ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ

Δημοσιογραφικά δεν έχει σημασία το να εκτεθεί κάποιος. Το έχει συνηθίσει στο πετσί του. Ποιό ; Το να είναι λαμόγιο. Υπάρχει ανεξάρτητος δημοσιογράφος; Κάποιοι ακόμα λένε ναι. Ουδόλως με ενδιαφέρουν αυτοί.
Το φοβερό είναι να εκτίθεσαι μέσω της πένας σου και να μην ακούς. Δηλαδή να γράφεις στυγνά αυτό που σου μεταφέρουν άλλοι, οι οποίοι έχουν όλο τον καιρό μπροστά τους για να διωχθούν. Κάτι που θα γίνει ειδικά κι αν εγκατασταθεί στο κράτος της η Αμερική.
Δεν χρειάζεται να με καταλάβουν πολλοί σήμερα. Είναι να πάρουν το μήνυμα οι μερικοί. Που γράφανε με τον Τράγκα επι κεφαλής, για τις πολύ σκληρές φυλακές του Μαλταπέ και τις επισκέψεις που πραγματοποιούν οι δεσμοφύλακες. Για να κινητοποιήσουν την κοινή γνώμη για κάποια ωραιοποίηση του προφίλ. Με το αζημίωτο βέβαια. Τυχαία είδηση, δεν δημοσιεύεται πλέον.
Κι ήρθαν σήμερα τα πάνω κάτω; Όχι βέβαια. Αυτά είναι για εκείνους που δεν ξέρουν. Τι; Οτι η Ελβετία δεν εκδίδει ποτέ. Ή οτι ο πόλεμος έχει στάθμισμα δυνάμεων. Άσε τώρα τις συγκρίσεις τουρκικής κι ελληνικής δικαιοσύνης. Αυτά είναι για τα μωρά. Ή για αυτούς που έχουν πάθει άνοια. Λες νάχω στην άκρη 30 μύρια και να με πηδάνε; Μόνο με την θέληση μου λέω εγώ.
Τι έγινε; Βιάστηκαν κάποιοι. Να κλείσουν στόματα ή να κονομήσουν πάνω σε θέμα πανικού. Αυτο θα πληρωθεί. Πώς; Όχι με μαφιόζικο αίμα. Με μνημονιακό πόλεμο λέω εγώ. Διότι τα δάνεια δεν είναι μόνο τα απ’ ευθείας. Υπάρχουν κι άλλα εμμέσως. Σαν ας πούμε μια εγγυητική 600 μύριων χωρίς κανένα εχέγγυο. Ξεκατίνιασμα έρχεται οπότε πυκνώνουν οι επαφές με πολιτικά πρόσωπα.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ

  1. Ο/Η Xρηστος Χοντζεας λέει:

    Αυτος ο Καραγιαννιδης εχει ξεμωραθει τελειως κατα πως φαινεται.
    Οταν δε γραφει για μουνια,σαρκες η για το χολυγουντ, ξεσκονιζει το χρονολογιο
    απο το ”Σαν σημερα”. Απο τον Προφιουμο μεχρι τον Ναστραντιν Χοτζα και απο την Ισιδωρα Ντανκαν εως τον Μαυροκορδατο. Ο’τι να’ναι !
    Εχει λαλησει εντελως. Και μεσα σε ολα αυτα τα παραταιρα και ολιγη ΕΠΟ η Λιγδα,στο ξεκουδουνο…δηλαδη αναμασηματα του παρελθοντος.
    Ειναι λογικο. Οταν θες να γραφεις 10 κειμενα την ημερα,αναποφευκτα θα γραφεις και πολλες μαλακιες.
    Οποτε ειπε να το ριξει και στις καρτες ”Ταρο”.
    Υ.Γ Να μη ξεχναμε και το συχνο-πυκνο ”γλυψιμο” στον κουμπαρο το ”μεγιστανα” Κοκκινιωτη. Το ”Αφεντικο της ΑΕΚ” που λεει και ο αλλος ο δουλος απο το ”365”.

    Ρε τι τραβαμε οι δυστυχες…