Η ΔΩΡΕΑ

Εδώ δεν είμαστε μισάνθρωποι, ούτε και λυπούμαστε για καλές κουβέντες που συνοδεύουν σπουδαίες πράξεις.
Θα μου πεις, και ποιοί δεν διάβασαν για την προσφορά του Μαρινάκη για επιδιορθώσεις των σχολείων στην Κεφαλονιά; Μπορεί και να το διάβασαν όλοι, αλλά δεν είδα κάτι για την κίνηση στα sites της ομαδάρας μας.
Επίσης θα μου πεις οτι αυτά τα χρήματα, θα εκπέσουν από την φορολογική δήλωση είτε του Μαρινάκη είτε της δαφνοστεφανωμένης.
Δηλαδή, από τον ΟΠΑΠ δεν θα εξέπιπταν;
Μόνο συγχαρητήρια λοιπόν, για την κίνησ του Μαρινάκη. Που άνετα μπορεί και να βάλει και μια σημαία του Ολυμπιακού σε ό,τι ανοικοδομήσει. Κι εδώ κι αν είναι χώρος που συνέχεια τον κράζει.
Και το γράφω με δυό χέρια και με δυό πόδια. Στ’ αρχίδια μου αν η ομάδα του Πειραιά ψάχνει παράπλευρα οφέλη. Ας τα έψαχνε κι ο δικός μας μεγιστάνας. Ας έδειχνε μια διάθεση έστω συνεργασίας. Μαλακίες. Λιγόψυχος κι εκ του ασφαλούς. Καρμίρης κοινώς.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Η ΔΩΡΕΑ

  1. Ο/Η Butch λέει:

    Άντε και διάρκειας στον τηγάνι.

  2. Ο/Η Xρηστος Χοντζεας λέει:

    Εδω χανονται οι Σπιζαετοι. Τα γκρεμισμενα σχολεια θα κοιταμε;
    Ασε που κανουμε το σκατο μας παξιμαδι για να φτιαχτει το γηπεδο-μαυσωλειο-παρκο.
    Για να τα λεμε ολα ομως,αν δεν κανω λαθος,ο Μελισσανιδης ειχε παραδωσει επιταγη ιδιοχειρως στον
    τοτε υπουργο δημοσιας ταξης,υψους 200.000 γιουρο,για τις οικογενειες των δυο παιδιων της ”ΔΙΑΣ” που ειχαν ”φαγωθει” καπου στο Ρεντη,αν θυμαμαι.
    Καθε ”βοηθεια” απο τους ”πορτοφολατους” ειναι καλοδεχουμενη,αδιαφορο αν τα ”ελατηρια” αυτων των ”ευεργεσιων” ειναι καθε αλλο εκτος απο ανθρωπια.
    Και ειδικα αν αυτες οι ”ευεργεσιες” αφορουν τους πολιτες ενος αναπηρου,λειψου και τυρρανικου κρατους, οπως αυτο που ζουμε.
    Βεβαια ολα αυτα μοιαζουν με ελεημοσυνες και ασπιρινες στον βαρια αρρωστο.
    Το ξερω και συμφωνω. Τι να κανουμε…ας ειχαμε το μυαλο μας σαν κοινωνια,ωστε να μη γιγαντωνουμε τους κλεφτες και κατοπιν να ξεπεφτουμε στην αναγκη τους και να απλωνουμε τα χερια για τα ψυχουλα-απο τα κλεμενα-που θα μας πεταξουν με τη μορφη ”δωρεας”
    Ας ειναι…δεν βαριεσαι…

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @ Butch : Σιγά ρε δοσμένε που θα μας πας και στο τηγάνι.