MPARTSELONIOS

Όταν μπαίνεις στον πόλεμο, λογικά είσαι εφοδιασμένος με ό,τι όπλο μπορείς να βρεις ή να ανακαλύψεις. Για ποδοσφαιρικό πόλεμο μιλάω. Τον άλλον των ομοσπονδιών, τον έχω αφήσει σε άλλον αυτήν την στιγμή.
Οπότε βλέπω οτι ο σχεδιασμός του ρόστερ καλά κρατεί κι έχει και μπόλικη φαντασία. Δηλαδή χρειαζόμαστε παίκτη ή παίκτες, σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Εντάξει, έχουμε από την μία αυτούς που μιλάνε για πειραματική ενδεκάδα φέτος αλλά κι από την άλλη έχουμε και τον Κετσετζόγλου που μίλαγε οτι το φετινό ρόστερ θα είχε και σίγουρη την έξοδο στην Ευρώπη. Εύκολα μπορούμε να κάνουμε και μια προβολή : Το ρόστερ του χρόνου, μάλλον θα έχει το τσαμπιονς ληγκ στην κωλότσεπη.
Βέβαια η αλήθεια είναι στην μέση. Αλλά ποιός να θέλει στην Ελλάδα την αλήθεια ή την μέση; Κάπως έτσι δεν φαγώθηκε και το πολιτικό κέντρο;
Η ουσία είναι όμως οτι κι ο τεχνικός διευθυντής, πού να τρέχει τώρα ανά την επικράτεια; Κάθεται στο κέντρο και υλοποιεί την εξαγγελία του Μελισσανίδη : ” Άμα μου την βαρέσει, θα αγοράσω την Μπαρτσελόνα. ” Ευτυχώς λέω εγώ που δεν του την βάρεσε και η Καταλανία, έχει χόμπυ πέραν της ανεξαρτησίας της που διεκδικεί. Ο μαλάκας φαίνεται από τις διακηρύξεις του. Για τους Ισπανούς μιλάω, έτσι;
Άρα, αφού τα χρώματα ταιριάζουν, γιατί να μην αγοράσουμε όλο τον Πανιώνιο και ψάχνουμε να μυρίζουμε το κρέας; Εξ άλλου κι ο μεγιστάνας, τι να ξοδέψει τόσα λεφτά για την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας; Κι ο Πανιώνιος, δεν θα το έπαιρνε; Ελπίζω να κατανοείτε και να πληρώσετε λιγο παραπάνω για τον Μπαρτσελόνιο από ό,τι φέτος.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.