Μπαξές Στόρυ

συνεργα

– Δεν χρειάζομαι τίποτα από όλα αυτά…φοράω γραβάτα.

Μέσω κονδυλίων αγροτουριστικών,ανακαίνισε το σπίτι του στην Ευρυτατία ο Λιάπης” διαβάζω.
“Τρομερό” λέω. Αφού κατάφερε και έβγαλε άκρη με κοινοτικά προγράμματα και “ξεκόλλησε” κονδύλια ακόμα και ο Λιάπης,τότε η έννοια “λαμογιά” στην Ελλάδα έχει χάσει παντελώς την σημασία της.
Δηλαδή,αν είναι έτσι, τότε ο Ακης, ο Κάντας,ο Μαντέλης και οι λοιποί,είναι σαν να έκλεβαν εκκλησία. Δεν μιλάμε για καμιά δυσκολία.

Μετά μαθαίνω,ότι τελικά το με κοινοτικά κονδύλια ανακαινισθέν σπίτι,δεν ανήκε στον Λιάπη όταν αυτό …ανακαινιζόταν,αλλά σε μια θεία του, της οποίας ο σύζυγος όταν πέθανε,κατέστη…άκληρη και έτσι μεταβίβασε,έδωσε το σπίτι στο κουτοθωμά ανεψιό και βουλευτή της Ν.Δ, με αποτέλεσμα εκείνος,εκτός όλων των άλλων δωρεών και ευεργετημάτων στη ζωή του,να βρεθεί και με βίλλα πλήρως ανακαινισμένη.
Ουφ! Ηρέμισα τουλάχιστον. “Υπάρχει ένα μίνιμουμ δυσκολίας έστω στο φάγωμα των κονδυλίων.Δεν είμαστε και τελείως μπουρδέλο”.
“Βρε το κωλόφαρδο ηλιθιο.Ρε το τυχερό” λέω αμέσως μετά.
Μιλάμε για τον Ελληνα Forrest Gamp.

“Exει και ο Καμένος βίλα φτιαγμένη με τέτοια κονδύλια” δηλωσε ο μικρός παγκαλος της Ν.Δ, ο Αδωνις. “Ε,τι μόνο εμείς; Εχουν κι’άλλοι”.
Στα αρχίδια τους όλα,μιλάμε. Δεν υπάρχει φράχτης πουθενά.
Τι κάναμε εμεις τόσα χρόνια και δεν πολιτευτίκαμε,δεν ξέρω.
Ποτέ δεν έιναι αργά.Είμαι στην κατάλληλη ηλικία. Προκάνω να ροκανίσω τίποτα; Μισό λεπτό να φτιάξω το προφιλ μου στο twiter και να νοικιάσω και μια γραμματέα για τα ραντεβού μου.

“Εξοδος-μερικώς-το 2015 στις αγορές για την Ελλάδα” λέει επίσημα η Κομισιόν,το αδελφάτο των ιπποτών δηλαδή. Και διαψεύδουν δηλαδή τον πρωθυπουργό μας,τον Αβερελ,που στο χριστουγεννιάτικο μύνημά του στις 15 Δεκέμβρη μας είπε ότι θα βγούμε στις αγορές του κόσμου,μέσα στο 2014.
Πάρτε κανενα τηλέφωνο μεταξύ σας.Συνεννοηθείτε εκεί μέσα.Τοση απαξία για το μαλάκα που φοροογείται; Ούτε τα προσχήματα πλέον; Πότε θα ντυθουμε νυφούλες; Ποτε θα έρθει η ανάπτυξη. Η,αν αυτή έρθει, μπορεί να έρθει εκτός αγορών; Αν ναι,τότε τι χρείαν υπάρχει για αγορές; Μπορούμε και να μην αγοράσουμε τίποτα.Γιατί να βγούμε στην “Ερμού” της Ευρώπης,αφού κάνουμε δουλειά μας και με τα συνοικιακά πανέρια;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.