απλά να πάνε στα ψιλά των φυλλάδων ή των άλλων sites, τα οποία ακόμα δεν έχουν καθαρίσει το πρόβλημα. Εδώ μέχρι κι ο Δημάτος, άγεται και φέρεται από το τι γίνεται πίσω από τις πλάτες όλων αυτών που πεθαίνουν για την ΑΕΚ ή όλων αυτών που με το ζόρι συγκρατιούνται να μην δώσουν οβολόν για την ΑΜΚ της Δικέφαλος ΑΕ, που ως γνωστόν τα είχε κάνει όλα σύννομα, αλλά περιέργως έχει χαθεί εκ του προσκηνίου. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ;

             Μπόλικους ενδιαφέρει βέβαια, όπως και κάποιες σφαίρες στον ιδιοκτήτη της Μεκο ΑΕ, που ακολούθησε και το γνωστό μήνυμα του χάπια. Βλέπετε ο εν λόγω ήταν κολλητός και μετά πέσανε τα παρασκηνιακά – ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ – με πολλαπλασιαστή τέσσερα ( 4 ). Για άτομα μιλάω και γιά όσους θέλουν να εκτίθενται υπέρ τίγρη. Να φυλάσετε τας θύρας λοιπόν, διότι βλέπω και κάποια γατάκια ( ανώνυμα βέβαια ) που εισέρχονται με σχόλια ψιλοεπιθετικά στο χώρο αυτόν.

                Ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ τον κίνδυνο που υπάρχει από μια κακιά μετάφραση, ή από μια κακή παραίσθηση της ΕΠΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ. Εκούσια πάντα. ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Εκεί που όταν βρεθούν δυό απλοί πελάτες που γνωρίζονται όμως, τα πιστολάκια και τα ξύλινα σπαθιά, αναγνωρίζονται με το κλείσιμο του ματιού. Κιθ αν ο ένας δεν καταλάβει κι ακριβώς, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, που αυτή κατανοεί τα πάντα επακριβώς και συμπεριφέρεται σαν τον διαιτητή αγώνος μικρού προς μεγάλο.

                 Φυσικά αυτή ήταν η πρεμούρα για την εκκαθάριση, μπας και βγουν οι ημερομηνίες. Φυσικά κι ο άλλος – ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ – το παίζει προεστός με όλους αλλά έλα που κάποιοι θα πέσουν. Που δεν τους νοιάζει κι ιδιαίτερα, αφού αυτό που μετράει είναι το μπαγιόκο για τους ιδιοκτήτες. Το οποίο όμως πρέπει να παραμείνει αυστηρά προσωπικής διαχείρησης, κι όχι να πάει κάπου αλλού. Κι άρα ο ένας παίζει με μια ανύπαρκτη ιστορία που λέγεται Αχαρναϊκός κι ο άλλος παίζει μεόλη την κουστωδία του, που λέγεται ΕΠΟ. ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

                 Το παιχνίδι είναι να μείνει ο Ένας κι ο Άλλος να αναγκαστεί να φύγει. Φυσικά υπάρχει πρόβλημα με την Ευρώπη, αλλά και ποιός ασχολείται με αυτήν μέσα σε τόση αιθαλομίχλη; Εξ άλλου, ποιός σοβαρός Έλληνας θεωρεί την χώρα αυτήν, ευρωπαϊκό κράτος; Τώρα χάλασε; Ουδέποτε ήταν. Τώρα θα φτειάξει; Με ποιόν αρχηγό; Τον Μαρινάκη ή τον Μελισσανίδη; Ή μήπως θα επέμβει ο Αλαφούζος ή ο Σαββίδης ! Θέλει κανείς να αλλάξει;

                  Οπότε οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι καθαρά παλαιοκομματικές. Χτύπα τον παίκτη αλλά δες και την διάταξη του καταστατικού. Μα θα σου ρίξω όλο το παραμάγαζο αν δεν πάρεις πίσω την απειλή κι ας κάτσω κάτω. Όμως δεν θα αντέξει ο κόσμος, οπότε για ξανασκέψου. Μαχούλες σε δουλειά να βρισκόμαστε και ποτέ πόλεμος για να τελειώνουμε με κάποια βάση υγείας. Φυσικά δεν ασχολούμαι με τον αντίπαλο. Ποτέ στην ζωή μου δεν το έκανα. Κοιτώ τα του οίκου μου, που λέει ο λόγος. ΜΕ ΔΕΛΛΑ ΘΑ ΠΑΣ;  Ή μήπως θα πας με εκατό μαλάκες που το παίζουν οτι έχουν θεές;

                  Δύσκολα πράματα; Πολύ δύσκολα άμα μπλέκεις την υγεία με την ανωμαλία. Άμα θες να πηγαίνεις με τον τρόπο του ισχυρού που νομίζει οτι δεν θα βρεθεί ποτέ κάποιος ισχυρότερος. Δύσκολο πράμα να πηγαίνεις κόντρα στην φύση. Ακόμα δυσκολότερο όταν πηγαίνεις κοινωνικά και να νομίζεις οτι δεν θα σε φάει η φύση. Κι ακόμα δυσκολότερο το να αυξάνεις το προϊόν, όταν το σύνολο του κόσμου είναι αηδιασμένο με αυτό που βλέπει εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι πλέον ελάχιστα τα χάπατα που πάνε στο γήπεδο ενώ μπορούν να σκοτώσουν την ώρα τους στην τηλεόραση βλέποντας αντικρουόμενες δικαστικές αποφάσεις ή απλές νομικές διατάξεις, μαζί με δημοσιογράφους που σκοτώνονται σαν γνήσιοι απόγονοι λεγεώνων των ξένων.

                  Και στο τέλος, είναι αστείο να κρύβεσαι πίσω από τον κόσμο. Ο οποίος με την σειρά του κρύβεται πίσω από κάποιον μύθο – ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ  ΠΙΑ – που σε είχε ονοματίσει αρχηγό. Εγώ ξέρω τα απλά : Οτι πυρηνικός πόλεμος δεν γίνεται, διότι ο Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΡΟΜΟΥ. Οπότε ο δρόμος της επιβολής είναι μονόδρομος και έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές. Οπλοστάσιου και χρημάτων. Το να χρησιμοποιεί η ΑΕΚ μια ομαδούλα είναι ντροπή. Το να χρησιμοποιεί ο χάπιας την ΕΠΟ, είναι μέθοδος πασίγνωστη εδώ και χρόνια.

                    Αλλά ο κόσμος θέλει άλλα: Δεν θέλει μόνο το ονόρε και τον τίτλο του βαρώνου. Θέλει την δύναμη του. Τα ωραία κληρονομικά έπιπλα, δεν τον κάνουν και υποχρεωτικό ηγέτη. Αλλιώς θα είχαμε βασιλευομένη δημοκρατία. ΔΕν το έχουμε όμως. Κι επειδή έχουμε προεδρευομένη, με κάποιον που ήταν στον στάβλο των 300, θέλουμε άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά. Θέλουμε ανατίναξη της βάσης, αλλά πώς να την κάνεις όταν γελάει το πανελλήνιο που σε αποκλείει κάποιος Αγροτικός Αστέρας από κάποιο κύπελλο ερασιτεχνικό; Σκέψου τώρα που όλοι είναι υπέρ της κάθαρσης αλλά υπάρχει κι ένα licencing για το οποίο δεν έχεις μιλήσει ακόμα στον κόσμο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΜΑΧΟΥΛΕΣ

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Καλά κάνετε και τα γράφετε και εσυ και ο Κιντής και ο Δημήτρης. Η απορία που έχω είναι γιατί δεν του τα λέτε πρίν γίνουν τα λάθη.Γιατί οχι πριν γίνουν τα λάθη? Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς πιστεύω οτι οι μαχούλες θα ξεπεραστούν και η μεγάλη μάχη θα ξεκινήσει σε 2 χρόνια. Απλά φοβάμαι οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο δικός μας έχει μείνει σε άλλες εποχές. Η προσαρμοστικότητα είναι το παν στη ζωή, για να δούμε!

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Exω την εντύπωση ότι για δυο λόγους δεν βλέπουμε κάποια “μεγάλη μάχη”
    Πρώτον υπάρχει υπόδειξη-παράκληση για παύση πυρών μεταξύ των δυό. Φυσικά δεν την υπέδειξε κανένας Σαμαράς,αφού -και αυτός-είναι υφιστάμενος των εκάστοτε ντόπιων “επιχειρηματιών” ,αλλά περισσότερο έχει να κάνει με ένα σοφό σιωπητήριο,αφού οι δουλειές που “τρέχουν” και θα “τρεξουν” στο άμεσο μέλλον είναι πολύ πιο σημαντικές από τις “κοκορομαχίες” δυο εθισμένων, ο ένας στα χάπια και ο άλλος στο ουίσκυ.
    Οταν θα καταλαγιάσουν οι σκόνες από την σαβάνα και τα χορτασμένα όρνεα χορτάσουν-“η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες”-τότε ίσως να βγουν για καμιά παράσταση παριστάνοντας ότι χτυπιούνται για το καλό του οπαδού.

    Ο δεύτερος έχει να κάνει με την τωρινή ανύπαρκτη ΑΕΚ. Ποδοσφαιρικά και ανταγωνιστικά μιλάω. Είναι “αναδρομο” το να δίνει ο “εγγυητής” κάποιο πόλεμο,αφού δεν έχει τίποτα να προασπίσει. Εδώ ασχολέιται με τις ΕΠΣ της Κρήτης και τον ελλοχεύοντα κίνδυνο του Ηρόδοτου και των Ζωνιανών.Μη και κάνουν καμιά “ομερτά” οι Κρητικές ομάδες και μας τορπιλίσουν την άνοδο.
    Τα “γρανάζια” του Μελισσανίδη-αυτή την περίοδο-κινούνται ανάποδα από αυτά της ΑΕΚ.
    Θα συγχρονιστουν άμα τη αφίξει στην Α.
    Ασε που καταλαβαίνει ότι το να κουνάς το δάχτυλο στους Λίγδες,όντας στην Γ κατηγορία,είναι άσχετο,άσκοπο και περιτό.
    Τώρα, αν πάνω στο μεθύσι του,λέε και καμιά μαλακία,εντάξει.Υπάρχει και ο Σέρβος για να τον τραβάει στην άκρη. Αυτός ο πάνσοφος και νουνεχής παραδόπιστος.
    Ο σιωπηλός καβαλάρης του λευκού όνου.